צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם!! אני מחפש מצלמה דיגיטלית חדשה (לא מחודשת!!!!!). קריטריונים: מחיר בסביבות 2500 ש'ח +-. MP 5+ (מגה פיקסל 5+) זום אופטי 4+. ואם אפשר כמה דגמים, ועוד יותר אשמח אם תתנו לי פרטים נוספים בלינקים למוצר שאתם נותנים!!! תודה ושבת שלום!!!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
תיכנסו מהלינק זה מהקור הגדול http://www5.domaindlx.com/alextazi/picture%20002.jpg http://www5.domaindlx.com/alextazi/picture%20004.jpg http://www5.domaindlx.com/alextazi/picture%20006.jpg אוקצור אני יצלם עוד כמה תמונות מחר ויעלה לפה...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, בנוסף לכל הקיט שיש לי היום נשארתי עם הSB28 שקניתי יד שניה בשביל הפוג'י בזמנו ועדיין לא הצלחתי למכור. לאחרונה התחלתי להתעניין באילתור סטודיו, ואז עלתה לי השאלה הבאה : האם קיימת אפשרות להציב את הSB28 על חצובה מיוחדת, עם מתאם שייתן לו יכולות אלחוטיות ( או שיש לו כבר כאלה ואני לא יודע? ) ולהוסיף מטרייה או soft box להשתמש בו בנוסף לSB800 שיש לי?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
Canon PowerShot SX150 IS Canon PowerShot SX230 HS Panasonic Lumix DMC TZ20 / ZS10 אשמח לדעות וחיזוקים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למצלמה דיגיטאלית עד 800 ש"ח אני רק צריך שיהיה מסך צבעוני מאחורה תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניקון D80, עם עדשת הקיט 18-135 מ"מ. הכל נראה קצת מסובך נכון לעכשיו - נקווה שנקלוט את זה במהרה! כמה תמונות: (מהפו'גי הישנה ) http://img262.imageshack.us/img262/4629/dscf2907ot6.jpg http://img227.imageshack.us/img227/6586/dscf2909bl6.jpg
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן... אני מחפש מצלמה דיגיטלית עד 1800 ש"ח לא כולל כרטיס זיכרון. הכי חשוב לי שהתמונות יהיו איכותיות מאוד.... כי היא תחליף מצלמת פילם לשים תמונות באלבום. עוד דברים שחשובים הם שהמצלמה לא תהיה כבדה וגדולה מדיי... (אני לא רוצה שהאיכות תרד, ככה שאין ל יבעייה עם יותר גדולות מהסטנדרט אבל שלא יהיו מפלצות) אם אפשר שתתמוך בסמארט מדיה (מהסיבה הפשוטה שיש לי עוד מצלמה בפורמט זה) אך לא חובה. רצוי שגם העדשה וגם המצלמה עצמה יהיו מחברות טובות. (אל תביאו לי אייפטק...) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי מצלמה עם רזולוציה: 4608X3072 מה זה אומר שזו רזולציה טובה יותר משל HD?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לאחרונה התחלתי לעסוק במודליג והתרשמי מההבדל שבין תמונה במצלמה מקצועית לרגילה... אני מעוניינת להשתדרג קצת מהמצלמה הדיגיטלית הישנה שלי למשהו יותר איכותי, אך שאיו דורש ידע מיוחד בצילום ("תמונות יפות לפייסבוק" מה שנקרה)... קיבלתי המלצה על מצלמות מירורלס אב יש מבחר גדול והייתי שמחה לשמוע המלצות יותר ספציפיות. אני צריכה מצלמה שנכנסת בתיק רגיל, שאינה דורשת הרבה התעסקות ובמחיר שלא יעור הרבה את ה-1000 ש"ח... אשמח המלצות :) תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
צילמתי תמונה וזה יצא לי מתושתש איך אני יכול לעשות את התמונה לא מטושתשת???? אפשר איך שהוא בפוטושופ??
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית מהדיוטי פריי (כנראה) במחיר של עד 200 דולר. אני לא בקיא במיוחד במה היא צריכה לכלול ומה הם הפיצ'רים החשובים לכן אני פונה אליכם. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את זו מצלמת וידאו דיגיטלית SDRH80Panasonic אם יש המלצות למצלמות דומות טובות יותר תתקבלנה הצעות בברכה הייעוד שלה הוא צילום בבית את הילד טיולים וכדומה לא מקצוען בצילום אבל צריך שיהיה איכות סבירה {שלא תמליצו על מצלמה וידיאו של סרטונים שרואים בהם את המרובעים האלה } אם יש אפשרות שהיא תבוא עם תיק נשיאה זה יהיה טוב בברכה ארז
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם אני מעוניין ברכישת מצלמת וידאו ברמה טובה למדי המיועדת גם לצילום סטילס (רצוי על כרטיס) באשכול קודם הומלצה הסוני HC32 האם יש עוד מצלמות מתוצרת אחרת (חברות איכותיות כמו קנון או פנסוניק) ברמה כזו שעושות את העבודה משום שסוני בהרבה מקרים יקרה יותר אני עומד לצאת לחו"ל ואודה מראש על התשובות.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מבין גדול בעניין, זקוק למצלמה דיגיטלית סבירה ולא יקרה באיזור ה-600 שקלים, אם שווה להשקיע עוד כמה שקלים בעבור מצלמה טובה יותר אז בסדר. המצלמה היא לחברה שלא מבינה דבר וחצי דבר בצילום ורוצה מצלמה שתוכל להצטלם עם חברות ובלה בלה בלה... שני הדגמים שנתתי ניראים לי כמו אופציה סבירה וורודה שיעשו את העבודה, אם יש משהו עדיף אשמח לשמוע. תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מצלמה מצויינת, יש לי כמה אפשרויות בינהם לבחור גודל בין 2560*1920 או 2080*1560 או 1600*1200 מה בעצם נותנת לי האפשרות הראשונה שתופסת הכי הרבה זיכרון, כלומר האם ההבדל הוא רק באפשרות להדפיס על נייר גדול יותר או שהשההבדל ניכר גם על צג מחשב או על הדפסה על A2/4 או נייר תמונות סטנדרטי (קטנות לאלבומים). תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם המצלמה הבאה עונה על צרכיי ובכלל איך היא ? Canon PowerShot A2100 IS # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000 ש"ח # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? תמונות קבוצתיות, ריקוד - בעיקר בוידאו (צריך עדשה כמה שיותר רחבה) # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אין דרישה מיוחדת # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. אין דרישה מיוחדת # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
האם חיישן מלוכלך, משפיע על האיכות התמונה הכללית מלבד הופעת כתמים במפתחי צמצם גדולים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה אני צריך את עזרתכם בנידון, כמעט קניתי את האולימפוס C-5000 אבל בסוף התייעצתי עם ממוחה מצלמות והוא אמר לי שהדגם הזה ספציפית, לא טוב! הוא אמר לי ללכת על הקנון A-95. עכשיו מה דעתכם? באולימפוס יש סופר מאקרו, מ 2 ס"מ. ובקנון אין. באולימפוס יש 5.0 מגה פיקסל. בקנון A-95 5.1 מגה פיקסל.... מאקרו מ 5 ס"מ. תודה לכם..... :
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא משנה החברה ... מחפש את המצלמה הכי טובה במחיר הזה שיש היום בשוק..
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אתם יכולים, בנוסף להמלצתכם, להגיד לי מה הנתונים הכי חשובים שצריך לבדוק ? אני יודע שזום אופטי זה חשוב, אבל יש עוד משהו ? תודה מראש לעונים ויום טוב.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-