צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
מה זה בעצם גודל של תמונה רגילה שמפתחים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצות למצלמה דיגיטלית : זום אופטי גבוה(8 - 10 ) לא יקרה מדי ( בסביבות 1500 ) כל השאר אני לא מבין גדול , אין צורך ביותר מדי מגה פיקסל ומישהו מוכן להסביר לי למה לא כדי לקנות מצלמה מחודשת תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
סוף סוף לאחר הרבה בירורים וקריאת ביקורות ברשת קניתי את המצלמה canon sx230 , היה חשוב לי מאד להוציא תמונות חדות במיוחד גם בתנאי תאורה קשים (בתוך הבית) גם במצב אוטומטי, בו אני מצלמת ברוב הזמן. אתמול קיבלתי את המצלמה והתאכזבתי קשות - התמונות בבית לא חדות, בחלקן יצא לי צל מאחורי הילדים ובהגדלה יצאו מגורענות. יש לי מס' שאלות: 1. האם אני עושה משהו לא בסדר? לכאורה הרזולוציה עמדה על הגבוהה ביותר, ואין מידי הרבה הגדרות לאוטומטי. 2. מבחינת החנות, אם אני לא מרוצה מהמצלמה יש אופציה כזו אחרי יומיים שלושה, שאני מצלמת בה להחזיר לחנות ולהחליף למצלמה אחרת? 3. האם אתם מכירים את הדגם של המצלמה sony hx9v? לחברה יש אותה והיא מדהימה אלא שאין להשיג אותה היום בשוק רק את המתקדמות יותר 10,…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם , אני צריך המלצה למלצמה דיגיטלית עד איזור ה 800 שקל , אם אפשר שהאיכות של התמונות תיהיה גבוהה ( ככל שניתן במסגרת המחיר הנמוך יחסית .. \-: ) . תודה מראש , תומר
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
חבר שלי מחפש מצלמה דיגיטלית במחיר של 500 שקל (אפשר קצת לחרוג) חשוב גם שהיא תוכל לצלם סירטוני וידיאו אני חשבתי אולי ללכת על זאת: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=610_35_420&products_id=6330 מה אתם אומרים? למישו יש עוד הצעות? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום אנשים אני מתכנן לקנות A80 מJ&R, כמו גם נרתיק למצלמה. החלטתי לקנות גם כרטיס 512 MB, אני מבקש המלצה לכרטיס CF 512 וחשוב לי שהוא יהיה או מJ&R או מניואגג תודה רבה לעוזרים :-*
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התעניינתי מאוד ב-CANON SX120 שעולה 850 ש"ח, ראיתי תמונות לדוגמא שצולמו על ידיה והן ממש מרשימות בהתחשב בטווח המחיר של המצלמה, כמו כן המפרט הטכני שלה מרשים גם הוא (10X זום אופטי וכו'). האם יש מצלמות באותו טווח מחירים שמתעלות על המצלמה הזו מבחינת ביצועים נטו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, רציתי להתייעץ אתכם לגבי רכישה של חצובה שאני מתכנן בקרוב. אני מחפש חצובה לצילום גולשים, ככה שאני אצטרך למקם אותה בתנאים לא קלים, רוחות, חול, ואולי עמידה על סלעים לפעמים יהיו מכשולים לא קלים עבורה המשקל שלה הוא לא הפקטור הכי חשוב כי לרוב אני אסע ברכב לים, אבל אם בעתיד ארצה לטייל איתה זה יהיה יעיל אם היא תהיה ניידת. מעולם לא היתה לי חצובה והידע שלי הוא מועט מאוד בנושא, אז אם יש נושאים שאני מפספס בקריטריונים אתם יכולים לשאול את השאלות במקומי ואני אענה. אגב, מה טווח המחירים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עומד בפני רכישה של מצלמה חדשה, CANON A75 אני מביא אותה ב 1100 שח כולל משלוח עם 3 שנים אחריות מ 4H. מחיר טוב? אני מזמין שניים כאלו אני רק רוצה להיות בטוח שאני עושה עסקה טובה... בטווח המחירים הזה כמובן... פלוס מינוס. נגיד וכן אני רוצה לקנות גם כרטיס זכרון... אני מתחיל לפזול ברצינות לכיוון ה 512MB... למרות שזה מוגזם בצורה מחרידה אבל המחירים מפתים מאוד (במיוחד שלפני שנתיים קניתי 64MB ב 400 שח!!! ) ראיתי באתר של CAMERA 4 LESS כרטיס מעניין של KINGSTON 512 HIGH SPEED... במחיר של 255 שח אני לא יודע אם הוא באמת מהיר, בשביל אני צריך אותכם... בנוסף לזה ראיתי גם את PQI X 40 במחיר של 283 שח עכשיו אני גם רואה KINGSTONE רגיל ב 5 שח פחות מה HIGH SPEED... ולמה LEXAR מוכרים את ה…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
^^ עוד שאלה - האם אפשר לצלם צילום סטילס באמצע שמצלמים וידאו ? הכוונה היא לשתי המצלמות . אם כן, באיזו אפשר ? תודה .
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1) חבל שהפוקוס היה על הריסים ולא על האישון 2) בשביל לסגור את האישון השתמשתי במנורה חמה ושחכתי לשנות את האיזון לובן אז היא יצאה קצת כתומה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי מעעניינת לרכוש מצלמה לצילום חובבני שתענה על הקריטריונים הבאים: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זיכרון? 3000 גג · אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? טיולים, נופים, אנשים וכלבים באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? יום וגם לילה · האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). עם פלאש · האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח.לא · האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. ל…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מתלבט בין שתי המצלמות האלה. מי מהן יותר טובה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקציב הוא 1200+- התקציב לא כולל כרטיס זיכרון כי אני אקנה אחד מאוחר יותר עוד כחודש אני מחפש בעיקרון מצלמה 3 מגה פיקסל ומעלה של חברה טובה דגם טוב מסך אחורי חובה....זום אופטי.. וזום דיגיטלי לאחר צילום....לא יותר משתי סוללות AA על מה אתם ממליצים שעונה על כל הדרישות שלי?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ה-256MB כבר לא מספיק להרבה ומחירי הזיכרונות מאד נמוכים. לצערי המצלמה תומכת רק עד 2GB. קניתי את ה-Extreme III, עלה לי 120 שקל.... אז למה לא כמה תמונות של כל מה שקיבלתי :
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העדשה העיקרית שלי, הסיגמה 18-50 F/2.8 החליטה להתאבד היום, בדיוק יומיים אחרי שמכרתי את עדשת הגיבוי שהעלתה אבק (Canon 18-55 F/3.5-5.6). הצמצם שלה נתקע במצב סגור. ביום שישי הוא תובל לאחר כבוד למעבדה לקבלת הצעת מחיר לתיקון. בינתיים - היי שלום. :'( [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם אני יכול לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית שתומכת בפאל + כרטיס firewire או מצלמת וידאו אנלוגית + מתאם למחשב או כרטיס טלוויזיה בתקציב של עד 2100 ש"ח אפשר טיפה לחרוג מהתקציב. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מצלמה דיגיטלית למטרת צילום משפחתי ונופים מידי פעם. מחיר המצלמה יכול להגיע עד ל-1,200 ש"ח, כאשר ההעדפה היא כמה שפחות, בהתחשב ביחס העלות-תמורה. חשוב לי שהמצלמה תהיה לפחות 5MP ושאיכות הצילום בתנאי חושך תהיה נאותה, לכל הפחות. יש לציין שזו תהיה המצלמה הדיגיטלית הראשונה במשפחה, לאחר אין ספור שנים בהם השתמשנו במצלמת פילם בנוסף, הבנתי ש-Fuji F31FD היא הטובה בתחום המחירים הנ"ל, אולם קשה להשיג אותה בארץ. על כן, אשמח אם מישהו יכול לאמת/להזים עובדה זו ולהמליץ לי על דגמים נוספים. תודה רבה לעוזרים ושבת שלום.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים. חבר שלי טס לטיול צלילה באיים המלדיביים והוא מחפש מצלמה שתשרת אותו נאמנה. הדרישות שלו הן: *קומפקטית במידת האפשר *ניתן לצלם בתוך המים (ללא קייס מיוחד) *עדיפות לעדשה רחבה *סוללה חזקה *אמינה וחזקה מבחינת איכות חומרים והרכבה התקציב המדובר כאן הוא 1500-2000 ש"ח. כמובן עדיפות לקנייה בארץ מחנות טובה עם אחריות מקיפה וארוכה במידת האפשר. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-