אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצות לתוכנה שאפשר ליצור איתה מעגלים..עדיף כמה שיותר פשוטה * נא למחוק שכחתי את 'כל מה שרציתם לדעת על אלקטרוניקה והעזתם לשאול!'
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם במערכת שלי אין יציאת aux ואני מעוניין לייצור אחד כזה. יש מישהו שיודע כעיקרון מה לעשות ?יש לי חוש טכני מאוד גבוהה ואוהב להתעסק בדברים אלה.לא מעוניין לקנות מערכת חדשה.חייב לסדר את הקיימת. תודה מראש אם יש צילומי מעגלים או דומה אשמח לדעת היכן לחפשם ברשת.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב בעצמי בתוך החדר כמה לדים (חשבתי על 3 גדולים כאלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_2351&products_id=15769&PHPSESSID=02105d07d0825bf279f93ccb4c94aaa7 ועוד כמה קטנים רגילים כאלה בקיר שמולי באיזה צורה). אני רוצה שהם יהבהבו לפי המוזיקה שאני שומע (ואם אין ברירה וזה יפעל דרך מיקרופון אז גם לפי הדיבור בחדר וכו'). יהיה נחמד מאוד אם זה יהיה סטריאו (ואז אני מניח שצרךי לחבר את זה ליציאה של המחשב). חשוב לציין שבחיים לא התעסקתי באלקטרוניקה אבל אני מבין במחשבים וברכיבים כאלה בכלליות מספיק (אני חושב).. חשבתי לעשות את הפרוייקט הזה בעצמי כדי ללמוד קצת להתעסק באלקטרוניקה. אז בעצם מה שבאתי לשאול זה איך לעשות את זה בצורה הכי יפה, שיראה כמה שפחות זול,…
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, המפסק גם ידוע בשם "מפסק ארדוינו" ואמרו לי שניתן למצוא אותו בכל מחשב כי זה מפסק שמכבה ומפעיל מחשב. צירפתי תמונה. בחנויות מקומיות עברתי ולא מצאתי. גם לא מצאתי ב-ZAP. מצאתי ב-איביי כאן שנשלח מאוסטרליה וכאן שנשלח מאיטליה ומצאתי גם ב-DX כאן שנשלח מסין. אני צריך 7X7 מ"מ ומעניין גם אם 8.5X8.5 מ"מ יתאים... לפי צורה יתאים אבל מרווח בין פינים יכול להיות יותר גדול ואז שאלה אם אוכל להלחים. מאיזו מדינה לוקח למשלוח פחות זמן להגיע לארץ? משלוח רגיל ורשום כמובן. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך אפשר להמיר וידאו מרספברי פיי ל"שפורפרת אינטרקום" אנלוגי ?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי Thermaltake Overseer RX-I ואני לא מרוצה מהחלון קטן מדי וגם יש לי Thermaltake FRIO OCK שהוא מפלצת וחוסם לי את האופציה של מאוורר נוסף אז מה אתם אומרים לחתוך את כול הריבוע ולהצמיד פיירפאקס או לחתוך רק את העיגול של המאוורר או שעדיף להביא פלטה שחורה לפי מידות ולהיתעלל בא ולהשאיר את הדלת צד איך שהיא
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בבית דרמל , ויש לי דיי הרבה כלים בשבילו. איזה כלי חריטה הוא המועדף ביותר ? אתם יכולים להראות תמונה / להביא סוג / דגם ? תודה !!
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
:s05:
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום חברים ! מחר אני מביא פטיפון Thorens td 160 במצב כחדש אבל ללא מכסה . הפטיפון בתמונה למטה אני רוצה לעשות לו מכסה מפרספקט כמה שאלות : 1.אני רוצה פרספקט כמה שיותר שקוף , כלומר כמה שיותר דומה לזכוכית , איך קוראים לסוג כזה ? 2.עם איזה כלי עבודה חותכים אותו ? 3.עם איזה חומר מומלץ להדביק ? שיהיה חזק וגם אסטטי . תודה . עריכה : ירדתי מזה .... אני אקנה מכסה מוכן ב200 ש"ח [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הייתי צריך בדחיפות שנאי לא סטנדרטי, לאחר שהמקורי נשרף, ולופף (במקום אחר ובמחיר מופקע) ונשרף שוב עקב ליפוף כושל. הגעתי לגרשון קליין, והם לא הסכימו ללפף את המקורי, אבל כן הסכימו לייצר כזה חדש מבלי לדעת נתוני הספק, אלא על סמך גודל פיזי בלבד. העבודה בוצעה תוך פחות מיום, ובמחיר מצחיק מאוד (שליש ממחיר הליפוף). אז אם אתם באים לבילוי באיזור התעשיה של קריית מוצקין (?) הכנסו ותצאו עם שנאי. אנשים מקצוענים בתחום, אדיבים ומוכנים אף לבקשות קטנות בדיוק כמו לגדולות. לא משהו סטנדרטי בענף.
-
- 0 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני מתחיל בבנית מארז די מכלום הוספתי את הלינק לסקטץ שלי ב sketchup http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=other&file=comp1.skb רק שתדעו המארז יהיה ברובו שחור מט או מבריק יהיו 2 ספקים 1 בשביל הלוח אם,כוננים ודברים חיוניים והספק השני יהיה בשביל תאורה ומודינג אני אנסה להשיג אלמינום והכול יהיה מחובר בבברגים או ב ניטים. גם כל התאורה תהעשה עי" לדים ורובם אדום שחור ואדום ושאני לא אשכח ששכתי לצייר את ה הארד דרייבס שיהיו לפני המאוורים הקדמיים ואת המאוורים האחורנים ותחתונים וכולם 120
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
היי חבר'ה. מאוד חשוב לי לעשות VDROOP מוד ללוח שלי. לצערי הרב באינטרנט ובאתרים כמו XTREMESYSTEMS, VR-ZONE, לא קיבלתי עזרה. אין מידע ספציפי על הלוח. הכי קרוב שיש זה VDROOP מוד ללוח ה965P-DS3. עושה רושם שהוא די קרוב לשלי מבחינת פריסת הרכיבים אך מבדיקה מדוקדקת רואים שעדיין יש הבדלים קלים(שיכולים להיות מאוד משמעותיים). אודה מאוד אם מישהו שבאמת מבין בנושא יוכל לעזור לי. כמובן שהאחריות לגמרי עליי.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
עריכה שנייה: אתם לא באמת צריכים לקרוא את כל מה שכתבתי מתחת לזה P= רק, האם המעגל הזה יעבוד ? (יש סיכוי טוב תכיוונתי את הלדים לכיוון הלא נכון תתעלמו מזה): עריכה: עשיתי קצת בירורים והבנתי שהכי חכם יהיה במקרה של 4 לדים ומעלה לשים אותם בטור עם נגד קטן ככל האפשר בשביל לא ליצור מתח אינסופי כל לד נוסף לחבר במקביל ללד אחר... אז ככה. יש לי 12 לדים (3 מ4 צבעים שונים) ו40 נגדים (10 של 100 אום, 10 של 500 אום, 10 של 1K ו10 של 2k). עכשיו הרעיון שלי הוא להוסיף בתחתית המארז שאני בקרוב קונה (כשלFoxPc יהיה את כל הרכיבים במלאי) לדים. המארז הוא NZXT Alpha Black. ניסיתי לחפש אבל לא כל כך הצלחתי, אני חושב שאני אצטרך לחבר את זה לחיבור Molex אבל אני ממש לא בטוח. חיבור Molex זה הזה עם…
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, השתתפתי בתחרות רובוטיקה וזכיתי ב-NXshield. יש ברשותי ערכה של EV3 האם אני יכול להתחיל לתכנת עם המגן ואם לא מה אני צריך?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מצלמה דיגידלית FugiFilm FinePix 4700zoon... בטריות רגילות היא שותה כמו VR6 ויש לי זוג בטריות נטענות 1600 מילי אמפר, המטען נשבר לי.. עכשיו סתם בשביל השכלה ובשביל הכיף, אני יכול לבנות מטען תואם ?! אם תעיטי בקטגוריה, צוות HwZone אני מצטער
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מי שמחפש רכיבים בסיסים כגון מחברים ,קבלים LCD פשוטים, זוודים ,מלחמים רמ"ד וכד... קיימת חנות קטנה בבנין מרכזים 2000 בכניסה לאזור התעשיה של הרצליה. (איפה שהמקדונלד והוויט הול) אני לא יודע עד כמה הם זולים אבל למי שגר בסביבה זה מאוד נוח
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות אוזניות לPS3 ויש לי כמה בעיות הבעיה היא שPS3 מוציא סאונד דרך חיבור אדום לבן וצאט (הדיבור של האנשים וקליטה של הדיבור שלך דרך המיקרופון) דרך usb אז חשבתי לקנות אוזניה עם מיקרופון בעלת שני חיבורים (אחד למיקרופון ואחד לאוזניות) ולחבר לדבר כזה http://www.hometheater.co.il/files/(23984)_usb-sound-card-3d.jpg אבל עכשיו יש בעיה שאני ישמע רק את הצאט ולא את הסאונד של המשחק אז מה שחשבתי זה לקנות רכיב כלשהו שקולט שני חיבורי pl (העגול) ומשלב אותם לחיבור pl אחד ככה שאני יוכל לחבר גם את היציאה של הסאונד מהחיבורי ימין שמאל (הסאונד של המשחק) וגם מהכרטיס קול החיצוני (הסאונד של הצאט) ושזה יחבר את שניהם לחיבור pl אחד (אם יש אפשרות למשהו שאני גם יוכל לשלוט בעוצמה של כל …
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
נאבד לי החלק המפריד בין הפלטה התחתית בביג טייפון לבין הלוח אם אני חייב רצועת פיויסי מאיפה אפשר להשיג?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
בהשראת אחד מיומני הפרויקטים בפורום, אני מעוניין לייצר כמה מדבקות עם לוגו\כיתוב עבור מחשב נייד. באילו חומרים עלי להשתמש כדי לקבל תוצאה איכותית? ברשותי מדפסת הזרקת דיו. אם אופציה ביתית אינה מתקבלת על הדעת, האם מישהו מכיר היכן ניתן לעשות זאת ע"י שליחת תמונה לחנות\בעל מקצוע בירושלים או מחוצה לה?
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
חברה נתחתי ספק ישן ומצאתי שם מעביר ac -dc עכשיו מלחם ולוח הלחמות זה הדבר היחיד שאני אצטרח או לא?ועוד משהו מישום מה ראיתי שיש רק אאוט פאט ולא אין פאט האם זה אומר שהקטודה מתחברת למינוס?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
אהלן ראיתי פעם באינטרנט מדריך של איך לעשות הסבה לפנס וו צבאי ובמקום המנורה לשים לדים , אני לא מצליח למצוא את זה , אשמח לקישור אם מישהו יודע על מה מדובר . תודה
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום, ברשותי הדריבר הבא: http://www.rapidled.com/mean-well-eln-60-27d-dimmable-driver/ האם ניתן לבטל את העמעם כך שלא אזדקק לעוד שנאי של 10V? הדריבר משמש לתאורת לדים לאקווריום.
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-