עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. בזמן האחרון כשאני מצלם הרבה מהתמונות יוצאות עם סוג של כתם, שערתי שזה מהשמש אבל גם כשהמצלמה מופנת לצד שני מהשמש הכתם עדיין נמצא, מישהו יכול להסביר לי? תודה

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  2. אם מישהו שמכיר את המצלמה או נתקל בבעיה יכול לעזור זה יהיה אחלה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Saliman,

יצא לי בשבוע האחרון לצלם קצת תמונות עם ה- Nikon Coolpix 3200 שלי והתוצאות לפניכם זה סתם שלט שמטריד אותי (של מי הרעיון לעשות שלט עם תמונה של כלב מחרבן?)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום.! אני חדש הכל הקטע של הצילום והמצלמות. יש לי את המצלמה canon a510. ויש לי בעיה בפיצוי החשיפה. מי שמכיר את המצלמה כאשר אני שם את המצלמה על מצב M (מעורב תריס+צמצם)הוא כותב לי בצד המסך -2 בפיצוי חשיפה. עכשיו אין אפשרות במצה M לשחק עם פיצוי החשיפה. אני ניסיתי כל אפרות כדי להגיע למצב 0+- אבל ללא הצלחה. אני שיחקתי עם הצמצם והתריס ולא הצלחתי... מה אני אמור לעשות כדי לפתור את הבעיה?

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  5. Started by oFiR 22,

אמא שלי נסעה לחו"ל וקנתה מצלמת cannon קטנה קטנה 4.0MP, מישהו יודע אולי על מה אני מדבר, כי זה מסקרן אותי (עוד לא ראיתי אותה)... תודה מראש, אוטפיר

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  6. Started by Tapeworm,

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  7. זה ממש דחוף בבבבקשה תעזרו מצלמה FUJI E500 מחיר: 1450 מתנות: זכרון 128 מטען מה אתם אומרםי על המצלמה הזאת??? בבבבבבקשה דחוווווף!!!! חייב תשובה ב10-15 דק' הקרוסות

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  8. מה דעתך על הכרטיס הנל למצמה הנ"ל? יש סיכוי שהוא לא יתאים למצלמה? המלצות על כרטיס אחר? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  9. Started by AcidBurns,

אתם בטח בטוחים שאני הולך לשים פה תמונה של המחנות או של אחד הגטאות או איזה משו שקושר לשואה או משו כזה...אבל ממש לא... התמונה היא מהשנה מהמסע שלי לפולין עם כל השכבה, מממממממ...יש לחבר שלי canon eos300 למי שלא'דע היא עולה 799$ עם עדשה מחורבנת הוא קנה עדשה של סיגמה ב1000 ומשו ש"ח 70 על 300..קיצור..היינו בנסיעה בתוך ווארשה ולקחתי לו את המצלמה כמו ברוב הטיול..תבינו אותי עם כזה דבר קשה שלא לצלם...מסכן הילד..חחחח ישבנו כל החברה מאחורה והחלטתי לעבור קדימה לקצת התיישבתי במושב השני, והאוטובס עצר באחת הצמתים לכמה שניות בעקבות הרמזור וקלטתי את זה בזווית העין..בהזדמנות היחידה שהייתה לי דפקתי בה תמונה.. אני מתחנן לתגובות אגב התמונה צולמה ממרחק של כ5 מטר )בלי הגזמה( . אני מתחנן נואשות…

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  10. Started by fungiman,

אני עובד הרבה עם עדשות MF ולאור יכולות פוקוס עלובות במיוחד בצמצמים פתוחים (מסך המיקוד המקורי של ה-K20 מאוד בהיר וכמובן אינו כולל עזרים למיקוד ידני), החלטתי להזמין מ-EBAY מסך מיקוד חדש (סיפור של 20-30 דולר). ההתלבטות היא לגבי סוג מסך המיקוד והייתי שמח לקבל עצות בענין זה. הבנתי באופן עקרוני למסכים עם חלוקה של 45 מעלות יש יתרון על פני חלוקה אופקית (בשל היכולת להתמקד גם על קווים אופקיים) אם כי החשש שלי שהדבר יוביל לאחיזה יותר עקמומית של המצלמה, בנוסף יש מסכים עם חלוקה יחידה וכאלו עם חלוקה כפולה (dual diagonal), הייתי רוצה לשמוע אם למישהו יש ידע או ניסיון בעניין זה ויוכל לתת לי כיוון.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by benor,

האם חיישן מלוכלך, משפיע על האיכות התמונה הכללית מלבד הופעת כתמים במפתחי צמצם גדולים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by alex15,

קניתי סוללות נטענות של FUJICOM הסוללות הן AA כתוב עליהן 2500 וגם יש משהו על הקופסה ש V-88 אני השתמשתי בסולות בעבר והן אחרי חודש לא היו טובות בגלל שאני לא יודע להטעין אותם . בפעם הראשונה שאני מוציא מהקופסה לשים אותן בטעינה או להשתמש בהן עד שהן נגמרות ואחר כך לשים אותן . ואיך אפשר לזהות אם הן טעונות או לא . וגם 2500 המספר הזה שכתוב עליהן הוא ה mAh שלהן כי בקופסה מאחורה כתוב כמה זמן לכל סוללה להטעין אבל איך אפשר לדעת מה ה mAh של הסולות האל .

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. Started by fungiman,

צולם ללא מבזק בתאורת חדר רגילה, צמצם פתוח (2.0), ISO800. לחובבי הפרטים הטכניים - המצלמה היא פנטקס K20D והעדשה היא Pentax M 35mm/2.0. מצב הצילום הוא ידני לחלוטין (M), מדידת חשיפה spot עם תיקון ידני לאחר מכן.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by benor,

מדובר במבנה של בית קפה נטוש, שמילואימניק צייר עליו לפני מס' לא מועט של שנים מפה צלבנית עתיקה. מאוד מרשים. החור בקיר, נוצר כתוצאה מפגיעה של פגז ירדני. אתר הטבילה בירדן - קאסר אל יהוד http://www.parks.org.il/BuildaGate5/general2/data_card.php?Cat=~25~~243758761~Card1~&ru=&SiteName=parks&Clt=&Bur=292914688

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by Mazumotte,

שלום ויום טוב לכולם אני רוצה לקנות מצלמת ווידאו שאני אוכל בעזרתה גם לצלם את עצמי מנגן כדי להעלות לאינטרנט(כך שהיא צריכה לספק איכות קול מתקבלת על הדעת), ולשימוש בארועים.. אם אפשר שתצלם גם תמונות רגילות אז מה טוב אין לי כרגע מושג בקשר לשוק, מה יש ומה כדאי ומה חדש, אז אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקור מהימן ועדכני. תודה רבה לעוזרים עריכה - דבר נוסף, האם אתם ממליצים על מצלמת וידאו שוומרת על כרטיס SD או על DVD?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by drorgon,

שלום לכולם אני מתעניין ברכישה של מצלמת DSLR ברמת כניסה, http://www.dailydealdigital.com/itemdetail.cfm?ProductID=3321 בקישור הנ"ל מוצעת המצלמה D5000 + עדשה 18-105 במחיר של 416 $ בנוסף יש משלוח לח"ול של 90 $ סה"כ = 506$ ~ 2000 ש"ח אני מפספס משהוא ? דרור

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, ראיתי שלאחרונה מוכרים מצלמות עם סוללת ליתיום במקום שתי סוללות אצבע רגילות. רציתי לשאול איך זה נטען? שקע חשמל? USB? מה קורה אם נגמרת הסוללה באמצע הטיול ואתה באמצע איזה טרק? המצלמה מושבתת??? תודה, אופיר

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. http://www.digitalcamerareview.com/shared/picture.asp?f=31947 (שמרו אותה במחשב כדאי לראות את האיכות טוב יותר) לקוח מכאן: http://www.digitalcamerareview.com/default.asp?newsID=4306&review=panasonic+lumix+zs7

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by danker,

אני מחפש מצלמה לצילום חובבני כמו בטיול משפחתי ועוד. להורים שלי יש עדיין מצלמה שמבוססת על פילם ואני רוצה לקנות להם מצלמה במחיר של 300+,יש למישהוא הצעה? עדיפות לחיי בטריה גבוהים איכות צילום טובה אין צורך בפיצ'רים מיותרים או מסכי מגע.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by חיים בליזובסקי,

שלום רב! לאחרונה הייתי בשייט על יאכטה עם חברים ביומולדת של ידידה שלי. לאחת מידידותיי הייתה מצלמה נאה ושחורה כזאת. בשוגג אחת השוהים על היאכטה העיף למצלמה בעיטה מסובבת בקפיצה והמצלמה עפה למים, אך לאחר מאמצים רבים הצלחתי לחלצה. שמנו את המצלמה להתייבש בשמש, אבל עדיין היא לא עובדת ואי אפשר לראות את התמונות. אשמח אם תוכלו לעזור בעניין בתודה, חיים בליזובסקי

21. Started by 00Amir,

HDR אמיר [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by 00Amir,

"דרך" [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. היי חברים! אני מעוניין לקנות מצלמה קומפרטית או דמוי SLR האם תוכלו לעזור לי לבחור מבין ההיצע המטורף? מילאתי את השאלון במלואו, כולל הנספח, מקוה שהקלתי עליכם. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000-1300 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר טיולים בחו"ל (נופים, ככרות, וכדומה) וכן באירועים משפחתיים, תנאי תאורה סטנדרטיים. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, …

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי במצלמה אפשרות לצלם כ-WS (מסך רחב) או כ-FS (מסך מלא). אני רוצה לצלם תמונות בשביל פיתוח (משהו בסגנון 10X15), מה נותן לי את התמונה הכי מתאימה לפיתוח? האם FS או WS? תודה רבה לכולם.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by 00Amir,

2 תמונות מסופ"ש שצילמתי חברים... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים