עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Mindistortion,

חיפשתי ושוב חיפשתי ושוב חיפשתי אך לא מצאתי תמדריך על הגיויסטיק בחיפוש. איך אני מרכיב שלט ג'ויסטיק PS2 למחשב בלי מתאם ראיתי פה פעם מדריך כזה....

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  2. Started by zahi74,

לפני חצי שנה קנית את big typhoon והרכבתי אותו על המעבד E6600 (לוח GA965PS3) אני שם לב שהטמפרטורה ההתחלתית עומדת על 55 ובמאמץ הגעתי ל-67 פירקתי ומרחתי שוב משחה טרמית חשבתי שישתנה משהו אבל כלום זה בכלל נורמלי ?? וזה לפני OC

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  3. Started by bbnbbn,

היי, מכירים את המחשבים הישנים של הפנטיום אחד שבמארז היה מן כפתור כזה שלוחצים ואז יש מן מסך כזה במארז עם שתי אותיות שמראה את האותיות HI ו-LO (שבתכלס זה לא היה עושה כלום) בקיצור רציתי לשאול אם את הדבר הזה אני יכול להפוך למד מעלות ואם כן איך אני עושה את זה?? תודה.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  4. Started by roei_b,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=73896.0 אני יכול לשתמש גם במתאם מPS2 לSERIAL? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  5. Started by Esparco,

איפה אני יכול למצוא בארץ היפה שלנו את העט עם דיו מוליך חשמל??? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15395 אני רוצה לקצר בין שני נקודות על הלוח אם במקום ג'אמפר... (המוד של ה BADAXE)

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  6. אני מחפש בנרות כבר ליקנות את הדבר הזה!!! http://www.thermaltake.com/accessories/perfectLight/ELskull/a1984.htm מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג אותו מהארץ ולא דרך חנות בחו"ל?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  7. אם אני יבנה את המסגרות של המארז מפרספקס 3 ס"מ X אורך\רוחב\עובי המארז X ס"מ 1 ועל זה אני מכסה הכל בפח. יחזיק? לא יחזיק? זה דיי קריטי כי בזמן הקרוב לא תיהיה לי גישה לרתח מתכות בשביל הבסיס.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  8. Started by iakovl,

אני מקבל בקרוב מסך 4*40 ואני אהפוך אותו למסך חיצוני הוא יהיה השני שלי , מה שיש לי כרגע זה פאלם שעובד על 4*20 , אני כנראה אשנה אותו למסך גרפי שום מסך LCD לא נכנס לתוך המחשב שלי אלא אם הוא ענק וגרפי (זה יבוא בקרוב) מה שאני חושב הוא שכדאי להוסיף לקופסא של הLCD עוד כמה אופציות , השאלה היא איזה אופציות? חשבתי על USB ו יציאת רמקולים ואוזניות מה עוד אני יכול להוסיף לזה?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  9. Started by enemia design,

שלום לכם, אני שוקל עם להוסיף למארז בעל החלון השקוף קתודות למען הארה ויופי שאלה מספר 1- המארז יכלול שני מאווררים בעלי לדים כחולים. אני שוקל להוסיף 2 מנורות קתודות, אילו צבעים אתם ממליצים לשלב \לשים? אני יודע שזה שאלה של טעם וריח, אבל על פי נסיונכם, ועל פי תוצאות שונות שראיתם, מה השילוב הכי יפה? והאם בכלל לשלב צבעים או צבע אחד? שאלה מספר 2- האם אפשר בבקשה תמונות בהן רואים מארז עם קתודה ירוקה+כחולה, וקתודה אדומה+כחולה ? שאלה מספר 3- הקתודה\קתודות שאני אקח הן: http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=18&Cat2ID=0&pid=TT-D0013 שמתי לב כי יש SOUND CONTROL ושזה יכול להאיר לפי שמע. ניתן לשנות את זה שיאיר תמיד, על פי צליל או מכובה על ידי "שלט" שמגיע עם הקתודה ומחובר אל…

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by dany_tab,

שלום, יש לי ספק כוח ממחשב ישן ואני רוצה לשמש אותו לצורכי אלקטרוניקה שהוא יהיה מקור המתח. איך אני מפעיל אותו כשהוא מחוץ למחשב?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  11. Started by דניאל מלנקי,

אז ככה, יש לי כזה lcd ישן עם שני מספרים, אז השאלה היא אם אני יוכל לחבר אותו שייראה את הטמפרטורה של המעבד? ואם כן אז יש למישהו מדריך?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  12. אמ.. איפה נתחיל? אז ככה, עכשיו הסתובבתי באינטרנט ונכנסתי כהרגלי לMETKU. שם היה קישור לזה. לפי מה הבנתי זה אתר של METKU ויש אפשרות לאכסן עליו פרויקטים כאוות נפשכם. אתם יכולים גם סתם לנצל את זה בתור שרת לתמונות. יש שם גם פרוייקטים שאפשר ללמוד מהם. בקיצור, נחסוך במילים הנה: http://www.allthemods.com/ ד"א, זה לא רק של מחשבים יש שם גם אופנועים ומחסנים וה-כ-ל!

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  13. Started by nehmia,

אני רוצה לבנות מכשירי קשר רק שלא מצאתי מעגל....אם למשהו יש זה מאוד יעזור לי... תודה מראש עומר..

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  14. Started by elad13net,

רציתי לדעת מה עלות? זה אחד ושתיים.. האם אני יכול לקנות את זה או שאני צריך שמבוגר יקנה את זה? (אני בן 15 וזה לא נשמע לי הגיוני..) בתודה לכל מי שיענה לי.. אלעד

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  15. Started by kma_32,

כן שלום...מישהו יכול להגיד לי איך אני חותך את המארז עם איזה מכשיר?....יש מכשיר מיוחד?...או להשתמש בדיסק?....רק תגידו במה להשתמש בבקשה..תודה לכולם..

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  16. Started by TMRider,

לא הייתי בטוח איפה לפרסם, הנה קישור לשאלה בפורום גאדג'טים באתר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=327117.msg2831467#msg2831467

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  17. Started by eladhor7,

כמה זרם מראה האופציה שבמודד זרם -20m dca. אם האופציה הזאת קיבלתי 3.40 זרם במכשיר חשמלי מסוים, והשאלה שלי היא, האם זה 3.40 אמפר או מילי אמפר,? אשמח לתשובה , פשוט אני מתבלבל קצת

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  18. מאיפה אני יכול להשיג את התושבות של הזלמן cnps7000b-alcu בשביל סוקט 462???

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by VOLCANO.,

שלום יש לי מחשב ישן שחבר הביא לי. אני צריך לקנות HARD DISK ואני רוצה כרטיס מסך עם TVOUT אני מבקש את הדברים הכי זולים לא רוצה משהו מפוצץ המטרה היא לשים בסלון שיהיה לי לראות סרטים מהHTPC לטלוויזיה תמונות מחשב מדיה HTPC אתם יודעים. עכשיו אין לי כל כך רעינות שבתוכו אני יבנה את הHTPC שלי כאילו את הפרוייקט יש אקווריום מגבר מטוס D: אני רוצה משהו מיוחד תקפיצו ת'מוח שלכם תנו לי רעיון אני יבנה ויעשה לי גלרייה ויעדכן אותכם בהכל זה החלום שלי לעשות פרוייקט כזה . תודה,אביאל.

20. Started by Little_AKA_Or,

שלום.. לאחרונה דלת המארז שלי עברה מודינג ובמהלך החיתוך היא נשרטה בכמה מקומות. אחרי הצביעה עדיין ניתן לראות את השריטות. מה עליי לעשות ואיך עליי לצבוע בשביל שהצביעה תיהיה נקיה ללא שריטות?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  21. שלום לכולם, חשבתי לעשות במארז הנ"ל בחלון שלו חור למיקום מאוורר אשר יכניס אוויר(יש לי אחד שמכניס ואחד שמוציא)ורציתי לשאול אם זה יועיל מאוד לסרקולציית האוויר במארז? דבר שני הוא איזה כלים אני צריך להתחיל עם המוד..מתוכנן מאורר 80ס"מ ולפניו רשת אשר תודבק/תמוסגר ע"י עשיית מסגרת עם 4 פינים להחזקת הרשת הצעות למישהו??תיקונים למינהם?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by Odedb52,

שלום לכם... האם מישהו יודע היכן אני יכול למצוא מסרקים להלחמה?!? (פינים...) תודה מראש, עודד ב.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  23. Started by y10,

תראו אם אני קודח בלמעלה של המארז 5 חורים קטנים-בנוניים בלי לשים מאוורר וכלום האם זה יתרום במשהו? יצא אוויר חם או משהו כדומה?

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  24. Started by AxSpozCiA,

חברה אז שמעו נכון יש את המארזים האומללים שמקבלים עם המחשב אז אוקי אני קונה מחשב עכשיו חדש ב5 אלף ויש לי מארז אידיוט שקיבלתי עם המחשב השיכור שלי ואני עכשיו לא קניתי מארז למחשב הטוב לכן אני לוקח את המארז הזה על מנת לעשות לו מודינג חשבתי על הדברים האלה לעשות למארז (אני חדש ) לצבוע את המארז בצבע כסף יפה יש לי חלון מגעיל שאח שלי עשה פעם למארז !!!!! אז את החלון הזה אני הולך לחתוך אותו סתם כזה כל מיני חריטות ואיפה שחלון היה חרוט ממש חרוט פצוע אני הולך לשים רשת (אני הולך לצבוע אותה בצבע כמו חלודה !!!!! (מגניב ) למטה במארז שלי יש חור שאח שלי עשה (הוא שם מאורר ) שם אני הולך לשים רשת צבע חלודה ועליה איזה מאורר לדים (בנוי על ידי ) מאיפו אני יוכל להשיג מדריך לזה את החוטים של המאר…

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  25. היה לי טלפון לא פועל של siemens mc60 אז פירקתי אותו והוצאתי את מה שמעניין זה המסך המיקרופון והמנוע של הרטט אם יש לכם רעיון איך לעשות איתם משהו יפה אז....תירשמו עכשיו אני רוצה גם לדעת אם יש אפשרות להציג עם המסך דברים נגיד לחבר אותו למחשב ושיראו בו דברים שאני רוצה תמונות מצורפות נ.ב למסך יש 10 חיבורים עריכה: מצאתי באינטרנט כל מיני דברים על המסך אני לא מתמצא בזה אבל הבאתי את הקישור אולי זה יעזור למישהו להסביר לי איך לחבר http://sandiding.tripod.com/m55.html [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.