עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by LaCostE,

שלום לכולם :] יש לי מצלמה דיגיטלית Sony DSC P73 , אבל לאחר החלטת המשפחה שלי כנראה לצאת לגיחה לחו"ל לכמה שבועות אנחנו צריכים מסרטת וידיאו . התקציב הוא בסביבות 2000 שקל , אפשר קצת פחות , אפשר קצת יותר . ( עדיפות לSony ) ורק עוד שאלה , יש אפשרות שנקנה את המצלמה מחו"ל ? יהיה יותר זול ?

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by kdani,

אשמח לקבל המלצה למצלמת וידאו, הביקורות הרשת לא ברורות ואין קוהרנטיות בין ביקורות "מומחים" לביקורות משתמשים באמזון למשל. מחפש מצלמה טובה אבל לשימוש ביתי/עבודה (לא צילום מקצועי) בטווח מחירים עד 500 דולר. המצלמה שנראית לי מתאימה HF R500 של קנון, אבל אין עליה מספיק מידע. יש גם HF M500 שעולה כפול, לא ברור לי למה.... אשמח להמלצות, (כן/לא לגבי אלה - או מצלמות דומות בסדר גודל הזה) . תודה, דני

3. Started by AcidBurn10,

שלום חברים, אני רוצה לקנות מצלמת וידאו. התקציב בגדול עד 3000 אם אפשר פחות אז ברור שעדיף. השימושים בעיקר צילום ביתי ובחוץ של הילדים משפחה וכו' .. תוך כדי חיפושים נתקלתי בדגם הזה: Panasonic HC-VX870 4K Ultra HD - מוגזם או כדאי ? המלצות לדגם אחר או חברה אחרת? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by composite,

שלום אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו חדשה (מסרטה). דרישות: שתוכל לצלם ב- HD, שתהיה מבוססת הארדיסק בעל נפח רב. תקציב: אין כרגע, אני קודם צריך לראות מה המחירים הסטנדרטיים. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  5. Started by shlomom,

מעוניין לקנות מצלמת וידאו בארה"ב. יש למישהו המלצה על מצלמה טובה. נתקלתי במצלמה GS320 של פנאסוניק, האם יש לכם משהו להגיד עליה? או מצלמה אחרת טובה?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  6. Started by Enthalpy,

שלום, עקב נסיעה לארה"ב אני חושב על קניית מצלמת ווידאו חשוב: גודל (שתהיה קטנה כמה שיותר) ואיכות צילום. סטילס ממש לא חשוב. ראיתי שאוהבים פה סוני ופנסוניק מבחינת האיכות לפחות, השאלה יש דגמים מומלצים בטווח מחירים הזה? בעיקרון אני משווה באתרים של bestbuy amazon ו newegg אם יש עוד אחד מומלץ אני אשמח :-) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  7. Started by edeNF,

הקניה תתבצע בארה"ב, ככל הנראה ב- B&H בניו יורק. התקציב בסביבות 600$. מחיפוש קצר הדגמים שמצאתי הם: Canon HF20 Canon HF200 + צריך לקנות כרטיס זכרון Panasonic HDC-HS250 אשמח אם תעזרו לי להחליט, ואולי לשמוע המלצות על דגמים מומלצים יותר, תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום. מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 2000+ אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? הכל האם אתה מתכוון לצלם בעלי חיים מרחוק? ציפורים במעוף? חרקים מקרוב? לא צילום שדורש מאקרו או זום מטורף. למיטב הבנתי שאר השאלות מתמקדות במצלמות סטילס, כך שאעבור לפרטים הרלוונטים: מה שחשוב לי זה צילום ע"ג כ. זיכרון בפורמט MPG כך שאין צורך להמיר אחרי שפותחים את הקובץ במחשב (מצוין לתוכנות עריכת וידאו), ורזולוציה אני לא חושב שבתקציב הזה יש HD אז רזולוציה של 720X480 תספיק. אשמח לשמוע איזה דגם נראה לכם מתאים ומשווק בארץ. תודה.

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  9. Started by atila3,

שלום. האם תוכלו להמליץ לי בבקשה על מצלמת וידאו דיגיטלית עד תקציב של כ-2000 ש"ח? האם במסגרת התקציב הזה ניתן למצוא מצלמות וידאו תומכות HD? תודה מראש וסוף שבוע שקט.

10. תודה מראש לממליצים. אין שום העדפות.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  11. ידידה שלי ביקשה ממני לברר לה בקשר למצלמת וידאו דיגיטלית איכותית ואמינה ככל האפשר בטווח מחירים של 3-3.5K על מה תמליצו? חשבתי על זה.

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  12. אני מחפש מצלמת וידאו בשביל אחי עם איכות טובה ומחברה אמינה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  13. שלום לכם, אני מחפש מצלמת וידאו שתתן את היחס הכי טוב של תועלת מול כסף ותספק את הצרכים כמובן. השימוש העיקרי של המצלמה הוא לצילום הרצאות לאינטרנט (יוטיוב וכו'). רוב הזמן אני מתכוון לצלם את עצמי ככה שהמצלמה צריכה לדעת לכוון את הפוקוס בצורה טובה מבלי שמישהו נוסף יכוון אותה. שימוש המשני שלה זה לצילום שיחות של אנשים בתנאים שונים, בעיקר רחובות באור יום. מידי פעם צילום לילה(לא חשוב במיוחד). אומנם לא נדרשת איכות גבוה במיוחד לסרטוני יוטיוב אם זה אפשרי בתקציב הייתי רוצה שהמצלמה תיהיה באיכות צילום HD. התקציב הרצוי הוא 2500 עם חריגות. אני מכוון שהמצלמה תשרת אותי הרבה מאוד זמן לכן יציאות נפרדות למיקרופון למשל יכולות להועיל מאוד בעתיד כאשר ארצה סאונד מקצועי יותר. בנוסף אני צריך ה…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם, ההורים אוטוטו טסים לאמריקה ורוצים לקנות מצלמת וידאו אחרי שהגיעו למסקנה שעם סטילס לא ממש "מרגישים" את הטיול אחרי זה בבית (אל תסקלו אותי זה מה שהם אמרו). אז כמה פרטים כדי שתוכלו לתת את ההמצלה המותאמת ביותר- -מצלמה פשוטה. ההורים שלי יצלמו ומצלמים רק במצבים אוטומטיים, הם לא מסתדרים עם גאדג'טים ועם הפלאפון רק למדו לשלוח אס.אמ.אס אז תפעול פשוט וממשק מאוד נוח להפעלה וקל ללמידה זה חובה. -מסך גדול כמה שיותר, בלי לחצנים מיניאטורים, מסך מגע עדיף. -זום גדול - לא יודע כמה זום נחשב גדול אבל שיהיה מכובד. -גודל - כמה שיותר קטן יותר טוב כנ"ל משקל. -זכרון - אני לא כ"כ מתמצא מה הנפח הממוצע בשוק אבל אני יודע שיש מבוססי הארדיסק או די וי די וכו' - העיקר שיספיק לפחות לסביב 5-8 במקרה…

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  15. שלום לכולם ותודה. הבר מצווה של אח שלי מגיע (ומהר) ואבא שלי החליט להתחדש במצלמת וידאו. עכשיו אין לי מושג בזה ואנחנו מחפשים המלצה למצלמה המצלמה תיקנה בעזרת ה' מחו"ל ובגדול אין ממש הגבלה למחיר אבל שיהיה סביר והגיוני ויחס מחיר-תועלת טוב. מה חשוב לנו? -ידידותית למשתמש -זום טוב -שעות עבודה טובות -עמידה (אחים קטנים) תודה לעוזרים אהה ואנחנו רוצים שנוכל להקליט בפורמט החדש של ההיי דפניישון שאלה: איזה אמצעי אחסון כדאי לבחור? HD יעשה בלאי לא? מה על הSSD החדש הזה?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by zam,

ה- F40 שלי כבר לא מספקת את הסחורה. אני מחפש מצלמה לאירועים משפחתיים קטנים (לא חתונות וכדו') 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 700 - 1000 ש"ח. האם תקציב זה בכלל ריאלי? 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. 2 בסולם 1-10 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? F40 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by OverclockedMyToaster,

אני מחפש לקנות מצלמת וידאו בכ1600 שח. היא מיועדת לצילום חופשות משפחתיות (מדובר על טיולים בחו"ל, שעלולים לקחת יום שלם, ולכן אעדיף מצלמת וידאו עם "הרבה מרץ"), לכן צריכה להיות עמידה ונוחה (דווקא לא מבחינת גודל). האם ניתן לקנות בסכום הזה מצלמת וידאו של תקליטורים ולא קלטות? תודה מראש. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? כ1600 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בתאורה טובה, אבל יהיה נחמד אם תהיה אפשרות לצילום בתאורה חלשה האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? אם יהיה כזה מצב - אני מעדיף להיות מסוגל לצלם האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות ב…

18. Started by pwntigo,

שלום, אני שוקל לקנות מצלמת וידאו בעיקר (שתיהייה כמובן גם אפשרות לסטילס) בעיקר לצילום ארועים משפחתיים, טיולים, נופים וכו... לא חייב איכות HD שיהייה אפשר לצלם גם בחושך שיהייה משך חיי סוללה ארוכים (שעתיים ומעלה, יש דבר כזה?) כל המלצה תתקבל בברכה תודה!

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. אני מחפש מצלמה קטנה ואיכותית שתצלם לי גם וידאו וגם סטילס, דגש על סטילס. אני לא צריך משהו בומבסטי, איזה 7-8MP וסרטונים ברזולוציה סבירה. תסלחו לי על הבורות, אני פשוט ממש לא מבין בזה כלום. אם יש צורך לחרוג ב 100-200 ש"ח, וזה שווה את זה, אז אפשר, אבל העדיםות היא לתקציב של עד 800 ש"ח.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. חשוב שיהיה לה זום אופטי לפחות X15 שתהיה קטנה ונוחה ועם אפשרות לצילום סטילס על כרטיסי SD... חשבתי על ה PANASONIC PVGS12 איך היא? תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  21. Started by big foot,

אני צריך המלצה למצלמת וידיאו דיגיטאלית לחובבנים עד 2,000 ש"ח תודה מראש BIG FOOT

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  22. Started by shibby15,

התקציב אמור לכלול מצלמה+כרטיס 1 גיגה+סוללות. כלומר מצלמה+כרטיס 1 גיגה עד 750. ואם המצלמה כוללת סוללת ליטיום אז עד 800. חשובה האחריות וכמובן האיכות ועדשה רחבה ככל האפשר. אשמח להמלצות תודה מראש רום

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  23. אהלן, מחפש מצלמה בתקציב של 250-350$ (תירכש בארה"ב). עיקר השימוש של המצלמה יהיה במהלך מסלולי טיול כך שדרישה עיקרית ממנה תהיה צילום נופים/פרחים/ציפורים וכדומה.. שאר תכונות נדרשות: עמידות לחול ולנפילות (באופן יחסי כמובן. המצלמה לא צפויה ליפול כעניין שבשגרה). עמידות למים עד 2 מטר (כעיקרון אני צולל עד עומק של 30 מטר אך אני מעדיף איכות תמונה טובה יותר על פני עמידות בעומק. אם ישר אפשרות לקופסת צילום עמידה בעומק זה יהיה אחלה). עמידות לקור/שלג. זמן תגובה מזערי (אינני יודע מה המונח המקצועי, הכוונה שיתאפשר "לתפוס" תמונות רגעיות כמו קפיצות וכו) אפשרות לוידאו איכותי. מבחינתי היכולת להצמיד את המצלמה לקסדה או לרכב כדוגמת GoPro HD Hero 3 מיותרת אם זה בא על חשבון יכולות הצילום במגבלת הת…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by itaysp,

שלום, אני רוצה לקנות מצלמת כיס קטנה.. כמה שיותר קטנה אבל שתהיה בה שליטה מינימלית על ההגדרות. אני לא ורצה רק ללחוץ ולצלם אלא גם לשלוט על ההגדרות, אבל מצד שני אני רוצה שהיא תהיה כמה שיותר קטנה. לדוד שלי יש D70 ונסעתי אליו לפני כמה חודשים.. שבוע הייתי איתה כל הזמן ונידלקתי עליה.. אבל הבעיה שהיא גדולה. וגם כל שאר הדמוי DSLR גדולות. אני מחפש משהו קטן ויפה וטוב במחיר טוב לדוגמה Nikon COOLPIX S6 או Olympus µ-mini DIGITAL S המצלמה תקנה כנראה בארה"ב, לכן המחיר הוא בערך 300$. אם אפשר להכניס כרטיס זיכרון נוסף ובטריו נטענות במחיר - אחלה, אם לא - אז לא. אני אקנה בהזדמנות אחרת אחרי שאני אחסוך עוד קצת.

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  25. להלן השאלון... * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1200 ש"ח עם אפשרות לחריגות מינוריות * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? הרוב באור יום, אך חשוב שיכולות הצילום בלילה יהיו טובות גם הן * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). באור חלש הצילום יהיה בעזרת פלאש * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. כלל לא * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד …

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.