עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by drorgon,

שלום לכולם אני מתעניין ברכישה של מצלמת DSLR ברמת כניסה, http://www.dailydealdigital.com/itemdetail.cfm?ProductID=3321 בקישור הנ"ל מוצעת המצלמה D5000 + עדשה 18-105 במחיר של 416 $ בנוסף יש משלוח לח"ול של 90 $ סה"כ = 506$ ~ 2000 ש"ח אני מפספס משהוא ? דרור

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by yuvalg,

רציתי להפתיע את בתי במתנה ליום הולדתה ה-8. הדרישות: שרידות, נוחות תפעול (יש דבר כזה מצלמה עם תפריטים בעברית??) ומחיר נמוך (למקרה שסעיף השרידות לא יעזור ). חשבתי בכיוון של ricoh r3.(או אולי FUJI F20 או F30 בחו"ל - EBAY). אשמח לעצתכם.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by shem86,

מה ההבדל? במה זה בא לידי ביטוי? ובתאכלס, עד כמה זה משמעותי כשיקול בבחירת עדשה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by adir12,

שלום :s05: אני טס עוד 5 ימים לארה"ב, ואני רוצה ישר בתחילת הטיול לקנות מצלמה.. קודם כל צריך שהיא תהיה נפוצה, או לחלופין אם תמצאו שהיא נמכרת בחנות נורמלית באזור Champaign (יש שם Best Buy ו Circuit City) התקציב הוא מקס 380$ עדיין לא החלטתי אם קומפקטי או דמוי SLR אני אחליט במקום. המצלמה קודם כל צריכה לצלם נופים בטיול (28mm מועדף) ובלי קשר היא גם תשמש לצילום מקרוב, חיות ודברים בתנועה. גם הוידאו חשוב לי, אך לא כגורם מכריע. בינתיים מצאתי את המצלמות הבאות: SD800/870 - עדשה רחבה, אפשר למצוא אותה בחנויות R6/7 - כנ"ל, זום יותר גדול, אי אפשר למצוא בחנויות (אלא אם תראו לי אחרת) TZ3 - כנ"ל, אפשר למצוא בחנויות S5IS - גדולה, לא רחבה, אפשר למצוא בחנויות. אשמח אם תעזרו לי …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Meidan2005,

שלום לכולם קניתי מצלמה חדשה OLYMPUS MJU700 אני אישית מבסוט עד מעל הראש אבל רציתי לשמוע דעות של אנשים שמבינים יותר ממני תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by orlupo,

העלתי אותה גם לגלריה של יוגנד בנושא צילום של שבוע 37 "עטים ועפרונות": [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by dsane,

http://www.bhphotovideo.com/c/product/396822-REG/Sigma_509109_70_300mm_f_4_5_6_DG_Macro.html חשבתי על זו. יש המלצות על עדשות אחרות באותו טווח מחירים? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. לצילום אירועים משפחתיים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 250$ # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? נופים, אנשים, בכל מצבי התאורה # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או תנועה בנושא, ועם תוצאות הרבה יותר מחמיאות מאשר עם פל…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by benor,

היום יצאתי לצלם בלילה, בתנאים מחורבנים. התמונות יצאו מגעיל, אבל תמונה אחת יש בה משהו מעניין לדעתי. אוקי... זה הציוד שלקחתי איתי ליתר בטחון, כי ממש חשוך שם. ה- EXIF של התמונה השנייה: ISO100 15s F2.8 [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Shadowman,

שאלה. האם Ms pro משפיע על מהירות צילום או העברת מידע במצלמות דיגיטליות של סוני..? ??? ומה ההבדל בין הזיכרונות האלו?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by jango,

שלום! יש מישהו שיכול לעזור? אני צריך לכווץ קובץ jpg מ-500 ל-100 k האם צריך תוכנה? בתודה jango

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Dark_Phantom,

קצת להטוטים בטכניון [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Gil28,

מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 3000 מקסימום - עדיף פחות האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? לא האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? כן אולי עוד כמה שנים האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? לא האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט. לא אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? פורטרטים ונופים בעיקר ביום האם אתה מתכוון לצלם בעלי חיים מרחוק? ציפורים במעוף? חרקים מקרוב? לא באופן מקצועי האם אתה מתכוון לצלם ספורט? אם כן, איזה ענף…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Happy Happy, Joy Joy! :jump: לא יודע עבור כמה מחלקכם הביקורת הבאה באמת אומרת משו, אבל אני ממש מתרגש... איזה יופי של מצלמה, איזה יופי של איכות. שלוש שנים שהניבו רק איכות, איכות כמו שרק ניקון יודעת לספק. לוקחת את ה D1S MARK II בגבוהות ומציבה רף חדש. קבלו אותה, Nikon D2X. http://www.d-spot.co.il/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=110

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. איזה סוגי כרטסי SD יש , עד כמה מגה בייט יש להם , ומה המחירים. בתודה רן

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ShowstoppeR,

הפעם הלכתי לצלם מצויד גם בפלאש וסופטבוקס 1 2 3 4 5 6 7 8 תהנו

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Accounter,

סוללות או לא להיות ? 1. עבור מצלמת סטילס, ברשותי סוללות נטענות GP 2700mAh, נוכחתי לדעת שכאשר הן נמצאות במצלמה כחודש-חודשיים ללא שימוש, הן מתרוקנות כמעט לחלוטין, 1. האם מדובר בתופעה טבעית ? 2. היכן מומלץ לאחסן את הסוללות ? בתוך המכשיר ? מחוץ למכשיר ? במקרר ? 3. ללא קשר, אני זקוק לסוללות נוספות, נתקלתי בסקירה הזו : http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=638340 האם GP REcyko+ עדיפה על רביעיה נוספת של GP 2700mAh ? האם אין GP REcyko+ בעוצמה גבוהה יותר מאשר 2050mAh ? (או שאולי העוצמה הזו זהה ל GP הרגילות בועצמה 2700mAh ?) 3. עבור מצלמת ווידאו Canon Vixia HG20 שמגיעה עם סוללה BP-807, האם יש לבצע הטענה ראשונית של הסוללה לפני השימוש ? אם כן, לאורך כמה זמן ? 4. עבור אותה מצלמת …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. קניתי מצלמה חדשה. והתאמתי קצת על המצב ידני, אני חושב שהתוצאה נאה. (יחסית לצלם חובב) רציתי לקבל דעות, הערות, ובכלל כל מה שיש לכם להגיד על התמונה. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Satlan,

אהלן, אני מחפש חצובה טובה ותקציבי הוא 500-550 ש"ח. ראיתי את שני המנפרוטוים האלה, איזה עדיף? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Tapeworm,

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. לפני כמה ימים היא עבדה מצויין (כאילו המחשב זיהה אותה והורדתי עליו תמונות מהמצלמה) אבל פתאום שאני מחבר אותה לUSB לא קורה כלום והמצלמה מופיעה לי ב"לא יודע" במנהל ההתקנים אחרי שהיא תמיד הופיע בהתקני הדמיה! משהו מוזר! יכול ליהיות שלפני כמה ימים אחרי שראיתי פעם אחרונה תמונות התקנתי עידכון אוטומטי של ווינדווז אולי זה דפק את זה! אין לי מושג מה קרה בבקה תעזרו לי. אפילו התקנתי את הדרייבר (לא חייב בכלל) ובתוכנה הוא כותב לי שהוא לא מזהה את המצלמה... בקיצר אני לא יכול להוריד תמונות מהמצלמה למחשב. :-\ מצלמה דיגיטלית של קנון: CANON PS A70 תודה גיל

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by R0tem1,

1. אני משתמש כרגע בK10D עם סיגמה 17-70. אני בעיקר מרגיש שחסרה לי איכות תמונה ומקור הבעיה הוא בעדשה אבל אם אני אקנה עדשה חדשה תאשר לי הסגמה ללא שימוש. בהנחה שיש לי קונה לK10D ולסגמה חשבתי להחליף את שתיהן וככה אולי אני אשקיע יותר כסף ואקבל גם גוף חדש וגם עדשה חדשה. השאלה שלי עד כמה מורגש ההבדל בבין המצלמות ומה דעתכם? *חשוב לי בעיקר הוידאו וביצועים באור חלש כגון רעש בISO גבוה והחוסר יכולת הכמעט מוחלט של הK10D להתפקס באור חלש. בעיה גדולה מאד שמציקה לי בK10D היא שדרך העינית בתנאי תאורה גרועים לא רואים שומדבר ולעומת זאת בעין כן רואים ככה שמצלמים "על עיוור", לעומת זאת בK7 הכניסו illumination lamp. חוץ מזה יש גם את הענייין של הקצב צילום שהוא הרבה יותר מהיר בK7 וזה משמעותי. 2. בכ…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by sausage,

אני מעוניין ללכת לבית דפוס ולהדפיס תמונות לבית (למשל ה-times square בלילה בגדול) מחפש אתר שיש שם תמונות יפות באיכות גבוהה (רזולוציה, צפיפות). מישו מכיר?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Kodi,

תמונה מהגינה עם הS1, יצא נחמד אני חושב [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים