עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by orenoren,

קבלו פרוייקט מגניב בלינק הבא: www.kevinrose.com

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  2. שלום. יש לי לד כחול שחבר שלי הביא לי אבל אני לא יודע כמה המתח שלו... אני רוצה לעשות את מה שבליק הזה: http://metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/molexlight/index_eng אבל אני לא יודע איזה נגד לקנות. אם יש לכם רעיון? והבעיה השניה היא: יש לי מאוור נוסף שאני רוצה לחבר למחשב שיהיה קרוב לכרטיס מסך דרך כמו שמוסבר באחד המדריכים באתר. אבל יש לי כבר 6 מאווררים 2 מוציאים אוויר, אחד על המעבד, אחד על הכרטיס מסך, ו2 שמכניסים אוויר. יש לי עוד חיבור אחד של מאוורר בלוח אם אבל כשאני מחבר אליו את המאוור שלי, המאוורר לא עובד. אבל המאוורר החדש עובד בסלוטים אחרים בלוח אם של מאוורר . יש רעיונות?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  3. Started by avner81,

שלום יש לי מחשב חדש עכשיו אין לו מודינג ואני נורא אהבתי את העניין הזה של האורות וזה ואני רוצה רק שיהיה לי משו יפה מסחות כמו שקף כזה באמצע של המארז ומשו בקדימה משו יפה זהז תמונה אהה אאני אף פעם לא התעסקתי עם זההההה http://img211.echo.cx/my.php?image=0026dm.jpg

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  4. Started by yaelb,

מישהו מכיר חנות ירושלמית (או תל אביבית אם זה באמת שווה את הנסיעה..)שניתן למצוא בה דרמל 300-1/55 (או דגם יותר טוב - 400?) במחיר נורמלי...פחות מ-500 ש"ח.. הרבה תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, קניתי באיביי פילטר אבק למאווררים 140CM, הבעיה היא שכשאני מנסה להתקין אותם על המאוורר, הברגים קצרים מידיי בשביל לתפוס את המאוורר כמו שצריך ולכן הוא רופף, אני מחפש לקנות ברגים ארוכים יותר מהברגים הסטנדרטים, מישהו יודע על חנות שמוכרת את זה? או אתר שאני יכול להזמין ממנו? כי באיביי לא מצאתי... משהו בסגנון הזה: http://www.frozencpu.com/products/17471/scr-454/FrozenCPU_Extended_Fan_Screw_-_20mm_Long_-_Black.html

6. קניתי לפני כמה ימים מחשב כף יד ואני רוצה לחבר אותו לרמקולים של האוטו ... אז חשבתי לחבר את יציאת האודיו מהמחשב כף יד לריליי שברגע שמקבל אות חשמלי אז הוא מפסיק את פעילות הרדיו דייסק ושומעים את הפוקט פי סי , האם זה אפשרי ואיזה בעיות יכולות להתעורר במהלך השדרוג ...

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  7. Started by DJPOWER,

שלום אני רוצה לעשות מסך אל סי די למחשב עכשיו לאן מחברים אותו? ואיך עורכים את הטקסט תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. אני מכין מפרט של מחשב רוצח שיחזיק לכמה שנים טובות, ומאחר ואני עם אותו מחשב כמה שנים טובות, בחרתי בקירור מים(להשוויץ, שיראו אותו) ויש את הפאנל הקידמי של gatewatch, http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_145&products_id=7755 עכשיו, בגלל שיש קירור מים וחלק מהפאנל מיועד למאווררים, האם זה יהיה ביזבוז, או שזה משתלם(אחרי הכל, הוא יתריע אם המערכת מים תחליט לשבות פתאום)

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  9. אני ועוד 3 חברים שלי מעונינים לקנות ביחד דרמל מקורי שלא ישרף אחרי חצי שעה איפה הכי זול לקנות? איזה דגם עדיף? עזרה בבקשה.. תודה מראש

10. Started by SHNIZ,

ממצב חבירם חדש בפורום א, כל ב, יש לי מגבר ישן שעבר בירושה והצג שלו דיי מלאה בשריטות השאלה היא כזות האם יש דרך לשייף פלסטיק בצורה עדינה שתחזיר את השקיפות למצב "חדש" ותעיף את השריטות ? יש לי דרימל עם מבחר ענק של ראשים כולל שיוף מ2 סוגים בד וצמר בכלל הגדלים רק שנסיון קודם שלי בשיוף פלסטיק עם 2 הסוגים נגמר בנזק לשקיפות (הופיעו סימנים לבנים) תודה ענקתי מראש חברים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. העניין הוא אני רוצה מסך קטן של איזה 2 שורות. ואני לא יודע היכן אני משיג דבר כזה. שאני לא פתאום יקנה מסך LCD ואז אני יגיע לכאן לנסות לחבר והבקר לא מתאים. איך אני יודע איזה לבחור? מה מי מו... חנויות אלקרוניקה באיזור לא חסר. אני רוצה משהו זול ופשוט עם תאורה פנימית. יש משהו ספציצי שאני יכול לבקש ? או שאני צריך לבקש באופן כללי מסך LCD 2xX??? אותו הדבר לגביי VFD אני רוצה יותר מסך כזה.... איך לבקש מה לבקש? מה יכולה להיות עלות של 2X16 כזה....?

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  12. Started by Shoko,

שלום לכולם אבא שלי צריך דרמל עם רגלית שלוחצים עם הרגל זה יעבוד (בזמן שהוא עובד) הוא עובד בענף התכשיטנות ויש לו כל מיני סוגים וגדלים שהם הרבה יותר יקרים מהדרמלים שראיתי פה בפורום בל הם עם מנוע חיצוני גדול שתלוי. אשמח אם תמליצו על אחד טוב. כמו כן יש לו כבר את כל הראשים בשביל העבודה שלו (מקדחים , הדבר הזה עם היהלום וכו') אז לא צריך ערכה

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  13. Started by Viperium,

מצאתי אצלי בבית, כרטיס טלויזיה ישן נושן, עם חיבור ISA (עליו השלום), עם הכרטיס הגיע גם מקלט אינפרה-אדום ושלט. המקלט מתחבר לחיבור של המקלדת ומחבר אליו את המקלדת עצמה מקלדת --> מקלט --> מחשב החיבור של המקלדת הוא כזה: (העליון) ולא PS2 כמו שקיים היום השאלה שלי היא כזאת - האם אפשר להכין מהסט הזה, בעיקר מהמקלט, מקלט פעיל לקליטת השלט? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  14. Started by shaks,

אני רוצה לחבר 3 לדים (באותו הצבע) בחיבור מקבילי למקור מתח של 5V איזה נגד אני צריך בשביל זה?

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  15. Started by RayZ,

אז אחרי הרבה שנים בהתעסקות בחומרת מחשב, וידע מצומצם ותאורטי בלבד על אלקטרוניקה וחשמל באופן כללי, הייתי רוצה להתרחב מעט, מטעמי תחביב בלבד ללימוד אלקטרוניקה מעשית (חשמל בכללי, מבנה וניתוח לוחות מודפסים, הלחמות וכדומה) - משהו שיתן לי ידע ויכולת להתחבר יותר למכשירי חשמל ולתקן אותם אם אפשר. מכיוון שזה כתחביב בלבד, ובגלל שאני רשום כרגע ללימודים למקצוע אחר שבו אני רוצה לעסוק, הייתי רוצה לדעת באיזו צורה מומלץ עבורי ללמוד את כל זה, ללא צורך בהסמכה וכמובן בצורה שמשאירה זמן ללימודים הרגילים. בעיקרון - אני מעדיף לימוד במסגרת כלשהי, כי חלק גדול מהמקצוע הזה הוא מעשי ופחות תאורטי. האם אתם מכירים קורס כלשהו? תודה

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  16. Started by MasterDK,

איך בונים את זה פעם ראיתי איפושהוא אבל לא זוכר איפה מישו יכול להסביר בבקשה?

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  17. Started by nir007,

1.שלום רציתי לדעת כיצד אפשר לבנות מכונת CNC? (כל מכונת CNC) אני השמח למדריכים באנגלית+עברית 2.מה מכונת CNC יכולה לעשות/ליצור? 3.באיזה תכנה משתמשים כדי להפעיל אותה? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. שאלות: תשובות: מי שעוזר מקבל 20 אג', תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by CashMAn,

חברה אני צריך עזרה במציאת תוכנה לפלאפון LG U8xxx אז בבקשה זה דחוף

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  20. על כל פין מבקשים כ-18 אגורות . לא אכפת לי לקנות כמות גדולה. מישהו יודע איפה ניתן לקנות כמות גדולה? תודה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  21. Started by Shane McMahon,

הנה המדריך: http://hwzone.co.il/guides/fanbus_2/ לא הבנתי את הקטע של הנגדים וזה .. מישהו יכול לכתוב לי את הנגדים כמו שצריך? ואמרו לי שאין בחנות נגד 3 וולט רק 2 וולט, זה בסדר גם ? ואפשר לעשות גם של שני מאווררים ?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  22. Started by avishalev2,

למומחים פה שתיקנו את הספקי כוח שלהם בעבר רוב הפעמים שספק כוח נשרף הוא לא באמת נשרף יש פיוז בספק כוח שנשרף לי סבבה ויש לי ספק כוח של 500 וואט והשריפת הפיוז הייתה כתוצאה מנפילת מתח אני יודע איפה להחליף את הפיוז אבל מישהו יודע מה השם הספציפי של הפיוז לספק?? דרך אגב בדקתי אם המעגל לא נשרף והוא בסדר גמור רק תיתנו לי את השם של הפיוז שאני יקנה את הנכון ולא אחד חלש מדי או חזק מדי ומר הקוטר שלו????

23. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. רכשתי כרטיס קול משומש Audigy 2 ZS לטובת מחשב קולנוע ביתי - HTPC, כמובן שיש לו יציאה דיגיטלית אך אני גם רוצה להשתמש ביציאות האנלוגיות שלו, לטובת שמע של DVD AUDIO, לשם כך החלפתי את כל 4 מגברי השרת הקשורים לשמע ביחידות LM4562 המוכרות והטובות. השאלה שלי היא לגבי ה- Power Filter Capacitor, כרגע מולחם על הכרטיס הקבל המקורי שבא איתו, בעל ערך נמוך (לא זוכר כמה). אני רוצה להחליף אותו לקבל בעל ערך קיבולי גבוה יותר - 4700uF ואותו מתח 0- 16V מתוצרת ELNA מסדרת RE2. מישהו מכיר את הסדרה הזאת או האם הערך של הקבל גבוה מדי? (זה מה שמצאתי כרגע וזמין לי).

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. בחנות, מבקשים על כל פין כ-18 אגורות. מישהו יודע אולי איפה אפשר לקנות כמות גדולה? תודה

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  25. מהספק יוצא כבל שבקצהו יש 4 פינים שלא מתחבר לכלום. 2 צהוב. 2 שחור. יש לי 2 מאווררים שאני מעוניין לחבר לחיבור הזה. מאוורר אחד לחבר צהוב לצהוב ושחור לשחור. ומאוורר שני לחבר אותו דבר רק לשני החוטים האחרים. זה יהיה בסדר נכון? אם זה חשוב יש לי מאווררים כאלה: (ולא נשאר מקום לחבר על הלוח).

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.