אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם. אני עובד כרגע (חייב לציין שדי לאט - העסק נמשך כבר כמעט שנה...) על פרוייקט שיפוץ אופנוע. הדגם הוא GSX1100F שנת 89 כאשר המטרה היא להפוך אותו לסוג של צ'ופר / בובר (למי שממש רוצה להכנס להגדרות). פרטים ומעקב אחרי העבודה אתם יכולים לראות פה - http://www.fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=73713 התוכנית שלי היא להעיף את הקרבורטורים ואת מערכת ההצתה המקורית ולהשתמש בארדואינו לניהול המנוע - כרגע יש לי Duemilanove שמשמש כבקר פיתוח והגרסה הסופית תעבוד על mini. מכיוון שהפורום בפולגז יותר מונחה אופנועים / ברזל (שזה מאד מאד כיף ד"א) אני גם אשמח לשמוע דעות מהפורום הזה לגבי ניהול המנוע. אני אעלה בהמשך עוד קצת מידע וסכמות - המבנה הכללי להלן: 1. למנוע 4 צילינדרים - ומכאן שיש …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מצ"ב תמונה. קניתי אותם בארה"ב מ-B&H Photo ואחריות נגמרה. אני יודע שיש 2-סוללות בכל צד ולדעתי הייתה סוללה אחת שפועלת כי משך נגינה קצר פי 2 ממה שמבטיח יצרן וגם טעינה מתחילה מ-50% ולא מ-0% כשאני מרוקן סוללה. האם למישהו יש כאלה? מישהו יודע איך מחליפים סוללות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול החלטתי לנסות לחרוט בפרספקס,את החריטה ביצעתי עם הדרמל ועם ראש חריטה. התמונות לפניכם זה עוד לא גמור יש לי לעשות א תכל הקצוות ואז אני יעלה גם תמונות יותא איכותיות. אשמח לישמוע ביקורת בונה והצעות לשיפור. תודה רבה ושבת שלום שקד
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני חדש בתחום של מודינג והחלטתי להתחיל אם חיתוך חלון במארז ולבינתיים זה מה שעשיתי... http://elad.my-php.net/uploaded/3.peg אכשיו אני צריך לשים גומי U ואני לא יודע מאיפה לקנות (אני גר בתלפיות) והיום היתי ב 15 חנויות וחיפשתי דסקיות לדרמל ורק בהום-סנתר היה ,אבל לא את מה שאני צריך אז אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותם שיכתוב תודה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל! הסתכלתי בנעוץ אין שם, מישהו מכיר חנויות כאלה? ביום שלישי אני יהיה בת"א אני רוצה לקנות כמה דברים. עריכה: גם באיזור חיפה זה טוב לי.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מצאתי שרת לא פעיל אז היה אליו מסך 2X16 אם אני לא טועה יש לו שורה של 14 חיבורים + 2 שחור ואדום לתאורה אני משער אל הלוח של המסך כתוב MK620NY-LY הוא מחובר ללוח קטן שיש אליו כמה חיבורים וכמה כפטורים במו POWER ו RESET הלוח של HP רשום אליו 5064-1998 PCA 5183-2483 PCB REV C זה כול מה שידוע לי אליו תגידו יש איזו דרך בטוחה לחבר אותו אני משער שלפי הפינים המדריך הרגיל אמור להתאים אבל אני לא רוצה לקחת סיכונים מיותרים אז אני רוצה להיות בטוח ב 100% אחוז לפני שאני מתחיל תודה מראש אל כול העזרה.
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
במדריך למסכי LCD שפה באתר כתוב שם אני רוצה מסך TFT צבעוני אני צריך לקנות מסך כמו של די וי די לרכב או משו כזה.... רציתי לדעת אם אני יכול לעשות את אותו הדבר עם מסך ישן של מחשב נייד... ואם כן אז איך??? זה אותם חיבורים או שצריץ לעשות משו אחר???
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום! יש לי את המארז Sunbeam Samurai SILVER! והחלטתי שאני רוצה לקשט אותו ולצבוע חלקים ממנו בצבע שחור ונראה לי שהכי כראי זה לרסס צבע עם ספריי או פיסטולט אז אני רוצה לדעת באיזה סוג של צבע הכי כדאי להשתמש מבחינת איכות לאורך זמן?(אני לא רוצה שהצבע ידהה או יתקלף) כמה שכבות של צבע מומלץ לרסס? ובגלל שאני לא יכול שניה בלי מחשב אני רוצה לחבר אותו מחוץ למארז ולעניין הזה אני צריך כמה עצות כדי לא להרוס את החלקים! אם כדאי לשים את הלוח אם על חומר מסוים? ואם אין סכנה לשבירה של הכרטיס מסך בגלל שלא תהיה לו התמיכה של המארז והוא גדול וכבד (8800GTS) תודה מראש ofeky1
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי קיבלתי התקן להארדיסק ממישהו אבל ללא החיבור לחשמל כלומר בין ההתקן לספק החשמלי. בעוד ביציאה של החשמל מההתקן מצויים ארבע חוטים בצבעים - אדום-כחול-לבן-לבן יש לי חיבור חשמלי(ממאוור ישן או משהו דומה) שצבע החוטים שלו הם אדום-צהוב=שחור-שחור. אפשר לנחש שהאדום הולך לאדום, הצהוב לכחול ונשארו רק שתי זוגות של לבן-לבן ו-שחור-שחור...מי הולך למי ?? יש למישהו רעיונות ?
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום היום קניתי מתאם בלוטוס לפלאפון כדי שאוכל לחברו למחשב כך הוא ניקרא bluetooth usb adapter es 388 אני משתמש בוינדוס ויסטה עכשיו התקנתי הכל כמו שצריך וזה מראה את ההתקן ומזהה את הפלאפון והכל הבעיה היא שיש איזה משהו קטן בסוף שכאילו לא נותן להמשיך לעבוד עם ההתקן מה לעשות זה ממש דחוף לי :s05: ???
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מישהו פה מכיר פורומים רציניים לאלקטרוניקה? שיהיה באנגלית מצידי, רק משהו על רמה, פרוייקטים והכל (שלא תבינו לא נכון, הפורום זהז אחלה, סתם בשביל לגוון) תודה מראש, דני
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אהלן יש לי מכונה של מוזר מדגם 1871 בהחלט מכונה ראויה וטובה שנמצאת איתי כבר כמה שנים. הספקתי לפתוח אותה בעבר ולהלחים לה סוללות חדשות החלפתי את הקיימות שהיו לדעתי 1000ב 2700 של gp מה שהפך אותה לכבדה אבל איפשר לי מרווח של חודשיים בין טעינות בכל מקרה הבעיה היא כזאת שכבר לא ניתן להשתמש בה בתצורת סוללות רק הפעם אני לא בטוח שהסוללות הן הבעיה המכונה נטענת למצב מלא אך מתפרקת תוך בקושי 2 שניות למרות שמראה טעינה מלאה. השאלה היא האם יש חיישן\מעגל שמווסת או יודע להגיד לי כמה טעינה נותרה במערכת מהסוג הזה? האם יכול להיות שהוא נדפק ולכן החיווי שלו שגוי תמידית? איך נראה רכיב כזה על מנת שאוכל לאתר אותו ואולי להחליף אם יהיה צורך? המכונה נהדרת ורגע לפני החלפתה החלטתי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כתוב שם לחלץ את חיבור החשמל של כונן הדיסקטים מהספק ההרוס. אבל לי יש חיבור כזה בכונן דיסקטים http://img262.imageshack.us/img262/613/psconnoa2.jpg איך אני מחבר אותו ? (ואיזה חוט מספק 12V האדום או הצהוב ?) יש לי מתאם מולקס 3 ל-4 http://img45.imageshack.us/img45/6863/cablemolex43im3.jpg אפשר לקמבן משהו ? בפעם האחרונה נסיתי לחבר מאוורר לפינים של מולקס וזה לא כל כך הלך, הסתבכתי עם זה
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש סקופ של חברת Rigol מדגם DS1054Z. יש פה מישהו שכבר התנסה ברכישה של מוצר כזה בארץ? הרי האופציות הן נורא מצומצמות: או לרכוש באינטרנט מחברה שמבצעת משלוחים לחו"ל, או לפנות ל- Meltronix שהיא הסוחר הרשמי של מוצרי Rigol בישראל. יש מישהו שהתנסה ויש לו מוצר של Rigol ומוכן לשתף אותי בתהליך הרכישה ובגובה המיסים שהוא היה אמור לשלם? מהו המסלול הכי זול ומשתלם? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שאלה פשוטה, אשמח לקבל תשובה מהירה, אבי
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את הספריי הזה ורציתי לדעת מה אתם אומרים עליו? האם הוא טוב לצביעת ברזל? מארז? פלסטיק? האם הוא צובע טוב? האם מישהו מכיר אותו בכלל וניסה אותו והשתמש בו? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני חושב לבנות מיני-מגבר לגיטרה שלי, ועברתי ברשת ומצאתי את הדף עם המעדל המאוד פשוט הזה: http://www.till.com/articles/GuitarPreamp/ השאלות שלי הן: 1. האם היציאה של הפרה-אמפ הזה מספיק טובה בשביל אוזניות? ואיך אפשר להגביר את ההגברה ללא רעשים, בשביל השאלה השניה? 2. איך אני יכול להוסיף פוטנציומטר שישנה לי את המתח במוצא? כלומר, להוסיף כפתור שאני יוכול להזיז ולשלוט על מתח המוצא?
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי, אני מנסה לבנות גלאי, שיושב על פלאטה, המורכבת על שני צירים (זווית אזימוטלית וזווית הגבהה), שיעקוב אחרי עצם. . אני חדש בתחום של הרובוטיקה וזה בעצם הפרוייקט הראשון שאני עושה , אז הדבר הכי חשוב לי הוא ללמוד, וכרגע אני מתמקד במנועים. המנועים ישמשו להזזת הצירים. כשמה שאני מחפש זה דיוק ולא מהירות מישהו יודע על מקורות שיעזרו לי לבחור מנועים לפרוייקט - זאת אומרת: יסבירו לי מה היתרונות של כל מנוע ודרך פעולתו יפרטו באיזה מקרה כדאי לשהתמש באיזה מנוע ישוו בין מנועים קיימים בשוק
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
*** נערך ע"י multicore *** הפורום לא מיודע לפרסום הודעות קנייה/מכירה. נא להשתמש ב TradeZone. http://hwzone.co.il/tradezone/index.php
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי ציור של התאור הבא, פעם כשהוא בחיבור מקבילי ופעם כשהו בחיבור טורי: "את הדיודה נחבר בטור לכבל remote שמגיע מהרדיו דיסק למגבר, את הקבל נחבר לצד עם הפס של הדיודה ואז למינוס של המגבר." תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי, לשדרג את סביבת העבודה שלי במהלך השדרוג אני מתכנן *לרכוש מחשב חדש CORE I7 (נעשה) *לקנות כיסא רשת (נעשה) *לקנות מקלדת CURVE 2000 (נעשה) *לשדרג את השולחן (להתאים את הסטנד למחשב כי הHAF 922 לא נכנס לשם ולצבוע) *לקנות עכבר (SIDEWINDER X8) *לקנות מארכת 5.1 (CREATIVE T6100) *לקנות מסך 26-24 (יעשה כנראה בשנה הבאה) אכשיו אני רוצה להתיעץ אתכם ברשותי צבע לקירות אדום ושחור שבו אני רוצה לצבוע את השולחן השולחן חשוי מחזיזי עץ (פירורים קטנים) מבפנים ככה שיהיה לו מרקם פרורי וחלק הם אני אשייף אותו ומלמעלה מודבק אליו פאנל פלסטיק דמוי עץ דיי רך שיש לכול השולחנות הזולים אני צריך להזכיר שאין לי סביבת עבודה וכלים חוץ ממברג מברשת וצבע לכן שיוף בישבילי זה כאב ראש מיותר וכול שקל אצלי על החשב…
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני צריך משחת הלחמה, איפה אפשר להשיג אותה באזור כפר סבא? ואם כבר מה עדיף, הנוזלי או המוצק? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך צינור pvc עם עדיפות לצבעים(אדום וכחול) בקוטר של 3/8 אינץ לרכיבי הקירור במערכת. מצאתי הרבה ב ebay עכשיו אני רוצה לברר אם יש בהארץ בדגש על אזור הצפון(עכו, קריות, חיפה). בתודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-