צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
על האחרונה אני ממש לא סגור למה היא יצאה טיפה מגורענת... צולם ב ISO 400.... דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום באחד מן המדריכים של רועי גליץ נתקלתי בתמונה הזאת: שבו הוא ציין שהוא צילם אותה כך שהתריס היה פתוח 15 שניות. השאלה שלי היא איך התמונה לא יצאה שרופה מכזאת מהירות חשיפה איטית? הרי אם אני מצלם באור יום ברחוב בחשיפה איטית התמונה יוצאת לבנה(שרופה) לגמרי... אשמח להסבר תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לה אוטו פוקוס מדהים וזום מעולה הכי מעניין זה שהמצלמה תוצרת יפן
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את המצלמה הנ"ל ב800שקל משומשת מחבר עם כרטיס זיכרון של 256מגה(יכול להיות גם 128מגה , אני לא זוכר בידיוק) , שווה? הבנתי שהמצלמה לא רעה בכלל...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי בארה"ב והבאתי לו 300 דולר, תעזרו לי לבחור מצלמה בסכומים האלו, מצלמה דיגיטלית...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה גם אני רוצה לקנות אותה,איפה יש חנות טובה לקנות? אני לא רוצה לתת כרטיס אשראי (מעדיף במזומן) לכן עדיף שזו לא תהיה חנות אינטרנט ולקבל אחריות מהיבואן ולא כזאת שמשוק אפור כמו שראיתי בחלק מהדיונים (כן עשיתי חיפוש) כמובן מחיר יפה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית Fuji FinePix A210 מה אתם אומרים על המצלמה הזאת????? שווה את הכסף???? עריכה: מה זה ISO ואיך זה משפיע בצילומים????כמה מומלץ שיהיה במצלמה ISO????
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בנדוד שלי רוצה לקנות מצלמה, והמליצו לו על Fuji S5000 FinePix. נתנו לו דיל של המצלמה + 128MB + בטריות נטענות של 2300 מילי + 240 תמונות לפיתוח בצמצם + תיק נשיאה מרופד, הכל ב 2400. המלצתי לו על ה A80 אבל הוא מתלהב שיש לפוג'י זום אופטי של *10 - "בשביל לצלם כוסיות בים"... בקיצור, יש משהו יותר משתלם במחיר הזה? ומה אתם אומרים על הדיל הזה שלו? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלו לא התמונות כפי שהן יצאו מהמצלמה. התמונות עברו מעט עיבוד על מנת "למתוח" את הטווח הדינמי שלהן ולשפר את הניגודיות, זאת על חשבון הפרטים אורך המוקד הוא 49.2 מ"מ שמקביל ל-300 מ"מ במצלמת 35 מ"מ. לציין שבסך הכל אני מאוד מרוצה מהמצלמה. אמנם קניתי אותה בעיקר בגלל הוידאו אבל היא מוציאה תמונות סטילס לא רעות בכלל אם לא מתעקשים לעשות pixel-peeping ושומרים על ISO נמוך ככל הניתן (מ-400 ומעלה כבר לא נחמד).
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק בדחיפות לסוללות AA למצלמהCANON (2 ׁׁׁסוללות במצלמה)*2 אך לצערי הלכתי לאיבוד מהמבחר הרב אשמח אם תעזרו לי בבחירה ENELOOP יש כמה סוגים לייט וכו... 1000-2500 אמפר שעה GP 2700-3100 אמפר שעה רוב ההמלצות הם על הSANYO אבל עד כמה ההבדל בין ה 2500 אמפר ל 1500 לצורך העיניין צריך מטען תואם להם אם יש לי מה GP הישנות??? קיצור רואים שאני מבולבל אשמח להמלצות וספק טוב מאייבי תודה מראשששש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדרך כלל יש כאן עננים אחרים לגמרי :-\ אשמח אם מישהו יתנדב לערוך, אין לי את האמצעים לכך בזמן הקרוב.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמונות מהמשלחת של פסח 2004 לפולין, עבר עריכת Levels וחיתוך בפוטושופ. צולם ע"י ה-S45 שלי. אני יעלה לכם סטים עפ"י מהלך הימים של המסע, ככה שביום זה עדין אין מראות הקשורים לנו היהודים. *הערה- לא לשכוח לרענן 1. 2. 3. 4. 5. התמונה המקורית של 4, מה עדיף? עברה טיפול ברוויה לאחר נזק בצבעים של ה-Levels. 6.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, רציתי להתייעץ אתכם לגבי רכישה של חצובה שאני מתכנן בקרוב. אני מחפש חצובה לצילום גולשים, ככה שאני אצטרך למקם אותה בתנאים לא קלים, רוחות, חול, ואולי עמידה על סלעים לפעמים יהיו מכשולים לא קלים עבורה המשקל שלה הוא לא הפקטור הכי חשוב כי לרוב אני אסע ברכב לים, אבל אם בעתיד ארצה לטייל איתה זה יהיה יעיל אם היא תהיה ניידת. מעולם לא היתה לי חצובה והידע שלי הוא מועט מאוד בנושא, אז אם יש נושאים שאני מפספס בקריטריונים אתם יכולים לשאול את השאלות במקומי ואני אענה. אגב, מה טווח המחירים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימו לב לתמונה בים יש שם סירת מפרסים!!! נדיר. מקווה שנהנתם. נוף בצפת http://img96.echo.cx/my.php?image=dscf01408tg.jpg סירת מפרסים. http://img257.echo.cx/img257/5928/dscf01509la7re.jpg כלב יושן. http://img59.echo.cx/img59/6956/dscf01483lm.jpg
-
קניתי את המצלמה דיגיטאלית (ניקון קולפיקס 5200) המדריך שהגיע לי עם המצלמה הוא ביפנית, מישהו יכול להביא לי קישור למדריך באנגלית? איפה אני יכול לרכוש מדריך באנגלית?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, צילמתי סרטון ורציתי לדעת אם ישנה אופציה דרך תוכנה כלשהי (לא משנה כרגע) להפוך את התמונה לבהירה יותר (גם אם זה יפגע ברמה מסויימת באיכות התמונה..) כמובן ותציג צבעים מקוריים ולא סתם פשוט במקום שחור זה יהיה אפור (שוב, עד כמה שאפשר..) תודה מראש, Zinger777. נ.ב. אם זה לא הפורום המתאים, אני מתנצל ואשמח אם תעבירו את הדיון לפורום המתאים (:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כביכול הוא צלם מתחיל וגם קומפקטית הייתה מספקת אותו נראה לי אבל הוא היה רוצה יותר להתנסות במצלמות החצי מקצועיות כדי להבין את כל יכולות המצלמה * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד ה1500 +טיפה חריגה(אם צריך) * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר?באור,בין היתר גם בתנאי אור ירודים אבל בשאיפה ל ISO כמה שיותר נמוך אני לא רואה אותו מצלם בגבוה,חשובה לו איכות התמונה מאוד,הוא מתכוון לצלם חברים,תמונות נוף,תמונות בעלות אור ירוד בשאיפה לבלי פלש חששוב לו מאוד שצילום הלילה יהיה איכותי כמו צילום היום * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמונה שצילמתי מהחלון שלי בחשיפה ארוכה. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצות למצלמה טובה,חדישה ואיכותי באזור מחיר ה800 שקל. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
7.1 מגה פיקסל לפחות, זום אופטי X5 מינימום. ועם מסך "נשלף", שיכול לצאת מגוף המצלמה. צילום וידאו רק אם זה לא בא על חשבון איכות באופציות אחרות. תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מה שכתבתי בכותרת. אני ממש לא מבין בעניין. שיהיה 128MB. (שיהיה זול כמובן).
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-