צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מתכוון לנסוע לנפאל לחודש בערך ורציתי לקנות מצלמה חשבתי על canon sx10 is, או olympus sp590 יש לשתיהן עדשה רחבה ומגיעות ל x20/x26. מה אתם אומרים? מי מהן המומלצת? האם יש משהו אחר? מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1.8K אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מתכוון לצלם גם בתנאי תאורה חלשים יותר האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? גם וגם האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? ללא חצובה האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)?לא האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? אם הראשון, מהו גודל הנייר המקסימלי שאתה מעריך שת…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא ראיתי או מצאתי עדיין הכרזה רשמית, אבל מצאתי פרטים באתר של Fuji . http://www.fujifilmusa.com/JSP/fuji/epartners/digitalS6000Specs.jsp?dbid=856004&item=I856004&subitem=SIDataSpecSheets856004&urltype=dataspec&NavBarId=SIDataSpecSheets856004 המצלמה כנראה תשמש כשלב ביניים בין ה- S5XXX לבין ה- S9000 . כמה פרטים מעניינים: CCD Sensor 1 / 1.7-inch Super CCD HR - אותו החיישן אשר נמצא במצלמות מסדרת ה- F? אורכי מוקד 28-300 מ"מ טווח שימושי במיוחד המצלמה תשוחרר לשוק בספטמבר.
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מצלמה בגודל - קומפקתית\ סופר קומפקתית חשוב לי זום גבוהה כמה שיותר וצילום באיכות טובה(גם וידאו) כמה שיותר גם בתנאים קשים סוללות רגילות -חשוב מאוד התקציב שלי הוא כ 1500 ** האם יש משהו שיוצא בחודשים הקרובים ששווה לחכות לו?? תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם... קצת באיחור (הטיול היה בסוכות...), אבל מוטב מאוחר מלעולם לא... ולתמונות: teez F/6.3, 1/680, ISO-100 the whole family F/6.3, 1/600, ISO-100 ...tree of doom F/9, 1/1000, ISO-100 (אבל, כמו שניתן לראות, התמונה עברה עריכה די כבדה...)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
היי, ובכן הגיע הזמן לקניית דיגיטלית חדשה. בשבוע האחרון קראתי לא מעט ביקורות על מצלמות, כמו כן חיפשתי לא מעט בפורום אך עקב דעות חלוקות אני מבקש את עזרתכם. התקציב שלי נע מ1100 ל1800 ש"ח, תלוי בסוג המצלמה שאבחר. השימושים העיקריים שלי הם טיולים, משפחה וכו', אך אני גם אוהב לצלם בתור תחביב: נופים, מאקרו, שקיעות... המצלמה שיש לי כרגע היא HP M407, והיא אינה מספיקה לשימושים שלי. ההתלבטות העיקרית שלי האם לקנות מצלמה קומפקטית, Canon A620, או מצלמה גדולה יותר, זום גדול (למרות שאני בספק אם אשתמש בזום המקסימלי לעיתים קרובות), אך בעיקר איכות טובה יותר. השאלה שלי היא האם יש שוני גדול בין האיכות של הצילום במצלמה בסגנון הA620 לבין מצלמה בסגנון הS2? האם הA620 תספיק לי לצילום נופים, …
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
"פירסום" ראשון של תמונות, מחכה לתגובות [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם. ביום שישי ראיתי פרח יפה ואחלתתי לצלם אותו במאקרו זה מה שיצא. מקבל כל תגובה אפשרית......זה עוזר לי להתפתח.
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יכול להעריך את ההשפעה של כרטיס זיכרון כפול 80 מול כרטיס זיכרון רגיל של sd כאשר ישתמשו בו במצלמה כמו cannon a530
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
טוב אז ככה, היום, לאחר הרבה מאוד זמן, הרבה לבטים, הרבה סקרי שוק והרבה מאוד בירורים קניתי את המצלמה החדשה שלי, פוג'י S9000 / S9500. בתור התחלה רציתי לדעת מה דעתכם על הדיל שהשגתי : המצלמה + שנתיים אחריות של היבואן הרשמי בארץ ( שמעוני? ) + כרטיס של 1 גי'גה + תיק של Lowepro + חצובה גדולה ( עולה 200 שקל רגיל.. )+ חצובת שולחן וכל זה ב4050 שקל, מה אומרים? בנוסף לכך רציתי לדעת אם למישהו יש טיפים פה להתחלה של צילום או כל מיני רעיונות לקומפוזיציות בשבילי, ואני יודע שבתור התחלה אני צריך לעבוד עם אוטומטי או עם מצב P ולאט לאט לעבור לשליטה ידנית אחרי שאני אכיר את כל הפרמטרים ולפי מה הם נקבעים, אם יש לכם טיפים אחרים שיעזרו לי אני אשמח לקבל. anyway אני מקווה שבקרוב אני אתחיל להעלות…
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי עדשת sigma 28-200 שמחוברת למצלמת פילים minolta ( מלפני 20 שנה).העדשה עם מנוע זום אוטומטי. 20 שנה עברו ןכבר יש לי בן צעיר שמתעניין אף הוא בצילום וחשבתי לקנות לו רק גוף של מצלמת dslr ולחבר אליה את העדשה של סיגמה לטובת צימצום עלויות ולראות אם הוא באמת מתחבר לצילום לפני הוצאות נוספות . שאלתי היא האם ניתן לחבר ביניהם? אשמח גם להמלצה של של מצלמת dslr הזולה ביותר היום בשוק. תודה חברים
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
This, was once green. trees up high, reaching to the sky. flowers in all the colors of the rainbow, adorn the fresh grass which stands out tall. And then all, Volcano fall. Green Red White now all black and brown. The smell of decay and burn all around. The sun no longer shines, it just burns. Yet from the ashes, trees and flowers still sruggle to be seen Popping out in beautiful scens, now even more uniqe. The flower is much more red, now that's all around it is completly dead. התמונות נלקחו בארה"ב, בחופש הגדול שהיה. שכחתי את שם האזור, אבל כפי שאפשר להבין מהשיר(שנכתב ע"י :פ) מדובר באזור רגיל לחלוטין אשר לפני כמה אלפי שנים התפרץ בו הר געש ופשוט החריב הכל, אבל ממש בכמה עש…
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
איך המצלמה הזאות 5.1MP SONY דגם DSC-P93 היא היא טובה בשבילי או זה סתם זריקת כסף עריכה קטנה וגם הדגם הפחות טוב איך הוא Sony DSC-P92 Cyber-Shot Digital Camera וגם האם יש את המצלמה DSC-V1 בשם Cyber- בארץ
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תהנו http://sidorini.com/gallery2/v/Sidorini_landscape/?g2_GALLERYSID=a64aed5536c4eb0df71b0dd8f9df6370
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה בגבול ה 2000 שקל ה A95 נשמעת סבבה אבל חשבתי יותר לכיוון של ה Canon IXUS S500 שהגודל שלה ממש עושה לי טוב... אני לא רוצה זום מטורף הקומפקטיות הרבה יותר חשובה לי וכמובן איכות התמונה. מעל 3 מגה ורצוי שיהיה סאונד בוידאו. בכלל כל IXUS נראות לי נחמדות, אני ישמח אם מישהו ימליץ על אחת מועדפת. כמובן שכמה שיותר זול יותר טוב...
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מה עדיפה , המחיר _1200 ש"ח של ה - F100) אינו בעייתי כל כך אני אמא שלני ילדים שובבים שרוצה ואוהבת לצלם אותם המון , אבל שניהם אינם אוהבים להצטלם, משמע אני זקוקה למצלמה עם זמן תגובה מהיא מאד. כיום יש ברשותי את ה - FUJI ד5500 , אבל היא ענקית וכבדה ומסורבלת מידי לטעמי , מה גם שזמן התגובה שלה איטי . אודה לתשובה מהירה
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
היי רציתי לשתף אותכם בתמונה שצילמתי - עברה עריכה כמובן וצולמה באייפון. (ומשמשת כדסקטופ הנוכחי שלי ) אשמח לשמוע חוות דעת. עודד.
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אהלן אחותי טסה לדרום אמריקה והיא פוחדת שיגנבו לה את המצלמה לכן היא רוצה מצלמה סביב ה500-600 שקל. הנה השאלון: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 600שקל לא כולל כרטיס זיכרון (לא יודע כמה כרטיס כזה עולה) אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? נופים של דרום אמריקה ושטויות כאלה אני מניח שבעיקר ביום האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא יותר מדי האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לצערי המצלמה התקלקלה לדעתי בקלל שנפלה או קיבלה מכה. זה נראה כאילו החיישן/העדשה זזו. המסך רואים תמונה שברובה שחורה עם מריחות של צבעים, כאשר אני מכוון את המצלמה אל מנורה או משהו כזה רואים במסך שהיא מופנית לכיוון מקור אור. אבל ממש מרוח וכהה ומעורפל. מישהו נתקל בתקלה הזו? איפה אפשר למצוא מעבדות זולות שיוכלו לעזור? כדאי בכלל לתקן בימינו? תודה מראש רום
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מצמלמה קומפקטית, הייתה לי עד לא מזמן את ה F31fd שלצערי אבדה (סיפור ארוך). אני מחפש מחליפה ראויה, המחיר פחות משנה, חשוב לי בעיקר: 1. 28MM 2. יכולת צילום ב ISO גבוה 3. מייצב תמונה. 4. זמן סוללה. 5. גודל (עדיפות לקטנות יותר) בקיצור, אני מחפש את הקומפקטית המושלמת שמתי עיני על שלושת הדגמים שבכותרת, הבנתי שפתרו את בעיית ה"פס הוורוד" בפוג'י , ככה שאני בעיקר מתלבט בינה לבין ה FX500. הבעיה היא שאני בדר"כ נסמך על ההשוואות ב DPREVIEW, והם בדקו רק את ה TZ5 ורציתי לדעת האם מישהו התנסה או יודע משהו על ה FX500 ? ראיתי שיש פה מישהו עם ה F100fd, ואני מקווה שאולי יש מישהו גם עם ה FX500 שיכול לתת דוגמאות ולחוות דיעה. אם למישהו יש מידע נוסף על המצלמות האלו, א…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות שבוע הבא מצלמה,התקציב עומד על 3000 ש"ח ואני לא יודע מה לבחור. האופציות הם: - דבר ראשון חשבתי לקחת מצלמה רפלקס כמו d40 חדשה, או 300D מחודשת, עם עדשה 18-55, ויצא לי כל הסיפור בסביבות 3000 ש"ח, אבל מחודשת לא כל כך רוצה, כי אני משקיע, אז רוצים חדש, וd40, הבנתי שיש הרבה דברים שאין בה,וצריכים לקנות עדשות מיוחדות,וגם הבנתי שעדשות 18-55, זה עדשות רגילות עם תווך די מצומצם,ואם רוצים עדשת זום אז צריכים לשים עוד סכום מכובד, לכן זה יחרוג בהרבה את רף 3000 ש"ח, ולכן נראה לי שהעניין של מצלמות אלו קצת צולע, וגם אין לי שום נסיון עם מצלמות כאילו, למרות שאם יהיה לי, אז הייתי לומד בכיף. - מצד שני אני יכול לקנות דיגיטלית בין הטובות בסכום הזה, ולא לחשוב יותר מדי ואני …
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-