צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, כידוע קיבלתי את המצלמה (TM 90) הכל טוב ויפה רציתי לחבר את המצלמה ל LCD כדי לבדוק את איכות הצילום והייתי בטוח שחיבור HDMI יעשה את העבודה רק הבעיה שכניסת ה HDMI במצלמה שונה היא הרבה יותר קטנה מהכבלים שיש לי ??? דרך USB לא הצלחתי לחבר לא קיבלתי תמונה. דרך AVI הצלחתי לחבר אבל הייתי מעוניין להשתמש בחיבור HDMI לאיכות מקסימלית איך אני עושה זאת ? תודה מראש טל.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי canon a520 ואני לא הדקנתי אומנם את הדרייברים שלה אבל אני נהגתי לחבר אותה והדליק והמחשב תמיד זיהה אותה אוטומטית ונתן לי למשוך את התמונות מהכרטיס, אבל עכשיו המפגר הזה לא מזהה אותה יותר! הוא כותב לי "התקן יואסבי לא מזוהה", למה זה קורה?! רק אתמול הוא זיהה אותו.. חברים אני כבר מיואש מה אני עושה עם זה?! לפרמט את המחשב עוד פעם..?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם המצלמות בפלפונים יהיו מתי שהוא כל כך טובים , שלא יהיה צורך במצלמות דיגיטליות/רגילות ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 1000-2000 שקל 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. ---מינימלי לחלוטין מעדיף שלא להתעסק ולכן מצלמת poin and shoot היא הכיוון 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ?אין ניסיון 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) -------הייעוד …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה מצלמה דיגיטלית ,בערך 4 מגה פיקסל וחשוב שתהיה קומפקטית ונוחה אם אפשר שיהיה לה מסך שנפתח הצידה ומסתובב כמו ה power shot a95 של cannon כבר רציתי לקנות את ה a95 אבל קראתי עליה בהרבה מקומות שהזמן בין הלחיצה עד הצילום הוא די ארוך וזה קצת איכזב אותי תודה רבה לכם אגב הנה תמונות של ה a95 : http://www.canon.hu/dl/sajtofotok/foto/PowerShot_A95_2.jpg http://www.20vek.ru/img/Canon_PowerShotA95.jpg ושוב תודה רבה לעוזרים !
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1 לי יש S9000,האם אני יכול להרכיב פילטר על העדשה והאם זה מומלץ ? 2 איזה סוגי פילטרים יש עוד ומה מומלץ ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע אני מצלם עם עדשת הקיט שהגיעה עם המצלמה (17-55 מיוצבת). לפעמים גם יוצא לי לצלם עם עדשת זום ישנה (Canon 75-300 USM) אבל היא באמת לא ברמה של המצלמה אז אין מה לדבר. כשאני מצלם עם ה-17-55 סה"כ יש תוצאות טובות, אבל ממש לא מדהימות, כאשר עיקר הבעיה היא בחדות. קשה להגיע איתה לתמונות 'מדויקות' באמת. כשהתאורה ממש חזקה זה איכשהו נראה יותר טוב, אבל כשמצלמים בתנאים פחות מושלמים אני לא ממש מרוצה. כמובן שבאיזו גבוה כבר נכנס עוד רעש אבל לא על זה אני מדבר. פשוט התמונות לא נראות חדות מספיק חלק גדול מהזמן גם כשאני בפוקוס 100% תקין. זה נראה בסדר, פשוט לא ממש טוב. וזה די מעצבן במצלמה כזאת, לקבל תמונות 'בסדר'. מה עוד, כשהאיזו כבר כן יותר גבוה 400-800 ככה, אז ממש קשה להוציא תמונה שתראה ט…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לפתוח פוסט חדש, לכל מי שהתופעה קרתה לו כבר ולמי שעדיין לא. ה F100FD גורמת אצלי ל read error על כרטיס זכרון מסוג Trancend 8 GB SDHC. זה התחיל עם סרטים, בעת Playback במצלמה הוא לא אשפר להראות, והמשיך לתמונות. חשבתי שזה הכרטיס בהתחלה אבל עיינתי באינטרנט, וזה קרה להמון אנשים תופעה זו, בלי קשר לעדכון קושחה או לא. הנה השרשור עליו המון אנשים שחוו את התופעה מדברים: http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1012&message=28004497 אם מישהו מכיר את תופעה שירשום לי פה. אני שוקל להחליף את המצלמה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צולם במחנה יואב, לפני 5 שנים, בהפוגה קטנה באמצע אימון.. [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בצילום בתנועה,לא מצאתי שם לתמונה, צולם ב-A520 1/40 F/8 50 ISO http://img520.imageshack.us/img520/2166/img0772edsm0wt.jpg אתם מוזמנים להגיב
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב תאמת אין לי מושג בכל הקשור לצילום דיגיטלי.. אבא שלי מחפש מצלמה איכותית וטובה.. כרגע עשיתי סריקה טקנה בפורום וראיתי על המלצות על.. FUJI F11 והקנון a610 איזה מצלמה יותר מומלצת מבין שניהם(מה היתרון שלה?) והאם אתם ממליצים על עוד מצלמות...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מצלמה CANON A 520 צילמתי תמונות ברזולוציה הכי טובה 1270 על 1200 פיקסל במצב סופר פיין. אחרי שאני פותחת במחשב כל תמונה שוקלת מקסימום כ-1.5מגה-. (המצלמה 4 מגה פיקסל). וגודלה 1270 על 1200 פיקסל. לא נראה לי שזה רזולוציה נורמלית ל4 מגה. והם קלות מידי. למשל לאחי מצלמה 3 מגה פיקסל וכל תמונה לפחות 3 מגה. מה יכולה להיות בעיה? כי בדקתי הגדרות במצלמה ובגדול הכל רגיל. מה יכולה להיות בעיה תעזרו לי בבקשה!!!!!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזו מצלמה יותר טובה? ולמה? עוד 0.8mp זה משמעותי? תודה 8)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמה דיגיטלית טובה עם זום גדול (לפחות X10) שניתן לשלוט על כל הפרמטרים שלה. על איזה מצלמות אתם ממליצים? קראתי ביקורות טובות על canon s3 - מה דעתכם עליה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת לרכוש מצלמה חדשה. לאחרונה חזרתי מטיול ארוך בחו"ל ושם גיליתי שאני מאוד נהנית לצלם ושם פעם ראשונה התחלתי להשתמש במצבים השונים ולא רק באוטומט. החלטתי להשקיע הפעם קצת יותר במצלמה שתתן לי תוצאות טובות יותר (עד עכשיו השתמשתי במצלמות קומפקטיות שעלו סביב 500 ש"ח) ועם זום גדול יותר. אין לי ידע פורמלי בצילום, והשימוש העיקרי שלי הוא צילום של משפחה, חברים ובטיולים. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? בסביבות 1500. גמיש. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם בתנאי אור יום וגם בתנאי תאורה חלשים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש מצלמות לPDA's באיכות טובה...כלומר מעל 3 מגה פיקסל? (עד עכשיו נתקלתי רק ב-1.3) אם תוכלו לשם קישורים לכל מיני סוגי מצלמות שמתאימים למיו558 אני אשמח...תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, אני מעוניין לרכוש מצלמת canon, דגם A85. סוג זכרון Compact Flash )128 זום דיגיטלי 3.6 x זום אופטי 3 רזולוציה 4.2 מגה פיקסל. 1800 שווה? יורידו לי במחיר אני מניח. במיוחד לצילומי אקווריום יפים תודה, למבינים בלבד!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיום יש לי את הSD880 של קנון ואני מעוניין לשדרג אותה. חשוב לי שתצלם טוב בתוך מבנים(חושך מוחלט לא מעניין). שמעתי על הSX230,אבל אין לי ממש מושג אם היא טובה לי או לא, אשמח לעוד המלצות בסגנון של המצלמה הזו. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה עוד תמונות שדוד שלי צילם: הלימון זה מהעץ שבחצר: תמונה בהשוואה לקופסת סיגריות תמונה בהשוואה לחצי שקל וזה העכביש שמצאנו על הארון שהתחבא בתוך מגבת ישנה: (זה לא יצא משהו כי עשינו את זה מהר כי פחדנו שהוא יברח...) העכביש על הקורים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, זאת פעם ראשונה שאני מעלה תמונה לפה (או בכלל). התמונה צולמה ב-HP735, ככה שהאיכות לא בשמיים.. עריכה: לבקשת המגיבים, תמונת המקור ללא עריכה ובגודל מלא: http://img129.imageshack.us/img129/2894/149614971493150014921499150414.jpg F
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, תודה עבור ההזדמנות להשתמש בידע של חברי הפורום על מנת לרכוש מצלמה. ראשית כמה מילים לגבי הצורך ואחכ השאלון בגדול שני צריכים האחרד צילום של משפחה בהתהוות (כלומר גם בבית ובגן ילדים עם תנאי תאורה קשים וגם בטבע) שנית אישתי מוכרת תכשיטים דרך אתרי אינטרנט, לפרקים היא צריכה לרענן את הקולקציות שלה ולכן צריכה לצלם את התכשיטים, מאחר וזה לא צילום שהולך לקטלוג מחד ועצם העובדה שהיא מעצבת פית ששולטת היטהב היטב בפוטושפ, המצלמה צריכה לספק תמונה טובה מאוד אבל לא מקצועית ממש. ועשיו לשאלון: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 2500 ש"ח. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מפרסם את זה פה,כי פורום צילום דיגטלי פשוט פורום מתתתתתתתת בכול אופן אני אחד מהאנשים(נראה היחידים בעולם) שעדיין משתמשים במצלמה לא דיגטלית שמבוססת על פילם. אני צריך המלצה אני מחפש מצלמה לצילום חובבני כמו בטיול משפחתי ועוד. להורים שלי יש עדיין מצלמה שמבוססת על פילם ואני רוצה לקנות להם מצלמה במחיר של 400+,יש למישהוא הצעה? עדיפות לחיי בטריה גבוהים איכות צילום טובה אין צורך בפיצ'רים מיותרים או מסכי מגע. מספיק שתגידו לי איזו מצלמה יש לכם והאם אתם מרוצים,רצוי מצלמה עם חיי בטריה גבוהים ולא מציקים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
העם המצלמה מסוגלת לצלם במשך יותר מ30 שניות ברזולוצה של 640 על מה שזה לא יהיה, או שזה פשוט מוגבל למצב הזה, לא משנה מה גודל הקטריס?!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מצלמת וידאו עם שמירה על SD בתקציב עד 3000 ש"ח, לצילום הילדים, ימי הולדת, טקסי סופשנה וכו'. כיום משתמש בוידאו של TZ5 שהוא בסדר לאור יום, הרבה פחות לסביבה חדשה ויש לה גם קצת בעיה בפוקוס.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
Shot with PENTAX K100D at 2007-07-20 סלבדור דלי Shot with PENTAX K100D at 2007-07-20 אלמברה Shot with PENTAX K100D at 2007-07-20 לקראת נחיתה בחופי ספרד
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-