צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, דיי התאכזבתי מהסוללה של המצלמה. היא נגמרה לי ממש ממש מהר בלי שימוש מיוחד. אני רוצה לקנות סוללה נוספת. איזה מומלצת? האם רצוי שהיא תהיה מקורית גם? אהה ואיפה קונים? (קרוב לראשל"צ) תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
מתלבט בין: canon sd 630/ixus 65 לבין: casio exlim z600 חשוב לי התצוגה של מסך רחב, ותמונות טובות. למי שיש הצעה אחרת שגם בתקציב (עד 1500 ש"ח) אשמח גם לשמוע. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העם המצלמה מסוגלת לצלם במשך יותר מ30 שניות ברזולוצה של 640 על מה שזה לא יהיה, או שזה פשוט מוגבל למצב הזה, לא משנה מה גודל הקטריס?!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמה קומפקטית לטיול בניו-זילנד משמע מצלמה שיכולה לתפוס את הנופים והטבע בצורה הכי טובה שאפשר במסגרת התקציב. חשוב לי שיהיה לה: 1. יכולת לצילום ווידאו. 2. גוף וסוללה חזקים. 3. אחיזה נוחה. 4. רמת הידע שלי בצילום נמוכה...לכן הייתי רוצה לקנות אותה מראש על מנת להתנסות לפני הטיול. התקציב שלי הוא בסביבות ה-1000 שקל גמיש. חב'רה אני ממש זקוק לעזרה במהירות האפשרית, תודה לכם מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין 2 מצלמות הווידיאו הללו... מה דעתכם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי לפני כמה ימים כרטיס מהאינטרנט בנפח של 256mb. הכרטיס הוא כרטיס פנורמי...מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין כרטיס פנורמי לכרטיס רגיל??? תודה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1 לי יש S9000,האם אני יכול להרכיב פילטר על העדשה והאם זה מומלץ ? 2 איזה סוגי פילטרים יש עוד ומה מומלץ ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטליות בסביבות ה700 שקל, אבל אם אני יבין שכדי שיהיה משהו טוב צריך לקנות ב 1000-1200 שקל אין לי בעיה. אוקיי, אז מחיפשי הקצרים בפורום ראיתי שהרבה ממליצים פה על ה Canon A70/80/75 אם אני לא טועה לדוגמה זה: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=3101787 עכשיו יש שם 3.2 megapixel ויש את זה: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=3105194#detail שזה מצלמה יותר זולה והיא 4 מגהפיקסל ועוד כל מיני שטויות... למה כזה הבדל במחיר שלכאורה המצלמה השניה יותר טובה? יכול להיות בגלל חברה?אחריות? יכול להיות שאין זום אופטי במצלמה השניה (מה זה זום אופטי בבקשה?) תודה לעוזרים. אה ועוד משהו, נזכרתי שיש כזה LAG במצלמות דיגיטליות (שלוחצים ואז ר…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישו אמר לי פעם שאני יכול איך שהוא לעשות את זה מישו יודע איך ואם זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 1000-2000 שקל 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. ---מינימלי לחלוטין מעדיף שלא להתעסק ולכן מצלמת poin and shoot היא הכיוון 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ?אין ניסיון 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) -------הייעוד …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כמו בכותרת: http://img89.exs.cx/my.php?loc=img89ℑ=img09208zd.jpg מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי canon a520 ואני לא הדקנתי אומנם את הדרייברים שלה אבל אני נהגתי לחבר אותה והדליק והמחשב תמיד זיהה אותה אוטומטית ונתן לי למשוך את התמונות מהכרטיס, אבל עכשיו המפגר הזה לא מזהה אותה יותר! הוא כותב לי "התקן יואסבי לא מזוהה", למה זה קורה?! רק אתמול הוא זיהה אותו.. חברים אני כבר מיואש מה אני עושה עם זה?! לפרמט את המחשב עוד פעם..?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באתר של canon מצויין שהמצלמה יכולה להשתמש בכרטיס זיכרון של של מקסימום 1giga sd . אולם בפירסומים אחרים של canon כתוב שהמגבלה היחידה על זמן צילום הווידיאו היא אך ורק גודל כרטיס הזיכרון. לאור ירידת המחירים של כרטיסי הזיכרון ,ניתן כבר לרכוש כרטיסים של 2giga בעלות של +-600 שח מה שלכאורה אמור לאפשר צילום רציף של וידיאו איכותי למדי ( ברזולוציה של 640x480 במהירות של 30 fps/second במשך של 16 דקות רצופות .(1giga מאפשר 8 דקות) אם אכן ניתן להשתמש בכרטיס של 2giga ,אזי המשמעות היא למעשה שלהרבה אנשים המצלמה הזאת יכולה לשמש כתחליף ראוי למצלמת dv בשימוש ביתי יום יומי ובעיקר בטיולים (סוף סוף אפשר לוותר על סחיבה של 2 מצלמות גם וידיאו וגם stills) השאלה הגדולה היא האם ב…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה אני רואה הרבה פעמים פרסומים כגון: "מצלמה מדהימה! 8 מגה פיקסל! 8 מיליון פיקסלים!" עכשיו, ממתי מגה זה מיליון? מה קרה לאלף? סליחה על ביזבוז זמנכם, אבל זה ממש התחיל להציק לי.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כיום יש לי את הSD880 של קנון ואני מעוניין לשדרג אותה. חשוב לי שתצלם טוב בתוך מבנים(חושך מוחלט לא מעניין). שמעתי על הSX230,אבל אין לי ממש מושג אם היא טובה לי או לא, אשמח לעוד המלצות בסגנון של המצלמה הזו. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צולמו בניקון מצ'וקמקת של חברה שלי 3.5מגה פיקסל ועל האיכות הכי נמוכה כי אין כרטיס זיכרון,נערך בפוטושופ.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לפתוח פוסט חדש, לכל מי שהתופעה קרתה לו כבר ולמי שעדיין לא. ה F100FD גורמת אצלי ל read error על כרטיס זכרון מסוג Trancend 8 GB SDHC. זה התחיל עם סרטים, בעת Playback במצלמה הוא לא אשפר להראות, והמשיך לתמונות. חשבתי שזה הכרטיס בהתחלה אבל עיינתי באינטרנט, וזה קרה להמון אנשים תופעה זו, בלי קשר לעדכון קושחה או לא. הנה השרשור עליו המון אנשים שחוו את התופעה מדברים: http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1012&message=28004497 אם מישהו מכיר את תופעה שירשום לי פה. אני שוקל להחליף את המצלמה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבא מתכנן לקנות מצלמה דיגיטלית. התקציב הוא אמנם די דל - 1200-1300 שקל אבל זה לא צריך להיות משהו רציני. סתם שתהיה מצלמה בבית בבקשה הציעו דגמים ואל תדחפו לי סתם שם של מצלמה ומפרט כי אני לא מבין בזה כלום אז אם אפשר גם להסביר קצת.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עדיפות לקומפקטית אבל זה לא משנה שהמצלמה תהיה נוחה - כוון וצלם המצלמה מיועדת בעיקר לצילום ילדים קטנים אחת בת 8 ועוד 2 בני שנה גם לפעמים צילומי טיולים ונופים (פחות חשוב) חובה איכות וידאו טובה ללא הגבלת זמן צילום אממ זהו בעיקרון .. יש אפשרות לחריגה עד 1,200 אם ממש משתלם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכוון לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית מבוססת כרטיס זיכרון או כונן קשיח בסכום עד 2500ש"ח ואני זקוק לעזרתכם. עד כמה שידוע לי ישנם מס' פרמטרים שחשוב לבדוק: גודל חיישן, רגישות לוקס, מייצב תמונה ופוקוס. ייעוד המצלמה לצילום וידאו בתוך הבית- אירועים משפחתיים וכו' ומדיי פעם לצילום בחיק הטבע, לא ממש לצילום סטילס. סדר העדיפות שלי הוא: תמונה איכותית בחוץ באור יום(חיישן טוב), צילום באיכות סבירה ולא מגורענת בתוך הבית, מייצב תמונה סביר, פוקוס אוטמטי סביר. מה לדעתכם עדיף מבין הדגמים והאם אתם ממליצים על דגם אחר באותו הסכום. הדגמים שמצאתי בסכום זה הם: Sanyo Xacti VPC-HD2000 http://sanyo.com/xacti/english/products/vpc_hd2000/spec.html JVC Everio GZ-HM200 http://www.walmart.com…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-