צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
היי , שמתי לב שבהרבה שעות שאני מצלם , 70 אחוז זה מאקרו , כנראה שזה פשוט יותר מעניין אותי. קראתי שיש עדשות שמגדילות כמו +1 +2 +4 +6 וכו' רציתי לרכוש אחת כזאת , הבעיה שאין לי מושג איך אני עושה את זה. מאיפה קונים? יש דגם ספציפי שמתאים למצלמה שלי? (S2) צריך לקנות מתאם ואת העדשה המגדילה לחבר אליה? העדשה הזאת היא בסה"כ עושה תפקיד של זכוכית מגדלת , נכון? תודה לעונים , ואם אפשר קישורים למקומותש שמוכרים , ולכוון אותי לדגם ספציפי שיתאים לי. תודה!
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי מצלמת CANON A610, והיא נפלה במהלך טיול, וכרגע הכפתור של הזום והמצבים בקושי עובד.. האחריות לא מכסה דברים כאלה, ובכל מקרה החנות שקניתי ממנה נמצאת במרכז, ואני מהצפון, אז רציתי לדעת מה ניתן לעשות עכשיו, האם יש מעבדות תיקון שיכולות לתקן את המצב?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה 610 ל 620 - בואו נגיד שאם ההבדל הוא רק התוספת פקסלים ולא בגודל CCD אז זה לא ממש חשוב לי. עכשיו לגבי קניה - יש היום חנויות שמיבאות לבד ונותנות אחריות עצמי - האם אפשר לסמוך עליהם? ואיזה זיכרון הרחבה לקנות? האם יש זכרונות טובים יותר ופחות? תודה
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מתכוון להוריד לאתר אינטרנט תמונות שאני מצלם. יחד עם זאת אני רוצה את התמונות באיכות שאוכל להדפיס בבוא היום.ברשותי מצלמה CANON IXUS SD450 מהי הרזולוציה המומלצת ומה הדחיסה המומלצת מהניסיונות שעשיתי קיבלתי גם 40 KB וגם מעל ל400 KB שום דבר באמצע מה עושים? תודה
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
לדוגמא: ראיתי כמה וכמה פעמים צלמים משתמשים בזה, אניל א בטוח אבל אני חושב שזה נועד לסינון השמש :-\ מישהו יכול להסביר לי על זה יותר? תודה, רומן.
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מבקש המלצה לבטריות נטענות ל CANON A620. מצאתי סט של 4 סוללות AA של energizer + מטען ב119 ש"ח. הן מדורגות כ1700 MAH. האם הן נחשבות חזקות? לכמה זמן בערך הן יספיקו? האם לחפש משהו אחר?
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן התלבטתי איזו מצלמה לקנות, והמלצתם לי על F11. הלכתי לחנות והמליצו לי שם על Panasonic Lumix DMC-FX9. רציתי לדעת איזו מצלמה יותר טובה. לפי: http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=fuji_finepixf11%2Cpanasonic_dmcfx9&show=all ההבדלים העיקריים הם: יחס מימדי התמונה, החיישן וגודלו, חשיפה, כרטיס הזיכרון(מה יותר טוב, או SD?) ומספר הפיסקלים בLCD. האם כדאי ללכת על הפנסוניק או על הפוגי? האם ניתן לראות השוואות בין תמונות שכל מצלמה צילמה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי שאלה אני כרגע עדיין עם הכרטיס של ה 16 מגה שמגיע עם המצלמה וככה מאז שקניתי אותה הייתי רוצה לקנות כרטיס של ג'יגה אבל השאלה שלי כזאת ביגלל שהמצלמה שלי דיי ישנה אז לא היה כרטיס בגודל כזה ויכול להיות מצב כזה שהכרטיס לא יפעל טוב אני שמעתי אנשים שאמרו שהיה להם בעיה בוידאו עם כרטיס של ג'יגה כי המצלמה לא ממש תומכת בזה..לתמונות זה היה בסדר גמור אולי יש איזה קשוחה למצלמה שלי או שלא תיהיה בעיה עם המצלמחה שלי והכרטיס בגודל הזה חייב לציין שמה ששמעתי זה לא היה על הדגם שלי אלה על דגמים אחרים והרוב היו של אולימפוס
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
לא ראיתי או מצאתי עדיין הכרזה רשמית, אבל מצאתי פרטים באתר של Fuji . http://www.fujifilmusa.com/JSP/fuji/epartners/digitalS6000Specs.jsp?dbid=856004&item=I856004&subitem=SIDataSpecSheets856004&urltype=dataspec&NavBarId=SIDataSpecSheets856004 המצלמה כנראה תשמש כשלב ביניים בין ה- S5XXX לבין ה- S9000 . כמה פרטים מעניינים: CCD Sensor 1 / 1.7-inch Super CCD HR - אותו החיישן אשר נמצא במצלמות מסדרת ה- F? אורכי מוקד 28-300 מ"מ טווח שימושי במיוחד המצלמה תשוחרר לשוק בספטמבר.
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
http://www.dpreview.com/ Panasonic Lumix DMC-FZ50 Panasonic Lumix DMC-LX2 Panasonic Lumix DMC-FX50 & DMC-FX07 Panasonic Lumix DMC-FX3
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
-
היי, ובכן הגיע הזמן לקניית דיגיטלית חדשה. בשבוע האחרון קראתי לא מעט ביקורות על מצלמות, כמו כן חיפשתי לא מעט בפורום אך עקב דעות חלוקות אני מבקש את עזרתכם. התקציב שלי נע מ1100 ל1800 ש"ח, תלוי בסוג המצלמה שאבחר. השימושים העיקריים שלי הם טיולים, משפחה וכו', אך אני גם אוהב לצלם בתור תחביב: נופים, מאקרו, שקיעות... המצלמה שיש לי כרגע היא HP M407, והיא אינה מספיקה לשימושים שלי. ההתלבטות העיקרית שלי האם לקנות מצלמה קומפקטית, Canon A620, או מצלמה גדולה יותר, זום גדול (למרות שאני בספק אם אשתמש בזום המקסימלי לעיתים קרובות), אך בעיקר איכות טובה יותר. השאלה שלי היא האם יש שוני גדול בין האיכות של הצילום במצלמה בסגנון הA620 לבין מצלמה בסגנון הS2? האם הA620 תספיק לי לצילום נופים, …
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם, ערב טוב, ברשותי מצלמה דיגיטלית שרכשתי בהמלצתכם לפני שנה+ , דגם Caplio G3 של חברת Ricoh. אני מרוצה מהמצלמה ולא מזמן גיליתי שאם מצלמים באופציית "Sport" ובוחרים באופציה של רצף תמונות בתוך תמונה אחת: יש אופציה במצלמה שמפרידה את התמונות בעצם ומאפשרת לי לצפות בתמונה הגדולה, המחולקת, כסרט נע! כשאני מעביר את התמונה למחשב, אני מקבל תמונה גדולה עם ריבועים, כמו בתמונה המצורפת. השאלה שלי היא, כיצד ניתן לפצל את התמונות לרצף תמונות? תודה רבה, אורן.
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
http://www.dpreview.com/reviews/fujifilmf30/ האם יש לנו מלכה קומפקטית חדשה?
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום אני מחפש עדשה לS5600. התקציב שלי נמוך - אני מקווה למשהו ב600 ככה, אולי פחות. אפשרי? ZZZZ
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
כמו שכתבתי יש לי Z5 ואני מעוניין להחליף אותה למצלמה קומפקטית ואיכותית (גם בלילה). חשבתי על - EXILIM Z70,מה אתם אומרים? יש המלצות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
דבר ראשון-זה ניסיון ראשון שלי בנושא הפאנינג[או משהו ] אז בבקשה ביקורות בונות בלבד ואני אשתדל לקבל הכל לתשומת ליבי. לפני כמה ימים אני ועוד שני חברים שמענו שיש בהרצליה פרארי חדשה אז נסענו לבדוק אם היא שם ואולי לתפוס תמונה או שתיים[או 3..]. הפרארי לא הייתה שם[למרות שהיא הייתה אמורה להיות, ולפי דיבור עם העובדת שם היא נמצאת שם הרבה פשוט באותו יום לא הייתה], אבל צילמנו הרבה מכוניות יפות אחרות[סתם תמונות]. במקרה ניסיתי לצלם רכבים בתנועה וזאת התוצאה הכי יפה ומעניינת שיצאה לי לפי דעתי.. אגב הנה עוד אחת שיצאה נחמדה[אני מצטער מראש על כך שהמכוניות מכוערות, וקצת החשיך שצילמתי את התמונות הללו אז היה קצת קשה לתפוס משהו חד בצורה טובה]: תביעו בבקשה את דעתכם, זה חשוב לי. תודה מראש, …
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
בית קברות Highgate בלונדון, תמונה שיצאה בצבעים ממש עזים, ועליי לפחות משרה אווירת CREEPY כזאת.. הערות וביקורת יתקבלו בשמחה..
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי ברשותי S9500 (כמו שאתם בטח יודע שהיא מצלמת הדמוי DSLR מספר אחת בעולם) מאובזרת בצורה מדהימה וחדשה (נקנתה לפני חודש בערך) במצב 100% היא לא צילמה יותר מ50 תמונות כולל של 1GB ומגן עדשה UV עם ציפוי כולל הקופסה וכל מה שמגיע איתה וכולל אחריות אני מוכר רק אבל רק בגלל בעיה רצינית של כסף שהכנסתי את עצמי אתם מומנים לראות את המחיר הכי זול שלה בזאפ (כולל של גיגה ומגן עדשה שזה דבר חובה למצלמה הזו) ולהציע מחיר הגיוני למצלמה חדשה עם אחריות והתוספות כי אני חייב למכור דיי דחוף אני מתחייב שהמצלמה במצב מושלם ובלי שום בעיה וזה באמת שווה לכם אני מפרסם את זה פה בגלל שאני יודע שזה יכול לעניין פה הרבה אנשים שחושבים לקנות את המצלמה הזו תודה ויום טוב
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מצורפות 3 תמונות, מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים שהואהיא רואה בהם, מה לדעתו הטובה ביותר, ומה פשר ההבדל? (אין עריכה ממשית בפוטושופ) http://www.dex.co.il/nodes/t/22488/file_0_original.jpg http://www.dex.co.il/nodes/t/22488/file_1_original.jpg http://www.dex.co.il/nodes/t/22488/file_2_original.jpg הגודל חשוב כאן לדעתי, לכן לא הקטנתי יותר ושמתי בעמוד
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-