עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by sapartil,

ראיתי מצלמה עם רזולוציה: 4608X3072 מה זה אומר שזו רזולציה טובה יותר משל HD?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by dodoboy,

לא משנה החברה ... מחפש את המצלמה הכי טובה במחיר הזה שיש היום בשוק..

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by לילי,

למצלמת CANON A-75 אילו סוללות נטענות רצוי לקנות? איזה כוח עדיף 2000 2100 2300. ומה עדיף מטען מהיר של שעה או שזה לא בריא לסוללה. שאלה נוספת- שמעתי שקשה להתקין אותה למחשב ולהוציא תמונות דרך המחשב . האם זה נכון?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן... אני מחפש מצלמה דיגיטלית עד 1800 ש"ח לא כולל כרטיס זיכרון. הכי חשוב לי שהתמונות יהיו איכותיות מאוד.... כי היא תחליף מצלמת פילם לשים תמונות באלבום. עוד דברים שחשובים הם שהמצלמה לא תהיה כבדה וגדולה מדיי... (אני לא רוצה שהאיכות תרד, ככה שאין ל יבעייה עם יותר גדולות מהסטנדרט אבל שלא יהיו מפלצות) אם אפשר שתתמוך בסמארט מדיה (מהסיבה הפשוטה שיש לי עוד מצלמה בפורמט זה) אך לא חובה. רצוי שגם העדשה וגם המצלמה עצמה יהיו מחברות טובות. (אל תביאו לי אייפטק...) תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. ראיתי את זו מצלמת וידאו דיגיטלית SDRH80Panasonic אם יש המלצות למצלמות דומות טובות יותר תתקבלנה הצעות בברכה הייעוד שלה הוא צילום בבית את הילד טיולים וכדומה לא מקצוען בצילום אבל צריך שיהיה איכות סבירה {שלא תמליצו על מצלמה וידיאו של סרטונים שרואים בהם את המרובעים האלה } אם יש אפשרות שהיא תבוא עם תיק נשיאה זה יהיה טוב בברכה ארז

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. תיכנסו מהלינק זה מהקור הגדול http://www5.domaindlx.com/alextazi/picture%20002.jpg http://www5.domaindlx.com/alextazi/picture%20004.jpg http://www5.domaindlx.com/alextazi/picture%20006.jpg אוקצור אני יצלם עוד כמה תמונות מחר ויעלה לפה...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by spitzi,

היי, אני מעוניין לשכור מצלמת וידאו HD עם איכות תמונה וסאונד מצוינות למשך יום, לצורך צילום טקס סיום בבה"ד 1, בשבוע הבא בשעות אחה"צ. יש המלצות או הצעות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by benor,

http://forums.dpreview.com/forums/readflat.asp?forum=1010&thread=22689965 *על אחריותכם הבלעדית בלבד!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by andrei21,

Canon PowerShot SX150 IS Canon PowerShot SX230 HS Panasonic Lumix DMC TZ20 / ZS10 אשמח לדעות וחיזוקים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני לא מבין גדול בעניין, זקוק למצלמה דיגיטלית סבירה ולא יקרה באיזור ה-600 שקלים, אם שווה להשקיע עוד כמה שקלים בעבור מצלמה טובה יותר אז בסדר. המצלמה היא לחברה שלא מבינה דבר וחצי דבר בצילום ורוצה מצלמה שתוכל להצטלם עם חברות ובלה בלה בלה... שני הדגמים שנתתי ניראים לי כמו אופציה סבירה וורודה שיעשו את העבודה, אם יש משהו עדיף אשמח לשמוע. תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ben007,

תראו מה מצאתי בבוקר מתחת לכרית באחת מהשמירות בבסיס, איזה חמודילה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by someone,

אז תכירו, ביחד עם הFZ30 שיוצאת בספטמבר, גם FUJI הכריזו על מצלמה חדשה שנשמעת על הנייר אפילו טובה יותר מהFZ30.. תכירו את הFinepix S9000: [glow=red,2,300]point where compact digital cameras and digital SLRs meet[/glow] 9.0 effective Megapixel SuperCCD HR sensor; there is no interpolated resolution available like on previous cameras uses the HR sensor -- 3488 x 2616 is the max F2.8-4.9, 10.7X zoom lens, equivalent to 28 - 300 mm (nice!) Real Photo Technology allows for full resolution shots at sensitivities as high as ISO 1600 with lower noise than other cameras Startup time of just 0.8 seconds 1.8" articulated LCD display flips away from the body and …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם, אז ככה, אמא שלי היא מעצבת תכשיטים והיא צריכה לצלם את התכשיטים שהיא עושה ולהעלות לאתר שלה. יש לי מצלמה דיגיטלית 4MP שלא מצלמת את התכשיטים טוב והכל יוצא די מטושטש ואני רוצה לקנות מצלמה דמוית SLR, שתצלם את התכשיטים טוב. חשבתי על 3 דגמים: 1. CANON S5 2.PANASONIC DMCFZ18 3. SONY DSC H7. מה אתם ממליצים לי?? ועוד דבר... יש אולי איזה מקום שעושים שם טרייד אין של מצלמות, כי אני צריך להפטר מהמצלמה שלי ואני לא מאמין שמישהו יקנה אותה... תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by shlomom,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. טוב קניתי אותה היום ועם למישהו יש שאלות אז בבקשה עכשיו אני צלם די מחורבן וזה היתה רק בדיקה ראשונית בהתחלה פתיחת קופסא עם הסלולר המיושן שלי ואז צילום באור יום ובחושך במצלמה שימו לב שאני לא יודע עם יש פלאש או לא במצלמה ובחושך צילמתי בלי כמו כן אני לא חסיד של חברה כזאת או אחרת פשוט היתי צריך להחליט והלכתי על הסוני הזאת בכל מקרה פתיחת קופסא (צילמתי בסלולרי ) ופה הצילום באור ובחושך (תכוונו על HD ביוטיוב ) (כן כן זזתי יותר מידי ) בכל מקרה עם זה יעניין אותכם אתם מוזמנים לשאול שאלות או לבקש צילומים בהגדרות מסוימות עם תבקשו אני מוכן לצלם קצת סטיל -אבל זה לא היעוד של המצלמה והיא לא נחשבת להיט בסטיל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by benor,

האם חיישן מלוכלך, משפיע על האיכות התמונה הכללית מלבד הופעת כתמים במפתחי צמצם גדולים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by overload,

אין לי מושג מה זה עושה, אבל זה לא יכל להיות יפה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by SloOmPer,

התחדשתי במצלמה חדשה מבית CANON!: Canon EOS 1Ds MARK II מצלמה דיגטלית ממש איכותית! איכות תמונה אדירה 16MP ברוולוצייה מכסימלית. ניסיתי את הזום והוא ממש טוב ושומר על איכות התמונה. גם הפלאש היה מרהיב, ניסיתי לצלם תמונה ב3 בבוקר וראו ממש טוב. ממליץ קנייה. יתרונות: איכות תמונה מדהימה, זום ופלאש ממש איכותיים, ממשק נוח, צג איכותי ביותר, מהירות סגירת תריס גבוהה מאוד, לא כול כך כבדה. חסרונות: אין כמעט חוץ מהמחיר! ממליץ קנייה למי שיש 35 אלף שקל פנויים! ולמי שעובד הרבה עם רולוציות גבוהות וצלם מומחה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, אני בקרוב מאוד קונה מצלמה דיגיטלית חדשה וצריך שהיא תהיה : -קומפקטית יחסית -זום אופטי גדול ( מעל X5 יהיה נחמד ) -צילומים בתנאי אור גרועים/חושך מצויינים ! זה אחד הגורמים שאני צריך מצלמה חדשה. -צילומי נוף ומאקרו גם מצויינים -בתקציב של 1500 ש"ח(לא עובר את התקציב) קיבלתי המלצה על המצלמה : FUJI F100 FD איך היא יחסית לדרישות שלי ? אשמח לעוד המלצות תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by KoM,

לצד מי הילד ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Cynicoren,

שלום, חיברתי את המצלמה למחשב ווינדוז 7, המצלמה מראה תפריט של העלאת הסרטים, אך המחשב לא מראה את המצלמה. ניסיתי גם על מחשב אחר - לא עובד. מה ניתן לעשות? ד"א, לא השתמשתי במצלמה ולא חיברתי אותה למחשב יותר משנה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. ========================\======================================== לא רלוונטי, הנושא נפתר ע"י מעבר למערכת ההפעלה Windows 7. הWMP 12 שם תומך במקור בקבצי AVCHD ! ================================================================= זו המצלמה החדשה עם עדשת SONY G וחיישן Exmor המדהים. תמונות חשוכות ללא רעש בכלל ? כן, השמועות היו נכונות. אני מצלם על ההגדרה 1080P 30FPS ולא מבין למה אני מקבל תמונה "פרוסה" עם קווים שמפריעים נורא. למישהו יצא להכיר את התופעה ? אולי לעבור למצב 1080I 60FPS ? העניין היא שהאיכות שלה מדהימה, על המסך של המצלמה רואים את התמונה חלקה כמו טוסיק של תינוק בלי הפרעות. אבל במחשב רואים ככה. אפילו בלכידת תמונה זה נראה היטב: ראיתי תגובה של נציג סוני לשאלה אחרת א…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Black_Citadel,

אז ככה, חבר שלי בסין והוא אמור להביא לי PENTAX K100D וSUNPAK 383 כשהוא חוזר, דיברתי איתו והוא עוד לא קנה, וחשבתי במקום זה להביא איתו NIKON D40X מכיוון שלדוד שלי יש 2 עדשות מהפילם ריפלקס הישנה שלו של ניקון שהוא לא משתמש בה כבר, והוא אמר שאין לו כל צורך בעדשות האלו. אחת 28 משהו, והשנייה 80-200 ! יש לו את הציוד הזה כבר איזה 6 שנים, האם העדשות האלו שימושיות גם היום או שהרמה התקדמה יותר מדי מאז ? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. ברשותי מצלמה מסוג Canon Power Shot SX100IS,יש לי כרטיס 4 ג'יגה מסוג SanDisk SDHC Card (2) בצבע כחול כהה. בתום לב עשיתי FORMAT (דרך המצלמה) לכרטיס ומחקתי 450 מגה של תמונות כלומר בערך 150 תמונות? בכל אופן אמרו לי שאפשרי לשחזר וכמובן שלא לצלם כלום על הכרטיס זכרון. יש חנות ברמת גן שדורשת 180 שקל לבצע שחזור,יקר מדי לא? מישהו יכול לעזור לי? תמונות מטיול מחלקתי. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by shlomom,

האלבום המלא: http://picasaweb.google.com/shlomo.mizrahi/AkkoOther

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים