עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by D-M-X,

אני כרגע מנסה למכור את המינולטה Z3 לאחר שנתיים של שימוש ואחרי שהייתי עם מצלמה גדולה אני מעוניין במצלמה כמה שיותר קטנה עם כמה שיותר זום כרגע אני די מעוניין בריקו R3 או R4 או R5 ברגע שאני אדע מה ההבדל ביניהן חוץ מרזולוציה אבל אני מעוניין לשמוע עוד המלצות...

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  2. Started by auphyr,

חפרתי קצת ברשת, בפורום ובזאפ ולא הגעתי למשהו מסויים. אני מחפש קומפקטית איכותית וטובה - זום טוב, תמונות באיכות, וידאו FHD וצילום מהיר (בין תמונה לתמונה). שיהיה גם WIFI. מחיר : עד 1000, עדיפות יותר לכיוון ה-700. תודה.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. מדובר בפוג'י FinePix F480 זה מעצבן כי היא קיימת בשביל שאוכל להנות ממנה ומסתבר שאני לא יכול. יש פתרונות?

4. יש לי מצלמת CANON A610, והיא נפלה במהלך טיול, וכרגע הכפתור של הזום והמצבים בקושי עובד.. האחריות לא מכסה דברים כאלה, ובכל מקרה החנות שקניתי ממנה נמצאת במרכז, ואני מהצפון, אז רציתי לדעת מה ניתן לעשות עכשיו, האם יש מעבדות תיקון שיכולות לתקן את המצב?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Aviko,

המצלמה קיבלה מכה קטנה... החלק של העדשה שאמור לזוז F20) לא זז, כתוב על המסך Focus eror... האם האחריות תכסה את זה ויוכלו לתקן לי את הפוקוס (לגבי הסימן של המכה לא אכפת לי)... מישהו מכיר מקום שיכולים לתקן את זה.?

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  6. ברשותי מצלמה מדגם A75 של Canon . כן היא כבר זקנה, אבל אני לא צריך יותר מזה ... מה שקרה למצלמה הוא ככה - נגמרה לי פעם הסוללה באמצע הצילום והמצלמה לא נסגרה עד הסוף (ממש נגמרו הסוללות עד הטיפה האחרונה), אז לא התחלתי לסגור אותה בכוח והכנסתי אותה כמו שהיא לפאוצ' ... אחרי שהיגעתי הביתה אני מגלה כי ככל הנראה הופעל לחץ על המצלמה והיא נסגרה עד הסוף ... "טוב" אמרתי, הכנסתי סוללות חדשות הדלקתי את המצלמה ומה אני מגלה - המצלמה לא נפתחת עד הסוף אלא עד האמצא ואז נתקעת ומופיע במסך (E18) ... עכשיו בשביל לצלם בכל זאת עם המצלמה אני צריך "לעזור" למצלמה ולמשוך קצת את הזום בשביל שהיא תפתח עד הסוף כי אחרת היא נתקעת ועושה "קלאקים" כאלה (קלאק קלאק) ... טוב אני מקווה שהבנתם מה הבעיה של המצלמה, ה…

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  7. Started by Gil28,

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  8. יש לי מצלמה דיגיטלית Nikon coolpix 3100 עכשיו הבעיה היא שהיא ממש ממש אוכלת בטריות..וזה בעיה שפשוט אי אפשר להסתדר איתה.. למה כל 5 תמונות שאני מצלם נגמרת הבטריה.. וזה בטריות נטענות חדשות.. וגם ניסיתי בבטריות חדשות אחרות.. אני כבר משתגע למה אני חייב מצלמה ונמאס לי להיות מוגבל בצורה כזאת גדולה ככה.. תודה על העזרה..אגב שמתי אותה הודעה גם בפורום חומרה וציוד הקפי מצטער לא ראיתי את הפורום הזה ..

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  9. נשבע לכם אני לא יודע מה קרה. פעם אחרונה שבדקתי אותה היא עבדה מצוין ועכשיו היא פתאום לא עובדת לי. לאחר שאני לוחץ כל כתפור הON לאחר שניה שתיים היא נסגרת לי. אין לי מושג מה קרה לזה פתאום, מישהו יכול לעזור לי? יש לי מצלמה HP 735

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by PyroGhost,

למישהו יש מדריך טוב שמסביר איך לעשות המרה איכותית לשחור לבן? תודה,

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  11. Started by binyamins,

שלום, אני רוצה להמיר קלטות וידאו ישנות ל DVD. אפשר דרך המחשב הנייד איכשהו ? יש פורום אחר שמתאים לנושא ? אני אשמח מאוד על כל עזרה תודה !

12. אורח יואב
    Started by אורח יואב,

הי, חזרתי מטיול וגיליתי שבכמה מהימים המצלמה, קנון SX610HS, הייתה על מצב אוטו הייבריד - המצב שמצלם סרטון קצר ורק אז תמונה (הקובץ הסופי הוא סרטון)... בבקשה תגידו לי שיש דרך להמיר את כל הקבצים האלה לתמונות סטילס רגילות שאפשר לפתח בחנות צילום... תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by shacharoren,

שלום, אני מעוניין להמיר קלטת וידאו ישנה שצולמה במצלת JVC לפורמט דיגיטלי בר עריכה בפרימייר. מישהו יודע או יכול להכווין אותי לחנות שתעשה זאת בישבילי? מצרץ תמונה של הקלטת. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by BIGWOLF,

שלום לכולם ! יש לי כמה קלטות וידאו (קלטות רגילות לגמרי) עם חומר חשוב מאוד עבורי. ברצוני לדעת מה הדרך הפשוטה ביותר (רצוי גם הזולה ביותר), להמיר אותם לקובץ (AVI/MPEG למשל) . מישהו אמר לי שיש דרך לעשות זאת עם קבל כלשהו, זה נכון ? כמו כן, חשוב לי לעשות זאת בכוחות עצמי (אין לי אפשרות ללכת עם קלטות אלו לסטודיו...) אשמח לקבל רעיונות ותגובות תודה

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  15. Started by GLP,

עם איזה תוכנה אפשר להמיר את הוידאו כך שיהיה אפשר לראות אותו בDVD קורא pioneer 383 - divx?

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  16. שלום, אני מעוניין להמיר את קלטות הוידאו ממצלמת הוידאו הישנה. אני מעביר ע"י חיבור המצלמה לfirewire וייבוא באמצעות המייבא של windows. התוצאה היא קובץ/מספר קבצי AVI מכל קלטת. אני מעוניין מכל קלטת לצרוב דיסק DVD ובנוסף להעביר את הכל לתקייה בHD חיצוני. האם ניתן לצרוב בקלות קבצים מרובים לדיסקים מרובים (קובץ בכל דיסק)? גודל הקובץ גדול מ4.7GB, האם אוכל להמיר ולצרוב מבלי לאבד מהאיכות? איזה סוג קובץ הכי קטן? וכיצד אוכל להמיר את כל הקבצים כדי לחסוך במקום? האם יש דרכים טובות/קלות יותר לייבא? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by Bartleby,

חזרתי מטיול ולצערי גיליתי שכמה ימים צולמו על מצב אוטו הייבריד. בבקשה תגידו לי שיש דרך להמיר את התמונות האלה לסטילס. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ALÞHA,

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  19. Started by ALÞHA,

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  20. שלום חברים, נתכנסו כאן היום על מנת לדון במצבו של איש, שלהפתעתו הרבה מצב הבנק שלו גמיש, על מנת שלא כהרגלו יעשה מעשה מביש, פונה הוא לעזרתכם ביודעו כי לא תשאירהו אדיש, מצלמה רבותי - זאת מכם הוא יריש ותודה רבה לכולם הוא יקדיש. אאמ, כן, כפי שודאי כבר הצלחתם להבין - פתאום יש לי כסף, ועכשיו אני צריך את עזרתכם בשביל לבזבז אותו אבדה מצלמה : דיגיטלית, עם מינימום 5 MP, מתאימה גם לצילומי טבע וגם לקלואסאפ, רצוי כזו שניתן להסתובב איתה מבלי לשכור סבל וגם שתהיה יפה לעין (כי פוזה זאת המודה רבותי) פרס אין אבל מילות תודה למוצא הישר בהחלט יש! תודה מראש, מקס. וברצינות, כפי שמודגש במאמר הפופוליסטי הזה של נטוויז'יון אני מחפש מצלמה מ"ברנד", כזו שיש לה תמיכה…

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  21. Started by benor,

הרבה זמן לא צלמתי, וגם הרבה זמן לא העליתי לכאן תמונות.

• 12 תגובות
    • 860 צפיות
  22. Started by sagi5,

http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=folder&path=200508051921224846

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  23. אני מעוניין במצלמה דיגיטלית, לצילומי אומנות (לא משהו חשוך, לא למסיבות או דברים כאלו, אבל כן לצילומי still או חשיפה ארוכה בלילה-כמובן במקומות שיש בהן מקור אור כמו עמוד תאורה, אבל כמובן שאני לא מצפה לתוצאות ממצלמות מקצועיות ) התקציב הוא 2500 שקל (אחרי שמתחתי את התקציב שהיה תחילה 2000, ככה שזה המקסימום) - כ.זכרון שיפסיק לפחות ל70 תמונות (256 ז"א, לא?) כן צריך להיות בתקציב, אבל חצבוה וכדומה לא(אורך חיי בטריות לא חשוב, אני לא הולך לעשות גיחות של יותר משעתיים - שלוש ) אני יודע שיש המון נושאים עם תקציב כזה ואף עיינתי בהם והגעתי לשני מצלמות סופיות - S1 וZ3 , הבעיה היא שהבנית ששניהן שומרות בJPG (לפי האתר DCviews ) ואני רוצה יותר מזה(חשבתי שיש איפה שהוא באמצע בין RAW לבין JPG, בעיק…

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by MacGyver,

יש לי את ה750 כבר יותר משנתים והיא ממש אחלה!! הבעיה שלי היא שכאשר היא במצב צילום היא עושה רעש קל.... אם אני לא מזיז אותה אז אין רעש.... תכלס חשבתי אולי זה מהCCD אולי הוא פשוט עובד או משהו... HELP? איתן

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by psychuil,

אני יודע שאני אמור לעשות משהו יותר מעניין, אבל צילמתי בעיקר כדי שיהיה לי רפרנס לאיך אני מרכיב את הכוונת בחזרה P:

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.