עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by or2077,

נמאס למהצבע חלודה-קקי או איך שזה לא נראה... שהספק שלי צבוע בו. לפחות ממה שרואים מבחוץ. אני רוצה לצבוע אותו עם איזה ספריי מתאים מה אני יכול לקנות.. הצבע שאני רוצה זה משהו מבריק לבן או כסוף. איזה צבע מתאים ואיפה אני יכול לקנות?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  2. אם כן אנא צרו איתי קשר באייסקיו שמספרו 177360505 או בפרטי, תודה לעוזרים,

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  3. Started by y10,

תראו אם אני קודח בלמעלה של המארז 5 חורים קטנים-בנוניים בלי לשים מאוורר וכלום האם זה יתרום במשהו? יצא אוויר חם או משהו כדומה?

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  4. היה לי טלפון לא פועל של siemens mc60 אז פירקתי אותו והוצאתי את מה שמעניין זה המסך המיקרופון והמנוע של הרטט אם יש לכם רעיון איך לעשות איתם משהו יפה אז....תירשמו עכשיו אני רוצה גם לדעת אם יש אפשרות להציג עם המסך דברים נגיד לחבר אותו למחשב ושיראו בו דברים שאני רוצה תמונות מצורפות נ.ב למסך יש 10 חיבורים עריכה: מצאתי באינטרנט כל מיני דברים על המסך אני לא מתמצא בזה אבל הבאתי את הקישור אולי זה יעזור למישהו להסביר לי איך לחבר http://sandiding.tripod.com/m55.html [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  5. אם אני יבנה את המסגרות של המארז מפרספקס 3 ס"מ X אורך\רוחב\עובי המארז X ס"מ 1 ועל זה אני מכסה הכל בפח. יחזיק? לא יחזיק? זה דיי קריטי כי בזמן הקרוב לא תיהיה לי גישה לרתח מתכות בשביל הבסיס.

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by eladhor7,

כמה אוהם יש לנגד r12?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  7. Started by X7-007,

שומעים יש לי מאוורר של סאןבים עם האולטרה הכחולה, והיא הייתה דלוקה מהרגע שקניתי אותה והמחשב תמיד דלוק, ופתאום לפני כמה דקות היא נכבתה פתאום, הכל מחובר כרגיל,, היא נשרפה או מה? ולמה, מה הקטע לא הבנתי, אוף

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  8. Started by eladhor7,

כמה זרם מראה האופציה שבמודד זרם -20m dca. אם האופציה הזאת קיבלתי 3.40 זרם במכשיר חשמלי מסוים, והשאלה שלי היא, האם זה 3.40 אמפר או מילי אמפר,? אשמח לתשובה , פשוט אני מתבלבל קצת

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  9. Started by iakovl,

אני מקבל בקרוב מסך 4*40 ואני אהפוך אותו למסך חיצוני הוא יהיה השני שלי , מה שיש לי כרגע זה פאלם שעובד על 4*20 , אני כנראה אשנה אותו למסך גרפי שום מסך LCD לא נכנס לתוך המחשב שלי אלא אם הוא ענק וגרפי (זה יבוא בקרוב) מה שאני חושב הוא שכדאי להוסיף לקופסא של הLCD עוד כמה אופציות , השאלה היא איזה אופציות? חשבתי על USB ו יציאת רמקולים ואוזניות מה עוד אני יכול להוסיף לזה?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  10. שלום לכולם, חשבתי לעשות במארז הנ"ל בחלון שלו חור למיקום מאוורר אשר יכניס אוויר(יש לי אחד שמכניס ואחד שמוציא)ורציתי לשאול אם זה יועיל מאוד לסרקולציית האוויר במארז? דבר שני הוא איזה כלים אני צריך להתחיל עם המוד..מתוכנן מאורר 80ס"מ ולפניו רשת אשר תודבק/תמוסגר ע"י עשיית מסגרת עם 4 פינים להחזקת הרשת הצעות למישהו??תיקונים למינהם?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by zahi74,

לפני חצי שנה קנית את big typhoon והרכבתי אותו על המעבד E6600 (לוח GA965PS3) אני שם לב שהטמפרטורה ההתחלתית עומדת על 55 ובמאמץ הגעתי ל-67 פירקתי ומרחתי שוב משחה טרמית חשבתי שישתנה משהו אבל כלום זה בכלל נורמלי ?? וזה לפני OC

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  12. יש לי מחשב כף-יד מסוג Compaq iPaq H3760 (סידרה 3700).. מישהו יכול להגיד לי (לתת סכימה) של היציאות של המסך? אני רוצה לחבר אותו למחשב.. תודה רבה לכולם.. אם צריך עוד פרטים אני ייתן מה שצריך!

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  13. Started by Devil Servant,

כל האלקטרוניקה של המחשב הלכה =\ אז אין לי כבלים ואני רוצה דרך לחבר אותו לחשמל וליציאת וידיאו.. כאילו לפין הזה של הוידיאו.. כמו בפלייסטישן (לחבר אליו את המצלמת ביטחון שלי) תעזרו לי באחד יש 4 פינים ובשני יש 15 פינים

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  14. פתחתי את המסך כדי לצבוע אותו והכול טוב ויפה בדקתי שהוא עובד והכול גם אחרי שפתחתי, ואז פתאום אני רואה אחרי פעם שנייה שפתחתי שלאט לאט רואים במסך פחות ופחות טוב עד שלא רואים, האם ניתן לתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  15. Started by דניאל מלנקי,

אז ככה, יש לי כזה lcd ישן עם שני מספרים, אז השאלה היא אם אני יוכל לחבר אותו שייראה את הטמפרטורה של המעבד? ואם כן אז יש למישהו מדריך?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  16. http://www.i-hacked.com/content/view/125/44 בכתובת הזו תמצאו כתבה די בסיסית על כל הבסיס של חלקי מערכות ספרתיות (בדומה לסטיקי בעברית באתר). הכתבה לקוחה מתוך ספר בשם Apple I Replica Creation: Back To The Garage שמלמד 1 לאחד 1 איך להרכיב מחשב APPLE 1: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/193183640X/ref=ase_ihackedcom-20/103-7707703-8790210?v=glance&s=books

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  17. Started by eegg,

יש לי מאוור עם חיבור 3 פין יש דרך לחבר אותו לא דרך הלוח אם כאליו ישר 12 ולט?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by ViPeRT,

שלום לכם יש לי מאוור של מעבד ישן ואני רוצה לשים אותו בתר קירור לכרטיס מסך יש לו 3 חוטים: שחור אדום ולבן לאיזה חוטים אני צריך לחבר את המתח (המאוורר עובד על 12V)? יש תמונה של המאוורר תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  19. אהלן כולם שמעו יש לי שאלה - במדריכים - כיצד לעשות לדים, ובבניית מערכת ששולטת בזרמים למאווררים לא כתוב את המחירים המוערכים של החלקים או המערכת כולה מישהו בבקשה יכול להגיד לי כמה יכול בערך לעלות דבר כזה? (לבנות מכונה כמו במדריך של בניית מכונת משחקים MAME) או בניית לד במדריך מודינג וכו'?? תודה מראש =)

20. Started by elad13net,

רציתי לדעת מה עלות? זה אחד ושתיים.. האם אני יכול לקנות את זה או שאני צריך שמבוגר יקנה את זה? (אני בן 15 וזה לא נשמע לי הגיוני..) בתודה לכל מי שיענה לי.. אלעד

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  21. Started by kma_32,

כן שלום...מישהו יכול להגיד לי איך אני חותך את המארז עם איזה מכשיר?....יש מכשיר מיוחד?...או להשתמש בדיסק?....רק תגידו במה להשתמש בבקשה..תודה לכולם..

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  22. אז ככה יש לי מארז שאין לי מושג מאיזה סוג מה שכן אני יודע זה שאני רוצה להתחיל עם נושא המודינג... הייתי רוצה לדעת איך אני יכול להשיג סקיצות או ציורים שאני יוכל להעתיק על המארז? תודה לכם

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  23. שלום רב, לאור ה"דיון" הלא מוצלח הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=249515.msg2200398#msg2200398 החלטתי להעביר גרסה לייט שלו לפה. אולי מישהו יענה לי... יש לי פאן באס של ואנטק ואני רוצה לחבר את המאווררים שבמארז אליו, רק שלהם יש חיבור מולקס ולו יש ארבעה חיבורים קטנים המורכבים משלוש פינים צמודים. האם יש מתאם או שפספסתי פה משהו? תודה רבה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  24. מאיפה אני יכול להשיג את התושבות של הזלמן cnps7000b-alcu בשביל סוקט 462???

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  25. Started by magadi,

אז ככה אני גם רוצה לעשות מודינג ויש לי כמה שאלות 1)יש מדריך על החומרים? ועל המושגים הבסיסים? ודבר שני בקשר לפח אם יש לי פח של מחשב צבוע בצבע איך אני עושה שיהיה צביעה מקצועית וחלקה?(ראיתי מחשבים שנראים כאילו צבעו אותם בלורדים...) ודבר שני כמה עולה פרספקט? (בו נגיד 2 חתיכות בגודל של דלת מחשב תנו לי מחיר) תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.