עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום לכולם חזרתי ביום ראשון האחרון מתאילנד היה מדהים יש לי מלא אבל מלא תמונות משם ואני חייב לפתח בזול ואמין עם אפשר ?? מישהו מכיר מקומות כאלה התנסה בזה פעם?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by benor,

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  3. Started by idani1983,

http://www.dpreview.com/reviews/specs/Casio/casio_exz120.asp מה דעתכם על המצלמה הבאה כמצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי, מלבד כמובן איכות הצילום שחשובה לי אני רוצה מצלמה קטנה ושהזמן בין תמונה לתמונה יהיה קצר המחיר שלה פה(ארה"ב) הוא 229$ האם במחיר הזה אפשר לקנות משהו יותר טוב? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  4. ח"ח משובח למשתמש Oferz מ Fresh, על לקיחת היוזמה ושיתוף הידע והתמונות המרהיבות עם כולנו! http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=133217 http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=133757

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  5. Started by Dan4,

שמתי לב שיש לי על העדשה של הקנון A610 שלי כאילו לכלוך כזה..האם זה משפיע על איכות התמונה?זה ממוקם במרכז העדשה.. תודה רבה, דן

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  6. Started by gigabot,

מי יותר איכותית ?

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  7. Started by IAF.ofek,

שלום,התפרסמה ביקורת ב-Dpreview',על מצלמה חדשה של סמסונג,דמויית SLR,בשם Pro815. בין התכונות הבולטות שלה תוכלו למצוא - 8 מגה פיקסלים אולטרא זום של 15X עם עדשה רחבה (28 - 420 mm) עם זום מכני מהירות תריס של 15 - 1/4000 מצב סופר מאקרו מ-3 ס"מ תומכת בפורמטים של RAW ו-TIFF וגולת הכותרת - מסך ענק (!!!) 3.5 אינטצ' בחלק האחרורי של המצלמה. מחיר -בסביבות 800 ירוקים לפי האתר מעניין עם נזכה לראות אותה בארץ לביקורת- http://www.dpreview.com/reviews/samsungpro815/]

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  8. מה היתרונות\חסרונות של כל אחת מהמצלמות הללו. מייצב תמונה ששמעתי שלמצלמות עם זום ארוך כדאי מאוד שיהיה - יש לשניהם ? ואם למישהו יש עוד מה להוסיף אני אשמח מבחינת איכות תמונה,מאקרו וכו'.

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  9. אני מעוניין לרכוש מצלמה בסכום של עד 1500 ש"ח. יש איזה שהן המלצות למצלמה איכותית?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Dan1989,

לאחרונה רכשתי מטען בטריות נטענות של GP - Power Bank Travel. עם המטען באו 4 בטריות 2300 AA, ו 2 בטריות 750 AAA. לאור ניסיון קודם שלי עם בטריות נטענות, שמהתחלה לא עבדו טוב במצלמה הדיגיטלית שלי, ואחרי כמה תמונות ישר התרוקנה חצי בטריה, רציתי לשאול אותכם להדרכה להגיד לי בדיוק איך לטפל בבטריות בהטענה הראשונה ולכל ההטענות בעתיד. אם תוכלו להגיד לי מה לעשות ומה לא לעשות אני מאוד יודה לכם. משהו שאני יודע אבל לא בטוח אם הוא נכון במקרה הזה, זה שצריך לתת לבטריה להתרוקן לגמרי לפני הטענה בגלל אפקט הזיכרון. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. Started by moskitos,

אני מעוניין לקנות מצלמה בסכום של עד 1400 שקל בערך. הסכום הוא למצלמה נטו כי כרטיס זיכרון ג'יגה,נרתיק וסוללות מביאים לי בשבוע הבא מחו"ל. אני מעוניין במצלמה קומפקטית (לא עם זום ארוך),שיהיו בה אפשרויות ידניות כי אני רוצה להתחיל וללמוד (אני חדש בנושא). חשוב לי שתמליצו לי על המצלמה הכי איכותית מבחינת חדות,איכות תמונה וכו' בסכום הנ"ל. תודה.

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  12. Started by sherlock1212,

יש לי את המצלמה canon a75 ומשום מה אני לא יכול להשתמש בכל האפשרויות לדוגמא באפשרןת auto אי אפשר לצלם כלומר אני יכול להכנס למצב אבל שאני לוחץ על הכפתור של הצילום זה פשוט לא מגיב לאומת זאת באפשרות ווידיו זה לא עושה בעיות. מה אפשר לעשות? :s05: ד"א נגמרה האחריות :-\

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  13. Started by PyroGhost,

טוב אז ככה, היום, לאחר הרבה מאוד זמן, הרבה לבטים, הרבה סקרי שוק והרבה מאוד בירורים קניתי את המצלמה החדשה שלי, פוג'י S9000 / S9500. בתור התחלה רציתי לדעת מה דעתכם על הדיל שהשגתי : המצלמה + שנתיים אחריות של היבואן הרשמי בארץ ( שמעוני? ) + כרטיס של 1 גי'גה + תיק של Lowepro + חצובה גדולה ( עולה 200 שקל רגיל.. )+ חצובת שולחן וכל זה ב4050 שקל, מה אומרים? בנוסף לכך רציתי לדעת אם למישהו יש טיפים פה להתחלה של צילום או כל מיני רעיונות לקומפוזיציות בשבילי, ואני יודע שבתור התחלה אני צריך לעבוד עם אוטומטי או עם מצב P ולאט לאט לעבור לשליטה ידנית אחרי שאני אכיר את כל הפרמטרים ולפי מה הם נקבעים, אם יש לכם טיפים אחרים שיעזרו לי אני אשמח לקבל. anyway אני מקווה שבקרוב אני אתחיל להעלות…

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  14. Started by DeadByDawn,

מה זה "חשיפה" בצילום?? כאילו יש לי אפשרות כזו,ואני לא יודע מה זה. זה מתחיל ב-2(מינוס 2) עד +2

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  15. אהלן חבר'ה, אני מתעניין ברכישת מצלמה דיגיטלית "רב שימושית". הייתי מעוניין שבמקרה הצורך אוכל להקליט עם המצלמה גם קטעי וידאו (עם או בלי סאונד). האם קיים דבר כזה ? תודה, מקסים.

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  16. Started by Guy King,

מה כדאי? המצלמה מיועדת בעיקר לתמונות נוף (בטיולים בחו"ל ובארץ) ולתמונות תקריב. התקציב כ-1500 +-

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  17. Started by topgun,

שלום לכולם... קצת באיחור (הטיול היה בסוכות...), אבל מוטב מאוחר מלעולם לא... ולתמונות: teez F/6.3, 1/680, ISO-100 the whole family F/6.3, 1/600, ISO-100 ...tree of doom F/9, 1/1000, ISO-100 (אבל, כמו שניתן לראות, התמונה עברה עריכה די כבדה...)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי אני מעוניין לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית. כמובן שאני מעדיף שהיא תהייה קטנה וקלה ככל האפשר - עדיף מאוד כף יד. איכות מצויינת, סוללה ארוכה, זום טוב - גם אופטי וגם דיגיטלי,עדיף מבית JVC, פנסוניק או סוני או מבית טוב אחר. צילום סטילס, פלש ועוד פונקציות נחמדות - שלט יתרון. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  19. Started by sherlock1212,

עד עכשיו היה לי את canon a75 אבל היה נהרסה אז חשבתי על a620 אבל אמרו לי שאני עובר ממצלמה גרועה למצלמה גרועה אחרת... אז אני מחפש מצלמה טובה(לא למקצוענים ממש). מינימום זום:3(רצוי יותר) פיקסלים:לפחות 4m וידיו רצוי,לא חובה וכמובן פלאש פנמי ופוקוס אוטומטי אז איזה חברה כדי ואיזה דגם עדיף באותה חברה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. השאלה היא קצת off topic לפורום הזה, דני מקווה שזה לא יעצבן אותך, חיפשתי בגוגל ושאלתי את כל מי שאני מכיר ופשוט לא מצאתי אתר נורמלי... מישהו יכול לתת לי המלצה לאתר שאני יכול לפתוח בו גלריה לתמונות שאני מצלם שלא שם חתימה של האתר על התמונה והורס אותה ( ע"ע pic.co.il ), שלא מגביל אותי למספר העלאות ביום אחד ( ע"ע jugend.co.il ), ושיתן לי קישור אחד ישיר לגלריה ולא לכל אלבום בנפרד? תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  21. יש פתרון. עדכון firmware חדש אמור לפתור את הבעיה הזו ועוד כמה. אני עדכנתי גם כן את ה-C5060 שלי עם עדכון שלא מופיע באתר של אולימפוס, והתוצאה היא שיפור עצום ביכולות הפוקוס של המצלמה באור חלש.

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  22. Started by MYST,

רק לפני הכול רציתי להגיד שהתמונות עברו טיפול קוסמטי קל <מאוד> בפוטושופ : העדשה של ה398 למרות הצריבה בו היא של 0.3 מגה פיקסל התמונות מצולמות ללא זום והגדרות צבע מלאות עם הגדרות שלאור פלורסנטי וללא פלאש < אין צורך הטווח שלו עד מטר בערך>

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  23. סתם כמה ניסיונות שעשיתי עם המצלמה היום, רציתי לקבל חוות דעת (:

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Silxver,

הנה הבת דודה שלי בפוזות דוגמנות והנה עוד כמה מיום אחר ... ולסיום קבלו אחת מהמובחרות שלי http://d-spot.co.il/forum/index.php?act=Attach&type=post&id=138160

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  25. Started by PyroGhost,

כבר פתחתי ת'רד בעבר בקשר לזה אבל לא רציתי להקפיץ אותו אי שם ממעמקי הפורום לפה בחזרה אז אני אהיה יותר ספיציפי הפעם. עולה לי הצורך מפעם לפעם להוסיף פלאש חיצוני למצלמה, לצילומים במקומות חשוכים, בתור פלאש מילוי וכו'. לאחר התייעצות הגעתי למסקנה שעקב כך שהמצלמה שלי לא תומכת בTTL ובשיטות מתקדמות למיניהן שאין לי מושג מה הן אומרות בדיוק אין טעם שאני אשקיע בפלאש יד שניה משוכלל של ניקון וכו' ( יד שניה מכיוון שחדש עולה על התקציב שלי בכמה וכמה מידות.. ) קיבלתי הצעה מהחנות שממנה רכשתי את המצלמה לקנות את הפלאש הבא במחיר טוב יחסית של 380 שקל : http://www.sfo.co.il/user/product.php?id=516 מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים