צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין להעמיק את ידיעותי בתחום הצילום, על מנת להוציא תמונות טובות יותר. האם אתם מכירים אתר/ספר טוב שיכול לעזור לי בזה? איך אתם התמקצעתם בצילום? נכון לעכשיו המצלמה שלי היא Canon a720 שהא לא משהו, אך גם עם מצלמות פחות טובות ממנה ראיתי תמונות מדהימות של אנשים פה.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש מצלמה שתהיה כמה שיותר וורסיטלית, גודל הוא נתון דיי מישני, יותר חשוב הפונקציונליות! שתיהיה עדשה רחבה, יכולת סבירה פלוס בצילום בתנאי תאורה בעייתים, וגם שיהיו בה אפשרויות ידיניות, כדי שהוכל ללמוד לתפעל אותה. ועוד שאלה איך הפוג'י F40 ביחס לF31?
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
האם אוכל לקנות 8GB SD ל TZ3 שלי? או שמא, אצטרך לבדוק את העניין טוב טוב לעומק. אני שואל זאת מכמה סיבות : א.קראתי ושמעתי בכמה מקומות שיש איזשהו משחק עם שני הסוגים של הכרטיסים הללו. ב.העסק מאד יקר כשמדובר בכרטיסים בעלי נפח גבוה ולכן הרגשתי הצורך להתייעץ עימכם (ללא קשר להרחבת הידע הכללי). אשמח אם מישהו יבהיר לי את העניינים. תודה מראש. .swg
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, קניתי מצלמה חדשה,400D,עם עדשת קיט. שמתי על מצב ידני. אני רוצה שמישהו שמבין כאן בעסק כי אני ממש נוב בזה . הייתי רוצה להגדיר אותה טוב מאוד שהתמונות יצאו בהירות,עם תפיסת תאורה מצויינת וצמצם נמוך. הינה דוגמא לתמונות שאני מקווה להגיע אליהם בעזרתכם. http://resident.co.il/aspx/Gallery.aspx?page=5&id=5210
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני פותח את הת'רד הזה כי הקודם עסק בנושא אחר של אחריות בינלאומית. אז ככה,אחרי שאבדה המצלמה הקודמת שלנו הגיע הזמן לקנות חדשה. אבא שלי נוסע שבוע הבא לאמריקה אז במקרה שהוא יקנה שם התקציב שלנו הוא 330$(לא לחרוג בבקשה) במקרה ונחליט לקנות בארץ אז התקציב הוא 1400 ש"ח(גם פה לא לחרוג בבקשה) אבקש המצלמה לדגם אחד בתקציב בחו"ל ודגם אחד בתקציב בארץ דרישות: המצלמה תשמש לטיולים של המשפחה ולכל מה שעושים עם מצלמה משפחתית רצוי שיהיה בה זום גדול,לפחות 10 עם זאת,שלא תהיה כבדה מדי ואני חושב שמשהט כמו הS5(משקל של 550 גרם) זה די הגבול העליון,לכן אין אפשרות למשהו כמו S6500 לא מעוניין לקנות יד שנייה מסך 2.5" זה די הסטנדרט נראה לי כרגע כל הצילומים יהיו די בצורת P&S ככה שחשוב שהמצלמה…
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב,האם ניתן להמיר סרט של מצלמה מסוג קנון שיוצרת קובץ עם סיומת THM לסיומת רגילה כך שאפשר יהיה לראות את אותו הקובץ על גבי DVD ביתי?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני פשוט לא יכול לסבול יותר את העדשה שיש לי היום, ביצועים על הפנים, העדשה היא Canon EF 28-80mm f/3.5-5.6. בכל מקרה, אני צריך עדשה בערך באותו טווח, אולי קצת יותר לכיוון הטלה, הרחב מספיק. מצלם הרבה צילומי רחוב וסטודיו, וכמובן גם מה שמסביב לפעמים, שיהיה שימושי להרבה נושאים (חוץ מצילומי מאקרו וטבע, לזה אני אקנה עדשה אחרת). תקציב, עד 1500.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מחפש מצלמה שתקנה בחו"ל בתקציב של כ350-400 דולר [סינגפור, אבל בגלל שאין לי מושג קלוש מה סדר גודל המחירים שם, אני אצטרך מגוון רחב ממחירים שונים ] אני צריך מצלמה איכותית, עם זה טוב, לא גדולה במיוחד, בעלת מסך גדול ושלא תתקלקל. המצלמה האחרונה שהייתה לי Canon a75 נדמה לי [או משהו בסגנון] שרדה 3 שנים והתפגרה לגמרי, אני אשמח למשהו עמיד קצת יותר. תודה מראש, ארקדי
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
המקום מדהים ביופיו אני עצלן אני לא עורך תמונות למרות המצלמה המעפנה שלי[br]פורסם בתאריך: 31.12.2007 בשעה 13:11:11 עוד כמה תפיסות תגובות אנשים[attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
כן, פעם ראשונה שאני מעלה תמונות שלי בצבעוני, תהנו (: [br]פורסם בתאריך: 8.01.2008 בשעה 22:10:17 ובגלל שאי אפשר היה להעלות לפורום יותר מ4 תמונות בו זמנית, אני אעלה פה עוד שני תמונות שאהבתי. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום. מישהו יודע היכן ניתן להתנסות המצלמה? חנות שנותנת להרגיש אותה ביד, לצלם קצת? איזור ת"א. אולי למישהו מהפורום יש את המצלמה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-
-
התמונה האחרונה עם הספר היא מחווה להרבה תמונות דומות. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מצלמת P&S בתקציב של כ 1500 שקל , ללא כרטיס זיכרון\סוללות\נרתיק וכו' ... המצלמה תשמש למגוון מטרות - אבל בעיקר תצלומי אנשים (ביום ובלילה, עדיף ללא פלאש) ונופים (אין צורך בעדשה רחבה ..) . הדבר הכי חשוב הוא שאני לא אצטרך להתעסק עם זמני חשיפה , מהירות צמצם וכאלה , בשביל להשיג תמונות טובות . תודה מראש ...
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלומות חברי הזון, בקרוב יוצאת אחותי לטיול ארוך זמן ביותר בדרום אמריקה, והיא רוצה מצלמה דיגטלית חביבה. כרגע יש לנו את הFinePix F31D(מצלמה מצויינת), אך היא משמשת את אחותי השנייה, ולכן יש לנו צורך במצלמה נוספת. "דרישות": א. זמן סוללה גבוה, כנראה שעדיף סוללות רגילות ולא נטענות, מטעמי נוחות בטיול ב. לא אכפת 8000 מגה פיקסל ולא 2.... שהתמונות יראו בסדר בגודל רגיל של תמונות, אף תמונה לא תהפוך לפוסטר ג. קטנה(יחסית, היא לא חייבת להיות מיניאטורית אך גם שלא תהיה ענקית) ד. התמונות לא יעברו אפילו פוטושופ קטן, כך שכל מיני תכונות "On PC" לא יעזרו לאף אחד תקציב: עד 1000 ש"ח, עדיף פחות(כלומר, אם יש מצלמה שעונה על הדרישות ב600 ש"ח אז שיהיה ב600... המטרה היא למצוא את המצלמה עם הכי הרבה Bang …
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
כמה תמונתו מהטיול שלי לתאילנד לפני גיוס שלא יצא לי לחלוק עדין. אני לא צלם מי יודע מה ככה שהצעות לעריכה או כל דבר אחר יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה לטיול גג עד יום חמישי הקרוב ב"ה. אפילו יש שניה במצב טוב אשמח, להחליף אם מישהו שמעוניין ברדיו דיסק(קלריון) חדש לחלוטין עם אחריות באריזה (היה בשימוש אולי 4-5 חודשים). מי שמעוניין יפנה לאיסי. 238938234
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
טוב אז ככה המצלמה הדיגיטלית שלנו די נאבדה(A520) ואנחנו צריכים חדשה. אבא שלי נוסע בקרוב לארה"ב ובעקבות המחירים הנמוכים שם+שפל הדולר אין זמן יותר משתלם מעכשיו לקנות שם. אבל כמו תמיד,הבעיה היא עם האחריות...אז,האם יש חברות שמעניקות אחריות בינלאומית? אם כן,האם תוכלו להמליץ על דגמים מוצלחים בתקציב של עד 250$? דרישות: אבא שלי רוצה מצלמה קטנה שלא תשקול הרבה אני רוצה זום גדול כמה שאפשר להוציא ממצלמה קטנה בתקציב הזה כמובן שתוציא תמונות באיכות טובה וכמו כן כרגע אנחנו פשוט מצלמים בסגנון P&S אבל יש לי רצון ללמוד קצת יותר את התחום ולהפוך למקצוען מתחיל חח אז יהיה מצויין אם למצלמה יהיו גם אפשרויות ידניות שיאפשרו לי קצת התקדמות בתחום בעתיד(בתור תחביב כן לא בתור מקצוע)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למצלמה העונה לתקציב בכותרת. הדרישות שלי מהמצלמה הן: שתחזיק מעמד הרבה זמן איכות תמונה סבירה , שלא תהיה דפוקה ושלא יהיה יותר מדי טוב כי התקציב לא יספיק לתמונה איכותית. שלא תהיה יותר מדי קטנה ולא יותר מדי גדולה עם פלאש/עזרים לצילום בלילה.
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
לידידה קרובה... אין הרבה מה להוסיף, תקציב בעייתי - אני יודע, מחפשת משהו שיצלם. וזהו. יש דבר כזה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז עם 2 מצלמות דיגיטליות פעילות ובנוסף לזה גם הפלאפון שלי(K800) הצטברו לי תמונות שאנחנו (אני ומשפחתי ) צילמנו בכמות של 6962 ובגודל של כמעט 13 ג'יגה. התמונת מחולקות לפי שנים ונושאים רק הבעיה היא,שלגבות אותם זה טיפה סיפור כשהתיקייה של 2007 שקולת בערך 6 ג'יגה. רציתי לדעת האם למישהו יש תוכנה שיודעת לגבות תמונות או ישטה יעילה לצריבה שלהן?
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
כמה תמונות שצילמתי שקיעה בתאילנד עם CANON PRO 1 [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
כשאני מצלם איתה לוקח לה כמה שניות לצלם. יש אפשרות לעשות שהיא תצלם יותר מהר? שזמן התגובה בין הכפתור למצלמה יהיה יותר מהיר... + לוקח לה גם הרבה זמן לחזור למצב צילום לאחר שאני מצלם תמונה, יש פתרון לזה?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-