צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אוקיי נתחיל בזה שאין לי ממש מושג במצלמות דיגיטליות, חבר שלי אמר לי לקנות את הקאנון A75 אבל לא נכנס לזה בינתיים אני רוצה לשמוע את דעתכם ... יש לי תקציב של 2000 ש"ח אבל אני מוכן להוציא רק 1500 על מצלמה דיגיטלית ולשמור את השאר .. אמממ .. הסיבה לזה שאני צריך מצלמה, אממ .. כי אין לי ! (יש מצלמה רגילה אבל אני צריך דיגיטלית) אני מתעסק יחסית הרבה בגרפיקה ואוהב לצלם, תמונות שלי של חברים ושל נוף אני גם לא ממש מבין בכל ההבדלים בין כרטיסי הזכרון, אבל אני רוצה מצלמה דיגיטלית במחיר של עד 1500 ש"ח, שתהיה איכותית (עד כמה שאפשר במחיר הזה)... הדגשה קטנה -> אני לא רוצה מצלמה מחודשת, אני רוצה חדשה ישר מהאריזה ... בתודה מראש, יאיר
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש אפשרות כזאת? לקחתי את התמונה מהכרטיס זיכרון העברתי למחשב, ערכתי קצת ועכשיו אני רוצה לפתח את זה אז אני רוצה לשים אתז ה בחזרה בכרטיס זיכרון... אפשר לעשות דבר כזה? ואם כן, איך?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שימו לב לתמונה בים יש שם סירת מפרסים!!! נדיר. מקווה שנהנתם. נוף בצפת http://img96.echo.cx/my.php?image=dscf01408tg.jpg סירת מפרסים. http://img257.echo.cx/img257/5928/dscf01509la7re.jpg כלב יושן. http://img59.echo.cx/img59/6956/dscf01483lm.jpg
-
שלום, אני מעוניין להתחדש (כרגע עם Ricoh Caplio G3 שנרכשה בשנת 2004). מקווה שהתשובות הבאות מספיקות, במידה ויש צורך להוסיף משהו, אוסיף. 1. התקציב שעומד לרשותי הוא כ- 2,000 ש"ח 2. רמת הידע שלי בינונית-גבוהה. אני קורא הרבה ומתמצא במושגים ועבודה עם תאורה. 3. התנסיתי במצלמות כיס (קומפקטיות) וגם במקצועיות (אותן העדפתי מבחינת איכות התמונה אך לא מבחינת הגודל והמשקל), בנוגע לקומפקטיות: הגביל אותי גודל העדשה, מהירות צילום בין תמונה לתמונה. חוסר אפשרות לצלם וידאו ב- HD. 4. אני מעוניין לצלם בתנאי תאורה שונים, לרוב אני מצלם אובייקטים שאינם נעים באמצעות חצובה. 5. איני מתכוון להדפיס תמונותיי אלא רק לשימוש ע"ג מסך מחשב. 6. טווח אורך מוקד לא משנה. 7. גודל ומשקל האריזה חשובים מאחר ואני נושא…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, צילמתי סרטון ורציתי לדעת אם ישנה אופציה דרך תוכנה כלשהי (לא משנה כרגע) להפוך את התמונה לבהירה יותר (גם אם זה יפגע ברמה מסויימת באיכות התמונה..) כמובן ותציג צבעים מקוריים ולא סתם פשוט במקום שחור זה יהיה אפור (שוב, עד כמה שאפשר..) תודה מראש, Zinger777. נ.ב. אם זה לא הפורום המתאים, אני מתנצל ואשמח אם תעבירו את הדיון לפורום המתאים (:
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מצלמה קיבלתי במתנה (פנטקס optio 33lf), כרטיס זיכרון ובטריות קניתי. עכשיו צילמתי והתמונות בבלאגן. באיזה תוכנה אתם משתמשים/ממליצים ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה קטנה, האם יש הבדל משמעותי נוסף חוץ מהמייצב בין שתי העדשות הללו? Nikon AF-S DX Zoom-Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6G ED II Nikon AF-S DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR אודה לתשובה מהירה,
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אתם מעוניינים לרכוש, כדאי לפנות ישירות ליבואן (קרט), דרך האתר: http://www.karat.co.il/contact.php?id=1 כך מקבלים מחיר נמוכים יותר מהמחיר הרישמי המפורסם אצלם.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש חיה כזאת? אם כן אז אני אשמח לדוגמא, תודה רבה, אופיר
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה שכתבתי בכותרת. אני ממש לא מבין בעניין. שיהיה 128MB. (שיהיה זול כמובן).
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על האחרונה אני ממש לא סגור למה היא יצאה טיפה מגורענת... צולם ב ISO 400.... דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! נוסטלגיה לחזור לפה... אז ככה, אני מחפש מצלמה קומפקטית בשביל מטרה אחרת - שיהיה לי ולחברה שלי מזכרות מאירועים יפים ובילויים... אנחנו חובבנים לגמרי בענייני המצלמות, לכן אין שום העדפה ספציפית פרט כמובן לאיכות תמונה מירבית כמובן ביחס למחיר. תקציב- 550 ש"ח אשמח לעזרתכם!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למצלמת דיגיטלית לחבר בתקציב של 1000 דולר, מותר לחרוג במידה ושווה מאוד להוסיף את הכסף. חבר שלי חשב על הSony DSC-F828, מה אתם אומרים? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי קטע וידיאו HD שצולם במצלמת PS עם כרטיס לא מתאים (איטי מדי) כתוצאה מכך יש חוסר סנכרון בין הסאונד לתמונה. יש אפשרות לתקן את זה? זה וידיאו נורא חשוב :-\
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלא הוא- הכלב. אשמח לקבל טיפים והערות לגבי הפוזיציה של התמונה. (האם התמקדתי יותר מדי והיה צורך ביותר חלקי גוף, כיצד שילבתי את הנוף).
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם אני מעוניין לפתח כמה תמונות לבית ולמשרד, ראיתי תמונות על קאנבאס וזה מאוד מצא חן בעיני, הבעיה היחידה היא שכל תמונה עולה יחסית הרבה כסף. אם אני אפתח 3-4 תמונות לא קטנות זה יעולה כנראה יותר מ-1000 שקל.... ובעצם אני לא ממש יודע איך זה יראה אח"כ... יש למישהו איזשהו ניסיון עם העניין? המלצות לפיתוח על משהו אחר?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני יחסית חדש בכל התחום אני עכשיו חוקר במצלמה שלי את המצבים הידני ולא כל כך מסתדר לי אבל בסדר בנתיים הנה התמונה מה אפשר לשפר בה? ובמצלמה שלי יש לי בצד כזה לפעמים שאני לוחץ חצי לחליצה במצלמה זה עושה לי af כזה בצד וזה עושה לי גם יד עם סימן קיראה אין לי מושג מה זה יכול להיות שאני עושה משהו לא טוב? יש לי מצלמה פוג'י s5500 תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היתה לי את ה- CASIO EX-SLIM 600 והיא נגנבה,מחפש מחליפה או לקנות אותה עוד פעם...
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מלצמת וידאו, בתקציב של 2000-3000 ש"ח בערך, ואני צריך עצות איזו מצלמה כדאי, או לפחות כיוון כללי כמו איזו חברה או מה חשוב שיהיה במצלמה. השימוש הוא ממש לא מקצועי, אני לא הולך לצלם סרטי הוליווד, אלא סתם פה ושם. תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות למצלמה דיגיטלית עד 250$ אני קונה בארה"ב אין דרישות מיוחדות חוץ מזמן בטריה נורמלי
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מצלמה חדשה Canon PowerShot SX610 HS עד איזה נפח של כרטיס זיכרון היא תומכת? האם זה משנה אם אני משתמש בכרטיס SD רגיל או בMicroSD עם מתאם?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מבין טוב בצילום סטילס, צלם וידאו ומפיק. הייתה לי את כל סדרת ה TZ של פנסוניק ומאוד אהבתי, רק שהעדשה חשוכה מידי...(מתחיל ב 3.3) לצילומים מקצועיים יש לי 60D, אני מחפש מצלמת טיולים ומשפחה שתיכנס לכיס. חשוב לי מאוד: עדשה איכותית,רחבה, צבעים יפים ותמונות מוארות ואיכותיות, גם ללא פלאש (אני לא אוהב פלאש). עומק שדה- אם ניתן לקבל מעט בוקה- וטשטוש עדין- טוב... וידאו- חשוב לי מאוד מאוד הוידאו, לא פחות מתמונות, כלומר וידאו איכותי, עם יכולת זום אופטי תוך כדי צילום (כמובן פוקוס עוקב). הבנתי שזום גדול לא יילך במצלמות האלה, אז אני יתפשר על X4 (התרגלתי לX16) ה S95 טובה, אבל הוידאו שלה ממש לא והיא "מיושנת". שקלתי לקנות את ה P300 של ניקון עד שקראתי קצת על ה XZ-1 של אולימפוס. האם …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמה קטנה ויש לה בטריה שנראת ככה:http://sizmedia.com/my.php?i=mn1utjeyyxyz.jpg חלשה מאוד אני רוצה לשים לה בית בטריה חדש כמו זה:http://sizmedia.com/my.php?i=xoyqa0dnkjdz.jpg האם זה אפשרי??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תמונה שצילמתי מהחלון שלי בחשיפה ארוכה. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-