עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אורח יואב
    Started by אורח יואב,

הי, חזרתי מטיול וגיליתי שבכמה מהימים המצלמה, קנון SX610HS, הייתה על מצב אוטו הייבריד - המצב שמצלם סרטון קצר ורק אז תמונה (הקובץ הסופי הוא סרטון)... בבקשה תגידו לי שיש דרך להמיר את כל הקבצים האלה לתמונות סטילס רגילות שאפשר לפתח בחנות צילום... תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני קניתי אותו.. עדיין לא יצא לי לצלם איתו בצורה רגילה, אבל שמתי את מצב הצילום על AUTO.. והתמונה לא יוצאת כל כך חדה. האם זה בעיה במצלמה וכדי לי להחליף אותה, או שזה בסדר? וסתם שאלה האם במחיר 1000 שקל, זה נקרא "עסקה טובה" וקיבלתי תמורה טובה לכסף או שעשיתי טעות פה? אני פשוט לא מבין בצילום :-\

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by benor,

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Drazick,

עוד קצת תמונות מנפאל: כל התמונות צולמו במסגרת הטרק: Everest Base Camp ילדה נפאלית, הם כ"כ צנועים ומסבירי פנים. הר האברסט בכבודו ובעצמו. דווקא הוא הכי שמאלי (לא נראה הכי גבוה בתמונה). בבוקר שטיפסנו על ה- "קאלה פאטר". פרחים לפני הפאס לגוקיו. משחק עם ה- Channel Mixer שאר התמונות כאן: http://www.tapuz.co.il/Albums/publicAlbum.asp?a=448173&u=817182&ao=1 מי יכול לדאוג להחזיר משהו בסגנון "תמונת השבוע". אולי אפילו משהו נושא פרסים (הדפסת התמונה על גודל 20X30, אני מניח שלא יהיה קשה להשיג חסות). מין סקר עם מתמודדים ונושא שבועי או חופשי...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. הייתי אמור לטוס לברזיל עם הורי,אך לבסוף עקב מחוייבות אחרת שלי ,טסו הורי לבד,אבל ביקשתי מהם לקנות לי את המיני חצובה המגניבה שהוצגה פה לפני כמה חודשים על ידי ICE2K,שגם היה נחמד מאוד והסכים להגיד לי היכן קנה אותה בברזיל. הורי קנו לי שם דגם טיפה יותר מתקדם,דגם WT0500,שהיא טיפ'לה יותר גדולה מזאת של ICE2K... תמונות

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by 3 ATHLON,

שלום אנשים... איפה לכל הרוחות והשדים אפשר למצוא USB Driver for Digital Video Camera למצלמת וידאו של PANASONIC NV-GS47??? אפילו באתר של PANASONIC לא מופיע הדגם של המצלמה !!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by R0ck,

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. יש לי CANON A60 ושם התאריך לא מופיע על גבי התמונה, השאלה שלי היא לגבי ה A85, ועם לא, אז יש המלצות למצלמה בסכום של כ1000 ש"ח עם תאריך על התמונות עצמם ובמפרט של ה A85? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by KoM,

אני ראיתי בתמונה לא יותר מעמק זעיר (מדובר בצילום קרוב של הרבה טחב). כאשר בעצם הפנו אותי לדמות שמסתתרת בתמונה, דעתכם ? העמק הדמות הדמות בעיבוד קל שמדגיש אותה יותר...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by matessim,

שלום, אני צריך מצלמה לחבר עד 1000 שקל, המצלמה היא בעיקר לצלם אירועים, אם אפשר מצלמה SLR, ולא קומפקטית. אם יש לכם מצלמות שחורגות קצת או הרבה אבל שווה לחסוך להם, או דעה, בבקשה תגיבו גם כן

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by shimon956,

שלום לכולם אני גר ליד הים והיתה אתמול סופת ברקים מהממת של ברקים בים ורציתי נורא לתפוס איזה ברק אחד לצלם אבל זאות הבעיה אני לא יודע איך להגדיר את המצלמה שלי לצלם במהירות גבוהה או כמה תמונות במכה אחת שיתאים לתפוס ברק המצלמה שלי זה canon a80 תודה מראש לכול העוזרים אם יהו כאלה!!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Dark_Phantom,

[attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by בטיטi,

ברשותי מצלמת וידאו פנסוניק דגם NV-GS57, השומרת את המידע על קלטת Mini DV. הייתי בטוח שקלטת Mini DV הינה דיגיטלית לחלוטין, וכי החומר המוסרט יהיה באיכות גבוהה. לאחר העברת החומר למחשב (באמצעות Mindowx Movie Maker, תוך סימון Best Quality), התאכזבתי קשות. 1. להלן קטע קצר לדוגמא (קובץ WMV באורך 20 שניות במשקל של כ 1.5 מגה), מה דעתכם על האיכות ? האם היא סטנדרטית ? מכאן: http://www.upfree.net/535test.wmv או מפה : http://files-upload.com/files/530824/test.wmv 2. האם האיכות הירודה (בעיני) היא תוצאה של איכות המדיית ה Mini DV ? של המצלמה ? של שניהם ? תודה !

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יש לי מצלמת CANON A610, והיא נפלה במהלך טיול, וכרגע הכפתור של הזום והמצבים בקושי עובד.. האחריות לא מכסה דברים כאלה, ובכל מקרה החנות שקניתי ממנה נמצאת במרכז, ואני מהצפון, אז רציתי לדעת מה ניתן לעשות עכשיו, האם יש מעבדות תיקון שיכולות לתקן את המצב?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אהלן אנשים, התלבטתי רבות בין קניה של מצלמה דיגיטלית לקניה של N95, עקב בעיות תקציב (N95 עולה קרוב ל 4K בימינו) שנובעות מבזבוז משוויע על מסכים חדשים ושטויות אחרות כמו Wii, אני נאלץ להתפשר על מצלמה נפרדת מפלאפון... מעולם לא הייתה לי דיגיטלית, ואף פעם לא הייתי צלם גדול אני מחפש מצלמה עד 1000 ש"ח (אפשר לחרוג מעט אם יש הצדקה) חשוב מאוד שתהיה קומפקטית מאוד, חסכונית בסוללות, ואיכותית עד כמה שניתן בתקציב מבחינת פונקציות - שתצלם תמונות....? אני לא ממש מכיר את כל שאר הדברים שדיגיטליות יודעות לעשות אשמח לשמוע את ההצעות שלכם.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by tktur1,

שלום... תמונה שצילמתי עם p&s פשוטה... בנתיים עד שנקנה משהו רציני.. בכללי כזה ..מה לשפר .. מה טוב?... אני לא המבין הכי גדול... תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by guyo,

הצלם אבי גולדברג http://www.avigoldberg.com מציג את תערוכת צילומיו "בראשית" http://www.guy-olami.com/Recomm.htm בגלריית החלונות, בקומה 3 בקניון עזריאלי במהלך כל חודש מרץ הכניסה חופשית בשעות הפעילות של הקניון ממני גיא עולמי: אוצר גלריית החלונות http://www.guy-olami.com [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. 1. אני יודע שלמצלמה מתאים הזכרון Compact Flash, האם יש עוד סוג שמתאים? 2. מה ההבדלים בין Compact Flash ל Compact Flash Ultra? 3. האם המהירות של הכרטיס באמת כזה חשוב? 4. מה ההבדל בין הכרטיסים הזולים ליקרים באותו גודל...וכמובן על מה אתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. או במילים אחרות, אני צריך מצלמה באזור ה1000 שקל עד סוף שבוע הבא, פנסוניק לא זמינות ביורוקום, עברתי בהרבה חנויות, ואין מלאי מדף. איזו מצלמה מומלצת שמשתווה באיכות פחות או יותר, מומלצת במקום המצלמות של פנסוניק ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, אני סטודנט לאדריכלות ברשותי מצלמה CANON POWERSHOT S3 IS, אני מחפש מצלמה שתהיה קטנה יותר ויהיה לי נוח להסתובב איתה כל היום בתיק אין צורך שהיא תיכנס לכיס אבל שתהיה כזו שלא מפריע שהיא כל היום בתיק. אני בעיקר זקוק למצלמה כדי לצלם אובייקטים. התקציב הוא בסביבות 250$ גמיש ואני קונה את המלצמה בניו יורק. להלן השאלון: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? התקציב גמיש בסביבות 250$ אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? המצלמה היא עבור סטודנט לאדריכלות בעיקר מתוכנן צילום של אובייקטים בתנאי אור יום האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by moonjib,

בעקבות הדיון של boren (שדורש עדכון): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=102922.0, עלו לי כמה שאלות לראש: 1. למה במצלמות DSLR אין "תצוגת מסך חיה" (Live LCD shooting view)? חוץ מה-Olympus E-330. כלומר במה זה מתבטא? מה היצרן צריך לעשות כדי שיהיה את הפיטצ'ר הזה? 2. למה אין אפשרות לצלם וידיאו? האם כמו ה-live lcd שנכנס עכשיו לחלק מהמצלמות החדשות, גם הוידיאו יכנס למצלמות DSLR עתידיות, או שאין אפשרות להוסיף את הפיטצ'ר הזה? 3. האם העובדה שאין היסטוגרמה חיה (אלא רק אחרי הצילום) קשורה בזה שאין live lcd? 4. למה נוצר תהליך ה-blackout ? 5. אני זוכר את boren אומר שהמושג "DSLR-like" הוא בולשיט שיווקי, עדיין לא הבנתי את ההבדלים (שהוא מדבר עליהם, כלומר שאין דבר כזה). אני …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by pringles,

צילמתי סירטונים ומחקתי אותם אז איך אני יכול להחזיר אותם מהמחשב לכרטיס זיכרון יש לי A75 ואין לי קוראי כרטיס זיכרון

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Born2Kill,

כעיקרון צילמתי את ה-R6 באולם התצוגה של מטרו ימאהה (מודל 2008 ;D), רציתי לשמוע לגבי 2 תמונות האלה, אם צריך לשפר וכו'....

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שאלון לקניית מצלמה דיגיטלית קומפקטית מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?1000 שקל +- אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? יום יומי, טיולים וכו האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). יכול להיות. לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בה…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by GiZmo,

איזו מהמצלמות הנ"ל עדיפה ? או שיש מצלמה טובה יותר בתקציב הזה (200$ בארה"ב) ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.