עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by K0sTa,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3998 אני רוצה משהו שלא נראה כל כך פשוט, קצת יותר יפה, לא יקר מידי ו-120 מ"מ אם מישהו יודע על דבר כזה שקיים שידבר ואני לא רוצה אחד שנדלק מאיר או משו רגיל **לא רלוונטי כבר, הזמנתי משו אחר. תנעלו

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  2. Started by urich,

עריכת המודר: הודעה זו נפתחה במקור בת'רד הזה, ופוצלה לת'ראד חדש. אני רציתי לחבר מאורר 120 מ"מ ישירות לספק כי יש לי חיבור אחד למאורר מערכת על לוח האם. החיבור היה תפוס ע"י מאורר 120 אחר שיש לי במארז (6a19) רק שלי יש במאורר חיישן טמפרטורה כלומר 5 חוטים. מה שעשיתי חתכתי את החיישן טמפרטורה, וגם את החוט הלבן קצר קצר. חיברתי אדום לצהוב ושחור לשחור (זה לשליד הצהוב אפילו שהבנתי שלא משנה). טוב הנה מסקנה חשובה שהגעתי לאחר שהמאורר לא פעל -הבקר טמפרטורה סוגר מעגל... הבעייה שחתכתי אותו ממש אבל ממש קצר מה שעשיתי זה עם מלחם שרפתי את הבידוד בין המאוררים נתתי נגיעה של בדיל.... ו המאורר עובד המשימה הושלמה ואני למדתי מספר שיעורים: 1. לא לחתוך חוטים קצר מדי! 2. במאוררים עם בקר לא ל…

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  3. תודה רבה לכל מי שעוזר אני מיואש כבר!!!!!!!!!!! מי שיכול לעזור לי במקלט אינפרא-אדום שיש באתר...הוא לא עובד לי! בבקשה אני נואש!!! :s05:

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  4. Started by just_me,

אוקי מצאתי באתר 2 מדריכים ובשניהם הלינק לא עובד אני צריך מדריך מומלץ למתחילים לאיך לעשות מודינג שזה בעיקרון החלפת המארז למשהו פחות סטנדרתי כמו ווידאו ולתקוע בו את כול החומרה וכו

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by סולל הדרך,

מי שמחפש רכיבים בסיסים כגון מחברים ,קבלים LCD פשוטים, זוודים ,מלחמים רמ"ד וכד... קיימת חנות קטנה בבנין מרכזים 2000 בכניסה לאזור התעשיה של הרצליה. (איפה שהמקדונלד והוויט הול) אני לא יודע עד כמה הם זולים אבל למי שגר בסביבה זה מאוד נוח

6. Started by Axel Foley,

לאילו רגליים של הנגד משתנה אני צריך לחבר את הכבלים?. תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  7. עם אני רוצה לחבר שתי מארזים ביחד ואני לא רוצה שיראו שהם מחוברים אז שמעתי שאפשר לחבר עם בונדו אבל רציתי לדעת שעם יראו ששמתי בונדו או שזה יוצא טוב עם יש תמונות או לינקים לעבודות עם בונדו אז זה יעזור

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  8. Started by Roshos,

לחברי הפורום שלום רב... אני עומד לפני קניית מארז חדש והשאלה שלי מה אפשר לעשות עם הישן? האם שווה הוא שווה השקעה או לא?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  9. אני צריך מישהו שיש לו רעיון איך אני יכול להרכיב מתאם של אוזניות 2.5{ של מוטורולה E398 } על גבי 3.5 אני מדגיש סטאריופוני { שלוש פסים } קניתי כבר מתאם אמיתי כזה וחשבתי שהוא יעובד אבל לא כמו שהתלוננו בהמון פורומים של 398 פשוט שומעים בואוזניה אחת ולמי שהיה נגישות לEBAY קנה אתה מתאם של סנהייזהר { יש לחברה הזאת שם של קצין נאצי עליו היו שלושה פסים } וכבל ארוך שבא איתו . והוא עובד או למי שיש את קוסלה של נוקיה ברח לי השם NG??? טוב הנה הקורבנות השחור זה המתאם שקניתי { אינו עובד טוב עם הטלפון} ואפור זה מתאם האוזניות האמיתי {האוזניות שלו החזירו את נשמותהם לבורא} מצטער על האיכות זה צולם במצלמת רשת אני פתוח לרעיונות איך אני הופך את ה2.5 שיעבוד עם 3.5

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם אני כבר בקושי נמצא באתר בכמה חודשים האחרונים (צה"ל) קיצר קניתי את הנגן הנ"ל לפני הגיוס וכמו נגנים מסויימים הוא נטען רק דרך הUSB, וקורה לי שאני נרדם איתו או משהו ושורף 6 שעות במכה, וזה משביז תתחת שאין לך מה לשמוע ברכבת או סתם שבא לך לשמוע. יש את המטען הזה של IPOD אבל לא בא לי לשלם 150 שקל, ואפשר לקנות USB HUB ולטעון דרכה, אבל גם זה סיפור של איזה 100 שקל. הרצתי חיפוש בגוגל ולא ממש הסתדרתי, מצאתי כמה דברים, אבל לא לנגן שלי ספציפית, אז לא הייתי בטוח אם זה יעבוד! תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  11. הצג מראה רק חצי אחד והחצי השני ריק אבל כשאני רק מחבר את הצג למחשב לפני התוכנה אז יש את הפס השחור שהוא מראה אותו על כל המסך כאילו הכל תקין מה הבעיה? אולי צריך להגדיר פורט או משהו כזה? בתוכנה הגדרתי אותו כמו שהוא 16 -2 (2 שורות ו16 הקוביות האלה)

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  12. Started by umits,

שלום! יש לי רעיון לפרוייקט באלקטרוניקה לבנות "מעין גיטרה חשמלית". את כל הקטע הטכני (מפתחות כיוונים, מיתרים וכאלה) יש לי. אני אבנה את המיתרים ומתחתם אני אשים פיקאפים (מגנטים מלופפים שיקלטו את הקול) וזה יתחבר למערכת הגברה ואחר כך לרמקול. עכשיו השאלה שלי היא האם מישהו יודע איך בונים פיקאפ ואיך בונים מעגל שיהפוך את תנודות המיתר לאותות חשמליים? (המעגל לא צריך להיות ברמה מסובכת וגבוהה מידי). אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  13. Started by fuck off,

אני רוצה להכין מטען סוללות לאייפוד.. לפי מה שמעתי זה אמור להעיך בהרבה את זמן ההאזנה.. יש למישו מדריך איך לעשות כזה? אני לא חושב שצריך להיות שם הרבה דברים... ואם כבר המנגנון של מניעת טעינת הית נמצא באייפוד או במטען (מחשב/שקע)?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  14. Started by Devil Servant,

יש לי דונגל BT מי שלא מכיר זה כמו DOK אבל מקשר את הפלאפון למחשב בעזרת טכנולוגית BT קיצר אמרו לי שזה בטווח 80 מטר אבל חרטא :s05: זה מקסימום 10 מטר. אבל אני רוצה שאני אוכל לשלוט מהסלון לחדר. יש מסדרון באמצע,בנוי מגבס שמבודד BT :\ אז רציתי לדעת אם אוכל לבנות מן אנטנות קטנות שיוליכו מהסלון לחדר הנה ציור שתבינו על מה אני מדבר תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  15. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג פיברגלאס זה משהו למודינג אם מישהו ראה פה pimp my ride הוא יודע למה אני מתכוון אהה וגם בונדו אני צריך תודה...

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  16. מצאתי מדריך פשוט, אבל הבעיה היא שאני לא יודע ממש את התרשים, http://www.hardwaresecrets.com/article.php?id=86 יש שם תרשים שהוא יחסית מקצועי מידי בשבילי, אני לא יודע איך זה אמור להיות במציאות על הלוח PCB :-\ אם מישהו יעזור וישה תרשים של זה קצת יותר פשוט כמו במדריך שיש פה באתר על בניית מקלט שוב חשוב, זה לא מקלט כמו שיש באתר זה לחיבור ישיר על הלוח אצלי יש 5 פינים על הלוח של IR אשמח אם תעזרו לי, תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  17. תנעלו הוא מקצר!!!! כמעט שרפתי hd

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by r.g.comuters,

שלום לכולם אני צריך כמה חלקים לפרוייקט קטן שאני מתכנן וחלק מהם אני פשוט לא מוצא :'( אני צריך מתאם לסידרום של נייד לIDE רגיל , מתאם לדיסק קשיח של נייד לIDE ספק כוח DC-DC ATX הספקים המינאטוריים שמשתמשים איתם לרוב לCAR PC מאיפה אני יכול למצוא את כול זה בארץ או שאין לי ברירה אלה להזמין מחו"ל תודה רבה על העזרה

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by rav,

יש לי מקלדת ועכבר שצבעתי לפני הרבה זמן. ולמרות שהצבע המקורי החזיק זמן רב, אני לא רוצה להיכנס לשגרה של לצבוע את המקלדת והעכבר על חודשיים. ראיתי באינטרנט פרויקטים רבים שבהם השתמשו בזיגוג לפלסטיק ( clear coating ). רציתי לדעת: א. האם הזיגוג ימנע הסרה של הצבע על ידי השומן והלכלוך שעל הידיים? ב. האם זיגוג לרכב יתאים גם לצביעת פלסטיק? ג. איפה קונים וכמה עולה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by barartzi,

מישהו יכול להשיג לי תמונה של המארז מהדגם הבא a-top cs-608bk תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  21. Started by bad boy,

טוב אז ככה אני רוצה לעשות את האינפרא אדום למחשב ואני רוצה להוסיף לד כדי שיזהר מתי שאני שולח לו אות... מישהו יודע איך לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  22. שאלה פשוטה, אשמח לקבל תשובה מהירה, אבי

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by JUNGLE,

איך הלחמה של פוטנציומטר קבוע מייצבת את המתח?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  24. ב"ה שלום חברים יקרים שלי, מה שלומכםםם ? (עמיקו וחבריו חחח) המזגן היה זקוק להחלפת חוט שאחראי על הטמפרטורה בקרה וכו'... כי כל חצי שעה ופחות הוא היה כבה והנורה של ה POWER היתה מהבהבת (למרות שאני אישית חושב שזה קרה כי השנאי כבר היה גמור) אז פירקתי אותו אני רוצה לבדוק את השנאי אם לא תקין (שנאי אני מתכוון החלק הגדול הלוח שכל החוטים מתחברים אליו) איך אני יכול לעשות זאת ? יש לי עוד שנאי של מזגן בדיוק אותו הדבר שגם הוא לא עבד שחיברנו כנראה גם הוא לא תקין אבל חשבתי לבדוק אולי החלק של השנאי הגדול באחד מהם טוב ונעשה החלפה ויעבוד במקום לקנות חדש ב 1000 שח... יש על השנאי עצמו שכבה רבה של דבק כזה שמוצרים חשמלים פולטים למי שמכיר ... ועל השני ממש אין ונראה טוב יחסית ! אשמח לקב…

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  25. Started by fuck off,

רק אתמול כשפירקתי ת' מחשב גיליתי איזה יציאה שאני לא מכיר בלוח, בדקתי בחוברת והבנתי שזה למקלט אינפרא אדום.עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר לשם מקלט כמו שיש פה במדריך אם החיבור רק 5 פינים, או אם איאפשר למי יש מושג איפה אני יכול לקנות כזה? בקיצור איך אני יכול לנצל את זה? ד"א יש לי לוח של MSI דגם 845E Max.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.