עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by HydroIT,

למה יש 2 חיבורי אדמה ולא אחד? לא יותר קל לעשות חיבור אחד שיהיה משותף? זה גם יחסוך במקום וגם בכבלים... מה ההגיון מאחורי הדבר הזה?

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  2. Started by romanklein,

שלום לכולם, קניתי מאוורר 80 ממ בשביל הדלת במארז.המאוורר הגיע עם חיבור שלוש פינים ללוח האם. הבעיה היא שהחוטים של המאוורר קצרים מדי ולא מגיעים אל הלוח אז אני רוצה לחבר את המאוורר למולקס. לפי המדריכים באתר והחיפוש שעשיתי בהודעות קודמות הבנתי שאני צריך לחתוך את החוטים קרוב לחיבור אל הלוח, לתלוש את החוט הצהוב ולחבר חוט אדום של המאוורר לצהוב במלוקס וחוט שחור לשחור. הבנתי שהשיטה הכי טובה זה להלחים את החוטים ורציתי לשאול איך אני מלחים אותם?

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  3. ש לי טראנספורמר ואתם מבנים שהוא עושה קצת רעש אז רציתי לדעת אם יש אפשרות ליקנות משהוא שישלוט במהירות של מאוורים עד לרמה שאפשר לכבות אותם ל3 מאוורים לפחות ואם זה קשה לעשות אחד לבד (לי אין ידע אבל לאבא שלי ואח שלי יש טיפה ידע בחשמל)

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  4. Started by maorsh18,

אני רוצה לקות מארז ענק וגדול כמו המארז הזה http://www.hwzone.co.il/gallery/album08?page=1 אני מוסיף לו הכל רק אני רוצה לקנות כזה הוא ניראה לי יותר מאוורר ויותר מרווח מהמארזים הסטנדרטים

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  5. Started by eegg,

אני מחפש חלקים של מחשב לתוכנת sketchup לא חשוב איך הם נראים יותר במובנים של גדלים של הכל. אם מישהו יודע זה יעזור מאוד.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  6. Started by shaharezra,

אני מתכנן להרכיב כמה קטודות אצלי באופנוע מה שאני צריך לדעת זה כמה מתח כל קטודה לוקחת ואם מישוה ניסה את זה בעבר נראה לי שצריך להכין איזה מעגל אלקטרוני לכל הסיפור כל עצה תעזור תודה שחר

• 10 תגובות
    • 721 צפיות
  7. יש לי tt soprano שחור אני רוצה לעשות לו קצת תאורה לשים גריל כרגע אין לי הגבלת כסף אבל לא להגיע לאלפי שקלים רק מלוג'יק בגלל שקניתי שם את המחשב ואני גר ליד חשבתי על זה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4515 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8517 שמתי עוד מאורר בגלל שהמאוורר שלי זה 90MM והגריל זה 80MM http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8353

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  8. שלום אני מעוניין לעשות מודינג למארז שלי, HEC 6A19 חבר שלי יבורך מביא לי ליום הולדת 2 Sunbeam laser-leds (ליתר דיוק 2 סטים של 2 לדים כל אחד) ואני מעוניין לשים גם מאוורר 80 מ"מ שמואר ב 3 לדים (RGB) או ירוק כמובן עם כל העסק יבוא גם חלון. עכשיו השאלה שלי היא כזו- אתם יכולים לעזור לי לתכנן קונפיגורציה לאיפה לשים את הכל? 2- האם הספק שלי (HEC 300w) יחזיק את כל העסק? בנוסף למערכת שיש לי שכבר יש בה 2 מאווררים, אחד עם לדים? תודה.

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  9. Started by dids22,

יש לי חישן טמפ' בבית שקיבלתי פעם עם מאורר הקיצר יש אפשרות לחבר אותו ללוח אם ואז לקרוא ממנו את הטמפ'? יש לו חיבור מוזר אבל חשבתי אולי לעשות לו מודינג ולחבר אותו ל pin3 מה נראה לכם?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  10. לדוגמא אם העליתי את הזיכרונות ב 10% אז בהתאמה לעלות גם את הליבה גם ב 10%?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  11. פעם ידעתי את הסכמה עכשיו שכחתי את כל החישובים בהכל אני צריך לדעת איז נגדים אני צריך ללדים כחולים UB 5 לדים במספרם... כולם יחוברו למתח מן הספק כוח שבמחשב מסילת ה5VOLT... תודה לזה שיתן מענה, Aviko

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  12. מחפש חנות ללדים ושאר האביזרים הנחוצים להרכבת תאורה באיזור ראשל"צ מה שקרוב יותר טוב יותר.. אך אין בעיה עם איזור ת"א.. תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  13. Started by oren13,

אני רוצה לחבר לד (LED) למעגל אלקטרוני שיהיה מחובר אליו לחצן כשאני ילחץ עליו קבוע אז המכשיר ידליק את הנורה בהבהוב איטי כל שניה בערך תהבהב הנורה אני ילחץ שוב על הלחצן ויהיה יותר מהיר בערך 2 הבהובים לשניה ועוד לחיצה ממש מהיר בערך 5 הבהובים לשניה ואז כשאני ילחץ שוב זה יחזור למצב הרגיל היבהוב איטי וכשאני ילחץ לחיצה קבועה הוא יתכבה אם אתם יכולים להביא לי מדריך לזה או אם אתם יודעים איך להכין אני ישמח אני ממש צריך את זה תודה לעוזרים אורן

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  14. שלום לכולם אני מתכנן מודינג מקיף למארז שרכשתי שלשום ;D אז ככה, השאלה הראשונה היא איזה מתח מוזרם ללדים של המארז, זה של הHD וזה של הPOWER. מפני שאני רוצה להחליף אותם בUB. ועוד שאלה, אני הולך לעשות כפתור מפרספקס בעזרת חיתוך גליל של פרספקס בקוטר 20MM לאורך של כ 40MM. רציתי לחבר את נורות הבקרה ישירות לתוך הכפתור מהפרספקס, אבל אין לי מושג איך אני הולך לעשות את זה, הרעיון היחיד שהיה לי הוא לקדוח בצד הפרספקס נגיד חור בקוטר 10MM ואז להכניס את הלד ולסגור אותו בעזרת חתיכת פרספקס, אבל זה נראה לי יהיה בעייתי. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  15. האם ספיקר הלפטופ הזה: https://www.aliexpress.com/item/32594581890.html יוכל להתאים לחיבור לקונטרולר בורד עם תושבת אודיו PH 2.0 ע"י קיצוץ וחיבור קורד הספיקר לקורד עם מחבר PH 2.0 ? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  16. Started by nir_ofer,

אוקיי אז ככה.... הצלחתי להשיג מסך LCD שמיועד למכוניות (DVD) הוא במארה"ב והוא עובד על NTSC! אני רוצה וחייב לחבר אותו למשחב, אני רוצה שהוא יראה את מה שהמסך הרגיל של המחשב מראה.. יש לי יציאה לTV בכרטיס מסך (בננה צהובה כזאת) וכנ"ל יש כניסה של בננה צהובה במסך. כאשר אני מחבר את השניים התצוגה במסך קופצת ובשחור לבן! מה אני יכול לעשות??? חייבת להיות דרך!!! אולי משו בהחלפת הדרייברים של הכרטיס מסך או משו כזה, בבקשה תעזרו לי!!

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  17. Started by drago,

http://www.mnpctech.com/UChannel.html אני רוצה לדעת מה השם שלו על מנת לבקש מהמוכר את הגומי במדוייק . הייתי בכמה חנויות בב"ש אף אחד לא יודע על מה אני מדבר

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  18. Started by yotam.m,

שלום לכולם. לא מזמן בניתי ריאו באס פאנ באס או איך שלא תקראו לזה על מתחים של 12 ו 5 כמו שיש בחוטים של הספק. יש 2 לדים מתחת לכל מפסק ויש 5 מפסקים. כאילו ב מפסק של ה5V יש לד ובמפסק של ה12V יש לד. בכל מקרה הכל עובד בסדר גמור אבל הבעיה היא עם הלדים איך אני צריך לחבר את הלדים ככה שאני יעביר את המפסק למצב של 12V ורק הלד של ה12V יידלק והפוך עם ה5. דר"א במצב הזה כל הלדים עובדים למרות שזה נחמד ויפה בלילה אבל זאת לא הייתה הכוונה מהתחלה. תודה רבה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  19. Started by GOVNER_T.S.Y,

anyone knows how to wire this button? it's has like 8 pins http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=784 thanks for the helpers g0vner_x3

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  20. Started by eranzo,

יש לי מאוור 40ממ שיושב על הכרטיס מסך אבל אין חיבור של 5V, כמו שיש בדרך כלל על כרטיסי מסך לאן אפשר לחבר??? (כל החיבורים על הלוח אם הם 12V)

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by re5pect,

מישהו יכול להסביר לי איך אני מוציא את הlcd מפה ומכניס אותו למחשב ומתכנת אותו? (לא הבנתי את המדריך.)

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  22. לטמפרטורה של המעבד עצמו או של הליבות וגם רציתי לדעת כמה דברים יש לי את התוכנה speedfan ומעבד e8400 התוכנה הזאת מראה טמפרטורת אמת אני לא יכול להתקין ריל טמפ בגלל שיש לי VISTA 64 הטמפרטורה של המעבד במאמץ היא 56 אבל של הליבות זה 60 ולפעמים זה 61 או 62 אבל אז אני רואה שהמהירות של המאוורר עולה וזה יורד ישר אז רציתי לדעת אם זה סביר או לא עד איזה טמפרטורה אני יכול למשוך את זה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  23. Started by jeyjey,

אני רוצה לקנות 2 רטודות UV שלהם, הקטודות שלהם מאירות טוב? ד"א אני יכול לקנות ממיר לחשמל בנפרד?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by ranran,

שלום לכם יש לי קתודה שמחוברת דרך מולקס עכשיו אני רוצה למצוא חיבור מולקס ישר לתוך השקע בקיר כלומר בלי ספק שיגשר ביניהם האם הדבר קיים? האם הדבר בכלל ניתן להכנה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  25. Started by amisha,

מישהו יודע מה הערך של הנגד מבוסס חום ?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.