עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Kodi,

תמונה מהגינה עם הS1, יצא נחמד אני חושב [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Gil28,

מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 3000 מקסימום - עדיף פחות האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? לא האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? כן אולי עוד כמה שנים האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? לא האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט. לא אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? פורטרטים ונופים בעיקר ביום האם אתה מתכוון לצלם בעלי חיים מרחוק? ציפורים במעוף? חרקים מקרוב? לא באופן מקצועי האם אתה מתכוון לצלם ספורט? אם כן, איזה ענף…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by jango,

שלום! יש מישהו שיכול לעזור? אני צריך לכווץ קובץ jpg מ-500 ל-100 k האם צריך תוכנה? בתודה jango

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by R0tem1,

http://img517.imageshack.us/img517/9288/96775540.jpg

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by R0tem1,

1. אני משתמש כרגע בK10D עם סיגמה 17-70. אני בעיקר מרגיש שחסרה לי איכות תמונה ומקור הבעיה הוא בעדשה אבל אם אני אקנה עדשה חדשה תאשר לי הסגמה ללא שימוש. בהנחה שיש לי קונה לK10D ולסגמה חשבתי להחליף את שתיהן וככה אולי אני אשקיע יותר כסף ואקבל גם גוף חדש וגם עדשה חדשה. השאלה שלי עד כמה מורגש ההבדל בבין המצלמות ומה דעתכם? *חשוב לי בעיקר הוידאו וביצועים באור חלש כגון רעש בISO גבוה והחוסר יכולת הכמעט מוחלט של הK10D להתפקס באור חלש. בעיה גדולה מאד שמציקה לי בK10D היא שדרך העינית בתנאי תאורה גרועים לא רואים שומדבר ולעומת זאת בעין כן רואים ככה שמצלמים "על עיוור", לעומת זאת בK7 הכניסו illumination lamp. חוץ מזה יש גם את הענייין של הקצב צילום שהוא הרבה יותר מהיר בK7 וזה משמעותי. 2. בכ…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Shadowman,

שאלה. האם Ms pro משפיע על מהירות צילום או העברת מידע במצלמות דיגיטליות של סוני..? ??? ומה ההבדל בין הזיכרונות האלו?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by R0ck,

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ShowstoppeR,

הפעם הלכתי לצלם מצויד גם בפלאש וסופטבוקס 1 2 3 4 5 6 7 8 תהנו

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by nirfun,

אני רוצה לקנות מצלמה במחיר של בערך 700-800 ש"ח (אני יכול להוסיף מעט, אם זה ממש שווה את זה). המצלמה שאני רוצה צריכה להיות דקה כי אני רוצה לסחוב אותה איתי תמיד בתוך הכיס. אני לא מבין בצילום הרבה ולכן אשמח לקבל המלצות מהמומחים. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. לפני כמה ימים היא עבדה מצויין (כאילו המחשב זיהה אותה והורדתי עליו תמונות מהמצלמה) אבל פתאום שאני מחבר אותה לUSB לא קורה כלום והמצלמה מופיעה לי ב"לא יודע" במנהל ההתקנים אחרי שהיא תמיד הופיע בהתקני הדמיה! משהו מוזר! יכול ליהיות שלפני כמה ימים אחרי שראיתי פעם אחרונה תמונות התקנתי עידכון אוטומטי של ווינדווז אולי זה דפק את זה! אין לי מושג מה קרה בבקה תעזרו לי. אפילו התקנתי את הדרייבר (לא חייב בכלל) ובתוכנה הוא כותב לי שהוא לא מזהה את המצלמה... בקיצר אני לא יכול להוריד תמונות מהמצלמה למחשב. :-\ מצלמה דיגיטלית של קנון: CANON PS A70 תודה גיל

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by pringles,

צילמתי סירטונים ומחקתי אותם אז איך אני יכול להחזיר אותם מהמחשב לכרטיס זיכרון יש לי A75 ואין לי קוראי כרטיס זיכרון

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by A_MuMu,

שלום, בעוונותי הרבים אני נטול כושר החלטה בעליל. לאחר התלבטויות קשות מנשוא ודיונים עד אור הבוקר החלטתי לקנות מצלמה דיגיטלית מסוג Canon IS S1. הדברים שגרמו לי לבחור בה היו: - הזום המפותח שלה (X10 אופטי), - ייצוב תמונה -דבר די נדיר בטווח מחירים הזה והכרחי אצלי. אני שונא פלאש ומנסיון עבר עם דיגיטליות דומות (c750 של אולימפוס למשל) אני רועד כנרקומן בקריז המפעיל קונגו - בקיצור אני מטושטש לגמרי. - יכולות וידאו מרשימות - מגיעה עד 640X480 fine עד 1GB (כ- 9 דקות) - עם זום. - ביקורות חיוביות מאוד - מנוע שקט - זיכרון SD שהוא זול יחסית ועוד כמה. אני פונה אליכם בחפשי פרקליט השטן. מישהו שיציג בפני כמה צדדים שליליים יותר שלה או אלטרנטיבות. אני חושש שמרוב תאווה אני עלול לפספס כמה מינוסים ח…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by adam_godin,

אני אוהב את הגישה של פנטקס לאפשרות להוציא את המקסימום מהחישן אפילו על חשבון האיכות מעניין איך זה לעומת הווידאו ב D90 .... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by orlupo,

העלתי אותה גם לגלריה של יוגנד בנושא צילום של שבוע 37 "עטים ועפרונות": [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. איזה סוגי כרטסי SD יש , עד כמה מגה בייט יש להם , ומה המחירים. בתודה רן

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Nemesis,

מסט קצת ישן שרק עכשיו הספקתי לעבור עליו: [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Satlan,

אהלן, אני מחפש חצובה טובה ותקציבי הוא 500-550 ש"ח. ראיתי את שני המנפרוטוים האלה, איזה עדיף? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by תימנה,

אני משתמש ב Fuji Finepix F10 ושוקל האם לא הגיע הזמן להחליף... הייתי שמח, למשל, לצלם בבית ללא פלאש אבל הגרעון של התמונה מפריע לי. השאלה האם הגרעון הזה נפתר במצלמות החדשות יותר? התרשמתי מה TZ5. במיוחד מהעובדה המפתיעה שהיא מצלמת וידאו באיכות HD. האם זה אומר שאוכל לוותר על מצלמת ה Mini Dv הישנה שלי? אני לא אוהב להשתמש בזום בד"כ ואני מעדיף עדשה רחבה. ואז ראיתי את ה LX3. השאלה, האם היא באמת שווה את התוספת של ה 1000 ש"ח. במיוחד, לאור העובדה שקצב רענון הוידאו ב HD קטן בה ל 24 fps? תודה למשיבים וחג שמח!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Accounter,

סוללות או לא להיות ? 1. עבור מצלמת סטילס, ברשותי סוללות נטענות GP 2700mAh, נוכחתי לדעת שכאשר הן נמצאות במצלמה כחודש-חודשיים ללא שימוש, הן מתרוקנות כמעט לחלוטין, 1. האם מדובר בתופעה טבעית ? 2. היכן מומלץ לאחסן את הסוללות ? בתוך המכשיר ? מחוץ למכשיר ? במקרר ? 3. ללא קשר, אני זקוק לסוללות נוספות, נתקלתי בסקירה הזו : http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=638340 האם GP REcyko+ עדיפה על רביעיה נוספת של GP 2700mAh ? האם אין GP REcyko+ בעוצמה גבוהה יותר מאשר 2050mAh ? (או שאולי העוצמה הזו זהה ל GP הרגילות בועצמה 2700mAh ?) 3. עבור מצלמת ווידאו Canon Vixia HG20 שמגיעה עם סוללה BP-807, האם יש לבצע הטענה ראשונית של הסוללה לפני השימוש ? אם כן, לאורך כמה זמן ? 4. עבור אותה מצלמת …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by benor,

1) חשיפה ארוכה - 30 שניות 2) 3) 4) תמונת אווירה 5) אם אני זוכר נכון, מדובר על התצפית מהר הארבל. 6) כפר הדייגים, ליד ג'יסרעזרקא

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by KoM,

כן גם אני חזרתי עמוס תמונות מאותו סט חביב וחשבתי דווקא לפתוח עם משהו שקסי... "מחכה לירוק" "כבר קלאסית" "דוגמנית לעת צורך..."

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. קניתי מצלמה חדשה. והתאמתי קצת על המצב ידני, אני חושב שהתוצאה נאה. (יחסית לצלם חובב) רציתי לקבל דעות, הערות, ובכלל כל מה שיש לכם להגיד על התמונה. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Danikk8,

שלום לכולם אני מחפש מצלמה בעלת: - Full HD - מייצב הכי טוב שיכול להיות במצלמה ביתית (אופניים, סקי) - פיצרים מגניבים יתרון עד עכשיו הסתקלתי על canon HF S20 Panasonic HDC-TM300 Sony HDR-XR520E אז ככה רציתי את ההמלצות לגבי הדגמים הנ"ל או שיכולים להמליץ על דגמים דומים לאלו מלמעלה (את המצלמה אני מביא מארה"ב או גרמניה) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by 3 ATHLON,

שלום אנשים... איפה לכל הרוחות והשדים אפשר למצוא USB Driver for Digital Video Camera למצלמת וידאו של PANASONIC NV-GS47??? אפילו באתר של PANASONIC לא מופיע הדגם של המצלמה !!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. אני קניתי אותו.. עדיין לא יצא לי לצלם איתו בצורה רגילה, אבל שמתי את מצב הצילום על AUTO.. והתמונה לא יוצאת כל כך חדה. האם זה בעיה במצלמה וכדי לי להחליף אותה, או שזה בסדר? וסתם שאלה האם במחיר 1000 שקל, זה נקרא "עסקה טובה" וקיבלתי תמורה טובה לכסף או שעשיתי טעות פה? אני פשוט לא מבין בצילום :-\

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים