עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by kozimus,

האם יש צורך במאווררים שמראש בנויים לשליטה (3 חוטים) או שניתן להשתמש גם במאוורר ג'נרי (2 חוטים) תודה.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  2. אני רוצה להזמין לוחות אלונימניום עלפי מידה ובעובי של 5 עד 8 מילימטר. מישהו יודע אולי מהיכן אני יכול להזמין?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by amit_rah,

אז ככה אני רוצה לדעת מאיפה אני יכול להשיג לדים בכמות ובכל מיני צבעים ותישתדלו לא מאתרים אלה מחנויות וכל השאר! תודה מראש

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  4. אני רוצה לבנות פאן באס ל5 מאווררים שנשלטים על ידי מפסקים וכאשר הם עובדים יהיו נורות לדים שידלקו המאווררים הם של ספקי כח ישנים 80מ"מ הלדים הם גם ישנים של מחשבי ששבקו חיים ישנם לדים קטנים וגדולים אני לא מבין גדול בלדים אז אני לאט יכול לתת עליהם יותר פירוט אבל בעיקרון אלה הלדים של המארזים של הפאור הריסט וכדומה. אני צריך לדעת גם את צורת החשמל שאני צראיך לתת להם מהספק בקיצור הכל כולל הכל. חיפשתי מדריך מתאים אבל לא מצאתי בכלל אולי אתם תוכלו למצוא לי איה מדריך שיכול לעזור לי? תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  5. התקנתי את התוכנה ונגמר לי ה30 יום שלה ואני לא יכול להיכנס אליה יותר... אני עכשיו מפרמט את המחשב .. ואחר כך שאני יתקין אותה אני רוצה כבר את הקראק או הסריאל נמבר שפותחים את התוכנה... איך אתם פתחתם אותה?? אני חייב את העזרה הזאת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  6. Started by tavor21,

אני בונה את המקלט לשלט אבל אני לא יודע אם מה שיש לי זהה לזה שיש במדריךך

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  7. Started by sa_ka,

שלום יש לי במחשב ויסטה ואני לא מצליח להפעיל את הLCD אולי מישהו יודע איך? המסך כבר עבד הרבה זמן על XP והוא תקין לחלוטין שזה רק הויסטה שעושה המון בעיות נראה לי בסוף אני יחזור לXP

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  8. Started by dr computer,

אני רוצה לבנות פאן-באס ל5 מאווררים וראיתי באתר כל מיני מדריכים ואני לא יודע מה הכי טוב לבנות מישהו יודע מה הכי טוב לבנייה???

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  9. שלום, חבר שלי היום מרכיב מפרט בעזרתי, יהיה לו מעבד E6300 1.83 כמו כן על הלוח אם של גי'גה בייט: GA-946P-S3 וזכרונות ג'יגה של חברה: ( GEIL (512X2 א וכמו כן ספק של אנטק 430 וואט (די יקר לא זול) כמו כן אם משיהו מכיר יכול להגיד לי איך הספקים שלהם? אז השאלה שלי אם נרצה להרים את המעבד ל 2.4 ולהשאיר אותו כל הזמן על המצב הזה, זכרונות לא יהוו בעיה נכון? ושאלה שנייה שלי היא: החבר לא יעשה אובר קלוק כל החיים אלה פעם אחת וזהו ביחד איתי, אז רציתי לדעת הוא לא זקוק לזכרונות 800 הרץ נכון? מספיק לו ה 667 כדי להיות על 2.4 בלי הפרעות? כמו כן זה נכון שמי שעושה אובר קלוק תמידי וכל הזמן מתעסק עם זה צריך זכרונות 800 הרץ? ומי שלא עושה שום דבר לא זקוק להם? אלה 667 יספיק למשתמש רגיל? תדו…

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by omrishalev,

מאיפה אפשר להשיג? אני מחפש מסך כמו של מצלמה דיגיטלית... יש לי מסך של DVD של רכב אבל הוא ענקי...

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  11. Started by Little_AKA_Or,

שלום.. קניתי מארז HEC פשוט ואני רוצה לעשות בו מודינג.. אם אני אעשה חלון ואשים במארז 6-8 לדים UV ובמארז אני אשים סליבינג UV, מאווררי UV ועוד מוצרים שמגיבים לקרינת UV, יראו את האפקט? כלומר המוצרים יגיבו לקרינה מהלדים? אם כן אשמח לדעת מה הכתובת של האתר (אתר מחו"ל) שבו ניתן לקנות לדים מכל הסוגים (האתר שעושה משלוחים לארץ ^^) תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  12. Started by superblader,

קניתי כמה לדים חזקים ואני לא בטוח לאן לחבר אותם במולקס לצהוב או לאדום? כי האדום אמור להיות 12V והצהוב 5V אבל יש לי מאוורר שכתוב עליו 12V והוא מתחבר לצהוב.. אז לאן מחברים(שיהיה גם הכי יעיל ולא מצריך נגד גדול מיותר)? תודה(:

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  13. הוא מזה התחיל להרעיש לי.. והלוח אם אצלי רק איזה חודשיים.. יחסית חדש.. יש פיתרון לזה? הוא מסתובב לי ב-8000RPM כמעט.. אפשר להשקיט אותו איכשהו? איך לשלוט בו בעזרת Speedfan ?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  14. אז ככה מחפש פאנל שליטה למארז antec P182 se אבל עכשיו יש פה קצת קטע למארז אני הולך להוסיף 2 מאוררים [ s flex ] ואני רוצה לשיטה בכל המואררים שאאני יכול אבל מה יש לאחורי ולעליון כבר שליטה בנפרד ... אז אני לא יודע על כמה מאוררים זה יכול לשלוט לא צריך צג כי זה סתם מייקר את העסק [ לא? ] וגם שלא יראה טמפ רק שיתן לי שליטה במאוררים ושאני באמת יוכל לשלוט בעוצמה שלהם בשביל שאינ יוכל להחליש אותה בלילה .. לא יודע כל כך מה התקציב המדיוק אבל לא מתכנן להפתרע אאשמח לקבל המלצות ולפי זה אני ינסה להתחום יותר או פחות את התקציב בתודה מראש junior_mg ליאור

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  15. עם אני רוצה לחבר שתי מארזים ביחד ואני לא רוצה שיראו שהם מחוברים אז שמעתי שאפשר לחבר עם בונדו אבל רציתי לדעת שעם יראו ששמתי בונדו או שזה יוצא טוב עם יש תמונות או לינקים לעבודות עם בונדו אז זה יעזור

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  16. Started by gbox,

אני רוצה לפתוח די'ון חדש כי יש כמה דברים שאני לא בטוח ששאלו בדי'ונים קודמים אז ככה אני לא מבין כל כך במחשבים אני י'ודע לחבר זיכרון ולהבריג קצת ובגלל זה אני שואל מה אםשר לעשות עם המחשב שאני יכול לעשות אותו? והתקציב הוא 500 שקל מקסימום תושה רבה

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  17. Started by vaknin12,

יש לי מנורת לד שמזרימה זרם של 10 מילי אמפר והיא 1.5v אייזה נגד אני צריך על מנת שאניי יוכל להפעיל את המעגל על המטריצה יש נוסחא או משהו אבל אני לא מבין בזה כל כך תודהה מראש דרך הגב אני מחבר את המעגל ל-5v

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  18. אהלן מה קורה אז ככה זה הסיפור יש לי מעבד פרסקוט על לוח של אסוס P4P800 עכשיו כמובן זה פרסקוט נוראה מיתחמם זה נע בין 50-60 שזה נוראה גבוה עכישו היתעניינתי במספר מאווררים מה שנידלקתי עליו הוא Thermaltake Extreme 3 in 1 Cooler - POLO 735 או Thermaltake SlientTower CL-P0025 - heatpine Cooling - 4in1 אני כבר אין לי מושג בבקשה תעזרו לי אני צריך משהו שיעשה תעבודה על מה אתם ממליצים זה הגיוני לקבל קירור טוב למעבד בתקציב שלא יעבור את המאתיים!? תודה לכול העוזרים באמת

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  19. Started by ab14,

שמעתי מכמה הודעות מהפורום שיש כזה דבר לק שאחרי שצובעים את המארז מצפים את זה בלק אז זה יותר טוב... איפה אפשר לקנות כזה ועם זה ספריי או צריך למרוח את זה. מישהו יכול לשים פה תמונות של מארז אחרי ששמו עליו לק

20. Started by fuck off,

רק אתמול כשפירקתי ת' מחשב גיליתי איזה יציאה שאני לא מכיר בלוח, בדקתי בחוברת והבנתי שזה למקלט אינפרא אדום.עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר לשם מקלט כמו שיש פה במדריך אם החיבור רק 5 פינים, או אם איאפשר למי יש מושג איפה אני יכול לקנות כזה? בקיצור איך אני יכול לנצל את זה? ד"א יש לי לוח של MSI דגם 845E Max.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  21. Started by Aviko,

אני צריך לעשות מעגל שיפעיל 3 לדים... עכשיו אני צריך שהנגד יהיה על הpcb, הכוונה לנגד אחד שיחזיק את כל הלדים (1קילווואט), אני חייב את עזרתכם כאן, זאת פעם ראשונה עם pcb ואני לא הצלחתי להבין איך עובדים איתו, ולכן, יעזור אם אקבל פה גם תמונות של מעגל זה או דומים אחרים, כולל ההלחמות מאחורה.... תודה, Aviko

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  22. Started by Tik-Tak,

אוקיי קניתי מאוורר ועכשיו: יש לו יציאה 3 פינים ללוח אם, ויש גם מתאם ל4 פינים לספק כוח. כמובן כאשר אני מחבר ללוח אם המהירות של המאוורר יורדת במיוחד, ואין ממש תועלת בו. אבל זה מודד את כמות הסיבובים לדקה. כאשר אני מעביר ל4פינים לספק זה לא מראה לי מהירות סיבוב [דאא] האם יש אפשרות שהמאוורר יהיה מחובר לספק [שזה השחור והאדום] ואז הצהוב [בדיקת מהירות] לחבר ללוח אם? +אספר לכם איזה מאוורר מוזק קניתי: הוא מחברת EZCOOL, והוא 80 מ"מ לא מצאתי באינטרנט מידע על המאוורר או על החברה, ומצאתי רק איזה ספק וכמה מארזים תוצרת EZCOOL. אי לזאת הנתונים של המאוורר בהשוואה לAC: גודל: 80X80X25 ובAC זה 80X80X38 דחיפת אוויר: 31.40 ובAC זה 28 שקט: 19דציבל ובAC זה 20 זמן עבודה מוערך: 8 שנים, ואילו בAC זה …

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  23. הכבל של הפלופי, להפריד כל גיד או כל שני גידים?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  24. Started by elad the master,

יש לי עכשיו הרבה לדים (56..) ואני מחפש דברים לעשות איתם..עכשיו חשבתי על לשים כמה במולקסים..אחד לכל מולקס..אז יש לי לד אחד שיתחבר ל-5V איזה נגד אני צריך..? הלד הוא לא שקוף היותר חזק..הוא הצבעוני החלש יותר..צבע אדום אם זה משנה..

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  25. Started by Gohan,

בניתי את המעגל בתמונה והכל עובד מצויין אבל שאני מחליף את המינוסים במעגלים (מחליף בין 1 ל7) או את הפלוסים (מחליף בין 4 ל10) המעגלים עדיין עובדים(משהו שאני לא רוצה כמובן , אגב פיזית 1ו7 ו4ו10 יכולים פשוט להתחלף בגלל זה אני צריך פתרון) חשבתי להשתמש בדיודות אבל אני לא ממש יודע איך לסדר אותם , למישהו יש הצעות? תודה מראש. עריכה: הסתדרתי כבר תודה.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים