אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להגיד לי איזה מאוורר זה? הכוונה היא להאם זה מאוורר שקוף ??? או מאוורר UV ??? או מאוור לדים (צבעוני)...??? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לחבר 8 לדים ub ליציאת usb איזה נגדים אני צריך בשביל זה? ואם אפשר גם תרשים קטן תודה מראש, אילון!
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום אני חדש בנושא המודינג! לפני שבוע +- התחלתי להתעניין בזה והתחלתי לבצע מודינג על המארז שלי. אני מעוניין לקנות מאוורר לדים ורציתי לדעת אם המאוורר הזה טוב/יפה/עושה אור חזק? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_926_1614&products_id=4938 אם הוא טוב ובאמת אקנה אותו הייתי רוצה להתייעץ איתכם באיזה צבע כדאי לי לקנות? הנה המארז שלימצטער על איכות התמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות אלקטרוניקה באזור השרון? אני מחפש מקלט רדיו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רוצה לבנות מארז, חשבתי בהתחלה לבנות את כולו מפרספקס אבל הייתי בהלם כששמעתי את המחיר (230 שח למטר! - לפני הנחה אבל עדיין ) בכל מקרה החלטתי שאני אשפץ מארז שלי .. שהוא די חדש אבל לא יקר. עכשיו הקטע שאני רוצה לפרק את כל השילדה שלו שהכל יהיה בנפרד (,HDD ,CD ספק כח ,לוח, וכו'..) ככה שאני בוחר איפה למקם כל דבר ודבר.. רציתי לדעת איך לדעתכם הכי טוב למקם את הדברים? אם יש מארז נגיד שאני יכול להתבסס עליו.. אני הולך לעשות פילטרים לכל המאווררים, חלון שקוף ירוק, הוספת מאוורר עליון, גרילים, קונסים מחורצים.. ועוד כל מיני דברים...... (השראה עצמה מTVR מי שמכיר) התוצאה הסופית זה מארז שחור עם נגיעות של ירוק - אנוידיה. תודה לכל העוזרים ;D
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי מארז טרנספורמר המפורסם על החלון הצדדי מצויים שני מאווררים קטנים - הוצאתי אותם ונשארו 2 חורים בגג המארז יש מאוור קטן שמוציא אוויר מהאחורה יש גדול שמכניס אוויר ומקדימה הוספרתי מאוורר גדול שמכניס אוויר. האם הקירור מספיק? האם זה טוב? על המעבד יש את TT Typhoon תודה.
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוט מרחוק על אחד הלפ טופים שלי (די ישן) ע"י מקלט, אולי אינפרא אדום. אין במחשב הזה COM או USB פנוי. מה שכן יש זה LPT ו PS2 . האם מישהו מכיר אפשרות לבנות מקלט שיתחבר לשם?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
אוקי אז אני רוצה לבדוק אם הספק שלי הלך ובשביל לעשות את זה אני צריך את השיטה ההיא שמפעילה את הספק בלי לחבר אותו למחשב.. אני זוכר שצריך חבר חוט בין שני חריצים פה: אבל אני לא זוכר אילו חריצים... תוכלו בבקשה לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: intel p4 2400 mhz לוח אם עם צ'יפסט 845... 2X256 DDR 266 Hrz GeForce 4 440 mx 64 mb יש לי קירור מקורי של המעבד (מאוורר אינטל+ צלעות קירור אורגינל) יש לי גם מאוורר אחד במארז וכמובן שבספק....... יש לי פסי קירור על הכרטיס מסך אני משאיר את המחשב פתוח תמיד, והרבה פעמים המזגן שלי בחדר מקרר גם אני רוצב לדעת אם אני יכול לבצע OC, אולי אפילו רק לכ. מסך, או למעבד, יש אפשרות לעשות את זה? מישהו יכול להדריך אותי עם זה ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני צריך כמה חלקים לפרוייקט קטן שאני מתכנן וחלק מהם אני פשוט לא מוצא :'( אני צריך מתאם לסידרום של נייד לIDE רגיל , מתאם לדיסק קשיח של נייד לIDE ספק כוח DC-DC ATX הספקים המינאטוריים שמשתמשים איתם לרוב לCAR PC מאיפה אני יכול למצוא את כול זה בארץ או שאין לי ברירה אלה להזמין מחו"ל תודה רבה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות לחתוך חלון במארז ושים את הקטודה הזאת בפנים http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=bul-b השאלה שלי האם הקטודה הזאת תחמם לי את המחשב ואם כן מה אפשר לעשות בנידון
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
מי שיודע איפה אפשר להשיג גומיית U שיגיד לי בקשה כי חרשתי את כל ראשון ולא מצאתי אם מישהו יודע ויגיד לי יהיה ממש סבבה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
כמה תמונות של המחשב, בוצע סידור כבליפ + נעשה סליבינג למספר מאווררים אך הוא הסתיים מאחר וההיט שרינק שיש לי קצת גדול.. הסידור הוא לפני הסליבינג למאווררים מאחר והוא עוד לא נגמר . מספר כבלים הוכנסו לתוך הספק על מנת שלא יפריעו לזרימת האווייר, הכבלים שבוך הספק צופו באיזולירבנד שנקרא לפלפ, הוא חסין מפני לחות וחום, הרבה טכנאים של YES ו HOT משתמשים בו על מנת לצפות חיבורים.. תשפטו אתם. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם! קראתי את הדביקים והכל... יש לי כמה שאלות. אז ככה: אני מתכנן בחופש הזה לעשות מודינג למארז משהו ממש ממש טוב. אני מוכן להשקיע קצת כסף, כמה שצריך אבל לא ממש מאות על מאות. אני, בגדול, רוצה לדעת על כל האפשרויות הנפוצות והפחות נפוצות של מודינג, נקרא לו - שגרתי - של מארז רגיל, לא דברים יצירתיים ממש. אתם יודעים, לשנות מארז רגיל. נגיד: תאורה מיוחדת, עוד מאווררים, וכל מיני דברים אחרים, שלצערי אין לי מושג בכלל מאיפה להתחיל לחשוב עליהם. הבנתי מעט, מקריאת הדביקים. אני רק רוצה לדעת איזה שם והסבר קצרקצר על כל אפשרויות התאורה, צביעה, חתיכה וכו'. עריכה: הייתי שמח אם תמליצו לי על איך להתחיל, על איזה מארז כדאי לקנות. אחד שאני אוכל לזמבר לו ת'צורה לגמרי ! אני מתכוון כ…
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה זה אחלה אתר ואני רציתי לדעת כיצד אני יכול לצבוע מאוורר בלי לפגוע בו כך שהוא ימשיך לעבוד בצורה מסודרת?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
כי אני יכול להזמין אותו מחו''ל במשהו כמו 200 שקל פחות או יותר ואני צריך עזרה אם הוא שווה בכלל ? ואם הוא עושה את העבודה כמו שצריך ... ואם אתם ממליצים על משהו יותר טוב ?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עם הכרטיס הזה xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? אני יוכל לעשות לו OC קטן בלי לדעוג לזה שהוא יערס(במידה ואני לא מוסיף לו קרור) ועוד משהו אך אני יכול לבדוק את מעלות של הכרטיס כדי לדעת שהוא בסביר אם איזו תוכנה אפשר לבדוק את הבצועים של לפני ואחרי? תודה לכול העונים תעות בפורם
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
יש לי דיסקמן וקניתי רמקול קטן...שאני מחבר אותו בחיבור של האוזניות אני שומע קצת יותר חזק מאוזניות אבל זה טוחן תסוללה יש איזה דרך להוסיף איזה טרנזיסטור או משהו בשביל להעלות את הווליום?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שאפשר לבנות שירטוט אלקטרוני או חשמלי איזה תוכנה אני צריך ביביל זה תודה לכם מראש
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
לפני חצי שנה קנית את big typhoon והרכבתי אותו על המעבד E6600 (לוח GA965PS3) אני שם לב שהטמפרטורה ההתחלתית עומדת על 55 ובמאמץ הגעתי ל-67 פירקתי ומרחתי שוב משחה טרמית חשבתי שישתנה משהו אבל כלום זה בכלל נורמלי ?? וזה לפני OC
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , יש לי בבית דרמל , ויש לי דיי הרבה כלים בשבילו. איזה כלי חריטה הוא המועדף ביותר ? אתם יכולים להראות תמונה / להביא סוג / דגם ? תודה !!
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-