צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, מחפש מצלמה קומפקטית עד 700 ש"ח (אם אפשר 600 אז עדיף). המצלמה מיועדת לאדם מבוגר ולכן אלו הנקודות החשובות: גודל תצוגה (מסך LCD) כמה שיותר גדול ידידותית למשתמש איכות תמונה הוא בדיוטי פרי עוד יומיים, אז אם ידוע על דגם שגם יש שם במחיר טוב זה יהיה אחלה (אני יודע שכבר מזמן לא תמיד יותר זול בדיוטי) תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שימו לב מה היה פעם. אורך מוקד אחד . שתי טבעות, אחת לפוקוס ואחת לצמצם ...
-
- 9 תגובות
- 986 צפיות
-
-
-
הוא קונה מצלמה מ-B&H, ולבנתיים חשב על המוצרים האלה: Fujifilm FinePix F30 Fujifilm 512MB -Picture Card (M-Type) Tamrac 5696 Digital-6 Camera Shoulder Bag עם משלוח ומע"מ, המחיר הסופי הוא 2200 ש"ח יש צורך לשפר משהו מהפריטים?
-
- 11 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-
-
-
המחיר טוב אבל השאלה היא האם זה שווה לקחת את הסיכון. אה,ואיך המצלמה הזאת???
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני חשבתי ללכת על המצלמה הזאת העם המצלמה הזאת שווה את הכסף ומה האיכות שלה(איזה רמה...לאיזה מצלמה זה משתווה בערך)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה הבעיה לצלם בימינו עם מצלמה אחת 24\7 שמוחברת למחשב אפילו דרך כבל USB? אפשר לקנות מצלמת לילה או לא ב40$, 1080p. אז איזה קשיים יש בלשים מצלמה כזו ולצלם נניח את המגרש חניה של הבית 24 שעות 7 ימים בשבוע? יש משהו שאני מפספס פה או שאני פשוט צריך מצלמה כזו ב40 דולר וכבל USB מספיק ארוך?
-
- 13 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
משרד עורכי דין רוצה שאני אעשה להם כמה צילומים של המשרד והאנשים. הם מצפים לקבל משהו כמו 20 תמונות בסופו של דבר. מה יהיה המחיר הסביר לבקש על זה?
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום חבר שלי נוסע בקרוב לאמריקה וביקש ממני למצוא לו מצלמה דיגטילת שמצלמת קטעי ווידיאו בסביבות ה 1000 דולר אז אני צריך המלצה למצלמה איכותית בסביבות המחיר הזה וגם דעה ממכם איפה כדאי יותר לקנות - אמריקה או בארץ ?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שקיבלת את עצת המערכת לגבי A80, הסתבר שהיא אזלה מהמלאי ולא ברור מתי המלאי יחודש. מתוך הנחה שברצוני לרכוש מצלמת 'קנון' במה הייתם בוחרים מתוך הרשימה הבאה: http://www.camera4less.co.il/categories.asp?cID=30 יש לציין כי אני זקוק גם למטען + זיכרון גדול (256 או 512) + תיק. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום בימים אלה אני מתכנן לקנות מצלמה בתקציב של 1500 ש"ח, מרוב כל הדגמים שהתלבטתי לגביהם אלה הדגמים שהגיעו לגמר: Canon PowerShot SX200 IS Panasonic Lumix DMC TZ6 אשמח אם תוכלו לומר לי מי מבינהם טובה ומתאימה יותר (או שאם יש דגם אחר בתקציב הנ"ל שלדעתכם טוב יותר) לצלם חובבן כמוני אשר מחפש מצלמה שתשמש את המשפחה לאירועים וטיולים, חשוב לי שהמצלמה תהיה איכותית מאוד (יחסית לתקציב הזה) ונוחה לתפעול יש לציין שאיכות הוידאו בכלל לא חשובה לי כי לא יהיה לי בה צורך. ושאלה נוספת מה ההבדל בין tz5 ל-tz6 מכיוון שההבדל במחיר מתבטא ב-30 ש"ח אך הזום האופטי ורמת הפיקסלים גבוהה יותר ב-tz6 דבר שניראה לי מצריך הפרש של יותר מ-30 ש"ח ולכן ניראה טיפה חשוד. תודה
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-
כיצד ניתן לוודאות שמצלמה חדשה? אני חושש שיביאו לי מצלמה מחודשת... :-\
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית דוד שלי טס לארצות הברית והוא יביא לי משם אז אתם אתם יכולים להמליץ לי על מצלמות איכותיות של 5 ע7 מיליון פיקסלים חשוב לי שהאיכות תמונה תהיה טובה ואם אפשר שתהיה עליה אחריות בארץ אבל לא חובהה שתהיה נוחה יפה וכל הדברים שצריכים להיות במצלמה פשוט אין לי מושג בזה.. תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני ימשיך את רצף תמונות החורף/שלג האחרון עם תמונות מאתר הסקי אלפנדורף/ווגריין שבאוסטריה. טיפוח של הבובה אחרי סופת השלגים של הלילה ופנורמה ענקית שצילמתי ביום האחרון -
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יצא לי לצלם היום סתם תמונה שלפי דעתי היא יצאה לא רע בכלל אשמח לתגובות נ.ב זהו זה העלה/הפרח האחרון שאני מעלה לפה חח [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הייתי רוצה מצלמה שטובה לצילום מהיר בעיקר ביום אבל נחמד אם גם הפלאש שלה יהיה מהיר . אני עושה פארקאור ויש לי חברים שרוכבים על האופנעים ויהיה נחמד אם אני יוכל לצלם אותם ואותי באמצע פעילות מהירה . אני לא יודעה כמה להשקיע אבל תנו לי אופציות בטווח של בין 1000 ל 2000 שח . תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מקווה שזה במאת שייך לפורום הזה כי בכל זאת מצלמת אנטרנט זה לא ממש צילום דיגיטלי חח א. יש כאלה מצלמות שאפשר גם להלביש אותן על הLCD וגם להניח אותן על משהו מישורי בלי שייפלו? כי אני מעוניין באחת כזו.. ב. שיהיה משהו קצת יותר מהאלה ב100 או 90 ש"ח שכתוב שזה מסוגל להגיע ל30 תמונות בשנייה בעוד כלחבר שלי יש כזה וזה לא נראה כאילו יש במאת 30 תמונות בשנייה.. ג.שלא תעבור ת200 ש"ח (או שלא תהיה יותר מדי מעבר ל200 ש"ח), ורצוי שזו תהיה אחת שיש בבאג כי זה פשוט קרוב לי לבית יחסית, או אולי ברשת פוטומניה אם שי לכם איזה מצלמות יש להם בדיוק..כי ראיתי שיש להם טיפה.. ד. שתהיה טובה יחסית לצילומים כמו אלה שבyoutube מצלמים את עצמם מנגנים איזשהו שיר על גיטרה למשל.. אין לי דרישה למשהו תותחי אני רוצ…
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי בעיה כאשר אני מנסה להעביר תמונות מהמצלמה למחשב אני נתקל בבעיה, כשאני מחבר את המצלמה המערכת מודיעה לי שחוברה חומרה חדשה (canon a630) , לאחר מכן הוא מפנה אותי לאשף חומרה חדשה, אני מנסה להתקין והמערכת מחפשת את הפריט לאחר מכן היא אומרת לי להכניס את הדיסק של XP וללחוץ על אישור. אין לי מושג איזה דיסק הם רוצים, המערכת דורשת ממני להעתיק קבצים מתוך כונן F . והפעולה נכשלת יש לצין שבעבר הצלחתי להעביר תמונות למחשב. מה הבעיה לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-