אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש לאחרונה. q9450 ga-48x-ds4 cm-690 - עם 7 מאוורים סך הכל 3 מהמארז עצמו ו3 של scyte 1600rpm ש2 מוציאים אוויר למעלה, 1 מכנסים אוויר למטה, אחד מכניס אוויר מקדימה, 1 מכניס אוויר מאחורה, ואחד מכניס אוויר לכיוון המאיצים הגרפים. ואחד על הultra 120 extreme שיש לי. gigabyte - 4870 crossfire a-data viesta extreme+ 800 5-5-5-18 1.9-2.1vcore 2x2gb (4gb) seagate sata2 500gb 32mb crosair 750 ספק כוח. vista home preimum 64bit בעקרון מה שעשיתי זה ככה.. Q9450 המהרתי אותו ל3.4GHZ דיי בקלות עם1.32 Vcore וnorth bridge עם מתח קל של 0.012+ הגעתי איתו ל3.6 בלי ממש בעיה אבל הקטע הוא שאני צריך לעלות את הVCORE מעל המומלץ.. כנראה נפלתי על מעבד קצת חרא לOC כי ראיתי שיש כאלו שהגיעו …
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
נאבד לי החלק המפריד בין הפלטה התחתית בביג טייפון לבין הלוח אם אני חייב רצועת פיויסי מאיפה אפשר להשיג?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה קצת מוזרה, אבל אני אשאל: יש לי מחשב ישן שקניתי לפני 7.5 שנים, מפרט מלא בצד. הבעיה איתו שחזית המארז (הפלסטיק) היה בצבע לבן לפני 7.5 שנים, ועכשיו הוא קצת הצהיב. האם יש חומר/ דרך כלשהיא להחזיר לו את הצבע המקורי, ולמה זה בעצם קורה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
1. לפי מה שהבנתי יש מפל מתח של 3V על הנגד אבל האם זה אותו מפל מתח ב-9V וב-5V?! 2. אם ככה.. אז אני לא יכול לחבר שני נגדים בטור כאשר המתח המסופק הוא 5V?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
האם אפשר להשתמש בספריי פרמייר רגיל , או שעבור שלדה כזו צריך פרמייר מיוחד, וצבע מיוחד ? *כמו כן מישהו יודע מה השימושים של פוליאור? תודה לעונים g0vner_x3
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אופס סליחה, פורום לא נכון בטעות לחצתי אלקטרוניקה ומודינג (זה מעל אוברקלוקינג וקירור) טעות שלי אפשר לנעול / למחוק
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רוצה לבנות מארז, חשבתי בהתחלה לבנות את כולו מפרספקס אבל הייתי בהלם כששמעתי את המחיר (230 שח למטר! - לפני הנחה אבל עדיין ) בכל מקרה החלטתי שאני אשפץ מארז שלי .. שהוא די חדש אבל לא יקר. עכשיו הקטע שאני רוצה לפרק את כל השילדה שלו שהכל יהיה בנפרד (,HDD ,CD ספק כח ,לוח, וכו'..) ככה שאני בוחר איפה למקם כל דבר ודבר.. רציתי לדעת איך לדעתכם הכי טוב למקם את הדברים? אם יש מארז נגיד שאני יכול להתבסס עליו.. אני הולך לעשות פילטרים לכל המאווררים, חלון שקוף ירוק, הוספת מאוורר עליון, גרילים, קונסים מחורצים.. ועוד כל מיני דברים...... (השראה עצמה מTVR מי שמכיר) התוצאה הסופית זה מארז שחור עם נגיעות של ירוק - אנוידיה. תודה לכל העוזרים ;D
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מערכת משלי בשביל החוויה...אז רציתי לברר כמה דברים... משאבה איזה אני צריך בדיוק (עדיף פרטים מדויקים כמה שאפשר) ולא משאבה ביותר מ150-200 ש"ח ובלוק קירור...יש לי מישהו שיכול לרתך לי קוביה כזאת עם חורים והכל...זה יהיה טוב? ורדיאטור 90% שאני משיג של אופנוע... וכל השאר אני מניח דיי פשוט...הכי חשוב זה לגבי הבלוק והמשאבה.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי 2 קטוות קרות שמחוברות לממיר שחור קטן כזה וממנו יוצא כפתור שיושב בסלוט... אחת מהקטודות נשרפה לי.... אני רוצה לנתק את הקטודה העובדת מהממיר ולחבר אותה לספק כל או לוח אם....זה אפשרי?יש לזה חיבור דומה לחיבור מאורר על לוח אם וחיברתי אותו ללוח אם באיזה נקודה אבל הקטודה לא נדלקה...
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שאפשר לבנות שירטוט אלקטרוני או חשמלי איזה תוכנה אני צריך ביביל זה תודה לכם מראש
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי, קודם כל אני חדש ,ואני מקווה להשתלב בפורום, ואני גם חדש בכל הנושא של המודינג ,ואני רוצה לצבוע את המארז בשחור, לעשות חלון בצד של המארז ,ולשים לדים במארז ,טוב אז אני צריך המלצות לחלון (אני רוצה חלון מוכן ) ,וללדים (אני רוצה רק לדים כחולים,ואולי גם מאוורר לדים) ו.....זהו ,המארז שלי זה מארז פשוט של HEC ,טוב וזהו אז בבקשה תביאו לי המלצות לחלקים
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
מה הוא עושה? מתי משתמשים בו? האם איתו צריך להשתמש במקום הדרמל עצמו? תודה
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ראיתי את המדריך לבנית מקלט IR http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=70957.msg635087#msg635087 לקחתי כבל של עכבר ישן, בדיוק כמו בתמונה, וחתכתי אותו. אך בכבל ישנם רק 4 חוטים, מצאתי את החוט של 5 ו7, אבל אני לא מוצא את החוט של 1 (השתמשתי במודד זרם...) הצבעים הם: כחול, לבן, ירוק וכתום (אם זה עוזר) מה אפשר לעשות? אפשר אולי להשתמש בכבל USB? ואם כבר מדברים, יש לי מתאם IR שמתחבר בUSB, יש מצב שישנה אפליקציה אחרת (אני יודע שזאת שעובדת עם המקלט הזה לא תומכת) שאני אוכל להשתמש בה? לא נראה לי הגיוני שכל התוכנות ברשת מצריכות מקלט HOME MADE. אני צריך רק לשלוט על עוצמת הLINE IN במחשב :-\ תודה
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לעשות מודינג לעכבר אופטי של מיקרוסופט אבל אין מלמטה בורג לפתיחה אז איך אני יכול לפתוח בלי לשבור???
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני צריך כמה חלקים לפרוייקט קטן שאני מתכנן וחלק מהם אני פשוט לא מוצא :'( אני צריך מתאם לסידרום של נייד לIDE רגיל , מתאם לדיסק קשיח של נייד לIDE ספק כוח DC-DC ATX הספקים המינאטוריים שמשתמשים איתם לרוב לCAR PC מאיפה אני יכול למצוא את כול זה בארץ או שאין לי ברירה אלה להזמין מחו"ל תודה רבה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני מחפש מתאם למגבר שלי, שפועל על מתח אמריקאי, שהוא פועל על מקסימום 15 וואט. מישהו מכיר מקום שמוכר אותם בזול? עדיפות לאופציה למשלוחים, או משהו בת"א\אשדוד
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
בניתי פאן פס םשוט וכו' (ON\OFF) ועכשיו אני תקוע בבנית הריאובס.... איך אני מחבר את הלד? אופציה 1 (הבעייתית)- בטור- עם המערכת, הבעיה, ברגע שהזרם יעבור את הפוטנציומטר, המתח ירד ישר למתח של הנגד של הלד, מה שכנראה לא יפעיל את המאוורר (חוסר כוח- זרם נמוך) אופציה 2 (הנכונה לעשות) לחבר את הלד במקביל עם המערכת, וכך המאוורר מקבל את הזרם, בלי הפרעה של הלד. והלד עובד "רגיל" אם יש עוד דרכים, אשמח לשמוע. תודה!
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מטען נייד לפאלפון משהוא עם בטריות שיטעין אותו מישהוא יכול להביא לי סכימה?ואיזה בטריות אני צריך?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
משהו יודע אם יש כזאת מקלדת אמיטת ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
שלום יש כאן בפורום שבלונות של קעקועים מדבקות למארז ואני לא יודע איך משתמשים בהם מישהו יכו להסביר?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זה? זה יעבוד? זה מחובר ל usb , שלט רגיל יקלוט את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-