עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by גיימרית,

הייתה לי במשך כמה שנים Dimage Z1. הוצאתי איתה אחלה תמונות בהתחשב בזה שאני לא מבינה כלום בצילום. עם הזמן התחיל להיות לי מסורבל להסחב איתה, וגם היא הייתה נורא לא מאוזנת לטעמי (כבדה בצד של הבטריות וקלה מדי בצד השני). אז ביקשתי המלצה למצלמה קומפקטית באיזה פורום אחר, שעדיין אפשר להוציא תמונות איכותיות למתחילים. והמליצו לי על הקנון הזו. אז קניתי ומאז אני רק סובלת (אני לא פוסלת את האפשרות שזה בגלל שאני עושה משהו לא נכון). קודם כל, היא אוכלת לי בטריות כאילו אין מחר. ממש זוללת אותן. אבל מה שבאמת משגע אותי זה האיכות הבינונית לחלוטין של תמונות שיוצאות לי איתה. הסבירו לי איך לשים אותה על האיכות הטובה ביותר ועדיין התמונות יוצאות מעפנות. גם הגודל שלהן לא הגיוני בכלל לרמה של fine. במינו…

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  2. Started by Henz16,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מצלמת דמוי SLR (צלם חובב) בתקציב של 1,500 ש"ח, במהלך בדיקות שערכתי, מצאתי את המצלמה Canon S5 IS שעומדת בתקציב שלי. איך הביצועים שלה? איזו עוד מצלמות נכנסות בתקציב (ובקריטריונים) שלי? אני מצלם בעיקר נופים, לא אכפת לי שהמצלמה תיהיה גדולה או כבדה. תודה לכולם.

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  3. Started by Henz16,

תגובות בבקשה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by shibby15,

לצערי המצלמה התקלקלה לדעתי בקלל שנפלה או קיבלה מכה. זה נראה כאילו החיישן/העדשה זזו. המסך רואים תמונה שברובה שחורה עם מריחות של צבעים, כאשר אני מכוון את המצלמה אל מנורה או משהו כזה רואים במסך שהיא מופנית לכיוון מקור אור. אבל ממש מרוח וכהה ומעורפל. מישהו נתקל בתקלה הזו? איפה אפשר למצוא מעבדות זולות שיוכלו לעזור? כדאי בכלל לתקן בימינו? תודה מראש רום

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  5. Started by yuvalg,

http://img217.imageshack.us/img217/9565/lams1wy0.jpg http://img225.imageshack.us/img225/7399/byc1jb9.jpg http://img529.imageshack.us/img529/7761/lonetreels4.jpg אשמח להארות והערות

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  6. Started by stingeR-,

יכולה להיות גם מחודשת. צריכה לכלול כבר כרטיס זיכרון... אפילו 1GB יספיק.

• 28 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by yuvalg,

אחת המגבלות שמפריעות לי במצלמות DSLR הינה המשקל הכבד של המצלמות הנ"ל (גוף + עדשה 18-200 ממוצעת מגיעים ל-1.5 ק"ג!). אני אמנם בתחילת חיפושי בתחום אבל המשקל של המצלמות ממש מעיק (תרתי משמע). אז מדוע המעבר בין מצלמות הפילם חייב תוספת משקל כזאת? וכמובן, האם יש מצלמות DSLR קלות יותר? (ה-D40X שוקלת "רק" 522 גר' - אבל בעלת גלגל שליטה אחד בלבד, חסרון משמעותי לטעמי).

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by dsane,

כמה תצלומי צפורה כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by e-d-a,

היי ראיתי את המצלמה הזאת http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=524177 וגם המליצו לי עלייה ככה בחפיף, אין לי מושג במצלמות מחכה להמלצותיכם תודה.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  10. Started by shaita,

טוב אני אפתח ואומר שאין לי שום מושג לגבי טכנולגיה או רמת מחירים בעיקרון אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית הייתי מעוניין לקבל איזשהו מידע מה חשוב שיהיה גודל חברות איכותיות טכנולוגיה חדשה וכמו כן אם ניתן להמליץ על מצלמה או מצלמות טובות הבעיה מכיון שאין לי מושג בנושא אני לא יכול לתת רמת מחיר שאני מעוניין להשקיע . אשמח לקבל כל מידע בנושא אפילו אתרים שיעזרו לי להחליט איזו מצלמה וזה קצת דחוף כי אני רוצה לקנות לפני הטיסה לחו"ל.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  11. Started by Henz16,

בהתחלה חשבתי ללכת על דגם מסויים (S5700) והתברר לי שזה דגם לא מוצלח, למי יש אתר שסוקר מצלמות (בעברית)? (לא, YNET, לא נחשבים.) כרגע אני חושב על Canon PowerShot S3 IS, מה אתם חושבים עליה? יש לכם המלצות למצלמת דמוי SLR בתקציב בסיסי? (1000-1500) תודה.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  12. יש לי זיכוי של 450 שקל לקניית מצלמת אולימפוס בלבד אני רוצה להוסיף 500 שקל ולקנות מצלמה חדשה יש המלצות ?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  13. Started by chris_u16,

אני צריך תוכנה שאפשר להדפיס בעזרתה מספר תמונות על דף בודד, כמו למשל בפיקאסה (תמונה מצורפת) הבעיה שפיקאסה מאפשרת להדפיס 4 או 8 תמונות על דף ולא מאפשרת להדפיס 6 תמונות על דף שזה הגודל שאני צריך. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by ALÞHA,

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  15. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

16. שלום לכולם, לאחר שהתקלקלה לי הקאנון A610 אני מחפש כעת לקנות מצלמה חדשה דומה מאוד לזו שהיתה לי. בסך הכל הכי חשוב לי שהיא תהיה בעלת מסך מסתובב (vari-angle זה נקרא, אם אני לא טועה) ושתהיה מבית טוב. השימוש הוא כללי מאוד ומיועד לצלם חובבני. המחיר שאני יכול להרשות לעצמי הוא כ - 150$ עם זליגה קטנה אם צריך. אני אוכל לקנות גם בארה"ב. זהו.. אודה לכם מאוד מאוד אם תוכלו לייעץ לי בקניה ! תודה רבה לכולם !

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  17. Started by Henz16,

ברצוני לכרוש בשבוע הקרוב מצלמת דמוי SLR, אשר נכרת באיכות תמונות טובות וכמובן, מחיר סביר. אלו שני המצלמות, שניהם של פיוג'י (Fuji) ובמחיר דומה, רציתי לשאול איזה מהם מומלצת יותר, מכל הבחינות כמובן, עם איזו מהם מגיע כרטיס זכרון? והאם יש לכם עוד מלצלמות בטווח של עד 1,000 ש"ח דמוי SLR להמצליץ. (לא כולל אולימפוס סדרה Z, לא מחבב אותם) תודה מראש לכולם.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  18. Started by DUDEnamE,

לא נערך בכלל לא נגעתי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  19. אחרי חיפוש ארוך מצאתי את המצלמה הזו שהיו עליה חוות דעת רבות וטובות. מה אתם אומרים עליה? חוץ מזה יש לכם המלצה נוספת למצלמה דיגיטלית עד 1200 שקל? ראיתי כל מיני canon אבל על כולן רשום שצריך לחכות 10 שניות בין פלאש לפלאש...וזה לא מתאים לי. תודה

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  20. Started by chris_u16,

ברצוני לשים על קבוצה גדולה של תמונות כיתוב קבוע על כולם, מעין חתימה יש למישהו מושג אין ניתן לעשות זאת?

21. Started by genia,

אני משנה את הגודל של התמונה לגודל של תמונת פספורט(3.5*4.5) אבל משום מה הוא מאוד מותח לי אותה,למרות שחתכתי בגובה התמונה המקורית זה עדיין קורה למישהו יש הצעות? לא רלוונטי יותר,FREE TRANSFORM זה אחלה כלי מסתבר

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  22. Started by shashkavil,

שלום לכולם ברשותי canon s1 is כבר 4 שנים. בפעם האחרונה שפתחתי את המצלמה גיליתי כי התצוגה גם במסך וגם בעינית שחורה (כמובן שהכיסוי היה מורד). ניסיתי לצלם תמונה וכמובן שהיא יצאה שחורה. שיחקתי באפשרויות השונות וזומים שונים ללא הועיל. האם מישהו נתקל בתופעה זו? עצות יתקבלו בברכה

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  23. Started by phoenixtb,

שלום לכולם לאחר שביליתי קצת בארצות הברית עם המצלמה הלא בידיוק משוכללת שלי (באמת שאתם לא רוצים לדעת מה יש לי) החלטתי שזהו. לצלם - אני לא יודע. מצלמה - יש לי, אבל ממש מעפנה. רצון - יש והמון. חשבתי לעצמי למה לא להוסיף לעצמי עוד תחביב נוסף בחיים שניקרא: צילום! התחלתי לאסוף כל מיני אתרים (גם מכאן) וליקרוא קצת על צילום (לצערי עדיין לא יצא לי יותר מידי כך שהידע שלי הוא ממש נמוך. הוא במילים אחרות אני בור מאוד במה שקשור למצלמות). חשבתי להתחיל עם קניית מצלמת SLR ואז הבנתי שלכרגע זה ביזבוז של כסף מאחר ואין לי מושג גם ככה בצילום. חשבתי להתחיל יותר עם מצלמה דיגיטלית קומפקטית בסגנון : PowerShot S5 IS. הבנתי שאפשר גם להוסיף לה קצת עדשות פשוטות (ככה הבנתי אז בבקשה לא להתקיף אות…

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  24. Started by nesber,

ראיתי שבאופיס דיפו ובאג לא מוכרים יותר L10 ו L11 אלא את הדגם L14. לא ראיתי לגביו שום ביקורות בזאפ. מישהו פה מכיר את הדגם ויכול להגיד האם מדובר במצלמה טובה יחסית למחיר, כמו שני הדגמים הישנים יותר? כמו כן, אני רוצה שתסבירו לי עד כמה זה "הכרחי" שיהיה מייצב תמונה במצלמה(שלפי מה שאני מבין אין בL14), לבנאדם שמצלם תמונות סטנדרטיות(בעיקר אנשים לא בתנועה). האם יש טעם להשקיע פי 2 יותר כסף ולקנות canon 720 שבה יש מייצב בעדשה, והמון ביקורות חיוביות בזאפ(אני באופן אישי מתחיל לחשוד שחלק מהביקורות על קאנון מזויפות.....)?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  25. Started by MODI,

לקניה בארה"ב מNEWEGG או כל חנות אחרת בארה"ב. אני צריך שתיהיה קלה וקומפקטית ושתקליט או על דיסקים או על זכרונות פלאש לדעתי זאת http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16830112021 קטלנית. ד"א כמה שעות אפשר להשים על דסיק 4.5GB ועל פלאש 4.5GB?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים