עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by alexbmw,

בעיקבות התרד של המישהוא שעשה פה hdr התחלתי להיתעניין . קראתי את המדריך (הסבר ) שיש פה ב faq's אבל עדיין לא הבנתי , לפי ההסבר פה צריך לקחת מספר תמונות של אותו אובייקט ברמות iso שונות ,נכון . אבל מה זה דיי קשה לקחת תמונות כאלה בלי חצובה ואני מעוניין בכל זות לעשות hdr למספר תמונות , השאלה שלי היא כזו האם אפשר לעשות hdr מ תמונה אחת ? ואגב ראיתי כמה תמונות כמו זו http://www.flickr.com/photos/wili/2090459727/ שהן מדהימות ואני לא מבין איך אפשר לעשות תמונה כזו מכמה תמונות .

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  2. מחפש חנות אמינה שמייבאת את הדגם הנ"ל החנות היחידה שהצלחתי למצוא בה מצלמה של פנסוניק בי-ם היא פוטו שוורץ ושם יש רק את ה TZ5 או TZ7 והמחיר קצת יקר לי לTZ7 והTZ5 פשוט מיושנת באותו מחיר של הTZ6 אז אין טעם לקנות אותה. שאלה נוספת, חשבתי על האפשרות לקנות את המצלמה בארה"ב ולקנות אחריות בינלאומית בארץ, מישהו עשה את זה? איך ואיפה עושים את זה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אז הזמתי לעצמי את הSigma EF530 Super לפנטקס ב14.04. אמרו לי שאין להם את זה במלאי, אז צריך לעשות הזמנה מיוחדת ושזה יקח חודש. לגיטימי. התקשרתי אחרי חודש לשאול מה קורה, הם מתחילים לנסות להתנער. יום אחרי זה, אומרים לי שהייתה בעיה ביבואן, אומרים לי שדיברו עם היבואן ומקסימום שבועיים זה אצלהם. עברו שבועיים, עדיין אין להם מושג מה הולך שם, אומרים שמחר ידעו בדיוק. ולא טרחו אפילו להציע כלום על כל העיקובים האלה. רק אמרו לי "אתה יכול לבטל אם אתה מרגיש לנכון", וזה היה ללא צעקות מצידי. לבטל הזמנה ולנסות את מזלי עם שפע, שאמרו גם שיקח להם חודש בזמנו? לנסות חנויות אחרות? נשמע סביר בכלל תרחיש כזה? (לא מציין את שם החנות, כי אני רוצה לראות איך זה יסתיים קודם)

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  4. Started by AMD-GUY,

אבא שלי רוצה לקנות מצלמת וידאו חדשה. הוא מתנגד לתת לי תקציב וטוען שאתם צריכים לזרוק דגמים בכל מיני מחירים... אין לי מושג מה הקטע שלו. אז אני צריך הסברים מה הטכנולוגיה הכי טובה כרגע.. DV, כרטיס זיכרון או סתם קלטת... לא צריך HD או משהו כזה... עדיף שיהיה אפשר להעביר למחשב ולצרוב על DVD למשל או סתם לגבות על המחשב. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  5. אני מנסה לזהות ולא מצליח http://img303.imageshack.us/img303/3401/hqv2.png תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. קניתי את המצלמה המעפנה הזהו לפני שנתיים מהום סנטר ונישבר לי הידסק עם הדרייבר שלה בתוך הסידי רום...מאז אני לא יכול להתקין אותה!בבקשה מיצאו לי את הדרייבר..[ תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם.. מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה ISO ומה עושה האופציה הזאת במצלמה ???למשל אצלי יש 200 , 400 , 800 מה זה אומר??? -------------- יש ברשותי מצלמה מדגם פוג'י S5000 ואני רוצה לצלם למשל עצם מסויים ,עכשיו אני רוצה שהעצם יהיה ברור אבל מה שמאחוריו יהיה מטושטש מין פוקוס כזה. באיזה מצב אני אמור לצלם ? אוטומט,P,S,M אני לא ממש יודע,אני משחק עם הזום ומנסה להתמקד אבל הזום לא מצליח להתמקד כמו שצריך אולי אני צריך לעבור לפוקוס לא אוטומטי או משהו כזה ?......מישהו. עוד שאלה קטנה מה עושה מקרו הציור עם הפרח?

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  8. Started by Tapeworm,

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  9. Started by MeTaLhAmMeR,

כבר הספיקו לבלבל אותי כמה אנשים ולהגיד שטויות או שלא אז אני חיב לקבל תשובה פעם אחת ולתמיד... במצלמות דיגיטליות כמה שגודל החיישן גדול יותר הוא טוב יותר נכון?, אז אם ככה חיישן בגודל 1/2.5 גדול יותר מ1/1.8? או ש 1/1.8 גדול יותר מ 1/2.5?

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  10. Started by dsane,

ניסוי בפילטר פולריזציה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  11. Started by R0tem1,

1) עמק יזראל 2) עץ שהתפצל ל2 3) מים זורמים 4) האנדרטה בתל חי 5+6 הן מהמקום בו נפלה הקטיושה והרגה את חיילי המילואים זכרונם לברכה.

12. Started by dbx22,

שלום, ניסיתי לצלם היום כמה תמונות ואני רוצה לשמוע את דעתכם ועצות לשיפור הנה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  13. Started by חיים בליזובסקי,

שלום רב! לאחרונה הייתי בשייט על יאכטה עם חברים ביומולדת של ידידה שלי. לאחת מידידותיי הייתה מצלמה נאה ושחורה כזאת. בשוגג אחת השוהים על היאכטה העיף למצלמה בעיטה מסובבת בקפיצה והמצלמה עפה למים, אך לאחר מאמצים רבים הצלחתי לחלצה. שמנו את המצלמה להתייבש בשמש, אבל עדיין היא לא עובדת ואי אפשר לראות את התמונות. אשמח אם תוכלו לעזור בעניין בתודה, חיים בליזובסקי

14. השאלה בכותרת תודה

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  15. ומה המצלמה המומלצת ב-1000 ש"ח , לחובב , שום דבר מקצועי

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  16. Started by dsane,

צולם אתמול, במהלך האביך, באור יום מלא. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  17. Started by saarsv,

תמונה בלי הרבה מחשבה...פשוט תכנון ובנייה...מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  18. Started by ALÞHA,

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ALÞHA,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הרבה זמן לא העלתי תמונות וגם לא שיחקתי במצלמה ויצא לי היום בטיול לצלם כמה תמונות טובות יצא לי לצלם סלעים בים ואת ההר הסלעים יצאו ממש יפה לדעתי כמו רקעים של מחשב סורי אם התמונה גדולה מידי

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. התקציב למצלמה + כרטיס זיכרון. אם המצלמה פועלת על בטריות אצבע, קרי AA אז ללא בטריות. המצלמה מיועדת לילדה בת 12, התכונה החשובה ביותר היא צילום במצב אוטומטי כמה שיותר פשוט (וכמובן, כמה שיותר איכותי). לא. בעיקר חתולים, לפי השימוש שהיא עושה במצלמה שיש כרגע. אין לי על זה תשובה חד משמעית, בגדול- לא רחבה. לא מאוד מהותי. כל עוד זה לא מפלצת- יהיה בסדר.

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  22. Started by Posford,

שלום לכולם, אני לא מבין בתחום הצילום כך שאני רוצה להתייעץ איתכם. אני מעוניין לקנות מצלמה דיגטלית (או משולבת עם וידאו) איכותית מארצות הברית. היעוד של המצלמה הוא צילום אירועים משפחתיים, טיולים, קצת צילום פנאי וכו'. מעוניין בשם של מצלמה ודגם שכדאי ומשתלם לקנות אותה בארצות הברית. סביבת מחירים 1000-2000 ש"ח. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  23. בזמן האחרון כשאני מצלם הרבה מהתמונות יוצאות עם סוג של כתם, שערתי שזה מהשמש אבל גם כשהמצלמה מופנת לצד שני מהשמש הכתם עדיין נמצא, מישהו יכול להסביר לי? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. היי אני רוצה לקנות את הCANON הזו בתור מצלמה ראשונה שתתן לי גם אופציות ידניות וגם אוטו' טוב, ראיתי לאחרונה כל מיני אפקטים מגניבים שעושים בלילה עם פנסים, האם המצלמה הזו מסוגלת לצלם סוג כזה של תמונות באיכות טובה ? או שאתם בכלל ממליצים על מצלמה אחרת אני גם אשמח להצעות עד 1600 ש"ח המצלמה היא לשימוש כללי, צילומי משפחה, טיולים, וכו.. תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  25. היי אנשים , מקודם חזרתי מפסטיבל בראשית , הנה כמה תמונות שלקחתי. אני מקווה שהם פחות גרועות מהקודמות , אחרי הכל , הכישרון שלי שווה ל___ נ.ב וכן , אני יודע שבתמונה האחרונה היה עדיף בחורה עם גוף טוב , מאשר חבר שמנמן

• 6 תגובות
    • 980 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.