צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
תמונה שכבר הרבה זמן רציתי לצלם,וצילמתי היום. A520 : 10 שניות חשיפה F/8 100 ISO תהנו http://img374.imageshack.us/img374/502/img0652edm0sb.jpg
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי זיכרונות של 128/64/8 מגה מהמצלמה הישנה ואני מעוניין להשתמש בהם במצלמה הבאה שלי יש לכם המלצה למיניהם ? אני לא הולך לדפוק תמונות על ימין ועל שמאל ואני צלם חובבן אפילו אבל אני צריך מצלמה באיכות גבוהה שמגיבה מהר מאוד ללחיצה על הלחצן לצילום ושלא תבלע סוללות מסך - ממש לא חובה גודל - לא קובע!!!!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כנראה אמור לנסוע לטוקיו ביום רביעי הבא, לכן אני חייב למצוא ולקנות במהירות מצלמה דיגיטלית,אפשר בארץ,בדיוטי פרי או בטוקיו. המחירים בטוקיו שמעתי שמאוד גבוהים ולכן נראה לי שגם יותר מישראל? לכן עדיף לקנות כבר בארץ עם אחריות והכל. מחפש מצלמה קומפקטית ולא גדולה,3-4-5 מגה פיקסל. וכרטיס זיכרון של 256 מינימום. מצלמה עם פוקוס חד וצבעים טובים,שצילום במצב אוטומתי יצא טוב כי אני לא מומחה ענק בצילום. עדיף מהחברות: canon,fuji,sony,minolta olympus עם קאנון יש לי ניסיון טוב.סוני ממה שבדקתי המצלמות איטיות?.. תקציב במחירים של הארץ עד 1800 בערך. חשבתי על: IXUS430/410 או s410 או אם יהיה כסף ixus40. כל שאר החברות לא מכיר דגמים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המצלמה נפלה ולא פועלת , הראש עדשה 'נתקע' באמצע. הכפתור של ברירת צילום יצא (נשבר) השאלה היא כמה זה אמור לעלות (אם אפשר לדעת), ובעיקר לאן שווה לי לשלוח אל המצלמה לתיקון? לחנות הפרטית שממנה קניתי או לרשת כלשהי? את המצלמה קניתי מחנות פרטית לפני כ5 שנים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלומות ;D אני רוצה חצובה. אני מחפש משהו זול, לא מקצועי, אבל משהו שבכל זאת יוכל לתת לי אפשרות לצלם כמעט מכל זווית. אשמח לקבל עוד פרטים וכמובן לינקים לחנויות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
או במילים אחרות, אני צריך מצלמה באזור ה1000 שקל עד סוף שבוע הבא, פנסוניק לא זמינות ביורוקום, עברתי בהרבה חנויות, ואין מלאי מדף. איזו מצלמה מומלצת שמשתווה באיכות פחות או יותר, מומלצת במקום המצלמות של פנסוניק ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש הבדל באיכויות הצילום בין Z1 ל-Z10/20 בגלל החיישן שהוא 1/2.7 במקום 1/2.5? בתודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סוללות או לא להיות ? 1. עבור מצלמת סטילס, ברשותי סוללות נטענות GP 2700mAh, נוכחתי לדעת שכאשר הן נמצאות במצלמה כחודש-חודשיים ללא שימוש, הן מתרוקנות כמעט לחלוטין, 1. האם מדובר בתופעה טבעית ? 2. היכן מומלץ לאחסן את הסוללות ? בתוך המכשיר ? מחוץ למכשיר ? במקרר ? 3. ללא קשר, אני זקוק לסוללות נוספות, נתקלתי בסקירה הזו : http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=638340 האם GP REcyko+ עדיפה על רביעיה נוספת של GP 2700mAh ? האם אין GP REcyko+ בעוצמה גבוהה יותר מאשר 2050mAh ? (או שאולי העוצמה הזו זהה ל GP הרגילות בועצמה 2700mAh ?) 3. עבור מצלמת ווידאו Canon Vixia HG20 שמגיעה עם סוללה BP-807, האם יש לבצע הטענה ראשונית של הסוללה לפני השימוש ? אם כן, לאורך כמה זמן ? 4. עבור אותה מצלמת …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
לצערי הרב ,חרף כל הזהירות המצלמה נפלה לי מגובה של כחצי מטר. אין שום סימן לנזק חיצוני ,אולם כשהדלקתי אותה לראשונה מייד אחרי הנפילה, העדשות יצאו אבל על המסך הופיעה הודעת שגיאה כדלהלן : FOCUS ERROR והתמונה על הצג מטושטשת . לחיצה על כפתור הצילום לא מניבה תוצאה. ביכולתי לגשת לתפריט ולעבור על כל הצילומים שבוצעו טרם הנפילה. לחיצה על כפתור הכיבוי\הדלקה גורמת לכיבוי המצלמה אולם העדשות נשארות בחוץ. ככול הנראה מדובר בנזק מכני כלשהוא במנגנון השולט על כיוון העדשות. אולי נתקלתם בבעיות דומות בעבר ותוכלו לענות לי על מספר שאלות : להערכתכם מה סדר גודל עלות התיקון? האם בכלל כדאי לתקן אותה בהתחשב במחיריהם של מצלמות דיגיטליות דומות ? האם תיקון במקום אמין מסוגל להביא את המצלמה לרמת התפקוד המקו…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דחוףףףףףףףףףףףףףף!!!!!! (סתם סתם - תמיד רציתי לעשות את זה ) בכל מקרה, אני מת כבר להזמין את הA75 שלי ומה שמעכב אותי כרגע זה בחירת הכרטיס זכרון והמטען. אז שאלה ראשונה, האם יש הבדלים משמעותיים בין הכרטיסים. קצבי העברה וכו. מצאתי כאן בפורום את ההשוואה הזאת: http://www.dpreview.com/articles/mediacompare/default.asp?sort=fwread#fwperf אבל כמובן שהיא לא מכסה את כל הדמים והסוגים. אני עקרונית מטלבט בין הKINGSTON 128M שמוכרים בKSP ב170 שקל : http://www.kingston.com/products/cf.asp תמונה: לבין הלאקסר שמוכרים בCAMERA4LESS בתפזורת ב150שקל. זה כרטיס X12 והוא אמור להיות יותר מהיר מהלקסר X8 שהם מוכרים ב230 באריזה מלאה. (זה מה שהם אמרו בטלפון), יש על הכרטיס הזה 5 שנים אחריות אבל …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט לאדריכלות ברשותי מצלמה CANON POWERSHOT S3 IS, אני מחפש מצלמה שתהיה קטנה יותר ויהיה לי נוח להסתובב איתה כל היום בתיק אין צורך שהיא תיכנס לכיס אבל שתהיה כזו שלא מפריע שהיא כל היום בתיק. אני בעיקר זקוק למצלמה כדי לצלם אובייקטים. התקציב הוא בסביבות 250$ גמיש ואני קונה את המלצמה בניו יורק. להלן השאלון: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? התקציב גמיש בסביבות 250$ אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? המצלמה היא עבור סטודנט לאדריכלות בעיקר מתוכנן צילום של אובייקטים בתנאי אור יום האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עיבוד כבד לתמונה שפשוט דרשה תוצאה כזאת. המקורית בצבעוני. שתי גרסאות... התמונה המקורית צבעונית כמובן...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיון בדף הבא : http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_s2is%2Ccanon_s3is&show=all רואים שישנם מספר הבדלים .אולם בתור אחד שלא מכיר כול כך את המושגים הטכניים השונים,אני לא ממש יודע עד כמה הם גדולים. האם ההבדלים הללו משמעותיים ושווים את ההפרש של כ-700 שח בין שני הדגמים? חשוב לי : שיצאו תוצאות טובות בצילום ללא פלש ,בתנאי תאורה נחותים. שהקליפ וידיאו יהיה איכותי. שהמייצב האופטי והאוטופוקוס יתפקדו היטב בזום המקסימלי x12 ובתנאי תאורה ירודים , בשני המצבים גם בצילום stills וגם בצילום קטע וידיאו. במידה וישנה מצלמה אחרת (עם מייצב תמונה +זום גבוהה +אפשרות צילום וידיאו 640x480 - fps 30 +מסך מיפרקי +הזנת מתח מסוללות אצבע ניטענות -AA ) …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה איכותית ולאחר שיטוט באתר אין לי ספק שה CANON A60\A70\A80 הם הטובות ביותר יש לי רק בעייה אחת איתן, אני רוצה מצלמה שתהיה קטנה יותר היא קצת עבה ולא נוחה... ראיתי של אולימפוס קטנות הרבה יותר ושל קסיו דקות כמו כרטיס אשראי השאלה מי מהן מתקרבות לאיכות של קנון... המצלותיכם תתקבלנה בברכה... תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה אני מלם בחושך בדרך כלל מועדונים ויש אנשים שיש להם עינים אדומות ואין לי מה לעשות אם זההה ואני מפעיל את האופציה של זה עכשיו אני מצלם על M וזה עובד ככה זה לפחות מראה לייי אז אני לא יודע מה לעשות יש למישהו פיתרון?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כעיקרון צילמתי את ה-R6 באולם התצוגה של מטרו ימאהה (מודל 2008 ;D), רציתי לשמוע לגבי 2 תמונות האלה, אם צריך לשפר וכו'....
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... הזמנתי כמה מוצרים... ואחרי שמהשלוח יצא כבר והכל... אז ג'ון שלח לי מאייל... שמחקתי כבר.. אבל אני זוכר שהוא רשם משהו שזה לא יעבוד לי בישראל כי פה אין משהו שאין שם... משהו כזה לא ממש זוכר.. מישהו פה יודע על מה הוא מדבר?.. או איך אני יכול לעשות שזה יהיה בסדר..? לינק למוצר - http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1952&cat=103&page=1
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אוקיי אז היום שקמתי ממנוחת הצהריים הדלה שלי הסתכלתי מבעד לחלוני וזה מה שראיתי! תופעת טבע מדהימה שעוד לא נתקלתי בה! התמונות ללא עריכה! תהנו. :
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-