צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך המלצה על כרטיס זיכרון של גיגה עד 200 שקל למצלמה S3
-
- 7 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש חצי מקצועי ולכן מבקש: 1) מייצב 2) X12 3) 5M לפחות ואז יש לבחור בין סוני לקנון: H1 H2 H5 או IS2 IS3 ויבואן רישמי או יבוא מקביל ללא אחריות ראויה מחפש לשמוע את דעתכם בכל הנושאים, בברכה, יהודה
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, מאחר שהבנתם כבר שאני מעוניין לקנות את הF11, רציתי לדעת מה החבילה שאני קונה מכילה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני רוצה מצלמה לצילומים רגילים לא משהו מקצועי במיוחד... כמה שיותר קלה וקומקפטית צילום וידאו עם קול יכול להיות מצויין. לפחות 3-4 מגה פיקסלים. שיהיה מחברה טובה כמו: Canon,Fuji,Olympus.... תודה לעוזרים מראש נ"ב התקציב לא כולל אביזרים נוספים כמו תיק וכרטיס זיכרון....
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
בס"ד שלוםרב ושבוע טוב ושקט, אני מחםש מצלמה דיגיטלית עם זום גדול לא חייב 12 מספיק גם 6 עם פלאש טוב וצילום בתנאים קשים. וזהו חשבתי על הקנון S2 פאורשוט תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סוף סוף קניתי מצלמה... FUJI E500... 1000שח... ממה שצילמתי עד עכשיו אני דיי מרוצה... המצלמה היא לשימושים ביתיים ומשפחתיים בעיקר ואולי קצת להשתעשע איתה באיזה מאקרו המצלמה דיי נוחה וזה אבל אני לא מבין כלום במצלמות דיגיטליות אז אולי גם בדרך אני ילמד משהו... התחלתי קצת לצלם וזה, עשיתי כמה תמונות מאקרו וזה... אז הנה כמה שאלות... יש במצלמה הזאת אפשרות לשליטה ידנית על זמן פתיחת הטריס? שיצאו תמונות כאלה? התמונות האלה משגעות אותי, הן ממש יפות ובא לי גם לעשות כאלה... הנה עוד שאלה, לגבי פוקוס.. פוקוס גבוה מתמקד בעצם קרוב, או רחוק? תודה בהקדם
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, לא ידעתי אם לפתוח את הנושא פה או בפורום של החומרה והציוד ההקפי. כנראה ביום שישי הבא, אחרי שאני אקבל את המשכורת, אני אלך לקנות עם אבא שלי את ה F30. עכשיו ראיתי שיש זכרונות של 3 חברות (1GB), חשבתי עד עכשיו שזה לא משנה מה אני לוקח אבל אחרי שראיתי תגובה של מיזהו ב ZAP חשבתי שכדאי לשאול פה. יש 4 חברות שראיתי שיש להם את הזכרון מדובר OLYMPUS SANDISK, FUJI ו LEXAR שיצאה מהתמונה עקב המחיר הגבוהה. הזכרונות של אולימפוס ושל סאנדיסק עולים אותו הדבר, ושל פוגי קצת יותר. מאחר שזו מצלמה של פוג'י חשבתי שאולי הזכרון יעבוד איתה הכי טוב, האם זה כך? איש אחד בתגובות של זאפ טעון שיש בעיות עם הדחיסה בכרטיס של אולימפוס והמצלמה שלו לא מזהה בצילום וידאו את כל הנפח של הכרטיס.. אני קצת מ…
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אתמול נודע לי שבחודשים האחרונים , הפירמות הרציניות כמו sony ,sanyo ,jvc הוציאו לשוק מצלמות וידיאו כף יד ,שמקליטות על דיסק קשיח מיניאטורי או על זיכרונות sd , ושיכולות צילום ה-stills שלהן משופרת בהרבה, מהדגמים הקודמים ,כך שעבור המשתמש הפרטי גם איכות ה-stills וגם איכות הוידיאו שלהן טובה ומספיקה לחלוטין לצרכים ביתיים , כך שלמעשה אין כבר צורך אמיתי לקנות 2 מכשירים ניפרדים ,אחד לוידיאו והשני ל-stills ,מפני שהיום , בניגוד למה שהיה בעבר , בתוספת מחיר לא גדולה ,ניתן לרכוש מכשיר אחד שעושה את 2 הפעולות בצורה טובהמבלי להיתפשר יותר מידיי על התוצאה הסופית . האם אתם סבורים שאכן , מצלמות ה- mpeg4 החדשות הללו , יכולות באמת להוות כבר היום , תחליף הולם למצלמות stills יעודיות ? (הער…
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
ככה קוראים לגמל שלמה הזה. נתקלתי בו כשהוא מטפס על ביתן המגורים פעם ראשונה אני רואה כזה.
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
ספינינג מישהו ? קצת ספורט לא מזיק לבריאות צילום עצמי (מה לעשות שאני לא מצלם את עצמי טוב כמו שאני מצלם אחרים..LOL...לכן הראש נחתך - ועוד מישהו שצילמתי -
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
צילום עם אולימפוס C5060 קומפקטית, מגובה הרצפה ובעזרת המסך המסתובב: צילום עם מינולטה 7D רפלקסית, ב-ISO 400:
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אהלן! רציתי לשאול האם במצלמות slr כשאני משנה ידנית את טמפרטורת האור (דרך סולם קלווין), רואים את שינויי הטמפרטורה גם בעינית(viewfinder) עצמה? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
כמו שנאמר בכותרת, אני קצת חדש בנושא המצלמות אז אני אסביר מה אני צריך-מצלמה דיגיטלית קלה לתפעול ופשוטה, שאני אוכל להוריד את התמונות למחשב שלי, שהתמונות יהיו ברורות וזהו בערך. נ.ב. התחלתי לחפש כמה מצלמות ושמתי לב שציינו ליד כל מצלמה ## מגה פיקסל למה מתכוונים בזה?
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
למרות ש-Boren כבר לא מעדכן אותו בפורום, כדאי שהוא עדיין יהיה בסטיקי. כנראה שהוא נשמט מכל העברת הפורומים החדשה. הנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=102922.0 נ.ב: רגע, אם הוא קיים בפורום טכנולוגיה ("HWzone > טכנולוגיה > צילום דיגיטלי") אז זה אומר שהוא כן קיים בפורום פה, אבל הוא בעמודים אחרים? בקיצור, אני חושב שכדאי להחזיר אותו לסטיקי לטובת הפורום. איתי.
-
- 7 תגובות
- 618 צפיות
-
-
תמונה שנכשלה טכנית, אך מתקבלת על הדעת עם העריכה הבאה (לדעתי) -
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
הזמן והתאריך אצלי מקונפגים כמו שצריך, אבל שאני רואה את התמנות שצילמתי, הזמן והתאריך לא מופיעים, איך אני מקנפג שהוא יציג אותם?
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום אני מחפשת מצלמה סביב ה800 ש"ח ראיתי שהרבה ממליצים על ה A530. איך היא? והאם היא באה עם זיכרון. אני רוצה שהמחיר יכלול כרטיס זיכרון. תודה על התגובות
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-