אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
היי היה לי מחשב נייד ישן P1.. אז הוצאתי לו את המסך ואני רוצה לעשות מודינג.. מישהו יכול להגיד לי מה כל חוט / יציאה וכו'? הדגם של המסך הוא שוב: sharp LM80C361 עוד מספר שהיה על המסך: 96F04650W / 96Fo465oW (אחד משניהם, לא הבנתי אם זה או (O) או אפס (0) תודה רבה לכולם פורום ענקקקקקקקקקקקק :yelclap: :yelclap:
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
ערב טוב, אני כבר כמה חודשיים רואה סרטונים של אנשים שעושים אוברקלוקינג ומודינג, ורציתי לשאול איך מחברים מאוורר חדש? אם לא הסברתי את עצמי נכון אז הינה, יש לי מקדימה מאוורר קטן, מאחורה יש לי מאוורר גדול+ספק, ויש לי עוד קירור על המעבד, עכשיו השאלה שלי אם אני רוצה לעשות מודינג ולעשות ולהוסיף עוד מאורר במארז למעלה, אז לאן אני מחבר אותו מבחינת חשמל, והאם צריך לחבר עוד כמה דברים כמו שליטה על המאורר דרך המחשב וכ'ו.. אגב, אני חדש בפורום, וחדש בכל העניין של האלקטרוניקה והמודינג ולכן לא מכיר ממש מושגים אז אם תוכלו להסביר אשמח מאוד.
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי את המארז compucase 6A19B כל מי שרואה אותו אומר שהוא ממש מכוער בגלל הפאנל (גם בגלל הפאנל חח) קיצר אני בקרוב ארחיב את החלון ואשים צבע נורמלי, עם כיתוב, ועם הרבה לקה (שינצוץ ;D) אני רוצה לעשות לו גם פאנל קדמי, משהו סולידי ויפה, חשבתי לקחת לוח אלומיניום לא מלוטש ובלי ציפוי (שיתאים לארון ולשולחן), עם המראה המוברש הכסוף, בעובי של בערך 4-5 מ"מ, ועליו לשים לוח פרספקס, מחובר עם ברגים. בינתיים עשיתי תכנון (מדויק) של איך הוא יראה בתכלס, הצבע הכחול זה משום שאני רוצה להאיר אותו בתאורת לדים (לא, לא השתגעתי, פשוט לכל מילה מודגשת תבוא שאלה) למעלה זה הCDרומים, מתחת זה המאוורר (כן, הוא לא באמצע) ומתחתיו הכניסות USB. הכפתור כיבוי והדלקה נמצא למעלה, ונראה לי שאני גם אעביר ל…
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רוצה לבנות מארז, חשבתי בהתחלה לבנות את כולו מפרספקס אבל הייתי בהלם כששמעתי את המחיר (230 שח למטר! - לפני הנחה אבל עדיין ) בכל מקרה החלטתי שאני אשפץ מארז שלי .. שהוא די חדש אבל לא יקר. עכשיו הקטע שאני רוצה לפרק את כל השילדה שלו שהכל יהיה בנפרד (,HDD ,CD ספק כח ,לוח, וכו'..) ככה שאני בוחר איפה למקם כל דבר ודבר.. רציתי לדעת איך לדעתכם הכי טוב למקם את הדברים? אם יש מארז נגיד שאני יכול להתבסס עליו.. אני הולך לעשות פילטרים לכל המאווררים, חלון שקוף ירוק, הוספת מאוורר עליון, גרילים, קונסים מחורצים.. ועוד כל מיני דברים...... (השראה עצמה מTVR מי שמכיר) התוצאה הסופית זה מארז שחור עם נגיעות של ירוק - אנוידיה. תודה לכל העוזרים ;D
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, יש לי 10 מכשירים עם מקלט gps דגם fastrax upatch 300 שנרכשו לפני 10 שנים . יש לי בעיה שבכל מכשיר אני קולט מספר שונה של לוונים באותו מקום ובאותו זמן . 1. מה הסיבה לכך ? 2. מה אורך חיים של מקלט מסוג זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קוראים לי מיכאל אני חדש כאן בפורום... החלטתי על לבנות מאחורי המסך של המחשב שלי תאורה חזקקה של לאדים כחולים ושהם יהבהבו לפי המוזיקה... ליפני זה קרראתי מללא בפורוום מה צצריך איך עושים את זה וועוד אבל עדין לא הבנתי כולכך... אז אני אני רוצה משהו כמו 25 לאדים חזקים שיהבהבו לפי המוזיקה (כרגע יש לי רק אחד בצבע כחול) בקיצור יש לי מיקלדת מפורקת שאני לא צריך אז חשבתי שיש שמה חלקים שמהם אני יכל ליבנות... את וכול זה אני רוצה שיתחבר דרך USB עכשיו זה אפשרי? או שיותר מידי לדים? בקשר לכלים ולהלחמה וכול זה זה לא בעיה בישבילי אני פשוט צריך עזרה איך ליבנות מה לחבר ולאן לחבר כי מאיפה יגיעו כול הפקודות למנורות? והנה התמונה של החתיכה הזאת מהמיקלדת...
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
למישהו יש המלצה או רעיון איפה אני יכול לקנות כזה ? ראיתי אחד ב NEWEGG אבל הם לא עושים משלוחים לארץ , יש מישהו שמכיר אתר שכן עושה משלוחים לארץ ? אני בגדול מחפש VANTEC NXP-205-BK Black Fan Controller Panel - Retail לא אכפת לי גם משהו דומה תודה גם תרשים לבניית אחד כזה לבד יהיה משמח ... לא הצלחתי למצוא משהו ברור וטוב לבדי
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לצבועה את המארז CM690 ויש לי כמה שאלות : 1. צריך לשייף את פנים המארזז? ( צבע אפור ) 2. באיזה צבע הכי ממולץ להשתמש? ( הבנתי שצריך שני סוגים של צבעים - 1 פריימר 2 צבע לבחירה אישית)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע / יש לו מדריך איך לעשות כפתורים של למשל להגביר ולהלמיך את הווליום של המחשב? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מכיר ארדואינו? נושם ארדואינו? חי ארדואינו? חברת חינוך והדרכה מחפשת חובב ארדואינו מוכשר אחד, לפיתוח מערכי למידה בעברית המבוססים על ציוד ארדואינו. אז אם אתה מכיר היטב את החומרה של ארדואינו ויודע איך להרכיב מוצרים שונים, דבר אתנו. jobs@toknow.co.il
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הודעה נפתחה בטעות בפורום הלא מתאים ..
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי לכולם . אני חותך את המארז שלי (צורת דרקון , הולך היטב) , הבעיה היא שלפני כן השתמשתי באותו החלק (דלת המארז) לניסויים . כתוצאה מכך היו בה מספר חורים , כולל 2 חורים של כ-5 ס"מ x 5 ס"מ , החורים האלו היו היכן שאמורים להיות חלקים רצופים לפי השבלונה - לכן הייתי צריך לשחזר אותם . הטיפ הזה שימושי גם לכאלו שבטעות מחליקים עם הדרמל , או לא נצמדים היטב לשבלונת חיתוך ולכן צריכים להשלים מעט את החלקים . חומרים - ניילון נצמד (של סנדוויצ'ים) , דבק אפוקסי (שרף ומקשה , עדיף זמן ייבוש ארוך ולא להתפתות לקנות את הזולים - על אף שהם עושים את העבודה) , משטח (נייר \ קרטון \ נייר שעווה - מומלץ) עליו נערבב את הדבק , כלי (שיפוד , מקל "ארטיק" וכו') איתו נערבב ונמרח את הדבק , החלק אותו רוצים לשחזר …
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
העלתי פה רעיון די מזמן והיום ישמתי אותו, החלפת הפוטנציומטרים על הפאן באס גרם לפסיקת ההבהוב ופעולת הפאן באס באופן איכותי יותר, קחו את זה כהצעה למי שיש לו את זה , וכידע כללי למי שאין, חג שמח ושנה טובה
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני יכול לעשות שכשהמעגל של הכיבוי/הדלה סגור המחשב פועל וכשהוא נפתח הוא נסגר בצורה הבטוחה שהוא צריך?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי, לא מזמן חבר הזמין raspberry pi סתם לקטע וממש עפנו עליו עם KODI וכו'. בסך הכל נראה חמוד הצעצוע הזה. ואיך לא, באופן אוטומטי הוא גורם לדמיון להתחיל לרוץ קדימה בקיצור, יש איזה רעיון לפרויקט קטן אבל אני לא באמת מבין בזה יותר מידי הבנתי שאפשר לחבר לו מודולים מכל מיני סוגים ובפועל זה יוצא המוח הכי זול, יעיל ורב תכליתי שניתן להשיג. אז מדברים על רובוט עם אולי שני מנועים וחצי + חיישן קירבה כתנאי ללולאה. יצא לי קצת לתכנת ANDROID אבל איך אני בדיוק מביא את העולם הזה לתוך מודל 3rd של raspberry pi ?!~ מישהו אולי מבין בזה קצת ויכול לזרוק לי איזו פיסת מידע ?? צריך גלגלים ממונעים חיישן …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בקרוב אני הולך לשים את המסך 5 אינץ שלי במפרצים 5.25 וודאגי קצת שהוא מתחמם אפילו שהוא אמור להיות ככה בכול מקרה קימבנתי מאורר שלא הייה מבייש רחפת ממש מאורר משוגע הוא מרטייט לי את כול השולחן ואת המארז חח אבל זה לא הבעיה השאלה שלי היא כזאת לאיזנ כוון לשים אותו לכוון במסך שיעשה עליו רוח מאחורה או לכוון הצד השני שיעיף רוח מהאזור של המסך לכוון הספק והמאורר האחורי שהם האגזוזים במארז שלי ככה זה ניראה מה אומרים חשוב לציין שיש שתים בצד שמכניסים ואחד מקדימה שגם מכניס קצת ... מצורפת גם תמונה של המסך מה אומרים? אני חושב שיעיף אויר משמה כי אם הוא יעשה אויר על המסך אין לאויר לאן ללכת ואז בעצם יהיה סיקרולציה של אויר חם בתור הכלוב [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום אני סטודנט לאריאל לתוכנה מתכנת בc c++ מטלב בעל ניסיון רב בכתיבת פרויקטים Arduino pic עוזר בכתיבת פרויקטים תוכנה + חומרה במחירים נמוכים 0523952337 אורי הדר orihadar3@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הבדל מחיר של מ ~400 ל-150 שקלים בין הגירסה הרשמית לבין תואם סיני כגון זה המבוסס על sim900 נשמע מפתה למדי. שאֵלתי אם למישהו התנסה עם התואם ומוכן לחלוק את תובנותיו. רוב תודות מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאמר נחמד על צביעה - http://www.overclockers.com/articles1407/
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
-
אני מודה שהכותרת שבחרתי גרועה, אתם מוזמנים להציע חדשה. (גם הפורום לא ממש מתאים אבל לא מצאתי מתאים יותר). ------ לאור רצון שלי להתקדם מבחינה טכנולוגית מצד אחד ולאור חוסר רצון שלי לקנות מוצרים חדשים בעלי תוכנה שתגביל אותי, ולאור התפתחויות בתחום החומרה הפתוחה כמו אופן מוקו, חשבתי למה שלא נעודד פעילות של קידום חומרה חופשית. למשל אפשר לקחת קיט של חומרה פתוחה מסוימת, למשל הנגן הזה שהייתי קונה אם היה ניתן: http://www.positron.org/projects/juicebox/ ולעשות יום/כנס באיזה חברה/מקום בעל ציוד מעבדה מתאים, ההרשמה תעשה הרבה לפני הכנס לצורך קנית הרכיבים, והזמנת רכיבים מיוחדים, כמו המעגלים המודפסים עצמם (בלי הרכיבים) מה שיאיץ את בנית הערכה.. ובנוסף אפשר שיהיה חדר של מתקדמים (או מפגש דיון…
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
http://web.media.mit.edu/~ladyada/make/minty/index.html MINTY!!! The Minty MP3 player can be built from parts that are sold at Ye Olde Traditional electronics distributor (digikey/mouser/newark). Half of the parts can be sampled for free, for a minimal total cost of $25 for parts, and $25 for a PCB. And the case is soooo Minty!* * Do not eat MintyMP3 Fresh Breath and ATA+FAT16 Works with your favorite compact flash card, currently in trashy-revision v.1 mode. Amaze your friends! Upload files via stunningly slow 115kb/s. Or cannibalize the code for FAT16 handling (create/delete/read files) Exxxtras Unlike some other mp3 players, this one comes with a 3…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם בדיוק היום אני סיימנתי לעשות מוד לאחד מחברי הפורום לקח כמה שעות !. של הסבת מארז של קרוסייר אודיסון D800 ללוחות אם עם 9 סלוטים של < PCI ללוח FULL FACTORY ATX תהנו !! תמונות כול המארז נחתך והותאם לו לוח אחורי ופאנל IO שונה http://img580.imageshack.us/g/img0026qf.jpg/ המארז הוא של HBK מ פורום מקביל ! וככה היה נראה המארז במקור ! תמונות מאתר היצרן פנים המארז http://www.corsair.com/products/800d/800dgallery2.jpg גב המארז http://www.corsair.com/products/800d/800dgallery3.jpg וזה היה הרעיון למוד http://www.evga.com/forums/tm.aspx?m=506357
-
- 0 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
בניית מארז חיצוני שיכיל HD וצורב, למחשב נייד שיחובר אליו עם USB יש אפשרות לעשות משהו או רק לקנות?? ואם לקנות מתאם כזה אז אם יש אפשרות לשנות אותו שהוא ישמש ליותר מאמצעי איחסון אחד לדוגמה דיסק קשיח וצורב או CD??
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-