אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי מארז כזה... אני מחפש עוד כל מיני דברים לשים שם... תציעו חופשי כל מה שבא לכם... ולמי שבא לו לעזור לי או שיש לו איזה רעיון אפשר לדבר..במסנג'ר\איי סי קיו כי אני לא ממש מומחה במודינג... תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אני מתכונן לרכוש ערכת סלויניג לחוטים במארז שלי (הם מאוד מבולגנים) אני מוכן להשקיע 50 שקל בישביל ערכת סליוינג טובה רצוי זוהרת באור uv חובה מהחנות פנדה ביגלל שאני קונה מהם עוד מוצר ואני לא רוצה לשלם על שתי מישלוחים
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, יש לי Jigsaw בבית ותכננתי לי איזה מוד רק שאין לי דרמל ולא כלכך תקציב לאחד (קניתי מחשב אז..) האם הוא יתאים לחתיכה על המארז (צורה ריבועים לא איזה משהו מסובך..) קיבלתי עם הג'יגסו כמה מסוריות קטנות כאלה שמחברים אליו-אפשר לחתוך איתם את המארז או שצריך לקנות מיוחדות? תודה מראש :]
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
לילה טוב חברה תראו מצאתי מסך שאני רוצה לחבר למחשב המסך היה שייך לאיזה שעון כזה שמראה את הטמפרטורה, את התאריך ואת הזמן . אבל לאורך! עכשיו שימו לב לחיבורים שלו זה לא רגיל מי שלא רואה את התמונות בבקשה http://www.2send.us/picture.php?file=8316db3f83.JPG http://www.2send.us/picture.php?file=8492a9d243.JPG http://www.2send.us/picture.php?file=1767af8193.JPG האם אפשר לחבר כזה מסך? אם ן איך ? תודה ולילה טוב
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
ברצוני להתקין 3 מאווררים למארז atx 400w פשוט השאלה איך אני אדע אילו מאוורים יש להתקין (מבחינת הספק כדי לא להכביד על הספק) ובכלל אילו מאווררים מומלצים יש בשוק יש לציין שהמארז יושב במישרד כך שלא ממש משנה כמות הרעש תודה
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
1. מה אפשר לעשות עם חיישנים של עכבר? 2. אם תוכלו לתת לי את הקישור באתר של אריהב לגבי מקלט האינפרה אדום? 3. אם אני רוצה לד פנס האם אני חייב את ה8מילימטר? 4. הצעה של רב מודד שלא יעלה יותר ממאה שקל אבל טוב ואמין תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שאלה קצת מטומטמת: מישהו יודע מאיפה אני יכול לקנות זוג קתודות אדומות באזור חולון - ראשון הזמנתי מנועה קומפ והם הביאו לי קופסה שרשום עליה קתודות אדומות והם בכלל כחולות
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
אני מקווה שזה בסדר לבקש בפורום זה. :-\ -- אני נוסע בקרוב לשם. ואני מחפש - שמות / אתרים / כתובות / מס' טלפון - של חנויות מודניג באילת (עדיף באזור קלאב הוטל) תודה.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
האם ברגליים של מקלט IR: האם vcc זה vs? האם Vout זה out? תודה...
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אז ככה... ניסיתי לחתוך במארז שלי כזאת פצצה(עושה בווום 8))ולא יצא לי טוב/מדויק/יפה. בהמשך הנושא אני יתן תמונות. אני רוצה שתעזרו לי מה לעשות עם החיתוך הזה? האם אני יכול לעשות משהו במקום? אם למישהו זה כבר קרה שלא יצא לו טוב חיתוך-מה עשית? אלה התמונות: סליחה על האיכות. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי אני חדש בעסק ויש לי תמונה של להבות שמצאתי בפורום ואני רוצה לרסס על המחשב אבל זה בלתי אפשרי להוריד מבפנים,ראו תמונה.. מה אתם מציעים?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
ראיתי באריה"ב "סופר לדים" האם הם חזקים יותר מלדים שאקנה בחנות הקרובה לביתי? האם כ-8 לדים יספיקו לתת אור בצורה מכובדת למארז קטן יחסית עם חלון? מה ההבדל בין הלד של ההארדיסק לבין הלדים שמשתמשים בהם להארת המארז? הם שונים לא?, כי הלד של ההארד הוא ממש חלש ואני לא חושב שיתן מספיק אור.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מעוניין שתהיה לי שליטה על עוצמתם מאחר ושלושת זהים התכנון הוא לחבר את החוט של החיישן רק אל אחד מהמאווררים ואת החשמל לחבר לשלושתם כך שאם ארצה להנמיך את מהירות המאווררים אוכל לעשות זאת בעזרת תוכנת ניטור טמפ' ולא באופן ידני בעזרת מפסקים\מוד השאלה היא האם: 1) זה לא עלול ליצור עומס על החיבור נכיוון ששלושה מאווררים של 12 CM צורכים כ1 אמפר זה יחסית לא מעט לא עלול לפגוע בחיבור \לוח אם??? 2) לא יהיה הבדל במהירות שהם יסתובובו בניגוד לחיבור כל אחד המהם לחיבור משלו ??? זה דיי דחוף הנושא כי אני פירקתי אותם ומחכה אם להלחים את החוטים!!!! תודה לכולם מראש !!!
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מעגל יפה לבניה עם 7 סיגמנטים שהחלקים לא יעלו כלכך יקר עד גבול 50 שקל . חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי כלום אין לי בעיה שיהיה בו רכיב לצריבה עדיף מסוג pic תודה מראש, אילון.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום היום קניתי מתאם בלוטוס לפלאפון כדי שאוכל לחברו למחשב כך הוא ניקרא bluetooth usb adapter es 388 אני משתמש בוינדוס ויסטה עכשיו התקנתי הכל כמו שצריך וזה מראה את ההתקן ומזהה את הפלאפון והכל הבעיה היא שיש איזה משהו קטן בסוף שכאילו לא נותן להמשיך לעבוד עם ההתקן מה לעשות זה ממש דחוף לי :s05: ???
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
טוב קודם כל אני נוב רציני בחשמל אבל אני יכל לעשות כמעט הכל[ומה שלא אני אז אבא שלי] בתנאי שיהיה מובן ...אז לבעיה: יש לי לד ממנו יוצאה שני כבלים של 3 פינים, אני מחבר אתזה לקופסא כחולה שהיא מתאמת בין ה3 PIN ל2PIN, ה2NIP שיוצאה מהצד השני מחובר שני כבלים אורכים בשחור ואדום השחור הולך לחיבור הזה שמחברים לספק[4PIN] האדום מתחבר למתג עכשיו במתג יש גם חוט צהוב שהחוט הצהוב מחובר ל4PIN מה שמחברים לספק שמחוברים אליו החוט השחור. עד עכשיו זה עבד טוב אבל אחישהו הכבל הצהוב[במחובר למתג] יצאה לי. עכשיו אני זה לא עובד[לא ממש ניסתי אבל לא נראה לי שזה יעבוד] חשבתי על 3 אפשריות: א. לחבר את החוט האדום לצהוב ישירות ב. לחבר את החוט הצהבו ישרות ל4PIN [זה שנמתחבר לספק] ג. להלחים את החוט הז…
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
תגידו לי כמה בערך הספק יש ל: מעבד , כרטיס מסך , הרדיסק ולוח אם וזכרון? אבל של כל אחד בניפרד?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
חברה בבקשה מי שיכול שיעזור לי. כמה שיותר מהר כי אני חייב לעוף ואני לא חוזר הבית עוד איזה שבוע שבועיים אני נוסע לבסיס.. קניתי HARDCANO13 של טרמלטייק... וזה בא עם 4 חיישני טמפרטורה... אבל אחי לקח את האריזה מהחנות כי הייתי בבסיס והוא איבד לי שני חיישני טמפרטורה... איפה אני יכול לקנות עכשיו חיישני טמפרטורה כאלו - או לפחות כאלו שיעבדו עם הארדקנו 13 שקניתי.. (החיישן הזה דק מאוד ומחובר עם שני חוטים אדום ושחור לארד קנו) ומה המחיר ??? תודה
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
סימתי עכשיו לחתוך פתח בדלת של המארז ורציתי לדעת עם מה נכון לשייף ? כבר שייפתי אבל לא משנה... קיצר בהתחלה השתמשתי בזה: פעם אחת עשיתי עם זה ב 90 מעלות רגיל, פעם נוספת בזווית כלפי חוץ ופעם נוספת בזווית כלפי פנים (יענו שישיף לא את האצמע אלה את הצד) ועשיתי עוד הפעם עם זה: עם הראש 8153. גם, סיבוב אחד רגיל, ועוד כמה סיבובים בזווית כזה את החלק החיצוני. יצא טוב, אחרי שעשיתי עם השני היו חלקים שהיו ממש חלקים, החלקים שהיו פחות חלקים כראה לא ערבתי שם מספיק... אז אני רוצה לדעת אם זה בסדר, או שסתם עשיתי פעמים כי אולי הפעולות של שתי הראשים בכלל מנוגדות, או השם עושים כמעט אותו הדבר... אני רוצה שהחיתוך יצא חלק ומעוגל, כמו הקצוות של המארז... במה להשתמש ?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על המוצרים שאני מעוניין להזמין,ואם יש תחלופות טובות יותר. 1-http://www.vantecusa.com/p_csk80.html האם אורך של החוטים מספיק ומספר ה אזיקונים יספיק? (יש לי ספק ג'נרי). 2-http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6658 3-http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9814 4-http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6652 תודה לעונים..
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
עריכת המודר: הודעה זו נפתחה במקור בת'רד הזה, ופוצלה לת'ראד חדש. אני רציתי לחבר מאורר 120 מ"מ ישירות לספק כי יש לי חיבור אחד למאורר מערכת על לוח האם. החיבור היה תפוס ע"י מאורר 120 אחר שיש לי במארז (6a19) רק שלי יש במאורר חיישן טמפרטורה כלומר 5 חוטים. מה שעשיתי חתכתי את החיישן טמפרטורה, וגם את החוט הלבן קצר קצר. חיברתי אדום לצהוב ושחור לשחור (זה לשליד הצהוב אפילו שהבנתי שלא משנה). טוב הנה מסקנה חשובה שהגעתי לאחר שהמאורר לא פעל -הבקר טמפרטורה סוגר מעגל... הבעייה שחתכתי אותו ממש אבל ממש קצר מה שעשיתי זה עם מלחם שרפתי את הבידוד בין המאוררים נתתי נגיעה של בדיל.... ו המאורר עובד המשימה הושלמה ואני למדתי מספר שיעורים: 1. לא לחתוך חוטים קצר מדי! 2. במאוררים עם בקר לא ל…
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מצאתי אצלי בבית, כרטיס טלויזיה ישן נושן, עם חיבור ISA (עליו השלום), עם הכרטיס הגיע גם מקלט אינפרה-אדום ושלט. המקלט מתחבר לחיבור של המקלדת ומחבר אליו את המקלדת עצמה מקלדת --> מקלט --> מחשב החיבור של המקלדת הוא כזה: (העליון) ולא PS2 כמו שקיים היום השאלה שלי היא כזאת - האם אפשר להכין מהסט הזה, בעיקר מהמקלט, מקלט פעיל לקליטת השלט? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-