צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
האם ההבל במצלמות שווה את ההבדל במחירים?
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
להקל על קריאת התשובות, אנא כתוב בין התגיות , כך: תשובה. מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 3000-2000 האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? לאb] האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? כן\500 בערך האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? יכול להיות האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט היה לי ניקון 5700 ,מאוכזב ממנה אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אירועים כמו חתונות ..מועדונים..תנאי תאורה חלשים.. האם אתה מתכוון לצלם בעלי חיים מרחוק? ציפורים במעוף? חרקים מקרוב? לא נראה…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הייי שלום כולם שבוע מעולה כמו רוב השבתות שאין גשם יצאו היום אח שלי ואני להטיס את המסוק, החלטנו גם לשם שינוי לקחת מצלמה ולדעתי יצאו כמה ממש נחמדות אבל: * ה"צעצוע" מגיע בחלקים היותר שווים של ההטסה למהירות של אזור ה50 קמ"ש אז ממש קשה לעקוב אחריו * המצלמה לא מתמחית בהתפקסות של גוף ~לבן על רקע אפור (העננים) * צולם עם canon powershot s2 is תהנו : (התמונות יערכו מחר פשוט אני כבר ממש רוצה לישון, לילה טוב)
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
הלכתי אתמול לצלם בשלולית החורף בנתניה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי, דווקא הפעם החלטתי לעשות את החיים מאוד מסובכים, ולא חקרתי לעומק מה אני אמור לחפש במצלמה חוץ מזום דיגיטלי ומגה פיקסל...כל השאר, לגבי מידות חשיפה, עדשות וכו, זר לי לגמרי ויחד עם זאת שלוש הדרישות שיש לי מהמצלמה הן המחיר (1500 ש"ח) והצורה (דקה, או אולי קוראים לזה אולטרה דקה..?) עיינתי קצת בפורום וראיתי שרוב המצלמות המומלצות בטווח הזה הן לא דקות, ויחד עם זה אני אשמח להמלצה על מצלמה קומפקטית.. הדרישה השלישית היא יותר שאלה לגבי מצלמה שלא דורשת סוללות,אלא שאפשר להטעין אותה בעריסה או משהו תודה מראש שחר
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
לאחרונה די קטלתי פה כמה תמונות נוף שצילמו מי מחברי הפורום האחרים. ציינתי גם שאני אישית אינני מרבה לצלם נוף, בין השאר בגלל הביקורתיות הרבה שלי בעניין זה. יחד עם זאת, גם אני חוטא בצילומי נוף מפעם לפעם, כמה תמונות גם פרסמתי כאן בעבר. שתי התמונות הבאות צולמו לפני זמן לא מועט ברמת הגולן עם מצלמה שכבר הספיקה להתפגר מאז (A630) אהבתי את הקומפוזיציה ואת הנושא, אבל פחות את "מרקם" התמונה, הקונטרסט והצבעים המקוריים (בעיה כרונית עם ה-A630) ושיחקתי קצת עם ערוצי הצבע והעקומות עד לקבלת תוצאה שהולמת ככל הניתן את האווירה המקורית (אבל בש"ל). אז בבקשה - לשיפוטכם. http://www.flickr.com/photos/39557720@N07/4052010101/ http://www.flickr.com/photos/39557720@N07/4052774778/
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! בגלל שאני אפשר להגיד דיי בור בכל עניין המצלמות הדיגיטליות, אני צריך את עזרתכם שתתנו לי המלצות על מצלמה דיגיטלית ב3.2 מגה פיקסל באיכות סבירה, אני לא צריך משהו מקצועי יותר מדי וחשוב שהיא תיהיה הכי הכי קטנה שאפשר. בקשר לשאר הפונקציות האחרות שקיימות במצלמות הדיגטליות אני לא יכול להגיד מה אני מחפש כי כמו שאמרתי אני לא מבין בזה, אז אני משאיר את זה בידיים שלכם וסומך עליכם שתתנו לי דגמים שמתאימים למה שאני מחפש, ואני חוזר ואומר - דגש שתיהיה קטנה וקומפקטית אה כן, וגם שלא תיהיה יקרה מדי, לא צריך להשתגע עם המחירים ועוד סתם משהו שרציתי לשאול עליו, בגלל שאני לא ממש מבין בכל העניין של המצלמות ראיתי את המצלמה הזאת, היא יחסית זולה עם 6 מגה פיקסל וגם מאוד קטנה, בידיוק כמ…
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
-
רצ"ב סתם תמונה שיצא לי לצלם בסאן פרנסיסקו עם ה S5 IS [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה חברה למצלמות טובה יותר? ואיזה מצלמה 3MP יותר טובה משני חברות אלו כמו כן 4 MP
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
איזה מצלמה מבין אלה הכי טובה לפי הבנתכם ? אלה הם דמוי SLR שלפי מה שהבנתי עדיפות . אשמחח להמלצות אחרות אם יש -מצלמה דיגיטלית 4.23 מגה פיקסל FinePix S3100וFuji -מצלמה דיגיטלית 4 מגה פיקסל FinePix S3500וFuji -מצלמה דיגיטלית 4 מגה פיקסל Z700 Kodak
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
אהלן, לחבר שלי יש MINOLTA DIMAGE Z1. הוא מעוניין למכור אותה ולעבור למצלמה יותר רצינית. ההתלבטויות שלו כרגע הם אלה: PANASONIC FZ20 MINOLTA Z5 MINOLTA A1 כאשר יש נטייה ברורה לכיוון ה A1 - מכיוון שיש שליטה ידנית על הפוקוס דרך העדשה...(SLR) מה אתם אומרים בעניין? מי מהם מומלצת?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למצלמה קומפקטית שתצלם כמה שיותר טוב במצב האוטומטי שלה. התקציב הוא עד 1K, עדיף קצת פחות. אין דרישות מיוחדות, זום גדול יחסית נחשב לבונוס רצוי בהחלט. תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
האם יש מצלמה יותר טובה מה S7000 של פוג'י במחיר הזה? והאם אפשר להחליף לה עדשות? או שזאת אופצייה רק אצל SLR אמיתיות?
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, קנו לי את המצלמה Fuji F700, אני לא מכיר אותה כל כך, אז רציתי לשמוע את הדעות שלכם לגביה תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלטתי לקנות את המצלמה הנ"ל באיזה חנות אתם ממליצים להזמין אותה איזה חנות הכי זולה חשבתי על camera4less אבל אין להם את המצלמה הזאת יותר לפי מה שהבנתי (אם אני טועה תקנו אותי) אני מחפש גם חנות במרכז לא משהו חאפרי חנות עם שם.. האם היבואן קרט מוכר גם לבודדים וכמה עולה אצלו המצלמה איזה עוד חנויות יש באיזור המרכז שמוכרות את המצלמה באיזור ה1500 שקל כמו camera4less בדקתי בZAP פשוט אני לא מכיר כל כך את החנויות אם יש לכם המלצות הודה לכם.. איזה עוד ציוד עלי להזמין עם המצלמה מה אתם ממליצים.. בתודה מראש עידן
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אפשר המלצה למצלמה דיגיטלית בתקציב של 1300-1500 ש"ח? גם פחות יתקבל בברכה... אני רוצה מצלמה שלא תהיה ממש קופקטית... זאת אומרת לא דקה ממש כזאת... שתהיה איכותית.... שהיחס ביצועים מחיר יהיה טוב... תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
לדוגמא: ראיתי כמה וכמה פעמים צלמים משתמשים בזה, אניל א בטוח אבל אני חושב שזה נועד לסינון השמש :-\ מישהו יכול להסביר לי על זה יותר? תודה, רומן.
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אוקי, חזרתי היום מארה"ב, ובניו יורק עברתי בחנות B&H והחלטתי שאני רוצה לקנות מצלמה מקצועית. אחרי המלצות רבות החלטתי ללכת על Canon 1000D: http://www.bhphotovideo.com/c/product/571144-REG/Canon_2762B003_EOS_Rebel_XS_a_k_a_.html עכשיו, העדשה שמגיעה עם המצלמה היא כל כך גרועה, אני לא מצליח לעשות זום, פשוט... כשאני עושה הכי זום העדשה בקושי בקושי מקריבה... אז השאלה שלי היא אם העדשה אמורה להיות ככה? קראתי את כל הספר כמה פעמים ולא הצלחתי למצוא תשובה, גם בגוגל ניסיתי, לא מצאתי. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
הגיע הזמן להשתדרג, הפלאש המובנה הורס את התמונות בצורה ש"פשוט אי אפשר להמשיך ככה!!" אז לענייננו, אין יותר מדי אפשרויות ב-Sony, אבל רציתי לדעת איזה פרמטרים צריך לבדוק לפני הקניה. האפשרויות הם: F42AM F58AM אפשר לראות פרטים כאן: http://www.fotofilm.co.il/Default.aspx?TemplateID=2&PageID=63&TemplateType=5&ParentID=44&CategoryID=98&Filter=857, יש לי כרגע תקציב ל-F42, השאלה היא אם כדאי לחסוך עוד 800 ש"ח לF58 (שמסתובב כמו בתמונה) מה נראה לכם? (אגב, שמתם לב איזה פופולריות יש ל-SONY לאחרונה? ) [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני מחפש דרך יעילה ונוחה ולא להקפיץ את הפלאש כדי לרכך את האור שלו... בספר צילום שרכשתי היה כתוב לפצות את הפלאש בחשיפה של 0.5- אבל יש מקרים שזה עדיין יותר מדיי חזק ואפילו ב- 1-. יש למישהו עוד עצה בשבילי? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-