עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. לפעמים יוצא לי להיות בהופעות של מגמת תאטרון או כל מיני הופעות אחרות כאן במתנ"ס של המושבה שלנו ורציתי להתייעץ איתכם כאן כיצד אוכל להוציא את התמונות הכי טובות מהS6000 שלי בצילום במצב כזה. בישיבה באולם ההופעות שם, יוצא שאני נמצא במקום חשוך לגמרי וממנו מצלם במה שלעיתים מוארת מאוד ולעיתים קצת חשוכה, רציתי שתעזרו לי לבחור מצב במצלמה או להתאים פרמטרים מתאימים בערך במצב ידני כדי שלא אצתרך כל המופע רק לשחק עם הפונקציות של המצלמה ולחפש מה הכי מתאים במקום לשבת, לראות את המופע וגם לצלם בנחת בלי יותר מידיי משחקים. תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by guyfaran,

איך הצליח הצלם להפיק תמונה כל כך חדה בתנאים כל כך קשים של מסיבה? ו...מה לדעתכם העריכה שהוא עשה?

3. Started by Nemesis,

העדשה העיקרית שלי, הסיגמה 18-50 F/2.8 החליטה להתאבד היום, בדיוק יומיים אחרי שמכרתי את עדשת הגיבוי שהעלתה אבק (Canon 18-55 F/3.5-5.6). הצמצם שלה נתקע במצב סגור. ביום שישי הוא תובל לאחר כבוד למעבדה לקבלת הצעת מחיר לתיקון. בינתיים - היי שלום. :'( [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by eliav-peretz,

עריכה ראשונה שלי http://img86.imageshack.us/my.php?image=img0023copy3bs.jpg יש עצות לשיפור? אם תרצו אני יעלה את התמונה המקורית ותוכלו לעשות עריכה משלכם!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Black_eagle,

שלום. קרה לי כבר כמה פעמים שאני מוריד את התמונות מהמצלמה למחשב, מסתכל כמה פעמים ואז אחרי כמה ימים שעות, למה ממש משנה התמונה ניהית חצי שחורה כזאת, קרה לי כבר כמה פעמים.... הינה תמונה להדגמה.... מה יכולה ליהיות הבעיה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by zniibidl,

התקציב הוא 1200+- התקציב לא כולל כרטיס זיכרון כי אני אקנה אחד מאוחר יותר עוד כחודש אני מחפש בעיקרון מצלמה 3 מגה פיקסל ומעלה של חברה טובה דגם טוב מסך אחורי חובה....זום אופטי.. וזום דיגיטלי לאחר צילום....לא יותר משתי סוללות AA על מה אתם ממליצים שעונה על כל הדרישות שלי?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום! רציתי לדעת אם אני יכול לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית שתומכת בפאל + כרטיס firewire או מצלמת וידאו אנלוגית + מתאם למחשב או כרטיס טלוויזיה בתקציב של עד 2100 ש"ח אפשר טיפה לחרוג מהתקציב. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, ברצוני לרכוש מצלמה דיגיטלית למטרת צילום משפחתי ונופים מידי פעם. מחיר המצלמה יכול להגיע עד ל-1,200 ש"ח, כאשר ההעדפה היא כמה שפחות, בהתחשב ביחס העלות-תמורה. חשוב לי שהמצלמה תהיה לפחות 5MP ושאיכות הצילום בתנאי חושך תהיה נאותה, לכל הפחות. יש לציין שזו תהיה המצלמה הדיגיטלית הראשונה במשפחה, לאחר אין ספור שנים בהם השתמשנו במצלמת פילם בנוסף, הבנתי ש-Fuji F31FD היא הטובה בתחום המחירים הנ"ל, אולם קשה להשיג אותה בארץ. על כן, אשמח אם מישהו יכול לאמת/להזים עובדה זו ולהמליץ לי על דגמים נוספים. תודה רבה לעוזרים ושבת שלום.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Green,

תאמת אני לא יודע עד כמה אני אוהב את התמונה הזו אבל זה נסיון פשוט אין לי ממש איפה לצלם אז צילמתי שטויות במרפסת כי אני לא יוצא יותר מידי (חיפה) זהו...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ALÞHA,

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. ^^ עוד שאלה - האם אפשר לצלם צילום סטילס באמצע שמצלמים וידאו ? הכוונה היא לשתי המצלמות . אם כן, באיזו אפשר ? תודה .

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי, יש לי מצלמה קומפקטית (לא SLR) של LUMIX-PANASONIC. בזמן האחרון תמונות יוצאות ברובן מטושטשות באותו מיקום בפינה ימנית תחתונה. האם יכול להיות שהחיישן מלוכלך או משהו בסגנון? מי יודע מה עושים במקרה כזה? תודה, ניר

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by b3ta0,

הערות העצות...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by N N C,

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. חבר שלי מחפש מצלמה דיגיטלית במחיר של 500 שקל (אפשר קצת לחרוג) חשוב גם שהיא תוכל לצלם סירטוני וידיאו אני חשבתי אולי ללכת על זאת: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=610_35_420&products_id=6330 מה אתם אומרים? למישו יש עוד הצעות? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by R0tem1,

1) חבל שהפוקוס היה על הריסים ולא על האישון 2) בשביל לסגור את האישון השתמשתי במנורה חמה ושחכתי לשנות את האיזון לובן אז היא יצאה קצת כתומה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אחרי פול זמן של בדיקות והשוואת מצלמות הגעתי להתלבטות אחרונה בין ארבעת המצלמות האלו: Canon PowerShot S1 IS Konica Minolta DiMAGE Z2 Konica Minolta DiMAGE Z3 (יותר יקרה מהשאר אז להתיחס בנפרד) HP Photosmart 945 (שכרגע לא נראית לי האופציה המועדפת...) איזה מהמצלמות עדיפה בהתחשבות בכל המאפיינים שלה! ולאל התחיל להגיד לי שלאחת יש משהו כזה ולשניה יש את זה... תודה לכל מי שמגיב.. קישור להשוואה: http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_s1is%2Chp_945%2Ckonicaminolta_dimagez2%2Ckonicaminolta_dimagez3&show=all נ.ב. עוד שאלה שמציקה לי, רק למי שמבין... מה קובע את איכות התמונה או משפיע על כך יותר, גודל חיישן ה-ccd או כמות המגה-פיקסלים במצלמה…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by בזיק2,

צילמתי סרט במצלמה שלי (fuji f70). את הסרט אפשר לראות במצלמה. הורדתי את הקובץ של הסרט למחשב ומסתבר שהמחשב מזהה אותו כקובץ בגודל 0 ולא מצליח לפתוח אותו. ניחוש שלי,זה קרה בגלל שהסרט הוסרט עד סיום המקום בכרטיס הזיכרון, מבלי שלחצתי על כפתור סיום הצילום. יש מה לעשות? אפשר איכשהו להגיע למצב בו אני רואה אותו במחשב?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ALÞHA,

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Chevy,

ה-256MB כבר לא מספיק להרבה ומחירי הזיכרונות מאד נמוכים. לצערי המצלמה תומכת רק עד 2GB. קניתי את ה-Extreme III, עלה לי 120 שקל.... אז למה לא כמה תמונות של כל מה שקיבלתי :

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by sgt_flippy,

האם עדשת 55mm vivitar 35 - 105mm 1:32-4 יכולה להתאים למצלמת קאנון 400די?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by big foot,

מי שראה את הסרט יש לי תמונה מהחיים [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. תקציב של עד שלוש אלף פחות או יותר!! !אבל מהר אנשים.. אנחנו טסים לחול עכשיו אם אפשר לינק להדפסה או רק את דגם מצלמה דיגיטלית!! דחוף אנשים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Avi Levin,

התעניינתי מאוד ב-CANON SX120 שעולה 850 ש"ח, ראיתי תמונות לדוגמא שצולמו על ידיה והן ממש מרשימות בהתחשב בטווח המחיר של המצלמה, כמו כן המפרט הטכני שלה מרשים גם הוא (10X זום אופטי וכו'). האם יש מצלמות באותו טווח מחירים שמתעלות על המצלמה הזו מבחינת ביצועים נטו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ofer_fas,

שלום, זאת פעם ראשונה שאני מעלה תמונה לפה (או בכלל). התמונה צולמה ב-HP735, ככה שהאיכות לא בשמיים.. עריכה: לבקשת המגיבים, תמונת המקור ללא עריכה ובגודל מלא: http://img129.imageshack.us/img129/2894/149614971493150014921499150414.jpg F

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים