עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אבא מתכנן לקנות מצלמה דיגיטלית. התקציב הוא אמנם די דל - 1200-1300 שקל אבל זה לא צריך להיות משהו רציני. סתם שתהיה מצלמה בבית בבקשה הציעו דגמים ואל תדחפו לי סתם שם של מצלמה ומפרט כי אני לא מבין בזה כלום אז אם אפשר גם להסביר קצת.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by adam_godin,

אני עדיין מתרגל לעדשה החדשה הצעות לשיפור בברכה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by harry,

• 13 תגובות
    • 937 צפיות
  4. Started by KoM,

יומולדת, מהצד של הכוסות... צבעים וזויות אחרות...

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by TiSHu,

שלום לכולם אני ניצן יוגב ואני חדש בפורום [בכלל, בפורום של האתר הזה] משום מה אני רשום כבר פול זמן אבל אני לא זוכר שנרשמתי חפיף הקיצר חזרתי לפני שבוע ומשהו מגרמניה ויש לי כמה תמונות יפות מאוד שיצאו לי עם המצלמה החדשה שלי CANON A520 [לא הכי מקצועית, אני יודע] במקום לשים אותם פה אז אני מביא לכם את ה"אתר" של התמונות http://img306.imageshack.us/gal.php?g=germany10143yu.jpg תגידו מה אתם חושבים יש שם כמה תמונות מאוד יפות

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  6. שלום לכם... לא ממש מבין בכול העסק של המצלמות ורציתי שתסבירו לי משהו אני בתור מישהו שבא לקנות מצלמה...מה אני אמור לחפש במצלמה דיגיטלית על איזה פרטים אני צריך לשים לב במפרט של המצלמה? אלו חברות טובות היום בשוק הזה? מה יותר חשוב זום אופטי או כמה פיקסל יש במצלמה? אני אודה מאוד אם יתנו לי הסבר מפורט תודה מראש

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  7. Started by idDFdd,

אוקי, חזרתי היום מארה"ב, ובניו יורק עברתי בחנות B&H והחלטתי שאני רוצה לקנות מצלמה מקצועית. אחרי המלצות רבות החלטתי ללכת על Canon 1000D: http://www.bhphotovideo.com/c/product/571144-REG/Canon_2762B003_EOS_Rebel_XS_a_k_a_.html עכשיו, העדשה שמגיעה עם המצלמה היא כל כך גרועה, אני לא מצליח לעשות זום, פשוט... כשאני עושה הכי זום העדשה בקושי בקושי מקריבה... אז השאלה שלי היא אם העדשה אמורה להיות ככה? קראתי את כל הספר כמה פעמים ולא הצלחתי למצוא תשובה, גם בגוגל ניסיתי, לא מצאתי. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  8. בגדול מאוד אני חובב צילום , מחזיק CANON S2-IS , CANON A-80 ,ZENITH 11 , ועוד כמה מצלמות פה ושם... התמונות קצת ישנות אבל ... אתם יודעים תמונה אין לה גיל ... ואם היא הצליחה להעביר לכם את המסר ... אז בכלל ... 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by AMD-GUY,

אבא שלי רוצה לקנות מצלמת וידאו חדשה. הוא מתנגד לתת לי תקציב וטוען שאתם צריכים לזרוק דגמים בכל מיני מחירים... אין לי מושג מה הקטע שלו. אז אני צריך הסברים מה הטכנולוגיה הכי טובה כרגע.. DV, כרטיס זיכרון או סתם קלטת... לא צריך HD או משהו כזה... עדיף שיהיה אפשר להעביר למחשב ולצרוב על DVD למשל או סתם לגבות על המחשב. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  10. אהלן אנשים אני חדש בפורום, רציתי לשאול איזו מצלמה כדאי לי לקנות? בתכלס אני רוצה מצלמה שאני יוכל לקחת איתי לכל המקום וגם מצלמה משכללת כזו שאפשר לעשות צילום לילה כזה.. כמו הקטע הזה עם האורות של המכוניות יש גם איזה קטע עם מצלמות שמכוונים אותם לשמים לאיזה 30 דקות ורואים את הזתזוזה של הכוכבים שזה ממש מגניב!! הקיתר מה כדאי לקנות? אני עכשיו חוסך כסף למצלמה... תודה רבה [move][/move]Joey Tribbani

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by wow,

תסתכלו בשני התמונות. בראשונה השמש או האור או לא יודע איך לקרוא לזה הפכו את התמונה לפחות מעניינת לעומת השנייה ששם התמונה יותר חשוכה והרבה יותר יפה. עכשיו השאלה שלי היא איך אני גורם לזה לקרות ? http://d-spot.co.il/forum/uploads/post-5644-1140545482.jpg http://d-spot.co.il/forum/uploads/post-2571-1140467624.jpg

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  12. קניתי לאחרונה את ה-S9000 שזוהי המצלמה הראשונה שלי ואין לי שום אבל שום מושג בצילום. קראתי את החוברת שבאה עם המצלמה ואני רוצה להתחיל ולצלם במצב ידני ולהוציא תמונות איכותיות. איפה אני יכול להתחיל וללמוד איך אני מתעסק עם המהירות תריס,החשיפה לאור ה-ISO וכל מה שצריך להתעסק איתו כי אין לי שום מושג. יש איזה אתר טוב בנושא ? תודה.

• 12 תגובות
    • 881 צפיות
  13. שלום לכולם, מאז ומתמיד הייתה לי זיקה קטנה לצילום. תמיד אני היחידי שמצלם מהעינית ולא מהמסך הקטן, תמיד אני זה שמתעכב עוד 20 שניות בשביל שתצא תמונה טובה. לאחרונה מישהי בצבא הביאה מצלמה של CANON מסוג EOS (לא יודע דגם מדוייק) אני לא יודע מה ההגדרה שלה מבחינת חצי או מקצועית, אבל ללא אפשרות לצלם מהמסך הקטן, והכיף הגדול - הצילום מתבצע מיידית ובמהירות, והזום ידני. כמובן שזו חווית צילום שונה לגמרי ומצאתי את עצמי מתרוצץ בבסיס ומחפש מה לצלם. רציתי לשאול איזו מצלמה מומלצת בכיוון הזה מכיוון שאני אוטוטו משתחרר ואוטוטו יש טיול שחרור שאני רוצה לצלם שם כמו שצריך. לגבי תקציב - אני לא יודע כמה מצלמה כזו אמורה לעלות אז אין לי כיוון. לגבי דרישות - שלא תהיה ממש ענקית, שתתן הרגשה מקצועית, הצילום…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by יולו,

שלום, אני חדש כאן, קוראים לי יואב הנה התמונה הראשונה שאני יעלה כאן בפורום: אני מצלם עם: CANON EOS 300D kit lens 18-55mm sigma lens 70-300mm

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Green,

עוד קומפקטית חדשה יש סיכוי שהיא תהיה מוצלחת יותר מקומפקטיות אחרות בגודלה? http://www.fujifilm.com/products/digital_cameras/z/finepix_z200fd/index.html

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  16. Started by Silxver,

הנה הבת דודה שלי בפוזות דוגמנות והנה עוד כמה מיום אחר ... ולסיום קבלו אחת מהמובחרות שלי http://d-spot.co.il/forum/index.php?act=Attach&type=post&id=138160

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  17. Started by ik_86,

שלום אני חדש פה בפורום אני מצלם לא הרבה ...אני לא יודע לערוך תמונות בפוטושופ אז אם מישהו יסביר לי איך אני עורך הודה לו מאד ... http://www.fps.co.il/picture.php?id=1145975231.jpg תגובות..?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Tomib,

שלום, קוראים לי תום, אני מצלם עם Nikon Coolpix 8800 והיו לי גם Canon G2&S1 ואני בן 14 אשמח לתגובות.. עוד אחת שלא הייתה לה מקום: [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום אני חדש פה בפורום חבר שלי המליץ לי לבוא לפה ולשאול כי אתם פורום מקצועי ואולי תעזרו או משהו, ישלי Nikon D80 והיא התלכלכה לי בשטח כשהייתי בחוץ בזמן שהחלפתי עדשות עכשיו זה לא משהו רציני אבל זה מציק בעין כשמסתכלים בעינית רואים מין כתמים אבל בתמונות לא רואים כתמים אלו, בכל זאת אני רוצה יום ראשון ללכת למעבדות ארליך בתל אביב (מבאר שבע) אז איך הם מבחינת אמינות? אני דיי מפחד שיקרה משהו בניקוי שלא יגרם נזק.. מישהו פעם ניקה אצלהם מצלמה ? כמה יעלה לי ניקוי? כמה זמן זה נימשך ?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Chevy,

ידעתי שזה יגיע לקראת התערוכה שבוע הבא Canon PowerShots A420, A430 and A530 Canon Powershots A700 and A540 Canon PowerShot S3 IS Canon EOS 30D :yelclap: סה"כ שיפורים לא רעים, אבל הייתי רוצה לראות יותר. דיי התאכזבתי. :-\

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שמעתי שיצרו עדשה למצלמות הדיגטליות שיכולה לראות דרך בגדים ודברים כאלה זה אמיתי ?! ואם כן זה חוקי ?! :s05:

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by ZAZA19,

שלום לכולם.. שבוע שעבר קניתי מארהב מצלמה D5000 עם עדשה 18-55 אין לי מושג איך משתמשים בה. אשמח אם תפנו אותי למקום שיש הוראות בעיברית. מעבר לך אשמח לטיפים לצילום לקטלוג שאני מצלמת בבית. תאורה, עדשה , פונקציה לצלם בה ועוד... אשמח לצרף קובץ של צילום ניסיוני להמחיש למה הכוונה. תודה ZAZA19

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. כפי שכבר נכתב כאן - ה-K-X כבר מתחילה להתיישן. ה-K-R לא מחליפה אותה אלא נכנסת מעט מעליה. ה-K-R למעשה נכנסת למשבצת של ה-K200 אם כי למרבה הצער ללא הגוף המסיבי והעמיד של ה-K200. פנטקס מציעים סוללת ליתיום מבלי לוותר על האפשרות להשתמש בסוללות AA, מסך בעל חדות מעולה (דומה ל-K-7) ובסך הכל מדובר באלטרנטיבה מעניינת לתחרות במחיר נכון (המחיר הרשמי הוא 800 דולר כולל עדשת קיט, אבל הוא צפוי לרדת). עדשת ה-35/2.4 הזולה (220 דולר) היא עוד משהו שלקח לפנטקס הרבה זמן להציג. 35 מ"מ היא (קצת יותר מ-) העדשה "הנורמלית" במצלמות APS-C ובתחום זה - מאז חיסול ה-35/2.0FA לא היה לפנטקס מה להציע מלבד ה-31/1.8 המאוד איכותית והיקרה להחריד. מדובר בביזיון במיוחד מצד יצרנית הידועה בעדשות הפריים שלו. ה-35/2.4…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by fungiman,

פנטקס נרכשו לאחרונה על ידי חברת Ricoh שהכריזה שבכוונתה לא רק להחזיק את המותג בחיים, אלא אף הציגו תוכניות מפוארות לעתיד. מאז הרכישה פנטקס הציגה את המצלמה נטולת המראה K-01 שיחודה שהיא תומכת בעדשות K סטנדרטיות ומצוידת בחיישן מאוד איכותי (שיפור אפילו ביחס ל-K-5 המעולה), אולם מבקריה מציינים את העדר העינית והמבנה המגושם. כעת פנטקס מציגה את המחליפה ל-K200 הזכורה לטוב. מצלמה בקטגורית חובבים שהייתה מצוידת בתכונות שנראו רק במצלמות יקרות בהרבה. ה-K30 בנויה כמו ה-K200/K20 משלדת פלדה וגוף פוליקרבונט ולא ממגנזיום כמקובל במצלמות מקצועיות (וכמו ה-K-5), אולם כמו קודמותיה המבנה יחסית מוצק ומצויד באטימות ללחות ואבק. מניסיוני עם ה-K20 שבנויה בצורה דומה, למרות השימוש בפלסטיק, ניתן להגיע למסיב…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. http://www.canon.co.jp/Imaging/enjoydslr/index.html תנסו אותו.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.