אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
השאלה העיקרית היא בכותרת . האם ניתן בכלל להעלות קובץ TXT (טקסט) לממשק גרפי. אני משתמש בעורך של מיקרוסופט ויסואל סטודיו 2008 ומכין תוכנה עבור הפרוייקט שלי... אם דבר זה אכן אפשרי, איך אוכל לעשות זאת מישהו יכול לעזור? ובנוסף לכך שזה אני דיי בטוח שאפשר לעשות אך אינני יודע איך, זה לשמור מידע \ טבלה \ נתונים אל קובץ טקסט על המחשב.
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי חישן טמפ' בבית שקיבלתי פעם עם מאורר הקיצר יש אפשרות לחבר אותו ללוח אם ואז לקרוא ממנו את הטמפ'? יש לו חיבור מוזר אבל חשבתי אולי לעשות לו מודינג ולחבר אותו ל pin3 מה נראה לכם?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי מחשב חדש (מפרט בצד), עם WINDOWS VISTA. מהירות השעון של Q6600 היא 2.4 ועכשיו אני פועל עם OC של 3GHZ. 333X9 הבנתי שמהירות זיכרון הRAM גדלה בהתאם לOC של המעבד. השאלה השלי היא: למה כשאני מנסה להגביר את מהירות השעון ל3.2 או 3.6 (356X9 / 400X9) הWINDOWS מסרב לעלות? הוא נותן שגיאה בBOOT. (יש לי קירור למעבד AC 7 PRO) כיצד אני צריך לפעול כדי להגביר את מהירות השעון למעלה מ3 GHZ? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
למה יש 2 חיבורי אדמה ולא אחד? לא יותר קל לעשות חיבור אחד שיהיה משותף? זה גם יחסוך במקום וגם בכבלים... מה ההגיון מאחורי הדבר הזה?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מאוורר 80 ממ בשביל הדלת במארז.המאוורר הגיע עם חיבור שלוש פינים ללוח האם. הבעיה היא שהחוטים של המאוורר קצרים מדי ולא מגיעים אל הלוח אז אני רוצה לחבר את המאוורר למולקס. לפי המדריכים באתר והחיפוש שעשיתי בהודעות קודמות הבנתי שאני צריך לחתוך את החוטים קרוב לחיבור אל הלוח, לתלוש את החוט הצהוב ולחבר חוט אדום של המאוורר לצהוב במלוקס וחוט שחור לשחור. הבנתי שהשיטה הכי טובה זה להלחים את החוטים ורציתי לשאול איך אני מלחים אותם?
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מה זה? אם אני ישנה מה זה יתן והאם זה מסוכן? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני רוצה לקות מארז ענק וגדול כמו המארז הזה http://www.hwzone.co.il/gallery/album08?page=1 אני מוסיף לו הכל רק אני רוצה לקנות כזה הוא ניראה לי יותר מאוורר ויותר מרווח מהמארזים הסטנדרטים
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם במערכת שלי אין יציאת aux ואני מעוניין לייצור אחד כזה. יש מישהו שיודע כעיקרון מה לעשות ?יש לי חוש טכני מאוד גבוהה ואוהב להתעסק בדברים אלה.לא מעוניין לקנות מערכת חדשה.חייב לסדר את הקיימת. תודה מראש אם יש צילומי מעגלים או דומה אשמח לדעת היכן לחפשם ברשת.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי ספק ישן שאני רוצה לחבר למחשב הנוכחי שלי בנוסף לספק הקיים. איזה פינים שנכנסים למדר בוארד לקצר שמה? *זה ספק בלי החיבור של 4 הפינים הנפרדים זה ספק עם רק חיבור ללוח אם.
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה.... הצלחתי להשיג מסך LCD שמיועד למכוניות (DVD) הוא במארה"ב והוא עובד על NTSC! אני רוצה וחייב לחבר אותו למשחב, אני רוצה שהוא יראה את מה שהמסך הרגיל של המחשב מראה.. יש לי יציאה לTV בכרטיס מסך (בננה צהובה כזאת) וכנ"ל יש כניסה של בננה צהובה במסך. כאשר אני מחבר את השניים התצוגה במסך קופצת ובשחור לבן! מה אני יכול לעשות??? חייבת להיות דרך!!! אולי משו בהחלפת הדרייברים של הכרטיס מסך או משו כזה, בבקשה תעזרו לי!!
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות חלון במארז שלי וגם לשים תאורה עכשיו בחיים שלי לא עשיתי מודינג ... 1. מאיפה אני מזמין את החלון (ואיך אני דואג שיתאים בידיוק) ? 2.בשביל לשים תאורה אני צריך לבדוק אם יש מספיק מתח מהספק? 3 איפה המקום הכי טוב לקנות את החומרים בארץ..? ושאלה אחרונה ראיתי מדריך לחריטה.. אם אני רוצה לעשות חריטה אני יכול להוסיך אחרי זה או ליפני שאני מרכיב את החלון?? תודה מראשש!!!!
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן בניתי ריאו באס פאנ באס או איך שלא תקראו לזה על מתחים של 12 ו 5 כמו שיש בחוטים של הספק. יש 2 לדים מתחת לכל מפסק ויש 5 מפסקים. כאילו ב מפסק של ה5V יש לד ובמפסק של ה12V יש לד. בכל מקרה הכל עובד בסדר גמור אבל הבעיה היא עם הלדים איך אני צריך לחבר את הלדים ככה שאני יעביר את המפסק למצב של 12V ורק הלד של ה12V יידלק והפוך עם ה5. דר"א במצב הזה כל הלדים עובדים למרות שזה נחמד ויפה בלילה אבל זאת לא הייתה הכוונה מהתחלה. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן P1 233MHZ, המסך שלו תקול, ולא נשאר לי כל כך מה לעשות איתו, חשבתי אולי לפרק לו את הצורה..רציתי לדעת האם ניתן לפרק, ובצורה כלשהיא להוציא את המקלדת והעכבר ואיכשהו לחבר למחשב רגיל?
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
לדוגמא אם העליתי את הזיכרונות ב 10% אז בהתאמה לעלות גם את הליבה גם ב 10%?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
פעם ידעתי את הסכמה עכשיו שכחתי את כל החישובים בהכל אני צריך לדעת איז נגדים אני צריך ללדים כחולים UB 5 לדים במספרם... כולם יחוברו למתח מן הספק כוח שבמחשב מסילת ה5VOLT... תודה לזה שיתן מענה, Aviko
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
האם הוא יכול לשלוט ב 4 מאווררים רגילים? מהם המתגים בצד? http://www.athlonxp.com/modules.php?op=modload&name=Diner_Wrapper&file=index&req=ShowFile&file_wrap=html/reviews_zalman_zmmfc.html
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר לד (LED) למעגל אלקטרוני שיהיה מחובר אליו לחצן כשאני ילחץ עליו קבוע אז המכשיר ידליק את הנורה בהבהוב איטי כל שניה בערך תהבהב הנורה אני ילחץ שוב על הלחצן ויהיה יותר מהיר בערך 2 הבהובים לשניה ועוד לחיצה ממש מהיר בערך 5 הבהובים לשניה ואז כשאני ילחץ שוב זה יחזור למצב הרגיל היבהוב איטי וכשאני ילחץ לחיצה קבועה הוא יתכבה אם אתם יכולים להביא לי מדריך לזה או אם אתם יודעים איך להכין אני ישמח אני ממש צריך את זה תודה לעוזרים אורן
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מחפש חלקים של מחשב לתוכנת sketchup לא חשוב איך הם נראים יותר במובנים של גדלים של הכל. אם מישהו יודע זה יעזור מאוד.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
http://www.mnpctech.com/UChannel.html אני רוצה לדעת מה השם שלו על מנת לבקש מהמוכר את הגומי במדוייק . הייתי בכמה חנויות בב"ש אף אחד לא יודע על מה אני מדבר
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
יש לי tt soprano שחור אני רוצה לעשות לו קצת תאורה לשים גריל כרגע אין לי הגבלת כסף אבל לא להגיע לאלפי שקלים רק מלוג'יק בגלל שקניתי שם את המחשב ואני גר ליד חשבתי על זה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4515 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8517 שמתי עוד מאורר בגלל שהמאוורר שלי זה 90MM והגריל זה 80MM http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8353
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום אני בונה מערכת HTPC אז מה שעשיתי זה: לקחתי מארז שוכב ישן בצבע לבן שיפצתי אותו ממש עשיתי לו מהפך ממכוער ליפה עשיתי לו כל מיני דברים הוספתי למשל מאווררים צבע ועוד כמה שיפורים.. עכשיו הבעיה היא שניתקעתי ביגלל טיפשותי! אני סיימתי את כל השיפוצים במארז פיתאום אני ניזכר "אוליי הלוח לא יתאים לי למארז!!!" אז מדדתי את השטח של המארז כאילו את המקום של הלוח אם ויש ככה המידות גובה:27 עומק 32 בערך המידות האלה עכשיו הלוח אם שאני יביא הוא יתאים לי כאילו אני לא יודע איזה לוח אם אני יביא כאילו דגם ומידות השאלה היא אם בדרך כלל הלוחות אם היחסית חדישים ניכנסים למארזים ענתיקות כמו השוכבים... מה שאני יודע זה שבמארז ששיפצתי אין בו מאחור את החורים של היציאות של כל הלוח למשל יציאת מדפסת וכל זה…
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
בניתי ךפני כמה זמן מארז שקוף אבל אני לא סובל את הצורה שהוא נראה !!! הוא כזה משעמם ואין בו ממש סדר ! רציתי שתציעו תמונות לחריטה , דרכים לעשות גרילים מפספקט וכ'ו כי אין איפה לקנות וכל מיני דברים אחרים ! http://www.pictor.co.il/Content/CM/CMSharedMembersLogin.asp?AID=3o119586&pw=053968578
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
הייי יש לי mp3 ורציתי לשאול אם אתם מכירים איזשהו מעגל ככה שאני אחבר אליו סוללות ורמקול של דיבורית יחבר לmp3 וישמעו חזק.... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
ש לי טראנספורמר ואתם מבנים שהוא עושה קצת רעש אז רציתי לדעת אם יש אפשרות ליקנות משהוא שישלוט במהירות של מאוורים עד לרמה שאפשר לכבות אותם ל3 מאוורים לפחות ואם זה קשה לעשות אחד לבד (לי אין ידע אבל לאבא שלי ואח שלי יש טיפה ידע בחשמל)
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-