צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת לרכוש מצלמה חדשה. לאחרונה חזרתי מטיול ארוך בחו"ל ושם גיליתי שאני מאוד נהנית לצלם ושם פעם ראשונה התחלתי להשתמש במצבים השונים ולא רק באוטומט. החלטתי להשקיע הפעם קצת יותר במצלמה שתתן לי תוצאות טובות יותר (עד עכשיו השתמשתי במצלמות קומפקטיות שעלו סביב 500 ש"ח) ועם זום גדול יותר. אין לי ידע פורמלי בצילום, והשימוש העיקרי שלי הוא צילום של משפחה, חברים ובטיולים. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? בסביבות 1500. גמיש. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם בתנאי אור יום וגם בתנאי תאורה חלשים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום בבוקר הלכתי לצלם משהו שתיכננתי לצלם בחופש,ובדרך עברתי ליד שדה חרציות,במקרה ראיתי זבובונים יושבים להם בנחת על החרציות,שלפתי את המצלמה והתחלתי לצלם,יצא מאקרו לא רע,רק החדות ירדה בצורה מעצבנת בגלל ההקטנה. 1/1600 f/4 ISO 50 עבר קרופ http://img115.imageshack.us/img115/5282/img1942eds5uz.jpg http://img239.imageshack.us/img239/3921/img1948eds8ga.jpg
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי תקציב של כ1000 ש"ח, ואני מחפש מצלמה סבירה-טובה בהתאם. המטרה שלי לצלם תמונות משפחתיות ושל חברים, וגם נופים בטיולים מידי פעם, האם יש לכם המלצת? אני מתלבט בין 2 אילו שמצאתי. ותהיתי גם אם אני זקוק ליותר מזום אופטי 3 ?(עבור צרכים אלו) אשמח לקבל תגובות עליהן. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למצלמה דיגיטלית בתקציב של 700-800 ש"ח לא כולל כרטיס זכרון וסוללות(אם צריך). חשוב לי בעיקר שיהיה מסך גדול ואיכות תמונה טובה כמובן.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי לפני כמה ימים כרטיס מהאינטרנט בנפח של 256mb. הכרטיס הוא כרטיס פנורמי...מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין כרטיס פנורמי לכרטיס רגיל??? תודה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אני קונה מצלמת ווידאו ( ואני מקווה שזה הפורום המתאים ) כמה דברים על המצלמה שאני צריך - מצלמה לצילום סרטים של 3-20 דקות ועריכתם במאקינטוש או בPC - חשוב שיהיה אפשר להעביר את הנתונים למחשב באמצעות USB 2 - שיהיה צילום ווידאו באיכות טובה - סאונד באיכות טובה מאוד - איכות טובה בצילום בחדר לא מואר ( שעות אחה"צ ) - צילום לילה - צילום סטילס ( שיהיה בינוני + ) - זום אופטי של X12 ומעלה העדפה לסוני ופנסוניק . תקציב - 3,000 עד 4,500 ש"ח ( קונה בארץ )
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באתר של canon מצויין שהמצלמה יכולה להשתמש בכרטיס זיכרון של של מקסימום 1giga sd . אולם בפירסומים אחרים של canon כתוב שהמגבלה היחידה על זמן צילום הווידיאו היא אך ורק גודל כרטיס הזיכרון. לאור ירידת המחירים של כרטיסי הזיכרון ,ניתן כבר לרכוש כרטיסים של 2giga בעלות של +-600 שח מה שלכאורה אמור לאפשר צילום רציף של וידיאו איכותי למדי ( ברזולוציה של 640x480 במהירות של 30 fps/second במשך של 16 דקות רצופות .(1giga מאפשר 8 דקות) אם אכן ניתן להשתמש בכרטיס של 2giga ,אזי המשמעות היא למעשה שלהרבה אנשים המצלמה הזאת יכולה לשמש כתחליף ראוי למצלמת dv בשימוש ביתי יום יומי ובעיקר בטיולים (סוף סוף אפשר לוותר על סחיבה של 2 מצלמות גם וידיאו וגם stills) השאלה הגדולה היא האם ב…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמה קומפקטית לטיול בניו-זילנד משמע מצלמה שיכולה לתפוס את הנופים והטבע בצורה הכי טובה שאפשר במסגרת התקציב. חשוב לי שיהיה לה: 1. יכולת לצילום ווידאו. 2. גוף וסוללה חזקים. 3. אחיזה נוחה. 4. רמת הידע שלי בצילום נמוכה...לכן הייתי רוצה לקנות אותה מראש על מנת להתנסות לפני הטיול. התקציב שלי הוא בסביבות ה-1000 שקל גמיש. חב'רה אני ממש זקוק לעזרה במהירות האפשרית, תודה לכם מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אופי הצילום: קצת את הילדים,שיצלם טוב גם INDOOR ובתנאי חשיכה זה חשוב לי מאוד כי הניקון האחרונה שלי ממש לא היתה מוצלחת בתנאי תאורה נמוכים. אני מעדיף קנון אבל פתוח להמלצות (נ.ב רק לא אולימפוס).
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שעל מצלמות SLR צריך חתיכת סדק על מנת שזה ישפיע (צילמתי פעם עם EOS 350D עם סדק ענקי ורק בכמה תמונות ספציפיות הייתה מריחה קטנה) לעומת זאת כאשר אני מצלם עם G12 מספיק גרגירי אבק על מנת לראות אותם בצילום חושך (עם פלאש) עכשיו שמתי לב לשריטה קטנה ממש במרכז, גודל השריטה הוא כחצי מילימטר. אני אוכל לבחון את איכות התמונות רק בעוד שבוע אבל אני מת לדעת אם זה יכול להשפיע על תמונות בצילום חושך עם פלאש או נהפוך הוא בצילום באור חזק. דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש פה קצת עירום. http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=159039
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כיום יש לי את הSD880 של קנון ואני מעוניין לשדרג אותה. חשוב לי שתצלם טוב בתוך מבנים(חושך מוחלט לא מעניין). שמעתי על הSX230,אבל אין לי ממש מושג אם היא טובה לי או לא, אשמח לעוד המלצות בסגנון של המצלמה הזו. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שימוש- צילום על מנת להכין ערכות ופלקטים- גרפיקאית אמורה לערוך את זה אז צריך שהתמונות יהיו באיכות גבוהה . תקציב כמו שאמרתי 2000 שקל או פחות, אבל אם יהיה משהו בקצת יותר עם הבדלים משמעותיים באיכות אז גם בסדר... משום מה ההעדפה שלו היא לCANON .. "אבא שלי סומך על CANON אז אני חושב שעדיף שזו תהיה החברה אבל כל עוד זה יהיה משהו איכותי וטוב אז כל חברה תהיה בסדר..." מה אתם מציעים ?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי canon a520 ואני לא הדקנתי אומנם את הדרייברים שלה אבל אני נהגתי לחבר אותה והדליק והמחשב תמיד זיהה אותה אוטומטית ונתן לי למשוך את התמונות מהכרטיס, אבל עכשיו המפגר הזה לא מזהה אותה יותר! הוא כותב לי "התקן יואסבי לא מזוהה", למה זה קורה?! רק אתמול הוא זיהה אותו.. חברים אני כבר מיואש מה אני עושה עם זה?! לפרמט את המחשב עוד פעם..?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לפתוח פוסט חדש, לכל מי שהתופעה קרתה לו כבר ולמי שעדיין לא. ה F100FD גורמת אצלי ל read error על כרטיס זכרון מסוג Trancend 8 GB SDHC. זה התחיל עם סרטים, בעת Playback במצלמה הוא לא אשפר להראות, והמשיך לתמונות. חשבתי שזה הכרטיס בהתחלה אבל עיינתי באינטרנט, וזה קרה להמון אנשים תופעה זו, בלי קשר לעדכון קושחה או לא. הנה השרשור עליו המון אנשים שחוו את התופעה מדברים: http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1012&message=28004497 אם מישהו מכיר את תופעה שירשום לי פה. אני שוקל להחליף את המצלמה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
באתי כרגיל מעבודה ב 6 בבוקר. בוקר רגיל הכל אותו דבר רק מה כשהסתכלתי מהחלון ראיתי את את הדבר הבא שבעניין הוא מאוד יפה ואני רואה פעם ראשונה דבר כזה, כאשר יש גשם ועדיין יש שמש זורחת. תמונה ראשונה שלי במצלמה Fuji S6500fd מצלמה חדשה שקניתי לא מזמן. P.S אני רק מתחיל ללמוד לצלם. תודה מראש על התגובות
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה אני רואה הרבה פעמים פרסומים כגון: "מצלמה מדהימה! 8 מגה פיקסל! 8 מיליון פיקסלים!" עכשיו, ממתי מגה זה מיליון? מה קרה לאלף? סליחה על ביזבוז זמנכם, אבל זה ממש התחיל להציק לי.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אין לי מושג בתחום... ??? בבקשה המלצות ... נ.ב אני רוצה קצת ללמוד על נתונים מה טוב ומה לא...כדי שאני יוכל לחפש לבד...מה צריך לדעת??.. תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יצא לי בשבוע האחרון לצלם קצת תמונות עם ה- Nikon Coolpix 3200 שלי והתוצאות לפניכם זה סתם שלט שמטריד אותי (של מי הרעיון לעשות שלט עם תמונה של כלב מחרבן?)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האלן יש לי מצלמה HP Photosmart 735 אבל הכמות זיכרון שלה ממש לא מספיקה לי (8 תמונות באיכות הכי גבוהה ) ולכן החלטתי שאני קונה כרטיס זיכרון של לפחות 128 מגה... הסוג כרטיס שאני צריך זה secure digital.. אז ככה אני מחפש משהו שיהיה מהיר (זה מעצבן אותי שצריך לחכות 15 שניות אחרי תמונה כדי לצלם סרטון!!) אבל לא יותר מדי יקר.... הטווח שלי זה 0-250 שקל אבל אפשר לחרוג קצת...(ואם יש גם כרטיס SD די מהיר של 256 מגה במחיר הזה אני ישמח לדעת) אני גר בחיפה ומאוד מעדיף לקנות מחנות 'אמיתית' בסביבה אבל אם יש הצעות טובות מהאינטרנט אז למה לא.... יש פה בחיפה חנות בשם KSP שמוכרת זיכרון secure digital עם 128 מגה זיכרון של חברת A-DATA ב140 שקל.... העסקה הזאת שווה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-