עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Electric Boom,

שלום, הדפסתי מדבקה (נייר מיוחד...) אני מעוניין להדביק אותה למארז אבל שלא תיהיה כל כך בולטת... חשבתי על חום אבל...יש רעיונות?

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  2. Started by ohadico,

שלום, יש לי ספק מיותר ורציתי לחבר למחשב עוד אחד מפני שאני רוצה להכניס עוד מאווררים ואין לי עוד יציאות של מאווררים אז רציתי לדעת איך אני עושה את זה כך שיצא יפה... הא כן רציתי עוד משהו יש לי מאוורר למעבד מיותר שצריך להתחבר ללוח אם ויש שם רק יציאה אחת לזה אז למישהו יש פיתרון שאני יוכל לחבר את זה למחשב אז אני ישמח מאוד.. תודה מראש, אוהד כהן.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by RubberDuck,

נתקלתי בכמה אתרים בחו"ל בצבע שנקרא Vinyl Dye שנועד במיוחד לצביעת פלסטיק ללא כל הכנה מראש(כלומר ללא פריימר) יש לו תכונה של יבוש מהיר והכי חשוב שהוא מתחבר לפלסטיק "נמס לתוכו". ככה הצביעה נראת ומחזיקה הרבה יותר טוב מספריי רגיל. מישהו מכיר היכן ניתן להשיג את זה בארץ? אני חיפשתי אבל ללא הצלחה. הנה קישור למה שאני מתכוון: http://www.plastikote.com/plastikote/auto/template.jsp?searchcode=RES&product=UltraVinyl

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by re5pect,

חברה מה נשמע יש לי שאלה קטנה... אני עובד על מדריך ואני רוצה לשאול אותכם מה הדרך הכי טובה, מדוייקת ושלא משאירה סימנים לעיקום פרספקס. אמרו לי שהכי טוב זה עם מייבש שער האם זה נכון? תמונות!: החץ מסמל את הכיוון של הפרספקס לאחר העיקום

• 36 תגובות
    • 4.3k צפיות
  5. Started by shmulikg,

לחבר שני ספקיי כח למחשב ... את היותר חזק לחבר ללוח אם ולבל השאר לחבר ספק יותר חלש ...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Asaf.Y,

שלום לכולם... היתה לי מקלדת יפה מאוד(כסופה) עד שנשרט הצבע..החלטתי לשייף ולצבוע מחדש...(ראו תמונות) - - - בשלב זה כבר החזרתי את הכפתורים למקומם לאחר שטיפה עם סבון - - - - - שייפתי עם נייר זכוכית הזה (מספר 120) - - שאלות: 1.אם איזה צבע לצבוע את המקלדת?? 2.מה דעתכם??

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. הכותרת אומרת הכל.. אני למעלה משעה מנסה למצוא דרף לפתוח את זה אבל זה פשוט תקוע חזק... המטרה שלי היא להוסיף שם לד אבל צריך לפתוח את זה קודם ואין לי את המכשיר המיוחד האם יש דרך ?

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  8. Started by shmulikg,

יש לי מאוורר שקיבלתי עם המחשב הוא מחובר לחוט שאני מחבר לספק כח לאיפה בספק שמכניסים לכוננים ... עכשיו אני שואל האם לכל מאוורר שאני אקנה יהיה כזה חיבור או שאני אצתרך להכניס בעצמי לחוטים של הספק ?

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  9. שלום לכולם אני רוצה ליבנות מד תמפרטורה דיגיטלי יש למישהו הסבר שירטוט מדריך לא מסובך

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Aviram,

אני רוצה לצבוע כונן CD. 1. איזה סוג ספריי צריך? 2. והאם כל מה שאני צריך לעשות זה להוציא את הפאנל, לנקות אותו, ולרסס?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. כמה עולה לשלוח את המעטפה עם הכסף? ותוך כמה זמן זה מגיע אליהם והם יוצרים איתי קשר?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. האם זה אפקט מראה? כי עשיתי את זה עם ספריי רגיל עשיתי 4 שכבות בלי לשייף כל שכבה...

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by Gosha,

שמתי לב שיש לי בלוח אם חיבור 3 פינים ל- System Fan. שתי שאלות: 1) האם יש מיקום מיוחד בשביל המאוורר עצמו (לדוגמה, ה-Cpu Fan צריך להיות על ההיטסינק של המעבד וה-Chipset Fan צריך להיות על ה...צ'יפסט)? 2) איזה חיבור אני מחבר ליציאת 3 פינים הזאתי? האם יש מאווררים מיוחדים והאם באותם מאווררים יש רב חיבור 3 פינים או גם חיבור מולקס? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  14. Started by maor5,

שלום לכולם! אני חדש חדש חדש דשדש במודינג אני קורא עכשיו מלא מדריכים בשביל זה הקיצר שאלה ששאלתי אותי הרבה זמן.... אם נגיד אני קונה קטודה זה מחמםם את המחשב???

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  15. יש לי מסך LCD של מחשב ניד של IBM לפי איזה שירטוטים אני מחבר אותו מישהו מהפורום עשה את זה ?

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  16. Started by ShowstoppeR,

היי מצאתי את האתר הזה. הם מוכרים לדים בכל הצבעים ומכל הסוגים במחירים פשוט מצחיקים והם גם עושים משלוחים לכל העולם ממש ממש בזול כדאי לבדוק: http://www.lsdiodes.com

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by PhP dUdE,

כי אני רוצה להוריד את הצבע מהדלת של המארז ואין לי כוח לשפייף אז חשבתי על מלטשת ציר,כמה שאלות העם זה משתלם? אני אוכל ללטש עם זה את הדלתות\גג מה שלא יהיה נכון?

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  18. Started by nir_ofer,

איפה אני יכול לקנות כבל לחיבור הUSB בקידמת המארז לחיבור בלוח האם???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by shloosh,

יש לי גיים בוי צבעוני רגיל. וחשבתי אולי אני יכול לעשות ממנו איזה פרויקט מודינג! מה דעתכם?? זה קשה?

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  20. Started by מישה,

קראתי כאן בפורום שניתן לקנות דרמל ב100-200 ש"ח מקומות שכדאי לחפש בהם - הום סנטר וACE הייתי בשבת ( שעברה האמת ) בACE והדרמל היחידי שיש בכל החנות עולה 500 ש"ח - עם הרבה חלקים ועוד כל מיני שטויות מה אתם אומרים ? עוד לא הצלחתי להגיע להום סנטר, נראה לכם ששם אני יכול למצוא משהו יותר הגיוני ?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by Electric Boom,

תראו אני התחלתי לבנות "בית תאורה" מלדים,ובמהלך העבודה שחקתי קצת עם לד,עכשיו להפעתי כעשיתי איתו מעגל(אם איזה שני בטריות לא משנה...)הוא האיר רק במצב אחד ??? האם יש חשיבות,לאיזה מתח אני מחבר כל צד של הלד,כלומר משנה אם הימני יהיה + או - (כמובן שהשמאלי יהיה בההתאם...)??? :-[או שאין חשיבות בדומה למאווררים וכו'...

• 12 תגובות
    • 936 צפיות
  22. Started by re5pect,

אחרי כל התהליך של בניית החלון. האם יש תחליף כלשהו לגומי?

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  23. Started by Gosha,

אני מתכנן את המודינג שלי כבר כמה ימים וקראתי בכמה מדריכים ליצירת אפקט בוהק (כמו מראה) וכתוב שם שצריך ספריי Premier. במדריך שקראתי צבעו את המארז בפריי שחור וה-Premier שהוא השתמש בו היה אפור. אני רוצה לצבוע את המארז באדום - איזה Premier אני צריך? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  24. שלום לכולם!! טוב אז ככה עוד מעט משפצים לנו את הבית והולך להיות לנו בלאגן.. אז החלתתי שזה זמן טוב לעשות משו עם המארז המכוער שלי אז יש לי כמה שאלות.. 1) אני רוצה כבלים מעוגלים שזוהרים כזה בחושך שהם מתחילים מהספק ולכל רכיבי המחשב (סידירום ארדיסק וכו') בבקשה תנו לי קישור למוצר הזה 2)מאיפה אני יכול להשיג ספרי כזה שאיתו צובעים את המארז?? בבקשה תנו לי קישור.. עם אתם יכולים.. 3) פרספקס.. ראיתי בזיגזג.. זה פרספקס למארז כן ,לא?? ועם לא אז מאיפה אפשאר להשיג לפי הגודל שאני קובע?? 4) ראיתי בזיגזג גם מאוררים..עם לדים בגודל של 80 מ'מ.. זה לא ניראה לי בא עם גריל.. אז מאיפה משיגים?? וזהו לבינתים..אתם יכולים בערך לראות לפי השאלות מה אני רוצה לעשות.. למארז שלי.. דרמל כבר יש לי.. ואני יעזר ב…

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  25. אז ככה מה צריך:מאוורר רגיל,לדים(יחוברו לכוח או ל f panel )דרמל או כל כלי קדיחה אחר.קודחים חורים במאוורר שמים את הלדים מדביקים אותם בדבק או במה שעולה בראש מפעילים וזהו. הערות:אני לא נישיתי את זה כך שה כנארה זאת אולי תיהיה אכזבה,מומלץ לבעלי לדים חזקים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.