עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Tapeworm,

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Computertalk,

איפה אתם ממליצים לקנות איפה לקנות Canon a80 אני רוצה אותה בסביבות ה 1600... אין לי בעייה לקנות מהאינטנרט רק רוצה חנות אמינה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Danikk8,

שלום לכולם אני מחפש מצלמה בעלת: - Full HD - מייצב הכי טוב שיכול להיות במצלמה ביתית (אופניים, סקי) - פיצרים מגניבים יתרון עד עכשיו הסתקלתי על canon HF S20 Panasonic HDC-TM300 Sony HDR-XR520E אז ככה רציתי את ההמלצות לגבי הדגמים הנ"ל או שיכולים להמליץ על דגמים דומים לאלו מלמעלה (את המצלמה אני מביא מארה"ב או גרמניה) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. תמונות שצולמה בניסע * התמונה טוב אבל היא צולמה דרך חלון של אוטו קצת מלוכלך סורי ..^^ פרחים במקרו ... (נדוש אבל ביגלל שאני חדש בזה אני רוצה תגובות )

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ALÞHA,

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. http://www.pbase.com/dirtrock/ground_zero

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Gil28,

מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 3000 מקסימום - עדיף פחות האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? לא האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? כן אולי עוד כמה שנים האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? לא האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט. לא אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? פורטרטים ונופים בעיקר ביום האם אתה מתכוון לצלם בעלי חיים מרחוק? ציפורים במעוף? חרקים מקרוב? לא באופן מקצועי האם אתה מתכוון לצלם ספורט? אם כן, איזה ענף…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. לא בטוח שדבר כזה בכלל קיים. האם מישהו רכש את הדגם הזה בארץ לאחרונה ויודע? אם לא קיים באינטרנט אך קיים מודפס, אז אני מחפש להשאיל ממישהו כדי לצלם/לסרוק ב-50 ש"ח דמי עמלה פלוס 50 ש"ח פיקדון. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by benor,

1) חשיפה ארוכה - 30 שניות 2) 3) 4) תמונת אווירה 5) אם אני זוכר נכון, מדובר על התצפית מהר הארבל. 6) כפר הדייגים, ליד ג'יסרעזרקא

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by A_MuMu,

שלום, בעוונותי הרבים אני נטול כושר החלטה בעליל. לאחר התלבטויות קשות מנשוא ודיונים עד אור הבוקר החלטתי לקנות מצלמה דיגיטלית מסוג Canon IS S1. הדברים שגרמו לי לבחור בה היו: - הזום המפותח שלה (X10 אופטי), - ייצוב תמונה -דבר די נדיר בטווח מחירים הזה והכרחי אצלי. אני שונא פלאש ומנסיון עבר עם דיגיטליות דומות (c750 של אולימפוס למשל) אני רועד כנרקומן בקריז המפעיל קונגו - בקיצור אני מטושטש לגמרי. - יכולות וידאו מרשימות - מגיעה עד 640X480 fine עד 1GB (כ- 9 דקות) - עם זום. - ביקורות חיוביות מאוד - מנוע שקט - זיכרון SD שהוא זול יחסית ועוד כמה. אני פונה אליכם בחפשי פרקליט השטן. מישהו שיציג בפני כמה צדדים שליליים יותר שלה או אלטרנטיבות. אני חושש שמרוב תאווה אני עלול לפספס כמה מינוסים ח…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by sausage,

אני מעוניין ללכת לבית דפוס ולהדפיס תמונות לבית (למשל ה-times square בלילה בגדול) מחפש אתר שיש שם תמונות יפות באיכות גבוהה (רזולוציה, צפיפות). מישו מכיר?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. זה לא חייב להיות תחרות נושאת פרסים בחירה (הצבעה) של חברי הפורום על התמונה הטובה ביותר (בשיתוף מנהלי האתר)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by fire15,

יצא לי לצלם היום סתם תמונה שלפי דעתי היא יצאה לא רע בכלל אשמח לתגובות נ.ב זהו זה העלה/הפרח האחרון שאני מעלה לפה חח [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by m_g,

יש לי 3 עדשות של SIGMA שכל אחת עולה קרוב ל8 אלף שקל ויש לי מצלמה מאוד ישנה של NIKON (f100) ורציתי לדעת אם אני יקנה CANON אז העדשות האלה יתאימו או שצריך לקנות עדשות חדשות

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. לפני כמה ימים היא עבדה מצויין (כאילו המחשב זיהה אותה והורדתי עליו תמונות מהמצלמה) אבל פתאום שאני מחבר אותה לUSB לא קורה כלום והמצלמה מופיעה לי ב"לא יודע" במנהל ההתקנים אחרי שהיא תמיד הופיע בהתקני הדמיה! משהו מוזר! יכול ליהיות שלפני כמה ימים אחרי שראיתי פעם אחרונה תמונות התקנתי עידכון אוטומטי של ווינדווז אולי זה דפק את זה! אין לי מושג מה קרה בבקה תעזרו לי. אפילו התקנתי את הדרייבר (לא חייב בכלל) ובתוכנה הוא כותב לי שהוא לא מזהה את המצלמה... בקיצר אני לא יכול להוריד תמונות מהמצלמה למחשב. :-\ מצלמה דיגיטלית של קנון: CANON PS A70 תודה גיל

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by KoM,

כן גם אני חזרתי עמוס תמונות מאותו סט חביב וחשבתי דווקא לפתוח עם משהו שקסי... "מחכה לירוק" "כבר קלאסית" "דוגמנית לעת צורך..."

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלומות, אני צריך המלצה למצלמה עד 800 שקל לידידה שלי, מה בתחום המחירים הזה משתלם, ואיכותי ועם אחריות טובה? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ערן28,

שלום!! אני זקוק בדחיפות לדרייבר של המצלמה מסוג TEAC MX5 חיפשתי וחיפשתי כולל באתר שלהם לא מצאתי... האם מישהו יודע איפה ואיך אפשר להוריד את הדרייבר למצלמה הזו? אודה מראש, ערן

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by sgsg,

שלום, אני מחפש מצלמה חדשה וקומפקטית. ראיתי כאן: http://www.digitalcamerareview.com האם יש סיבה מוצדקת? לפי התמונות היא נראית די קטנה, האם היא באמת יכולה להיקרא קומפקטית? מה איכות התמונות שלה? ראיתי את ההמלצות החמות בפורום על F31, אבל הזום של הפנסוניק משך את תשומת הלב שלי. מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. התקציב שלי כאמור עד 1000 ש"ח רמת ידע של חובבנים. המצלמה הקודמת שלי הייתה canon sx120 עד שלצערי נשברה אחרי יותר מ4 שנים בבעלותי הצילומים יהיו למגוון רחב של טיולים צילומי נוף פנים וכ"ו.. בתנאי תאורה בעיתים לפעמים. לא מעוניין בהדפסת התמונות. חשוב שתיהיה קומפקטית כדי שיהיה נוח לטייל איתה והרבה! קיימת אצלי העדפה ל canon צילום ברצף אכן פונקצייה חשובה כנ"ל גם לגבי צילום בטיימר (צילום עצמי). יכולות וידאו חשובות לי גם הן לא פחות מאיכות התמונה! חשבתי על canon sx 230hs או על Sony Cyber-shot DSC-HX10V או על nikon coolpix aw100 בתחום של העמידות במים ונפילות. הבנתי שיש לה חיסרון באורך חיי הסוללה, אך דרך ה ebay ניתן לקנות זוג סוללות ספייר ב 40 ש"ח ככה שזה לא קריטי. בנוסף ע…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by someone,

מישהו שמע עליו? כרטיס SD של החברה הנ"ל, של 512MB במהירות מוצהרת של X133 עולה רק 275 שקל.. מישהו יודע האם זה כדאי? או שאולי כדאי של Kingston ב100 שקל יותר?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי, אני צריך המלצה למצלמת וידיאו עד 800 שקל. אשמח לעזרה וייעוץ. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. איזה סוגי כרטסי SD יש , עד כמה מגה בייט יש להם , ומה המחירים. בתודה רן

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. פעם קיבלתי מצלמה (פתחתי חשבון בנק...חח) ונאבד לי הדיסק של ההתקנה..ואין לי מושג איך אני יכול להעביר תמונות מהמצלמה למחשב..!!! למישהו יש איזושהי דרך?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Satlan,

אהלן, אני מחפש חצובה טובה ותקציבי הוא 500-550 ש"ח. ראיתי את שני המנפרוטוים האלה, איזה עדיף? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.