עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by gal1,

אפשר לחבר משהו שפועל על בטריות לספק המחשב?

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  2. Started by ye_3333,

אז ככה חברה בעיקרון השקעתי המון כסף בשביל המערכת מחשב שייש לי.. אבל פשוט נהייה לי חשק לאיזה שיפור במארז שלי xaser 3 super tower v2000d חוץ ממאווררים מוארים מה כבר אני יכול לעשות שיגרום לזרימת אווירר אולי יותר טובה ובכלל לגורם למחשב שלי להיראות יותר טוב חחח והחוטים אצלי כבר מסודרים ממזמןם...

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  3. שלום, יש לי 3 רמקולים כאלה של מערכת ורציתי לעשות מאחד מהם סאב וופר(אני לא בטוח בשם של זה)כדי שתוכלו להסביר לי אני רוצה לעשות מהרמקול את הדבר הזה שמשמיע רק בום בום בום בלי קול,אתם בטח חושבים שאני :screwy: אבל זה מאוד נחמד כי אני אוהב טראנסים וזה נשמע יותר טוב שיש אחד שכל הזמן עושה לך בום ברקע!! תודה ומקווה שתבינו ולא תהרגו אותי! חחח NiGhT-FiRe

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  4. שלום חשבתי על מודינג נחמד אבל אני לא יודע אם הוא בר ביצוע. רציתי לחבר לד לחיבור הסאונד כדי שיהבהב על פי המוזיקה השאלה היא האם זה אפשרי? האם הלד יקבל מתח? ואם כן אז איזה נגד צריך? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  5. Started by NIRAN,

האם הוא יכול לשלוט ב 4 מאווררים רגילים? מהם המתגים בצד? http://www.athlonxp.com/modules.php?op=modload&name=Diner_Wrapper&file=index&req=ShowFile&file_wrap=html/reviews_zalman_zmmfc.html

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  6. Started by kremlin,

אנשים הדודה שלי הביא לי מכשיר כזה שאיתו מלטשים וכל מיני דברים שעושים לציפורניים אז יש שמה לוח שליטה שהוא מכבה או מדליק את המכשיר ( מפסק רגיל ) ויש מן פוטנציומטר שהוא שולט אל המהירות של הסיבובים. היא הביא לי את זה ואני פתחתי אותו וראיתי שכל הלוח שרוף עכשיו אני צריך להכין "חדש" אני לא רוצה להתעסק בשום דבר קשה אז אני עשיתי שהפלוס ילך דרך המפסק ואז דרך הפוטנציומטר ואז למנוע והמינוס ישר ילך למנוע. או קיי זה הסיפור עכשיו אני עשיתי את כל מה שצריך אבל יש בעיה והיא : כשאני מפעיל את המפסק אז המכונה לא עובדת כי הפוטנציומטר מסובב עד הסוף ואז שאני מסובב את הפוטנציומטר בחצי דרכו אני רואה שיש שמה משהו נשרף נראה שזה החוטים הדבוקים האלה שאל הPCB של הפוטנציומטר. יש עוד כמה דברים שאתם צריכי…

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  7. Started by GOVNER_T.S.Y,

anyone knows how to wire this button? it's has like 8 pins http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=784 thanks for the helpers g0vner_x3

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  8. Started by aviran_n,

יש לי את ה http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=ALD-V02&other_title=+ALD-V02+Aerogate%20II ורציתי לדעת אם הוא מסוגל להחזיק בכל ערוץ 2 כאלה: http://www.thermaltake.com/2005/dcfans/led/thunderblade120.htm או שזה יסכן אותו..? תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  9. Started by nimrods,

יש לי לפחות 3 מאווררי 80 מ"מ האם שווה לי לחבר אותם למחשב הזה..? בזה יש גם 3..? האם זה ישפר משהו?? תודה מראש..! nimrods

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  10. Started by ofeky1,

שלום! יש לי את המארז Sunbeam Samurai SILVER! והחלטתי שאני רוצה לקשט אותו ולצבוע חלקים ממנו בצבע שחור ונראה לי שהכי כראי זה לרסס צבע עם ספריי או פיסטולט אז אני רוצה לדעת באיזה סוג של צבע הכי כדאי להשתמש מבחינת איכות לאורך זמן?(אני לא רוצה שהצבע ידהה או יתקלף) כמה שכבות של צבע מומלץ לרסס? ובגלל שאני לא יכול שניה בלי מחשב אני רוצה לחבר אותו מחוץ למארז ולעניין הזה אני צריך כמה עצות כדי לא להרוס את החלקים! אם כדאי לשים את הלוח אם על חומר מסוים? ואם אין סכנה לשבירה של הכרטיס מסך בגלל שלא תהיה לו התמיכה של המארז והוא גדול וכבד (8800GTS) תודה מראש ofeky1

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  11. היי, איך אני יודע כמה מתח יוצא לי מהרגל של הנורית HD? זה יכול להחזיק לי LED UB?

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  12. שלום, מצאתי אתר שמתעסק במיקרו-בקרים ונותן הסבר טוב איך אפשר להתחיל להשתמש בהם. יש שם דוגמא לאיך אפשר לעשות פרויקט שמשתמש ב USB כדי לתקשר עם המחשב כך שניתן לשלוט דרכו בכל מיני מערכות. בקיצור, נראה לי שזה יכול לעניין כל מי שמבין קצת באלקטרוניקה. http://www.lirtex.com/heb

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  13. היי, השאלה אולי לא כל כך קשורה למודינג אבל כן לאלקטרוניקה אז החלטתי לפרסם אותה כאן. ??? אתם עדיין כאן? יופי אז הסיפור הוא כזה. לפני כמה זמן הייתי בשבדיה וקניתי שעון אלקטרוני, לשעון עצמו כמה פונקציות נחמדות כמו זכרונות שעת צילצול, מד טמפרטורה, הצגת שמות הימים בכמה שפות ולבסוף החלק הבעיתי סינכרון השעה אוטומטית בעזרת תדר רדיו שמשודר מגרמניה. הבעיה שלי היא שהשעון מסתנכרן כל פעם מחדש על השעה לפי שעון שבדיה ( 1- שעה ). כל פעם שאני מכוון את השעה לישראל הוא מסתנכרן בחזרה לשעה אחת אחורה. חיפשתי דרך לשנות לו את איזור הזמן או למנוע ממנו להסתנכן אבל לא הצלחתי הדבר האחרון שאני יכול לחשוב עליו הוא לנסות ולגרום לשעון להפסיק לקלוט את השידור שמעדכן אותו. וכאן אני צריך את העזרה ש…

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  14. איך אני מחבר קתודות ומאוררים למארז??? אני די נוב

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  15. הכרטיס של חבר , ככל הנראה זה קרה בזמן הרכבת VGA silencer . האם יש סיכוי להציל אותו? חשבתי לקחת רכיב כזה מראדאון אחר? מה זה הרכיב הזה? האם מישהו יודע? אולי אני יכול לקנות כזה? יש לו כיוון מסויים שצריך להלחים אותו?

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  16. Started by amisha,

מישהו יודע מה הערך של הנגד מבוסס חום ?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  17. Started by dids22,

יש לי חישן טמפ' בבית שקיבלתי פעם עם מאורר הקיצר יש אפשרות לחבר אותו ללוח אם ואז לקרוא ממנו את הטמפ'? יש לו חיבור מוזר אבל חשבתי אולי לעשות לו מודינג ולחבר אותו ל pin3 מה נראה לכם?

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  18. Started by orenc17,

שלום חברס עקב בעיה מעצמבנת שיש לי עם ה RIO NITRUS שלי החלטתי שאני צריך עוד מקור כוח חוץ מהסוללה הפנימית ועכשיו לשאלה איך אני לוקח 4 סוללות מחבר אותן בטור ודואג שהם יוציאו 5.4V ב 2 אמפר(זרם ישר) תודה

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  19. שלום לכולם אני מתכנן מודינג מקיף למארז שרכשתי שלשום ;D אז ככה, השאלה הראשונה היא איזה מתח מוזרם ללדים של המארז, זה של הHD וזה של הPOWER. מפני שאני רוצה להחליף אותם בUB. ועוד שאלה, אני הולך לעשות כפתור מפרספקס בעזרת חיתוך גליל של פרספקס בקוטר 20MM לאורך של כ 40MM. רציתי לחבר את נורות הבקרה ישירות לתוך הכפתור מהפרספקס, אבל אין לי מושג איך אני הולך לעשות את זה, הרעיון היחיד שהיה לי הוא לקדוח בצד הפרספקס נגיד חור בקוטר 10MM ואז להכניס את הלד ולסגור אותו בעזרת חתיכת פרספקס, אבל זה נראה לי יהיה בעייתי. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  20. שלום, אולי אתם זוכרים את המוד הזה: בעקבות החום שהכרטיס פולט המאורר התחתון לא מחזיק שם, היה מחובר עם דבק חם.. אני לא רוצה לכער את הסינק עם סופר מרגים, יש רעיון איך לחבר? אגב רעננתי משחה טרמית היום לכל מי שיש כרטיס כמו שלי אל תעשו את זה !! סיוט!!! לא משנה זה הוריד לי 4 מעלות בלי המאורר חח תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  21. Started by ofir123,

ערב טוב, אני יודע שהשאלה הזאת נשאלה הרבה אבל עשיתי חיפוש ולא מצאתי את מבוקשי. הבעיה שלי כמו הבחור בתרד פהhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=62501.0 אבל אני התקנתי את התוכנה והיא לא פתחה לי שום פורטים. אני צריך להפעיל מעגל דרך הדוס שמשמה אני נגש לדיסק עם אסמבלר. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  22. Started by GRiM,

שלום לכולם, לאחרונה מצאתי את ה-Samsung 514 המקולקל שלי וחשבתי לעשות ממנו משהו שימושי, כמו מסך LCD קטן למחשב שיציג שעה, תאריך, IP וכו'. חיפשתי מדריכים, אבל לא מצאתי שום דבר. אני אמנם לומד אלקטרוניקה, אבל עדיין לא הגעתי לחומר שזה. אשמח אם תעזרו לי!

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  23. שלום לכולם. השגתי בעזרת חבר כל מיני חלקים ישנים שזרקו מהחברה שבה הוא עבד, אחד מהם היה מסך lcd קטן,ככל הנראה של טקסט והוא נראה במצב תקין. חשבתי לנסות את מזלי במודינג בעזרת המדריכים, אך בגלל שהמסך הפנל המדובר הוא לא של אחת החברות המוזכרות במדריך אני מחפש אולי מישהו יוכל לזהות לאיזה חברה הפנל שייך ואולי כך אצליח להרכיב את המוד נכון. קצת פרטים: המעגל של המסך מכיל 16 יציאות(אני מניח שזה אומר שיש לו תאורה אחורית),והמעגל הזה מחובר למעגל נוסף המכיל כמה צ'יפים שאני אישית לא מזהה ,ג'וק ויציאות של מולקס ו10 פינים.... הפנל נלקח כנראה מאיזה שרת גיבוי ישן של חברת adic ds9000? מצורפות תמונות באיכות קצת ירודה אבל כרגע אין לי מצלמה טובה יותר... http://hl2.bgu.ac.il/users/www/18850/lcd/

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  24. Started by eegg,

אני רוצה את ה lcd הזאת מישהו יכול להגיד לי איזה פוטנציומטר וחיבור למחשב וכו. לקנות בבקשה מהר אני רוצה להזמין היום תודה ???

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  25. Started by lior-y5,

ברשותי המארז הנ"ל בצבע כחול והייתי רוצה לצבוע את הכוננים מקדימה לאותו צבע הייתי רוצה לקבל עצות בנוגע לתהליך וסוג הצבע תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים