אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
אוקיי קניתי את המארז של ה- SUNBEAM SAMURAI שסביר שהוא מוכר לרובכם בכל מקרה - "הבעיה" שלו היא שמשום מה הם המשיכו את ה- INDENTATION (הבלטה או מדרגה) הקיים באופן נורמלי באיזור ה-PCI - גם לאיזור המאווררים האחוריים... כדי "לפתור" את ה-"בעיה" הזו שהם המציאו לעצמם -- הם פיתחו FAN CAGE ייחודי עם רגל אחת קצרה ורגל אחת ארוכה כדי שיוכל להתחבר לצד האחורי של המארז ולאחסן בתוכו שני מאווררים הדבר הזה דפוק מכמה סיבות: 1. העובדה שהמאורר לא צמוד כולו לצד האחורי של המארז, וחצי מהמאוורר בעצם עומד עם רווח של כסנטימטר מהצד האחורי - פוגעת מן הסתם בהוצאת האוויר 2. בגלל ההבלטה - המאורר "נצמד" לצד הקרוב יותר למעבד ולא זה הרחוק יותר... במארזים נורמלים הצד הרחוק יותר הוא זה שאליו מתחבר…
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
-
כי אני יכול להזמין אותו מחו''ל במשהו כמו 200 שקל פחות או יותר ואני צריך עזרה אם הוא שווה בכלל ? ואם הוא עושה את העבודה כמו שצריך ... ואם אתם ממליצים על משהו יותר טוב ?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לאחרונה. q9450 ga-48x-ds4 cm-690 - עם 7 מאוורים סך הכל 3 מהמארז עצמו ו3 של scyte 1600rpm ש2 מוציאים אוויר למעלה, 1 מכנסים אוויר למטה, אחד מכניס אוויר מקדימה, 1 מכניס אוויר מאחורה, ואחד מכניס אוויר לכיוון המאיצים הגרפים. ואחד על הultra 120 extreme שיש לי. gigabyte - 4870 crossfire a-data viesta extreme+ 800 5-5-5-18 1.9-2.1vcore 2x2gb (4gb) seagate sata2 500gb 32mb crosair 750 ספק כוח. vista home preimum 64bit בעקרון מה שעשיתי זה ככה.. Q9450 המהרתי אותו ל3.4GHZ דיי בקלות עם1.32 Vcore וnorth bridge עם מתח קל של 0.012+ הגעתי איתו ל3.6 בלי ממש בעיה אבל הקטע הוא שאני צריך לעלות את הVCORE מעל המומלץ.. כנראה נפלתי על מעבד קצת חרא לOC כי ראיתי שיש כאלו שהגיעו …
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מאוור של מעבד ישן ואני רוצה לשים אותו בתר קירור לכרטיס מסך יש לו 3 חוטים: שחור אדום ולבן לאיזה חוטים אני צריך לחבר את המתח (המאוורר עובד על 12V)? יש תמונה של המאוורר תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
חברה חשבתי על לעשות פרויקט מודינג שבעיקרון יראה כמו mac mini רק יותר גדול ורציתי לדעת האם אפשר למצוא פלסטיק לקליפה החיצונית בארה"ב?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
נאבד לי החלק המפריד בין הפלטה התחתית בביג טייפון לבין הלוח אם אני חייב רצועת פיויסי מאיפה אפשר להשיג?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מערכת משלי בשביל החוויה...אז רציתי לברר כמה דברים... משאבה איזה אני צריך בדיוק (עדיף פרטים מדויקים כמה שאפשר) ולא משאבה ביותר מ150-200 ש"ח ובלוק קירור...יש לי מישהו שיכול לרתך לי קוביה כזאת עם חורים והכל...זה יהיה טוב? ורדיאטור 90% שאני משיג של אופנוע... וכל השאר אני מניח דיי פשוט...הכי חשוב זה לגבי הבלוק והמשאבה.
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
לפני חצי שנה קנית את big typhoon והרכבתי אותו על המעבד E6600 (לוח GA965PS3) אני שם לב שהטמפרטורה ההתחלתית עומדת על 55 ובמאמץ הגעתי ל-67 פירקתי ומרחתי שוב משחה טרמית חשבתי שישתנה משהו אבל כלום זה בכלל נורמלי ?? וזה לפני OC
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
1.באיזה מסילה הGPU משתמש? 2.באיזה מסילה הRAM משתמש?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
האם אפשר להשתמש בספריי פרמייר רגיל , או שעבור שלדה כזו צריך פרמייר מיוחד, וצבע מיוחד ? *כמו כן מישהו יודע מה השימושים של פוליאור? תודה לעונים g0vner_x3
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רוצה לבנות מארז, חשבתי בהתחלה לבנות את כולו מפרספקס אבל הייתי בהלם כששמעתי את המחיר (230 שח למטר! - לפני הנחה אבל עדיין ) בכל מקרה החלטתי שאני אשפץ מארז שלי .. שהוא די חדש אבל לא יקר. עכשיו הקטע שאני רוצה לפרק את כל השילדה שלו שהכל יהיה בנפרד (,HDD ,CD ספק כח ,לוח, וכו'..) ככה שאני בוחר איפה למקם כל דבר ודבר.. רציתי לדעת איך לדעתכם הכי טוב למקם את הדברים? אם יש מארז נגיד שאני יכול להתבסס עליו.. אני הולך לעשות פילטרים לכל המאווררים, חלון שקוף ירוק, הוספת מאוורר עליון, גרילים, קונסים מחורצים.. ועוד כל מיני דברים...... (השראה עצמה מTVR מי שמכיר) התוצאה הסופית זה מארז שחור עם נגיעות של ירוק - אנוידיה. תודה לכל העוזרים ;D
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שאפשר לבנות שירטוט אלקטרוני או חשמלי איזה תוכנה אני צריך ביביל זה תודה לכם מראש
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
ראיתי את המדריך לבנית מקלט IR http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=70957.msg635087#msg635087 לקחתי כבל של עכבר ישן, בדיוק כמו בתמונה, וחתכתי אותו. אך בכבל ישנם רק 4 חוטים, מצאתי את החוט של 5 ו7, אבל אני לא מוצא את החוט של 1 (השתמשתי במודד זרם...) הצבעים הם: כחול, לבן, ירוק וכתום (אם זה עוזר) מה אפשר לעשות? אפשר אולי להשתמש בכבל USB? ואם כבר מדברים, יש לי מתאם IR שמתחבר בUSB, יש מצב שישנה אפליקציה אחרת (אני יודע שזאת שעובדת עם המקלט הזה לא תומכת) שאני אוכל להשתמש בה? לא נראה לי הגיוני שכל התוכנות ברשת מצריכות מקלט HOME MADE. אני צריך רק לשלוט על עוצמת הLINE IN במחשב :-\ תודה
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לעשות מודינג לעכבר אופטי של מיקרוסופט אבל אין מלמטה בורג לפתיחה אז איך אני יכול לפתוח בלי לשבור???
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני צריך כמה חלקים לפרוייקט קטן שאני מתכנן וחלק מהם אני פשוט לא מוצא :'( אני צריך מתאם לסידרום של נייד לIDE רגיל , מתאם לדיסק קשיח של נייד לIDE ספק כוח DC-DC ATX הספקים המינאטוריים שמשתמשים איתם לרוב לCAR PC מאיפה אני יכול למצוא את כול זה בארץ או שאין לי ברירה אלה להזמין מחו"ל תודה רבה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
http://www.io.com/~n5fc/batt_warn.htm שלום לכולם ברצוני לבנות מעגל זה אך יש לי כמה שאלות, 1.את הלוח המודפס הזה, הוא לא בדיוק הדפיס אלא חתך את החתיכות נחושת הלא נחוצות ושם על החתיכות הנחוצות (מוליכים) בדיל, האם זה נכון? אם כן יש למישהו מדריך נחמד שיעזור לי לעשות כך? 2.ברשותי סוללה של 7.2V 500mAh מסוג NiMH ועוד רשום עליה 2/3NP,איך אוכל להתאים מעגל זה כדי שיתאים לה? הכוונה איזה נגד יתאים לפה כי לא מצאתי הוראה איך לחשב מה אני צריך. 3.אם יש לכם מדריך אחר למשהו קומפקטי וקטן שיכול למדוד ולהזהיר לגביי סוללה חלשה מסוג NiMH אשמח לקבל קישור אליו
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
-
יש לי 2 קטוות קרות שמחוברות לממיר שחור קטן כזה וממנו יוצא כפתור שיושב בסלוט... אחת מהקטודות נשרפה לי.... אני רוצה לנתק את הקטודה העובדת מהממיר ולחבר אותה לספק כל או לוח אם....זה אפשרי?יש לזה חיבור דומה לחיבור מאורר על לוח אם וחיברתי אותו ללוח אם באיזה נקודה אבל הקטודה לא נדלקה...
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זה? זה יעבוד? זה מחובר ל usb , שלט רגיל יקלוט את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני רציתי לעשות למחשב שלי צביעה מאוד יפה ומושלמת את חשבתי אם אני יכול לעצב את המחשב בפוטושופ בתמנה של 1ל1 להביא את זה לבית דפוס ושיעשו לי מזה מדבקה גדולה שאני ידביק על המחשב ואז תהיה לו מן צביע יפה מה דעתכם זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
מה הוא עושה? מתי משתמשים בו? האם איתו צריך להשתמש במקום הדרמל עצמו? תודה
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות אלקטרוניקה באזור השרון? אני מחפש מקלט רדיו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-