צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
תמונות מהסופ"ש (בניאס וגליל עליון) [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאלות הכרחיות •מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? למצלמה2000 •אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם • האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). גם ללא פלאש •האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. אין צורך בחצובה •האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או תנועה בנושא, ועם תוצאות הרבה יות…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה היא אם עדיף לקנות עדשה מקורית של סוני כמו זאת: http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=2585&p=88 Sony Alpha DT AF 75-300mm f/4.5-5.6 SAL75300 - שעולה 920 ש"ח או עדשת TAMRON http://www.mdk.co.il/default.asp?catid={182E654F-31AE-4654-86E4-314F6F119DEB}&details_type=1&itemid={DD1F7349-10B5-4FD2-A06B-3E057F3FE17C} AF70-300mm F/4-5.6 Di LD Macro - 1090 ש"ח. לגבי העדשה הזאת, באתר של MDK מצוין שהיא מתאימה גם לסוני, ובאתרים אחרים כתבו שהיא מתאימה רק לניקון / קנון, איך אני יכול לדעת בבירור? או כל דבר בסגנון שיכול להתאים לSONY A350 עד תקציב של 1300 ש"ח מיועדת בעיקר לצילומי טבע
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לידידה קרובה... אין הרבה מה להוסיף, תקציב בעייתי - אני יודע, מחפשת משהו שיצלם. וזהו. יש דבר כזה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחר רכישת מושגי יסוד באמצעות קריאה ממושכת של כמה ימים בפורום הזה ובאתרי ביקורות, ולאחר שינוי דעתי מהפוסט הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=246127.0, החלטתי לרכוש מצלמת דמוי SLR. נעתי בין האפשרויות השונות: S3, S6500, S9100. S3 ירדה מהשיקולים. לגבי השתיים הנותרות, קראתי את כל הדיונים שחזרו כאן והמידע ידוע לי. אני נוטה לכיוון ה 9100 בגלל היתרונות הידועים שלה. אך עם כל הכבוד ליתרונות הללו, ישנו דבר אחד שמאוד חשוב לי, שלמענו אני מוכן לוותר גם על כל שלושת האפשרויות הללו ולשם כך אני זקוק לעזרה: צילום בבית בכל שעות היום (תאורה). כנראה שצילומי חוץ כמעט לא יהיו לי. השאלה הפשוטה שלי היא איזו מבין המצלמות הללו או אולי אחרת תתן את הצילום הטוב ביותר בבית (מ…
-
- 41 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
New SanDisk 1GB Secure Digital Memory 1 g GB SD CARD OZ או זה 1GB ADATA SAMSUNG SECURE DIGITAL SD CARD MEMORY 1 GB את השני רכשתי דרך EBAY אבל לא מצאתי אודות הכרטיס אינפורמציה תודה
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מחפש מצלמת SLR חובבנית בסביבות 2000שח, אני חובב צילום, אני מצלם בעיקר סרטונים מצחיקים, מפחידים אם חברים או קטעי נגינה הופעות שלי ושל חברים אך אני גם מצלם בנסיעות לחו"ל (אז גם נופים) ואירועים משפחתיים. אני צריך מצלמה שתעמוד בתנאיי תאורה קשים עם עדיפות לעדשה איכותית שאין צורך להחליף בעת הקנייה. מלבד זאת אני צריך חצובה ותיק נסיעה. הדרישות שלי הם: -זום אופטי אייכותי -צילום 1080P או יותר עם לפחות 30FPS -קלה וקטנת מימדים (באופן יחסי) -מרובת אפשרויות צילום -עמידה בתנאי תאורה קשים -אפשרות לחלפת/הוספת איבזור כמו פלאש טוב יותר, מקרופון איכותי יותר ומן הסתם עדשה איכותית יותר -מיקרופון איכותי -עדשה איכותית יחסית לאחת שמקבלים עם מצלמות -"בית טוב" שיש למי לפנות בעת תקלה או בעיה עדיף ע…
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מצלמה בתקתיב של 500-550 שקל לצילומים רגילים בייתיים חברים וכדומה.. צריך המלצמה למצלמה בתקציב זה תודה
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אוקיי , לקחתי את העדשה הרגילה שבאה עם המצלמת רפלקס של אבא שלי(לא ה210MM) וניסיתי לראות דרכה בלי מצלמה , התגלה לעיני שהיא מגדילה לרמות מדהימות ובחדות מצויינת , חיברתי אותה למצלמה שלי , לרוב הפתעתי היא התאימה בול! , בקיצור , צילמתי איתה כמה תקריבים מאוד מאוד קרובים(מאקרו של 1ס"מ ואפילו פחות) אז בשביל שתראו פרופורציה : ועכשיו לקטע היפה , הפרחים הלבנים הקטנים מאוד שאתם רואים במרכז התמונה , תקריב של כמה מהם : ועוד שני תקריבים של אמנון ותמר בצבעים שונים :
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאז הצילום האחרון. מצטער על הקישור, היא פשוט רחבה מדי לפורום. צריך גם ללחוץ שוב על התמונה כדי לראות אותה ב100% בחלק מהרזולוציות. (המצלמה חזרה, בקרוב עד כמה פוסטים )
-
- 14 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לפני קניית ניקון D90. האם ישנן מצלמות מדגם זה שאינן מיוצרות בתאילנד ? איפה מיוצרות המצלמות שנמכרות בארה"ב ואירופה ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
========================\======================================== לא רלוונטי, הנושא נפתר ע"י מעבר למערכת ההפעלה Windows 7. הWMP 12 שם תומך במקור בקבצי AVCHD ! ================================================================= זו המצלמה החדשה עם עדשת SONY G וחיישן Exmor המדהים. תמונות חשוכות ללא רעש בכלל ? כן, השמועות היו נכונות. אני מצלם על ההגדרה 1080P 30FPS ולא מבין למה אני מקבל תמונה "פרוסה" עם קווים שמפריעים נורא. למישהו יצא להכיר את התופעה ? אולי לעבור למצב 1080I 60FPS ? העניין היא שהאיכות שלה מדהימה, על המסך של המצלמה רואים את התמונה חלקה כמו טוסיק של תינוק בלי הפרעות. אבל במחשב רואים ככה. אפילו בלכידת תמונה זה נראה היטב: ראיתי תגובה של נציג סוני לשאלה אחרת א…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשתף אותכם בתמונה שעצרה את הנשימה של כל מי שראה אותה: ללא כל עריכה *פחית בירה... נוותר הפעם
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה התגלגלה לידי מצלמת CANON D50 ואני עושה את צעדיי הראשונים כבעל מצלמת SLR (עם עדשת קיט בלבד, כרגע). בתור חדש בתחום, אשמח לקבל הפניות לאתרים מהם ניתן ללמוד קצת על מושגים בתחום, או אפילו קורס אינטרנטי כלשהו. כמו כן, אשמח לקבל המלצה לדבר הראשון שאני רוצה לרכוש - פלאש חיצוני. תודה.
-
- 19 תגובות
- 5k צפיות
-
-
האם המצלמה הזו: https://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3656&CatCode=413 עובדת רק דרך WIFI או שתהיה לי האפשרות לצפות בלייב דרך הסמארטפון שלי עם תכנית גלישה של אחת החברות בארץ? כלומר, האם אני אוכל להכנס לדפדפן בסמאטרפון ודרכו לצפות במה שקורה היכן שהמצלמה נמצאת? אם כן - האם המצלמה צריכה להיות מחוברת למחשב כלשהו או שיש לה IP משלה ואז אני אוכל להתשלט עליה גם בלי תלות במרחק כמו בWIFI?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הדפסתי בחנות צילום שתי תמונות בשביל הנסיון ואני מאד מרוצה מהתוצאה אז אני רוצה לתלות אותן בבית - כל אחת בגודל 25 על 38 ס"מ. יש לי לוח מוקצף עם גימור לבן פשוט - בעקרון אני רק רוצה להדביק את זה על הלוח, לחתוך מסביב (להשאיר קצת מסגרת לבנה) וזהו. השאלה מה הדרך הכי טובה - הבנתי שיש דברים שממיסים תמונות או מעוותים צבעים וכאלה אפילו שזה מודבק מאחורה. אין לי מושג איזה דבק מתאים ואם יש איזה שיטה להחליק את זה וכו'. למישהו יש נסיון עם זה? אני יודע שזאת לא בדיוק שייך ל'צילום דיגיטאלי' אבל אני מניח שזה עדיין הפורום הכי רלוונטי כי בשום פורום אחר לא מבינים בנייר צילום מן הסתם :-\
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה עד 1000 שקל אני מתלבט בין שתי מצלמות f40 או f100 עם חריגה קטנה השימושים הם לצילומים בטיולים או צילומים משפחתיים לא דברים מיוחדים השאלה היא האם התוספת של כמה מאות שקלים באמת משתלמת? וגם כמה עולות הסוללות למצלמות כאלה תודה
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
http://www.snopes.com/photos/natural/canyonleap.asp
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית ב1600 שקל, (לא כולל כרטיס זיכרון ובטריות נטענות) אני צריך אותה בשביל: צילומי ספורט, מועדונים, ותמונות אוטמטיות (אירועים וכו' - ככה שצריך גם לתוך בית וגם מחוץ) ואם אפשר שתיהיה טובה גם בכל המאקרו וכל השאר הצילום האומנותי כי אני רוצה להיכנס לעולם הזה... וגם שיהיה זום אופטי גבוהה חשבתי על Z1 אבל אמרו לי שבאידור יש איתה קצת בעיות אז חשבתי על האולימפוס 740C אבל אני לא יודע עליה הרבה אני יקנה מהאתר www.camera4less.co.il (נ.ב הוא טוב?)
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מישהו שמע עליו? כרטיס SD של החברה הנ"ל, של 512MB במהירות מוצהרת של X133 עולה רק 275 שקל.. מישהו יודע האם זה כדאי? או שאולי כדאי של Kingston ב100 שקל יותר?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקציב הוא עד 1000 שח כולל סוללות מטען כרטיס זיכרון ונרתיק. **חריגה של 100-200 שח היא לא קריטית. המצלמה צריכה לצלם טבע ונופים,המליצו לי חברים על מינימום הגדלת זום של 6, לא יודע מה הולך אבל עדשה רחבה חובה-לא מבין במספרים תגידו לי אתם.. אני לא מעוניין בפלאשים מיוחדים ולא בחצובות, אני מצלם ידנית. התמונות הולכות להיות מאוחסנות במחשב ולא יודפסו,למעט חריגות. חשוב שתהיה קלה יחסית וקטנה. אני הולך לטייל איתה. הערות נוספות: חשוב שתהיה עמידה. חובה שיהיה לה עינית לצילום נגד סינוור מהשמש. חובה סוללות AA. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
בשבוע האחרון יש מבצעים לקנון A-75 ו-A-85 וה-A-80 כמעט ולא מופיעה במבצעים. למה לא מפרסמים אותה, ומה ההבדל בינה לבין ה-A-85
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגטלית, טובה-איכותית! אני צריך שהמצלמה תהיה בכרטיס sd. מקס' 700 ש"ח איכות הכי טבוה שאפשר,שיהיה מסך יחסית גדול ואיכותי עם רבה אפשרויות! תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום רב לכם... אני מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית במחיר הכי זול שאפשר... הייתי בטוח שאני הולך לרכוש את ה A60 במחיר 600 שקל עד שראיתי את ה A300 שהיא דווקא 3.2 מגה פיקסל - השאלה אם מבחינת איכות הצילום או טיב המצלמה עצמה זה שווה? אין לי שום צורך ביותר מ 2 מגה פיקסל מאחר והמצלמה תהיה לצילום תמונות כמו במצלמה אנאלוגית - אך ורק תמונות סטנדרטיות... האם הייתם ממליצים על אחת מאלה או בכלל על אחת אחרת?
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-