אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
-
היום עשיתי חור למאוורר למעלה במארז. השתמשתי במקדחה - "בהמה", דרמל-" החיה הפצועה" ובפצירה-" הפצירה". הבהמה: קודם סימנתי איפה אני רוצה לקדוח: קדחתי בעזרת הבהמה: ואז בעזרת ראש הדרמל של הדרמל-" החיה הפצועה" שייפתי את הדפנות: חיברתי את המאוורר. כל זה התבצע על מחשב הניסויים שלי, אז כמו שאפשר לראות לא השקעתי כל כך.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
האם יכולם לכבר למחשב רדיו דיסק...? ואם כן ולמשהו יש מדריך אז שירשום אותו פה בבקשה והאם יכולים לעשות למחשב שלט...?
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין לוחות אלונימניום עלפי מידה ובעובי של 5 עד 8 מילימטר. מישהו יודע אולי מהיכן אני יכול להזמין?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה ונגמר לי ה30 יום שלה ואני לא יכול להיכנס אליה יותר... אני עכשיו מפרמט את המחשב .. ואחר כך שאני יתקין אותה אני רוצה כבר את הקראק או הסריאל נמבר שפותחים את התוכנה... איך אתם פתחתם אותה?? אני חייב את העזרה הזאת תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות פאן-באס ל5 מאווררים וראיתי באתר כל מיני מדריכים ואני לא יודע מה הכי טוב לבנות מישהו יודע מה הכי טוב לבנייה???
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות פאן באס ל5 מאווררים שנשלטים על ידי מפסקים וכאשר הם עובדים יהיו נורות לדים שידלקו המאווררים הם של ספקי כח ישנים 80מ"מ הלדים הם גם ישנים של מחשבי ששבקו חיים ישנם לדים קטנים וגדולים אני לא מבין גדול בלדים אז אני לאט יכול לתת עליהם יותר פירוט אבל בעיקרון אלה הלדים של המארזים של הפאור הריסט וכדומה. אני צריך לדעת גם את צורת החשמל שאני צראיך לתת להם מהספק בקיצור הכל כולל הכל. חיפשתי מדריך מתאים אבל לא מצאתי בכלל אולי אתם תוכלו למצוא לי איה מדריך שיכול לעזור לי? תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מאיפה אפשר להשיג? אני מחפש מסך כמו של מצלמה דיגיטלית... יש לי מסך של DVD של רכב אבל הוא ענקי...
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
על כל פין מבקשים כ-18 אגורות . לא אכפת לי לקנות כמות גדולה. מישהו יודע איפה ניתן לקנות כמות גדולה? תודה
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
האם יש צורך במאווררים שמראש בנויים לשליטה (3 חוטים) או שניתן להשתמש גם במאוורר ג'נרי (2 חוטים) תודה.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לדעת מאיפה אני יכול להשיג לדים בכמות ובכל מיני צבעים ותישתדלו לא מאתרים אלה מחנויות וכל השאר! תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אז ככה מחפש פאנל שליטה למארז antec P182 se אבל עכשיו יש פה קצת קטע למארז אני הולך להוסיף 2 מאוררים [ s flex ] ואני רוצה לשיטה בכל המואררים שאאני יכול אבל מה יש לאחורי ולעליון כבר שליטה בנפרד ... אז אני לא יודע על כמה מאוררים זה יכול לשלוט לא צריך צג כי זה סתם מייקר את העסק [ לא? ] וגם שלא יראה טמפ רק שיתן לי שליטה במאוררים ושאני באמת יוכל לשלוט בעוצמה שלהם בשביל שאינ יוכל להחליש אותה בלילה .. לא יודע כל כך מה התקציב המדיוק אבל לא מתכנן להפתרע אאשמח לקבל המלצות ולפי זה אני ינסה להתחום יותר או פחות את התקציב בתודה מראש junior_mg ליאור
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את כרטיס המסך X1950XT של ספיר. (Sapphire) ולהחליף לו את המאוורר ל Accelero X2 של Arctic Cooling. מישהו כאן בפורום אי פעם עשה את זה ויכול לתת לי איזושהיא הדרכה בקשר לתהליך? עדיף עם תמונות... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
קניתי כמה לדים חזקים ואני לא בטוח לאן לחבר אותם במולקס לצהוב או לאדום? כי האדום אמור להיות 12V והצהוב 5V אבל יש לי מאוורר שכתוב עליו 12V והוא מתחבר לצהוב.. אז לאן מחברים(שיהיה גם הכי יעיל ולא מצריך נגד גדול מיותר)? תודה(:
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב ויסטה ואני לא מצליח להפעיל את הLCD אולי מישהו יודע איך? המסך כבר עבד הרבה זמן על XP והוא תקין לחלוטין שזה רק הויסטה שעושה המון בעיות נראה לי בסוף אני יחזור לXP
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני צריך לעשות מעגל שיפעיל 3 לדים... עכשיו אני צריך שהנגד יהיה על הpcb, הכוונה לנגד אחד שיחזיק את כל הלדים (1קילווואט), אני חייב את עזרתכם כאן, זאת פעם ראשונה עם pcb ואני לא הצלחתי להבין איך עובדים איתו, ולכן, יעזור אם אקבל פה גם תמונות של מעגל זה או דומים אחרים, כולל ההלחמות מאחורה.... תודה, Aviko
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח די'ון חדש כי יש כמה דברים שאני לא בטוח ששאלו בדי'ונים קודמים אז ככה אני לא מבין כל כך במחשבים אני י'ודע לחבר זיכרון ולהבריג קצת ובגלל זה אני שואל מה אםשר לעשות עם המחשב שאני יכול לעשות אותו? והתקציב הוא 500 שקל מקסימום תושה רבה
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הכבל של הפלופי, להפריד כל גיד או כל שני גידים?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
יש לי עכשיו הרבה לדים (56..) ואני מחפש דברים לעשות איתם..עכשיו חשבתי על לשים כמה במולקסים..אחד לכל מולקס..אז יש לי לד אחד שיתחבר ל-5V איזה נגד אני צריך..? הלד הוא לא שקוף היותר חזק..הוא הצבעוני החלש יותר..צבע אדום אם זה משנה..
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אני מכין פרוייקט של תאורת אקווריום.. וכנראה שאני יוסיף עוד דברים... יש לי כמה שאלות לפני חיבור הלדים והכל.. מפני, שאני חדש בעסק הזה.. האם אני יכול שמקור הזרם/מתח יהיה מטען ישן של פלאפון עם הספק של 12V? האם מבחינת צריכת חשמל,ספק כח שאינו מחובר למחשב יהיה יותר בזבזני? ולא הבנתי בדיוק,איך אני מחבר את הנגדים אל כל העסק? תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הוא מזה התחיל להרעיש לי.. והלוח אם אצלי רק איזה חודשיים.. יחסית חדש.. יש פיתרון לזה? הוא מסתובב לי ב-8000RPM כמעט.. אפשר להשקיט אותו איכשהו? איך לשלוט בו בעזרת Speedfan ?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי מנורת לד שמזרימה זרם של 10 מילי אמפר והיא 1.5v אייזה נגד אני צריך על מנת שאניי יוכל להפעיל את המעגל על המטריצה יש נוסחא או משהו אבל אני לא מבין בזה כל כך תודהה מראש דרך הגב אני מחבר את המעגל ל-5v
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אוקיי קניתי מאוורר ועכשיו: יש לו יציאה 3 פינים ללוח אם, ויש גם מתאם ל4 פינים לספק כוח. כמובן כאשר אני מחבר ללוח אם המהירות של המאוורר יורדת במיוחד, ואין ממש תועלת בו. אבל זה מודד את כמות הסיבובים לדקה. כאשר אני מעביר ל4פינים לספק זה לא מראה לי מהירות סיבוב [דאא] האם יש אפשרות שהמאוורר יהיה מחובר לספק [שזה השחור והאדום] ואז הצהוב [בדיקת מהירות] לחבר ללוח אם? +אספר לכם איזה מאוורר מוזק קניתי: הוא מחברת EZCOOL, והוא 80 מ"מ לא מצאתי באינטרנט מידע על המאוורר או על החברה, ומצאתי רק איזה ספק וכמה מארזים תוצרת EZCOOL. אי לזאת הנתונים של המאוורר בהשוואה לAC: גודל: 80X80X25 ובAC זה 80X80X38 דחיפת אוויר: 31.40 ובAC זה 28 שקט: 19דציבל ובAC זה 20 זמן עבודה מוערך: 8 שנים, ואילו בAC זה …
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שמעתי מכמה הודעות מהפורום שיש כזה דבר לק שאחרי שצובעים את המארז מצפים את זה בלק אז זה יותר טוב... איפה אפשר לקנות כזה ועם זה ספריי או צריך למרוח את זה. מישהו יכול לשים פה תמונות של מארז אחרי ששמו עליו לק
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
קראתי את המדריך איך להפוך כבל IDE למעוגל , במחשב שלי יש לי צורב סקזי האם גם לכבל סקזי ניתן לעשות אותו דבר בדיוק ולהשתמש במדריך אחד לאחד ?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-