אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
טוב אז המעגל מורכב והכל עובד מצויין.. אבל מה שמפריע לי זה שהמעגל מגיב רק לערוץ הימני.. אם אני יחבר את הערוץ השמאלי והימני ביחד, מה תיהיה התוצאה? עוד שאלה לידע כללי. מחוברים עכשיו 4 לדים בטור משמע 3 וולט על כל אחד. אבל איך נקבע הזרם שיעבור דרכם? כמה זרם הספק נותן? כי חשבתי לחבר עוד 4 לדים במקביל אבל השאלה אם לא יפול עליהם 10 מילי אמפר כי הזרם מתפצל?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי מה קורה זה שוב אני. הפעם אני ממחפש לעשות מודינג קל שאני יכול לעשות אני בן 14 וחצי אז אל תתינו לי דברים ממש מסובכים זה פעם ראשונה שלי ואני רוצה לעשות מודינג יפה אם יש לכם אפשרות לתת לי לעשות מודינג לדברים הבאים: לא חייב כולם אפשר אחד הגה + הילוכים + מעצור יד + גז +ברקס (דוושות) רמקולים 4 רמקולים גדולים וסאב מקלדת / עכבר ps2 שלט ps2 אשמח אם תעזרו לי בתודה מראש ותודה רבה שי בן יהודה
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול באיזה מהירות מסתובבים מאווררי ה 120מ"מ לרוב?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
-
משהו יודע אם יש כזאת מקלדת אמיטת ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום יש כאן בפורום שבלונות של קעקועים מדבקות למארז ואני לא יודע איך משתמשים בהם מישהו יכו להסביר?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
נאבד לי החלק המפריד בין הפלטה התחתית בביג טייפון לבין הלוח אם אני חייב רצועת פיויסי מאיפה אפשר להשיג?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני רציתי לעשות למחשב שלי צביעה מאוד יפה ומושלמת את חשבתי אם אני יכול לעצב את המחשב בפוטושופ בתמנה של 1ל1 להביא את זה לבית דפוס ושיעשו לי מזה מדבקה גדולה שאני ידביק על המחשב ואז תהיה לו מן צביע יפה מה דעתכם זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עם הכרטיס הזה xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? אני יוכל לעשות לו OC קטן בלי לדעוג לזה שהוא יערס(במידה ואני לא מוסיף לו קרור) ועוד משהו אך אני יכול לבדוק את מעלות של הכרטיס כדי לדעת שהוא בסביר אם איזו תוכנה אפשר לבדוק את הבצועים של לפני ואחרי? תודה לכול העונים תעות בפורם
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
חברה חשבתי על לעשות פרויקט מודינג שבעיקרון יראה כמו mac mini רק יותר גדול ורציתי לדעת האם אפשר למצוא פלסטיק לקליפה החיצונית בארה"ב?
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
פתיחתי ספק ישן שמצאתי איפה שהוא ולקחתי את המאוורר..... על המאוור אין שום מדבקה של כמה הוא צריך לקבל וכו'.... המאוורר הוא מאוורר 80מ"מ יש לו שני חוטים(אדום ושחור) שהם משוחררים ( זאת אומרת ללא כל חיבור) יש לי חיבור מולקס שאני רוצה להלחים לו אבל..... אני לא יודע לאן וכמה הוא מקבל וכו'.... !! איך אני אדע כיצד לחבר אותו למולקס?? תודה מראש לעורים !
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
כי אני יכול להזמין אותו מחו''ל במשהו כמו 200 שקל פחות או יותר ואני צריך עזרה אם הוא שווה בכלל ? ואם הוא עושה את העבודה כמו שצריך ... ואם אתם ממליצים על משהו יותר טוב ?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
זה הראשון: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=719 איך הוא? יחזיק 4 מאווררים של 120? ויש עוד אחד שאני לא יודע אם הוא בכלל קונטרולר, זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=720 יש מידע עליו?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=73896.0 אני יכול לשתמש גם במתאם מPS2 לSERIAL? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מערכת משלי בשביל החוויה...אז רציתי לברר כמה דברים... משאבה איזה אני צריך בדיוק (עדיף פרטים מדויקים כמה שאפשר) ולא משאבה ביותר מ150-200 ש"ח ובלוק קירור...יש לי מישהו שיכול לרתך לי קוביה כזאת עם חורים והכל...זה יהיה טוב? ורדיאטור 90% שאני משיג של אופנוע... וכל השאר אני מניח דיי פשוט...הכי חשוב זה לגבי הבלוק והמשאבה.
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות לחתוך חלון במארז ושים את הקטודה הזאת בפנים http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=bul-b השאלה שלי האם הקטודה הזאת תחמם לי את המחשב ואם כן מה אפשר לעשות בנידון
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
יש לי 2 קטוות קרות שמחוברות לממיר שחור קטן כזה וממנו יוצא כפתור שיושב בסלוט... אחת מהקטודות נשרפה לי.... אני רוצה לנתק את הקטודה העובדת מהממיר ולחבר אותה לספק כל או לוח אם....זה אפשרי?יש לזה חיבור דומה לחיבור מאורר על לוח אם וחיברתי אותו ללוח אם באיזה נקודה אבל הקטודה לא נדלקה...
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
כמובן שאוטומטית רציתי לרכוש בPCCOOL את הפנאל הנ"ל שהוא אמור להיות מעולה וזול http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=rhk-sa אבל הם לא עונים בטלפון כבר מספר ימים נראה לי שהם כבר לא פעילים יותר אשמח לשמוע המלצות הצעות תודה מראש וסופ"ש מהנה לכולנו
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
האם אפשר להשתמש בספריי פרמייר רגיל , או שעבור שלדה כזו צריך פרמייר מיוחד, וצבע מיוחד ? *כמו כן מישהו יודע מה השימושים של פוליאור? תודה לעונים g0vner_x3
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
-
פתחתי את המסך כדי לצבוע אותו והכול טוב ויפה בדקתי שהוא עובד והכול גם אחרי שפתחתי, ואז פתאום אני רואה אחרי פעם שנייה שפתחתי שלאט לאט רואים במסך פחות ופחות טוב עד שלא רואים, האם ניתן לתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מארז שאין לי מושג מאיזה סוג מה שכן אני יודע זה שאני רוצה להתחיל עם נושא המודינג... הייתי רוצה לדעת איך אני יכול להשיג סקיצות או ציורים שאני יוכל להעתיק על המארז? תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה זה אחלה אתר ואני רציתי לדעת כיצד אני יכול לצבוע מאוורר בלי לפגוע בו כך שהוא ימשיך לעבוד בצורה מסודרת?
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-