עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by ^GunX^,

הי , אני צריך תוכנה שיוצרת צילומים פנורמיים מכמה תמונות לתמונה אחת - יש לי תוכנה בשם PTGu והיא ממש לא נוחה , ועושה בעיות אולי מישהו יכול להמליץ לי על אחרת? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. סופ"ש נעים לכולם, קיבלתי הצעות מחיר לשתי המצלמות הנ"ל (Canon A590IS Olympos FE330) ואני מעוניין לדעת איזה מצלמה כדאית יותר (שתיהן באותו מחיר.) לפי מה שראיתי לקנון יש זום אופטי X4 ולאולימפוס יש X5 ..האם זה הבדל משמעותי? בנוסף,עם האולימפוס אני מקבל תיק+סוללות נטענות וזיכרון 1GB אולם עם הקנון אני מקבל 4GB (בלי תיק ) . בעיקרון אני נוטה יותר לכיוון הקנון .. החברה ממש מוכרת ואמינה (לדעתי יותר מאולימפוס) אבל אני מחפש את הטובה מבין שתיהם.(לא משנה לי הגודל או המשקל). בעיקרון אני רוצה את המצלמה לנסיעה שלי לפולין בקרוב, אז אני צריך שתיהיה עמידה בתנאים כמו שם (מבחינת צילום במזג אוויר שכזה וכו) אך יהיה בה שימוש גם בארצנו הקטנה גם ביום וגם בלילה. אשמח אם לא תבקשו ממני לעשות את הש…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ALÞHA,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by KoM,

במפרץ חיפה...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by PyroGhost,

השאלה הזאת מופנית יותר לאורן, אבל אני מאמין שיש עוד אנשים בפורום שיתעניינו בה או שיידעו לענות עליה, זאת הסיבה שאני כותב את זה פה ולא בהודעה פרטית. השאלה שלי היא כזאת, אני עכשיו מחפש פלאש חיצוני לפוג'י, חשבתי ללכת לכיוון הSB28/ SB26 אבל משום מה כל מה שאני מוצא עד עכשיו או שלא רלוונטי או שהפלאש במצב לא משהו, אז חשבתי לעצמי -אם אני הולך לקנות DSLR של ניקון בתקופה הקרובה ( בטווח של החצי שנה הקרובה אני מניח שאני אגייס את כל הכסף שאני צריך ועוד קצת אפילו ) אז למה להשקיע בפלאש יד שניה אם אפשר להשיג היום SB600 חדש - שהוא פלאש דיגיטלי טוב יחסית - במחיר של 1000 שקל לכל היותר. השאלה שלי היא ככה, האם כדאי להשקיע עכשיו בSB 600 או להמשיך בחיפושים ובבוא העת לקנות SB 800? האם ההבדל בעוצ…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by R0ck,

לשיפוטכם... [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. צריך מצלמה דיגיטלית בתקציב של עד 1500 ש"ח ליציאה לטיול בחו"ל כולל זיכרון מעל 256 mb

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by guycnaan,

שלום רב,אני נוסע בעוד פחות משבועיים לטיול בדרום אמריקה. יש לי בבית כבר 2 דיגיטליות,אחת מצלמת כיס שאיכותה מזערית ואחת דמויית SLR של fuji s602. לאחרונה שודלתי לקנות מצלמה. אם מישהו חושב שכדאי לי לסוע עם הפוג'י (למרות משקלה) מוזמן להגיד לי גם. בתודה לעוזרים. * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 1500 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר בתנאי יום ואור טובים,אך רצוי יכולת סבירה בלילה * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אינני יודע * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעת…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי, מחפש מצלמה סופרקומפקטית כמתנה לאחותי שיולדת בימים הקרובים (לצילום התינוקת). להלן התשובות לשאלון: * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000 שקל * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר את התינוקת, מכאן שיהיו צילומים גם בבית בשעות הערב עם תנאי תאורה חלשים יותר. * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). בהחלט * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by overload,

אני יודע, אני יודע...זה מקרו חרקים, ואסור אבל אף פעם לא ניסיתי כי זה תמיד נראה לי משעמם. תאמת די נהנתי לרדוף אחריה בגינה ;D התמונה הזאת מבחינה טכנית פחות מוצלחת אולי, אבל לדעתי היא מענינת. .

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Check_Point,

הלא הוא- הכלב. אשמח לקבל טיפים והערות לגבי הפוזיציה של התמונה. (האם התמקדתי יותר מדי והיה צורך ביותר חלקי גוף, כיצד שילבתי את הנוף).

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Nick_Less,

מלפני חודש בערך,משריפה ברחוב הרצל בת"א הבעיה העיקרית הייתה התאורה 11 בלילה והאיזור נותק מחשמל. התמונות צולמו בISO 64 F2.5 1/10Sec והתמונה השניה בISO 64 F2 1/8Sec השור הזועם : איך התמונות?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Black_eagle,

שלום. קרה לי כבר כמה פעמים שאני מוריד את התמונות מהמצלמה למחשב, מסתכל כמה פעמים ואז אחרי כמה ימים שעות, למה ממש משנה התמונה ניהית חצי שחורה כזאת, קרה לי כבר כמה פעמים.... הינה תמונה להדגמה.... מה יכולה ליהיות הבעיה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. ואם היא שווה משהו? כי אני יכול להשיג אותה דיי בזול(אני חושב) מה המחיר שלה? מפרט: רזולוציה 8.1 מגה פיקסל, סוג חיישן CCD (3264X2448 , 2048X1536 ,1600X1200 , 640X480) עדשת מיוחדת 7.5-22.5 מ´´מ זום אופטי X 3 זום דיגיטאלי X 5.1 גוף מגנזיום מסך "2.5 TFT צבעוני עינית אופטית מערכת ביטול צבעי רקע בתאורה נמוכה לצילום איכותי יותר, מנגנון איזון לובן אוטומטית מנגנון מיוחד על התראה של רעידות ביד וצילום לא ברור שליטה ידנית על הפונקציות השונות רגישות תמונה עד 200 אסא פוקוס אוטומטי צילום מאקרו צילום רציף של 3 תמונות ברצף טיימר לצילום עצמי צילום וידאו בפורמט MPEG עם קול יציאת וידאו AV זום לאחר הצילום X4 חיבור 2.0USB משקל 150 גרם. פלאש מובנה 4 תוכניות שונות: אוטומטי אילוץ פלאש ביטול פלאש ה…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני צריך שתי חצובות, קלות מאוד, לא יקרות במיוחד, שמגיעות לגובה של 2 מטרים לפחות ( אם יש אפשרות ליותר אז מה טוב ), אין חשיבות לראש שלהן. אשמח אם מישהו מכיר דגמים ויכול להמליץ לי. המטרה : לאלתר סטודיו נייד, אני צריך את החצובות בכדי לחבר בין שתיהן מוט שעליו יהיה בד הרקע... אם יש למישהו הצעות אחרות שיכולות לעזור לי אני אשמח לשמוע גם את זה...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by dog_foot,

שאני מצלם בדיגיטלית על רזולוציה 1600*1200 התמונה בפיתוח נחתכת, אני רוצה לשנות את הרוזולוציה לבד ע"י חיתוך לפי בקשה שלי, לאיזה רזולוציה צריכה להיות התמונה לצורך פיתוח בגודל 15*10 ס"מ ??

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by benor,

אני חושב שזה רעיון טוב לעשות סטיקי של מצלמות דיגיטיליות מומלצות במקום שכל הזמן אנשים ישאלו את אותן השאלות. ולציין את המחיר לצידן (המחיר ששמתי לא משקף את המציאות) אז מה אתם אומרים? 2MP Canon A60 1000 NIS Nikon 2100 1000 NIS 3MP Canon A70 1500 NIS Nikon 3100 1500 NIS 3MP With High Zoom Olympus C740 1800 NIS Minolta Z1 2000 NIS 4MP Canon A80 2000 NIS Nikon 4300 1700 NIS 4MP With High Zoom Olympus C750, 765 2500 NIS, 2700 NIS Minolta Z2

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by stingeR-,

יש לי אפשרות לקנות את המצלמה הנ"ל ב800שקל משומשת מחבר עם כרטיס זיכרון של 256מגה(יכול להיות גם 128מגה , אני לא זוכר בידיוק) , שווה? הבנתי שהמצלמה לא רעה בכלל...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by matanf,

גוף : D80 (עם זה מקבלים עדשה 18-135) פלאש : SB800 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=40812 עדשה אקסטרה : Nikon 70 -300 VR http://zap.co.il/model.aspx?modelid=680777 ועוד תיק ב - 295 יוצא סופי : 9495 לגבי הבודי, אני כנראה ילך על הניקון .. מהרבה סיבות, שאני לא אפרט, כי אין לי כוח לרשום כבר.. מי שרוצה לראות את האשכול הקודם, על הכול!! : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=359712.msg3114245#msg3114245 מה אומרים ?!, איך הפלאש ?, איך העדשה ? **ואל תתיחסו למחיר, זה פשוט מה שקיבלתי בחנות,לא אומר שאני אקנה במחיר הזה. שאלה קטנה : אם אני אקנה מצלמה באינטרנט לא תיהיה לי בעיה אחרי זה עם האחריות ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by premier,

יש לי מישהו שיכול להסיג לי את המצלמה Olympus C-740 ב 1300 שקל ( חדשה לא מתצוגה ולא מחודשת) אז אני מבקש את חוות הדעת שלכם אם כדי או לא ( אם לא אז למה) אני קראתי את הביקורות בכמה אתרים ( עשיתי גם חיפוש באתר אבל המצלמה רק מוזכרת כדרך אגב ללא פרטים) , אני יודע שהזיכרון הוא אבל לדעתי ב 1300 זה די שווה לא? חוץ מזה אני לא מוצא ממש חסרונות חזקים אז אם תואילו בבקשה לקחת מזמנכם ולהמליץ לי ( בין אם זה בעד או נגד ) תודה מראש!!!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by dog_foot,

חבר שלי בארה"ב והבאתי לו 300 דולר, תעזרו לי לבחור מצלמה בסכומים האלו, מצלמה דיגיטלית...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by J0n1,

רציתי להתעמק יותר בנושא הHDR, ואני צריך כמה תשובות לדברים שאני לא מבין, חיפשתי מדריכים אבל לא מצאתי משהו מספיק מפורט ומקצועי. מה עדיף? לצלם בRAW בחשיפה רגילה וליצור 3 חשיפות שונות במחשב או לצלם 3 תמונות באמצעות פונקצית הAEB איזו תוכנה הכי טובה ליצירת HDR? Photoshop או PhotomatixPro או משהו אחר? איך מוציאים תמונה עם פוטנציאל טוב? מה חשוב לשים לב שמצלמים? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. כמו בכותרת. לא מבין כלום בתחום. 2000-2500 כולל כל מה שצריך (מטען, כרטיס זכרון וכו'..). אם כדאי לחרוג בקצת - אולי אפשרי. תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. ואיזה יבואן הייתם מעדיפים? הרי כי רוב האחרים נותנים אחריות של שנה. לעיתים שנתיים או שלוש.

25. Started by Dano,

נתתי להם שמות מתאימים (של סרטים) מאחורי הסורגים: http://img198.echo.cx/img198/747/20ic.jpg מאחורי הסורגים 2: http://img198.echo.cx/img198/7788/30wp.jpg לגעת בשמיים: http://img198.echo.cx/my.php?image=19db.jpg עיר ליד הים: http://img198.echo.cx/img198/3963/19fi.jpg מאחורי הסורגים 3 (למרות שלא היה)(נראה לי) : http://img198.echo.cx/img198/2892/14gl.jpg עכשיו: הבריחה הגדולה-מקורי http://img198.echo.cx/img198/149/13ze.jpg ואחרי עריכה: http://img198.echo.cx/img198/9178/11ln.jpg חוו דעתכם, בבקשה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.