אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
קניתי כמה לדים חזקים ואני לא בטוח לאן לחבר אותם במולקס לצהוב או לאדום? כי האדום אמור להיות 12V והצהוב 5V אבל יש לי מאוורר שכתוב עליו 12V והוא מתחבר לצהוב.. אז לאן מחברים(שיהיה גם הכי יעיל ולא מצריך נגד גדול מיותר)? תודה(:
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מכין פרוייקט של תאורת אקווריום.. וכנראה שאני יוסיף עוד דברים... יש לי כמה שאלות לפני חיבור הלדים והכל.. מפני, שאני חדש בעסק הזה.. האם אני יכול שמקור הזרם/מתח יהיה מטען ישן של פלאפון עם הספק של 12V? האם מבחינת צריכת חשמל,ספק כח שאינו מחובר למחשב יהיה יותר בזבזני? ולא הבנתי בדיוק,איך אני מחבר את הנגדים אל כל העסק? תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הכבל של הפלופי, להפריד כל גיד או כל שני גידים?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות מודינג וקרור(מאווררים שקטים) באיזור השרון (כפר סבא רעננה הרצליה נתניה).
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב ויסטה ואני לא מצליח להפעיל את הLCD אולי מישהו יודע איך? המסך כבר עבד הרבה זמן על XP והוא תקין לחלוטין שזה רק הויסטה שעושה המון בעיות נראה לי בסוף אני יחזור לXP
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב... אני עומד לפני קניית מארז חדש והשאלה שלי מה אפשר לעשות עם הישן? האם שווה הוא שווה השקעה או לא?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שמעו חבר שלי הביא לי לוח אם של פנטיום 1 מעבד פנטיום אחד שתי זכרונות RAM לפנטיום 1 כרטיס קול ישן וכרטיס מסך ישן יש לכם רעיון מה אני יכול לעשות איתם??? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הוא מזה התחיל להרעיש לי.. והלוח אם אצלי רק איזה חודשיים.. יחסית חדש.. יש פיתרון לזה? הוא מסתובב לי ב-8000RPM כמעט.. אפשר להשקיט אותו איכשהו? איך לשלוט בו בעזרת Speedfan ?
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
רק אתמול כשפירקתי ת' מחשב גיליתי איזה יציאה שאני לא מכיר בלוח, בדקתי בחוברת והבנתי שזה למקלט אינפרא אדום.עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר לשם מקלט כמו שיש פה במדריך אם החיבור רק 5 פינים, או אם איאפשר למי יש מושג איפה אני יכול לקנות כזה? בקיצור איך אני יכול לנצל את זה? ד"א יש לי לוח של MSI דגם 845E Max.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי מנורת לד שמזרימה זרם של 10 מילי אמפר והיא 1.5v אייזה נגד אני צריך על מנת שאניי יוכל להפעיל את המעגל על המטריצה יש נוסחא או משהו אבל אני לא מבין בזה כל כך תודהה מראש דרך הגב אני מחבר את המעגל ל-5v
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
אוקיי קניתי מאוורר ועכשיו: יש לו יציאה 3 פינים ללוח אם, ויש גם מתאם ל4 פינים לספק כוח. כמובן כאשר אני מחבר ללוח אם המהירות של המאוורר יורדת במיוחד, ואין ממש תועלת בו. אבל זה מודד את כמות הסיבובים לדקה. כאשר אני מעביר ל4פינים לספק זה לא מראה לי מהירות סיבוב [דאא] האם יש אפשרות שהמאוורר יהיה מחובר לספק [שזה השחור והאדום] ואז הצהוב [בדיקת מהירות] לחבר ללוח אם? +אספר לכם איזה מאוורר מוזק קניתי: הוא מחברת EZCOOL, והוא 80 מ"מ לא מצאתי באינטרנט מידע על המאוורר או על החברה, ומצאתי רק איזה ספק וכמה מארזים תוצרת EZCOOL. אי לזאת הנתונים של המאוורר בהשוואה לAC: גודל: 80X80X25 ובAC זה 80X80X38 דחיפת אוויר: 31.40 ובAC זה 28 שקט: 19דציבל ובAC זה 20 זמן עבודה מוערך: 8 שנים, ואילו בAC זה …
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום אני הלחמתי מקלט אינפרא ושחיברתי אותו למחשה הוא לא עבד המקלט ... במדריך יש עינית של מקלט שונה משלי אז חשבתי אולי בעינית של המקלט שלי הצורת חיבור של הרגליים שונה איך אני אמור לדעת מה הGND ומה הVCC ומה הTX איך אפשר לדעת כי כמו שאמרתי שלי לא כמו במדריך זה קצת שונה הנה תמונה של העינית שלי... ותעזרו לי בבקשה:
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
מאיפה אפשר להשיג? אני מחפש מסך כמו של מצלמה דיגיטלית... יש לי מסך של DVD של רכב אבל הוא ענקי...
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני יכול לעשות מהhds-3 מתאם לאזניות 3.5 רגיל אני יודע שמוכרים רגיל אבל הבנתי שזאת איכות הרבה יותר גבוהה ואני גם רוצה לנסות רצוי שתעזרו לי בצורה ברורה כי אני ממש לא מיקצוען בדברים האלא(הלחמתי דבר אחד או שתיים בחיים שלי אבל אף פעם לא אזניות) מה אני צריך שיהיה לי? ומה אני צריך לעשות?... תודה...[br]פורסם בתאריך: 16.11.2007 בשעה 13:45:00 לא משנה... הסתדרתי...http://origin.mine.nu/nokia/nokia_hds-3_mod.shtml אבל רק רציתי לדעת איך לקצר את הכבל....
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הזמנתי באריהב לדים 20 ירוק 20 צהוב 20 אדום 20 כחול ו 30 אולטרה היא לא אמרה לי כמה זה עולה היא לקחה לי מספר כרטיס אשראי וזה אני מפחד שהאולטרה עולים יקר מישהו יודע כמה הם עולים
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
פירקתי את הידית והוצאתי איזה שבב משם עם 2 USB ,אודיו אחד ואוזניות אחד... איך אני יכול לנצל את זה ולהכניס את זה איכשהוא למחשב?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
האם יש צורך במאווררים שמראש בנויים לשליטה (3 חוטים) או שניתן להשתמש גם במאוורר ג'נרי (2 חוטים) תודה.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
היי היה לי מחשב נייד ישן P1.. אז הוצאתי לו את המסך ואני רוצה לעשות מודינג.. מישהו יכול להגיד לי מה כל חוט / יציאה וכו'? הדגם של המסך הוא שוב: sharp LM80C361 עוד מספר שהיה על המסך: 96F04650W / 96Fo465oW (אחד משניהם, לא הבנתי אם זה או (O) או אפס (0) תודה רבה לכולם פורום ענקקקקקקקקקקקק :yelclap: :yelclap:
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי היום מרכיב מפרט בעזרתי, יהיה לו מעבד E6300 1.83 כמו כן על הלוח אם של גי'גה בייט: GA-946P-S3 וזכרונות ג'יגה של חברה: ( GEIL (512X2 א וכמו כן ספק של אנטק 430 וואט (די יקר לא זול) כמו כן אם משיהו מכיר יכול להגיד לי איך הספקים שלהם? אז השאלה שלי אם נרצה להרים את המעבד ל 2.4 ולהשאיר אותו כל הזמן על המצב הזה, זכרונות לא יהוו בעיה נכון? ושאלה שנייה שלי היא: החבר לא יעשה אובר קלוק כל החיים אלה פעם אחת וזהו ביחד איתי, אז רציתי לדעת הוא לא זקוק לזכרונות 800 הרץ נכון? מספיק לו ה 667 כדי להיות על 2.4 בלי הפרעות? כמו כן זה נכון שמי שעושה אובר קלוק תמידי וכל הזמן מתעסק עם זה צריך זכרונות 800 הרץ? ומי שלא עושה שום דבר לא זקוק להם? אלה 667 יספיק למשתמש רגיל? תדו…
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שמעתי מכמה הודעות מהפורום שיש כזה דבר לק שאחרי שצובעים את המארז מצפים את זה בלק אז זה יותר טוב... איפה אפשר לקנות כזה ועם זה ספריי או צריך למרוח את זה. מישהו יכול לשים פה תמונות של מארז אחרי ששמו עליו לק
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי מארז NZXT Lexa ויש במארז צג LCD שמראה את הטמפרטורות של המעבד, דיסק קשיח, וטמפרטורה כללית של המארז. איך אני מחבר כל אחד מהחיישנים אל היעד שלו? אם אפשר הסבר עם תמונה או משהו ממי שיודע זה מאוד יכול לעזור. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום' אני רוצה לחבר gps לרדיו דיסק שלי באוטו 1. האם קדי לחבר אותו לרמקולים הקידמיים או האחוריים(=שהם עם מגבר) 2. איך אני יכול להפעיל את ה Tel Mute Wire ? (כאשר ה GPS מדבר הוא משתיק את הרדיו דיסק)?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום חברים, היום קיבלתי טלפון ממכר שלי,שאמר כי ברשותו המארז הנ"ל,וביקש רעיון מטורף למוד. אני אשמח לשמוע ממכם מה אתם מציעים... תעלו את כל ההצעות שבראש שלכם,יש לבחור תקציב של עד 4000 ש"ח שהוא מוכן להשקיע במארז... הוא רוצה קירור מים,שיקרר לו לפחות מעבד+כרטיס מסך... ייתכן בהמשך קירור של שני HDD... כל רעיון עיצובי/מוד שיש לכם... הצעתי לו רעיון שביצעתי פה בפורום (לבחור שכתב לכם על פרוייקט THOR),והוא אמר שלא מקורי מספיק...
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הוספתי 2 מאוררים למחשב ישן,שניהם 12V ושאני מדליק את המחשב הם לא נדלקים. אז אמרתי נחבר אותם למולקס הם יעבדו בטוח אז את האדום צריך לחבר לצהוב,ואת השחור לשחור שליד הצהוב? (במקרה של 2 פינים) במקרה של 3 פינים,מה לעשות עם הRPM?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אני בונה את המקלט לשלט אבל אני לא יודע אם מה שיש לי זהה לזה שיש במדריךך
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-