עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום לכולם.. מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה ISO ומה עושה האופציה הזאת במצלמה ???למשל אצלי יש 200 , 400 , 800 מה זה אומר??? -------------- יש ברשותי מצלמה מדגם פוג'י S5000 ואני רוצה לצלם למשל עצם מסויים ,עכשיו אני רוצה שהעצם יהיה ברור אבל מה שמאחוריו יהיה מטושטש מין פוקוס כזה. באיזה מצב אני אמור לצלם ? אוטומט,P,S,M אני לא ממש יודע,אני משחק עם הזום ומנסה להתמקד אבל הזום לא מצליח להתמקד כמו שצריך אולי אני צריך לעבור לפוקוס לא אוטומטי או משהו כזה ?......מישהו. עוד שאלה קטנה מה עושה מקרו הציור עם הפרח?

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  2. Started by IAF.ofek,

החדשות של קאנון בארץ ב-C4L 1349 ¤ - Canon PowerShot A530 2039 ¤ - Canon PowerShot A700 1743 ¤ - Canon PowerShot A540 1051 ¤ - Canon PowerShot A430 ה-A700 יקרה יחסית למה שהיא מספקת,ה-A540 תיהיה משתלמת ב-300-400 ש"ח פחות

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  3. Started by benor,

הלכתי אתמול לצלם בשלולית החורף בנתניה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  4. טוב אז אחרה הרבה זמן שאני אוסף כסף הגיע הזמן לבזבז אותו.. אז ככה מחיפושים וסקירות שונות הבנתי שבמחיר הזה המצלמה הכי משתלמת זה הCANON A610.. וכמו ששאלתי הרבה אנשים איכות זה לרוב CANON אז אני מעוניין באחת מהדגמים שלהם.. חוץ מהA610 ראיתי עוד שתי דגמים שאני ישמח אם מישהו יתן חוות דעת.. הראשון זאת הPowerShot A95 http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=36191 והשניה שבשבילה אני מוכן לחרוג מהתקציב (200+- שקל).. זאת הA620... http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=369863 השאלה אם באמת שווה את התוספת.. ואני מדבר עכשיו רק על מצלמה נטו בלי מטען סוללות..וכו..(כמובן אם מגיע כרטיס זיכרון סבבה אם לא זה לא בעיה..).. פתוח להצעות וחוות דעת... ;D

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  5. שלום אני צריך המלצה למצלמה דיגיטאלית עד 800 ש"ח אני רק צריך שיהיה מסך צבעוני מאחורה תודה

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  6. אשמח לשמוע פרטים נוספים מעבר למה שתציעו בסקר. באופן אישי, אני מעבד את התמונות לעיתים קרובות, והרבה יותר מאשר בעבר. השינויים העקריים שאני עושה הם קרופ, שינוי קונטרסט/בהירות וחידוד. לעיתים רחוקות יותר אני משנה את ריוויון הצבע, מתקן פרפקטיבה ועיוותים או דברים אחרים.

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  7. Started by T-Flash,

מה דעתכם? תודה לדני על השם של התמונה

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  8. Started by benor,

היום צלמתי קצת שם, מקום יפה ממליץ. מקווה שתאהבו. תהנו! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  9. Started by pini240,

לא להאמין לכמה כבר יש את הפוגי 9500 (למרות המחיר) אני מתעניין בפלש חיצוני למצלמה האם מישהו כבר היתנסה בזה איזה פלש מומלץ איך התיפעול של הפלש (הרי לא תומך TTL) ועד כמה זה עוזר בתאורה נמוכה ועוד המצלמה הזו היא לא P&S רגילה יש הרבה לילמוד כדי לקבל תוצאות יפות והיא מסוגלת להרבה אם יש לחברה טיפים לשימוש טוב יותר - הם יתקבלו בברכה הטיפ שלי ISO - לא לפחד להעלות ISO המצלמה נותנת תוצאות יפות גם בISO גבוהה

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  10. Started by KoM,

קצת מאקרואים לא שגרתיים עד מוזרים...

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  11. Started by big foot,

אני רוצה לקנות זיכרון של 1G למצלמה OLYMPUS מה המחיר המומלץ ללקוח?

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  12. Started by PyroGhost,

תמונה שצילמתי באחד הטיולים שלי לאורך שובר הגלים בהרצליה עם ידידה (: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  13. Started by overload,

אביב הגיע פסח בא. הארץ, בשיא יופיה. (חלק מהתמונות גדולות מדי בשביל להציג פה, אז תסלחו על הקישור)

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  14. סתם תמונה שצילמתי דיי מיזמן...קצת לא ממש יצא בפוקוס אבל לפחות משהו השם שנתתי לא ממש מתאים אז תמליצו על משהו.. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by T-Flash,

שלום אנסה אותכם בסוג חדש של תמונות... התמונות צולמו בים המלח. Minolta Dimage 7 מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  16. Started by nas,

שלום , אני מחפש לאמא שלי מצלמה איכותית , ושתיהיה כמה שיותר קטנה ודקה בלי להתפשר יותר מידי על איכות.. כמובן אני לא מחפש פה מצלמה מקצועית , אבל שאיכות התמונה שלה תיהיה טובה + שתיהיה קלה לשימוש ובטריה שמספיקה לשימוש ארוך.. זה פחות או יותר מה שאני חושב שצריך , תרשו לעצמכם להוסיף עוד קרטריונים שנראים לכם חשובים..

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  17. Started by D-M-X,

http://www.engadget.com/2006/04/25/kodaks-easyshare-v610-with-10x-optical-zoom/ איך היא פועלת עם עדשה כפולה לא הבנתי

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  18. Started by overload,

שחור ולבן SKY HIGH (תודה D-M-X)

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  19. Started by KoM,

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  20. Started by shuy,

לאחר עריכה מחודשת אחרי הביקורות. (הנושא המצולם הוא דיסק קשיח). שימו לב, לא התכוונתי להציג אבסטרקט בתמונה הזו, אם כן הקורפ היה יותר הדוק. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  21. Started by kodanny,

אז מה לדעתכם יותר טוב? האולימפוס או הקנון? אני רוצה לקנות כמה שיותר מהר... אשמח לשמוע המלצות נוספות על עוד מצלמות ... תודה

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  22. שלום,הייתי בחוף ים לפני כמה ימים,וצילמתי תמונה - רציתי לשאול מה דעתכם. האיכות לא עד כדי כך טובה,היא צולמה בפלאפון.(W800I,מה שכן זה לא היה ממש בפוקוס) תיקנתי קצת.(אגב,תעלמו מהמסגרת,אני בכלל לא מצליח לעשות מסגרת שחורה,הכוונה שאני לא מצליח לעשות את המילוי,עד לשלב של היצירת מסגרת אני יכול,אני מניח שזה בגלל שעל הLayer של הBackground יש שם Lock,ואני לא יכול לפתוח אותו) מתכנן על מצלמה דיגטלית חדשה בקרוב. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  23. Started by Judas Iscariot,

This, was once green. trees up high, reaching to the sky. flowers in all the colors of the rainbow, adorn the fresh grass which stands out tall. And then all, Volcano fall. Green Red White now all black and brown. The smell of decay and burn all around. The sun no longer shines, it just burns. Yet from the ashes, trees and flowers still sruggle to be seen Popping out in beautiful scens, now even more uniqe. The flower is much more red, now that's all around it is completly dead. התמונות נלקחו בארה"ב, בחופש הגדול שהיה. שכחתי את שם האזור, אבל כפי שאפשר להבין מהשיר(שנכתב ע"י :פ) מדובר באזור רגיל לחלוטין אשר לפני כמה אלפי שנים התפרץ בו הר געש ופשוט החריב הכל, אבל ממש בכמה עש…

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  24. איך מצלמת הוידאו הזו?

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  25. Started by roadrunner,

איזה כרטיס זיכרון כדאי לקנות למצלמה הנ"ל (אין מגבלת תקציב). תודה

• 6 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים