עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Sarlula,

קניתי מסך LCD עם הג'וק המתאים, עם הכל.. כל הכבלים החיבורים הכלים והכל כבר יש ועכשיו רציתי להתחיל לעבוד. מה ששמתי לב אליו במסך שלי זה שהפינים לחיבור אצלו שונים מאלו שיש לזה במדריך וממש קשה לעבוד איתם: מישהו עבד עם זה פעם? יש חיבור שאני יכול להלביש על זה שישמש כמו החיבור שיש לזה שבמדריך? יש מקומות שמלחימים לך דברים כאלו?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by tulicooli,

מישהו יודע איפה קונים את הראש הזה עם הציפוי יהלום כמו מהמבצע של הום סנטר??? אם אתם שואלים אז עוד לא נהרס לי אני רוצה לדעת לידע כללי...

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. יש פה מישהוא שיודע איך בונים שנאי? מה היחסי ליפופים וכמה הקוטר של הנחושת צריך להיות. מקווה שזה שייך לפה

• 12 תגובות
    • 5.8k צפיות
  4. שלום לכולם אני חדש כאן. יש לי פלאפון של מוטורולה (digital) הוספתי תמונה!! אפשר להשתמש בו ל LCD ? ואם כן איך אני עושה זאת? (הלחמות, חיבורים וכל מה שצריך) אשמח לקבל עזרה!! דרך אגב אחלה אתר, עבודה מעולה תמשיכו ככה!!!!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by mc-kasda,

תגידו אחים שלי איך אני חותך טיפה תמארז שם לו חלון ואז מוסיף אולטרות בלאגנים ציורים זוהרים ועושה שם מסיבה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי שריטות ממש עדינות על הפרספקס ואני רוצה לנקות אותם יש דרך להוריד אותם?

• 21 תגובות
    • 11.5k צפיות
  7. Started by 22junky,

מצורף לינק לסרטון שמסביר איך עושים את זה אשמח לשמוע עוד פרטים (למרות שהסרטון מפורט ומוסבר ממש טוב) אני בטוח שיש פה מה להוסיף אולי מישהו כבר בדק את זה או עשה את זה ויש פה דוגמאות תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by שורטי,

מה זה ניגודים איך אני מחשב אותם ולמה אני מחשב אותם אני תכננתי לקנות לדים קטנים לחבר אותם מה אני צריך לעשות קודם?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by ohad2890,

אני חדש בכל הנושא הזה של מודינג... אז אני רוצה לדעת איך קוראים לחלון השקוף הזה?כאילו מה השם של הפלסטיק הזה(או מה שזה יהיה) ועוד שאלה מאיפה אפשר לקנות את זה? תודה רבה מאוד לעוזרים!!!...

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  10. Started by shirano,

אני חדשה פה.. והרעיון של מודינג ממש מגניב.. רציתי לדעת מה אפשר לעשות עם מחשב נייד? זאת אומרת.. אי אפשר לחתוך אותו.. נכון!? אבל.. בכל זאת.. רעיונות??

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by aviram20,

יש לי חיבורי מלוקס כמו בתמונה למטה ואני רוצה לחבר נגד ולד להם בקרוב אני הולך להזמין כמות מכובדת של לדים מאריהב ונגדים השאלה שלי היא כזאת : איזה סוג נגדים אני צריך בישביל לחבר למתח של 5 וולט? ואיזה סוג נגדים אני צריך לחבר ל12 וולט ? ומישהו פעם הזמין מהחנות הזאת בכרטיס אשראי ? הם לא עושים פדיחות ? תודה לעונים! אבירם [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  12. שלום לכולם..! יש לי שלט playstation2 כזה: http://www.video.org.il/Product.aspx?ProductID=1505 (אלחוטי) ורציתי לדעת אם אני יבנה (חיבור פד פלייסטיישן למחשב (דרך הפורט הפרללי) מהמדריך הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=70953.0 ואני יחבר במקום שלט אם חוט (רגיל) אני יחבר שלט אלחוטי כמו ששמתי בהתחלה האם זה יעבוד..? תודה מראש לעוזרים.! NiMrOdS

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  13. Started by idanmarko,

שלום לכולם. אני מנסה לקבל מידע nה arduino למחשב בעזרת מודול gps. gps :u blox neo-6m Data Sheet: https://www.google.co.il/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCsQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.u-blox.com%2Fimages%2Fdownloads%2FProduct_Docs%2FNEO-6_DataSheet_(GPS.G6-HW-09005).pdf&ei=BsUUUvqoKIbm4QT6moGgCQ&usg=AFQjCNFQPsbBHHdHBNAz-EcYSB5T-bkWFA&sig2=72SnC3TA4PbFJTQICJ0zjQ&bvm=bv.50952593,d.bGE ניסיתי כל מיני תצורות חיבור לדוגמא עבדתי עם software serial והתחברתי לפינים הדיגיטלים ולחלופין עבדתי עם הפינים 0,1 המיועדים למידע סיריאלי. כמו כן הורדתי כל מיני סוגים של קודים מוכנים ובכל מקרה אינני מצליח לקבל מידע שדומה למה שאני…

14. Started by zxor,

מצאתי בeBay טרנזיסטור TIP31, כתוב עליו ככה: 3A הבנתי. אבל כתוב 100V, זאת אומרת שהמקסימום הוא 100V? אפשר להעביר בו גם 9V והוא יעבוד?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, שמי אלון רייזמן ואני כתב באתר, אולי חלקכם מכירים אותי מבלוג ה-Arduino שלי. כחלק מסדרה של מדריכים וכתבות בנושא Arduino וחומרה שעתידים להתפרסם באתר, הייתי מאוד שמח לשמוע את דעתם של כאלו שהתעסקו כבר עם Arduino, אילו דברים הייתם רוצים לראות? תרגישי חופשיים לא להיות מוגבלים לגבי Arduino בלבד בהצעות שלכם. פיתוח נעים אלון רייזמן

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by DanyL,

http://cgi.ebay.com/105-X-5mm-7-Colors-LED-Each-Color-15-Pcs-Free-Resistors_W0QQitemZ370048988141QQihZ024QQcategoryZ66954QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem תודה..

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. כמו שציינתי בכותרת, מחר אבא שלי מביא לי חתיכת פרספקס בשביל לחתוך חלון במארז, השאלות שלי: 1. אם אני אחתוך בו 2 חורים וארכיב עליהם מאווררי 120 מ"מ [ 1 מול המעבד ו-1 מול הכרטיס מסך ], הפרספקס יוכל להחזיק אותם או שהם יישברו? חשובה לי היציבות של הפרספקס. 2. האם 2 מאווררים של 120 מ"מ בדלת ישפיעו על הטמפ' ועל הסירקולציה במארז? ואם כן, איך מומלץ להרכיב אותם? שניהם מכניסים אוויר? 3. חשבתי גם לחתוך חלון בגג, ולהרכיב עליו עוד מאוורר של 120 מ"מ, האם אני צריך להוציא את כל תכולת המארז בכדי שלא יעופו חתיכות ברזל קטנטנות לתוך חלקי המחשב והמאווררים? יש שיטה להוציא את הגג כולו מהמארז Compucase 6A19? תודה רבה מראש,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אוקי שלום לכולם קוראים לי יוני . אני רוצה לעשות את הכונן שלי שיכנסו אליו דיסקים כמו במערכת של אוטו שזה כזה ניבלע לבפנים אני זוכר בערב מישהו עשה פה דבר כזה אז אם הוא קורא תהודעה הזאת שיסביר לי איך עושים את זה תודה לעוזרים .

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by MightYaad,

אני רוצה לבנות בלוק קירור מים...זה שמתיישב על המעבד במערכת קירור המים... עכשיו יש לי את הכלים אני פשוט לא יודע איזה עובי צריכות להיות הדפנות של הבלוק... תודה לעונים...זה חשוב.

• 42 תגובות
    • 4.2k צפיות
  20. בהמשך לפרויקט מודינג בשעה שפורסם על אינפרא אדום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=73896.0 רציתי לשאול אם הרסיבר IR שברשותי מתאים דגם OPT601 כמדומני, פירקתי אותו מטלויזיה ישנה, מצורף לינק לפרטי רכיב: http://www.americanmicrosemi.com/information/spec/?ss_pn=OPT601 ועוד משו, אני לא מצליח לראות את התמונה של השרטוט באותו פורום, אם זה בעיה רק אצלי אשמח לקבל קישור חדש לתמונה או לינק לשרטוט ממקום אחר תודה :)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by carman6,

אני רוצה לסיים את החיתוך שלי ואחרי שהשתמשתי בגקסון אני רוצה לשמוע בעצתכם ולהשתמש בדרמל- האם זה המוצר שאני צריך- http://www.homecenter.co.il/142-he-p1891-v1892/HomeCenter.aspx ? מומלץ? (אני מתחיל)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by reyrey_200,

האם האור שיש בעכבר הוא לד???? והאם הוא מספיק חזק לשים אותו בתוך מארז ?? שיהיה יפה כזה. דרך אגב אני רק עכשיו נכנס לכול הנושא הזה של מודינג ולא הבנתי כ"כ את המדריך לחיבור של לד למחשב,והאם הלד פועל קבוע כל הזמן במארז או שמפסיקים אותו? ומחברים אותו לספק הכוח [לא הבנתי כלום במדריך שיש בנעוץ]

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. רציתי לדעת האם אי פעם מישהו ניסה פה לבנות מחשב שלם בלי מארז ושהוא יפעל כמו שצריך כי חשבתי שבעצם אולי לא חייבים את המארז הרי כול מה שהמארז עושה זה מחזיק את הכול בצורה מסודרת בתוך המחשב. אבל אם אני רוצה אני לא צריך את המארז אני יכול להוציא את הכול ולחבר את הכול מחוץ למארז ואז אם אני שם את כול החלקים בצורה חכמה ומסודרת החלקים לא יתחממו בכלל כי הם יהיו בחוץ (אני ישים אותום במקום מאוורר בבית נגיד באזור חלון או משהו) וככה אני לא יצטרך איוורור בכלל. אז רציתי לדעת אם מישהו מכם אי פעם עשה את זה או חשב אם זה אפשרי, ולדעת האם אתם חושבים שזה יכול לפעול ואם לא אז למה לא?

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by a2-power,

שלום אני צריך ייעוץ או עזרה אני מכנן פרוייקט אשר ישצטרך בעזרת מצלמה\חיישן מרחק\חיישן תנועה לראות ולקלוט גוף זז ולהתבייט על הגוף כלומר: זה רובוט עם מצלמה שנגיד יראה מברחב גוף זז שהמצלמה \חיישן יקלוט את הגוף ולאחר מכן יעקוב אחר אותו גוף... אם יש למישהו רעיון או דרך ושיטה לעשות זאת אז בבקשה ספרו לי כאן, אם מישהו עשה דבר כזה בעבר או עושה זאת עכשיו יכול לעזור לי מאוד, כעקרון מי שיודע על פרוייקט רובוטיקה "פירסט" יודע שאכן כבר קיימת ערכה שלהם כזאת אבל אני רוצה לעשות זאת מבלי להשתמש בערכה המוכנה של פירסט. תודה מראש ת אלכס..

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by GetRich,

אממ... שלום! באיזה חומר אפשר להשתמש כדי לעשות מארז שנראה כמו המארזים של Alienware? יש לי מארז ישן שאפשר לעשות את זה עליו, בונדו זה מספיק טוב? או שעדיף שכבת עץ בצורה שאני רוצה ואליה בונדו? כך נראה מארז של Alienware: נראה מסובך למדי לעשות כזה..

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים