אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
יש לי מטען usb (wall charger כזה) שעד עכשיו עבד עם המון מכשירים. עם ה-itouch 2nd gen שלי הוא לא עובד משום מה אם אני זוכר נכון קראתי פעם שאפל סידרו שיהיה authorization כזה לטאצ', ככה שיש משום מה מתח בהעטנה גם על כבלי ה-dataץ אני לא מצליח למצוא מוד מסודר בנושא(אחד עם תמונות, כי בהלחמות ושטויות אני די נכה..) ולא בא לי לקנות מטען חדש לצורך העניין מדובר במטען שנותן 5V וזרם 1000MA
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום חברים החלטתי לנסות קצת אוברקלוקינג על הגרוטאה הישנה כדי לצבור קצת נסיון לקראת המחשב שאני קונה. היום עשיתי OC פזיז ככה רק בשביל לראות לאן באמת ניתן להגיע ובאמת ראיתי שאני מצליח להתקדם יפה...לא נפרט כרגע... מה שכן רציתי לבצע איזשהו מבחן ביצועים קטן למחשב בכלליות לפני ה OC ואחד אחרי ה OC כדי לראות מה באמת השיפור שהושג. התוכנות לבדיקת טמפ' היותר נפוצות היום כמו CoreTemp או RealTemp יותר מתאימות למעבדים חדישים יותר עד כמה שהבנתי. אבקש אחת אמינה שתתאים יותר למעבד שלי, האם EVEREST תספיק במקרה שלי? הבקשה האחרונה היא למעשה המלצה לתוכנה שתעזור לי לבדוק יציבות, אבקש את התוכנה האמינה והפשוטה ביותר שאפשר לקבל. אם כן, בקשותיי : 1. תוכנה לבדיקת ביצועים לפני ואחרי ה OC כדי לבדוק אח…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
http://www.million-dollar-pc.com/ פשוט מדהים!!! כמעט כל אחד ממה שמופיע כאן תהנו
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם. התלהבתי קצת מdirt וgrid לאחרונה ובא לי קצת להחיות את המשחק עם הגה זרוק שיש לי בארון כמה כמה שנים, אבל יש מספר בעיות בהגה שצריך לפתור ופה אני צריך את עזרתכם. בנוסף אני מעוניין לבצע כמה שדרוגים, במידה והם אפשריים. מה צריך לתקן: תיקון: 1.דוושת הבלימה (נשבר הקפיץ) 2.ידית הילוכים(שבורה לשתיים) 3.לחצן תפיסה לשולחן - חסר חלק (לא להתייחס, תיקון פשוט) מה אני רוצה לשדרג 1.לנתק את ידית ההילוכים מההגה ולבנות לידית "בית" נפרד 2.הגדלת ההגה (אולי לקחת הגה ממכונית ישנה) 3.להתקין בתחתין משטח הדוושות תמיכה שלא יחליק בשימוש. תמונות של ההגה: ידית ההילוכים השבורה הסיבה שמשטח שמחליק כל הזמן הקפיץ שחסר, איזה פיתרון תוכלו להציע? ומלמעלה
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
הכי זול שמצאתי http://www.buyitcenter.co.il/ShowProduct.asp?product_id=10174&makat=300JA&cat_id=531&cat_id0=531&cat_level=2 254שקל לעומת 299 באתרי מכירות , וגם משלוח יותר זול בכ20שקל
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות ערכת פיתוח למיקרו מעבד , אני צריך שלבקר יהיה שעון פנימי שלא מתאפס בניתוק מהחשמל ..... למשהו יש מושג איפה אפשר לקנות משהו כזה?? או אם יש דבר כזה?? תודה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
^^^^^^^^ כותרת מישהו יכול להביא לי מדריך !? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קניתי מסך LCD 4X20, והמסך תומך עברית. עכשיו, אני מחפש תוכנה שתוכל לשלוח לו מידע גם בעברית כדי שאוכל לנצל את זה שהמסך יכול להציג עברית.... מישהו מכיר משהו? או יכול לעזור לי? תודה, שחר.
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מוד קטן לגיימפאד שלי שהוא דמוי שלט לPS2, אני רוצה לשים לדים מאחורי הכפתורים של ה X O [] \/ אז אני מחפש כפתורים כאלו שקופים, יש מקום שאפשר לקנות דבר כזה? אם אפשר יהיה נחמד גם את כל שאר הכפתורים גם שקופים...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כרגע מתכנן איזהו פרויקט של מערכת שמע כלשהי יש ברשותי את הרמקולים האלה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=577005 עכשיו יש בתוכם מגבר שמגביר את עוצמת השמע (מן הסתם) המגבר מחובר לחשמל (בקיר)....יש לו שנאי בתוך הרמקול וכתוב שהשנאי מוציא 10v 1.5a הרעיון הכללי הוא להפעיל את המגבר על סוללות כדי שכל העסק יהיה נייד.... עכשיו לשאלות: 1) איך אני יכול להפעיל את המגבר על סוללות (או משהו נייד דומה) 2) אם אני יפעיל את המגבר על 6v 0.5a למשל...הוא יעבוד אבל יגביר פחות? לא יעבוד בכלל? או...? 3) רעיונות אחרים כיצד להפעיל את המגבר כך שיהיה נייד תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות אלקטרוניקה באזור השרון? אני מחפש מקלט רדיו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי מסך עם בקר (לא יודע בדיוק איזה) ולפי המדריך צריכים להיות 16 פינים (15-16 של תאורה) בבקר שלי יש 18 האם יש מדריך לזה? הנה תמונות
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
צריך ביטים לשיוף בצורת קונוס , כמו בתמונה . בארץ מצאתי רק מקוריים של דרמל , שהם בצורת גליל . אם מישהו מכיר חנות , אפילו בחול ,שמוכרת כאלו אשמח לשמוע. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי ללמוד את תחום תיכנות מיקרו בקרים יש לי ניסיון רב בתיכנות והבנה באלקטרוניקה גישה לרכיבים צורבים וציוד מעבדה. 1מה שאני שואל פה האם כותבים תוכנית בC מקפליים אותה עם קומפיילר מיוחד ספציפי מיקרו וצורבים אותה? 2אני יודע שקיימת שפה HDMV מה יותר פופולרי עם מה יותר קל לעבוד -אני אישית מעדיף C# או C 3 איזה כלים אני צריך ? אני צריך ללמוד תחומים מסויימים או שמפסיק לדעת איך מקרו עובד(רגלי פסיקות VSS DATA ADDRESS וכו' ) 4אם יש איזשהו מדריך או פרוייקט גמור של מערכת שעושה דבר מה או סתם קוד דוגמא שיושב בתוך מיקרו מעבד עם סכמה אשמח לראות ללמוד ולקבל כיוון. או סתם PDF של לימוד עצמי
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
פירקתי את הידית והוצאתי איזה שבב משם עם 2 USB ,אודיו אחד ואוזניות אחד... איך אני יכול לנצל את זה ולהכניס את זה איכשהוא למחשב?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני מחפש כל מיני שבלונות לצביעה, אודה אם מישהו יכול לתת לינק לאתר/הורדה של שבלונות כאלה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היכן ניתן לקנות כבל שיחבר לי בין הקירור של הכ.מ עם 2 פינים לfanmate 2 של zalman עם 3 pin? יש לי מארז NZXT HUSH, איתו קבלתי 2 מאווורים אשר מחוברים עם חיבור מולקס ישן (כמו של ההארד דיסקים של פעם). אני רוצה לחבר את המאוורים לחיבור שיש לי על לוח האם על מנת שאוכל לנטר ולשנות את המהירות שלהם. יש לי ep35-ds3r שיש לו כמה חיבורים למאוררים על הלוח אבל זה חיבור קטן עם 3 פינים, כיצד אני יכול לחבר בינהם? תודה
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי לכולם. אם מישהו פה רצה אי פעם לבנות איזה פאנל - קוקפיט למשחקים , גו'יסטיק או הגה ונתקע עם הבעיה של חיבור למחשב יש לי פתרון... מזמן כבר בניתי את זה אבל רק לאחרונה יש התעניינות. מדובר בכרטיס אלקטרוני שמתחבר למחשב ע"י USB. הממשק הזה כאמור יכול לשמש כסטיק או הגה ויש לו הממממון אפשרויות. על המחיר שאמכור עוד לא חשבתי.... צריך לבדוק כמה עולים החלקים ועלויות הייצור. ישנן שתי גרסאות עיקריות: אחת ה"פשוטה" מעגל שיכול להכיל עד 24 כפתורים ו 6 צירים נפרדים (אתם מוזמנים לבדוק - אין סטיק מסחרי עם כל כך הרבה) השנייה - מורכבת יותר: מעגל שעשוי לקלוט עד 64 כפתורי לחיצה פשוטים + 16 כפתורי "טוגל " דו מצבי או תלת מצבי + 4 אנקודרים (כמו גלגלת בעכבר) ובנוסף 8 צירים. על המעגל הזה א…
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי מארז NZXT Lexa ויש במארז צג LCD שמראה את הטמפרטורות של המעבד, דיסק קשיח, וטמפרטורה כללית של המארז. איך אני מחבר כל אחד מהחיישנים אל היעד שלו? אם אפשר הסבר עם תמונה או משהו ממי שיודע זה מאוד יכול לעזור. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום חברים, אומנם אני סטודנט להנדסת חשמל, אך כיוון שהקורסים המעניינים יתחיל עוד שנה/שנתיים אני בינתיים לומד כמה שאפשר לבד. בספר The art of electronics יש מעגל שאני לא לגמרי מבין. המעגל מצורף להודעה זו. השאלה היא מדוע מקור הזרם הזה יהיה יציב יותר מאשר מקור זרם עם JFET בודד? הבנתי שהרעיון הוא ש-Q2 ישמור את Vd של Q1 קבוע, ואז לא תהייה השפעה של Vds על הזרם. השאלה היא כיצד Q2 מסייע ליצב את המתח הזה? ולא פחות חשוב, מדוע נדרש ש-Idss של Q2 יהיה גבוה יותר מזה של Q1? תודה, Anatoli. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני מחפש מקום שמוכר סליבים ושרינקים באיזור המרכז וספציפית ת"א בשדרות הר ציון אני יודע שיש שרינקים , יש עוד מקום מומלץ? לגבי הסליבים אני לא מחפש כאלה מהערכות למחשב אני מחפש מקום שיכול לחתוך לי לפי מטר כי אני צריך את זה לכבלים של 3 מטר בערך ובצבע שחור מישהו מכיר מקום כזה? תודה מראש אופיר
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
על פי סקר זה נבין כמה אנשים חושבים על רעיונות וכמה שווה לענות עליהם כדי לעזור להם ולאחרים.
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
כמעט בכל מדריך שני להרכבת מחשבים אפשר למצוא הנחייה לוודא שהגוף של המרכיב מחובר להארקה כך שזרם סטטי לא ישתחרר ממנו אל המחשב ויפוצץ משהו. בארץ לא מוצאים על הנושא הזה שום מידע אולי בגלל שהבעייה לעיל לרוב נוצרת במקומות עם לחות נמוכה. קרה פעם למישהו פה שהוא הרס רכיב כלשהו בגלל חשמל סטטי? או שאני יכול התעלם מההמלצה הזו? תודה
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני זקוק למעגל - ספק אחד עם שני יציאות שיוכל לספק את שני המתחים לשני המכשירים: נתוני המתח in:AC-240v 0.15a out:DC5.0v 0.7a in:AC-240v 180ma out:DC5.0v 890ma תדריכו אותי בבקשה אני רוצה להטעין את שני המכשירים ביחד,האם זה אפשרי? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי מקלדת + עכבר אלחוטי של מיקרוסופט ואני רוצה להגדיל את טווח הקליטה + שיפור הקליטה הדבר אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-