צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית מהדיוטי פריי (כנראה) במחיר של עד 200 דולר. אני לא בקיא במיוחד במה היא צריכה לכלול ומה הם הפיצ'רים החשובים לכן אני פונה אליכם. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי את המצלמה כשנה וחצי ואני מרוצה ממנה ממש אבל בכל זאת חשבתי לקחת דגם טיפה יותר חדיש מה דעתכם ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את זו מצלמת וידאו דיגיטלית SDRH80Panasonic אם יש המלצות למצלמות דומות טובות יותר תתקבלנה הצעות בברכה הייעוד שלה הוא צילום בבית את הילד טיולים וכדומה לא מקצוען בצילום אבל צריך שיהיה איכות סבירה {שלא תמליצו על מצלמה וידיאו של סרטונים שרואים בהם את המרובעים האלה } אם יש אפשרות שהיא תבוא עם תיק נשיאה זה יהיה טוב בברכה ארז
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן רכשתי Panasonic FZ28 שהגיעה עם סוללה ומטען מקוריים. אני מעוניין בסוללה נוספת כגיבוי למקרה שזו תיגמר בזמן שאני לא יכול להטעין את הסוללה. השאלה היא, האם מומלץ לקנות את הסוללות הלא מקוריות (המקורית עולה כמעט 300 שקל) ואם כן האם לקנות את אלו שבארץ 80-200 שקל או מ-eBay ב-40-80 שקל. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי מצלמה עם רזולוציה: 4608X3072 מה זה אומר שזו רזולציה טובה יותר משל HD?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, אמא שלי היא מעצבת תכשיטים והיא צריכה לצלם את התכשיטים שהיא עושה ולהעלות לאתר שלה. יש לי מצלמה דיגיטלית 4MP שלא מצלמת את התכשיטים טוב והכל יוצא די מטושטש ואני רוצה לקנות מצלמה דמוית SLR, שתצלם את התכשיטים טוב. חשבתי על 3 דגמים: 1. CANON S5 2.PANASONIC DMCFZ18 3. SONY DSC H7. מה אתם ממליצים לי?? ועוד דבר... יש אולי איזה מקום שעושים שם טרייד אין של מצלמות, כי אני צריך להפטר מהמצלמה שלי ואני לא מאמין שמישהו יקנה אותה... תודה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעניין אם עוד מישהו צילם את המאורע...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף סוף לאחר הרבה בירורים וקריאת ביקורות ברשת קניתי את המצלמה canon sx230 , היה חשוב לי מאד להוציא תמונות חדות במיוחד גם בתנאי תאורה קשים (בתוך הבית) גם במצב אוטומטי, בו אני מצלמת ברוב הזמן. אתמול קיבלתי את המצלמה והתאכזבתי קשות - התמונות בבית לא חדות, בחלקן יצא לי צל מאחורי הילדים ובהגדלה יצאו מגורענות. יש לי מס' שאלות: 1. האם אני עושה משהו לא בסדר? לכאורה הרזולוציה עמדה על הגבוהה ביותר, ואין מידי הרבה הגדרות לאוטומטי. 2. מבחינת החנות, אם אני לא מרוצה מהמצלמה יש אופציה כזו אחרי יומיים שלושה, שאני מצלמת בה להחזיר לחנות ולהחליף למצלמה אחרת? 3. האם אתם מכירים את הדגם של המצלמה sony hx9v? לחברה יש אותה והיא מדהימה אלא שאין להשיג אותה היום בשוק רק את המתקדמות יותר 10,…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קטע וידיאו HD שצולם במצלמת PS עם כרטיס לא מתאים (איטי מדי) כתוצאה מכך יש חוסר סנכרון בין הסאונד לתמונה. יש אפשרות לתקן את זה? זה וידיאו נורא חשוב :-\
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני זוכר שקרוב למשהו כמו לפני שנתיים-שלוש היו ממליצים פה על מטען כלשהו שלא רק מטעין כמו שצריך, אלא גם יכול להציל סוללות שמטענים אחרים טוענים שמתו, כי יש לי כמה RECYKO שהמטען של GP טוען שמתו. לא הצלחתי למצוא שום דבר בחיפוש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
אפשר להשתמש במצלמה דיגיטלית HP 735 כמצלמת אינטרנט? ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התחדשתי במצלמה חדשה מבית CANON!: Canon EOS 1Ds MARK II מצלמה דיגטלית ממש איכותית! איכות תמונה אדירה 16MP ברוולוצייה מכסימלית. ניסיתי את הזום והוא ממש טוב ושומר על איכות התמונה. גם הפלאש היה מרהיב, ניסיתי לצלם תמונה ב3 בבוקר וראו ממש טוב. ממליץ קנייה. יתרונות: איכות תמונה מדהימה, זום ופלאש ממש איכותיים, ממשק נוח, צג איכותי ביותר, מהירות סגירת תריס גבוהה מאוד, לא כול כך כבדה. חסרונות: אין כמעט חוץ מהמחיר! ממליץ קנייה למי שיש 35 אלף שקל פנויים! ולמי שעובד הרבה עם רולוציות גבוהות וצלם מומחה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קנינו מצלמה חדשה לאח שלי הגדול (S1000FD, לא משהו רציני, מצלמה ליום יום לצילומים בשטח). יש דרך לבדוק אם המצלמה באמת חדשה ולא מחודשת או משהו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם חיישן מלוכלך, משפיע על האיכות התמונה הכללית מלבד הופעת כתמים במפתחי צמצם גדולים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם אני מעוניין ברכישת מצלמת וידאו ברמה טובה למדי המיועדת גם לצילום סטילס (רצוי על כרטיס) באשכול קודם הומלצה הסוני HC32 האם יש עוד מצלמות מתוצרת אחרת (חברות איכותיות כמו קנון או פנסוניק) ברמה כזו שעושות את העבודה משום שסוני בהרבה מקרים יקרה יותר אני עומד לצאת לחו"ל ואודה מראש על התשובות.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מצלמת וידאו עדיין לא קיבלתי ואני רוצה לדעת אם היא טובה מי שמבין שיגיד לי אים הקישור לא עובד זאת מצלמה של סמסונג mini dv דגם SC=D103 Samsung Mini-Dv SC=D103 עריכת המנהל: ברוך הבא לפורום, אנא הקדש לתשומת ליבך כותרת אינפורמטיבית (ערכתי לך) וכן דאג להציץ שנית בחוקי הפורום בראש כל פורום.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://forums.dpreview.com/forums/readflat.asp?forum=1010&thread=22689965 *על אחריותכם הבלעדית בלבד!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, חבר שלי בסין והוא אמור להביא לי PENTAX K100D וSUNPAK 383 כשהוא חוזר, דיברתי איתו והוא עוד לא קנה, וחשבתי במקום זה להביא איתו NIKON D40X מכיוון שלדוד שלי יש 2 עדשות מהפילם ריפלקס הישנה שלו של ניקון שהוא לא משתמש בה כבר, והוא אמר שאין לו כל צורך בעדשות האלו. אחת 28 משהו, והשנייה 80-200 ! יש לו את הציוד הזה כבר איזה 6 שנים, האם העדשות האלו שימושיות גם היום או שהרמה התקדמה יותר מדי מאז ? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://severinghaus.org/pictures/nature/celestial/aurorae בלי שום ספק, אחד הדברים היותר מדהימים שניתן לצלם... רק חבל שאי אפשר ממש לראות את זה מהמיקום שלנו.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני סטודנט לתקשורת חזותית,ואני זקוק למצלמה *חדשה* לשיעור עקרונות הצילום. אני זקוק להמלצה למצלמה קומפקטית - או דמוי slr קטן ,שיהיה איכותי, טווח ככה 28-100 לפחות. חשוב שיהיה ניתן לשלוט באופן ידני על צמצם ,מהירות,וiso ,יתרון למצלמות שהזום והפוקוס נשלטות בעדשה ולא ע"י כפתור,ועם יש hot shoe בכלל טוב,לגבי מגה פיקסל ,לא כזה חשוב ,הפלט של המצלמה ייהיה לא יותר גדול מ 20*30ס"מ בקיצר מבקש הרבה מצלמה בעבור מעט כסף. לא חושב שיכולות המצלמה בiso גבוה כאלה חשובות למטרות הללו. יש המלצות ? חשבתי על הפוגי s5800 או קנון sx 100 is .
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן... אני מחפש מצלמה דיגיטלית עד 1800 ש"ח לא כולל כרטיס זיכרון. הכי חשוב לי שהתמונות יהיו איכותיות מאוד.... כי היא תחליף מצלמת פילם לשים תמונות באלבום. עוד דברים שחשובים הם שהמצלמה לא תהיה כבדה וגדולה מדיי... (אני לא רוצה שהאיכות תרד, ככה שאין ל יבעייה עם יותר גדולות מהסטנדרט אבל שלא יהיו מפלצות) אם אפשר שתתמוך בסמארט מדיה (מהסיבה הפשוטה שיש לי עוד מצלמה בפורמט זה) אך לא חובה. רצוי שגם העדשה וגם המצלמה עצמה יהיו מחברות טובות. (אל תביאו לי אייפטק...) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-