עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by SUB-ZIRO,

1. מה אפשר לעשות עם חיישנים של עכבר? 2. אם תוכלו לתת לי את הקישור באתר של אריהב לגבי מקלט האינפרה אדום? 3. אם אני רוצה לד פנס האם אני חייב את ה8מילימטר? 4. הצעה של רב מודד שלא יעלה יותר ממאה שקל אבל טוב ואמין תודה רבה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  2. Started by Ori The Man,

אני רוצה לעשות כזה דבר: לפעמים יש חושך וזה מעצבן כי אל רואים תמיקלדת אז אני רוצה להכניס לדים לתוך המיקלדת וכאשר יהייה חשוך האורות ידלקו אני יודע שצריך חיישן אור לדים חוטי חשמל אבל מה עוד?? אין לי ניסיון באלקטרוניקה

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  3. זה תמנוה של המארז שלי כפי שאתם רואים יש שם גוש של חוטים עם סטריפים עכשיו ראיתי את זה באיזה אתר http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1449&catcode=437 רציתי לקנות האם זה באמת אמור לפתור את הבלגן ואיך בדיוק מרכיבים את השרוולים האלו

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  4. Started by mb74ever,

ראיתי באריה"ב "סופר לדים" האם הם חזקים יותר מלדים שאקנה בחנות הקרובה לביתי? האם כ-8 לדים יספיקו לתת אור בצורה מכובדת למארז קטן יחסית עם חלון? מה ההבדל בין הלד של ההארדיסק לבין הלדים שמשתמשים בהם להארת המארז? הם שונים לא?, כי הלד של ההארד הוא ממש חלש ואני לא חושב שיתן מספיק אור.

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  5. Started by do-d,

היי שלום לכם עקבתי אחרי המדריך לבניית מקלט IR ,את הרכיבים קניתי בהר ציון העינית אני מקווה שמתאימה נראית ממש כמו זו שבמדריך בקיצור הלחמתי את המעגל בשעת לילה מאוחרת ,לא עבד לי ,עכשיו קלטתי שבעצם הלחמתי את המייצב הפוך ... עכשיו חיברתי אותו נכון ועדיין לא עובד לי ( אולי תוכנתית ואולי חומרתית) השאלה היא איך אני בודק איזה מהרכיבים ניזוק כתוצאה מהחיבור ההפוך ?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  6. Started by AMIT_MEG,

יש לי מקטל ir שמחובר לכרטיס טלויזיה tv2000 xp rm ועכשוו רציתי לדעת אם אני יכול לדעת קוד של שלט אחר באמצעות המקלט של הכרטיס טלויזיה בישביל שהשלט של hot ישלוט לי על הטלויזיה תודה רבה עוזרים

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  7. Started by arkadur,

כתבתי כמה מדריכים למודים השונים שעשיתי בפרוייקט האחרון שלי (PROJECT ARLADUR - ראה ביומני פרוייקטים..) אתם מוזמנים לצפות, להעיר ובנוסף, אני אשמח לכל מי שיצביע לי (קצת עזרה.. אני צריך לוח חדש - ואין $$ :'( ) :-\ אז מי שיכול

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  8. Started by Sp_RuS,

אז ככה, זה ממש דחוף כי אני עכשיו זז לקנות את הרכיב... אני צריך שכאשר יושמע קול, לא משנה איזה, אז מיקרופון קטן ורגיש מאוד ידליק לדים... זאת אומר שכל זמן שיש קול הלדים דולקים... אין קול הלדים לא דולקים... האם יש מיקרופון רגיש כזה שישמש כמתג, והמתג איהיה סגור כשהמיקרופון מרגיש קול? או שאני יצתרך לשלב מיקרופון רגיש עם טרנזיסטור TIP31?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  9. אני חושב על לעשות משו מגניב במארז שלי.. אז השאלה היא אם יש את כל הכלים בהום סנטר..?? משו כמו למשל במדריך הזה. http://hwzone.co.il/guides/casedoor_mod/ בתודה מתן... ועוד שאלה.. איפה אני יכול לקנות תאורה למארז?? ומישהו יכול להביא לי מדריך איך לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  10. פתחתי את המסך כדי לצבוע אותו והכול טוב ויפה בדקתי שהוא עובד והכול גם אחרי שפתחתי, ואז פתאום אני רואה אחרי פעם שנייה שפתחתי שלאט לאט רואים במסך פחות ופחות טוב עד שלא רואים, האם ניתן לתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  11. אמ.. איפה נתחיל? אז ככה, עכשיו הסתובבתי באינטרנט ונכנסתי כהרגלי לMETKU. שם היה קישור לזה. לפי מה הבנתי זה אתר של METKU ויש אפשרות לאכסן עליו פרויקטים כאוות נפשכם. אתם יכולים גם סתם לנצל את זה בתור שרת לתמונות. יש שם גם פרוייקטים שאפשר ללמוד מהם. בקיצור, נחסוך במילים הנה: http://www.allthemods.com/ ד"א, זה לא רק של מחשבים יש שם גם אופנועים ומחסנים וה-כ-ל!

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  12. Started by night-fire,

זה מה שקורה שאנשים מנסים לשלב בין מחשבים ובובות תצוגה: http://www.mini-itx.com/projects/leela/default.asp?page=1

13. Started by abyss20,

אני רוצה לקנות מארז חדש חשבתי על הANTEC P180 אבל אני רוצה חלון אני פוחד לעשות את זה לבד כי זה מארז יקר ואני לא רוצה להרוס אותו אז אם יש מישהו שגר באזור תל אביב, תוכלו לעזור לי?

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  14. Started by Asaf.Y,

תמונות של המארז מצורפות.. תודה מראש, אסף. עריכה.. לא משנה..גם ככה אף אחד לא הגיב..

15. Started by IG,

אני מתלבת בין שני דברים: לקנות גריל מוכן, או לעשות אחד. אני יכול להשיג קפיץ בקוטר 5 מ"מ באורך מספיק למה שאני מתכנן (הממחסן שאני עובד בו ... מי אמר שאפסנאים לא דואגים לעצמם דבר ראשון???) אני חשבתי על גריל מרובע עם הכיתוב IG, בתוך משושה (אולי מאוחר יותר אני אביא תמונה...). הקפיץ מגיע במצב מקווץ לגמרי (אין רווח בין העיגולים) והוא די קשיח, בצבע נחושת/ זהב. או לקנות איזה גריל מוכן ויפה : מה אתם אומרים... ואיך אני יכול לחבר את הקפיץ (אני מתכוון לחלק אותו לכמה חלקים, ואני צריך לחבר אותם... הלחמה לא תחזיק וריתוך לא יצא יפה... חשבתי על דבק מגע, אבל אני לא חושב שהוא יחזיק... הקפיץ די חזק, ואני אצתרך לקופף אותו קצת...)

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  16. שלום. פירקתי וידיאו והוצאתי את המסך,המסך בא עם סט של 9 חוטים אפורים ואחד שחור + סט של 4 חוטים אפורים. יש מצב לחבר את זה למחשב? איך מחברים? תודה

17. אז ככה, אני רוצה לבנות אפקט תאורה שלם לכל המארז שמבוסס על המדריך הזה: http://www.twistedmods.com/article.php?artid=184&page=1 עכשיו, הבנתי שהיציאה עצמה לא מספיק חזקה לחיבור מספר לדים ביחד אז אני צריך עזרה בבניית מעגל מתאים לחיבור 22 לדים בכל צבע (22*4 מתוכנן). עוד משהו שהייתי רוצה לשלב זה (אם זה אפשרי) שתהיה אפשרות לנטרל את יציאת הLPT ולשלוט על הצבעים בעזרת מפסקים. אשמח אם תעזרו לי בבניית המעגל + הסברים לדברים שלא אבין. תודה מראש ***עריכה - תמונות של הפרוייקט שלי (לפחות ההתחלה שלו) תוכלו ליראות פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=109211.0

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  18. Started by bbnbbn,

היי, מכירים את המחשבים הישנים של הפנטיום אחד שבמארז היה מן כפתור כזה שלוחצים ואז יש מן מסך כזה במארז עם שתי אותיות שמראה את האותיות HI ו-LO (שבתכלס זה לא היה עושה כלום) בקיצור רציתי לשאול אם את הדבר הזה אני יכול להפוך למד מעלות ואם כן איך אני עושה את זה?? תודה.

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  19. אני מצאתי מארז וחשבתי לעצמי שבא לי לעשות מוד של רמקול לקחת את המארז ונגיד בדלת לחתוך עיגול עדול ובתוכו להכניס רמקול גדול נראה לי שהקוטר שלו הוא 15 סמ ועוד שניים קטנים עם קוטר של שש או שבע לא בטוח.. עכשיו אני יודע שהמגנט של הרמקולים דופק רכיבים אלקטרוניים הם יש איזו שהיא דרך לנטרל את השדה המגנטי של המגנט של הרמקול?? עכשיו תודה לכל מי שעונה ובבקשה אל תרשמו לי זה לא איפשרי וזה מי שלא יודע שלא ירשום שזה לא איפשרי תרשמו רק רעיונות לנטרל את השדה.

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  20. יש הצעות? חיפשתי באמת שחיפשתי ולא מצאתי באף חנות

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  21. Started by dbzu,

שלום לכולם! אני בונה מטרונום לגיטרה שלי עכשיו קניתי את הרכיבים והביאו לי קבלים של 2.2uf במקום 22uf יש מצב שאני מחליף במקום 22 ל 2.2 או לאחד מהקבלים הבאים: 47uf , 100uf ,220uf , 2.2uf הנה הסכמה: http://www.ovelha.org/pasteler0/2007/11/01/howto-make-your-own-metronome/

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  22. Started by Psychedelic,

כן, חיפשתי בפורום ולא מצאתי תמונות שמראות את ההבדל בין מט, למבריק. היה לי צבע על הדלתות והגג והחלטתי לשנות לפני התיאורים הבנתי שאני רוצה מט.. כמה עולה ספרי ? (מט) ואני צריך לעשות לפני זה פריימיר? המארז משוייף לגמרי עד שרואים את הפח עצמו

23. מישהו יודע היכן ניתן להשיג Sunbeamtech Laser Led Blue חוץ מאצל פנדה, אין להם צבע כחול ולא אצל PCCOOL, לא יודע אם הם קיימים בכלל. אם אפשר קישורים והמלצות ללד כחול בוהק, לא חייב Sunbeamtech. תודה.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  24. אף שזה נושא המתקשר לאוברקלוק, הוא גם מתקשר למודינג... אני חושב שאעשה וולט מוד לכרטיס המסך שלי (מפרט בצד), למעשה אני חייב וולט מוד כי לקנות כרטיס ב3000 שקל עד שאמכור את הישן זה סרט. אני חושב לעשות זאת בעצמי (כמובן רק לאחר שאצפה בסרטים המדגימים זאת ואקרא על הנושא). הייתי רוצה לדעת אם יש כאן מישהו שכבר ביצע וולט מוד לכרטיס מסך בעבר ואם יוכל לתת לי כמה לינקים (רצוי בעברית) שבהם אוכל לראות איך עושים את זה. ממש חשוב לי! תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים