אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
מה דדעתכם עליו? ZALMAN ZM-MFC1 עולה 148 שקל מפנדה.. שווה? אמשח לקבל עוד הצעות לגבי פאנלים.. תודה
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי הרבה זמן שאני מגלה התעניינות בארדואינו החלטתי לקנות סוג של ערכת מתחילים שכוללת כמה חיישנים ונורות וכמובן הבקר- uno r3 עכשיו בזמן שאני מחכה לערכה שתגיעה יש לי כמה שאלות: 1. על איזו שפה מבוססת התוכנה שבה כותבים את הקוד לבקר? 2. האם למישהו יש מדריכים או דרך טובה להתחיל עם אדרואינו? 3. אם יש לי מתג שהוא גם מתג וגם גלגלת שיכולה לשלוט על עוצמת האור למשל, האם אני צריך לחבר אותו לחיבור אנלוגי או דיגיטלי? תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפרוייקט שאני מתכנן אני צריך סליבינג לפי מטר איפה אפשר לקנות?
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היום עשיתי חור למאוורר למעלה במארז. השתמשתי במקדחה - "בהמה", דרמל-" החיה הפצועה" ובפצירה-" הפצירה". הבהמה: קודם סימנתי איפה אני רוצה לקדוח: קדחתי בעזרת הבהמה: ואז בעזרת ראש הדרמל של הדרמל-" החיה הפצועה" שייפתי את הדפנות: חיברתי את המאוורר. כל זה התבצע על מחשב הניסויים שלי, אז כמו שאפשר לראות לא השקעתי כל כך.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מאיפה אפשר לקנות בארץ? אני צריך בדחיפות שהמוצרים יהיו אצלי עד יום שישי . אאסוף את החלקים באופן עצמאי אם יש אפשרות לכך . חשוב לי שהמחיר יהיו זול כמובן אך הזמינות ודחיפות החלקים חשובים לי הרבה יותר. בנוסף האם יש אנטנות ל- GSM SIM 900 שהיא קטנה יותר ממה שמגיע במקור ? תודה רבה ויום מעולה .
-
- 0 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
חשבתי לבנות מארז למדיה סנטר מפרספקט כי להורים שלי יש מכונת ליזר בעבודה... אז אני צריך מידות בעיקרון ושיהיה אפשר להכניס בו ספק כוח רגיל... תודה,
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכם, אני כותב חדש בפורום (אבל קורא די ותיק שלו). אני כרגע בתהליך של יצירת מערכת חדשה, בנתיים קניתי מארז ישן של שרת (גבוה מאד, מעל למטר) וכדי שאוכל להתחיל "להתעלל בו" כראוי קניתי היום את הדרמל של וולף (דרך אגב הוא במבצע בהום סנטר, מהיום, אבל בשל העובדה שהמלאי אזל כליל בחנות אחת נאלצתי לבקש שיזמינו לי בחנות אחרת ונסעתי לאסוף אותו משם, במחיר של 119 ש"ח) כאשר "ערכת המבצע" כוללת כ 99 יח'. האם מישהו מכיר את אתר הבית של היצרן? או האים למישהו יש את המדריך של המכשיר?, בדקתי באתר של "דרמל" במטרה לברר את ההתאמה של מהירויות העבודה לסוגי הראשים והעבודות השונות ואין כל כך התאמה. האם מישהו יכול לעזור?? בתודה LULUV
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לך רעיונות מה אני יכול לעשות לגיטרה קלאסית בצבע חום אם מישהו יכול להביא לי תמונות / רעיונות מקוריים מה לעשות איתה אני ישמח
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פרספקס, ורוצה לדעת גם מה המחיר הנורמלי. אם למישהו יש חנויות טובות באיזור המכרז (במיוחד רמת-גן והסביבה) אני מעוניין לקבל שם או טלפון. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
קבלו מה המעגל הזה יכול לעשות (תלחצו על התמונות - ותראו את הסרטונים!) עכשיו , איך אני בונה את זה http://bit-tech.net/article/78
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני צריך להדביק גופי קירור על מספר צ'יפים, ואין הכנה על הלוח לברגים או כל צורת חיבור אחרת, כך שנשארה לי רק האופציה של הדבקה. אשמח להמלצות על שמות דגמים מומלצים והיכן ניתן להשיג, בעדיפות לכמה שיותר מהר, ואחר כך זול. אם יש חנות באיזור ירושלים שפתוחה מחר בשעות היום, זה יהיה אחלה. תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
המתחרה הישיר עבור דגם ה-Arduino 101 כבר כאן, עם מיקרו-בקר זעיר חדש של יצרנית השבבים הגדולה ותמיכה מובנית ב-Bluetooth. בואו ללמוד מה ניתן לעשות איתו, ואיך מבצעים זאת לפני כשנה בתערוכת CES חשפה אינטל מיקרו-בקר חדש בשם Curie (קירי) המיועד לתחום המחשוב הלביש. מאז אותה הכרזה לא ראינו מוצר ממשי שיצא לשוק מבוסס Cuire – עד היום. שיתוף פעולה של Arduino עם אינטל יצר בקר Arduino חדש העונה לשם Genuino 101 (הידוע בשם Arduino 101 בארה"ב) ובליבו של הבקר פועם המיקרו בקר החדש והמסקרן. הבקר זהה לחלוטין בגודלו ל-Arduino Uno ומכיל בתוכו תמיכה מובנית ב-BLE (ר"ת Bluetooth Low Energy) וכן במד תאוצה וג'ירוסקופ המעניקים יחדיו 6 דרגות חופש בכל הצירים. עלות הלוח דרך החנות של Arduino …
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נתקלתי במחשב החדש של Husky, למי שלא מכיר הוא אחד מפרשני Starcraft הפעילים ברשת. מכיוון שהוא נחשב כ"סלב" בסצינה הוא קיבל הכל מהכל. אני חושב שיצא לו צעצוע אך צעצוע מגניב. תהנו.
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן פרויקט קטן של הדלקה וכיבוי של הדוד מרחוק, ראיתי כאן מספר פוסטים של אנשים שמימשו זאת. רציתי להתייעץ לגבי באיזה דרך כדאי לממש מבחינת הלוח אם זה arduino uno rev3 OR Electric imp - כמו כן אני מעוניין לממש זאת ב wifi אבל גם שתיהייה לי האופציה לממש זאת ב GSM. - מסך LCD ראיתי גם של - electric imp דרוש ריליי נוסף כי הוא מוציא רק מתח של 3.3V. הנה לינקים למה שראיתי - http://www.ebay.com/itm/230890930834?_trksid=p2055120.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT http://arduino.cc/en/Main/ArduinoGSMShield http://www.adafruit.com/products/1129 http://www.adafruit.com/products/1130 תודה רבה לכל העוזרים!.
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין חלקים ולבנות מקלט אינפרה בדיוק כמו פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=73896.0 זה מדריך ההמשך: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=83932.msg716684#msg716684 רק שבמקום עינית אחת אני רוצה לחבר 3 עניות לצורך קליטה טובה יותר, הרבה יותר איך אני עושה את זה? איך התרשים שלי יראה אחרי שאני יוסיף עוד 2 עניוות?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות מסך גרפי+נגיע, עכשיו כמה שהבנתי אני צריך Controller שמחבר בין השניים עכשיו יש Controller כזה שהוא בשביל מיקרו בקר ולא מחשב? אני רוצה לעשות נגיד שהבקר ירשום ל-LCD את מה שהחיישנים קולטים וכדומה... אז משהו מכיר מסך כזה שתומך במיקו בקר(הגודל שאני מחפש זה בין חריץ ל2 חריצים של כונן CD)? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי. לא בטוח שזה המקום הנכון לשאול, אבל אני מעריך שלרבים בפורום יש ניסיון בעניין. מבקש המלצה לרתכת אלקטרונית, השימוש הוא ביתי, כרגע למשל אני בונה שער לגינה ונמאס לי לבקש מחברים אז החלטתי לקנות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש הצעות? חיפשתי באמת שחיפשתי ולא מצאתי באף חנות
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מיטב תוכנות עריכת המעגלים המודפסים (PCB) החינמיות : האם אתה צריך תוכנה או כלי עריכת מעגלים מודפסים PCB בחינם?. זקוק להוציא לפועל את הפרויקט האלקטרוני החדש שלך? אז, רשימה זו המוצגת בפניך של 10 תוכנות עריכת ה- PCB הטובות ביותר וזמינות באינטרנט ובחינם תעזור לך לפתח את המעגלים המודפסים שלך מהר ובקלות. ראה את הרשימה במאמר זה: 1. EasyEDA: תוכנה מקוונת חינמית מעולה לתכנון ועריכה של מעגלים מודפסים (PCB) שלא דורשת התקנה ומבוססת ענן לכל מי שמעורב בתכנון מעגלים אלקטרוניים. התוכנה משלבת חבילת שרטוט אלקטרוני עוצמתי ביחד עם סימולציית מעגלים אלקטרוניים מעורבים ביחד עם עריכה של PCB וכל זה בצורה חלקה לא תלויה בפלטפורמה בסביבת דפדפן. המשתמש יכול לעבוד ב…
-
- 0 תגובות
- 15.3k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מאוורר למחשב, האם יש הבדל בין חיבורו ל5V לבין 12V? אני יודע שהזרם הדרוש הוא 0.14A=I אז ההבדל הוא רק בהספק שהוא יקבל? עכשיו אני רוצה גם לחבר אותו לנגד משתנה-פוטנציומטר(כך שאוכל לשנות את ההספק הנכנס באופן ידני) איזה נגד עליי לבקש בחנות?
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אהלן, מישהו יודע איפה אפשר לקנות תאים פוטו אלקטריים ומה בערך המחירים ? בלי איביי וכו'. זקוקים להם בזמן הקרוב ואין זמן לחכות למשלוחה...
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
יש אולי איפה שהאו מדריך ל ג'י קוד בעברית? ועם מישהו מכיר את התוכנה מאח 3 אפשר אולי הסבר קטן איך עושים דברים בסיסים? כמו לדוגמה איך לעשות צרות בסיסיות וכאלה...
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
כמעט בכל מדריך שני להרכבת מחשבים אפשר למצוא הנחייה לוודא שהגוף של המרכיב מחובר להארקה כך שזרם סטטי לא ישתחרר ממנו אל המחשב ויפוצץ משהו. בארץ לא מוצאים על הנושא הזה שום מידע אולי בגלל שהבעייה לעיל לרוב נוצרת במקומות עם לחות נמוכה. קרה פעם למישהו פה שהוא הרס רכיב כלשהו בגלל חשמל סטטי? או שאני יכול התעלם מההמלצה הזו? תודה
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-