עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שלום! אני רוצה לקנות את המארז הזה: COMPUCASE CI-6CN1 הוא עולה אצל הדובים 232 ש"ח. אני ניגשתי לאתר של היצרן כדי לבדוק פרטים על המארז וגיליתי שיש גם מקדימה מקום למאוורר נוסף: http://www.hec-group.com.tw/product/product_b.asp?id=8 לא ידוע לי מה הגודל של המאוורר שניתן להוסיף אותו מקדימה, כי לא היה כתוב. אבל רציתי לדעת מאיפה בדיוק המאוורר שמקדימה יכניס אוויר? הרי אין מקדימה שום חור (כפי שניתן לראות בתמונה שהבאתי). אז יש פנל מקדימה שאני מוציא ומאחוריו נמצא החור?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Ran B,

"גבנתי" (עשינו עיסקה) לבנצי בוי 2 לדים, 2 נגדים ומפסק on/on נחמד ובזמן שהוא עשה את המוד לגג שלו, אני הלכתי למטבח (כן למטבח..חיחי) וחברתי את המלחם ועשיתי לי "פנסים" קדמיים ל-LD3 שלי . בקרוב שאני אזמין מאריהב עוד לדים, אני עשה לדים כחולים שיאירו על התחתית של המכונית ואולי גם מאחורה.. כמובן כל זה מבלי לקחת חשמל לסרווים כמובן! זהו מקור מתח אחר (אה שכחתי לציין..לקחתי לו גם בית סוללות שמחזיק 2 סוללות AA רגילות). אז לא היה לי כל כך כוח לחשב ולא ידעתי מה התכונות של הלד אז פשוט לקחתי נגד של 150 אום (מדובר בלד רגיל עם מעטפת, ולא אולטרה בריט!) וחברתי לסוללות, ראיתי שזה פועל מצויין, לא נשרף והכל טוב, שיחק לי המזל . כל זה עשיתי בחיבור מקבילי. למרות שלפי מה שהבנתי פעם אם עושים…

• 30 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. זהו אפשר להגיד שכמעט סיימתי את הפרויקט,הוא כולל LCD פאן באס חלונות תאורה מאווררים צביעה אני מציין שהמצלמה שבה צולמו התמונות,לא טובה במיוחד,ושהמארז נמצא מתחת לשולחן אז יש אזורי צל בחלק מהתמונות.. אני מציע שלפני שתראו את התמונות,תראו איך נראה המארז לפני(בתמונות הקודמות שפירסמתי),ואיך נראה לאחר הצביעה.. http://photos.walla.co.il/yossin56 לכו ל"מודינג סופי צביעה" יש אפקט "מראה" מהצבע.. מי שרוצה לדעת על אופן הצביעה שיגיב, חסר לי להוסיף פקספקט (אני מחפש צבע שחור).. איך יצא?

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. הנה קישור למוצר : http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=2256&cat=0&page= זה נראה לי כמו סליב ובתיאור שלו הבנתי שזה בעיקרון כדי לעטוף חוטים אבל ה"כבל" הזה נראה לי ממש צר ואי אפשר להכניס בו יותר מדי חוטים.. מישהו יודע אולי למה הוא משמש ? עריכה ________________ *** אחראים בבקשה להעביר לפורום המתאים, לא שמתי לב באיזה פורום אני נמצא

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב. ואני כבר רוצה מעכשיו להתחיל לעשות את המודינג למארז שיש לי. יש לי מארז ישן (נקנה לפני 6 חודשים) שהשתמשתי בו עד אתמול. החלפתי אותו בגלל שדלת המארז התעקמה כולה. זה המארז: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=442&catcode=23 קודם כל אני חייב לעשות דלת שלמה מפרספקס, שתחליף את הדלת המקורית של המארז שכבר יצאה מכלל שימוש בגלל שישבתי עליה בטעות :-[ מישהו כבר עזר לי עם זה (שכחתי את הניק שלו). הוא עשה לאחרונה דלת מספרפקס למארז שלו והסביר לי גם איך לעשות. הוא אמר לי קודם כל לעשות חורים לארבע ברגים באזור של פינות המארז, זאת אומרת חורים לברגים שיחזיקו את דלת הפרספקס למארז. אבא שלי הולך לעשות את זה, אז אין לי עם זה בעיה. אבל יש לי שאלה…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by zfonboniko,

אני רוצה לחבר מסך LCD קטן לדוגמא משהו בסגנון 2,3 מקסימום 4 אינץ למשב שאני עושה לו מודינג אם מישהו יכול להגיד לי איפה אשפר לקנות בזול מסכים כאלו, וגם אם למישהו יש איזה שרטוט לבנות מתאם מכרטיס מסך לחיבור למסך כזה. תודה! *אני מדבר על מסך בסגנון כמו שבתמונה.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by playaa,

אני רוצה לקנות פרספקס ואני לא יודע מאיפה. יש לידי (קרוב לבית שלי הכוונה) חנות ACE, אני אמצא בה? יש גם הום סנטר. מישהו פה גר בלוד או ברמלה וקנה מהערים האלה פרספקס?

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by simla101,

הממ אוקי...אז אתם בטח ראיתם דברים שאני וחבר שלי עשינו...אני זה הזה שעשה ת'מחשב מלגוP: אז הפעם עשיתי מגירה להארדיסק... מה שקרה זה שיש לי 40 ג'יגה סקזי שעובד ב-10000RPM וזה התחמם בהתחלה זה שכב על ספרי מת' עם HSF של פנטיום 4 עליו שזה עשה ת'עבודה אבל המנקה כמעט הרסה לי ת'HD פעמיים אז מה שעשינו אני וחבר שלי זה ככה: לקחנו סידירום ישן פירקנו אותו והוצאנו את התוכן שלו...קדחנו בבסיס והברגנו ת'HD וקדחנו חור בגג... מעל החור קדחנו במארז חור עגול ושמנו בו מאוורר...וככה יצא שיש קירור ממש נחמד שמנו בסידירום ת'LED של ה-HDD וזהו יצא נחמד למדי המחשב המעפאן שלי ושני חברים שלי המחשב מלמעלה קידמת המחשב עם הנקסוס הסקסי המחשב מהצד

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני רוצה להכין (כמובן, אם אפשר) הארד דיסק חיצוני המתחבר ליואסבי! רציתי לדעת אם זה אפשרי, כי שמעתי מילד אחד בבצפר שלי שאבא שלו הכין לו כזה של 20 ג'יגה! הוא חיבר לו את ההארד דיסק ליציאה של יואסבי ועשה הארד דיסק נייד הום מייד. מישהו הכין כזה בעבר? אני רוצה לדעת אם זה באמת אפשרי ואם כן אז איך מכינים ומה צריך לזה?

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by evy,

שלום לכולם...החלטתי קצת להיכנס לתחום המודינג אז בתור התחלה התחלתית מאוד עשיתי סליבים עם איזולירבנג יצא ,אפשר להגיד ,נחמד אבל כמובן יש מה לשפר דבר שני זה הוספת מאוורר לכיוון הכרטיס מסך,ואחרון היה הוספת דלת מפרספקס במקום החלון שהיה לי... בקרוב..אני יוסיף לדים אדומים,אולטרה ברייט,מולקסים זוהרים(מקווה להצליח) ונראה איך ייצא.. חח אני מקווה שרואים פרספקס,כי הוא "קצת" שקוף

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by Dj_Gal,

בין או או תודה על העזרה

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. היום הרסתי 5 דיסקיות חיתוך הם מתחממות ומיד מתרסקות מישהו יכול להמליץ על משהו עמיד יותר ? וגם איפה אפשר להשיג תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. אהלן ( פתחתי על הנושא דיון מזמן אבל ביקשתי לסגור אותו אחרי כמה דקות ) אני רוצה להחליף את החלון שיש לי כיום במארז שלי Simbadda Master I LU Midi Tower Case Black 480 Watt ולשים במקומו פרספקט שקוף חדש בגלל שבמה שיש לי עכשיו יש שני חורים למאווררי 80 מ"מ שיצאו ממש מגעיל בגלל חוסר השקעה אז אני רוצה לשים פרספקט חדש ולעשות חורים יפים שיצא הפעם מודינג יפה . אני רוצה לקנות את הפרספקט הזה :http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=865 האם הוא מספיק חזק להחזיק שני מאווררים ? כלומר הפרספקט מספיק עבה ? דבר שני - אני חייב עזרה במציאת כוס למקדחה ! אני גר במרכז בעיר חולון וחיפשתי בכמה חנויות גדולות וקטנות ובאף אחת מהן לא מצאתי כוס מתאימה לעשו…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. The UMPC ( Ultra Mobile PC ) Helo all ! I finally decided to start to build a new compact Mobile computer, that will include a 7.2" LCD screen. It will also work as a car-computer with the LCD... the computer is based on a slim old cd-player case, that was adjusted to all components specs: AMD Athlon XP 1700+ Gigabyte 7VKML (microATX) 384 MB DDR (256+128mb) WD400 (40gb 8mb 7200rpm) generic 300W PSU This is the case, the top fan, and painting it in blue This is the front panel, and I conserved the old button interface PSU and MOBO the special designed heatsink - only 3cm high - the fan has to be o…

• 68 תגובות
    • 12.1k צפיות
  15. היי אני רוצה לקנות: כבלים עגולים IDE בצבעים (לא UV) . כל כבל 3.5$ Arctic Silver Adhesive דבק תרמי אפוקסי . - 10$ Vantec Sleeving kit. מחיר הקיט 13$ Thumb Screws חבילה של 10 . החבילה עולה 2$ האם כדאי להזמין מחו"ל או שאפשר לקנות פה זול יותר ? ואיפה . תודה

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by evy,

שלום אני צריך לחבר לדים אדומים למחשב... רק שחלקם 3 מ"מ וחלקם 5 מ"מ. האם ניתן לחבר את הלדים האלה ללא נגדים? כי אין לי מספיק נגדים לכולם יש לי איזה 3 נגדים והם לא יספיקו לכל הלדים שאני מתכוון לחבר? עוד דבר קטן זה שאין לי מושג כמה כל אחד מהם צורך כי מצאתי אותם ,לרובם יש מעטפת שקופה,ול 2 לדים יש מעטפת אדומה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Sleaves ... אני רוצה סידור חוטים טוב ללא שרוולים לספק ... כי יל כבל IDE לHD ולסידירומים וגם לפלופי תודה תראו זה לא ממש יפה ותמליצו לי עוד משהו לעשות בסידור של כל הבאלגן הזה שיש שם תודה

• 92 תגובות
    • 10.3k צפיות
  18. Started by danieln9,

אני יושב כזה בחדר ואז אני רואה את הגיים בוי שלי ואני כזה וואי בו נעשה לזה חלון פרספקס אבל אני חושב ... אבל זה שקוף אז מה הטעם??? ;D

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by The_Nightmare,

יש לי Cassiopeia E11 והמסך קצת שבור אז אי אפשר להשתמש בו ואני מחפש מאיפה אני יכול למצא מעגל שאני יכול לחפש אותו למחשב רק בתור מסך LCD

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by 1nstall,

היי יום אחד הלכתי לאחד המוסכים שאמא שלי עבודת איתם ( היא סוכנת ביטוח) וראיתי מלא סמלים זרוקים על הריצפה ( הם של מכוניות שעברו תאונה) אז לקחתי את הסמלים שנישארו שלמים ( בקרוב על הדלת שמקדחמה של המארז יהיה סמל של B.N.W ושל מרצדס) למודינג: http://photos.walla.co.il/eitv תחת התיקייה מוד קטנקטן! תגידו מה כדי להוסיף, מה כדי לשנות וכו' תודה מראש Install

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by coolmeen,

כמה עולה נורת ניאון UV כחולה בקוטר 30 סמ ואיפה אפשר למצוא, זה בשביל חבר שלי בבקשה מהר

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by matanyaniv,

אני רוצה לעשות חריטה במארז(יש לי חלון) חשבתי על לקחת חתיכת פרספקס לחרוט עליה לשים אותה מאחורי החלון ולהאיר כמובן עם לדים פשוט אני לא רוצה לחרוט על החלון של המארז כדי שאם יברח לי הדרמל או משהו כזה שלא יהרס כל החלון(מבחינת היופי) האם הצמדת משטח פרספקס קטן מאחורי החלון יתן אפקט אור יפה או שעדיף לחרוט כבר בחלון עצמו?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Shrek,

איך צובעים מארז? איזה סוג של צבע ניתן להשתמש? איזה חברות הכי כדאיות לקניית הצבע? איזה צבעים הכי כדאיים לצביעת המארז?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Zvuv,

Pretty basic stuff but i still wuv it ;D What i added: Rounded cables 2 door fans 40 mm NorthBrifge fan Neat and ordered, no cables running around The TT ductmod is soo sexy!! who cares if it helps cooling Thermal Sensor from SF2 on the SB 8) Gonna move it to GPU later on Addes fans, The CPU is actually colder when the door is closed Blue blue blue

• 57 תגובות
    • 8.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים