עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. הכותרת אומרת הכל! הסתכלתי בנעוץ אין שם, מישהו מכיר חנויות כאלה? ביום שלישי אני יהיה בת"א אני רוצה לקנות כמה דברים. עריכה: גם באיזור חיפה זה טוב לי.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  2. Started by Blinker,

ויתרתי נא לנעול

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  3. מחפש לוח בקרה טמפרטורה ושינוי מהירות עד 200 שקל עם חריגה

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  4. סביר למערכת משרדית מבוססת core 2 due

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  5. Started by ofeky1,

שלום! יש לי את המארז Sunbeam Samurai SILVER! והחלטתי שאני רוצה לקשט אותו ולצבוע חלקים ממנו בצבע שחור ונראה לי שהכי כראי זה לרסס צבע עם ספריי או פיסטולט אז אני רוצה לדעת באיזה סוג של צבע הכי כדאי להשתמש מבחינת איכות לאורך זמן?(אני לא רוצה שהצבע ידהה או יתקלף) כמה שכבות של צבע מומלץ לרסס? ובגלל שאני לא יכול שניה בלי מחשב אני רוצה לחבר אותו מחוץ למארז ולעניין הזה אני צריך כמה עצות כדי לא להרוס את החלקים! אם כדאי לשים את הלוח אם על חומר מסוים? ואם אין סכנה לשבירה של הכרטיס מסך בגלל שלא תהיה לו התמיכה של המארז והוא גדול וכבד (8800GTS) תודה מראש ofeky1

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  6. Started by shaman,

שלום, הפכתי מחשב AMD duron למחשב HTPC. הבעיה שמאוורר המעבד שלו מרעיש מאד. כמובן שניקתי את המחשב, אפילו את המאוורר עצמו ניקתי ושימנתי אך כלום לא עזר. לא הצלחתי למצוא בחניות מאוורר חילופי ושקט בגודל 7X7 (ס"מ). מישהו יודע איפה אפשר לקנות מאוורר שקט גודל כזה או לחילופין פתרון קרור ושקט אחר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  7. Started by Asaf.Y,

נערך

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  8. Started by SUB-ZIRO,

1. מה אפשר לעשות עם חיישנים של עכבר? 2. אם תוכלו לתת לי את הקישור באתר של אריהב לגבי מקלט האינפרה אדום? 3. אם אני רוצה לד פנס האם אני חייב את ה8מילימטר? 4. הצעה של רב מודד שלא יעלה יותר ממאה שקל אבל טוב ואמין תודה רבה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  9. אני רוצה לקנות פרספקס, ורוצה לדעת גם מה המחיר הנורמלי. אם למישהו יש חנויות טובות באיזור המכרז (במיוחד רמת-גן והסביבה) אני מעוניין לקבל שם או טלפון. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  10. Started by PhoenixBoy,

http://www.mada.org.il/kids/experiment-9.html ממליץ לכם לנסות ולבדוק כמה מתח היא מפיקה...

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  11. Started by guyyug,

היתי רוצה להבין את המעגל הזה אני לא למדתי אלקטרוניקה בשום מקום אז בבקשה לתת הסברים רציניים לא בסיגנון "הרכיב הזה טרנזיסטור " אני יודע לקרא סירטוטים אבל רוצה להבין למה השתמשו ברכיב הזה ומה הוא עושה http://www.web-ee.com/Schematics/LED%20Flashlight/LEDflashlight.htm

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  12. שלום לכולם!!! אני נוסע מחר לאילת ורציתי לדעת האם מישהו מכיר חנות אלק' או מודינג שם... אחרי הכל אין שם מע"מ ורכיבים צריכים לעלות זול יותר... אז אם מישהו מכיר אני ישמח אם יעזור לי תודה!!!

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  13. Started by yoncih,

שלום אני עושה מוד למחשב ואני מעוניין לדעת עם קיים שבב/מעגל כולשהו או שאפשר להכין שיכול לעשות אפקט של הבזק של אורות כמו ברק או הבזק אור ברצפ כמו זה : - --- - - --- - - --- . האים זה אפשרי או שאני חי בלהלה לנד ? בבקשה עזרה ! : תודה מראש על כול עזרה ולא לדעוג עם אני יסיים את הפרויקט הזה (שיכח המון זמן) אני אציג אותו כאן למעוניינים. ;D

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  14. Started by tavor21,

http://www.halilit.com/shop/index.php?action=recshow&subcat_id=33&item_id=297 אני רוצה לבנות אחד כזה בתקווה שזה יעלה לי פחות מ324 ש"ח בתודה מראש ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  15. Started by 114508534,

היי אני זקוק לדפי נתונים של שני הצ'פים האלו כמו כן אני מחפש גם דף נתונים על הצג HITACHI LCD עם שני הצ'יפים האלו .

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  16. Started by re5pect,

החסרתי הרבה מהפורום בזמן האחרון אבל חזרתי יש לי 3 קתודות אחת מהן עשתה בעיות אז ניסיתי לבדוק אם יש בעיית מגעים ואז שניסיתי להוציא אותה יצאו החוטים החוצה וכעת יש לי חוטים בנפרד וקתודה בתוך הפלסטיק "מכזה" הזה. אבל עדיין יש לי בפניים קצוות של החוטים.. איך אני יכול להוציא את הקתודה בלי להרוס את המכסה?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  17. אני זקוק למתגים, ומחפש מתגים מוארים + פוטנצימטרים מוארים. אשמח מאד אם תכוונו אותי לאתרים בהם אוכל למצוא זאת. ואוכל לדעת את הגדלים של הרכיבים.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  18. Started by laredo,

מחפש מוד לקריסטל קונטרול שיאפשר הצגת האקולייזר של הווינאמפ על המסך LCD

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  19. Started by re5pect,

חיפשתי הרבה בביט-טק ופה על איך אפשר לחבר לגריל או לכרטיס זיכרון (שלא בשימוש בנתיים) של הps2 לדים.... חלק הוציאו חוטים מהמכשיר עצמו מה שלא בא בדעתי חלק לקחו ספק כוח של atx... אז אני רוצה אולי איכשהו לחבר לסלוט של הכרטיס השני... אבל זה ממש קשה לבדוק את זה (ניסיתי עם מולטימטר) כי ה"דלת" של הסלוט נסגרת כל הזמן כי זה עם קפיץ.... אז למישהו יש לינק או משהו בקשר לוולטים בps2? גם רעיונות מוגינד אחרים יתקבלו בברכה!

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  20. Started by hmjmvhcvh,

שלום לכם, לאחר אין סוף בדיקות של המחשב הגעתי לזה ששני קבלים (אחד לייד המעבד ואחד לייד הAGP) מנופחים וגורמים לבעיות יציבות במחשב ואני מעוניין להחליף אותם הסתכלתי קצת על הלוח וראיתי שמאוד צפוף להלחים ובקלות אפשר לשרוף חלקים מהמעגל מודפס, יש פה מישהו אולי עם נסיון קודם בהלחמות כאלה ויכול לתת לי עצות? אולי להלחים במקביל מתחת ללוח או משהו דומה? ועוד שאלה הקבלים התנפחו מסיבה כלשהי אם אני יקנה קבלים עם פרטים שונים אולי המחשב יפעל יותר טוב? בקיצור כול מידע בנושא יתקבל בברכה.. יש לי נסיון קודם בהלחמות אבל לא בצפיפות כזאת... יש אולי דרך לבדוק את הקבלים שהם עדיין על הלוח אם - אם הם עובדים? תודה לעונים :-\

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  21. Started by NIRAN,

האם הוא יכול לשלוט ב 4 מאווררים רגילים? מהם המתגים בצד? http://www.athlonxp.com/modules.php?op=modload&name=Diner_Wrapper&file=index&req=ShowFile&file_wrap=html/reviews_zalman_zmmfc.html

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  22. אני רוצה לקנות את ה Vantec Tornado לאח שלי (לי כבר יש ולא מפריע הרעש - איזה 54 DBA משהו כזה) אז בשבילו אני רוצה שהוא יוכל לשלוט על המהירות - ועל הרעש . החלק הזה מתאים? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=1523 דרך אגב יש לו את ה 4 Channel VR fan kit אז יש לו כזה פאן בס או איך שלא קוראים לזה שאפשר לשלוט עם זה על המאוררים יש שליטה על 4 וזה בגודל 3.5 יענו לכונן דיסקטים. אל תגידו לי שאפשר להכין לבד כי אני לא טכנאי (לא מבין כלום). או אם אפשר חלק יענו שאני יוכל לשלוט על המאורר... תודה

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  23. Started by PhP dUdE,

כבר חשבתי על זה לבד.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  24. אני מחפש אחר מוד של לדים רצים ע"פ הוינאמפ. אבל שמישהו ניסה, ויודע שזה עובד. ושהמדריך של המוד לא יהיה רק תמונות, אלא גם שרוט של המעגל... כל המדריכים שאני מכיר הם בעלי תמונות מWEBCAM בלבד, ואין לי מושג מה הולך שם כי אין שרטוט של המעגל....

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  25. Started by iron_man,

שלום חברים , קניתי LCD מסוג HD44780 ומבחינת גודל פיסי הוא לא מתאים לי , אולי אתם מכירים מסכים קטנים יותר שעדיין יתמכו ע"י LCDC או crystal control ? אני ממש צריך עזרה דחוף , אשמח לקבל תגוהבה מהירה

• 0 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים