עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by O.G.D 2k5,

יזה נגד אני צריך להשתמש בלד הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_375&products_id=5157

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  2. Started by Odedb52,

שלום לכם... האם מישהו יודע היכן אני יכול למצוא מסרקים להלחמה?!? (פינים...) תודה מראש, עודד ב.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  3. 1.באיזה מסילה הGPU משתמש? 2.באיזה מסילה הRAM משתמש?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  4. Started by ranran,

שמעתי שכמה אמרו שהיא מסוגלת להתפוצץ זה נכון? למה אני רוצה לקנות מכאן זה ממש ממש זול http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12320&catid=199 רשום גם 30 אלף שעות שזה יוצא יותר מ3 שנים אז אם הוא יתפוצץ זה רק אחריהם או בכל מצב שהוא?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by X7-007,

שומעים יש לי מאוורר של סאןבים עם האולטרה הכחולה, והיא הייתה דלוקה מהרגע שקניתי אותה והמחשב תמיד דלוק, ופתאום לפני כמה דקות היא נכבתה פתאום, הכל מחובר כרגיל,, היא נשרפה או מה? ולמה, מה הקטע לא הבנתי, אוף

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  6. Started by eladhor7,

כמה זרם מראה האופציה שבמודד זרם -20m dca. אם האופציה הזאת קיבלתי 3.40 זרם במכשיר חשמלי מסוים, והשאלה שלי היא, האם זה 3.40 אמפר או מילי אמפר,? אשמח לתשובה , פשוט אני מתבלבל קצת

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  7. מאיפה אני יכול להשיג את התושבות של הזלמן cnps7000b-alcu בשביל סוקט 462???

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  8. Started by iakovl,

אני מקבל בקרוב מסך 4*40 ואני אהפוך אותו למסך חיצוני הוא יהיה השני שלי , מה שיש לי כרגע זה פאלם שעובד על 4*20 , אני כנראה אשנה אותו למסך גרפי שום מסך LCD לא נכנס לתוך המחשב שלי אלא אם הוא ענק וגרפי (זה יבוא בקרוב) מה שאני חושב הוא שכדאי להוסיף לקופסא של הLCD עוד כמה אופציות , השאלה היא איזה אופציות? חשבתי על USB ו יציאת רמקולים ואוזניות מה עוד אני יכול להוסיף לזה?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  9. שלום לכולם, חשבתי לעשות במארז הנ"ל בחלון שלו חור למיקום מאוורר אשר יכניס אוויר(יש לי אחד שמכניס ואחד שמוציא)ורציתי לשאול אם זה יועיל מאוד לסרקולציית האוויר במארז? דבר שני הוא איזה כלים אני צריך להתחיל עם המוד..מתוכנן מאורר 80ס"מ ולפניו רשת אשר תודבק/תמוסגר ע"י עשיית מסגרת עם 4 פינים להחזקת הרשת הצעות למישהו??תיקונים למינהם?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by zahi74,

לפני חצי שנה קנית את big typhoon והרכבתי אותו על המעבד E6600 (לוח GA965PS3) אני שם לב שהטמפרטורה ההתחלתית עומדת על 55 ובמאמץ הגעתי ל-67 פירקתי ומרחתי שוב משחה טרמית חשבתי שישתנה משהו אבל כלום זה בכלל נורמלי ?? וזה לפני OC

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  11. יש לי מחשב כף-יד מסוג Compaq iPaq H3760 (סידרה 3700).. מישהו יכול להגיד לי (לתת סכימה) של היציאות של המסך? אני רוצה לחבר אותו למחשב.. תודה רבה לכולם.. אם צריך עוד פרטים אני ייתן מה שצריך!

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  12. Started by Devil Servant,

כל האלקטרוניקה של המחשב הלכה =\ אז אין לי כבלים ואני רוצה דרך לחבר אותו לחשמל וליציאת וידיאו.. כאילו לפין הזה של הוידיאו.. כמו בפלייסטישן (לחבר אליו את המצלמת ביטחון שלי) תעזרו לי באחד יש 4 פינים ובשני יש 15 פינים

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by J0n1,

ראיתי את המדריך לבנית מקלט IR http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=70957.msg635087#msg635087 לקחתי כבל של עכבר ישן, בדיוק כמו בתמונה, וחתכתי אותו. אך בכבל ישנם רק 4 חוטים, מצאתי את החוט של 5 ו7, אבל אני לא מוצא את החוט של 1 (השתמשתי במודד זרם...) הצבעים הם: כחול, לבן, ירוק וכתום (אם זה עוזר) מה אפשר לעשות? אפשר אולי להשתמש בכבל USB? ואם כבר מדברים, יש לי מתאם IR שמתחבר בUSB, יש מצב שישנה אפליקציה אחרת (אני יודע שזאת שעובדת עם המקלט הזה לא תומכת) שאני אוכל להשתמש בה? לא נראה לי הגיוני שכל התוכנות ברשת מצריכות מקלט HOME MADE. אני צריך רק לשלוט על עוצמת הLINE IN במחשב :-\ תודה

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  14. Started by bbnbbn,

היי, מכירים את המחשבים הישנים של הפנטיום אחד שבמארז היה מן כפתור כזה שלוחצים ואז יש מן מסך כזה במארז עם שתי אותיות שמראה את האותיות HI ו-LO (שבתכלס זה לא היה עושה כלום) בקיצור רציתי לשאול אם את הדבר הזה אני יכול להפוך למד מעלות ואם כן איך אני עושה את זה?? תודה.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  15. Started by reyrey_200,

שלום כנראה שבקרוב אני עושה את המוד הראשון שלי,ורציתי לדעת בבית שלי יש דיסקית ואין לי דרמל,רק אני רוצה לדעת אם דיסקית לא תהרוס את המארז לדיסקית יש דיסקיות מתחלפות,אז אני יכול לקחת דיסקית חותכת ברזל מה אתה אומרים?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  16. Started by spinchicken,

היי, אני מנסה לבנות גלאי, שיושב על פלאטה, המורכבת על שני צירים (זווית אזימוטלית וזווית הגבהה), שיעקוב אחרי עצם. . אני חדש בתחום של הרובוטיקה וזה בעצם הפרוייקט הראשון שאני עושה , אז הדבר הכי חשוב לי הוא ללמוד, וכרגע אני מתמקד במנועים. המנועים ישמשו להזזת הצירים. כשמה שאני מחפש זה דיוק ולא מהירות מישהו יודע על מקורות שיעזרו לי לבחור מנועים לפרוייקט - זאת אומרת: יסבירו לי מה היתרונות של כל מנוע ודרך פעולתו יפרטו באיזה מקרה כדאי לשהתמש באיזה מנוע ישוו בין מנועים קיימים בשוק

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  17. אהלן כולם שמעו יש לי שאלה - במדריכים - כיצד לעשות לדים, ובבניית מערכת ששולטת בזרמים למאווררים לא כתוב את המחירים המוערכים של החלקים או המערכת כולה מישהו בבקשה יכול להגיד לי כמה יכול בערך לעלות דבר כזה? (לבנות מכונה כמו במדריך של בניית מכונת משחקים MAME) או בניית לד במדריך מודינג וכו'?? תודה מראש =)

18. http://www.io.com/~n5fc/batt_warn.htm שלום לכולם ברצוני לבנות מעגל זה אך יש לי כמה שאלות, 1.את הלוח המודפס הזה, הוא לא בדיוק הדפיס אלא חתך את החתיכות נחושת הלא נחוצות ושם על החתיכות הנחוצות (מוליכים) בדיל, האם זה נכון? אם כן יש למישהו מדריך נחמד שיעזור לי לעשות כך? 2.ברשותי סוללה של 7.2V 500mAh מסוג NiMH ועוד רשום עליה 2/3NP,איך אוכל להתאים מעגל זה כדי שיתאים לה? הכוונה איזה נגד יתאים לפה כי לא מצאתי הוראה איך לחשב מה אני צריך. 3.אם יש לכם מדריך אחר למשהו קומפקטי וקטן שיכול למדוד ולהזהיר לגביי סוללה חלשה מסוג NiMH אשמח לקבל קישור אליו

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  19. שלום לכולם! קיבלתי מסך נורמי וחיברתי (את כל החוטים דוד שלי חיבר..) אותו למחשב הכל עובד סבבה וכו' אבל עכשיו אני רוצה לחתוך לו חלון במארז השאלות שלי הם: 1) אייך אני יסדר את הכבלים בתוך המארז? חיברתי את המסך עם חיבור של מדפסת ובשביל הכח חיברתי לusb ועכשיו המסך מחובר עם כבל usb וכבל של מדפסת אייך אני אמור לחבר הכל במארז?? 2) אני חייב דרמל בשביל לחתוך חלון? כי דוד שלי (מיכאל ליבשיץ אם מישהו מכיר (מתקן כינורות ידוע מאוד בארץ..),לא זה שחיבר לי את החוטים והביא לי את המסך) אמר לי שעם ג'קסון (או משהו כזה) אי אפשר, אז אייך בכל זאת אפשר בלי דרמל (אני לא מוכן להתפשר על מספרי ברזל!)? תודה לעוזרים וחג פסח שמח!

• 9 תגובות
    • 654 צפיות
  20. Started by Little_AKA_Or,

שלום.. לאחרונה דלת המארז שלי עברה מודינג ובמהלך החיתוך היא נשרטה בכמה מקומות. אחרי הצביעה עדיין ניתן לראות את השריטות. מה עליי לעשות ואיך עליי לצבוע בשביל שהצביעה תיהיה נקיה ללא שריטות?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  21. אני היום נוסע לקנות את הרכיבים ולבנות אם אני רוצה לשלוט על מהירות...אז במקום מפסקי On-Off-On אני קונה דימר (מפסק מסתובב כזה)? ומה אני שם במקום המפסק הראשי?(שהוא On-Off) תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by mik_amar,

אז ככה יש לי מקלט איפרא מוכן בחיבור USB של המיקלדת ועכבר האלחוטי שלי שהם לא בשימוש כרגע וגם לא מתוכננים להיות בשימוש אז השאלה שלי היא כזאת..: האם אני יכול להשתמש במקלט הזה במקום לבנות לבד?? כי אין לי גישה לחלקים שצריך ואין לי מאיפה לקנות ואם אפשר אז איך?? ונגיד והצלחתי יהיה אפשר בעתיד להחזיר את המקלט למצב של המקלדת ועכבר?? תודה מראש!!!!!!

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  23. היה לי טלפון לא פועל של siemens mc60 אז פירקתי אותו והוצאתי את מה שמעניין זה המסך המיקרופון והמנוע של הרטט אם יש לכם רעיון איך לעשות איתם משהו יפה אז....תירשמו עכשיו אני רוצה גם לדעת אם יש אפשרות להציג עם המסך דברים נגיד לחבר אותו למחשב ושיראו בו דברים שאני רוצה תמונות מצורפות נ.ב למסך יש 10 חיבורים עריכה: מצאתי באינטרנט כל מיני דברים על המסך אני לא מתמצא בזה אבל הבאתי את הקישור אולי זה יעזור למישהו להסביר לי איך לחבר http://sandiding.tripod.com/m55.html [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by eegg,

יש לי מאוור עם חיבור 3 פין יש דרך לחבר אותו לא דרך הלוח אם כאליו ישר 12 ולט?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  25. Started by elad13net,

רציתי לדעת מה עלות? זה אחד ושתיים.. האם אני יכול לקנות את זה או שאני צריך שמבוגר יקנה את זה? (אני בן 15 וזה לא נשמע לי הגיוני..) בתודה לכל מי שיענה לי.. אלעד

• 4 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.