אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
יש לי מאוורר של SUNON שמגיע עם יציאה למולוקס, אני רוצה לשלוט על מהירות המאוורר הזה אבל עקב יציאה למולוקס אני לא יכול. המאוורר הזה מגיע עם 2 חוטים, אחד שחור והשני אדום. יש לי מאוורר נוסף עם חיבור ל-CPU ובו יש יציאה של שלושה חוטים: כחול, אדום ושחור שבסופו יש יציאה לחיבור שלושה פינים על לוח האם. האם אני יכול לחתוך את היציאה של השלושה פינים ולשים על ה-SUNON שיש בו רק 2 חוטים? אולי יש לכם עיצה אחרת לסידור המצב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
עטפתי את כל הכבלים באיזולירבנד זה בסדר נכון? לא עושה בלאגן?
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
במדריך הזה http://hwzone.co.il/guides/caseled/6/ יש את התמונה הזאת עכשיו אני רוצה לבנות משהו בסגנון הזה ורצי לדעת איך בדיוק לשים את הלד שהמקל הגדול מתחבר לחוט האדום או השחור?
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אנשים הדודה שלי הביא לי מכשיר כזה שאיתו מלטשים וכל מיני דברים שעושים לציפורניים אז יש שמה לוח שליטה שהוא מכבה או מדליק את המכשיר ( מפסק רגיל ) ויש מן פוטנציומטר שהוא שולט אל המהירות של הסיבובים. היא הביא לי את זה ואני פתחתי אותו וראיתי שכל הלוח שרוף עכשיו אני צריך להכין "חדש" אני לא רוצה להתעסק בשום דבר קשה אז אני עשיתי שהפלוס ילך דרך המפסק ואז דרך הפוטנציומטר ואז למנוע והמינוס ישר ילך למנוע. או קיי זה הסיפור עכשיו אני עשיתי את כל מה שצריך אבל יש בעיה והיא : כשאני מפעיל את המפסק אז המכונה לא עובדת כי הפוטנציומטר מסובב עד הסוף ואז שאני מסובב את הפוטנציומטר בחצי דרכו אני רואה שיש שמה משהו נשרף נראה שזה החוטים הדבוקים האלה שאל הPCB של הפוטנציומטר. יש עוד כמה דברים שאתם צריכי…
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
טוב חבר'ה, אמא שלי קנתה לי משהו שדומה למאוורר רגיל של מארז אבל אני לא בטוח שזה באמת מאוורר רגיל למארז הנה תמונה של זה http://www.cfuz.net/zalman אבקש עזרה בזיהוי ה"מוצר", לאיפה הוא מתאים? וכיצד מרכיבים אותו. הדגם הינו של zalman ZM-0P1. בלי תגובות מיותרות בבקשה תודה רבה שי.
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אז ככה חברה בעיקרון השקעתי המון כסף בשביל המערכת מחשב שייש לי.. אבל פשוט נהייה לי חשק לאיזה שיפור במארז שלי xaser 3 super tower v2000d חוץ ממאווררים מוארים מה כבר אני יכול לעשות שיגרום לזרימת אווירר אולי יותר טובה ובכלל לגורם למחשב שלי להיראות יותר טוב חחח והחוטים אצלי כבר מסודרים ממזמןם...
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן P1 233MHZ, המסך שלו תקול, ולא נשאר לי כל כך מה לעשות איתו, חשבתי אולי לפרק לו את הצורה..רציתי לדעת האם ניתן לפרק, ובצורה כלשהיא להוציא את המקלדת והעכבר ואיכשהו לחבר למחשב רגיל?
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
האם זה אפשרי לעשות מרמקולים של מערכת סטריאו לרמקולים של מחשב??? ואם כן , מה צריך לעשות?? תודה לעוזרים :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אבא שלי יכול להשיג לי מהעבודה מאוורר בגודל 20CM (בערך כמו מאוורר חדר). אני מתכנן לחתוך תצד של המארז ולשים אותו מבחוץ למארז ולשים רשת (ככה שהמנוע שלו יהיה בחוץ למרות שהוא ממש קטן). והוא יהיה מחובר לחשמל.. יש למישהו דרך שאפשר לחבר למארז או לספק?
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
כמה שאלות 1.יש לי פרספקס ואני רוצה לעשות בו עיגול למאוורר אבל אני רוצה גימור טוב עם איזה מכשיר אני עושה את זה ומשהו שאני יכול להשיג לא משהו תעשייתי 2.אני רוצה לעשות ספק כוח שקוף ואני רוצה לדעת עם אני מחבר את החתיכות פרספקס בשביל שיהיו ככה http://images.bit-tech.net/content_images/2007/09/building_a_modular_psu/19_large.jpg 3. איך אני עושה שהלדים שאני מרכיב ידלקו ויכבו לפי באסים של מוזיקה הנה וידאו: http://www.youtube.com/watch?v=1edhd...eature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=oW5LrdhKDds&feature=related
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600XT 128MB עכשיו בפעם הראשונה שמתי לב שהמאורר בכלל לא עובד... השאלה שלי היא למה ? ואיך מסדרים את הבעיה... תודה..
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
הי! אני רוצה לבנות משהו שכל פרק מן מסויים(למשל 2 דק') יביא מכת זרם קטנה אבל מורגשת משהו שיעבוד על בטריה 3V קטנ ודקה כזאת שאני מפעיל איתה לדים לבדיקות יש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי מחשב חדש (מפרט בצד), עם WINDOWS VISTA. מהירות השעון של Q6600 היא 2.4 ועכשיו אני פועל עם OC של 3GHZ. 333X9 הבנתי שמהירות זיכרון הRAM גדלה בהתאם לOC של המעבד. השאלה השלי היא: למה כשאני מנסה להגביר את מהירות השעון ל3.2 או 3.6 (356X9 / 400X9) הWINDOWS מסרב לעלות? הוא נותן שגיאה בBOOT. (יש לי קירור למעבד AC 7 PRO) כיצד אני צריך לפעול כדי להגביר את מהירות השעון למעלה מ3 GHZ? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
כרגע אין לי מחשב אז אני רוצה לעשות לאחת מהמקלדות שלי קיבוע עם פרספקט או משהו ושיהיה מואר
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בבקר מאווררים בסגנון ה-Vantec Nexus 201\205, בצבע שחור עם לדים כחולים..שיראה טוב הכי חשוב. 3 ערוצים מינימום, בעקרון אני מעדיף 4. הבנתי שהבקר הנ"ל אינו זמין בשום מקום ואזל לכל החנויות ואין צפי לגבי המשלוח הבא..(אם מישהו יודע אחרת נא לתקן אותי, תודה) אז אני מחפש משהו בסגנון, ראיתי את ה-305 אבל הוא עולה יותר, מתאים ל-3.25" (יש לי העדפה למפרץ 5.25") וכולל 2 קתודות כחולות שאמורות להיות חלשות (ועליהן אני משלם) וקתודות כבר יש לי...יותר מידי . אשמח לשמוע עוד הצעות, או תיקון לגבי ה-201.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם במערכת שלי אין יציאת aux ואני מעוניין לייצור אחד כזה. יש מישהו שיודע כעיקרון מה לעשות ?יש לי חוש טכני מאוד גבוהה ואוהב להתעסק בדברים אלה.לא מעוניין לקנות מערכת חדשה.חייב לסדר את הקיימת. תודה מראש אם יש צילומי מעגלים או דומה אשמח לדעת היכן לחפשם ברשת.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מתכנן ליקנות זוג קתודות http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=950 איפה אתם ממליצים לי לשים אותן(ראו תמונה) :
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי ספק ישן שאני רוצה לחבר למחשב הנוכחי שלי בנוסף לספק הקיים. איזה פינים שנכנסים למדר בוארד לקצר שמה? *זה ספק בלי החיבור של 4 הפינים הנפרדים זה ספק עם רק חיבור ללוח אם.
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות חלון במארז שלי וגם לשים תאורה עכשיו בחיים שלי לא עשיתי מודינג ... 1. מאיפה אני מזמין את החלון (ואיך אני דואג שיתאים בידיוק) ? 2.בשביל לשים תאורה אני צריך לבדוק אם יש מספיק מתח מהספק? 3 איפה המקום הכי טוב לקנות את החומרים בארץ..? ושאלה אחרונה ראיתי מדריך לחריטה.. אם אני רוצה לעשות חריטה אני יכול להוסיך אחרי זה או ליפני שאני מרכיב את החלון?? תודה מראשש!!!!
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
השאלה העיקרית היא בכותרת . האם ניתן בכלל להעלות קובץ TXT (טקסט) לממשק גרפי. אני משתמש בעורך של מיקרוסופט ויסואל סטודיו 2008 ומכין תוכנה עבור הפרוייקט שלי... אם דבר זה אכן אפשרי, איך אוכל לעשות זאת מישהו יכול לעזור? ובנוסף לכך שזה אני דיי בטוח שאפשר לעשות אך אינני יודע איך, זה לשמור מידע \ טבלה \ נתונים אל קובץ טקסט על המחשב.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום אני בונה מערכת HTPC אז מה שעשיתי זה: לקחתי מארז שוכב ישן בצבע לבן שיפצתי אותו ממש עשיתי לו מהפך ממכוער ליפה עשיתי לו כל מיני דברים הוספתי למשל מאווררים צבע ועוד כמה שיפורים.. עכשיו הבעיה היא שניתקעתי ביגלל טיפשותי! אני סיימתי את כל השיפוצים במארז פיתאום אני ניזכר "אוליי הלוח לא יתאים לי למארז!!!" אז מדדתי את השטח של המארז כאילו את המקום של הלוח אם ויש ככה המידות גובה:27 עומק 32 בערך המידות האלה עכשיו הלוח אם שאני יביא הוא יתאים לי כאילו אני לא יודע איזה לוח אם אני יביא כאילו דגם ומידות השאלה היא אם בדרך כלל הלוחות אם היחסית חדישים ניכנסים למארזים ענתיקות כמו השוכבים... מה שאני יודע זה שבמארז ששיפצתי אין בו מאחור את החורים של היציאות של כל הלוח למשל יציאת מדפסת וכל זה…
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-