עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Gil28,

מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 3000 מקסימום - עדיף פחות האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? לא האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? כן אולי עוד כמה שנים האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? לא האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט. לא אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? פורטרטים ונופים בעיקר ביום האם אתה מתכוון לצלם בעלי חיים מרחוק? ציפורים במעוף? חרקים מקרוב? לא באופן מקצועי האם אתה מתכוון לצלם ספורט? אם כן, איזה ענף…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by overload,

אסרו עלינו במפורש ליצור כל סוג של קשר או לצלם את ה"ימ"מ\SWAT הפולני ששמר עלינו במסע לפולין. את התמונה הזאת הגנבתי כשהסתתרתי מאחורי חבר שלי והסתרתי את המצלמה עם התיק שלו ;D. [ ] הבהרה: למרות שמדובר בלוחם ביחידת הימ"ם החוק לגבי צילום לא חל עליו, הוא בסך הכל מאבטח. אמרו לנו לא לצלם אותם בכל מקרה, כי יש כאלה שבאמת אסור. OK?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by R0tem1,

http://img517.imageshack.us/img517/9288/96775540.jpg

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום רב: בתקופה האחרונה קרו לי לפחות 3-4 מקרים שכרטיס ה-SD של המצלמה שלי (Canon SX150IS) התאפס לאחר העברת תמונות וסירטונים ממנו למחשב שלי. הדרך שבה אני מעביר את הקבצים שלי למחשב היא כזאת: 1. מכניס את כרטיס ה-SD של המצלמה לקורא כרטיסים חיצוני. 2. מחבר את קורא הכרטיסים למחשב עם הכרטיס בתוכו. 3. מבצע Cut n' Paste לקובצי התמונות והסירטונים כדי להעביר אותם מהמצלמה למחשב (אינני צריך אותם במצלמה לאחר ההעברה למחשב, וזוהי הדרך היחידה שלי לשמור על תאריכי היצירה והשינוי שלהם). 4. מוציא את קורא הכרטיסים מהמחשב ע"י לחיצה על אייקון הוצאת ההתקן שבאיזור ההודעות. לאחר מכן, קרו לי 3-4 מקרים לאחרונה שהפעלתי את המצלמה והיא רשמה Memory Card Error (כלומר שהכר…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by orlupo,

העלתי אותה גם לגלריה של יוגנד בנושא צילום של שבוע 37 "עטים ועפרונות": [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. זה לא חייב להיות תחרות נושאת פרסים בחירה (הצבעה) של חברי הפורום על התמונה הטובה ביותר (בשיתוף מנהלי האתר)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ALÞHA,

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by wow,

ראיתי שב-RAW אבל שמעתי שזה פורמט שצריך אח"כ "להתעסק" עם התמונה כי היא לא ממש מוכנה אז האם היא מצלמת בעוד פורמטים ?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. דעתי כאן

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Computertalk,

איפה אתם ממליצים לקנות איפה לקנות Canon a80 אני רוצה אותה בסביבות ה 1600... אין לי בעייה לקנות מהאינטנרט רק רוצה חנות אמינה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. לפני כמה ימים היא עבדה מצויין (כאילו המחשב זיהה אותה והורדתי עליו תמונות מהמצלמה) אבל פתאום שאני מחבר אותה לUSB לא קורה כלום והמצלמה מופיעה לי ב"לא יודע" במנהל ההתקנים אחרי שהיא תמיד הופיע בהתקני הדמיה! משהו מוזר! יכול ליהיות שלפני כמה ימים אחרי שראיתי פעם אחרונה תמונות התקנתי עידכון אוטומטי של ווינדווז אולי זה דפק את זה! אין לי מושג מה קרה בבקה תעזרו לי. אפילו התקנתי את הדרייבר (לא חייב בכלל) ובתוכנה הוא כותב לי שהוא לא מזהה את המצלמה... בקיצר אני לא יכול להוריד תמונות מהמצלמה למחשב. :-\ מצלמה דיגיטלית של קנון: CANON PS A70 תודה גיל

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by benor,

1) חשיפה ארוכה - 30 שניות 2) 3) 4) תמונת אווירה 5) אם אני זוכר נכון, מדובר על התצפית מהר הארבל. 6) כפר הדייגים, ליד ג'יסרעזרקא

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by KoM,

כן גם אני חזרתי עמוס תמונות מאותו סט חביב וחשבתי דווקא לפתוח עם משהו שקסי... "מחכה לירוק" "כבר קלאסית" "דוגמנית לעת צורך..."

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלומות, אני צריך המלצה למצלמה עד 800 שקל לידידה שלי, מה בתחום המחירים הזה משתלם, ואיכותי ועם אחריות טובה? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני מחפש מצלמה סופר קומפקטית שנותנת פלט איכותי לצילומי רחוב (כמה שיותר קטנה וחשאית) * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 1200ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילום רחוב בלבד. בעיקר באור יום אך יתכן גם אחה"צ * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). בין היתר, כן * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-6…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Danikk8,

שלום לכולם אני מחפש מצלמה בעלת: - Full HD - מייצב הכי טוב שיכול להיות במצלמה ביתית (אופניים, סקי) - פיצרים מגניבים יתרון עד עכשיו הסתקלתי על canon HF S20 Panasonic HDC-TM300 Sony HDR-XR520E אז ככה רציתי את ההמלצות לגבי הדגמים הנ"ל או שיכולים להמליץ על דגמים דומים לאלו מלמעלה (את המצלמה אני מביא מארה"ב או גרמניה) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Tapeworm,

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ALÞHA,

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by m_g,

יש לי 3 עדשות של SIGMA שכל אחת עולה קרוב ל8 אלף שקל ויש לי מצלמה מאוד ישנה של NIKON (f100) ורציתי לדעת אם אני יקנה CANON אז העדשות האלה יתאימו או שצריך לקנות עדשות חדשות

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם, רכשתי אתמול מצלמה מסוג Canon SD1200. לצערי, אני די מסוייג מהסוללה שקיבלתי. הסוללה לא נראת כמו בתמונות של הסוללות מהסוג הזה ברשת, שהן לבנות ועם יותר מידע על הסוללה עצמה בקידמת הסוללה, כמו שניתן לראות כאן: הסוללה שאני קיבלתי היא אפורה, ורשום כול מה שיש בתמונה למעלה, רק ללא הקיבולת של הסוללה, שזה רשום רק מאחור. נכון לעכשיו יצרתי קשר עם קנון ארה"ב, שביקשו שאשלח להם תמונות של הסוללה וכך עשיתי. מחכה לתשובה מהם. בנתיים, חשבתי אולי לעוד אנשים יש פה מצלמות Canon עם סוללת NB-6L, שיכולים לאשר אולי גם להם יש סוללה כמו שלי, שתמונה שלה מצורפת למטה. יש לציין שאני מסוייג מאוד מהסוללה הזאת בעיקר בגלל שהרשת חנויות שקניתי ממנה מייבאת בעצמה את המצלמות הללו, ולא דרך קרט. א…

21. היי, אני צריך המלצה למצלמת וידיאו עד 800 שקל. אשמח לעזרה וייעוץ. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. לא בטוח שדבר כזה בכלל קיים. האם מישהו רכש את הדגם הזה בארץ לאחרונה ויודע? אם לא קיים באינטרנט אך קיים מודפס, אז אני מחפש להשאיל ממישהו כדי לצלם/לסרוק ב-50 ש"ח דמי עמלה פלוס 50 ש"ח פיקדון. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by someone,

מישהו שמע עליו? כרטיס SD של החברה הנ"ל, של 512MB במהירות מוצהרת של X133 עולה רק 275 שקל.. מישהו יודע האם זה כדאי? או שאולי כדאי של Kingston ב100 שקל יותר?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Satlan,

אהלן, אני מחפש חצובה טובה ותקציבי הוא 500-550 ש"ח. ראיתי את שני המנפרוטוים האלה, איזה עדיף? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. http://www.pbase.com/dirtrock/ground_zero

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים