צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אחותי מחפש מצלמה דיגיטלית פשוטה P&S לא יותר מדי יקרה.. היא ראתה תמונות של משהו שצילם תמונות שחור לבן עם הבלטה של גוון צבע אחד (ירוק במקרה שלו) משהו יודע באיזה מצלמה מדובר? משהו דומה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.dpreview.com/ Panasonic Lumix DMC-FZ50 Panasonic Lumix DMC-LX2 Panasonic Lumix DMC-FX50 & DMC-FX07 Panasonic Lumix DMC-FX3
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
דבר ראשון-זה ניסיון ראשון שלי בנושא הפאנינג[או משהו ] אז בבקשה ביקורות בונות בלבד ואני אשתדל לקבל הכל לתשומת ליבי. לפני כמה ימים אני ועוד שני חברים שמענו שיש בהרצליה פרארי חדשה אז נסענו לבדוק אם היא שם ואולי לתפוס תמונה או שתיים[או 3..]. הפרארי לא הייתה שם[למרות שהיא הייתה אמורה להיות, ולפי דיבור עם העובדת שם היא נמצאת שם הרבה פשוט באותו יום לא הייתה], אבל צילמנו הרבה מכוניות יפות אחרות[סתם תמונות]. במקרה ניסיתי לצלם רכבים בתנועה וזאת התוצאה הכי יפה ומעניינת שיצאה לי לפי דעתי.. אגב הנה עוד אחת שיצאה נחמדה[אני מצטער מראש על כך שהמכוניות מכוערות, וקצת החשיך שצילמתי את התמונות הללו אז היה קצת קשה לתפוס משהו חד בצורה טובה]: תביעו בבקשה את דעתכם, זה חשוב לי. תודה מראש, …
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי כמה אירועים ממש חשובים בזמן הקרוב שאני צריך לצלם ולא יכולתי לחכות לסיגמה. קניתי את הפנטקס AF-540 FGZ, לפי התרשמות ראשונית מאתמול זה פלאש איכותי ביותר מאד נהנתי לעבוד איתו. למישהו יש רעיון מה לעשות עם הסיגמה חוץ מלמכור אותו?
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אין לי (עדיין) מצלמת DSLR. והמצלמה עם הטלה הכי ארוך שיש לי היא ה- TZ5, מצלמת P&S אוטומטית לחלוטין עם טווח זום 28-280. אני חושב שצילום מפגן כזה הוא אחד המקומות שבהם היכולות של DSLR עולה משמעותית על P&S באופן הכי ברור וניכר. אבל אמרתי ששוה לנסות לראות כמה התקדמו מצלמות ה- P&S והאם כיום הם יכולות במגבלות הטווח שלהן לתת משהו ששווה צפייה בבית. אז הנה התמונות, מוקטנות (רובן נקרפו מפריים גדול יותר). בגדול העיבוד שעבר עליהן הוא חידוד ברדיוס גדול ועבודה על עקומות (Curves). תדלוק אווירי: חילוץ ימי: חוף ירושלים - האנשים: צוקיות: צוקיות 2: בסה"כ אני מופתע ומרוצה. המצלמה פיקסה בזריזות (כמובן שעומק שדה גדול שיחק לידיה) חשפה נכו…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים, אני מעוניין לקנות מצלמת רכב. דרישות חובה: רזולוציה: 1080X1920 60 fps זווית צילום: 120 מעלות לפחות הקלטת שמע עלות: עד 250 ש"ח חיבור למצת הפעלה ברגע התנעה, וסיום ברגע ניתוק המצת דרישות שאינן חובה (אבל לא אתנגד): צילום לילה מסך הדבר הכי חשוב, שהמצלמה תדע להתמודד עם החום הכבד בארץ. שהיא תצלם כרגיל גם אחרי חנייה של 5 שעות בשמש. יש למישהו ניסיון עם מצלמות רכב? המלצות? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום שלום, מסיבות כאלו ואחרות נפל לחיקי סכום של כ-600 דולר לצורך רכישת מצלמה דיגיטלית חדשה. מכיוון שמדובר בכסף מביטוח, אני חייב לבזבז את כולו על מצלמה דיגיטלית, כי כל שקל שאני לא אוציא עליה מתוך הסכום הזה, זה שקל שהולך לאיבוד, וחבל מסקירה קצרה של השוק בארץ ובמדינה שאני נמצא בה כרגע (תאילנד) אני מבין שכל המצלמות בטווח המחיר הזה הן למעשה מעין entry level DSLR. שני דגמים שהספקתי לראות בינתיים הם ה-1000D של קאנון וה-510 של אולימפוס שמתאימות לתקציב שלי ומגיעות עם קיט בסיסי. בהתחשב בכך שאני די חובבן בתחום הזה (ואם הייתה לי ברירה גם לא הייתי קונה DSLR, אבל נו, החיים קשים ), האם זה משנה איזו מבין שתי המצלמות הנ"ל אני אקנה? האם יש למישהו המלצות למצלמות אחרות בתקציב המדובר? נ.…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים , משהו ממש מוזר ששמתי לב אליו לאחרונה.. התמונות שאני מצלם במצלמה , במסך שלה אני רואה אותם הרבה יותר בהירות ובמחשב יותר חשוכות.. לדוגמא , צילמתי משהו בחדר (ללא פלאש) במקום יחסית חשוך במסך של המצלמה רואים שהכל חשוך , אבל אפשר לראות פה ושם קצת תמונה ואובייקטים מאוד חשוכים.. העברתי למחשב.. מסך שחור לגמרי. למישהו יש מושג כלשהו? תודה.
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
צילמתי את התמונה הזאת אתמול ב5 וחצי בבוקר ככה שחזרתי הביתה (זאת הדרך שאני חוזר בא תמיד דרך ארוכה למדי חח ) התמונה יצאה מטושתשת אבל אני אוהב את התוצאה בגודל מלא למי שרוצה : http://img391.imageshack.us/img391/7202/dsc00625gn4.jpg
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני שוב שוקל לרכוש את הCANON TX1 - קראתי במספר מקומות ומסתבר שאם אני רוצה שהיא תעבוד בצורה מושלמת אז אני חייב כרטיס זיכרון מסוג SDHC CLASS-6 של חברת KINGSTONE או SANDISK בגודל של 8 ג'יגה. לצערי בארץ מצאתי רק של חברת TRANSCEND, שעליו אנשים דיווחו שלא עובד תקין עם הTX1 כאשר מבצעים איתו זום אופטי בהקלטת סרט באיכות 720P. איפה אני יכול למצוא כרטיס זיכרון כזה בארץ ובמחיר יחסית זול?
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, היום קנו לי מצלמה לכבוד יום ההולדת המצלמה היא FUJI A820, והייתי רוצה לקבל חוות דעת עליה, אני עדיין יכול להחליף אותה בחנות בדגם אחר, אז אנא אם יש לכם דגם מומלץ הייתי רוצה לשמוע את דעתכם. תודה רבה. - אגב - השימושים של המצלמה הם כליים, אינני מקצוען ולכן כנראה אני צריך שהיא תבצע את הדברים הבסיסיים בצורה אופטימלית.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ברשותי S9500 (כמו שאתם בטח יודע שהיא מצלמת הדמוי DSLR מספר אחת בעולם) מאובזרת בצורה מדהימה וחדשה (נקנתה לפני חודש בערך) במצב 100% היא לא צילמה יותר מ50 תמונות כולל של 1GB ומגן עדשה UV עם ציפוי כולל הקופסה וכל מה שמגיע איתה וכולל אחריות אני מוכר רק אבל רק בגלל בעיה רצינית של כסף שהכנסתי את עצמי אתם מומנים לראות את המחיר הכי זול שלה בזאפ (כולל של גיגה ומגן עדשה שזה דבר חובה למצלמה הזו) ולהציע מחיר הגיוני למצלמה חדשה עם אחריות והתוספות כי אני חייב למכור דיי דחוף אני מתחייב שהמצלמה במצב מושלם ובלי שום בעיה וזה באמת שווה לכם אני מפרסם את זה פה בגלל שאני יודע שזה יכול לעניין פה הרבה אנשים שחושבים לקנות את המצלמה הזו תודה ויום טוב
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, תודה עבור ההזדמנות להשתמש בידע של חברי הפורום על מנת לרכוש מצלמה. ראשית כמה מילים לגבי הצורך ואחכ השאלון בגדול שני צריכים האחרד צילום של משפחה בהתהוות (כלומר גם בבית ובגן ילדים עם תנאי תאורה קשים וגם בטבע) שנית אישתי מוכרת תכשיטים דרך אתרי אינטרנט, לפרקים היא צריכה לרענן את הקולקציות שלה ולכן צריכה לצלם את התכשיטים, מאחר וזה לא צילום שהולך לקטלוג מחד ועצם העובדה שהיא מעצבת פית ששולטת היטהב היטב בפוטושפ, המצלמה צריכה לספק תמונה טובה מאוד אבל לא מקצועית ממש. ועשיו לשאלון: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 2500 ש"ח. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני מבקש המלצה למצלמה קופקטית. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? בין 1000 ל 1500 ש"ח. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מתכוון לצלם תמונות יומיומיות, אין לי שאיפות לצילום מקצועי. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). על המצלמה להיות בעלת פלאש פנימי. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. כנראה שלא אשתמש בחצובה. האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? אצלם בהחזקת המצלמה …
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מצלמת DSLR-LIKE ואחרי בדיקות רבות נשארו 2 מצלמות שאני מתלבט בינהם: Canon PowerShot SX10 IS Olympus SP570 UZ הפרמטר שהוא הכי חשוב לי זה מהירות הפעולה, ז"א כמה זמן לוקח למצלמה מרגע הלחיצה על כפתור הצילום לצילום עצמו. אשמח אם משהו שמבין יוכל לתת לי את הבדלי המהירות בניהן. בקנון אין אפשרות שמירה בפורמט RAW והשאלה שלי היא עד כמה משמעותית יכולת העריכה של התמונה (בפוטושופ) נפגעת עקב שמירה בפורמט JPEG. למי שמכיר טוב את שני המצלמות, עד כמה הפרש הגדלים משמעותי? (קצת קשה לי להעריך דרך המספרים...) דבר נוסף, עד כמה שידוע לי לסוג הכרטיס יש השפעה למהירות שמירת הנתונים (בין צילום לצילום), איזה סוג של כרטיס (SDלצורך העניין) יתן לי את המהירות הטובה ביותר? ואם ב…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחת מהעדשות שיותר סקרנו אותי בנוגע לתפקוד שלהן עם המעבר ל F.F היא עדשת ה Vivitar 100mm F/3.5 A.F Macro (נמכרת גם תחת המותג PHOENIX, אך למעשה מדובר בדיוק באותה העדשה), אותה קניתי ב 50 דולר לערך מ EBAY. (קישור לעדשה עצמה - http://www.photographyreview.com/cat/lenses/35mm-primes/phoenix/PRD_84634_3111crx.aspx) העדשה הגיעה במצב פיסי מעולה ולמרות המבנה הפלסטיקי והמצועצע שלה (אני לא מהסס לומר אפילו... מזעזע, ממש), היא מעניקה תוצאות מטורפות - גם בצמצמים סגורים ביותר. להלן פריים מזדמן שלקחתי הערב (נעשה שימוש בפלאש המובנה של המצלמה) - מלבד הבהרה מאוד קלה, הקטנה ומסגור, לא בוצעה שום עריכה שהיא. בשאיפה שבסופ"ש ייצא לי לבדוק אותה גם בטבע. 8)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי חברים, ת'געגעעעעתי ;D תקופת עבודה ממושכת מנעה ממני גישה למקלדת ולמסך. בכל אופן רציתי לשתף אתכם בכמה תמונות חביבות מטיול לקסריה, בקרוב אשתדל לעבוד על פאן אומנותי יותר בצילום וכשזה יקרה אני מבטיח לשתף. נתחיל בתמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום רצית לדעת אם אני צריך לקנות מאם לכרטיס זיכרון שלי... במה זה עוזר? והאם באמת צריך את זה? ??? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
1. אני יודע שלמצלמה מתאים הזכרון Compact Flash, האם יש עוד סוג שמתאים? 2. מה ההבדלים בין Compact Flash ל Compact Flash Ultra? 3. האם המהירות של הכרטיס באמת כזה חשוב? 4. מה ההבדל בין הכרטיסים הזולים ליקרים באותו גודל...וכמובן על מה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סתם תמונה שצילמתי דיי מיזמן...קצת לא ממש יצא בפוקוס אבל לפחות משהו השם שנתתי לא ממש מתאים אז תמליצו על משהו.. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הראשונה מקורית והשנייה עם עריכה נחמדה לדעתי ולא שגרתית מה דעתכם? (אם מישהו מעוניין ב-EXIF אני ארשום במידת הצורך)
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-