עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by thedag,

האם ברגליים של מקלט IR: האם vcc זה vs? האם Vout זה out? תודה...

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  2. Started by davidreznic,

שלום. אני מתכוון להעביר את המחשב הישן שלי לסבא שלי. הכל טוב חוץ ממאוורר אחד (80 מ"מ) שרועש מאוד. אפשר השתמש בשמן רגיל לשימון (שמן זית?קנולה? תירס? סויה?) יכול להיות שזו שאלה דבילית אבל אני ממש לא מבין בתחום... תודה

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  3. היי אני קונה את הפאן בס הזה https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1871 עכשיו הוא שולט ב4 מאוורריםמ (לפי מה שהבנתי) : 1. CPU 2. VGA 3. HD 4. מאוורר אחד מהמארז עכשיו אני רוצה ב4 שהוא לא ישלוט רק על אחד אלה שהוא ישלוט על כל המאווררים של המארז ביחד זאת אומרת שאם אני מוריד לאחד אז לכולם (חוץ משל הCPU , VGA וHD ) יש לי מארז עם 5 מאווררים (SuperTalent) . למישהו יש רעיון איך לבצע את זה ? תודה.

4. Started by moshe55501,

שלום היום קניתי מתאם בלוטוס לפלאפון כדי שאוכל לחברו למחשב כך הוא ניקרא bluetooth usb adapter es 388 אני משתמש בוינדוס ויסטה עכשיו התקנתי הכל כמו שצריך וזה מראה את ההתקן ומזהה את הפלאפון והכל הבעיה היא שיש איזה משהו קטן בסוף שכאילו לא נותן להמשיך לעבוד עם ההתקן מה לעשות זה ממש דחוף לי :s05: ???

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  5. Started by eegg,

צריך לדעת איך קוראים בדיוק לאלה ולפינים שלהם באריהב אני לא מוצא תודה

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  6. Started by night-fire,

זה מה שקורה שאנשים מנסים לשלב בין מחשבים ובובות תצוגה: http://www.mini-itx.com/projects/leela/default.asp?page=1

7. Started by Asaf.Y,

תמונות של המארז מצורפות.. תודה מראש, אסף. עריכה.. לא משנה..גם ככה אף אחד לא הגיב..

8. Started by surfface,

תביאו לי בבקשה סמכה לבניית שלט למכונית (קטנה כאילו) בעזרת גלי רדיו

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  9. שלום, יש לי Jigsaw בבית ותכננתי לי איזה מוד רק שאין לי דרמל ולא כלכך תקציב לאחד (קניתי מחשב אז..) האם הוא יתאים לחתיכה על המארז (צורה ריבועים לא איזה משהו מסובך..) קיבלתי עם הג'יגסו כמה מסוריות קטנות כאלה שמחברים אליו-אפשר לחתוך איתם את המארז או שצריך לקנות מיוחדות? תודה מראש :]

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  10. Started by urich,

עריכת המודר: הודעה זו נפתחה במקור בת'רד הזה, ופוצלה לת'ראד חדש. אני רציתי לחבר מאורר 120 מ"מ ישירות לספק כי יש לי חיבור אחד למאורר מערכת על לוח האם. החיבור היה תפוס ע"י מאורר 120 אחר שיש לי במארז (6a19) רק שלי יש במאורר חיישן טמפרטורה כלומר 5 חוטים. מה שעשיתי חתכתי את החיישן טמפרטורה, וגם את החוט הלבן קצר קצר. חיברתי אדום לצהוב ושחור לשחור (זה לשליד הצהוב אפילו שהבנתי שלא משנה). טוב הנה מסקנה חשובה שהגעתי לאחר שהמאורר לא פעל -הבקר טמפרטורה סוגר מעגל... הבעייה שחתכתי אותו ממש אבל ממש קצר מה שעשיתי זה עם מלחם שרפתי את הבידוד בין המאוררים נתתי נגיעה של בדיל.... ו המאורר עובד המשימה הושלמה ואני למדתי מספר שיעורים: 1. לא לחתוך חוטים קצר מדי! 2. במאוררים עם בקר לא ל…

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  11. אממ סיימתי לבנות הכל ,נותר רק החלק של הלדים . בסכמה שנתנו במדריך שלי לא היה נגדים אבל לפי הרבה אנשים הבנתי שצריך אז שמתי נגד של 400 על כל לד(מה שהיה לי בבית -_-") ,תוצאה=לד חצי מהבהב חצי לא דולק לא מגיע אליו מספיק מתח.. איזה נגדים כדאי להשתמש בשביל המוד? (משתמש בלדים UB שהוצאתי מעכברים מסכנים של מייקרוסופט,והאמת?עובדים מצויין ,לדים חזקים ביותר!) נ.ב שאלה לא קשורה-כמה אמור לעלות לד UB ? מוכרים אצלנו בהרצליה בחנות שיחידה שיש פה כל לד 6 שקל!גנבים! תודה רבה מראש..!

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  12. Started by carls,

ברצוני להתקין 3 מאווררים למארז atx 400w פשוט השאלה איך אני אדע אילו מאוורים יש להתקין (מבחינת הספק כדי לא להכביד על הספק) ובכלל אילו מאווררים מומלצים יש בשוק יש לציין שהמארז יושב במישרד כך שלא ממש משנה כמות הרעש תודה

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by K0sTa,

תגידו לי כמה בערך הספק יש ל: מעבד , כרטיס מסך , הרדיסק ולוח אם וזכרון? אבל של כל אחד בניפרד?

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  14. Started by sagi_10,

אני מתכונן לרכוש ערכת סלויניג לחוטים במארז שלי (הם מאוד מבולגנים) אני מוכן להשקיע 50 שקל בישביל ערכת סליוינג טובה רצוי זוהרת באור uv חובה מהחנות פנדה ביגלל שאני קונה מהם עוד מוצר ואני לא רוצה לשלם על שתי מישלוחים

15. Started by Snufkin,

רציתי דבר ראשון להגיד שזו פעם ראשונה שלי באתר ושעד עכשיו אני המום מהיכולות המדהימות שאנשים מציגים פה! אני לעומת זאת פחות כישרוני וגם פוחד לסכן את המחשב שלי!!! רציתי לדעת אם יש חברות שונות לכבלים עגולים, ואם כן מי עדיפה ולמה. מקווה שתוכלו לעזור לי

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  16. ??

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  17. Started by Lirux,

אני רוצה לקנות מסך lcd שיציג לי טמפ' וכל מיני שטויות אבל אין לי בלוח חיבור LPT... באיזה עוד דרך אפשר לחבר מסך lcd ללוח?

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  18. אני מקווה שזה בסדר לבקש בפורום זה. :-\ -- אני נוסע בקרוב לשם. ואני מחפש - שמות / אתרים / כתובות / מס' טלפון - של חנויות מודניג באילת (עדיף באזור קלאב הוטל) תודה.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  19. Started by arkadur,

איך אני עושה TINT, איזה חומר\ צבע צריך? ואיפה אפשר לקנות מוכן? (עדיף בירושלים) והאם הוא רגיש לUV?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  20. Started by night-fire,

היי אני חדש בעסק ויש לי תמונה של להבות שמצאתי בפורום ואני רוצה לרסס על המחשב אבל זה בלתי אפשרי להוריד מבפנים,ראו תמונה.. מה אתם מציעים?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  21. שלום לכולם..!! מלפני ארבה זמן צץ לי רעיון לעשות על הקיר ציור של פנטר שחור ומהעניים שלו לעשות לו לדים כחולים או לעשות ציור של מכונית ולעשות לה בפנסים אורות ואני צריך עוד רעיונות יותר יפים ויש לי שאלה איך אני עושה מעגל חשמלי בשביל זה (שירטות)..? תודה לעוזרים...! NiMrOd

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  22. Started by extreme3,

שאלה קצת מטומטמת: מישהו יודע מאיפה אני יכול לקנות זוג קתודות אדומות באזור חולון - ראשון הזמנתי מנועה קומפ והם הביאו לי קופסה שרשום עליה קתודות אדומות והם בכלל כחולות

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  23. שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על המוצרים שאני מעוניין להזמין,ואם יש תחלופות טובות יותר. 1-http://www.vantecusa.com/p_csk80.html האם אורך של החוטים מספיק ומספר ה אזיקונים יספיק? (יש לי ספק ג'נרי). 2-http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6658 3-http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9814 4-http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6652 תודה לעונים..

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  24. Started by nehmia,

למשהו יש מדריך לצביעת מאוררים?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  25. חברה בבקשה מי שיכול שיעזור לי. כמה שיותר מהר כי אני חייב לעוף ואני לא חוזר הבית עוד איזה שבוע שבועיים אני נוסע לבסיס.. קניתי HARDCANO13 של טרמלטייק... וזה בא עם 4 חיישני טמפרטורה... אבל אחי לקח את האריזה מהחנות כי הייתי בבסיס והוא איבד לי שני חיישני טמפרטורה... איפה אני יכול לקנות עכשיו חיישני טמפרטורה כאלו - או לפחות כאלו שיעבדו עם הארדקנו 13 שקניתי.. (החיישן הזה דק מאוד ומחובר עם שני חוטים אדום ושחור לארד קנו) ומה המחיר ??? תודה

• 2 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.