צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
תמונות מהמשלחת של פסח 2004 לפולין, עבר עריכת Levels וחיתוך בפוטושופ. צולם ע"י ה-S45 שלי. אני יעלה לכם סטים עפ"י מהלך הימים של המסע, ככה שביום זה עדין אין מראות הקשורים לנו היהודים. *הערה- לא לשכוח לרענן 1. 2. 3. 4. 5. התמונה המקורית של 4, מה עדיף? עברה טיפול ברוויה לאחר נזק בצבעים של ה-Levels. 6.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן מהו היתרון בצילום בפורמט RAW? אם יש בכלל... מהו הגורם לגודל קובץ הגדול? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצות למצלמה טובה,חדישה ואיכותי באזור מחיר ה800 שקל. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אז ככה...אמא שלי נוסעת...והיא ביקשה ממני לכתוב לה מה צריך להביא... אז ככה...אני לא רוצה דגם...אני רוצה מה צריך להיות.... חשבתי על משהו כזה... לפחות : זום אופטי X3 3.1 מליון פיקסל וידאיו עם קול (128MB כרטיס...לא משנה איזה סוג) ומשהו כזה...יש עוד איזה משהו.... ואיזה מצלמה עונה על הדרישות האלה...(מעדיף עם כרטיס SD, CF, MSD..העיקר לא ולא MMC)...??
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחיר של כ2000 ש"ח האם במחיר כזה האיכות עולה בהרבה על מצלמות וידאו "סטנדרטיות"?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי נתחיל בזה שאין לי ממש מושג במצלמות דיגיטליות, חבר שלי אמר לי לקנות את הקאנון A75 אבל לא נכנס לזה בינתיים אני רוצה לשמוע את דעתכם ... יש לי תקציב של 2000 ש"ח אבל אני מוכן להוציא רק 1500 על מצלמה דיגיטלית ולשמור את השאר .. אמממ .. הסיבה לזה שאני צריך מצלמה, אממ .. כי אין לי ! (יש מצלמה רגילה אבל אני צריך דיגיטלית) אני מתעסק יחסית הרבה בגרפיקה ואוהב לצלם, תמונות שלי של חברים ושל נוף אני גם לא ממש מבין בכל ההבדלים בין כרטיסי הזכרון, אבל אני רוצה מצלמה דיגיטלית במחיר של עד 1500 ש"ח, שתהיה איכותית (עד כמה שאפשר במחיר הזה)... הדגשה קטנה -> אני לא רוצה מצלמה מחודשת, אני רוצה חדשה ישר מהאריזה ... בתודה מראש, יאיר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למצלמת דיגיטלית לחבר בתקציב של 1000 דולר, מותר לחרוג במידה ושווה מאוד להוסיף את הכסף. חבר שלי חשב על הSony DSC-F828, מה אתם אומרים? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמונה שצילמתי מהחלון שלי בחשיפה ארוכה. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לסנכרן 2 פלאשים (פשוטים,ישנים) עם ה TZ5. יש לי המון סלייבים, הבעיה שהמצלמה מוציאה 2 פלאשים (ראשון מודד אור השני מצלם), והפלאש החיצוני לא נדלק בתמונה- שזה הפלאש השני (והתמונה חשוכה כי המצלמה רואה יותר מידי אור במדידה בראשונה בגלל הפלאש). ניסיתי כל מיני קומבינות בסלייבים, לא הולך. מישהו ניסה? מצאתי את זה, ולא ממש הבנתי- http://users.telenet.be/cisken/Slave_Flash/slave_flash.html (המושג הוא slave trigger ?) מצאתי גם את זה-אם מישהו יודע לבנות לוח אלקטרוני- http://www.dulcemelos.ca/personal/inventions/digiflash.asp תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני יחסית חדש בכל התחום אני עכשיו חוקר במצלמה שלי את המצבים הידני ולא כל כך מסתדר לי אבל בסדר בנתיים הנה התמונה מה אפשר לשפר בה? ובמצלמה שלי יש לי בצד כזה לפעמים שאני לוחץ חצי לחליצה במצלמה זה עושה לי af כזה בצד וזה עושה לי גם יד עם סימן קיראה אין לי מושג מה זה יכול להיות שאני עושה משהו לא טוב? יש לי מצלמה פוג'י s5500 תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך קורא כרטיסים לכרטיס הזה: http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=169&cID=61&c=27433 חייב שיהיה בלי צורך לחיבור לחשמל (אם בכלל יש כאלה...) ורצוי שיתמוך ב-usb2. אני פשוט בדרכים וצריך להעביר לנגן מסוג iriver h340. שאלה: הכרטיס זיכרון הזה לא דורש התקנת דרייבר כלשהי, נכון? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש זיכרון מסוג בנפח של 1 ג'יגה. רציתי לדעת אם אני מכניס זיכרון בנפח 1 ג'יגה למצלמה, עלול להשפיע על משך צילום תמונה בודדת? ז"א, מהרגע שצילמתי תמונה אחת ועד הרגע שאני יכול לצלם את התמונה הבאה, יהיה זמן ארוך יותר מאשר צילום על כרטיס בנפח 256 מגה? פשוט שמעתי שעלול להיווצר מצב שבגלל שמדובר בזיכרון בנפח של 1 ג'יגה, הזמן של אחסנת תמונה ואפשרות לצלם את התמונה הבאה עלול להתארכך עד מאוד. תודה רבה לעוזרים, זה נורא חשוב לי!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כבר כמה זמן שאני מתעניין בנושא של צילום במהירות גבוהה אני יודע שאם אני שם על מצב TV במצלמה ומעלה את המד למעל 160 בערך אני יכול לצלם במהירות בלי שיהיו טשטושים או מריחות, הביעה היא שבכל מספר מעל ה160 התמונות יוצאות חשוכות מאוד בלי פלאש, ואני לא רוצה לצלם תמיד עם פלאש, מה שגם זה מאט את הצילום תמונות ברצף רציתי לדעת איך אפשר לכוון את המצלמה ככה שאני יוכל לצלם מהר, בלי פלאש, ושהתמונה לא תצא חשוכה עד כדי כך שאי אפשר להבין מה צילמתי תודה מראש וכאלה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את המצלמה הנ"ל שזו אגב המצלמה הראשונה שלי ככה שהידע שלי בצילום ממש מועט.. ואם למישהו יש טיפים למצלמה ולצילום בכלל, וכמובן אם יש תמונות.. שווה אלף מילים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצלמה - S9000 התמונות לא יצאו בכלל כמו שאני ראיתי אותם בעין באותו הרגע,יצאו רכות,מבחינת הצבעים,חדות וכו'. עכשיו השאלה שלי היא איך אני יוכל להתקרב ככל שניתן למה שראיתי בעין באותו הרגע כי הצבעים היו ממש ממש יפים (ממש לפני השקיעה).
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפחות 2 מגה פיקסל , פלאש וכמות זכרון כלשהיא . מטרת המצלמה היא לצילום יומיומי עם איכות מספקת ולא צריך משהו מדהים. אם יש אפשרות להשתמש בה בתור מצלמת אינטרנט זה יהיה מצויין.. ואם יש לה מסך חיצוני זה גם כן יהיה מעולה. על פי ת'רדים קודמים פה הבנתי שבמחיר הזה יהיה לי די קשה למצוא מצלמה איכותית , אז בואו נאמר שהתקציב ניתן להימתח עד 700 אולי טיפה יותר אבל ממש עדיף להישאר בתחום ה 500 . חבר"ה רק מי שבמבין ויכול להמליץ על מצלמה איכותית , מצאתי מלא בזאפ אבל אני לא רוצה לקחת סתם משהו מעפן , המלצה תתקבל בברכה.. תודה מראש אגב תגידו לי מה אתם חושבים על המצלמה הבאה פשוט האם שווה להשקיע את התוספת http://zap.co.il/model.asp?model_id=17777
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי רציתי לדעת האם יש צורך בפילטר זה (הבנתי שבלעדיו אסור בכלל להוציא את המצלמה).. ואם כן, איזה חברה מומלצת ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שעיינתי במדריך לא מצאתי מענה לבעייתי. כשאני נמצא מטר וחצי מעצם מסויים ומתמקד עליו בזום מלא, המצלמה לא מצליחה להתפקסס (פוקוס חח) עליו במצב אוטומטי. התמונה יוצאת מטושטשת. למישהו יש טיפ בשביל זוטר בתחום כמוני? ועוד שאלה קטנה שעכשיו עלתה למוחי - קיים מדריך בעברית למצלמה הנ"ל?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מצלמה חדשה Canon PowerShot SX610 HS עד איזה נפח של כרטיס זיכרון היא תומכת? האם זה משנה אם אני משתמש בכרטיס SD רגיל או בMicroSD עם מתאם?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! נוסטלגיה לחזור לפה... אז ככה, אני מחפש מצלמה קומפקטית בשביל מטרה אחרת - שיהיה לי ולחברה שלי מזכרות מאירועים יפים ובילויים... אנחנו חובבנים לגמרי בענייני המצלמות, לכן אין שום העדפה ספציפית פרט כמובן לאיכות תמונה מירבית כמובן ביחס למחיר. תקציב- 550 ש"ח אשמח לעזרתכם!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית + ציוד ב2000 ש"ח היא צריכה להיות קלה מאוד לשימוש במצב אוטומטי שיהיה נוח לאמא ועם כל הפיצ'רים הנחמדים למצב ידני בשבילי אמא שלי תשתמש בה בעיקר לצילום של גינות (היא מעצבת) תודה ד"א אני מעדיף עדשה רחבה על זום גדול
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתחדש (כרגע עם Ricoh Caplio G3 שנרכשה בשנת 2004). מקווה שהתשובות הבאות מספיקות, במידה ויש צורך להוסיף משהו, אוסיף. 1. התקציב שעומד לרשותי הוא כ- 2,000 ש"ח 2. רמת הידע שלי בינונית-גבוהה. אני קורא הרבה ומתמצא במושגים ועבודה עם תאורה. 3. התנסיתי במצלמות כיס (קומפקטיות) וגם במקצועיות (אותן העדפתי מבחינת איכות התמונה אך לא מבחינת הגודל והמשקל), בנוגע לקומפקטיות: הגביל אותי גודל העדשה, מהירות צילום בין תמונה לתמונה. חוסר אפשרות לצלם וידאו ב- HD. 4. אני מעוניין לצלם בתנאי תאורה שונים, לרוב אני מצלם אובייקטים שאינם נעים באמצעות חצובה. 5. איני מתכוון להדפיס תמונותיי אלא רק לשימוש ע"ג מסך מחשב. 6. טווח אורך מוקד לא משנה. 7. גודל ומשקל האריזה חשובים מאחר ואני נושא…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-