עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Nemesis,

מסט קצת ישן שרק עכשיו הספקתי לעבור עליו: [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by idan1836,

אני רוצה לדעת איך מזהים פיקסל שרוף בבקשה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. איזה סוגי כרטסי SD יש , עד כמה מגה בייט יש להם , ומה המחירים. בתודה רן

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. רצוי מצלמה שמצלמת טוב גם תחת תנאי תאורה "קשים" (אולמות, מגרשי ספורט בלילה תחת תאורה לא טבעית) זום 10X ומעלה. מגה פיקסל לא חשוב לי שהעדשה תיהיה איכותית ושתתן תמונות טובות.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם, רכשתי אתמול מצלמה מסוג Canon SD1200. לצערי, אני די מסוייג מהסוללה שקיבלתי. הסוללה לא נראת כמו בתמונות של הסוללות מהסוג הזה ברשת, שהן לבנות ועם יותר מידע על הסוללה עצמה בקידמת הסוללה, כמו שניתן לראות כאן: הסוללה שאני קיבלתי היא אפורה, ורשום כול מה שיש בתמונה למעלה, רק ללא הקיבולת של הסוללה, שזה רשום רק מאחור. נכון לעכשיו יצרתי קשר עם קנון ארה"ב, שביקשו שאשלח להם תמונות של הסוללה וכך עשיתי. מחכה לתשובה מהם. בנתיים, חשבתי אולי לעוד אנשים יש פה מצלמות Canon עם סוללת NB-6L, שיכולים לאשר אולי גם להם יש סוללה כמו שלי, שתמונה שלה מצורפת למטה. יש לציין שאני מסוייג מאוד מהסוללה הזאת בעיקר בגלל שהרשת חנויות שקניתי ממנה מייבאת בעצמה את המצלמות הללו, ולא דרך קרט. א…

6. Started by overload,

אסרו עלינו במפורש ליצור כל סוג של קשר או לצלם את ה"ימ"מ\SWAT הפולני ששמר עלינו במסע לפולין. את התמונה הזאת הגנבתי כשהסתתרתי מאחורי חבר שלי והסתרתי את המצלמה עם התיק שלו ;D. [ ] הבהרה: למרות שמדובר בלוחם ביחידת הימ"ם החוק לגבי צילום לא חל עליו, הוא בסך הכל מאבטח. אמרו לנו לא לצלם אותם בכל מקרה, כי יש כאלה שבאמת אסור. OK?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Tapeworm,

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. לפני כמה ימים היא עבדה מצויין (כאילו המחשב זיהה אותה והורדתי עליו תמונות מהמצלמה) אבל פתאום שאני מחבר אותה לUSB לא קורה כלום והמצלמה מופיעה לי ב"לא יודע" במנהל ההתקנים אחרי שהיא תמיד הופיע בהתקני הדמיה! משהו מוזר! יכול ליהיות שלפני כמה ימים אחרי שראיתי פעם אחרונה תמונות התקנתי עידכון אוטומטי של ווינדווז אולי זה דפק את זה! אין לי מושג מה קרה בבקה תעזרו לי. אפילו התקנתי את הדרייבר (לא חייב בכלל) ובתוכנה הוא כותב לי שהוא לא מזהה את המצלמה... בקיצר אני לא יכול להוריד תמונות מהמצלמה למחשב. :-\ מצלמה דיגיטלית של קנון: CANON PS A70 תודה גיל

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by תימנה,

אני משתמש ב Fuji Finepix F10 ושוקל האם לא הגיע הזמן להחליף... הייתי שמח, למשל, לצלם בבית ללא פלאש אבל הגרעון של התמונה מפריע לי. השאלה האם הגרעון הזה נפתר במצלמות החדשות יותר? התרשמתי מה TZ5. במיוחד מהעובדה המפתיעה שהיא מצלמת וידאו באיכות HD. האם זה אומר שאוכל לוותר על מצלמת ה Mini Dv הישנה שלי? אני לא אוהב להשתמש בזום בד"כ ואני מעדיף עדשה רחבה. ואז ראיתי את ה LX3. השאלה, האם היא באמת שווה את התוספת של ה 1000 ש"ח. במיוחד, לאור העובדה שקצב רענון הוידאו ב HD קטן בה ל 24 fps? תודה למשיבים וחג שמח!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by R0tem1,

http://img517.imageshack.us/img517/9288/96775540.jpg

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Computertalk,

איפה אתם ממליצים לקנות איפה לקנות Canon a80 אני רוצה אותה בסביבות ה 1600... אין לי בעייה לקנות מהאינטנרט רק רוצה חנות אמינה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by adir12,

שלום :s05: אני טס עוד 5 ימים לארה"ב, ואני רוצה ישר בתחילת הטיול לקנות מצלמה.. קודם כל צריך שהיא תהיה נפוצה, או לחלופין אם תמצאו שהיא נמכרת בחנות נורמלית באזור Champaign (יש שם Best Buy ו Circuit City) התקציב הוא מקס 380$ עדיין לא החלטתי אם קומפקטי או דמוי SLR אני אחליט במקום. המצלמה קודם כל צריכה לצלם נופים בטיול (28mm מועדף) ובלי קשר היא גם תשמש לצילום מקרוב, חיות ודברים בתנועה. גם הוידאו חשוב לי, אך לא כגורם מכריע. בינתיים מצאתי את המצלמות הבאות: SD800/870 - עדשה רחבה, אפשר למצוא אותה בחנויות R6/7 - כנ"ל, זום יותר גדול, אי אפשר למצוא בחנויות (אלא אם תראו לי אחרת) TZ3 - כנ"ל, אפשר למצוא בחנויות S5IS - גדולה, לא רחבה, אפשר למצוא בחנויות. אשמח אם תעזרו לי …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by orlupo,

העלתי אותה גם לגלריה של יוגנד בנושא צילום של שבוע 37 "עטים ועפרונות": [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי, אני צריך המלצה למצלמת וידיאו עד 800 שקל. אשמח לעזרה וייעוץ. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by wow,

ראיתי שב-RAW אבל שמעתי שזה פורמט שצריך אח"כ "להתעסק" עם התמונה כי היא לא ממש מוכנה אז האם היא מצלמת בעוד פורמטים ?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Kodi,

תמונה מהגינה עם הS1, יצא נחמד אני חושב [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ALÞHA,

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. דעתי כאן

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני מחפש מצלמה סופר קומפקטית שנותנת פלט איכותי לצילומי רחוב (כמה שיותר קטנה וחשאית) * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 1200ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילום רחוב בלבד. בעיקר באור יום אך יתכן גם אחה"צ * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). בין היתר, כן * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-6…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by TermiNal,

שלום 8) הציעו לי דיל מצויין על ה-A70 בחנות מסויימת ורציתי לדעת האם ההבדל בין ה-A70 ל-A75 מצדיק קנייה בחנות אחרת ובמחיר גבוה יותר אך ורק בשביל לקבל את הפיצ'רים של ה-A75? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Danikk8,

שלום לכולם אני מחפש מצלמה בעלת: - Full HD - מייצב הכי טוב שיכול להיות במצלמה ביתית (אופניים, סקי) - פיצרים מגניבים יתרון עד עכשיו הסתקלתי על canon HF S20 Panasonic HDC-TM300 Sony HDR-XR520E אז ככה רציתי את ההמלצות לגבי הדגמים הנ"ל או שיכולים להמליץ על דגמים דומים לאלו מלמעלה (את המצלמה אני מביא מארה"ב או גרמניה) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ALÞHA,

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by benor,

1) חשיפה ארוכה - 30 שניות 2) 3) 4) תמונת אווירה 5) אם אני זוכר נכון, מדובר על התצפית מהר הארבל. 6) כפר הדייגים, ליד ג'יסרעזרקא

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by A_MuMu,

שלום, בעוונותי הרבים אני נטול כושר החלטה בעליל. לאחר התלבטויות קשות מנשוא ודיונים עד אור הבוקר החלטתי לקנות מצלמה דיגיטלית מסוג Canon IS S1. הדברים שגרמו לי לבחור בה היו: - הזום המפותח שלה (X10 אופטי), - ייצוב תמונה -דבר די נדיר בטווח מחירים הזה והכרחי אצלי. אני שונא פלאש ומנסיון עבר עם דיגיטליות דומות (c750 של אולימפוס למשל) אני רועד כנרקומן בקריז המפעיל קונגו - בקיצור אני מטושטש לגמרי. - יכולות וידאו מרשימות - מגיעה עד 640X480 fine עד 1GB (כ- 9 דקות) - עם זום. - ביקורות חיוביות מאוד - מנוע שקט - זיכרון SD שהוא זול יחסית ועוד כמה. אני פונה אליכם בחפשי פרקליט השטן. מישהו שיציג בפני כמה צדדים שליליים יותר שלה או אלטרנטיבות. אני חושש שמרוב תאווה אני עלול לפספס כמה מינוסים ח…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by sausage,

אני מעוניין ללכת לבית דפוס ולהדפיס תמונות לבית (למשל ה-times square בלילה בגדול) מחפש אתר שיש שם תמונות יפות באיכות גבוהה (רזולוציה, צפיפות). מישו מכיר?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים