צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
טוב, הנה כמה תמונות שלא ממש קשורות אחת לשניה, צולמו במקומות שונים, בזמנים שונים, כחלקים מסטים שונים. בחרתי להעלות אותן בשביל לקבל קצת חוות דעת ולשמוע את דעתכם... עוד כמה סטים בדרך ( מקווה בקרוב להעלות סט מאוטומוטור (: ) Deep In The Sand The Return Of The Third Self Shadow Portrait - Negativ תודה לכל המגיבים, יוסי.
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום. יש לי תמונה מסויימת עכשיו הרקע שלה יצא בסדר אבל האדם יצא חשוך, השאלה שלי איך אפשר לערוך בפוטושופ רק חלק מסויים בתמונה כלומר איך לעשות רק חלק מוסיים אחד בהיר יותר ולא לגעת בכל הרקע מאחורה . תודה.
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת, איזה סוג של צילומים אתם אוהבים. אני אתחיל: טבע ונוף, מאקרו, אמנותי, לילה.
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
איך אני עושה את זה כי זה מייאש לשבת מול המצלמה ולעבור תמונה תמונה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חזרתי ביום חמישי מאנטליה (מלון טופקאפי, מלון מדהים!!!!! חופשה אמיתית!!!!! אבל זה לא הנושא כרגע... ) וצילמתי תמונה ביום האחרון של הנוף הנשקף מהחלון, כיוון שלדעתי זה היה נוף מרהיב ביופי ובפשטותו, חזרתי הבית ועכשיו אני מפרסם את התמונה שחוברה משבע תמונות בפוטושופ, יש לציין שזוהי הפעם הראשונה שלי שאני עושה תמונת פנורמה, ולכן סביר שיהיו לי שגיאותו וכו... אשמח לקבל הערות... :
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
-
יש אצלי בבסיס בשקם מצלמה דיגיתלית 6 מגע פיקסל ב300 שקל!!!!! צילמתי תמונה ואם מישהוא יכול לעזור לי בלגלות מה החברה והדגם כדי לדעת מה הקאץ'. התמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס SD ולא יודע איזה לקחת,אחד 512 X60 השני 1G X50 עזבו את הגודל כמה העוד 10 האלה (שאין לי מושג כמה הם משמעותיים). האחד http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=760&p=26 השני http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=380&p=26 תודה רבה. המצלמה היא casio exlim s-600..
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מה אתם אומרים, האם אני יכול להסיג משהוא טוב? אני חשבתי לקנות FUJI 5600 באילת (1399)+כרטיס ב(250)
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה קומפקטית ואיכותית. ממש אין לי כוח לעשות חקר שוק עכשיו על כל המצלמות ואיזה חברה הכי עדיפה.. אתם מאוד תעזרו לי אם תציעו על מצלמה שתיהיה כמה שיותר וקומפקטית ואיכותית. המצלמה הקודמת שלי הייתה מצלמת פילם תבינו.. אז אני ממש לא מעודכן במצלמות החדשות. רק יש לי שאלה מזאת מצלמת סטילס והאם זה מה שאני צריך מבחינת מה שכתבתי למעלה?
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתלבט כרגע בין 2 מצלמות: Canon EOS 350D ו Sony DSC-R1 אני אשמח לשמוע את דעתכם - מי המומלצת? תודה
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום יש לי את המצלמה הזאת כשנתיים, היום בערב במהלך שימוש החל המסך להתנהג מוזר, התמוה נראתה מרוחה ומטושטשת ככה שאי אפשר לראות הרבה מן התמונה, גם בצילום וגם בצפייה התמונות שצולמו כבר. לאחר מכן הכל חזר להיות טוב ואחר כך שוב אותה בעיה. יש לציין שהתפריטים המשיכו להראות כרגיל, כנ"ל הOSD (תצוגה מספרית על הצילום, וגם התמונת פתיחה של המצלמה האם מישהו נתקל בבעיה ויודע על פתרון?
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני מנסה למחוק דרך המצלמה, ודרך המחשב תמונות מהכרטיס של המצלמה והוא נותן לי שגיאה כמו שרשמתי בכותרת. איך אני משחרר את ההגנה הזאתי? תודה COMPMAN112
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
רציתי לשתף אותכם בתמונה הראשונה שלי מהפאלפון W800I הפצץ שקיבלתי לפני כמה ימים. מדי פעם אני אעלה פה ושם תמונות יפות שצילמתי אשמח אם משהו יציע לכותרת. תגובות?
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הגענו לזמנים כאלה שכבר אסור להשאיר אופנים בחוץ כי פשוט יגנבו לך את הגלגל :lol: מצטער עם לא רואים טוב פשוט התמונה צולמה על מוד שחור לבן במצלמה ולא עריכה לשחור לבן ככה שלא יכלתי הרבה לעשות בישביל להבליט את זה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
ניסיתי למצוא באתר, ומה שראיתי זה המלצות על ה A של קנון, ומצלמה ספציפית של קסיו שאני לא זוכר מה שמה. הבעיה היא שחלקן היו ישנות יחסית ומאז ירדו המחירים, והבעיה השנייה היא שאני מחפש מצלמה שלא תהיה רק סטילס: שני דברים שחשוב שיהיו לה הם אפשרות להטענה...יעני עריסה או משהו בסגנון ואפשרות לצילופ וידאו באיכות גבוהה וללא הגבלת זמן (על בסיס הכרטיס)... אופציונלי זה צילום וידאו עם אודיו אם אני נותן תקציב נמוך מדי...אשמח לשמוע על המצלמה שעונה על הדרישות, ומה התקציב שלה תודה מראש, שחר
-
- 7 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית קטנה וקומפקטית עם איכות כמה שיותר גבוהה. אני יודע שיש איזו פשרה על איכות כשלוקחים מצלמה עם מידות קטנות, אבל תנסו למצוא את הטוב ביותר משני העולמות. התקציב לא מוגבל.
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בודק את המחיר של המצלמות דיי הרבה זמן ובזמן האחרון אני רואה שכל יום או יומיים יש ירידה של בין 5 ל 10 שקל במחיר.
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שם המצלמה הואFINEPIX5600 ואם יש הצעות יותר טובות (איני בררן)
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
בעיון בדף הבא : http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_s2is%2Ccanon_s3is&show=all רואים שישנם מספר הבדלים .אולם בתור אחד שלא מכיר כול כך את המושגים הטכניים השונים,אני לא ממש יודע עד כמה הם גדולים. האם ההבדלים הללו משמעותיים ושווים את ההפרש של כ-700 שח בין שני הדגמים? חשוב לי : שיצאו תוצאות טובות בצילום ללא פלש ,בתנאי תאורה נחותים. שהקליפ וידיאו יהיה איכותי. שהמייצב האופטי והאוטופוקוס יתפקדו היטב בזום המקסימלי x12 ובתנאי תאורה ירודים , בשני המצבים גם בצילום stills וגם בצילום קטע וידיאו. במידה וישנה מצלמה אחרת (עם מייצב תמונה +זום גבוהה +אפשרות צילום וידיאו 640x480 - fps 30 +מסך מיפרקי +הזנת מתח מסוללות אצבע ניטענות -AA ) …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-