עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Dano,

יש אפשרות כזאת? לקחתי את התמונה מהכרטיס זיכרון העברתי למחשב, ערכתי קצת ועכשיו אני רוצה לפתח את זה אז אני רוצה לשים אתז ה בחזרה בכרטיס זיכרון... אפשר לעשות דבר כזה? ואם כן, איך?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by slavazh,

שלום לכולם. השאלה בכותרת, אבל קודם מעט פרטים. בתחילת 2004 קניתי את המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי ניקון קולפיקס 5400 היא עלתה אז הון ומאז היא משמשת אותי כמצלמת כיס שאני סוחב לכל מקום כשאין לי כוח לסחוב את ה D80. כפי ששמתם לב כנראה, אני אוהב מצלמות של ניקון, לא יודע למה אבל יש משהו בארגונומיה שלהם ובתפעול שאני נורא התחברתי אליו. הבעיה היא שלפני חודשיים ה5400 נגיד התחילה לצלוע, חשבתי בהתחלה לתקן אך לאחר התייעצות אם כמה מומחים התברר כי הדבר לא כלכלי במיוחד למצלמה שכבר כמעת בת 5 ולכן אני מחפש תחליף. אני לא רודף אחרי פיקסלים מבחינתי 5-6 מגה פיקסל זה מספיק (אני יודע שבמצלמות מודרניות יש הרבה יותר), אני לא רודף אחרי זום ארוך במיוחד, מה שכן חשוב לי זה עדשה רחבה, ה 5400 מתחילה מ28 מ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by amit.w1986,

בעייה בחיווי הסוללה של המכשיר. ברגע שאני שם בטריות חדשות( לא נטענות) או בטריות טעונות במלואן, המצלמה מראה כעבור 5 תמונות שהבטריה עומדת להיגמר ואכן המצלמה נסגרת כעבור עוד מספר תמונות. כשאני מנסה עם אותן הבטריות במצלמה אחרת זה לא קורה. האם יש איזשהו פיתרון לכך? נראה לכם שזאת בעיה חומרתית או אפליקטיבית ? אשמח גם לשמוע המלצות למעבדת תיקונים ( מגורים באיזור עזריאלי בתל אביב) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני מעוניין לרכוש זיכרון מסוג בנפח של 1 ג'יגה. רציתי לדעת אם אני מכניס זיכרון בנפח 1 ג'יגה למצלמה, עלול להשפיע על משך צילום תמונה בודדת? ז"א, מהרגע שצילמתי תמונה אחת ועד הרגע שאני יכול לצלם את התמונה הבאה, יהיה זמן ארוך יותר מאשר צילום על כרטיס בנפח 256 מגה? פשוט שמעתי שעלול להיווצר מצב שבגלל שמדובר בזיכרון בנפח של 1 ג'יגה, הזמן של אחסנת תמונה ואפשרות לצלם את התמונה הבאה עלול להתארכך עד מאוד. תודה רבה לעוזרים, זה נורא חשוב לי!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by yair23,

אוקיי נתחיל בזה שאין לי ממש מושג במצלמות דיגיטליות, חבר שלי אמר לי לקנות את הקאנון A75 אבל לא נכנס לזה בינתיים אני רוצה לשמוע את דעתכם ... יש לי תקציב של 2000 ש"ח אבל אני מוכן להוציא רק 1500 על מצלמה דיגיטלית ולשמור את השאר .. אמממ .. הסיבה לזה שאני צריך מצלמה, אממ .. כי אין לי ! (יש מצלמה רגילה אבל אני צריך דיגיטלית) אני מתעסק יחסית הרבה בגרפיקה ואוהב לצלם, תמונות שלי של חברים ושל נוף אני גם לא ממש מבין בכל ההבדלים בין כרטיסי הזכרון, אבל אני רוצה מצלמה דיגיטלית במחיר של עד 1500 ש"ח, שתהיה איכותית (עד כמה שאפשר במחיר הזה)... הדגשה קטנה -> אני לא רוצה מצלמה מחודשת, אני רוצה חדשה ישר מהאריזה ... בתודה מראש, יאיר

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. קניתי את המצלמה הנ"ל שזו אגב המצלמה הראשונה שלי ככה שהידע שלי בצילום ממש מועט.. ואם למישהו יש טיפים למצלמה ולצילום בכלל, וכמובן אם יש תמונות.. שווה אלף מילים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by -impreza-,

שלום לכולם אני יחסית חדש בכל התחום אני עכשיו חוקר במצלמה שלי את המצבים הידני ולא כל כך מסתדר לי אבל בסדר בנתיים הנה התמונה מה אפשר לשפר בה? ובמצלמה שלי יש לי בצד כזה לפעמים שאני לוחץ חצי לחליצה במצלמה זה עושה לי af כזה בצד וזה עושה לי גם יד עם סימן קיראה אין לי מושג מה זה יכול להיות שאני עושה משהו לא טוב? יש לי מצלמה פוג'י s5500 תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by hichkock,

אני צריך קורא כרטיסים לכרטיס הזה: http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=169&cID=61&c=27433 חייב שיהיה בלי צורך לחיבור לחשמל (אם בכלל יש כאלה...) ורצוי שיתמוך ב-usb2. אני פשוט בדרכים וצריך להעביר לנגן מסוג iriver h340. שאלה: הכרטיס זיכרון הזה לא דורש התקנת דרייבר כלשהי, נכון? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...אמא שלי נוסעת...והיא ביקשה ממני לכתוב לה מה צריך להביא... אז ככה...אני לא רוצה דגם...אני רוצה מה צריך להיות.... חשבתי על משהו כזה... לפחות : זום אופטי X3 3.1 מליון פיקסל וידאיו עם קול (128MB כרטיס...לא משנה איזה סוג) ומשהו כזה...יש עוד איזה משהו.... ואיזה מצלמה עונה על הדרישות האלה...(מעדיף עם כרטיס SD, CF, MSD..העיקר לא ולא MMC)...??

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם! נוסטלגיה לחזור לפה... אז ככה, אני מחפש מצלמה קומפקטית בשביל מטרה אחרת - שיהיה לי ולחברה שלי מזכרות מאירועים יפים ובילויים... אנחנו חובבנים לגמרי בענייני המצלמות, לכן אין שום העדפה ספציפית פרט כמובן לאיכות תמונה מירבית כמובן ביחס למחיר. תקציב- 550 ש"ח אשמח לעזרתכם!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by sharklz,

שבוע טוב לכולם אני מעוניין לפתח כמה תמונות לבית ולמשרד, ראיתי תמונות על קאנבאס וזה מאוד מצא חן בעיני, הבעיה היחידה היא שכל תמונה עולה יחסית הרבה כסף. אם אני אפתח 3-4 תמונות לא קטנות זה יעולה כנראה יותר מ-1000 שקל.... ובעצם אני לא ממש יודע איך זה יראה אח"כ... יש למישהו איזשהו ניסיון עם העניין? המלצות לפיתוח על משהו אחר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני רוצה לסנכרן 2 פלאשים (פשוטים,ישנים) עם ה TZ5. יש לי המון סלייבים, הבעיה שהמצלמה מוציאה 2 פלאשים (ראשון מודד אור השני מצלם), והפלאש החיצוני לא נדלק בתמונה- שזה הפלאש השני (והתמונה חשוכה כי המצלמה רואה יותר מידי אור במדידה בראשונה בגלל הפלאש). ניסיתי כל מיני קומבינות בסלייבים, לא הולך. מישהו ניסה? מצאתי את זה, ולא ממש הבנתי- http://users.telenet.be/cisken/Slave_Flash/slave_flash.html (המושג הוא slave trigger ?) מצאתי גם את זה-אם מישהו יודע לבנות לוח אלקטרוני- http://www.dulcemelos.ca/personal/inventions/digiflash.asp תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ^GunX^,

התמונות צולמו ביער מגידו ובפארק בחדרה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ALÞHA,

יום העצמאות - שום דבר מיוחד, שום עיבוד מיותר... רק שריטה עם הקטנה (והמבין יבין).

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by zoman,

חברה אני חייב את המלצתכם על מקומות לצילום בירושלים ,כל המלצה תתקבל בברכה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by SEangel,

במחיר של כ2000 ש"ח האם במחיר כזה האיכות עולה בהרבה על מצלמות וידאו "סטנדרטיות"?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by topgun,

זה מה שקורה כשאני מבלה זמן איכות עם אחי הקטן... את התמונה למטה הוא צילם, אחרי שכיוונתי את כל הפרמטרים במצלמה. נחשו מה מקור האור...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by mc_elad,

אין לי מושג בתכום ואיזה סוגי מצלמות קיימות והשוני בין סוגי הזיכרון שלהם או כל מיני פונקציות שהן מכילות.... אם הפשר להסביר קצת על מצלמות וידאו...יעזור לי לבדוק בעצמי....וגם אני יוכל לקנות מצלמה כי הבנתי משהו ולא כי אמרו לי... אני בטוח שאני מחפש מצלמה בייתית ..ולא המפלצות השחורות(מצלמות ולא משהו אחר -**למי שיש ראש כחול) של ערוצי הטלויזיה.. בבקשה עזרה.... :-\

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. מחפש המלצה למצלמה דמוי SLR בפחות מ1000שח מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 1000 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם בתנאי אור יום וגם בתנאי תאורה חלשים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ).לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או תנועה בנ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by benor,

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית + ציוד ב2000 ש"ח היא צריכה להיות קלה מאוד לשימוש במצב אוטומטי שיהיה נוח לאמא ועם כל הפיצ'רים הנחמדים למצב ידני בשבילי אמא שלי תשתמש בה בעיקר לצילום של גינות (היא מעצבת) תודה ד"א אני מעדיף עדשה רחבה על זום גדול

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Psyco_Dad,

לפחות 2 מגה פיקסל , פלאש וכמות זכרון כלשהיא . מטרת המצלמה היא לצילום יומיומי עם איכות מספקת ולא צריך משהו מדהים. אם יש אפשרות להשתמש בה בתור מצלמת אינטרנט זה יהיה מצויין.. ואם יש לה מסך חיצוני זה גם כן יהיה מעולה. על פי ת'רדים קודמים פה הבנתי שבמחיר הזה יהיה לי די קשה למצוא מצלמה איכותית , אז בואו נאמר שהתקציב ניתן להימתח עד 700 אולי טיפה יותר אבל ממש עדיף להישאר בתחום ה 500 . חבר"ה רק מי שבמבין ויכול להמליץ על מצלמה איכותית , מצאתי מלא בזאפ אבל אני לא רוצה לקחת סתם משהו מעפן , המלצה תתקבל בברכה.. תודה מראש אגב תגידו לי מה אתם חושבים על המצלמה הבאה פשוט האם שווה להשקיע את התוספת http://zap.co.il/model.asp?model_id=17777

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, אני מעוניין להתחדש (כרגע עם Ricoh Caplio G3 שנרכשה בשנת 2004). מקווה שהתשובות הבאות מספיקות, במידה ויש צורך להוסיף משהו, אוסיף. 1. התקציב שעומד לרשותי הוא כ- 2,000 ש"ח 2. רמת הידע שלי בינונית-גבוהה. אני קורא הרבה ומתמצא במושגים ועבודה עם תאורה. 3. התנסיתי במצלמות כיס (קומפקטיות) וגם במקצועיות (אותן העדפתי מבחינת איכות התמונה אך לא מבחינת הגודל והמשקל), בנוגע לקומפקטיות: הגביל אותי גודל העדשה, מהירות צילום בין תמונה לתמונה. חוסר אפשרות לצלם וידאו ב- HD. 4. אני מעוניין לצלם בתנאי תאורה שונים, לרוב אני מצלם אובייקטים שאינם נעים באמצעות חצובה. 5. איני מתכוון להדפיס תמונותיי אלא רק לשימוש ע"ג מסך מחשב. 6. טווח אורך מוקד לא משנה. 7. גודל ומשקל האריזה חשובים מאחר ואני נושא…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. http://www.imaging-resource.com/PRODS/F100FD/F100FDA.HTM נראה שהיא קצת איטית, הפלאש לא מי יודע כמה, קצת SOFTNESS בקצוות והסוללה.. אנחנו כבר יודעים שהיא לא משהו. הסיכום שלהם: Fuji F100fd Conclusion Pro: * Small, compact size * Amazing resolution * Good 28mm wide-angle to mid-telephoto of 140mm equivalent 5x zoom * Excellent corner-to-corner lens sharpness * Only moderate chromatic aberration considering the high resolution and wide-angle * Good Macro mode with good detail * Face Detection recognizes moving and still faces, at any angle * Good selection of useful preset shooting modes * Very good color * Generally good exposure * Dual image stabiliza…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מה חשוב שיהיה במצלמה: 5MP בכל הזומים למיניהם אני לא מבין כל כך מה ההבדל בין זום אופטי לדיגיטלי ואיזה זום נחשב טוב? שלא תהיה גדולה מדי אמממ שתהיה איכותית... שתהיה אפשרות לשים לפחות 512MB זיכרון. ועל מה עוד צריך להיסתכל במצלמה? זהו עכשיו אם אפשר איזה דגם מומלץ שעונה על הדרישות?:\ תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.