צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
אנשים ! אני קונה דיגיטלית, ואני ממש מבולבל אני מתלבט בין 2 המצלמות הדיגיטליות שרשמתי בכותרת אני נוטה להעדיף את המינולטה כי יש לי כרטיס זכרון SD בבית של 256 מה אתם ממליצים ???
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1) חשיפה ארוכה - 30 שניות 2) 3) 4) תמונת אווירה 5) אם אני זוכר נכון, מדובר על התצפית מהר הארבל. 6) כפר הדייגים, ליד ג'יסרעזרקא
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מצלמה דיגיטלית למטרת צילום משפחתי ונופים מידי פעם. מחיר המצלמה יכול להגיע עד ל-1,200 ש"ח, כאשר ההעדפה היא כמה שפחות, בהתחשב ביחס העלות-תמורה. חשוב לי שהמצלמה תהיה לפחות 5MP ושאיכות הצילום בתנאי חושך תהיה נאותה, לכל הפחות. יש לציין שזו תהיה המצלמה הדיגיטלית הראשונה במשפחה, לאחר אין ספור שנים בהם השתמשנו במצלמת פילם בנוסף, הבנתי ש-Fuji F31FD היא הטובה בתחום המחירים הנ"ל, אולם קשה להשיג אותה בארץ. על כן, אשמח אם מישהו יכול לאמת/להזים עובדה זו ולהמליץ לי על דגמים נוספים. תודה רבה לעוזרים ושבת שלום.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מצלמה בסכום של עד 1400 שקל בערך. הסכום הוא למצלמה נטו כי כרטיס זיכרון ג'יגה,נרתיק וסוללות מביאים לי בשבוע הבא מחו"ל. אני מעוניין במצלמה קומפקטית (לא עם זום ארוך),שיהיו בה אפשרויות ידניות כי אני רוצה להתחיל וללמוד (אני חדש בנושא). חשוב לי שתמליצו לי על המצלמה הכי איכותית מבחינת חדות,איכות תמונה וכו' בסכום הנ"ל. תודה.
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה לצילום חובבני כמו בטיול משפחתי ועוד. להורים שלי יש עדיין מצלמה שמבוססת על פילם ואני רוצה לקנות להם מצלמה במחיר של 300+,יש למישהוא הצעה? עדיפות לחיי בטריה גבוהים איכות צילום טובה אין צורך בפיצ'רים מיותרים או מסכי מגע.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית. כמובן שאני מעדיף שהיא תהייה קטנה וקלה ככל האפשר - עדיף מאוד כף יד. איכות מצויינת, סוללה ארוכה, זום טוב - גם אופטי וגם דיגיטלי,עדיף מבית JVC, פנסוניק או סוני או מבית טוב אחר. צילום סטילס, פלש ועוד פונקציות נחמדות - שלט יתרון. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
כן, סתם מצאתי אותו שוכב לו שם בעלים אחרי שחזרתי מהבצפר. נתנו לי תרגיל לצלם טבע דומם, השתעשתי לי עם הרעיון שמאחורי המילים האלה (זה כמובן לא חלק מהעבודה) תגובות [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לדעתי שווה קריאה, נדמה לי שהולך להתפתח עידן החזרה לפריים המלא: http://www.dpreview.com/reviews/canoneos1dsmkii/
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יבש בפורום אז בואו נפרסם כמה תמונות,בשביל להפריח בו חיים. אני אתחיל.
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני עובד הרבה עם עדשות MF ולאור יכולות פוקוס עלובות במיוחד בצמצמים פתוחים (מסך המיקוד המקורי של ה-K20 מאוד בהיר וכמובן אינו כולל עזרים למיקוד ידני), החלטתי להזמין מ-EBAY מסך מיקוד חדש (סיפור של 20-30 דולר). ההתלבטות היא לגבי סוג מסך המיקוד והייתי שמח לקבל עצות בענין זה. הבנתי באופן עקרוני למסכים עם חלוקה של 45 מעלות יש יתרון על פני חלוקה אופקית (בשל היכולת להתמקד גם על קווים אופקיים) אם כי החשש שלי שהדבר יוביל לאחיזה יותר עקמומית של המצלמה, בנוסף יש מסכים עם חלוקה יחידה וכאלו עם חלוקה כפולה (dual diagonal), הייתי רוצה לשמוע אם למישהו יש ידע או ניסיון בעניין זה ויוכל לתת לי כיוון.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
האם 800 שקלים עליה זה מחיר טוב? והאם היא מצלמה טובה לדעתכם? מה היתרונות והחסרונות שלה, ולמי היא מתאימה בעיקר? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם חזרתי ביום ראשון האחרון מתאילנד היה מדהים יש לי מלא אבל מלא תמונות משם ואני חייב לפתח בזול ואמין עם אפשר ?? מישהו מכיר מקומות כאלה התנסה בזה פעם?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש לאמא שלי מצלמה איכותית , ושתיהיה כמה שיותר קטנה ודקה בלי להתפשר יותר מידי על איכות.. כמובן אני לא מחפש פה מצלמה מקצועית , אבל שאיכות התמונה שלה תיהיה טובה + שתיהיה קלה לשימוש ובטריה שמספיקה לשימוש ארוך.. זה פחות או יותר מה שאני חושב שצריך , תרשו לעצמכם להוסיף עוד קרטריונים שנראים לכם חשובים..
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היום קניתי מצלמה בוואלה והיה כתוב שהיא מחודשת ואני לא הבנתי מה זה אומר אני חושב שזה אומר שהיא יד שניה שחידשו אותה אבל אני לא בטוח
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בעוונותי הרבים אני נטול כושר החלטה בעליל. לאחר התלבטויות קשות מנשוא ודיונים עד אור הבוקר החלטתי לקנות מצלמה דיגיטלית מסוג Canon IS S1. הדברים שגרמו לי לבחור בה היו: - הזום המפותח שלה (X10 אופטי), - ייצוב תמונה -דבר די נדיר בטווח מחירים הזה והכרחי אצלי. אני שונא פלאש ומנסיון עבר עם דיגיטליות דומות (c750 של אולימפוס למשל) אני רועד כנרקומן בקריז המפעיל קונגו - בקיצור אני מטושטש לגמרי. - יכולות וידאו מרשימות - מגיעה עד 640X480 fine עד 1GB (כ- 9 דקות) - עם זום. - ביקורות חיוביות מאוד - מנוע שקט - זיכרון SD שהוא זול יחסית ועוד כמה. אני פונה אליכם בחפשי פרקליט השטן. מישהו שיציג בפני כמה צדדים שליליים יותר שלה או אלטרנטיבות. אני חושש שמרוב תאווה אני עלול לפספס כמה מינוסים ח…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מצלמת וידאו. התקציב בגדול עד 3000 אם אפשר פחות אז ברור שעדיף. השימושים בעיקר צילום ביתי ובחוץ של הילדים משפחה וכו' .. תוך כדי חיפושים נתקלתי בדגם הזה: Panasonic HC-VX870 4K Ultra HD - מוגזם או כדאי ? המלצות לדגם אחר או חברה אחרת? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רציתי להפתיע את בתי במתנה ליום הולדתה ה-8. הדרישות: שרידות, נוחות תפעול (יש דבר כזה מצלמה עם תפריטים בעברית??) ומחיר נמוך (למקרה שסעיף השרידות לא יעזור ). חשבתי בכיוון של ricoh r3.(או אולי FUJI F20 או F30 בחו"ל - EBAY). אשמח לעצתכם.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יצא לי להתאמן קצת לאחרונה על אספקטים חשובים ביצירת פריים טוב כמו איזון לבן, קומפוזיציה, ובוקה. הסט האחרון שצילמתי בפסח נתן לי במה לנסות דברים חדשים והתוצאות הדהימו אותי. אך אני ללא הדרכה, המדריך הכי טוב שלי עד עכשיו זה העין שלי והשיפוט שלי. אני רוצה להתקדם עם זה הלאה ולדעת איפה אני עומד. אני אתן פה תמונה, ואני צריך את הביקורת שלכם לגבי האספקטים הבאים: -איזון לבן -בוקה (למרות הסובייקטיביות) -קומפוזיציה -הולכת עין התמונה צולמה כאשר אחיין שלי היה בנחל שהמים בו קרים מאוד, ההבעה טבעית, חיכיתי שזה יקרה עריכה:שימו לב שהפורום החדש חותך את התמונה מצד שמאל שלה וזורק את זה לפס גלילה. קחו את זה הצידה כדי לראות את ההמשך של התמונה גרסה גדולה של התמונה 1:1 כמו שיצאה מהמצלמה ב…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-