עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by kma_32,

כן שלום...מישהו יכול להגיד לי איך אני חותך את המארז עם איזה מכשיר?....יש מכשיר מיוחד?...או להשתמש בדיסק?....רק תגידו במה להשתמש בבקשה..תודה לכולם..

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  2. שלום רב, לאור ה"דיון" הלא מוצלח הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=249515.msg2200398#msg2200398 החלטתי להעביר גרסה לייט שלו לפה. אולי מישהו יענה לי... יש לי פאן באס של ואנטק ואני רוצה לחבר את המאווררים שבמארז אליו, רק שלהם יש חיבור מולקס ולו יש ארבעה חיבורים קטנים המורכבים משלוש פינים צמודים. האם יש מתאם או שפספסתי פה משהו? תודה רבה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  3. Started by TMRider,

לא הייתי בטוח איפה לפרסם, הנה קישור לשאלה בפורום גאדג'טים באתר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=327117.msg2831467#msg2831467

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by JSK,

שלום, אני הולך לרכוש את המארז Sunbeam Transformer (שמגיעה איתו קתודה ירוקה אחת) ואת זוג הקתודות האלה: http://pccool.co.il/html/index.asp?p=cckp2-30-b עכשיו השאלות שלי הן: 1. האם הקתודות שאני הולך לקנות טובות? 2. הם מתחברות לספק כח נכון? אז אם הספק כבוי (כשהמחשב כבוי) אז הן מפסיקות לפעול? 3. אותו דבר כמו שאלה 2 רק על הקתודה שבאה עם המארז. 4. כתוב שיש להן מפסק הפעלה. איפה הוא יהיה? כל פעם שאני ארצה לכבות אותם אני אצטרך לפתוח את המחשב? תודה רבה לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  5. שלום אני רוצה לבנות מטען לאייפוד כדי שאני אוכל להטעין אותו מהשקע ולא רק דרך המחשב השאלה שלי היא האם יש למישו את המטען המקורי של אפל המיועד לטעינת האייפוד מרשת החשמל. אני אשמח לדעת את הנתונים שלו כגון: מתח עבודה והזרם מקסימלי. (הם רשומים בקטן על המטען) תודה רבה ניר

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  6. אוקי...יש לי חבר עם לאפטופ...עכשיו המעבדה טענה שהלוח אם של הלאפטופ נשרף ומאז הוא שוכב לו בקייס שלו. לא יודע אם זה נכון או לא אבל הוא מחפש פראייר שיקנה ממנו ת'מחשב עכשיו החלטתי שאני רוצה עוד מחשב לעצמי ואין לי הרבה מקום...מה שאני רוצה לדעת זה האם אני יכול איכשהו (למעשה אני בטוח שזה אפשרי רק לא יודע איך) לחבר את המסך של המחשב הנייד (לא איכפת לי לקרוע לו ת'צורה כל עוד יש לי מושג מה אני עושה) למחשב... לא מאמין שזה יעזור הרבה אבל המחשב שלו זה איזה סוני וואיו...אם הדגם הספציפי יעזור אני אשיג ת'דגם...

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  7. http://www.i-hacked.com/content/view/125/44 בכתובת הזו תמצאו כתבה די בסיסית על כל הבסיס של חלקי מערכות ספרתיות (בדומה לסטיקי בעברית באתר). הכתבה לקוחה מתוך ספר בשם Apple I Replica Creation: Back To The Garage שמלמד 1 לאחד 1 איך להרכיב מחשב APPLE 1: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/193183640X/ref=ase_ihackedcom-20/103-7707703-8790210?v=glance&s=books

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  8. אני מחפש בנרות כבר ליקנות את הדבר הזה!!! http://www.thermaltake.com/accessories/perfectLight/ELskull/a1984.htm מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג אותו מהארץ ולא דרך חנות בחו"ל?

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  9. Started by TaMiRn2,

יש לי בעיה קטנה של מתחילים... ניסיתי לעשות מוד קטן בHDS-3 שלי (אוזניות לנוקיה) רציתי לחבר במקום אוזניות חיבור 3.5 כך שאני אוכל לחבר לנוקיה שלי כל אוזניות שאני ירצה (לפי המדריך הזה... http://www.origin.mine.nu/nokia/nokia_hds-3_mod.shtml) בגלל שלא מצאתי מחבר כמו במדריך קניתי מאריך רגיל (האמצעים הדלים שבבית שאן) אבל ברגע שפתחתי את המאריך גיליתי שיש לו רק 3 חוטים ולא 4... (הארקה בחוט אחד) ולא ממש הבנתי מה לעשות... :-[ רציתי לדעתי אם יש כאן מישהו שמוכן גם להעלות מן שרטוט של זכר/נקבה של 3.5 מה מתחבר לשמאל מה לימין ומה להארקה... תודה...

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  10. Started by ViPeRT,

שלום לכם יש לי מאוור של מעבד ישן ואני רוצה לשים אותו בתר קירור לכרטיס מסך יש לו 3 חוטים: שחור אדום ולבן לאיזה חוטים אני צריך לחבר את המתח (המאוורר עובד על 12V)? יש תמונה של המאוורר תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  11. Started by avimor5,

אני מחפש חומר על פרוייקיטי AVR אם מישהו מכם בנה מקרן לייזר AVR ויכול לסייע לי בתרשימים שירטוטים תרשים מלבנים או רשימת רכיבים אודה לכם מאוד. בתודה מראש אבי .

12. Started by eladhor7,

כמה אוהם יש לנגד r12?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  13. Started by ofek4490,

יש לי דיסק קשיח חיצוני ישן של MAXTOR שבל החום הרב הדיסק הגיע לטמפרטורות קיצוניות ודבר זה גרם לירידה בביצועים ולבעיות. חיפשתי דרך לקרר אותו אחד מהם היה מאוורר. נזכרתי שיש לי ספק כוח ישן בבית בעל מאוורר, התחלתי לפרק את תכולת הספק כשפתאום עלה לי רעיון להשתמש בו על מנת שיצור תעלת אוויר. לאחר הרהורים רבים וחשיבה על העניין כמו איפה למקם את הדיסק ואת הספק, הנחתי אותו בתחתית כך שהאוויר החם יעלה למעלה וישאב החוצה ע"י המאוורר בנוסף פירקתי את צלעות הקירור של הספק וחיברתי אותם לדיסק לשם ביצועי קירור טובים יותר. רק נשאר לי למצוא ספק למאוורר, לאחר חיפושים בבית מצאתי ספק תואם וכשר כל העבודה ערכה כיומיים והניבה תוצאות נהדרות הטמפרטורה של הדיסק ירדה וכך הביצועים השתפרו אני מרוצה [מאוד שמח…

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  14. Started by AA123,

משיו יכול להגיד לי מזה ה Transferite paper שמשתמשים איתו לצביעת המארז ? או אולי איך קוראים לו בעברית? [שפה שהמוכר יבין ] [נראה ככה: ]

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  15. סביר למערכת משרדית מבוססת core 2 due

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  16. Started by nehmia,

אני רוצה לבנות מכשירי קשר רק שלא מצאתי מעגל....אם למשהו יש זה מאוד יעזור לי... תודה מראש עומר..

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  17. Started by Gilo2005,

שלום אז ככה ניסיתי לעשות מודינג פעם ראשונה אז מה שקרה זה שלקחתי ספרי שקניתי מטמבור וצבעתי את המארז בשחור והצביעה יצאה לי מזה מכוער אם כול מיני פסים דפוקים כאלה אז רציתי לדעת אם אפשר לתקן את זה איך שהוא ואם לא אז תנו לי איזשהו מארז שאני יכול לקנות למודינג עד למחיר ששל 200 שח אם יש?

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by Assaf L,

שלום, אני רוצה לקבל תצוגת טמפ ולחות של חדר דרך המחשב. אני אחלק את השאלה שלי ל 3 חלקים א. אני צריך הנחייה בבניית המעגל החשמלי - איזה רכיבים אני צריך, מה מתחבר לאיזה רגל וכו' ב. אם זה לא מאוד מורכב הייתי מעדיף שהממשק מול המחשב יהיה ב USB ג. הדרכה בשליפת הנתונים מהחיישנים דרך ה USB לשפת תכנות תודה

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  19. Started by arkadur,

טוב אז ככה מי שראה בפרוייקט שלי יש לי את הקירור לזכרונות של TT עכשיו העסק מבוסס על מיקרו פרוססור ויש לי 5 יציאות ללדים - שבמקומם אני אלחים יציאות לקונטטורים - ויחבר כמה לדים במקביל לכל ערוץ מן הסתם העסק הזה לא יוציא מספיק זרם, ואולי לא מספיק מתח לכל ערוץ עכשיו איך בדיוק אני עושה את העסק הזה? : איזה רכיב אני צריך? ועל מה אני צריך להקפיד? אגב אני מעדיף שהיציאה שלי תהיה 12 V ולא 5V.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  20. בת'רד פה הביאו את הסכמה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=246547.msg2183118#msg2183118 אני כניראה אשתמש בסכמה הזאת וחשבתי על רעיון שהייתי רוצה ליישם אך רציתי שתעזרו לי לדעת איך ליישם אותו. אני רוצה שבמקום הלד שמשנה את עוצמתו בהתאם למתח המוזרם אל המאורר, יהיו חמישה לדים שככל שהמתח יעלה, ידלקו יותר לדים וככל שהמתח ירד כמות הלדים הדלוקים תרד איתו יחד. הדבר קשה לביצוע? מסובך? הייתי רוצה שתעזרו לי עם זה בבקשה.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by IG,

בשביל המוד שלי: (גג המארז-) רקע לבן, בצדדים פסים בצורת ברק בגוונים של כחול ותכלת, החלון בגודל 80 מ"מ ולפניו יש חלון נוסף בצורת כוכב, עם תאורה אדומה. אני רוצה מאורר 80 מ"מ של COOLER MASTR, שיתאים למוד ושיעבוד טוב (בסביבות ה4K סל"ד). אני יודע שיש מאוררים שזוהרים, וכאלה שנותנים תאורה גם מסביב, אני פתוח להצעות... אבל אני רוצה שהמוד יהייה פחות או יותר אחיד, אז אל תציעו לי כל מיני מאוררים עם תאורה שמתאימה לדיסקוטק (מלא צבעים שלא קשורים אחד לשני ולשאר המוד... זה לא שאני מתנגד לתאורה מגוונת, העיקר שלא יהיה יותר מידי פרוע...) תודה

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  22. Started by xorense1,

למשל אם רשום עליו .01 אז כמו מיקרו פארד הוא?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by bad boy,

טוב אז ככה אני רוצה לעשות את האינפרא אדום למחשב ואני רוצה להוסיף לד כדי שיזהר מתי שאני שולח לו אות... מישהו יודע איך לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by RoverBoy,

רשום שהCPU #1 27 מעלות והCPU שלידו 21... והcooling fan : cpu 3.3 והלוח אם 33 רשום זה תקין? למעבד AMD 4200?? כמה מעלות זה כבר לא תקין שאני אדע אם ישתנו המעלות.?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  25. 1. איזה טווח טמפרטורות (מאיזה טמפרטורה להתחיל עד איזה טמפרטורה מקסימלית למאמץ) יש לכרטיס 7600GS של EVGA 2. המאוורר האחורי שלי עובד ב2800RPM והמאוורר של המעבד עובד ב2500 האם כדאי להחליף למאוורר נורמלי?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.