עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Mr.Pepo,

אני מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית מהדיוטי פריי (כנראה) במחיר של עד 200 דולר. אני לא בקיא במיוחד במה היא צריכה לכלול ומה הם הפיצ'רים החשובים לכן אני פונה אליכם. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. נתחיל מזה שהדבר הכי חשוב לי במצלמה זה הגודל שלה, חשוב לי שיהיה אפשר לשים אותה בכיס ולשכוח ממנה. בחרתי את המצלמות הקטנות ביותר שיש להם לפחות 7 מגה פיקסל +. ההתלבטות שלי היא בין: Canon SD1000 / Ixus 70 Nikon S510 Pentax Optio S10 השוואה ישירה בנתונים הטכניים: http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_sd1000%2Cnikon_cps510%2Cpentax_optios10&show=all בעיקרון הדבר היחיד שחשוב לי עכשיו זה האיכות תמונה, שום דבר מעבר. אם מישהו יוכל לעזור לי בסוגיה אודה לו מאוד... גם ביקורת על המוצרים מהרשת או במקרה ואחת המצלמות ברשותו גם תבורך... בנוסף מספרים אנשים אמרו לי שיש הרבה יותר features ל Canon מאשר ל Pentax ואפילו של Pentax חסרים כמה... מיש…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, הזמנתי מהיהואן קרט את המצלמה PENTAX K7 רציתי לדעת האם לדעתכם יש צורך להוסיף ולרכוש אחריות בינלאומית (mack) בנוסף לאחריות יצרן שמקבלים בעת הרכישה (לשנתיים). עד כמה שהבנתי ניתן להתחיל את האחריות הבינלאומית לאחר סיום אחריות היבואן.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by shuy,

אחרי שכל הלילה השמן הזה היה עסוק בלהשמיד את כל גלילי נייר הטואלט שהיו לי בבית, קמתי בבוקר וגיליתי את החצוף בדיוק בתנוחה הזאת: [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by djdodo,

מה אתם אומרים באופן כללי על המצלמה הזאת? בעיקרון אני מחפש תמונות טובות, איכות וידאו כמה שיותר טובה צילום בחושך שיהיה טוב.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by !!צפעון!!,

חברה אני צריך את עזרתכם בנידון, כמעט קניתי את האולימפוס C-5000 אבל בסוף התייעצתי עם ממוחה מצלמות והוא אמר לי שהדגם הזה ספציפית, לא טוב! הוא אמר לי ללכת על הקנון A-95. עכשיו מה דעתכם? באולימפוס יש סופר מאקרו, מ 2 ס"מ. ובקנון אין. באולימפוס יש 5.0 מגה פיקסל. בקנון A-95 5.1 מגה פיקסל.... מאקרו מ 5 ס"מ. תודה לכם..... :

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by waizman,

a rocky road [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Spiritus,

אחרי שעיינתי במדריך לא מצאתי מענה לבעייתי. כשאני נמצא מטר וחצי מעצם מסויים ומתמקד עליו בזום מלא, המצלמה לא מצליחה להתפקסס (פוקוס חח) עליו במצב אוטומטי. התמונה יוצאת מטושטשת. למישהו יש טיפ בשביל זוטר בתחום כמוני? ועוד שאלה קטנה שעכשיו עלתה למוחי - קיים מדריך בעברית למצלמה הנ"ל?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם חזרתי ביום ראשון האחרון מתאילנד היה מדהים יש לי מלא אבל מלא תמונות משם ואני חייב לפתח בזול ואמין עם אפשר ?? מישהו מכיר מקומות כאלה התנסה בזה פעם?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי חבר'ה, אני זוכר שקרוב למשהו כמו לפני שנתיים-שלוש היו ממליצים פה על מטען כלשהו שלא רק מטעין כמו שצריך, אלא גם יכול להציל סוללות שמטענים אחרים טוענים שמתו, כי יש לי כמה RECYKO שהמטען של GP טוען שמתו. לא הצלחתי למצוא שום דבר בחיפוש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by PeteRoy,

זוג עם אופנוע בלילה צולם עם Canon 5D Mark 4 50mm 1.2

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. גם אני מעוניין ברכישת מצלמת וידאו ברמה טובה למדי המיועדת גם לצילום סטילס (רצוי על כרטיס) באשכול קודם הומלצה הסוני HC32 האם יש עוד מצלמות מתוצרת אחרת (חברות איכותיות כמו קנון או פנסוניק) ברמה כזו שעושות את העבודה משום שסוני בהרבה מקרים יקרה יותר אני עומד לצאת לחו"ל ואודה מראש על התשובות.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by dodoboy,

לא משנה החברה ... מחפש את המצלמה הכי טובה במחיר הזה שיש היום בשוק..

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אפשר להשתמש במצלמה דיגיטלית HP 735 כמצלמת אינטרנט? ??? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. מעניין אם עוד מישהו צילם את המאורע...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שאלות הכרחיות מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 700. כמו כן, אפשרי (אולי אפילו מבחינת מחיר מומלץ) לקנות בארהב, ואז אפשרי לקנות מצלמה טובה יותר, במחיר טוב יותר. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאור…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי קטע וידיאו HD שצולם במצלמת PS עם כרטיס לא מתאים (איטי מדי) כתוצאה מכך יש חוסר סנכרון בין הסאונד לתמונה. יש אפשרות לתקן את זה? זה וידיאו נורא חשוב :-\

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by KoM,

לצד מי הילד ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. תיכנסו מהלינק זה מהקור הגדול http://www5.domaindlx.com/alextazi/picture%20002.jpg http://www5.domaindlx.com/alextazi/picture%20004.jpg http://www5.domaindlx.com/alextazi/picture%20006.jpg אוקצור אני יצלם עוד כמה תמונות מחר ויעלה לפה...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by benor,

http://forums.dpreview.com/forums/readflat.asp?forum=1010&thread=22689965 *על אחריותכם הבלעדית בלבד!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by לילי,

למצלמת CANON A-75 אילו סוללות נטענות רצוי לקנות? איזה כוח עדיף 2000 2100 2300. ומה עדיף מטען מהיר של שעה או שזה לא בריא לסוללה. שאלה נוספת- שמעתי שקשה להתקין אותה למחשב ולהוציא תמונות דרך המחשב . האם זה נכון?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם! אז ככה,לחברה יש יומולדת וחשבתי על רעיון של מצלמה.. עכשיו אני ממש לא מבין בכל העסק של המצלמות ומה זה זום אופטי ודיגיטלי ומה זה אומר בכלל.. אני מחפש מצלמה טובה שתתן תמונות טובות ושהזום יהיה מספיק טוב ולא משהו מעפאן כמו של הפלאפונים. עכשיו,חשבתי גם על משהו שעמיד למים אבל אני רואה שאין הרבה מצלמות כאלה,וגם שיש הם לא ממש להיט חוץ מזה שאפשר להכניס אותם למים.. יש פיתרון של שקית כלשהי ואז להכניס מצלמה רגילה למים או שזה לא בטוח? בכל מקרה- ראיתי את המצלמה הזאת והיא תפסה לי את העין..וגם הזום שלה דיי גדול אני רואה..השאלה אם היא באמת טובה ושווה את המחיר הזה או שאפשר למצוא מצלמות בפחות כסף שנותנות פחות או יותר את אותה התפוקה.. אני אשמח לשמוע הצעות והערות.. http://www.wallas…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by shlomom,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי את המצלמה כשנה וחצי ואני מרוצה ממנה ממש אבל בכל זאת חשבתי לקחת דגם טיפה יותר חדיש מה דעתכם ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by R0ck,

http://severinghaus.org/pictures/nature/celestial/aurorae בלי שום ספק, אחד הדברים היותר מדהימים שניתן לצלם... רק חבל שאי אפשר ממש לראות את זה מהמיקום שלנו.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.