עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Saliman,

תמונת HDR חדשה שלי, צולמה בשבת בטיילת של תל אביב בזמן השקיעה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. המטרות שלי הם להגיע לאיכות גבוהה כאשר אני מדבר ורואה את החברים בארה"ב . אני רוצה תצוגה חלקה !!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם אני זקוק בדחיפות לסוללות AA למצלמהCANON (2 ׁׁׁסוללות במצלמה)*2 אך לצערי הלכתי לאיבוד מהמבחר הרב אשמח אם תעזרו לי בבחירה ENELOOP יש כמה סוגים לייט וכו... 1000-2500 אמפר שעה GP 2700-3100 אמפר שעה רוב ההמלצות הם על הSANYO אבל עד כמה ההבדל בין ה 2500 אמפר ל 1500 לצורך העיניין צריך מטען תואם להם אם יש לי מה GP הישנות??? קיצור רואים שאני מבולבל אשמח להמלצות וספק טוב מאייבי תודה מראשששש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ravid,

חברה גם אני רוצה לקנות אותה,איפה יש חנות טובה לקנות? אני לא רוצה לתת כרטיס אשראי (מעדיף במזומן) לכן עדיף שזו לא תהיה חנות אינטרנט ולקבל אחריות מהיבואן ולא כזאת שמשוק אפור כמו שראיתי בחלק מהדיונים (כן עשיתי חיפוש) כמובן מחיר יפה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. טוב אז ככה, אני מחפש מצלמה דיגיטלית בסביבות המחירים של קנון a510. אני צריך מצלמה שניתן לרכוש עבורה גם מארז תת ימי בעתיד. כמובן שאני לא צריך שתציעו לי את a510 או a520 אני מחפש משהו אחר להשוואה כלומר חברה אחרת. מה שחשוב לי זה אמינות ואני לא צריך רזולוציה מטורפת (3MP מספיק) זום די חשוב עדיף X4 ואם אפשר אז צריכת בטריה קטנה. הכי חשוב אבל זה האופציה של המארז התת ימי. תודה עריכה: משוטטות בפורום ראיתי קצת פרטים על המצלמות של Ricoh מישהו מכיר אותן ויכול להמליץ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Chevy,

משעמם ללמוד למבחן, אז צילמתי את המסך בעדשה מגדילה ש"חיברתי" למצלמה (דוגמאות נוספות: לחץ כאן ). כפי שניתן לראות, המסכים שלנו הם באמת RGB כמו כן, אתם יכולים לזוז מהמסך ל-2 מטר ממנו ולראות את האייקון כמו שצריך [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. קניתי את המצלמה דיגיטאלית (ניקון קולפיקס 5200) המדריך שהגיע לי עם המצלמה הוא ביפנית, מישהו יכול להביא לי קישור למדריך באנגלית? איפה אני יכול לרכוש מדריך באנגלית?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Toxin II,

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by overload,

קניתי נעלים לפני כמה ימים, סתם בא לי להשוויץ ;D

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום וחג שמח לכולם אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית Fuji FinePix A210 מה אתם אומרים על המצלמה הזאת????? שווה את הכסף???? עריכה: מה זה ISO ואיך זה משפיע בצילומים????כמה מומלץ שיהיה במצלמה ISO????

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by waizman,

בנדוד שלי רוצה לקנות מצלמה, והמליצו לו על Fuji S5000 FinePix. נתנו לו דיל של המצלמה + 128MB + בטריות נטענות של 2300 מילי + 240 תמונות לפיתוח בצמצם + תיק נשיאה מרופד, הכל ב 2400. המלצתי לו על ה A80 אבל הוא מתלהב שיש לפוג'י זום אופטי של *10 - "בשביל לצלם כוסיות בים"... בקיצור, יש משהו יותר משתלם במחיר הזה? ומה אתם אומרים על הדיל הזה שלו? תודה

12. Started by PyroGhost,

שאלה קטנה, האם יש הבדל משמעותי נוסף חוץ מהמייצב בין שתי העדשות הללו? Nikon AF-S DX Zoom-Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6G ED II Nikon AF-S DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR אודה לתשובה מהירה,

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Dr. Evil,

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by dsane,

למישהו יש אחת ויכול להראות לי את ההבדל בלי ואם העדשה? אני חושב לקנות פשוט אחת של X0.45

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by eladh16,

שלום באחד מן המדריכים של רועי גליץ נתקלתי בתמונה הזאת: שבו הוא ציין שהוא צילם אותה כך שהתריס היה פתוח 15 שניות. השאלה שלי היא איך התמונה לא יצאה שרופה מכזאת מהירות חשיפה איטית? הרי אם אני מצלם באור יום ברחוב בחשיפה איטית התמונה יוצאת לבנה(שרופה) לגמרי... אשמח להסבר תודה

16. אלו לא התמונות כפי שהן יצאו מהמצלמה. התמונות עברו מעט עיבוד על מנת "למתוח" את הטווח הדינמי שלהן ולשפר את הניגודיות, זאת על חשבון הפרטים אורך המוקד הוא 49.2 מ"מ שמקביל ל-300 מ"מ במצלמת 35 מ"מ. לציין שבסך הכל אני מאוד מרוצה מהמצלמה. אמנם קניתי אותה בעיקר בגלל הוידאו אבל היא מוציאה תמונות סטילס לא רעות בכלל אם לא מתעקשים לעשות pixel-peeping ושומרים על ISO נמוך ככל הניתן (מ-400 ומעלה כבר לא נחמד).

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by fungiman,

מספר תמונות "גלמור" של הקטנוע של חבר קרוב. צולמו בניקון D80 עם עדשת 18-135 בסיסית. התמונות כוונו לרווית צבעים עשירה וחידוד כמעט מוגזם על מנת לת להן מראה ז'ורנל "של פעם". זהו הניסיון הראשון שלי עם צילום בסגנון זה, הערות יתקבלו בברכה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by SuB,

תמונות מהמשלחת של פסח 2004 לפולין, עבר עריכת Levels וחיתוך בפוטושופ. צולם ע"י ה-S45 שלי. אני יעלה לכם סטים עפ"י מהלך הימים של המסע, ככה שביום זה עדין אין מראות הקשורים לנו היהודים. *הערה- לא לשכוח לרענן 1. 2. 3. 4. 5. התמונה המקורית של 4, מה עדיף? עברה טיפול ברוויה לאחר נזק בצבעים של ה-Levels. 6.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by guyo,

וואהל סנטר – כנסים, אמנות ואירועים מתכבד להזמינכם לתערוכתו של אדוארד אלמשי - אמן רב-תחומי מלאכת מחשבת אוצר התערוכה והגלריה: גיא עולמי הפתיחה 03.01.2010 בשעה 19:00 וואהל סנטר - כנסים, אמנות ואירועים דרך קרן היסוד (רחוב מקס ואנה ווב) מול אוניברסיטת בר-אילן (בכיכר הגדולה) לתיאום ביקור: 037360662 למידע נוסף על התערוכה של: אדוארד אלמשי - מלאכת מחשבת http://www.guy-olami.co.il/index.php?module=staticcontent;task=view;id=726 אוצר התערוכה והגלריה: גיא עולמי וואהל סנטר, כנסים, אמנות ואירועים - ינואר 2010 תאריך הנעילה: 31.01.2010 [br]פורסם בתאריך: 31.12.2009 בשעה 17:24:42 אורי מחלב - צלםאוסף הפתיחה 03.01.2010 בשעה 19:00 וואהל סנטר - כנסים, אמנות ואירועים דרך קרן היסוד (רחוב מקס וא…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by zion789,

כביכול הוא צלם מתחיל וגם קומפקטית הייתה מספקת אותו נראה לי אבל הוא היה רוצה יותר להתנסות במצלמות החצי מקצועיות כדי להבין את כל יכולות המצלמה * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד ה1500 +טיפה חריגה(אם צריך) * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר?באור,בין היתר גם בתנאי אור ירודים אבל בשאיפה ל ISO כמה שיותר נמוך אני לא רואה אותו מצלם בגבוה,חשובה לו איכות התמונה מאוד,הוא מתכוון לצלם חברים,תמונות נוף,תמונות בעלות אור ירוד בשאיפה לבלי פלש חששוב לו מאוד שצילום הלילה יהיה איכותי כמו צילום היום * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by nirfun,

אני רוצה לקנות מצלמה במחיר של בערך 700-800 ש"ח (אני יכול להוסיף מעט, אם זה ממש שווה את זה). המצלמה שאני רוצה צריכה להיות דקה כי אני רוצה לסחוב אותה איתי תמיד בתוך הכיס. אני לא מבין בצילום הרבה ולכן אשמח לקבל המלצות מהמומחים. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by id3232,

שלום אני צריך המלצות למצלמה טובה,חדישה ואיכותי באזור מחיר ה800 שקל. תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by raiman1,

לקחתי תמונה וצילמתי אותה במצלמה דיגיטלית אבל לא יצא כל כך ברור. יכולים להביא לי טיפים איך לעשות שיראו את התמונה יותר טוב??

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by oFiR 22,

האם יש חיה כזאת? אם כן אז אני אשמח לדוגמא, תודה רבה, אופיר

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by et_gershon,

יש לי מצלמה של ניקון (דיגטלית) ואני רוצה לבטל את הפלאש מישהו יודע איך אני עושה זזאת?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.