עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. היי, עלה במוחי רעיון,אולי נעשה תרד כזה ישיהיו בו מדריכים של מודינג מקוריים שלכם,לא משהו מוכר או שראו,משהו שאתם הכנתם!!! לדעתי דבר כזה יכול לתרום הרבה למודינג בישראל!!! מקסימום זה לא יצא לפועל,לא סוף העולם...

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  2. יש לי מסך של פליסטיישן אחד היום קניתי לו שתי בבנות שמתחברות לבננה של אוזניות כאלה זה כבר AV ממה שהבנתי בכרטיס מסך יש יציאה של בננה חיברתי אחת ולמסך חיברתי את הבננה שדומה לזאת של האוזניות הכול בחשמל אמור לעבוד אך לא פועל.. איזה הגדרות אני צריך לשנות או לשחק כדי שזה יעבוד ? אבירם והנה הוא עובד בתור טלוזייייייה ניראה לי אני ישים אותו טלוזיה וככהאני יראה טלוזיה חח כי הוא ממש ממש מולי אני ממש מתלהב ממנו חחחחחח [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  3. Started by NIRAN,

האם הוא יכול לשלוט ב 4 מאווררים רגילים? מהם המתגים בצד? http://www.athlonxp.com/modules.php?op=modload&name=Diner_Wrapper&file=index&req=ShowFile&file_wrap=html/reviews_zalman_zmmfc.html

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  4. Started by Rיה,

כרגע אין לי מחשב אז אני רוצה לעשות לאחת מהמקלדות שלי קיבוע עם פרספקט או משהו ושיהיה מואר

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  5. היי, איך אני יודע כמה מתח יוצא לי מהרגל של הנורית HD? זה יכול להחזיק לי LED UB?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  6. שלום לכולם, לאחרונה קניתי מפזר חום עם צג דיגיטלי מחברת myubi. בהתחלה המפזר התנהג וחימם בסדר גמור, לא היו תלונות. לאחר כחודש ימים המפזר התחיל להתנהג מוזר. להחליף טמפרטורה כול דקה או מוריד מעלות או מעלה מעלות, אי אפשר להשתמש בו יותר. האם זה תקין בכלל? מה יכולה להיות התקלה? הניחוש שלי שהוויסות של הטמפרטורה שלו נפדק לחלוטין. אשמח לעזרה בבקשה, תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  7. Started by dor-eli,

במדריך הזה http://hwzone.co.il/guides/caseled/6/ יש את התמונה הזאת עכשיו אני רוצה לבנות משהו בסגנון הזה ורצי לדעת איך בדיוק לשים את הלד שהמקל הגדול מתחבר לחוט האדום או השחור?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  8. Started by jeyjey,

אני רוצה לקנות 2 רטודות UV שלהם, הקטודות שלהם מאירות טוב? ד"א אני יכול לקנות ממיר לחשמל בנפרד?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  9. Started by maorsh18,

אני רוצה לקות מארז ענק וגדול כמו המארז הזה http://www.hwzone.co.il/gallery/album08?page=1 אני מוסיף לו הכל רק אני רוצה לקנות כזה הוא ניראה לי יותר מאוורר ויותר מרווח מהמארזים הסטנדרטים

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by shlomi8,

עטפתי את כל הכבלים באיזולירבנד זה בסדר נכון? לא עושה בלאגן?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  11. שלום חשבתי על מודינג נחמד אבל אני לא יודע אם הוא בר ביצוע. רציתי לחבר לד לחיבור הסאונד כדי שיהבהב על פי המוזיקה השאלה היא האם זה אפשרי? האם הלד יקבל מתח? ואם כן אז איזה נגד צריך? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  12. Started by a_beilis,

http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=cl-ba אני רוצה לקנות את זה למחשב...זה בטוח?? יש לי את המפרט בצד ימין...הספק שלי יחזיק את זה בנוסף למערכת שלי? השאלה שלי אם זה לא יגרום לחימום יתר של האזור ויקרה איזה משהו למחשב או לספק...וגם אם זה בא מחברה איכותית שלא יצור איזה קצר ויהרוס לי את המחשב... בתודה מראש... ;D

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  13. לדוגמא אם העליתי את הזיכרונות ב 10% אז בהתאמה לעלות גם את הליבה גם ב 10%?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  14. פעם ידעתי את הסכמה עכשיו שכחתי את כל החישובים בהכל אני צריך לדעת איז נגדים אני צריך ללדים כחולים UB 5 לדים במספרם... כולם יחוברו למתח מן הספק כוח שבמחשב מסילת ה5VOLT... תודה לזה שיתן מענה, Aviko

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  15. Started by guy124,

בניתי ךפני כמה זמן מארז שקוף אבל אני לא סובל את הצורה שהוא נראה !!! הוא כזה משעמם ואין בו ממש סדר ! רציתי שתציעו תמונות לחריטה , דרכים לעשות גרילים מפספקט וכ'ו כי אין איפה לקנות וכל מיני דברים אחרים ! http://www.pictor.co.il/Content/CM/CMSharedMembersLogin.asp?AID=3o119586&pw=053968578

16. Started by KF,

שלום יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600XT 128MB עכשיו בפעם הראשונה שמתי לב שהמאורר בכלל לא עובד... השאלה שלי היא למה ? ואיך מסדרים את הבעיה... תודה..

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  17. Started by nir_ofer,

אוקיי אז ככה.... הצלחתי להשיג מסך LCD שמיועד למכוניות (DVD) הוא במארה"ב והוא עובד על NTSC! אני רוצה וחייב לחבר אותו למשחב, אני רוצה שהוא יראה את מה שהמסך הרגיל של המחשב מראה.. יש לי יציאה לTV בכרטיס מסך (בננה צהובה כזאת) וכנ"ל יש כניסה של בננה צהובה במסך. כאשר אני מחבר את השניים התצוגה במסך קופצת ובשחור לבן! מה אני יכול לעשות??? חייבת להיות דרך!!! אולי משו בהחלפת הדרייברים של הכרטיס מסך או משו כזה, בבקשה תעזרו לי!!

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  18. Started by shaharezra,

אני מתכנן להרכיב כמה קטודות אצלי באופנוע מה שאני צריך לדעת זה כמה מתח כל קטודה לוקחת ואם מישוה ניסה את זה בעבר נראה לי שצריך להכין איזה מעגל אלקטרוני לכל הסיפור כל עצה תעזור תודה שחר

• 10 תגובות
    • 756 צפיות
  19. Started by ofir123,

ערב טוב, אני יודע שהשאלה הזאת נשאלה הרבה אבל עשיתי חיפוש ולא מצאתי את מבוקשי. הבעיה שלי כמו הבחור בתרד פהhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=62501.0 אבל אני התקנתי את התוכנה והיא לא פתחה לי שום פורטים. אני צריך להפעיל מעגל דרך הדוס שמשמה אני נגש לדיסק עם אסמבלר. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  20. Started by drago,

http://www.mnpctech.com/UChannel.html אני רוצה לדעת מה השם שלו על מנת לבקש מהמוכר את הגומי במדוייק . הייתי בכמה חנויות בב"ש אף אחד לא יודע על מה אני מדבר

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  21. השאלה העיקרית היא בכותרת . האם ניתן בכלל להעלות קובץ TXT (טקסט) לממשק גרפי. אני משתמש בעורך של מיקרוסופט ויסואל סטודיו 2008 ומכין תוכנה עבור הפרוייקט שלי... אם דבר זה אכן אפשרי, איך אוכל לעשות זאת מישהו יכול לעזור? ובנוסף לכך שזה אני דיי בטוח שאפשר לעשות אך אינני יודע איך, זה לשמור מידע \ טבלה \ נתונים אל קובץ טקסט על המחשב.

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  22. יש לי מחשב נייד ישן P1 233MHZ, המסך שלו תקול, ולא נשאר לי כל כך מה לעשות איתו, חשבתי אולי לפרק לו את הצורה..רציתי לדעת האם ניתן לפרק, ובצורה כלשהיא להוציא את המקלדת והעכבר ואיכשהו לחבר למחשב רגיל?

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  23. שלום אני בונה מערכת HTPC אז מה שעשיתי זה: לקחתי מארז שוכב ישן בצבע לבן שיפצתי אותו ממש עשיתי לו מהפך ממכוער ליפה עשיתי לו כל מיני דברים הוספתי למשל מאווררים צבע ועוד כמה שיפורים.. עכשיו הבעיה היא שניתקעתי ביגלל טיפשותי! אני סיימתי את כל השיפוצים במארז פיתאום אני ניזכר "אוליי הלוח לא יתאים לי למארז!!!" אז מדדתי את השטח של המארז כאילו את המקום של הלוח אם ויש ככה המידות גובה:27 עומק 32 בערך המידות האלה עכשיו הלוח אם שאני יביא הוא יתאים לי כאילו אני לא יודע איזה לוח אם אני יביא כאילו דגם ומידות השאלה היא אם בדרך כלל הלוחות אם היחסית חדישים ניכנסים למארזים ענתיקות כמו השוכבים... מה שאני יודע זה שבמארז ששיפצתי אין בו מאחור את החורים של היציאות של כל הלוח למשל יציאת מדפסת וכל זה…

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  24. Started by HydroIT,

למה יש 2 חיבורי אדמה ולא אחד? לא יותר קל לעשות חיבור אחד שיהיה משותף? זה גם יחסוך במקום וגם בכבלים... מה ההגיון מאחורי הדבר הזה?

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  25. הייי יש לי mp3 ורציתי לשאול אם אתם מכירים איזשהו מעגל ככה שאני אחבר אליו סוללות ורמקול של דיבורית יחבר לmp3 וישמעו חזק.... תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים