עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by kibub,

היי יש לי מצלמת סטילס אולימפוס דגם D-560 קניתי כרטיס 1GB של ושהכנסתי למצלמה המצלמה מודיע CARD EROR ושאני מכניס את הכרטיס לקורא זכרונות הוא קורא אותו והכל בסדר, מה הבעיה? יכול להיות שזה כרטיס מתקדם שהמצלמה לא תומכת בו...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by benor,

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by KoM,

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by TermiNal,

שלומות ;D אני רוצה חצובה. אני מחפש משהו זול, לא מקצועי, אבל משהו שבכל זאת יוכל לתת לי אפשרות לצלם כמעט מכל זווית. אשמח לקבל עוד פרטים וכמובן לינקים לחנויות. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. דחוףףףףףףףףףףףףףף!!!!!! (סתם סתם - תמיד רציתי לעשות את זה ) בכל מקרה, אני מת כבר להזמין את הA75 שלי ומה שמעכב אותי כרגע זה בחירת הכרטיס זכרון והמטען. אז שאלה ראשונה, האם יש הבדלים משמעותיים בין הכרטיסים. קצבי העברה וכו. מצאתי כאן בפורום את ההשוואה הזאת: http://www.dpreview.com/articles/mediacompare/default.asp?sort=fwread#fwperf אבל כמובן שהיא לא מכסה את כל הדמים והסוגים. אני עקרונית מטלבט בין הKINGSTON 128M שמוכרים בKSP ב170 שקל : http://www.kingston.com/products/cf.asp תמונה: לבין הלאקסר שמוכרים בCAMERA4LESS בתפזורת ב150שקל. זה כרטיס X12 והוא אמור להיות יותר מהיר מהלקסר X8 שהם מוכרים ב230 באריזה מלאה. (זה מה שהם אמרו בטלפון), יש על הכרטיס הזה 5 שנים אחריות אבל …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by benor,

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by R0ck,

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by guyo,

הצלם אבי גולדברג http://www.avigoldberg.com מציג את תערוכת צילומיו "בראשית" http://www.guy-olami.com/Recomm.htm בגלריית החלונות, בקומה 3 בקניון עזריאלי במהלך כל חודש מרץ הכניסה חופשית בשעות הפעילות של הקניון ממני גיא עולמי: אוצר גלריית החלונות http://www.guy-olami.com [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by cousinIT,

באתר של מצלמת וידאו מדגם DV3500 של חברת Mustek לא כתוב על כמות הזיכרון שמגיע עם קנייתה. תנו לי פרטים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. שתי תמונות מאגמון החולה:? ועוד אחת של החתולה שלי, בפיהוק אופייני:

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום אני מעוננין בקניה של מצלמת וידאו HD 1080P מחיר רשום למעלה. רציתי לדעת על דגמים ממולצים ואיזה נתונים צריך לבדוק כשאני רוצה לקנות מצלמה כזאת. יש איזה דגם של סמסנוג שראיתי שנראת טוב- SMX-K45. אני ישמח לתגובות תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by KoM,

אולימפוס C8080WZ, עבר ריכוך קל, ותיקון צבעים קל גם הוא...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by amisha,

יש לי זיכרונות של 128/64/8 מגה מהמצלמה הישנה ואני מעוניין להשתמש בהם במצלמה הבאה שלי יש לכם המלצה למיניהם ? אני לא הולך לדפוק תמונות על ימין ועל שמאל ואני צלם חובבן אפילו אבל אני צריך מצלמה באיכות גבוהה שמגיבה מהר מאוד ללחיצה על הלחצן לצילום ושלא תבלע סוללות מסך - ממש לא חובה גודל - לא קובע!!!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. ערב טוב, דיי התאכזבתי מהסוללה של המצלמה. היא נגמרה לי ממש ממש מהר בלי שימוש מיוחד. אני רוצה לקנות סוללה נוספת. איזה מומלצת? האם רצוי שהיא תהיה מקורית גם? אהה ואיפה קונים? (קרוב לראשל"צ) תודה !

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. התקציב 1000 שקל +- צילומים בטיולים בחוץ בחו"ל ובארץ וצילומים בסביבה ביתית חשוב שתיהיה נוחה לשים בכיס חשוב שתיהיה חזקה ותחזיק מעמד בתנאים קשים ◦סוג סוללות - מה עדיף? סוללות AA או פנימי?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Drazick,

עוד קצת תמונות מנפאל: כל התמונות צולמו במסגרת הטרק: Everest Base Camp ילדה נפאלית, הם כ"כ צנועים ומסבירי פנים. הר האברסט בכבודו ובעצמו. דווקא הוא הכי שמאלי (לא נראה הכי גבוה בתמונה). בבוקר שטיפסנו על ה- "קאלה פאטר". פרחים לפני הפאס לגוקיו. משחק עם ה- Channel Mixer שאר התמונות כאן: http://www.tapuz.co.il/Albums/publicAlbum.asp?a=448173&u=817182&ao=1 מי יכול לדאוג להחזיר משהו בסגנון "תמונת השבוע". אולי אפילו משהו נושא פרסים (הדפסת התמונה על גודל 20X30, אני מניח שלא יהיה קשה להשיג חסות). מין סקר עם מתמודדים ונושא שבועי או חופשי...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. יש לי מסרטה של JVC DVL9800 200X כמובן שיש לי חוברת הסברים של המסרטה אך אני לא מצליח בשום דרך לחבר אותה למחשב, למישהו יש מסרטה כזו ויודע איך לחברה למחשב אני אשמח לדעת איך הוא עושה את זה, ואים יש איזו דרך אוניבסאלית לחבר את המסרטה למחשב אני אשמח, אני יודע שיש קורא כרטסי זיכרון, זה יכול לפתוח בעיה אחת, אבל אני רוצה לדעת אם יש דרך לראות את ההסרטות דרך המחשב...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by malcolmx9,

לפני כשבועיים ביקשתי המלצה למצלמה דיגיטלית בתקציב עד 720 ש"ח בערך. בסוף, לפי ההמלצות שלכם, החלטתי ללכת Canon PowerShot A60 מחודשת. השבוע סיימתי סוף סוף לאסוף את הכסף למצלמה וכבר בשבוע הבא אני קונה אותה. רק שהכרתי מישהו שמבין במצלמות, והוא טוען שהמצלמה Olympus D540/C310 עדיפה על המצלמה Canon PowerShot A60 :-\. שתי המצלמות, מחודשות, הם בערך באותו המחיר. אני כבר שאלתי פה איזה מצלמה עדיפה אבל אתם אמרתם שה-Canon PowerShot A60 יותר טובה. אני רק רוצה להיות בטוח בקנייה שלי: מה עדיף מבין שתי המצלמות שהזכרתי? ל-Canon PowerShot A60 יש רק 2 מגה פיקסל וזום דיגיטלי של X2.5 שלעומתה ל-Olympus D540/C310 יש זום דיגיטלי של X3.2 ו-3 מגה- פיקסל. שתי החברות ידועות, אז מבחינת זה אין בעיה…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. מצלמה קומפקטית שיהיה אפשר להכניסה לכיס בעלת מאקרו, צילום טוב בתנאי חושך, צילום וידאו שלא יבייש יוטיוב, סוללה מאריכת חיים מטעינה לטעינה. השימושים? צילום חובבני, לפייס וכדומה. תקציב 600 ש''ח תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by SixKiller,

שלום... הזמנתי כמה מוצרים... ואחרי שמהשלוח יצא כבר והכל... אז ג'ון שלח לי מאייל... שמחקתי כבר.. אבל אני זוכר שהוא רשם משהו שזה לא יעבוד לי בישראל כי פה אין משהו שאין שם... משהו כזה לא ממש זוכר.. מישהו פה יודע על מה הוא מדבר?.. או איך אני יכול לעשות שזה יהיה בסדר..? לינק למוצר - http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1952&cat=103&page=1

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by benor,

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. בניגוד לעיניות האופטיות המוצלחות של מצלמות רפלקס, לעיניות אופטיות של קומפקטיות (עיניות חלון) יש מספר חסרונות משמעותיים שהופכים אותן לפתרון מאוד לא מוצלח בעיני. אני מעדיף להשתמש במסך ה-LCD בגלל הסיבות הבאות: חוסר דיוק כתוצאה מאחוז כיסוי נמוך. עיניות חלון אופטיות מציגות כ-80% מהתמונה, בהשוואה ל-100% במסכי LCD (ו-95% ברוב מצלמות ה-DSLR). המגבלה הזו משמעותית במיוחד בצילום נושאים שדורשים זווית רחבה, בגלל שחלק מהתמונה שיוצרת העדשה פשוט לא מופיע בעינית ולכן לא ניתן להתייחס אליו בבניית הקומפוזיציה. באופן מעשי זה הופך עדשות 28 מ"מ לשוות ערך ל-35 מ"מ או צר יותר. העדר תצוגה של פרטים טכניים. כשמצלמים עם עינית אופטית לא ניתן לראות שום פרטים טכניים על הצילום. זה מאוד מגביל את היכולת ל…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. מקרא תקציבי: עדשת NIKON 18-105MM F3.5-5.6 VR ED - עולה 1600 שקל מצלמה דיגיטלית | מצלמות דיגיטליות | מצלמת וידאו | - Nikon AF-S DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR זמין במלאי!! עדשת Nikon AF -S DX Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6 VR - עולה 550 שקל מצלמה דיגיטלית | מצלמות דיגיטליות | מצלמת וידאו | - Nikon AF-S DX Nikkor18-105mm f/3.5-5.6G ED VR זמין במלאי!! עדשת Tamron AF 70-300mm F/4-5.6 DI LD MACRO - עולה 950 שקל מצלמה דיגיטלית | מצלמות דיגיטליות | מצלמת וידאו | - Tamron AF70-300mm F/4-5.6 Di LD Macro עדשת sigma 18-200mm f3/5-f6.3 DC - עולה 1300 שקל מצלמה דיגיטלית | מצלמות דיגיטליות | מצלמת וידאו | - Sigma 18-200mm F3.5-6.3 DC for Nikon עדשה Sigma 18-125mm f3.5-5.6 DC - עולה…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. נושא הסדנא הוא למעשה ספין של פתיל "סביבת העבודה" שרץ כבר יובלות בדיון הכללי אם איני טועה וכן ניתן למצוא כמותו בפורומים רבים אחרים, אנשים מצלמים את סביבת העבודה שלהם ומעלים לפורום, התמונות לרוב מאוד סטנדרטיות ודומות זה לזו. מטרת הסדנא היא מעט שונה, המטרה היא להציג את סביבת העבודה האישית כפי שאתם רואים אותה או כפי שהייתם רוצים לראות אותה, זאת בטכניקה של העמדת אוביקטים באופן שונה ו/או בחירת זווית אישית, בחירת תאורה, קומפוזיציה. זוהי סדנת צילום ולא גרפיקה ממוחשבת, אז בבקשה מינימום עיבוד תמונה (חידוד, ניקוי רעשים, קרופ וזהו בערך). על מנת להוסיף אתגר, ליישר קו בין החברים ומאחר שמדובר בסדנא ראשונה ובסיסית - ללא שימוש במבזק חיצוני (אבל אפשר מקורות אור מלאכותיים אחרים - כגון פנס ש…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by yossitehila,

תקציב 1600-1800. לשימוש ביתי חובבני איזה מצלמה יכולה להתאים לי???

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים