עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אני רוצה לקנות דרמל אבל 600 שקל זה קצת גדול עלי אז שמעתי שיש חיקוי של וולף שעולה איזה 120 שקל עכשיו בתחלאס הוא טוב? אני יכול לעשות איתו את הדברים הבאים: חלון בצד המארז בצורה כל שהיא חלון למעלה חורים למאורר וגם לעשות חריטה על פרספקט? או שהדרמל הזה של וולף לא יעשה את העבודה כמו שצריך.? סקיצה של מה שאני רוצה בערך יש כאן.. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=117697.0 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  2. עוד איזה חודשיים אני קונה מחשב חדש(אני אוגר כסף) ואין לי כסף למסך שטוח ובמקרה יש לי מחשב נייד ישן עם מסך דיי גדול,יש אפשרות לחבר אותו איכשהו למחשב? תודה....

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  3. Started by PhP dUdE,

מסך LCD של PS1? נו המסך של play stion 1

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  4. Started by draak31,

חיברתי את כל החוטים כמו במדריך וחיברתי למחשב וכשהדלקתי לא הייתה שום תצוגה וכשנגעתי מאחרוה בצ'יפ הוא התחמם ממש מהר וכבר כיביתי את המחשב לפני שהווינדוס עלה כי הוא היתחמם ממש מהר ובדקתי את כל החיבורים, הוא צריך להיתחמם ככה? לחכות שהווינדוס יעלה?הוא יכול להישרף? יש לי מסך שאחד מהצ'יפים זה HD44100H והשני זה HD44780A00 ויש לי 14 פינים במסך תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  5. Started by roeiw,

מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג sunbeam inverter 680v ללא המנורה. ??? אם למישהו יש מיותר ורוצה למכור שידבר איתי ב ICQ#7712733 תודה.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  6. Started by hq4ever,

שלום לכולם, מישהו מכיר אולי חנות / בעל מקצוע הבונה מארזי מחשב מותאמים אישית? אני צריך מארז קטן ככל האפשר היכול להכיל כרטיס PCI שהוא פשוט מפלצת מבחינת מימדים. תודה על העזרה, מקסים.

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  7. Started by Eran Schnitzler,

שלום, יש לי מאורר סטאר והמנורה "מגמגמת", אמרו לי לקנות פלטת לד חדשה. אצל היבואן זה עולה 100 ש"ח. השאלה האם יש כזה שאפשר לקנות יותר זול בחנות או באליאקפרס? האם מישהו החליף כזה בעבר? מצאתי מנורה לד באליאקםרס היא מתאימה?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  8. שלום, קניתי קתודה (מנורה למארז) ובמעגל שבא איתה יש אופציה שהיא תידלק לפי עומצת הקול,זה ניראה יפה כששומעים שירים,אבל האם זה מזיק? כי כול פעם זורם זרם משתנה,זה לא מזיק למנורה או למעגל עצמו? תודה יורה.

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  9. שלום! יש לי שאלה. נתקלתי באתר הבא: http://www.i-hacked.com/content/view/216/94/ ,שמראה כיצד ניתן לבנות נגן MP3 משלך(האמת שהוא פשוט מראה איך למדפט(מודיפיקציה) נגן עלוב וזול למשהו טוב יותר,אבל עדיין). הנגן אמור לפעול עם זיכרון פלאש(A JumpDrive Sport) שמגיע רק עד קיבולת של 1GB.האם ישנה אפשרות כלשהיא לחבר בין מספר זכרונות? אגב אני רק רוצה לציין שאלקטרוניקה זה לא בדיוק הצד הכי חזק שלי,או בקיצור אני ניוב בן ניוב .

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  10. Started by Kitt0s,

ערב זך מחפש קורס באלקטרוניקה באזור השרון. בסיס++ תודה מראש

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  11. Started by nimrodim,

ברצוני לחבר לדים לפינים של ההרד דיסק לד וPOWER שנמצאים ע"ג לוח האם. האם אני צריך נגד גם בין הפינים הללו ללד גם במקרה זה?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  12. הבהרה חשובה!! אני יודע שהיו לפחות 10 דיונים כאלה עד הדיון שלי וקראתי את כולם ולא מצאתי את התשובה שמענינת אותי!! אז בבקשה מכם. בגלל שזה מוד מסוכן העלול לשרוף את היציא המקבילית (להלן י"מ) בלוח אם (ולא ממש בא לי כי הלוח הוא לא שלי כאילו הוא כן אבל אפ אני יחזיר אותו אני יקבל כסף בחזרה בעצם לא משנה אפילו אם זה היה הלוח שלא לא ממש בא לי לשרוף יציא מקבילית) אני יוצר עוד דיון על מנת לקבל את כל התשובות הדרושות לי. ידוע לי שהמוד יכול עד 8 לדים מקסימום אשר יתחברו לפינים 2-9 ברגלם החיובית ולפין 25 ברגלם השלילית. אם עד כאן משהוא לא נכון תקנו אותי. ידוע לי גם שלכל אחד משמונת הלדים יתחבר נגד, וגם שהלדים חייבים להיות עד 30 מיליאמפר מקסימום. אם עד כאן משהוא לא נכון תקנו אותי. מה שמעניין …

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  13. Started by ziv123,

שלום ראיתי כאן באתר על מישהו שלקח עינית של צורב וחיבר לפנס...אפשר את הקישור שלו..?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  14. Started by MOFRA,

האם 25 DB זה נחשב מאורר רועש?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by esaly,

אהלן חבר'ה... אני מעוניין לנתק את התאורה במאוררי ה120 שלי של TT בתוך המארז... האור משגע אותי כשאני ישן...מישהו יודע איך אני עושה את זה???

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  16. Started by Aviko,

יש לי לוח כזה קטן, אני רוצה להתעסק איתו כדי לבדר את המעגלים בפרויקט שעומד לחזור fireball (מי שראה), איך הוא מוליך חשמל, לאיזה כיוון... לא כ"כ הבנתי...

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  17. המנורות מחוברות למין קופסה כחולה קטנה שיש בא מין כמה חורים קטנים וזה ניראה כמו כזה של מיקרופון..מהקופסה יוצא חיבור לספק ולסוייצ'. עכשיו כתוב על הקופסה שזה עובד גם על קולות משו כזה..עכשיו לא הבנתי בידיוק איך אני גורם לזה ליפעול על קולות .. האם אני צריך משו אחר במקום הסוייצ'?

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by d-undertaker,

אני רוצה לחבר לדים במארז סתם בשביל יופי יותר נכון שפאנל של המארז ככה שזה יהיה יפה עכשיו קראתי תמדריך באתר ולא הבנתי כלום יענו הבנתי בערך כזה אבל אחר כך אחרי שכל האלמנט בנוי לא הבנתי איך מחברים אותו לחשמל...אז תסבירו בהרחבה אם אפשר..תודה..אה ואם יש תמונות זה יהיה סבבה..

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  19. Started by Riddle_Ace,

צריך שהלדים יהיו שקועים בתוך הפלאקסיגלאס, שיהיה צמודים לפלקסיגלאס במקביל אליו, או שזה לא משנה?

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  20. לא כל כך קלטתי שם את הנוסחה ואני חייב לקנות את זה לפני החג. מה שהולך לי על המאורר זה 12V ו0.12A תעזרו לי בבקשה מהר!!

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by mskso86,

יש לי Thermaltake Overseer RX-I ואני לא מרוצה מהחלון קטן מדי וגם יש לי Thermaltake FRIO OCK שהוא מפלצת וחוסם לי את האופציה של מאוורר נוסף אז מה אתם אומרים לחתוך את כול הריבוע ולהצמיד פיירפאקס או לחתוך רק את העיגול של המאוורר או שעדיף להביא פלטה שחורה לפי מידות ולהיתעלל בא ולהשאיר את הדלת צד איך שהיא

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  22. מישהו יודע מאיפה ואם בכלל אפשר להשיג גריל למאוורר 92 ממ?

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  23. Started by igor5,

איפו אני יכול לקנות שרוולים נצמדים(כמו בערכות של הסליבינג) אבל רק שרוולים. באזור הראשון לציון והסביבה? תודה, איגור

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  24. האם ספיקר הלפטופ הזה: https://www.aliexpress.com/item/32594581890.html יוכל להתאים לחיבור לקונטרולר בורד עם תושבת אודיו PH 2.0 ע"י קיצוץ וחיבור קורד הספיקר לקורד עם מחבר PH 2.0 ? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  25. Started by RJK,

יש לי בסלון לדים לתאורה נסתרת מסביב לשיראנים, הבעיה נוצרה שמפאת גודל הסלון המליצו לי על שלושה שנאים, ויצא ששני סרטי לד אני מוציא משני צידי הסלון, והשלישי אני צריך למשוך חשמל מנקודת ההדלקה עד לשנאי שעומד באמצע הסלון השאלה היא האם אפשר לחבר את השנאי לחשמל על ידי חוט דו גידי, שהוא מוסתר מאחורי השיראנים, או שצריך דווקא חוט חום כחול של חשמל

• 0 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.