אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
http://www.headwize.com/projects/noise_prj.htm
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין הרבה מה להסביר. הפאנל של ה-6230 שלי כבר נהרס, אז החלטתי לתת לו קצת רענון. השתמשתי בספריי - שכבה ראשונה של צבע זהב אדום, שכבה שניה של צבע שחור ושכבה שלישית של צבע אקרילי נקי (שקוף) למראה חלק ומבריק. לא יצא הכי אסטתי, אבל זאת הפעם הראשונה שאני צובע משהו ככה בספריי. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
חיפשתי שנה כל מה שעלה לי לראש ולא מצאתי איך אומרים לוח הלחמה עם שורות באנגלית. http://www.aristock.co.il/products/119166 דוגמא
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש משהו לעשות איתו חוץ מלקחת ממנו חלקים? וגם איך יודעים שהספק באמת שרוף? שלי ממש לא נראה שרוף והוא לא עובד
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
או קי קניתי ראש 108 לחריטה על פלסטיקים וכו....וראיתי במדריך שלא חורטים עם הראש...אז איך ל**** חורטים? תודה מראש עומר שירן...
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
האם אני יכול לבנות מיזה מפט' למעבד?? תודה לעוזרים..! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לצבוע מחשב נייד מדגם thinkpad של IBM, הכיוון שלי הוא לבן מבריק (סגנון מקינטושים) מי שמכיר את הלפטופים של IBM יודע כי הגימור של החלק האחורי של המסך (הכיסוי עצמו) הוא לא בדיוק חלק ולא בדיוק מרגיש כמו פלסטיק ולכן אין לי מושג באיזה סוג צבע הכי כדאי להשתמש ובאיזה טכניקה. אם יש למישהו המלצות, אשמח לשמוע. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם אני יתאר לכם את הסיטואציה בקצרה יש לי GPS בפלאפון והמסך שלו קטן (יש לו TV-OUT) אני רוצה לקנות מסך בין 5-7 אינצ' לאוטו עם יציאת קומפוסייט פשוטה היכן אני יכול למצוא מסך כזה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
שלוםאני רוצה להפעיל סידירום של מחשב עם שנאי שמוציא 2A 12V עכשיו סידירום צריך שתי מתחים 12V וגם 5V ביחד אז קניתי מייצב מתח lm7805 המייצב עבד רק כמה ימים והוא התחמם ממש נהיה רותח ואחרי כמה ימים נשרף. אז מיקודם ניסתי לחבר 2מייצבי מתח במקביל כדי שיהיה יותר זרם אז חיברתי לכל מייצב מתח לרגל הOUT דויודה ואז הסידירום לא נידלק אבל בקושי מיסתובב הדיסק ואחד המייצבים התחמם ממש חם אז אני רוצה בקיצור שיהיה לי מתח של 5V מ12V אני רוצה להנמיך את מתח 12V ל5V עם זרם 0.8A מה אני צריך ליקנות איזה רכיב יכול להנמיך מתח מ12V ל5V ושיהיה עמיד ולא ישרף מהר ב0.8A? על הסידירום כתוב שצריך 5V ו 0.8 A תודה רבה יקיר (פעם פתחתי אשכול דומה לזה אבל לא עזרו לי כל כך בו..)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, מה שאני רוצה לעשות זה ממש פשוט אבל משום מה לא עובד לי... בסך הכל לחבר את הבטרייה למפסק (שני רגליים) ומשם לחבר את זה לצמר פלדה (לא משנה למה... ) מכיוון שהרבה זמן לא התעסקתי עם אלקטרוניקה, לא רציתי להלחים (כי אז זה בעייתי אם עושים טעות) אז כל החוטים (4) מצויידים בראשים עם קליפס כזה. נסיתי לחבר את הדבר הזה בכמה צורות אבל זה לא עובד... איך אני אמור לחבר את החוטים? לאן? :s05: בתודה אביב.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן צהריים טובים יש ברשותי שלל כבלים של כבלים וכ'ו וניסיתי לחבר את הטלויזיה לשקע הכבלים אבל בטלויזיה יש חיבור אחר, בדומה לחיבור שהיה לוידיאו , איך אני מחבר את הנ"ל , יש איזה קומבינה או כבל מוכן תודה
-
- 21 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אהלן, חופש שיעמום מודינג חח יש לי טרנספורמר יש לכם רעיונות? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש כאן חבר'ה שבנו צורב לאחד מהבקרים הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! קראתי את הדביקים והכל... יש לי כמה שאלות. אז ככה: אני מתכנן בחופש הזה לעשות מודינג למארז משהו ממש ממש טוב. אני מוכן להשקיע קצת כסף, כמה שצריך אבל לא ממש מאות על מאות. אני, בגדול, רוצה לדעת על כל האפשרויות הנפוצות והפחות נפוצות של מודינג, נקרא לו - שגרתי - של מארז רגיל, לא דברים יצירתיים ממש. אתם יודעים, לשנות מארז רגיל. נגיד: תאורה מיוחדת, עוד מאווררים, וכל מיני דברים אחרים, שלצערי אין לי מושג בכלל מאיפה להתחיל לחשוב עליהם. הבנתי מעט, מקריאת הדביקים. אני רק רוצה לדעת איזה שם והסבר קצרקצר על כל אפשרויות התאורה, צביעה, חתיכה וכו'. עריכה: הייתי שמח אם תמליצו לי על איך להתחיל, על איזה מארז כדאי לקנות. אחד שאני אוכל לזמבר לו ת'צורה לגמרי ! אני מתכוון כ…
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
יש לי מאורר שמחובר למולקס, עכשיו אני חיברתי עוד מעורר לאותם חוטים, המאורר עובד והכל טוב ויפה השאלה שלי היא כמה מאוררים אפשר לחבאר אותם חוטים? ** כל המאווררים הם במתח של 12V
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
האם אפשרי לחבר בדרך כלשהי צלחת לווין למחשב ולקלוט אותות כמו רדיו, טלוזיה, שיחות טלפון / פלאפון, מכשירי קשר וכד' ? טלוזיה ורדיו אני מאמין שכן השאלה היא האם אפשר גם לקלוט עוד דברים כמו שיחות טלפון או מסרים מהחלל החיצון
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. בשעה טובה רכשתי אנטק 200 היום. הוא מגיע עם שני מאוררים (120 ו140) אבל אני חובב שקט מושבע - כרגע הם לא מחוברים בכלל. רק הספק והמאורר על המעבד מסתובבים. המארז עצמו מגיע עם שני מתגים - שבוררים את המאוררים - מצב אחד זה נמוך, מצב שני זה גבוה (מהירות של המאוררים) אני רוצה שליטה גם על ON OFF. לא אכפת לי לוותר על אופציית הגבוה, העיקר שתיהיה לי האפשרות לכבות את המאוררים. האם ניתן לעשות את זה מבלי להוסיף מתגים חדשים? שמתי שאני יבחר במהירות פעולה גבוהה בעצם זה לא יעביר מתח בכלל והמאורר יכובה? עריכה: עשיתי עכשיו בדק קטן - מכל מאורר יוצא חוט שמכיל שני גידים (שחור ואדום) והם מחוברים למתג הזה שפירקתי. לכל מתג יש ארבעה הדקים חיצוניים ולשנים מהם מחוברים השחור והאדום, השאר - לפחות מב…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה הכול התחיל מזה שראיתי פה באתר תמונות של המודינג ודי התאהבתי בזה בכל מקרה קניתי מחשב חדש ועליו התחלתי לעשות את המודינג(עדיין בבנייה כשאני יסיים אני יעלה תמונות) בקיצור תוך כדי הבנייה גיליתי שיש לי המון חלקי מחשב שאני לא ישתמש בהם לעולם חשבתי קצת והחלטתי לבנות מערכת סטריאו או יותר נכון קומפקט דיסק מסידרום ישן וספק כוח הבנייה לקחה משהו כמו 45 דקות שבהם אכלתי הרבה הרבה נסורת המשטח עץ שבתמונות יעבור בקרוב מוד נוסף ויצבע בצבע כחול כנראה שיתאים לקטודה בגלל שעל המוד עבדתי ביום שבת לא היה לי פרספקס ואתמול היה סגור אז היום קניתי פרספקס והפאנל הקדמי יכוסה עוד יש לי לכסות את הפאנל האחורי בדיקט ודבר נוסף שאני יעשה היום זה בניית מתגים על הפרספקס שישלטו בכל מערך התאורה בחדר שלי(כ…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ככה: 1)כמה חשמל "אפשר" להשיג מUSB ???(ואיך???) 2)אם יש לי לדים שצורכים 1.5 וולט (כל אחד)ואני מחבר אותם ל5 וולט נגד של כמה אוהם אני צריך??? סיזר
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני יודע שהיתה כבר שאלה עד כמה הם אפקטיסים בכוננים..... אבל השאלה שלי אם אני מחבר מסך LCD אני יכול להאריך את הכבל כמה שאני רוצה? איתן
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין לתכנן מעגלים חשמליים לכל מיני מטרות , עד היום השתמשתי בתוכנה המיושנת EWB ראיתי בפורום שאתם משתמשים בתוכנות אחרות כמו בדוגמאות למטה , השאלה באילו תוכנות מדובר?! תודה.
-
- 10 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אוקי אז אני כרגע צובע את המארז. ולאחר צביעה הנחתי את המארז על חתיכת קרטון, הצבתי מסביבו מספר מחשבים וארגזי קולה ופרסתי על הכל וילון ישן. המטרה הייתה למנוע רוח, טל, עלים, וצרות אחרות. אבל עכשיו שמתי לב שבעצם יצרתי מעין חממה, שסופגת המון המון חום(אי אפשר בכלל להכניס את הראש פנימה מרוב חום) ובקושי פולטת חום. השאלה היא, האם זה טוב לצבע, או שזה רע ולהוריד את זה? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-