אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן ליקנות זוג קתודות http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=950 איפה אתם ממליצים לי לשים אותן(ראו תמונה) :
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
איך חותכים את זה בלי דרמל ובלי ג'קסון? איך חורטים על זה בלי הכלים הנ"ל? תודה אליה.
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי פאלם M500 אני לא יודע אם זה אפשרי גם בדגם הזה, אני רוצה להשתמש בו בשביל להציג במסך שלו טמפרטורה וכד', איך אני עושה את זה הורדתי את כל מה שרשום באתר של PALM ORB אבל אני לא יודע איך להשתמש בזה מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך אני מוציא את הlcd מפה ומכניס אותו למחשב ומתכנת אותו? (לא הבנתי את המדריך.)
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן בניתי ריאו באס פאנ באס או איך שלא תקראו לזה על מתחים של 12 ו 5 כמו שיש בחוטים של הספק. יש 2 לדים מתחת לכל מפסק ויש 5 מפסקים. כאילו ב מפסק של ה5V יש לד ובמפסק של ה12V יש לד. בכל מקרה הכל עובד בסדר גמור אבל הבעיה היא עם הלדים איך אני צריך לחבר את הלדים ככה שאני יעביר את המפסק למצב של 12V ורק הלד של ה12V יידלק והפוך עם ה5. דר"א במצב הזה כל הלדים עובדים למרות שזה נחמד ויפה בלילה אבל זאת לא הייתה הכוונה מהתחלה. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 2 רטודות UV שלהם, הקטודות שלהם מאירות טוב? ד"א אני יכול לקנות ממיר לחשמל בנפרד?
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
בבקשה אני צריך מדריך או כל חומר על איך עושים את החיתוך הזה חוץ מהשימוש ב CNC או משהו כזה בתודה רבה רבה מראש אלירן ..... התמונה נלקחה מהאתר הכי שווה של המודינג
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי קתודה שמחוברת דרך מולקס עכשיו אני רוצה למצוא חיבור מולקס ישר לתוך השקע בקיר כלומר בלי ספק שיגשר ביניהם האם הדבר קיים? האם הדבר בכלל ניתן להכנה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי מסך של פליסטיישן אחד היום קניתי לו שתי בבנות שמתחברות לבננה של אוזניות כאלה זה כבר AV ממה שהבנתי בכרטיס מסך יש יציאה של בננה חיברתי אחת ולמסך חיברתי את הבננה שדומה לזאת של האוזניות הכול בחשמל אמור לעבוד אך לא פועל.. איזה הגדרות אני צריך לשנות או לשחק כדי שזה יעבוד ? אבירם והנה הוא עובד בתור טלוזייייייה ניראה לי אני ישים אותו טלוזיה וככהאני יראה טלוזיה חח כי הוא ממש ממש מולי אני ממש מתלהב ממנו חחחחחח [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
לטמפרטורה של המעבד עצמו או של הליבות וגם רציתי לדעת כמה דברים יש לי את התוכנה speedfan ומעבד e8400 התוכנה הזאת מראה טמפרטורת אמת אני לא יכול להתקין ריל טמפ בגלל שיש לי VISTA 64 הטמפרטורה של המעבד במאמץ היא 56 אבל של הליבות זה 60 ולפעמים זה 61 או 62 אבל אז אני רואה שהמהירות של המאוורר עולה וזה יורד ישר אז רציתי לדעת אם זה סביר או לא עד איזה טמפרטורה אני יכול למשוך את זה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום. מכיוון שלא מצאתי את הלד אינפרא אדום מסוג osram SFH485P בארץ, אז אני עכשיו רוצה להמזין אותו מחנות מכוונת בחול. אני רוצה שתמליצו לי על חנות מחול טובה, זולה ובעיקר אמינה שיש לה את הלד אינפרא אדום osram SFH485P והיא עושה משלוחים לארץ. תודה
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן P1 233MHZ, המסך שלו תקול, ולא נשאר לי כל כך מה לעשות איתו, חשבתי אולי לפרק לו את הצורה..רציתי לדעת האם ניתן לפרק, ובצורה כלשהיא להוציא את המקלדת והעכבר ואיכשהו לחבר למחשב רגיל?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
פעם ידעתי את הסכמה עכשיו שכחתי את כל החישובים בהכל אני צריך לדעת איז נגדים אני צריך ללדים כחולים UB 5 לדים במספרם... כולם יחוברו למתח מן הספק כוח שבמחשב מסילת ה5VOLT... תודה לזה שיתן מענה, Aviko
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי, איך אני יודע כמה מתח יוצא לי מהרגל של הנורית HD? זה יכול להחזיק לי LED UB?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
יש לי מאוור 40ממ שיושב על הכרטיס מסך אבל אין חיבור של 5V, כמו שיש בדרך כלל על כרטיסי מסך לאן אפשר לחבר??? (כל החיבורים על הלוח אם הם 12V)
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אבא שלי יכול להשיג לי מהעבודה מאוורר בגודל 20CM (בערך כמו מאוורר חדר). אני מתכנן לחתוך תצד של המארז ולשים אותו מבחוץ למארז ולשים רשת (ככה שהמנוע שלו יהיה בחוץ למרות שהוא ממש קטן). והוא יהיה מחובר לחשמל.. יש למישהו דרך שאפשר לחבר למארז או לספק?
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני מתכנן להרכיב כמה קטודות אצלי באופנוע מה שאני צריך לדעת זה כמה מתח כל קטודה לוקחת ואם מישוה ניסה את זה בעבר נראה לי שצריך להכין איזה מעגל אלקטרוני לכל הסיפור כל עצה תעזור תודה שחר
-
- 10 תגובות
- 712 צפיות
-
-
http://www.mnpctech.com/UChannel.html אני רוצה לדעת מה השם שלו על מנת לבקש מהמוכר את הגומי במדוייק . הייתי בכמה חנויות בב"ש אף אחד לא יודע על מה אני מדבר
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
האם הוא יכול לשלוט ב 4 מאווררים רגילים? מהם המתגים בצד? http://www.athlonxp.com/modules.php?op=modload&name=Diner_Wrapper&file=index&req=ShowFile&file_wrap=html/reviews_zalman_zmmfc.html
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הכרטיס של חבר , ככל הנראה זה קרה בזמן הרכבת VGA silencer . האם יש סיכוי להציל אותו? חשבתי לקחת רכיב כזה מראדאון אחר? מה זה הרכיב הזה? האם מישהו יודע? אולי אני יכול לקנות כזה? יש לו כיוון מסויים שצריך להלחים אותו?
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
אוקיי אז ככה אני סתם רוצה להפעיל לדין זאת השאלה מה אני עושה? מחבר אותם לאיזה חיבור מולקס וזהו? או שצריך לעשות את זה עם נגד?
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אם אני מחבר את הלד הפוך...+ ל- ו- ל+ זה הורס את הלד או את הספק ?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
הייי יש לי mp3 ורציתי לשאול אם אתם מכירים איזשהו מעגל ככה שאני אחבר אליו סוללות ורמקול של דיבורית יחבר לmp3 וישמעו חזק.... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
צבעתי בספריי מבריק שחור את המארז, ויצא צבע מדוייק , יפה ואחיד. החלטתי להוסיף עוד שכבה וחתיכת נייר טואלט נתפסה בין שתי שכבות הצבע.. הוספתי עוד שכבות, שייפתי, ובקיצור יצא זוועה! איך אני מוריד צבע בלי לפגוע בשכבת הצבע המקורית של המארז (לבן) ? אולי טרפנטין?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-