עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. לאחרונה אני רואה הרבה פעמים פרסומים כגון: "מצלמה מדהימה! 8 מגה פיקסל! 8 מיליון פיקסלים!" עכשיו, ממתי מגה זה מיליון? מה קרה לאלף? סליחה על ביזבוז זמנכם, אבל זה ממש התחיל להציק לי.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. העם המצלמה מסוגלת לצלם במשך יותר מ30 שניות ברזולוצה של 640 על מה שזה לא יהיה, או שזה פשוט מוגבל למצב הזה, לא משנה מה גודל הקטריס?!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by michal1311,

שלום לכולם, אני מחפשת לרכוש מצלמה חדשה. לאחרונה חזרתי מטיול ארוך בחו"ל ושם גיליתי שאני מאוד נהנית לצלם ושם פעם ראשונה התחלתי להשתמש במצבים השונים ולא רק באוטומט. החלטתי להשקיע הפעם קצת יותר במצלמה שתתן לי תוצאות טובות יותר (עד עכשיו השתמשתי במצלמות קומפקטיות שעלו סביב 500 ש"ח) ועם זום גדול יותר. אין לי ידע פורמלי בצילום, והשימוש העיקרי שלי הוא צילום של משפחה, חברים ובטיולים. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? בסביבות 1500. גמיש. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם בתנאי אור יום וגם בתנאי תאורה חלשים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by re5pect,

כמו בכותרת: http://img89.exs.cx/my.php?loc=img89ℑ=img09208zd.jpg מה דעתכם?

5. Started by aXe,

(מקווה שזה המקום הנכון, לא הייתי בטוח בין זה לבין "עיצוב וגרפיקה ממוחשבת") אני מחפש תוכנת עריכת וידאו פשוטה. משהו שמאפשר הוספת מוזיקה, כתוביות וכדומה. ובלי קשר - צילמתי סרט במצלמה דיגיטלית (סטילס) - וצילמתי אותו "על הצד". איך אני מסובב את הסרט 90 מעלות הצידה כדי לראות אותו כראוי? בתודה מראש, יוגב

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. לפעמים יוצא לי להיות בהופעות של מגמת תאטרון או כל מיני הופעות אחרות כאן במתנ"ס של המושבה שלנו ורציתי להתייעץ איתכם כאן כיצד אוכל להוציא את התמונות הכי טובות מהS6000 שלי בצילום במצב כזה. בישיבה באולם ההופעות שם, יוצא שאני נמצא במקום חשוך לגמרי וממנו מצלם במה שלעיתים מוארת מאוד ולעיתים קצת חשוכה, רציתי שתעזרו לי לבחור מצב במצלמה או להתאים פרמטרים מתאימים בערך במצב ידני כדי שלא אצתרך כל המופע רק לשחק עם הפונקציות של המצלמה ולחפש מה הכי מתאים במקום לשבת, לראות את המופע וגם לצלם בנחת בלי יותר מידיי משחקים. תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. כיום יש לי את הSD880 של קנון ואני מעוניין לשדרג אותה. חשוב לי שתצלם טוב בתוך מבנים(חושך מוחלט לא מעניין). שמעתי על הSX230,אבל אין לי ממש מושג אם היא טובה לי או לא, אשמח לעוד המלצות בסגנון של המצלמה הזו. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by shacharoren,

שלום, אני מעוניין להמיר קלטת וידאו ישנה שצולמה במצלת JVC לפורמט דיגיטלי בר עריכה בפרימייר. מישהו יודע או יכול להכווין אותי לחנות שתעשה זאת בישבילי? מצרץ תמונה של הקלטת. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by avi2014,

טוב תאמת אין לי מושג בכל הקשור לצילום דיגיטלי.. אבא שלי מחפש מצלמה איכותית וטובה.. כרגע עשיתי סריקה טקנה בפורום וראיתי על המלצות על.. FUJI F11 והקנון a610 איזה מצלמה יותר מומלצת מבין שניהם(מה היתרון שלה?) והאם אתם ממליצים על עוד מצלמות...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. האם המצלמות בפלפונים יהיו מתי שהוא כל כך טובים , שלא יהיה צורך במצלמות דיגיטליות/רגילות ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by warezon,

1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 1000-2000 שקל 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. ---מינימלי לחלוטין מעדיף שלא להתעסק ולכן מצלמת poin and shoot היא הכיוון 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ?אין ניסיון 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) -------הייעוד …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by roei88,

איזו מצלמה יותר טובה? ולמה? עוד 0.8mp זה משמעותי? תודה 8)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by wow,

1 לי יש S9000,האם אני יכול להרכיב פילטר על העדשה והאם זה מומלץ ? 2 איזה סוגי פילטרים יש עוד ומה מומלץ ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by IAF.ofek,

בצילום בתנועה,לא מצאתי שם לתמונה, צולם ב-A520 1/40 F/8 50 ISO http://img520.imageshack.us/img520/2166/img0772edsm0wt.jpg אתם מוזמנים להגיב

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by dsane,

נחשו מה מצולם לא עבר שום עריכה כמובן [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by vsync,

שלום לכולם. אני רוצה לפתוח פוסט חדש, לכל מי שהתופעה קרתה לו כבר ולמי שעדיין לא. ה F100FD גורמת אצלי ל read error על כרטיס זכרון מסוג Trancend 8 GB SDHC. זה התחיל עם סרטים, בעת Playback במצלמה הוא לא אשפר להראות, והמשיך לתמונות. חשבתי שזה הכרטיס בהתחלה אבל עיינתי באינטרנט, וזה קרה להמון אנשים תופעה זו, בלי קשר לעדכון קושחה או לא. הנה השרשור עליו המון אנשים שחוו את התופעה מדברים: http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1012&message=28004497 אם מישהו מכיר את תופעה שירשום לי פה. אני שוקל להחליף את המצלמה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. מישו אמר לי פעם שאני יכול איך שהוא לעשות את זה מישו יודע איך ואם זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. יש לי מצלמה CANON A 520 צילמתי תמונות ברזולוציה הכי טובה 1270 על 1200 פיקסל במצב סופר פיין. אחרי שאני פותחת במחשב כל תמונה שוקלת מקסימום כ-1.5מגה-. (המצלמה 4 מגה פיקסל). וגודלה 1270 על 1200 פיקסל. לא נראה לי שזה רזולוציה נורמלית ל4 מגה. והם קלות מידי. למשל לאחי מצלמה 3 מגה פיקסל וכל תמונה לפחות 3 מגה. מה יכולה להיות בעיה? כי בדקתי הגדרות במצלמה ובגדול הכל רגיל. מה יכולה להיות בעיה תעזרו לי בבקשה!!!!!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי תקציב בסביבות 2500+- (אני מזמין או היום או מחר) אני צריך מצלמה מקצועית! לצלם הכל כולל נופים ואפשרות לזום גבוהה.. שאוכל לצלם חיות בתנועה בלי טישטוש בתמונה ושתיהיה מהירה! הציעו לי בינתיים את ה- Sony DSC-H5 אני לא בטוח לגביה ועכשיו לפני יומיים שלושה אמרת לי לקנות את הfuji s6500 ואני ואחי מתווכחים איזה מצלמה כדי... הסתכלתי ב dpreview והשוואתי ו= Max resolution 2848 x 2136 <3072 x 2304 Click for help Low resolution 2048 x 1536, 1600 x 1200, 640 x 480 <2592 x 1944, 1280 x 960, 640 x 480 Image ratio w:h 4:3, 3:2 = 4:3, 3:2 Effective pixels 6.1 million < 7.1 million Sensor photo detectors 6.3 million < 7.2 million Sensor…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. כרגע אני מצלם עם עדשת הקיט שהגיעה עם המצלמה (17-55 מיוצבת). לפעמים גם יוצא לי לצלם עם עדשת זום ישנה (Canon 75-300 USM) אבל היא באמת לא ברמה של המצלמה אז אין מה לדבר. כשאני מצלם עם ה-17-55 סה"כ יש תוצאות טובות, אבל ממש לא מדהימות, כאשר עיקר הבעיה היא בחדות. קשה להגיע איתה לתמונות 'מדויקות' באמת. כשהתאורה ממש חזקה זה איכשהו נראה יותר טוב, אבל כשמצלמים בתנאים פחות מושלמים אני לא ממש מרוצה. כמובן שבאיזו גבוה כבר נכנס עוד רעש אבל לא על זה אני מדבר. פשוט התמונות לא נראות חדות מספיק חלק גדול מהזמן גם כשאני בפוקוס 100% תקין. זה נראה בסדר, פשוט לא ממש טוב. וזה די מעצבן במצלמה כזאת, לקבל תמונות 'בסדר'. מה עוד, כשהאיזו כבר כן יותר גבוה 400-800 ככה, אז ממש קשה להוציא תמונה שתראה ט…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by morpur,

שלום, תודה עבור ההזדמנות להשתמש בידע של חברי הפורום על מנת לרכוש מצלמה. ראשית כמה מילים לגבי הצורך ואחכ השאלון בגדול שני צריכים האחרד צילום של משפחה בהתהוות (כלומר גם בבית ובגן ילדים עם תנאי תאורה קשים וגם בטבע) שנית אישתי מוכרת תכשיטים דרך אתרי אינטרנט, לפרקים היא צריכה לרענן את הקולקציות שלה ולכן צריכה לצלם את התכשיטים, מאחר וזה לא צילום שהולך לקטלוג מחד ועצם העובדה שהיא מעצבת פית ששולטת היטהב היטב בפוטושפ, המצלמה צריכה לספק תמונה טובה מאוד אבל לא מקצועית ממש. ועשיו לשאלון: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 2500 ש"ח. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. באתר של canon מצויין שהמצלמה יכולה להשתמש בכרטיס זיכרון של של מקסימום 1giga sd . אולם בפירסומים אחרים של canon כתוב שהמגבלה היחידה על זמן צילום הווידיאו היא אך ורק גודל כרטיס הזיכרון. לאור ירידת המחירים של כרטיסי הזיכרון ,ניתן כבר לרכוש כרטיסים של 2giga בעלות של +-600 שח מה שלכאורה אמור לאפשר צילום רציף של וידיאו איכותי למדי ( ברזולוציה של 640x480 במהירות של 30 fps/second במשך של 16 דקות רצופות .(1giga מאפשר 8 דקות) אם אכן ניתן להשתמש בכרטיס של 2giga ,אזי המשמעות היא למעשה שלהרבה אנשים המצלמה הזאת יכולה לשמש כתחליף ראוי למצלמת dv בשימוש ביתי יום יומי ובעיקר בטיולים (סוף סוף אפשר לוותר על סחיבה של 2 מצלמות גם וידיאו וגם stills) השאלה הגדולה היא האם ב…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by dror_gh,

אני רוצה מצלמה דיגיטלית ,בערך 4 מגה פיקסל וחשוב שתהיה קומפקטית ונוחה אם אפשר שיהיה לה מסך שנפתח הצידה ומסתובב כמו ה power shot a95 של cannon כבר רציתי לקנות את ה a95 אבל קראתי עליה בהרבה מקומות שהזמן בין הלחיצה עד הצילום הוא די ארוך וזה קצת איכזב אותי תודה רבה לכם אגב הנה תמונות של ה a95 : http://www.canon.hu/dl/sajtofotok/foto/PowerShot_A95_2.jpg http://www.20vek.ru/img/Canon_PowerShotA95.jpg ושוב תודה רבה לעוזרים !

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by SV123,

שלום, אני מחפש מצלמה דיגיטלית טובה עם זום גדול (לפחות X10) שניתן לשלוט על כל הפרמטרים שלה. על איזה מצלמות אתם ממליצים? קראתי ביקורות טובות על canon s3 - מה דעתכם עליה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by la_pumik,

מתלבט בין: canon sd 630/ixus 65 לבין: casio exlim z600 חשוב לי התצוגה של מסך רחב, ותמונות טובות. למי שיש הצעה אחרת שגם בתקציב (עד 1500 ש"ח) אשמח גם לשמוע. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.