עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by liorka,

מישהו יכול בבקשה להגיד לי איפה אני יכול לקנות נגדי הספק 25 אוהם 50 ווט? נא לשלוח לי תגובה אם אפשר למייל שלי liorkat@netvision.net.il

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by ofir_shi,

שלום' אני רוצה לחבר gps לרדיו דיסק שלי באוטו 1. האם קדי לחבר אותו לרמקולים הקידמיים או האחוריים(=שהם עם מגבר) 2. איך אני יכול להפעיל את ה Tel Mute Wire ? (כאשר ה GPS מדבר הוא משתיק את הרדיו דיסק)?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  3. האתר שלהם: http://www.chenghome.com.tw/web/about_chenghome/company_profile/companyprofile.htm אני רוצה לדעת על כמה מהירות המאווררים האלה מסתובבים מאוורר מס'1:CHA8012CB DC 12V 0.17A מאוורר מס'2:EH921CS DC 12V 0.22A מאוורר מס'3:CHA9212CSCS DC 12V 0.19A הם טובים??

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  4. שלום! אתמול קניתי את המקרר לזכרונות ...סתם הייתי בקיי אס פי וראיתי צעצוע..לצערי קניתי את הגרסה עם הלדים ושוב לצערי לא אהבתי כל כך את התאורה... זה מעצבן!!! בכל מקרה אם למישהו יש איזה רעיון למוד או איך אני יכול להשאיר את הלדים הכחולים רק או משהו כזה שיעזור בבקשה!!! תודה

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  5. Started by thedarkron,

שלום לכם, אני קניתי Arduino Uno וגם 2 חיישנים: Venus GPS mpu9150 עכשיו אני מתחיל, ואני צריך עזרה איך להתחיל לעבוד איתם וכל זה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. בעוד כ 20 יום אני מתחיל לשפץ את הפטיפונים שלי... ( על דרך צובעים גם את הנגנים) צריך שילוב של עוד צבע ל וורוד בייבי יותר בהיר מזה.... קצת יותר בהיר... עכשיו... אני צריך עוד צבע נוסף (יותר נכון 2) שאיתו אני יצבע את הרווחים בין הנקודות שיש על הג'וג של הפטיפון... ואת בית הטון ארם (שאותו אני לא צובע) ועוד צבע אחד אני צריך בשביל התאורה של הפטיפון שאני יחליף את הלדים... ועוד שילוב שאני צריך זה כתום ועוד 2 צבעים... אחד לבית הטון ארמ והשני לתאורה... בעיקרון אני מת לעשות אותו כסוף (ניקל כרום) אבל אני לא יודע איפה עושים וכמה זה יעלה לי... אם מישהו מכיר מחירים תגידו לי בבקשה תודה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by liorka,

מישהו יכול בבקשה להגיד לי איפה אני יכול לרכוש נגדי הספק 25 אוהם 50 ווט?

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  8. Started by 1stcowgirl,

סליחה על הכפילות, אני מהסלולארי וקבלתי הודעת. To many servers אפשר למחוק אז מה אני מבקשת.... רכיבים פשוטים בסיסיים קשה למצוא. כבר 4 ימים בנסיון לארגן מנגנון לשליטה במאווררים, ופעם אין את זה, ופעם לא מוכרים את ההוא.... מישהו יכול לעזור לי ולתת לי קישור להיכן ניתן לרכוש בארץ *מאריך לכבל 3 או 4 פינן למאווררי מארז? זקוקה גם למפצל כזה (אם יש בישראל בכלל) ועוד שאלה: יש לי בקר מ אוררים KAZE MASTER PRO, איתו יש 6 חוטי חיישנים לטמפרטורה, להכין אני אמורה להצמיד אותם? אם אני רוצה חיישן אחד לכרטיס המסך, אז לאן עלי להצמיד את החיישן? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Boris_yo,

שלום, יש לי מצלמה Xiaovv 1080P USB כזאת: עד עכשיו השתמשתי בסוללת גיבוי להפעלת מצלמה שהספיק לי למספר ימים עד הייתי צריך להטעין סוללה מחדש. החלטתי להעביר מצלמה לזינת חשמל רצופה. יש לי כבל USB וקניתי מפסק בנוסף בשביל הפעלה/כיבוי פשוט. זו המצלמה שאני רוצה להציב על גבי ארון אבל לא יודע איך יותר טוב לקבע אותה במקום שלא תזוז. מארז שלה מתחמם ואני חשבתי אולי נמכר קונטיינר שעשוי מחומר שמקרר כמו אלומיניום ואופציונלית מאפשר זרימת אוויר. יש דבר כזה? גם מבחינת בטיחות... אם אני אטוס לחו"ל לחודש ואשאיר מצלמה מופעלת... יש מצב שמצלמה תעלה באש עקב עומס חשמל? או אם מגן יתר מתח או ממיר פנימי במטען …

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  10. Started by yonatan_ca,

או קיי אז ככה ... יש לי מקלט אינפרא אדום ישן של PB פאקארד בל אני רוצה לחבר אותו למחשב ואני לא מצליח להגדיר אותו בשום דרך יעני זה לא מזהה לי אותו... יש איזהשהו דרייבר או משהו שיכול לעזור לי לדעתכם!? מצורפת תמונה .. אם אני לא טועה זה מתחבר ל COM ופשוט זה לא מזהה ... מה יכולה להיות הבעיה!? הנה קישור לתמונה http://j103.spd.co.il/I3010001.JPG

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  11. Started by Electric Boom,

יש לי מטען usb (wall charger כזה) שעד עכשיו עבד עם המון מכשירים. עם ה-itouch 2nd gen שלי הוא לא עובד משום מה אם אני זוכר נכון קראתי פעם שאפל סידרו שיהיה authorization כזה לטאצ', ככה שיש משום מה מתח בהעטנה גם על כבלי ה-dataץ אני לא מצליח למצוא מוד מסודר בנושא(אחד עם תמונות, כי בהלחמות ושטויות אני די נכה..) ולא בא לי לקנות מטען חדש לצורך העניין מדובר במטען שנותן 5V וזרם 1000MA

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  12. Started by ellad2007,

יש לי ארדואינו UNO והווינדווס לא מזהה אותו הוא רושם לי התקן לא מותקן כראוי מה עושים..? אלעד

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום אולי מישהו יודע איזה רגליים מספקות חשמל ביציאת ה COM ? (חיבור ה9 פינים למחשב? ) הנה סרטוט של כל רגל מה שהיא עושה תודה

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by mironbre,

סרטון נחמד מ-youtube להשקטת המארז של TSUNAMI מבית TT. לכל מי שיש לו שאלות,מוזמן לשאול ואני אנסה אסביר... :-) http://www.youtube.com/watch?v=-QW4rFgvg6Y

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  15. Started by Nugget,

שלום. השבוע שדרגתי ספק ובא לי לעשות משהו יפה במארז יש לי מארז CM Scout שיש בו כבר שלושה מאווררים ושניים מהם עם לדים אדומים. יש לי מקום על החלום בשביל עוד שני מאווררי 120MM יש לכם המלצות לדברים מגניבים שלא קורעים את הארנק ושקלים לעשייה? או שלקנות שני מאווררי לד וזהו? הספק שלי הוא: Cougar 550W של Hec יש לי ידע בסיסי באלקטרוניקה של כיתה י. תודה רבה ד"א מצאתי משהו מעניין. http://www.xoxide.com/sounaccat.html אם אני קונה אחד מאלה. הקטודה באמת נדלקת לפי קצב המוזיקה? , לאן אני מחבר את זה חוץ מארבעה פינים. ומה אני עוד צריך לקנות בנוסף?

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  16. אוקיי, ממש התלהבתי מחיבור הlpt , עד כך שעשיתי תוכנה שמתי ששולחים הודעה במסנג'ר/ICQ כל הלדים מהבהבים. (שולח 0 / 255 ) (לא ניסיתי זאת בפועל, אך בתוכנת סימולציה זה פעל היטב) רציתי לדעת אם דרך אינפרא אדום אפשר לעשות שלד ורסיבר של IR ומס' סוללות ולד אינפרא אדום(כן? ככה קוראים לשולח של הIR?) אפשר לעשות מין דבר שכששולחים הודעה אז השולח שולח הודעה לרסיבר ואז הלד המרוחק מהבהב? ז"א הרסיבר מחובר ללד והשולח למחשב. ואם כן אשמח אם מישהו מבין יוכל לעזור לי בזה :]

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Eliko Matan,

שלום המלצה לרב מודד [US$16.99 47% OFF]MUSTOOL MT99PRO Dual Mode Voltage Detection Intelligent True RMS Multimeter Voltage Detect Indicator Fully Auto-Range with Ultra-large EBTN LCD Screen מכשירי מדידה וניתוח from כלים on banggood.com https://banggood.app.link/SwHQWgsI67 או [US$52.99 38% OFF]MUSTOOL MT8206 2 in 1 Intelligent Digital Oscilloscope Multimeter with Analog Bar Graph מכשירי מדידה וניתוח from כלים on banggood.com https://banggood.app.link/hA2v45xI67 אם יש המלצה אחרת אשמח כיצד אני מחליף את הקבל האלו . אתי שיש קבל שנתן להוציא בסיבוב . האם זה המקרה ! תודה

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  18. Started by Gohan,

בניתי את המעגל בתמונה והכל עובד מצויין אבל שאני מחליף את המינוסים במעגלים (מחליף בין 1 ל7) או את הפלוסים (מחליף בין 4 ל10) המעגלים עדיין עובדים(משהו שאני לא רוצה כמובן , אגב פיזית 1ו7 ו4ו10 יכולים פשוט להתחלף בגלל זה אני צריך פתרון) חשבתי להשתמש בדיודות אבל אני לא ממש יודע איך לסדר אותם , למישהו יש הצעות? תודה מראש. עריכה: הסתדרתי כבר תודה.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  19. Started by Yonatan Kim,

.

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. ^^^^^^^^ כותרת מישהו יכול להביא לי מדריך !? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  21. Started by וירוס,

על פי סקר זה נבין כמה אנשים חושבים על רעיונות וכמה שווה לענות עליהם כדי לעזור להם ולאחרים.

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  22. לצורך פרוייקט, אני רוצה לשלוט על מאפייני התצוגה של המסך באמצעות הרצת פקודות הDCC/IC בממשק I2C. לצורך העניין נגיד שאשתמש בADUC841. ניסיתי למצוא ברשת שליטה כזו, אבל בינתיים מה שמצאתי הוא מבוסס תוכנה. כעיקרון, הרעיון שלי הוא לחבר את הפינים הרלוונטיים בVGA ישירות למיקרו בקר על מנת לקבל הגדרות שיקונפגו בעזרתו. מישהו יכול לסייע?

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  23. שלום לכולם..!! מלפני ארבה זמן צץ לי רעיון לעשות על הקיר ציור של פנטר שחור ומהעניים שלו לעשות לו לדים כחולים או לעשות ציור של מכונית ולעשות לה בפנסים אורות ואני צריך עוד רעיונות יותר יפים ויש לי שאלה איך אני עושה מעגל חשמלי בשביל זה (שירטות)..? תודה לעוזרים...! NiMrOd

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  24. Started by master2000,

מחפש תרשים מלבני ברמת רכיב ללוח אם kv8-max3 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  25. Started by Lirux,

קיבלתי את המסך שהזמנתי מפה: http://www.arihav.com/products/sales/index.asp?category=lcd ITM-2004 יש לי כבר הכל חוץ מנגדים, אז איזה נגדים אני צריך לקנות לקונטרסט ולתאורה או בכלל?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.