צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
שלום אנשים... איפה לכל הרוחות והשדים אפשר למצוא USB Driver for Digital Video Camera למצלמת וידאו של PANASONIC NV-GS47??? אפילו באתר של PANASONIC לא מופיע הדגם של המצלמה !!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
עוד קצת תמונות מנפאל: כל התמונות צולמו במסגרת הטרק: Everest Base Camp ילדה נפאלית, הם כ"כ צנועים ומסבירי פנים. הר האברסט בכבודו ובעצמו. דווקא הוא הכי שמאלי (לא נראה הכי גבוה בתמונה). בבוקר שטיפסנו על ה- "קאלה פאטר". פרחים לפני הפאס לגוקיו. משחק עם ה- Channel Mixer שאר התמונות כאן: http://www.tapuz.co.il/Albums/publicAlbum.asp?a=448173&u=817182&ao=1 מי יכול לדאוג להחזיר משהו בסגנון "תמונת השבוע". אולי אפילו משהו נושא פרסים (הדפסת התמונה על גודל 20X30, אני מניח שלא יהיה קשה להשיג חסות). מין סקר עם מתמודדים ונושא שבועי או חופשי...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוננין בקניה של מצלמת וידאו HD 1080P מחיר רשום למעלה. רציתי לדעת על דגמים ממולצים ואיזה נתונים צריך לבדוק כשאני רוצה לקנות מצלמה כזאת. יש איזה דגם של סמסנוג שראיתי שנראת טוב- SMX-K45. אני ישמח לתגובות תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
נושא הסדנא הוא למעשה ספין של פתיל "סביבת העבודה" שרץ כבר יובלות בדיון הכללי אם איני טועה וכן ניתן למצוא כמותו בפורומים רבים אחרים, אנשים מצלמים את סביבת העבודה שלהם ומעלים לפורום, התמונות לרוב מאוד סטנדרטיות ודומות זה לזו. מטרת הסדנא היא מעט שונה, המטרה היא להציג את סביבת העבודה האישית כפי שאתם רואים אותה או כפי שהייתם רוצים לראות אותה, זאת בטכניקה של העמדת אוביקטים באופן שונה ו/או בחירת זווית אישית, בחירת תאורה, קומפוזיציה. זוהי סדנת צילום ולא גרפיקה ממוחשבת, אז בבקשה מינימום עיבוד תמונה (חידוד, ניקוי רעשים, קרופ וזהו בערך). על מנת להוסיף אתגר, ליישר קו בין החברים ומאחר שמדובר בסדנא ראשונה ובסיסית - ללא שימוש במבזק חיצוני (אבל אפשר מקורות אור מלאכותיים אחרים - כגון פנס ש…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מצלמת CANON A610, והיא נפלה במהלך טיול, וכרגע הכפתור של הזום והמצבים בקושי עובד.. האחריות לא מכסה דברים כאלה, ובכל מקרה החנות שקניתי ממנה נמצאת במרכז, ואני מהצפון, אז רציתי לדעת מה ניתן לעשות עכשיו, האם יש מעבדות תיקון שיכולות לתקן את המצב?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לפני קניית ניקון D90. האם ישנן מצלמות מדגם זה שאינן מיוצרות בתאילנד ? איפה מיוצרות המצלמות שנמכרות בארה"ב ואירופה ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
משהו קטן (או מישהי קטנה ;D) שצילמתי לאחרונה ואהבתי את התוצאה במיוחד בתאורה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי CANON A60 ושם התאריך לא מופיע על גבי התמונה, השאלה שלי היא לגבי ה A85, ועם לא, אז יש המלצות למצלמה בסכום של כ1000 ש"ח עם תאריך על התמונות עצמם ובמפרט של ה A85? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב דבר ראשון התמונות צולמו ב k800i (פלאפון) דבר שני אף פעם לא היתה לי מצלמה דיגטלית או שלא כל כך התעניינתי בצילום רק בזמן האחרון ככה התחלתי להתעניין
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מצלמה לחבר עד 1000 שקל, המצלמה היא בעיקר לצלם אירועים, אם אפשר מצלמה SLR, ולא קומפקטית. אם יש לכם מצלמות שחורגות קצת או הרבה אבל שווה לחסוך להם, או דעה, בבקשה תגיבו גם כן
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני גר ליד הים והיתה אתמול סופת ברקים מהממת של ברקים בים ורציתי נורא לתפוס איזה ברק אחד לצלם אבל זאות הבעיה אני לא יודע איך להגדיר את המצלמה שלי לצלם במהירות גבוהה או כמה תמונות במכה אחת שיתאים לתפוס ברק המצלמה שלי זה canon a80 תודה מראש לכול העוזרים אם יהו כאלה!!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צילמתי סירטונים ומחקתי אותם אז איך אני יכול להחזיר אותם מהמחשב לכרטיס זיכרון יש לי A75 ואין לי קוראי כרטיס זיכרון
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אוהב את הגישה של פנטקס לאפשרות להוציא את המקסימום מהחישן אפילו על חשבון האיכות מעניין איך זה לעומת הווידאו ב D90 .... [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. אני יודע שלמצלמה מתאים הזכרון Compact Flash, האם יש עוד סוג שמתאים? 2. מה ההבדלים בין Compact Flash ל Compact Flash Ultra? 3. האם המהירות של הכרטיס באמת כזה חשוב? 4. מה ההבדל בין הכרטיסים הזולים ליקרים באותו גודל...וכמובן על מה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ראיתי בתמונה לא יותר מעמק זעיר (מדובר בצילום קרוב של הרבה טחב). כאשר בעצם הפנו אותי לדמות שמסתתרת בתמונה, דעתכם ? העמק הדמות הדמות בעיבוד קל שמדגיש אותה יותר...
-
-
התקציב 1000 שקל +- צילומים בטיולים בחוץ בחו"ל ובארץ וצילומים בסביבה ביתית חשוב שתיהיה נוחה לשים בכיס חשוב שתיהיה חזקה ותחזיק מעמד בתנאים קשים ◦סוג סוללות - מה עדיף? סוללות AA או פנימי?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן , תודה על העזרה . אני לא ממש מבין במצלמות .. אשמח עם תוכלו להמליץ לי על המצלמה הטובה ביותר שאוכל להשיג במסגרת התקציב שלי , גם אם היא מעבר לשימושים , מכיוון שהיא תשמש לתקופה ארוכה ביותר . שאלות הכרחיות מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 650 ש"ח . אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? תמונות כלליות , אין משהו ספציפי . נוף , משפחה וכד' . באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אור יום בעיקר . האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא , במידה והאור חלש העדיף להשתמש בפלאש . האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא . האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעיד…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזו מהמצלמות הנ"ל עדיפה ? או שיש מצלמה טובה יותר בתקציב הזה (200$ בארה"ב) ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצלם אבי גולדברג http://www.avigoldberg.com מציג את תערוכת צילומיו "בראשית" http://www.guy-olami.com/Recomm.htm בגלריית החלונות, בקומה 3 בקניון עזריאלי במהלך כל חודש מרץ הכניסה חופשית בשעות הפעילות של הקניון ממני גיא עולמי: אוצר גלריית החלונות http://www.guy-olami.com [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה עם רשת כזאת... ועוד משהו, יש הבדל בין הנויס נינג'ה לכלי הרגיל של פוטושופ ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מצלמת וידאו פנסוניק דגם NV-GS57, השומרת את המידע על קלטת Mini DV. הייתי בטוח שקלטת Mini DV הינה דיגיטלית לחלוטין, וכי החומר המוסרט יהיה באיכות גבוהה. לאחר העברת החומר למחשב (באמצעות Mindowx Movie Maker, תוך סימון Best Quality), התאכזבתי קשות. 1. להלן קטע קצר לדוגמא (קובץ WMV באורך 20 שניות במשקל של כ 1.5 מגה), מה דעתכם על האיכות ? האם היא סטנדרטית ? מכאן: http://www.upfree.net/535test.wmv או מפה : http://files-upload.com/files/530824/test.wmv 2. האם האיכות הירודה (בעיני) היא תוצאה של איכות המדיית ה Mini DV ? של המצלמה ? של שניהם ? תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-