עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by shon,

אהלן! אני מעוניין לקנות מצלמת slr חדשה, וקראתי את הביקורות ב dpreview על שתי המצלמות. מאוד חשוב לי היכולת הדפסה בגדלים גדולים (במצב raw), וקראתי באתר שלמרות של ג200 יש יותר מגה פיקסלים, והרזולוציה של טובה יותר, אין הבדל משמעותי בהדפסות גדולות מה 30d. איך זה יכול להיות??? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  2. אני נוסע בקרוב לקנות מצלמה ועדשות בארצות הברית (בB&H). האפשרויות הן: 1100$ - ניקון D5000 עם 18-105 1040$ - קנון 450D עם סיגמה 17-70 1150$ - קנון 450D עם סיגמה 17-70 וקנון 50 1.8 II אני לא מצלם נושא באופן ספציפי... זה תחביב רציני שלי, אני מצלם באופן כללי - אנשים, רחוב, מאקרו מדי פעם, כשמזדמן. אני אשמח מאוד לשמוע מה דעתכם. אני אשמח לקבל השוואה של היתרונות והחסרונות של המצלמות והעדשות אחת מול השניה. (DPR לא עזרו, סתם הסתבכתי שם). לסיום, שתי שאלות קטנות: 1. אין הרבה סיכויים שאני אפול על עותק גרוע של הסיגמה, נכון? 2. איך ההבדלים בין המצלמות מבחינת נוחות תפעול? (כפתורים, מעבר ממצב למצב וכו') תודה רבה למי שעונה! במיוחד הקטע החופר קצת עם ההשוואה... ;D

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Mantis,

מאגר של תמונות ממש יפות, מספקות לי השראה בצילום תלחצו על TOP IMAGES לתמונות הכי יפות (או שתעזרו לבחור ע"י לחיצה על אחת התמונות, זאת שיותר יפה לדעתכם) http://thefairest.info (יש גם קישורים לתמונת מצחיקות ותמונות חמודות, את זה אני אני אפרסם כבר בכללי )

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by Ronen Mars,

הנה החתולה שלי: היום ראיתי בעיר TT איזה עצבנית !!! ענן יפיוף שצילמתי: עלה מהטיול השנתי: פרח בדרך לביה"ס: לטרון ליד ירושליים: חתול דרוס: סתם משחקייה: ואחת התמונות הכי יפות שלי(צילמתי אותה אתמול!) הענן בצורת דרקון עם תביטו טוב תראו העתק מדויק של ראש דרקון בענן !

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  5. Started by PhP dUdE,

יבש בפורום אז בואו נפרסם כמה תמונות,בשביל להפריח בו חיים. אני אתחיל.

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  6. Started by someone,

אז קניתי את המצלמה לא מזמן, ובגלל שהיה די גשום בחוץ רוב הזמן יש לי 3 תמונות מאקרו שצילמתי בבית בינתיים: http://briefcase.walla.co.il/data/t/o/m/e/r/y/o/n/a/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200309161752404964/200511090035004366/IMG_0037.jpg http://briefcase.walla.co.il/data/t/o/m/e/r/y/o/n/a/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200309161752404964/200511090038415780/IMG_0032.jpg http://briefcase.walla.co.il/data/t/o/m/e/r/y/o/n/a/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200309161752404964/200511132309333013/IMG_0021.jpg תגובות, הארות והערות יתקבלו בברכה..

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  7. Started by benor,

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אחי נמצא כרגע בהונג קונג והוא מעוניין לקנות מצלמה. הוא רוצה לקנות את המצלמה, Konica Minolta Z1. היא עולה שם בין 800-900 ש"ח. השאלה שלי היא כזו, איך המצלמה הזו? שווה את הכסף? אני יודע שיש דגמים הרבה יותר מתקדמים. הוא בתכלס נמצא בטיול בחו"ל והיעוד שלה היא צילומים של החבר'ה, צילומים של נופים ודברים כאלה. עד עכשיו הייתה לו CANON A70, מה יותר טוב לדעתכם? ואם יש המלצה למצלמה אחרת באותה טווח מחירים פחות או יותר או טיפה יותר יקר נשמח לשמוע. אשמח לתשובה מהירה פשוט אני צריך להחזיר לו תשובה עד מחר אחרה"צ כי היא עוזב שם. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  9. מכיוון שהמצלמה שלי החליטה שהיא עשתה את שלה , חשבתי לעצמי , אשאל בפורום צילום - מי מה מו , עד 500~600 שקל , נשמע לי סביר לP&S . לפני שהחלטתי לכתוב את הבקשה להמלצה , אמרתי לעצמי , אעבור כמה עמודים אחורנית , נראה מה ההמלצות בסדר גודל מחיר זה . 15 ( !!! ) דפים אחורנית , כ~10 בקשות מאנשים שונים ומשונים למצלמות בסדרי גודל מחיר דומה ו ... 0 תגובות . אני לא בא לאף אחד בטענות , אבל זה פורום צילום , והוא לא מיועד רק לצילומים ותמונות של הגולשים , אלא גם להכוונה ויעוץ , למיטב הבנתי , וכל עוד המחיר המצויין לא עולה מעל 1000 שקל למצלמות "מתקדמות" ו"מקצועיות" , אז אף אחד לא יכול להמליץ על איזו מצלמה עלובה לבני תמותה רגילים שרק רוצים להצביע ולצלם ? נשמע לי קצת מוזר ולא מובן ... אם למי…

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  10. Started by חננב,

אני חובב צילום כבר כמה שנים ומתעניין מאוד בתחום. עד עכשיו צילמתי רק ב P&S (כיום S6500) ויצא לי פעמים בודדות לצלם ב DSLRים של אחרים. זאת חוויה אדירה! ואיכות התמונה עולה בהרבה על P&Sים בתנאים לא טובים, וגם בתנאים טובים... אני מאוד רוצה להתקדם מהפוג'י שלי, אך בגלל מגבלת תקציב, אני לא יודע אם ללכת על מצלמה חדשה ובסיסית או לחפש יד שניה ברמה גבוהה כמו 20D או D70s שאפשר למצוא היום במחירים מצחיקים. הבעיה שלי עם P&S היא בעיקר פוקוס איטי, במיוחד בתאורה חלשה, ובכלל - ביצועים בתאורה חלשה. הייתי שמח למצלמה שאני לא אפחד לצלם בה ב ISO גבוה, מיוצבת ושהתוצאה הסופית תלקה פחות בירידה באיכות. ולשאלון: * מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? - 2500 - 3000 / עד 2000 …

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by yinnond,

שלום לחברי הפורום הנכבדים. אולי משהו יודע מדוע אני לא מצליח להתקין ב- פנטיום III עם תוכנת XP את הדריבר של מצלמת DV חדשה מתוצרת פנסוניק. הדריבר הוא: video stream הדחיה מנוסחת כך: this dr. cannot be installed with the operating sys, on your PC לציין שהמצלמה מצוידת בכבל USB וכ"כ הצלחתי להתקין את תוכנת ניהול הקבצים והעריכה מה-CD. בתודה מראש, ינון

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  12. Started by shlomi8,

שלום לכולם! אני לא יודע אם זה המקום הנכון אבל אשמח אם יענו לי בכל מקרה...תודה לפני מספר ימים דוד שלי (בעל מוסך) ביקש ממני שאבדוק לו על מצלמות מעקב למוסך... אני לא מבין כל כך בנושא ולכן אני מבקש את עזרתכם. אם ויש מישהו שמבין בזה קצת, אז זה מה שדוד שלי ביקש ממני: 2 מצלמות למשרד+מיקרופון(מובנה במצלמה או לא העיקר שיהיה איכותי ושיצלמו גם בלילה!) 6 מצלמות שיהיו למוסך עצמו אבל שיהיו חסינות למים (גם כולל ראיית לילה!) יש לציין שדוד שלי רוצה שהמצלמות יוכלו לצלם באיכות גבוהה מאודד! שלא יהיה כמו מצלמות שרואים מטושטש.. ממש שיראו ברור לגמרי!!(כן יש לו כסף לכל השואלים) ושיצלמו באיכות טובה גם בלילה. הוא ביקש גם שיהיה לו מוקלט ישירות לבית שלו ושהוא יוכל גם לצפות משם(אפשרי אני חושב..לא?) ת…

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  13. Started by galz,

לא נעים לי שאחרי כל הדיבורים אני משנה את דעתי פתאום, אבל אני מרגיש שהקאנון הזאת היא התפשרות... אחרי הטעויות שעשיתי עם המצלמה הקודמת שלי אני לא רוצה שזה יקרה שוב. אני מעדיף להוציא עוד כמה מאות שקלים ולקבל מצלמה מספקת שתשאר איתי להרבה זמן מאשר לשלם פחות ולהצטער. בתקציב של 1500 שקל (רק למצלמה, לא כולל כרטיס או בטריות), מה אתם מציעים? ושום סליחה על הטרחה=[

• 51 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. Started by shoeyal,

לאחר שירדתי מהרעיון לקנות מארה"ב(ההפרש במחיר זעום) ראיתי שיש 3 יבואנים שונים לקאנון שנותנים 3 שנים אחריות 4H - ב 999 ש"ח (האתר CAMERA) MDK ב-1177 ש"ח + כ.זכרון 128 ו- קרט היבואן הרישמי ב- 1310 ש"ח + קורס צילום. אני מתפתה להצעה הזולה ביותר השאלה אם למישהו יש ניסיון טוב או רע עם אחד מהם ? ובנוסף למי יש מעבדות שירות בתל אביב מלבד לקרט ? נ.ב הדגם A510

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  15. Started by benor,

בהחלט מומלץ, נוף איו"שי במיטבו.. http://www.teva.org.il/?ArticleID=100&CategoryID=215&Page=1

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by idofr,

אמ....טוב אז תמונות מהמשלחת הגאונית של תיכון הרצוג, כפר סבא - לא תמצאו משלחת יותר טובה חחח enjoy

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  17. סט תיעודי לכבוד חגיגות 70 השנים לשידור הרדיו העברי הראשון בארץ ישראל, שהתקיימו היום בירושלים, בשיתוף מוזיאון הרכב ההיסטורי של אגד בחולון, אשר סיפק לאירוע שני אוטובוסים נוסטלגיים משו (שווה לקרוא לאמא ואבא, אפשר ואפילו רצוי סבא וסבתא), מדובר במכונות משנות ה 30, לפחות ה Mack, בה נסענו. היפהיפיות בסביבתן "המודרנית" - החביב המוכן לזינוק, בראש ה Mack - קידמת ה Dodge. שימו לב, המוט הלבן (והצבוע חלקית באדום) מתחת לחלון הנהג (השמאלי), שימש כ"ווינקר" כשהיה צורך להשתלב שמאלה. על צד ימין עדיין לא חשבו באותה תקופה... מה שבטוח, היה מאוד משעשע להשתמש בזה היום. סביבת הנהג - המספר הפנימי של Mack - מנוחה ראשונה ואחרונה לפני שנגשים לעליות ירושלים - וכשסוף סוף הגענו למ…

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Sheetrit,

אז ככה... חבר שלי צילם תמונה למשקה אבסולוט חשוב לציין שהתמונה בלי שום עריכה כלשהי והטכניקה מאד יצירתית לדעתי (אני לא יגיד מהי) אם תסתכלו טוב אולי תבינו איך הוא עשה זאת קישור לתמונה http://d-spot.co.il/forum/portfolio/1126990606/gallery_3151_19_201076.jpg אשמח לקבל תגובות

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by THE FOX,

כיצד ניתן לוודאות שמצלמה חדשה? אני חושש שיביאו לי מצלמה מחודשת... :-\

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  20. Started by Chevy,

אחרי שסיימנו את הסט בנמל ת"א, נכנסו קצת לעיר ועצרנו באיזה רחוב לא ידוע (קובי? :s05: ) וראינו את הבניין הבא 8) -

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  21. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. בתור אחד שמצלם המון וברשותו ציוד צילום נחמד ביותר, צילמתי במועדונים ובאירועים המון אין לי ספק שאני צודק!!! ישנו חבר לעבודה שמתווכח ואומר שזה טמטום לצלם תמונה לאורך-גובה תקראו לזה איך שאתם רוצים, הוא טוען שכאשר מעבירים את זה למחשב חייב לסובב כי התמונה הרי על הצד ואז כאשר היא על הצד ואתה מסובב התמונה קטנה ונראת רק על אמצע המסך עם שני שטחים לבנים מהצדדים(אתם יודעים למה אני מתכוון). ואני מסביר לו שבכדי להתמקד בבן אדם עומד או עצם גבוה נצלם תמונה לאורך כדי שהעצם יהיה הנושא של התמונה ובגדול יותר. אחרת אם נצלם לרוחב יכנסו כל מני מסתננים לתמונה והעצם שרצינו לצלם כבר לא יהיה הנושא ותצא תמונה לא יחודית. הוא מבחינתו שהתמונה תראה לו גדולה על המסך ואני מ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by payback,

* הערות לשיפור ולשימור. * מי שיכול לעזור לי למצוא פונט עברי יפה או מברשת בפוטושופ (איך שזה לא נקרא) שישים בדיון הזה. תודה.

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  23. Started by Nemesis,

מסט קצת ישן שרק עכשיו הספקתי לעבור עליו: [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי חבר טחון הוא כנה את המצלמה החדשה של סוני T7 ניראה לי הדקה הזאתי והיא מצוידית ב 5 מגה פיקסל 1. כמה תמנות 5 מ.ג יכול לקחת במגה בפורמט jpg ? 2. כוכל שיש יותר פרטים בתמונווה עולה המישקל שלה ? בבקשה תעזרו לנו המחשב שלו אם כל התמונות שלו ניפדק "ואין לו איך להוכיח לי " ולכן פנינו אילכם

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by dsane,

כמה תמונות של ונציה כל תגובה תתקבל בברכה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.