צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, קניתי לפני איזה חודש-חודשיים מצלמה של אולימפוס MJU 700. 7 מגה פיקסל, 3 X זום 1 ג'יגה זיכרון וכו' וכו'.. השאלות שלי הן כאלו: 1. מה ההבדל בין אם אני מצלם את התמונות על 1024X768 או על 2048X1536 או על 3072X2304 או יש לי עוד אפשרות במצלמה שהיא אותו דבר כמו 3072X2304 אבל תופסת יותר מקום. מה ההבדל בהן? אני בד"כ מצלם על 2048X1536, איכות מעולה לדעתי, במחשב רואים טוב(בלי קשר לאיכות התמונות במצלמה). 2. בלילה יוצאות לי תמונות גרועות!! אם אני מתקרב לתמונה שצילמתי קצת אני רואה נקודות אדומות ואפורות כאלה שגורעות מהאיכות של התמונה, אם האובייקט לא קרוב מספיק לפלאש, אז לא רואים אותו בכלל אם הוא לא מואר וכו'... יש לי מצב צילום לילה במצלמה אבל הוא ממש דפוק, כל תמונה לוקח לו לצלם איזה…
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
אני מצלם במצלמת סוני דגם hdr-cx 240. לאחרונה, אני שומע רעש רקע כרעש של רוח או גלי ים. למרות שבהגדרות סנן הרעש במצב on. אשמח להצעות פתרון הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אני בשלבים של רכישת מצלמה דיגיטלית (canon s3 - אם זה מעניין מישהו...) ןאני נתקלת הרבה במושג "מחודשת". האם מישהו יכול להסביר לי מה המשמעות של מחודשת? מה הסיכונים, אם ישנם בכלל? מה הכדאיות? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
ראיתי שיש פה מגן מצלמה : http://www.bhphotovideo.com/c/product/465466-REG/Camera_Armor_CA_1111_BLK_Nikon_D80_Camera_Armor.html זה בכלל עוזר שווה להשקיע את ה - 30 דולר האלה ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מצלמת וידאו לשימוש בייתי + , בעבר רכשתי מצלמת וידאו חדשה של סוני לדגם שרק יצא וזה היה ממש אסון ובושה מצד סוני למכור מצלמה דיגיטלית שבכל צילום היו מריחות בצילום תוך כדי תנועה מסתבר שזו הייתה סדרה גרועה במיוחד. לכן הפעם אני מעוניים לרכוש מצלמה שיש ביקורת טובה עליה. כמובן חשוב שתדע לצלם טוב באיכות FHD. מאוד חשוב שהזום האופטי יהיה 50 ומעלה (מבאס אותי לצלם נוף ולראות פיקסלים) אבל שתהיה טובה גם לצילום משפחתי - את הילדים בבית. מבחינת תקציב, לא כל כך יודע מה המחירים היום למשהו שעונה על הדרישות שלי , אבל חשבתי על סכום של כ- 3000 ש"ח. כמובן שעדיף פחות . אודה לכל המלצה, שבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני אסביר. הרעיון שלי הוא לעשות פוסטר או לפחות A3 לחדר מחשב. מאחר ורוב מה שאני מנסה לעשות בזמני החופשי זה לשחק, הרעיון הכללי הוא ללכת על הכיוון זה. הרעיון שלי בגדול הוא כזה (תהיו סובלניים, זה נחשב פרץ יצירתיות בלתי יאמן לגבי): לקחת Wall Papers באיכות טובה - נאמר 1600x1200 ומעלה (מה לעשות, אין הרבה ברזולוציות גבוהות יותר) להשתמש בתוכנת גרפיקה, ליצור דף חדש בגודל A3 נניח ולהתחיל לפזר עליו את הקבצים. מעין קולאז' שכזה. את המוצר המוגמר להדפיס על דף באיכות טובה מאוד (לא בבית מטבע הדברים) והרי לכם פוסטר אישי ומגניב. עד כאן הרעיון. השאלות.. - איך ניגשים לדבר כזה? - האם זה ריאלי בכלל? - תוכנת הגרפיקה שואלת אותי בפתיחת קובץ חדש, מה הרזולוציה שאני רוצה בפיקסלים לס"מ. ה- defa…
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
- התמונה נערכה - מקווה שתאהבו, ביקורות יתקבלו בברכה צולם עם ה S9000 אתמול אחרי צהריים כשסתם הסתובבתי לי עם המצלמה ברחוב (:
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
למשל מצלמה זו: http://www.ebay.com/itm/600TVL-Sony-CCD-Color-Mini-Indoor-Security-Camera-3-6mm-/320615864064?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aa631d700 אם אני רוצה להפוך אותה לאלחוטית מה אני אצטרך?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך זאת? ראיתי הרבה המלצות http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22823493 המצלמה נועדה לצילום משפחתי. בקיצר בתקציב הזה מה הכי מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
הרבה זמן לא העליתי תמונה כלשהי אז נוציא אחת מהארכיון לבינתיים, בתקווה שיחזור הזמן לתמונות חדשות...
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים. יש לי מצלמת וידאו של סוני. צילמתי בה סרט ואני רוצה להפעיל את זה על המחשב. כשאני מכניס את הדיסק אני רואה 4 ספריות ואלה השמות שלהן: MPEG Video Text Document Unicode Document VOB video files מה זה הפורמט הזה? ואיך אני מפעיל את זה על המחשב? הבנתי משהו voc או משהו בסגנון.. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם, ערב טוב, ברשותי מצלמה דיגיטלית שרכשתי בהמלצתכם לפני שנה+ , דגם Caplio G3 של חברת Ricoh. אני מרוצה מהמצלמה ולא מזמן גיליתי שאם מצלמים באופציית "Sport" ובוחרים באופציה של רצף תמונות בתוך תמונה אחת: יש אופציה במצלמה שמפרידה את התמונות בעצם ומאפשרת לי לצפות בתמונה הגדולה, המחולקת, כסרט נע! כשאני מעביר את התמונה למחשב, אני מקבל תמונה גדולה עם ריבועים, כמו בתמונה המצורפת. השאלה שלי היא, כיצד ניתן לפצל את התמונות לרצף תמונות? תודה רבה, אורן.
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי חברה אני מחפש מצלמת וידאו דיגיטליות, ורציתי עזרה קצת בין החברות מה כדאי מה לא ואיזה פורמטים כדאי והאם בDV או בהארד דיסק וכו'...התקציב הוא מקסימום בסביבות ה5000 ש"ח. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שהכותרת אומרת - מחפש המלצה למצלמת רכב איכותית, 1920/1080, לופ רקורדינג, צילום סביר פלוס בלילה וכו'. אני ממש לא מתמצא בזה ויש כל כך הרבה בשוק שאין לי שמץ במה לבחור. תודה מראש! נ.ב - חשוב מאוד שזו תהיה מצלמה שמסוגלת להתמודד עם טמפרטורת הקיץ של ישראל.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים, בעבר כבר שאלתי שאלה - ואני לא רוצה להקפיץ נושא עתיק שוב..(שנה עברה) בשעה טובה כנראה טסים לחול לטיול הגדול שאחרי... דרום הפסיפיק.. הרבה נוף ואחר כך למרכז ארה"ב... מחפש מצלמה בעלת זום גדול ורזולוציה גבוהה.. ושתוכל להתמודד עם הרעידות שלי בכל מקרה אני מחפש מצלמה שתספק את הצרכים הבסיסים הנ"ל בעבר הומלצה לי פוגי אבל מכיון שהיא כבר לא בשוק אז אין על מה לדבר - וגם אין לה מייצב. אני חייב לקבל החלטה בקרוב על המצלמה שאני הולך להביא כדי שיהיה לי זמן להתרגל אליה וללמוד לצלם... קצת יותר טוב... אשמח אם תוכלו להמצליץ לי על דגמים - מהנסיון שלכם. אם מישהו חושב שלעשות טיול כזה עדיף דווקא עם מצלמת כיס אז אשמח לשמוע גם את חוות דעתו. בתודה מראש על העזרה, NOISE
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפניכם תמונה תלת-מימדית של פרח שצילמתי בעזרת מצלמה דיגיטלית משני זוויות. התמונה ניתנת לצפייה בעזרת משקפיים בעלי עדשה ימנית כחולה (או טורקיז) ועדשה שמאלית אדומה תהנו!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזמנו היתה לי התלבטות קשה לגבי איזו מצלמת כיס דיגיטלית לקנות: התלבטתי בין הSD800 לF31D והלכתי בסוף על הSD800 בעיקר בגלל מחסור בחנויות בF31D (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=295492) ובגדול הייתי מרוצה... ... חוץ כמובן מנושא צילום התמונות בחושך שהזכירו לי אותו בגדול בתרד שפתחתי. היו עוד כמה נושאים משניים (כמו חוסר האפשרות לקבוע זמן חשיפה של פחות משניה) אבל בגדול זה הדבר שהכי הפריע לי. אבל עכשיו יש לי הזדמנות לתקן את זה ולהזמין מצלמה אחרת - כשמטרת העל היא להיות באותה קטגוריה, במחיר של 1000-1600 ש"ח, ולהציע צילום איכותי יותר בעיקר בחשיפה גבוהה. בין היתר, שמתי לב שאני ממש לא נוטה לשפץ את התמונות במחשב, ולכן מצלמה שעושה קצת עיבוד Out of the box נראית לי בחירה קצת …
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
חברה היום יצאתי עם חברים צילמתי הרבה תמונות עם פלאש והכל פתאום צלימתי תמונה הפלאש פעל והתמונה יצאה בלי פלאש תודה לעוזרים...!
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אז ככה לפני בערך שנתיים קנו לי כרטיס זיכרון 256 מגה למצלמה הכל עבד סבבה עד שפתאום הכנסתי אותו למצלמה הוא אומר לי card error ואני לאדע מה הבעיה ככה הוא עובד לי אם אני שם עליו תמונות זה שם אבל אני לא יכול לראות תמונות ולא לצלם במצלמה כי זה אומרלי קארד ארור וניסיתי עם הכרטיס זיכרון שקיבלתי עם המצלמה וזה עבד... עכשיו יש לי קורא כרטיסי זיכרון ויש מצב שהכנסתי והוצאתי מלא פעמים אז זה שחק לי משהו? המצלמה מדגם אולימפוס סי-50.. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש במצלמת וידאו Canon HV20, אך למרות שמדובר במצלמת וידאו ולא מצלמת סטילס (למרות שיש אופציה כזאת), אני משוכנע שהאופטיקה עובדת באותה המידה. על העדשה שלי רשום 6.1-61mm 1:1.8 o43 CANON HD LENS הo הזה הוא למעשה עם קו באמצע... מה זה בעצם 6.1mm? לא הבנתי איך הגיוני שזה כ"כ קרוב, הרי בכל הפורום אתם מדברים על מספרים כמו 32mm ו28mm... מה אומר ה1:1.8? והo43? האם העדשה הזאת נחשבת איכותית? ואם אני קונה עדשה נוספת שהיא 1.7x, מה זה אומר בעצם? שטווח המרחק מוקד גדל ב70%? תודה רבה לכולם על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
http://www.dpreview.com/news/0510/05100602canon_ccdproblem.asp תכנון לקוי של חיישן ה CCD במס' מצלמות קומפקטיות/וידאו-דיגיטליות, עלול לגרום להופעת תמונות המלוות ברעש לא אופייני או במקרים קיצוניים, לתמונות לבנות (לא מופיעות כלל). התקלה נגרמת כתוצאה מחיווט רגיש, הנוטה לאבד את מגעיו עם החיישן בעבודה בתנאים של טמפ' גבוהות/אחוזי לחות גבוהים. אז אם אתם בעלים של מצלמות קנון הבאות ונתקלתם באחד מהסימפטומים הנ"ל, אתם רשאים לגשת לחנות (רצוי עם העמוד שהצגתי בתחילת הת'ראד מודפס) ממנה רכשתם את המצלמה (גם אם נגמרה האחריות) ולדרוש תיקון ללא תשלום! דיגיטליות קומפקטיות : PowerShot A60, PowerShot A70, PowerShot A75, PowerShot A300, PowerShot A310, Digital IXUS V3, Digital IXUS II, Digital IX…
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חבר מהעבודה צילם חשבתי שזה מספיק יפה בשביל להציג גם כאן http://www.flickr.com/photos/78523288@N00/show/
-
- 12 תגובות
- 990 צפיות
-
-
יש לי מצלמת וידאו תלת מימדית של panasonic. היום רכשתי מסך תלת מימדי למחשב של חברת samsung אך אני לא מצליח לערוך את קטעי הוידאו או לצפות בהם בתלת מימד הייתי מעוניין לדעת איך אני אוכל להפעיל את הצפייה בוידאו במסך. האם יש צורך בתוכנה מסויימת לדבר? ואיך אוכל להגדיר את המסך כך שאוכל לערוך באמצעותו את הוידאו? במסך יש לי אפשרות של התמונות זו לצד זו, frame sequential , ומלמעלה למטה. אודה למי שיוכל לעזור! לילה טוב.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-