צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אז ככה זה פעם ראשונה שלי בפורום הזה ואני מקווה שתעזרו לי אז ככה אני רוצה לקנות מצלמת וידאו איכותית שתתאים לצרכים שלי הצרכים שלי: המצלמה תשמש לצילום של דברים במהירות די מהירה ואז במחשב לעשות את זה בסלוו מושן ואני צריך שאיכות המצלמה תהיה טובה ושהיא תצלם בסרטונים הרבה תמונות לשניה כי לפי מה שהבנתי ככה הסלוו מושן יהיה יותר טוב... וזהו אה ואין לי עדיין תקציב כי אני לא יודע מה הסדר גודל של המחיר למצלמה כמו שאני צריך אז אני ישמח אם תתנו לי הצעות. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
יש לי CANON A60 ושם התאריך לא מופיע על גבי התמונה, השאלה שלי היא לגבי ה A85, ועם לא, אז יש המלצות למצלמה בסכום של כ1000 ש"ח עם תאריך על התמונות עצמם ובמפרט של ה A85? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום, ההורים שלי החליטו לקנות מצלמה חדשה, חובה שהמצלמה תיהיה קומפקטית ושתוציא צילומים טובים בלי הרבה התעסקות. המצלמה בעיקר לטיולים לצילומי נוף ואנשים באור יום אבל גם קצת לצילומים באור חלש. המליצו לי על פוג'י f31 וקנוןa640 קראתי ביקורות ועדיין לא הגעתי להחלטה בבקשה תעזרו לי. איזה מצלמה יותר טובה? האם יש משהו אחר בתקציב הזה? במה הפוג'י יותר טובה או פחות טובה מהקנון וההפך?אה ועוד משהו... אחותי רוצה רק סוני היא אומרת שהיא הכי טובה, ניסיתי להסביר לה על מצלמות אחרות אבל היא מתעקשת האם יש מצלמה טובה של סוני בתקציב הזה שמשתווה לפוג'י ולקנון?אני ינסה להסביר לה שוב למרות שהיא בכלל לא מקשיבה לי. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
התמונה נלקחה עם Canon a620
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
במקרה תפסתי זברה מוכנה לפעילות ,אז צילמתי במהירות לפני שיעבור לה החשק
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום אני מחפשת מצלמה סביב ה800 ש"ח ראיתי שהרבה ממליצים על ה A530. איך היא? והאם היא באה עם זיכרון. אני רוצה שהמחיר יכלול כרטיס זיכרון. תודה על התגובות
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום אני זקוק להמלצה על מצלמה דיגיטלית טובה .. מכיוון שאחי איבד את המצלמה שלנו במילואים :\ את המצלמה ארכוש בארה"ב. המצלמה מיועדת בעיקר לצילום גן ילדים אך לא רק .. טיולים וכו'. אתר שימחיש את המחירים בחו"ל: http://www.newegg.com/ProductSort/SubCategory.asp?SubCategory=12 חשוב מאד גם שלא תזלול בטריות .. תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, קניתי ביולי Canon Powershot S5 בעיקר לצורך צילום הופעות (אבל גם ככה היינו צריכים מצלמה דיגיטלית לבית) דוגמא לתמונות שצילמתי עד כה: http://www.flickr.com/avihailevy עכשיו אני רואה שאני רוצה להתקדם עם הצילום, ולקנות מצלמה איכותית יותר. אני יודע שזה עסק יקר, אבל אני רוצה מצלמת DSLR טובה, עם עדשה עם צמצם כמה שיותר נמוך ועם זום טוב, אבל בסה"כ לא יותר מ-4000 שקל. האם יש איזושהי קומבינציה אפשרית כזו? תודה![br]פורסם בתאריך: 8.12.2008 בשעה 22:55:39 לא ראיתי את השאלון בפורום, אני ממלא אותו ואז תוכלו להכווין אותי בצורה יותר טובה [br]פורסם בתאריך: 8.12.2008 בשעה 22:59:37מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 4000האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוס…
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, אני הולך לקנות בקרוב את המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי (אחרי עידנים שלמים עם פילם) עכשיו, אני חדש לגמרי בכל עולם המצלמות הדיגיטליות, בכל מפרטי המצלמות יש מונחים שאין לי מושג מה משמעותם...כמו- האם המספר בתכונה מסוימת גבוה יותר זה טוב יותר? וכו' רציתי שתעזרו לי לפרש כמה תכונות/פרמטרים במפרטי המצלמות כדי שאני להבין טוב יותר בבחירה של מצלמה איכותית: 1. ה MEGA PIXEL - האם הMP באמת כזה חשוב באיכות התמונה של המצלמה? הבנתי שזה האורךXהגובה של התמונה אבל האם ככל שיש יותר זה יותר טוב? למצלמה שיש 7MP סה"כ, אז אם אני השתמש ב 7/7 הMP שיש לה ,האם איכות/חדות התמונה תיהיה יותר טובה מאשר שימוש רק ב 4-5MP מתוך ה-7 שיש למצלמה? 2. ה-ISO: מה משמעות הפרמטר ה ISO? : ראיתי ש…
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית. אני לא מבין בזה אז רציתי המלצות למצלמה חבבנית + כי אני לא מקצוען. בקיצר שיהיו את כל הפונקציות שיש היום ויראו טוב. תודה נ.ב שמעתי על מצלמה canon a95 איך היא? ב1890 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מגן מסך לפנטקס, ואני לא יודע אם ללכת על משהו מותאם או סתם לקחת מגן זול. יש את המגן הזה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.215 ולעומת זאת, יש את המגן הזה, שנראה יותר מבטיח יש הבדל לדעתכם?
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
ספינינג מישהו ? קצת ספורט לא מזיק לבריאות צילום עצמי (מה לעשות שאני לא מצלם את עצמי טוב כמו שאני מצלם אחרים..LOL...לכן הראש נחתך - ועוד מישהו שצילמתי -
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
-
צולמו עם A630, מעט מאוד עידון רעשים ו/או חידוד, משחק קל עם העקומות ותיקוני חשיפה בתמונות 1,2,4 (שימוש בקבצי RAW). לשיקולכם, הערות יתקבלו בברכה. 1. ספרא וסייפא. 2. פולמוס של אחר צהריים ורובי גליל. 3. שני עצים מול השקיעה. 4. מפלצת של בין ערביים.[br]פורסם בתאריך: 16.12.2008 בשעה 23:23:22 מוסיף גרסה מתוקנת (חתוכה לפי כוונת המשורר) של תמונה 2.סליחה על התקלה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להביא תמונות של Z1 ו-Z10? רצוי גם תמונות של צילומי לילה... בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שתי המצלמות כמעט זהות, ה- A720 חדשה יותר ובעלת 8 מגה פיקסל, אבל זולה יותר מה A710 שזה מאד מוזר בהתחשב בעובדה שזה דגם מתקדם יותר. מישהו יודע האם תוקנו חלק מהבעיות ב A710 ב 720 ? (טעינית פלאש איטית, מסך מגורען) בנוסף חשבתי גם על ה SX100 בתוספת קטנה. אשמח לשמוע את דעתכם מה לרכוש.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי תמונות ישנות מאוד שכבר רוב הצבע יד מהם והם צהובות. סרקתי אותם למחשב ואני רוצה לתקן אותם בעזרת תוכנת paint shop pro. איך אני עושה זאת? ערן
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, אמנם זהו לא צילום אלא סריקה דיגיטלית אבל אני רוצה לעבוד על פרוייקט ולסרוק את כל התמונות של סבתא שלי מתקופת השואה בבולגרייה, לתקן ולשפץ ולפתח אותן מחדש. רציתי לדעת אם יש תוכנה יעודית לתיקון קמטים וכתמים בתמונות (במיוחד כתמים). תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-