צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
עכשיו הגיעה אחרי שלקחתי מפומבי בארה"ב , סה"כ אחרי כל ההוצאות יצא 2300 ... ממבט ראשוני זה נראה משהו אש , עוד מעט אני אצלם איתו קצת ואעלה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית + כרטיס זכרון ונרתיק ב2000 ש"ח היית מעדיף שיהיה מצב ידני טוב השימוש יהיה בעיקר צילומי חוץ ומידי פעם איזה מאקרו מזדמן חשבתי ללכת על הA620, מה אתם אומרים? ד"א פתחתי דיון כזה לפני כמה חודשים אבל מאז הייתי במיוט ולא יצא לי לקנות מצלמה
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
תקציב עד 2000 ש'ח כולל כל הציוד הדרוש להפעלה והחסנה. השימושים הם למטרות צילום ביתי טיולים וכדומה. חשוב מאוד שההקלטה תתבצע על כרטיס SD או משהו דומה לזה כדי להעביר למחשב שכלול בתקציב. רצוי זום גבוה ואיכות תמונה טובה בברכה ארז נ.ב תודה לעונים ולעוזרים
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
הייי אנשים אני לא יודע אם זה כזה קשור לפה אבל.... בכול מיקרה יש לי קולפיקס 4300 ואמרו לי שאפשר לחבר אותה כמצלמת אינטרנט אז אם מישו יודע איך בבקשה ועוד דבר מישו יודע אם יצא לה עידכון תוכנה חיפשתי אצל ניקון אבל לא מצאתי ואפשר גם להסביר קצת על הסיכונים שיש בעידכון תוכנה של המצלמה בתודה עידו
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני יחסית חדש בכל התחום אני עכשיו חוקר במצלמה שלי את המצבים הידני ולא כל כך מסתדר לי אבל בסדר בנתיים הנה התמונה מה אפשר לשפר בה? ובמצלמה שלי יש לי בצד כזה לפעמים שאני לוחץ חצי לחליצה במצלמה זה עושה לי af כזה בצד וזה עושה לי גם יד עם סימן קיראה אין לי מושג מה זה יכול להיות שאני עושה משהו לא טוב? יש לי מצלמה פוג'י s5500 תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לשימוש די פשוט, לצילום של המשפחה וכ"ו, שתיהיה מהירה כלומר, לא כמו למשל הניקון שיש עם אותם נתונים בערך שאתה מצלם עם פלאש ואז מחכה שעה את שהיא חוזרת לעצמה ומוכנה לצילום נוסף! תודה מראש אנשים ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי מצלמת קנון 720 יש אפשרות להפוך אותה למצלמת רשת? שיהיה בזום וכ'ו?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מצלמה חדשה בתקציב של כ 1200 - 1300 ש"ח חשבתי על ה NIKON COOLPIX S500, איך היא? האם יש מצלמות יותר טובות ממנה במחיר זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אהלן ברשותי קאנון A610 וברצוני לקנות כרטיס זכרון גדול יותר, כרגע ברשותי כרטיס בגודל GB 2 במהירות 150 ואני מעוניין לדעת אם כרטיס של 8GB יעבוד גם הוא ובאיזה מהירות ממולץ לי לקנות? תודה ברק
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית.. ואין לי שום מושג איזה לקנות.. בגלל זה אני בא ושאול אותכם איזה הכי כדאי לי לקנות שהתמונות יצאו באיכות ממש טובה.. וסכום עד 1500 גג.. כמה שפחות יותר טוב ושהצלמה תיהיה באיכות טובה... שמעתי על A85 .. ובכל זאת אין לי מושג מה הכי כדי לי לקנות.. ? ואם יש לכם מושג מאיפה לקנות בראשל"צ ולא דרך האינטרנט. :>
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת מצלמה דיגיטלית אז ככה דוד שלי צריך להגיע בקרוב מארהב וחשבתי לבקש ממנו שיביא לי מצלמה דיגיטלית משם השאלות שלי הם : 1)האם בכלל משתלם להביא מארהב מצלמה דיגיטלית 2)בבקשה תעזרו לי לבחור מצלמה אני צריך מצלמה אכותית לכל המשפחה. קלה לשמוש ושתהיה עמידה המחיר לא צריך להיות יקר מידי ולא זול מידי משהו ממוצע כזה למשפחה אז תודה רבה לכל מי שיעזור לי וחג פורים שמח לכולם
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מצלמה קטנה ואיכותית לשימוש ביתי ממוצע( תמונות באירועים משפחתיים בתוך הבית ומחוצה לו , וכמובן גם לטיולים בחו"ל) התקציב שלי כמו שאמרתי הוא 1000 ש"ח עם חריגה של 200-300 גג וזאת על מנת להרוויח אחריות או כרטיס זכרון וכו המועמד המוביל שלי כרגע זה : Canon ELPH 310 HS / IXUS 230 HS / IXY 600F http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=814273 מצלמה דיגטלית חדשה Canon ELPH 310 HS / IXUS 230 HS/ IXY 600F מצלמת אולטרה זום קומפקטית ואופנתית .חיישן CMOS בעל מערכת רגישות גבוהה - HS חדשה המשפרת את איכות התמונות בכל מצב.רזולוציה של 12.1 מיליון פיקסלים.עדשה רחבה מאוד! 28 מ"מ בעלת זום אופטי X8 .מייצב תמונה אופטי,רגישות גבוהה וזיהוי תנועה מניבים תמונות חדות .מסך איכותי 3 א…
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני צריך מצלמה דיגיטלית טובה במחיר של עד 1500 שקל הבעיה: אני לא מבין בצילום או במצלמות (זה מתנה) יש קושי בלקבל מידע מהאדם שעבורו מיועדת המתנה (זה אמור להיות הפתעה) הדבר היחיד שאני יודע זה שיש עדיפות לקאנון אז אם לסכם אני מחפש המלצה למצלמה של תמורה הכי טובה בעד הכסף באופן הכי בנאלי פשוט כי אין לי יותר במה למקד אני יודע כמה מתסכל לנסות להתאים מפרט בלי נתוני שימוש והעדפות ומצטער על מיעוט הפרטים תודה מיוחדת למי שיוכל לעזור לי למרות זאת
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמת וידאו לשימוש ביתי בסביבות המחירים הנ"ל ואם יש הצעות טובות בפחות. אני מעוניין שהיא תהיה מבוססת על זיכרון. הצילומים הם בעיקר משפחתיים בבית ובטיולים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי היום סופסוף את המצלמה החדשה שלי.. קוניקה מינולטה Z5 ;D עכשיו, ההורים שלי רוצים לדעת איזה כרטיס זיכרון להוסיף לה? יש לי שלוש שאלות: 1. האם כרטיס של 512 מ"ב מספיק או שרצוי לקחת ג'יגה? (כרגע אני נוטה יותר לכיוון הג'יגה..) 2. איזה סוג של כרטיס SD לקחת? אני מתלבט בין ה-SD II Ultra ל-SD הרגיל.. ההבדל במחיר לא כזה גדול, השאלה אם יהיה הבדל בביצועים בין שני הסוגים? 3. משנה איזה כרטיס של איזה חברה לוקחים או שאפשר לסמוך על כל חברה? (לדוגמה כרטיס זיכרון של PQI..)
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
3 הראשונות צולמו בCANON A530 והאחרונה עם הקוץ צולמה במצלמה ממש "ענתיקה" UMAX 560 לדעתי, הצלם משפיע על התמונה יותר מאשר המצלמה עצמה (בכל מקרה אני בתכנונים לקנות מצלמת [glow=red,2,300]DSLR[/glow]) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
לא מזמן נאבדה/נגנבה המצלמה שלנו: Panasonic TZ10/ZS7 היינו מאוד מרוצים מהמצלמה עצמה מאיכות צילום הוידאו שלה ומהמצבים האוטומטיים. התכונות החשובות הן: עדשה רחבת זוית (רצוי סופר זום) ואיכות תמונה גבוהה באור יום. צילום וידאו באיכות של 720P מספיק בהחלט.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צילום נוסף שלי מלפני הרבה זמן (25.7) אקסיף: f/16 1/60 100ISO [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
קניתי את המצלמה ללא מדריך בעברית, רציתי לדעת אם יש למישהו פה אולי קובץ PDF של המדריך בעברית?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
האם עדשות במצלמות SLR הם אונברסליות ,כלומר עדשות מחברות שונות מתאימות לכל מצלמה מכל חברה או שלא :s05: כמובן אני מדבר מבחינת הרכבה והתאמה למצלמה ולא מבחינת איכות.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בימים הקרובים אני יקנה את הF40 ורציתי לשאול איזה כרטיס זכרון מומלץ להוסיף,SD או ? ואם יש הבדל במצלמות במהירות של הכרטיס זכרון למשל X133 או X60
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבחינת העלות תועלת כמובן. http://www.bhphotovideo.com/c/product/483095-DEMO/Sony_DSLRA100H_Alpha_DSLR_A100_Digital_Camera.html תודה מראש על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאלה קצת מטומטמת אבל קיבלתי עכשיו את ה CANON SD600 ואני לא יודע אם צריך לטעון יותר זמן ממה שאומרים...רשום שתוך שעה וחצי הסוללה נטענת אבל אני מכיר את השמועות של "צריך לטעון אותה לילה שלם לפחות" אז מה לעשות? מישהו יודע כמה זמן לטעון?
-
- 8 תגובות
- 12.3k צפיות
-