עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Cyron,

אני מתעניין במערכת MP3 לרכב עם מסך קטן, ראיתי כמה אתרים ברשת, מישהו פה עשה דבר כזה ?

• 75 תגובות
    • 7.3k צפיות
  2. Started by ELiA,

איך חותכים את זה בלי דרמל ובלי ג'קסון? איך חורטים על זה בלי הכלים הנ"ל? תודה אליה.

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  3. Started by bigblue,

התקנתי מאוורר של sunbeam עם לדים 80ממ בגג של המארז עכשיו כל פעם שאני מחבר אותו לחשמל המחשב לא נדלק אני די בטוח שהבעיה היא במאוורר עצמו אבל לא בטוח... מה עושים ???

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  4. Started by sectorix,

שלום לכולם, כשבניתי את המערכת לפני חודשיים, לא ידעתי עדיין שהאתר הזה קיים... ולכן כל היומן באנגלית באתר XtremeSystems לאחרונה קיבלתי המון ביקורות טובות על הביצועים ואיכות העבודה עצמה. מקווה שתאהבו : http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?274203-Sectorix-s-Water-Cooling-Build-(Obsidian-800d)&p=4927358#post4927358 אני מתכנן מספר שידרוגים בקרוב, ביניהם מעבד חזק יותר ובקרה שונה למאווררים.. סרטון ( באנגלית ) שפרסמתי ביו-טיוב לאחר סיום הפרוייקט : http://youtu.be/1VlnOEDtW5E תודה לכולם ! Sectorix.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by card,

שלום הזמנתי מלחם מחו"ל שאמור להגיע בקרוב, ומשום מה המלחם הזה בנוי כך שכבל החשמל שלו כולל רק 2 חוטים, ועבור ההארקה, יש למלחם חוט נפרד, שלא מסתיים בשקע, אלא מסתיים עם תנין, ומיועד להתחבר לעמדה אנטיסטטית (שאין לי ) לפי המלצה של 1101, אפשר באמת לנתק מהמלחם את הכבל 2 חוטים + את חוט ההארקה, ולהלחים לו כבל נורמלי עם 3 חוטים שמביא גם את ההארקה עד לתקע. השאלה: אפשר לחפש כבל לא עבה נכון? ההספק של המלחם הוא עד 60W - פחות ממנורה בייתית מהסוג הישן, אז אפילו כבל "דק" יתאים נכון? ודבר נוסף: האם אפשר להלחים את הכבל הזה על המלחם עם כל בדיל רגיל? או שצריך בדיל מיוחד בגלל שמלחם זה דבר שמתחמם? (מנגד החום לא אמור לעבור מגוף החימום של המלחם אל ה-PCB, אז אולי אכן כל בדיל יתאים?)

6. Started by genia,

/

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  7. שמתי מאורר על החלון, עכשיו אני לא יודע איך לחבר לו חשמל, אם אני יחבר לו מקור מתח מתוך המחשב אני לא יצלח לפתוח את דלת המארז ניסיתי לשים מין חיבור מולקס 2 ראשים....אבל זה עושה לי קצר כשאני מנתק את המגע בין מקור המתח (12וולט מהמחשב)....מה לעשות????

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  8. Started by jeyjey,

הסוללה תהיה מורכבת מ5 בטריות 1.2V כל אחת, בטריות נטעות של GP. אני מלחים את כולן ביחד ולכן אני לא יכול לפרק אותן. אני יכול להטעין את הסוללה דרך מטען של GP?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by SHAKED286,

שבוע טוב לכולם עשיתי חיפוש מקיף מאוד באינטרנט על UV METER ומצאתי כל מיני דברים רגילים (10 לדים שעובדים כמ וUV METER רגיל) עכשיו אני מחפש מעגל שיעשה לי כזה דבר אם מישהו יוכל לעזור לי במצציאת המעגל או משהו דומה אני ישמח מאוד. תודה רבה ושבוע טוב שקד

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by borg,

יש לי לוח אם עם שני פורטים של USB 1.1 בצד האחורי של המחשב. בצד הקדמי של המארז יש לי שני פורטים של USB, אבל אין לי על הלוח אם יציאות USB שאפשר לחבר למארז. השאלה שלי היא האם יש מצב להעביר כבל USB מהחלק האחורי של המחשב לתוך המארז, ולחבר אותו לשני הפורטים בחלק הקדמי של המארז. אני לא מבין באלקטרוניקה ובחשמל, כך שאני צריך כבל מוכן שאפשר להשיג בחנויות.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Moty_p,

אני רוצה לדעת איזה מייצבי מתח יש כמה הם מספקים כדי לקנות אני רוצה מייצב של 2V,1.5V,3V,5V, תודה לכל העונים מראש...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום אני תמיד רציתי להכין תאורה למארז שלי ויש לי מנורות מכל מיני צבעים איך אני יכול לחבר אותם למחשב איך אני יכול בבקשה עים אפשר עים תמונות תודה מראש אלייייייייייייי :yelclap: :hi: :hi: :hi: :hi:

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by card,

שלום יש לי מולטימטר טוב, שנקנה אי שם בשנת 1994 בערך, והוא עדיין עובד מצוין. הוא היה אחד הטובים אז, ויש לו כל מה שצריך: יש לו רק חסרון אחד, והוא שהוא גדול פיזית. מנגד, כל פעם אני רואה באתרים הסיניים רבי-מודד כיס, בגודל ממש קומפקטי, ודק גם. דוגמא ראשונה: http://www.goodluckbuy.com/auto-range-digital-multimeter-.html מחיר: 11$ דוגמא שנייה: http://www.goodluckbuy.com/minipa-et1700-et-1700-pocket-digital-multimeter-auto-ranging-meter.html מחיר: 17$ והשאלה שלי: האם בגלל שהם יחסית זולים, הם לא יהיו טובים? האם למישהו יש נסיון עם משהו בסגנון(ובמחיר) הזה ויכול להגיד אם הם טובים או לא טובים? תודה רבה card

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by Tuki sheishmor alay,

בקשה אולי קצת מוזרה ??? ... יש לי ידע כללי באלקטרוניקה ואני רוצה לבנות מעגל שמייצר היבהוב אחד בלבד- כלומר שבלחיצה על הכפתור וחיבור מתח למעגל, הלד/לייזר שמחובר אליו יהבהב פעם אחת בלבד. תודה לכל מי שיכול לעזור

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by Imtheman,

חברה אני יודע שזה לא הכי קשור לפה אבל אתם בטוח תדעו ... יש לי רדיו טייפ של KENWOOD עכשיו אני רוצה לחבר אותו אבל לא לרכב . מה שאני צריך זה מתח ורמקולים נכון?? אז אני אשמח אם תגידו לי מה מכל הפינים האלה אני צריך ?? (מצורפת תמונה...) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם יש לי מסך LCD של מחשב ניד יש מצב לחבר אותו ולא חשוב לי איך למחשב שאני ושהוא יעבוד

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by RT-PRO,

אז ככה, ממש מזמן צבעתי את המארז בצבע כסף, וכשעשיתי חורים למאווירים לא מזמן שרטתי את הצבע :'( עכשיו במקום לשייף את הכל חשבתי לצבע את הכל בשיכבה עבה של לקה, למלות את כל השריטות ,ועל זה לתת את הצביעה שוב . מה דעתכם? או שאולי עדיף להוריד את כל הצבע (לא לא לא).

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום מה מיוחד בממסר הבא? http://www.ebay.com/itm/5V-30A-Optocoupler-Isolated-Relay-Module-with-Diode-over-current-protection-/150997811429 יש לו צורה מיוחדת שמזכירה "T". האם הוא Latching במקרה? או אם לא, מה הייחוד של ממסרים עם צורה כזו? תודה card

19. Started by zaq1,

מישהוא יודע איך ? אני מתכוון שיצא מהכרטיס מסך dvi ויכנס למסך bnc . במקרה שאי אפשר אז d-sub ל- bnc . תודה

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  20. Started by tulicooli,

אני רוצה תמונות לפרספקס שאני יחרוט על זה וכאילו שתיהיה לי תמונה וכל הבלגן ואני לא מוצא תמונות טובות. אז אם תוכלו תביאו תודה!!!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. קניתי את הדרמל של WOLF היום וקיבלתי דיסקיות ככה בשקית אבל לא מחובר אליהם שום ברזל שאפשר לחבר לדרמל ולא מצאתי במה שהביאו עם הדרמל משהו שאפשר להכניס לתוכו דיסקיות, מישהו יכול לעזור? תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. תמצאו לי בבקשה כבל ATA מעוגל באורך 18 ס'מ וכבל לכונן 1.44 באורך 24 ס'מ

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  23. אני צריך לפרוייקט הנדסאי אלקטרוניקה בקר שיתחבר לבקר אחר(C3 של שי מלול למי שמכיר), והוא אמור לשמש כבקר ראשי שמרכז מידע מבקרים אחרים (בפרוייקט אני משתמש רק בעוד בקר אחד). חשבתי על ארדואינו בגלל שהוא זול ונוח. בעקרון אני צריך שיקבל מידע מהבקר השני, יתחבר למחשב, ולצג LCD (שילד). רצוי שיהיה לו איפשור להתחבר לעוד בקרים מבחינת כמות הפורטים. ברור אחרי הפרוייקט הוא אמור להיות מספיק לשימוש ביתי. אני לא כל כך מתמצא בארדואינו, לכן אשמח לכל רעיון/עצה בנוגע לבחירה של הבקר. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Ymac,

אני מסתכל לאחרונה על האפשרות לעשות delid ל-6700K שלי - פגה עליו האחריות כבר והתוצאות שלו מתחת לקירור מים היו מאוד מאכזבות (70+ לעומת 50 עם ה-2500K) אבל מצד אחד, אני לא רוצה לעשות את זה ידנית - זה נראה כמו מתכון לאסון (למעבד או לעצמי בפציעה) מהצד השני - לקנות את המכשיר של derbauer ב200 שקלים בשביל פעם אחת בדיוק שאני אשתמש בו זה קצת מיותר. האם מישהו מכיר חנות בארץ שתציע שירות delid במחיר סמלי (על אחריות המשתמש כמובן)? אם לא, יש פה מישהו שקנה את הdelider של derbauer ורוצה לעזור לחבר פורום נחמד שמוכן גם לשלם תשלום סמלי על השימוש? פתוח כמובן לרעיונות נוספים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.