עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by MODI,

אני עושה פרויקט קטן בחדר, בקיצור הפרוייקט יהיה שלושה פנסים שכל אחד יהיה בנוי מלד, כחול, ירוק ואדום. אז אני מחפש בקר בארץ שישלוט בלדים ושיחליפו צבעים. משהו כזה: http://cgi.ebay.ca/LED-Rainbow-Professional-RGB-LED-Effects-Controller-Kit_W0QQitemZ200359952668QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_2?hash=item2ea662411c&_trksid=p3911.c0.m14&_trkparms=65%3A12%7C66%3A2%7C39%3A1%7C72%3A1215%7C293%3A1%7C294%3A50 ניתן למצוא משהו כזה בארץ? עריכה: סליחה רציתי לפרסם את זה באלקטרוניקה ומודינג. אפשר להעביר?

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  2. ומה הדרך הכי טובה לצבוע מקלדת נורמלית פשוטה...?

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  3. יש לי מערכת פלטת DJ פיוניר 400 ומיקסר 400 הבעיה היא שאני עוזב לארה''ב והמערכת מתאימה רק לוולטים של אירופה( ישראל (230V)) (אין סוויץ' של הוולט) האם יש מכשיר שאני יוכל לקנות כדי להתאים את הוולטים שאני מקבל בתקע של ארה''ב ל230V שיתאים לפלטה? אשמח לפתרונות נוספים.

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  4. Started by albert13,

אני קונה השבוע לדים והייתי רוצה מדריך לאיך לחבר אותם ואיך הם עובדים בכללי תודה עוזרים

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  5. שלום לכולם... יש בידי אוזניות אל חוטיות מדגם לא הכי מוכר (עלו כ160 ש"ח) והם סבבה והכל...הייתי רוצה לשדרג אותם.. החלפתי את הרמקולים לרמקולים איכותיים אך הדבר לא שיפר את איכות הסאונד, מה שמביא אותי למסקנה שהמקלט כנראה לא מספיק איכותי (ולכן גם המחיר)... לכן: הייתי רוצה להחליף את המקלט למקלט יותר איכותי (או אולי גם את המשדר), אבל איפה אני קונה ואיך אני עושה וכו אני לא ממש יודע.. מי שיודע ומוכן להסביר אני חושב שיש סיכוי טוב שאני אבין (יש לי סבלנות ונסיון כזה או אחר בתחום)... תודה לעוזרים.. נ.ב: עדיף הערות בונות ולא מהסוג "לק תקנה ב 500-1000 שקל אוזניות..זה לא הכיוון שאני מחפש למרות שאני מודע אליו..

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  6. Started by or2077,

נמאס למהצבע חלודה-קקי או איך שזה לא נראה... שהספק שלי צבוע בו. לפחות ממה שרואים מבחוץ. אני רוצה לצבוע אותו עם איזה ספריי מתאים מה אני יכול לקנות.. הצבע שאני רוצה זה משהו מבריק לבן או כסוף. איזה צבע מתאים ואיפה אני יכול לקנות?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  7. תעזאו לי למצוא LCD מ5אינץ עד 8 אינץ למארז שלי עד 400 שקל ואם יש לכם מסך ואתם רוצים למכור אותו אז גם בסדר לא אכפת לי לקנות מחול רק מאתר מאובטח תודה

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  8. Started by eyalgross,

שלום לכולם בשבת התחלתי פרויקט מעניין של HTPC לקחתי מגבר + TUNER ישנים מאוד ( מהמחסן של סבא ) ופירקתי אותם לגורמים בתוחו אני מתכוון ליבנות את ה-HTPC ממחשב ישן שיש לי בצד עכשיו לשאלה : משהו יודע איך אני יכול לחבר את הרולר של ה-TUNER (זה שמחליף תחנות ) לשליטה על הסאונד במחשב ? זה בכלל אפשרי אשמח לשמוע כל סוג של עזרה נ.ב בהמשך אני יפרסם את כל תהליך הבניה זה אמור לצאת משהו משהו :-) יש המלצה לדרמל שפציפי (מהזולים יותר סטודנט אנוכי) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  9. Started by ProRules,

אפשר מדריך לחיבור נורות הLED לספק ו... +הנגדים?

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  10. Started by gor84,

שלום לכולם...מחפש מקדחי כוס למתכת.. כל מה שמצאתי ברשתות הגדולות (ACE הוםסנטר וכו'..) הייה רק לחומרים רכים כמו פלסטיק.. אני מעוני לקדוח במארז... תודה!

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  11. שלום חבר שלי נוסע לארה"ב לשבועיים ורציתי לדעת אם יש שם חנויות (ניו יורק או וושינגטון) בסגנון DX (כמובן שלא באותה כמות המלאי של המוצרים) אה וכם אשמח לחנות עם אתר כמובן שאוכל לראות מה יש להם אני יודע שיש שם B&H אבל זה לא אלקטרוניקה אלא מחחשביםוציוד מקצועי בעיקר מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  12. Started by Iko89,

חיברנו 12V DC למין שנאי וחיברנו לנורת קסנון .. תמונות מרהיבות.. גודל מלא של התמונה האחרונה: http://i35.tinypic.com/b5hdv9.jpg

13. Started by Ash Binary,

יש לי סוויצ' ישן שנדפק לו הספק כוח הפנימי. בתוך הקופסה יש את הלוח הגדול של הסויצ' עצמו ולוח קטן של הספק כוח. אל הספק כוח כתוב output 12V 1A 5V 2A כשאני מחבר את הסויצ' לספק של מחש הוא עובד. הוא גם עובד כשאני מחבר את החוט של ה 5V בלבד בלי ה 12V אם כך . . . לקחתי ספק כוח ג'נרי של מחשב (מהאלה הממש זולים) שבטבלת מתחים שלו כתוב 5VSB 3A. פירקתי מהמעגל שלו את כל הרכיבים של הספק הגדול והשארתי רק את אלה של ה 5VSB עכשו בצד של המתח גבוה יש רק טרנזיסטור אחד ולא 3 (מצאתי את ה PDF באינטרנט וזה טרנזיסטור NPN רגיל ולא מוספט) אז החלפתי לו לגוף קירור קטן יותר (לוחית אלומיניום בגודל 35X45 ממ) הספק המאולתר הזה עובד ונותן 5V. אבל אחריי כמה דקות עבוה אם הסוויצ' הגוף קירור של הטרנזיסטור חם בטמפ'…

14. יש לי עכבגר שהכבל שלו נהרס אבל יש לי עכבר אחר,אני יכול לתקן את זה אבל חשבתי שאם יש איזשהו רובוט או משהו יצירתי יותר שניתן לבנות בעזרת החיישנים במעגל וכ"ו..

15. Started by WiseOne,

מישהו יודע איך אני בודק את הטמפ שהבידוד של החוטי ליפוף יכולים להחזיק? ואיך לחשב איזה זרם מקסימאלי לתת ע"מ לא לחרוג מהטמפ? :

16. Started by psycho killer,

שלום לכולם אני בונה HTPC בתוך מארז של DVD ישן כרגע אני רק בשלב החיתוכים בפירוק הDVD חשבתי על המסך והשלט האם יש דרך כלשהיא לחבר אותם למחשב ?? בקרוב אני יעלה תמונות ויצטרך חוות דעת היכן למקם את המאווררים תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  17. Started by nir_ofer,

שלום חברים, אני רוצה לחבר ממיר של HOT לצפייה דרך מסך מחשב בעל חיבור VGA בלבד. חיפשתי קצת ומצאתי מתאמים כאלו: מכיון שהמתאם נראה כמו משהו מאד מאד פשוט, השאלה שלי היא האם יש אפשרות לבנות מתאם כזה לבד? במידה וכן, אני אשמח להסבר קצר.. תודה, ניר

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. אחרי כשנה לפחות שבה החלטתי שאתחיל את הHTPC, וניסיתי להבין איך אצליח לדחוף את כל הרכיבים לתוך מארז כל כך קטן, התקדמתי וסוף סוף הפרוייקט לקראת סיום. מפרט המערכת: Intel® Pentium® Processor E6300 (2M Cache, 2.80 GHz, 1066 MHz FSB) Gigabyte GA-73PVM-S2H OCZ DDR800 1GIGA *2 SAMSUNG F1 1TB IBM 180WATT נקווה שלא ישרף כמו כן, יש שלט ומקלדת משולבת TOUCH-PAD (בסגנון של מה שאני מוכר) שעובדים בתדר 2.4GHZ, וכמובן RF. (כשהפרוייקט יסתיים אצלם הכל ביחד, גם אותם) (מצטער מראש על איכות התמונות) המארז לפני תחילת העבודה המארז והחלקים המקוריים שהיו אמורים להכנס לבפנים התוכן המקורי של המארז הניסיון לתכנון המערכת כולל כונן DVD שלא הייתי בטוח מה הצורך בו, אבל חשבתי שיהיה אפשרי …

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  19. Started by Anonymics,

אני רוצה להכין מתאם מהממיר שלי למסך מחשב שלי.. הכניסה היחידה שלו זו הכניסה הרגילה שיש בכל מחשב אם אני לא טועה VGA יש לי חיבור vga עם פינים חשופים שהוצאתי מכרטיס מסך ועכשיו הבעיה היא רק לדעת איזה חוטים לחבר מהיחבור הזה לכבל של הממיר.. אם מישהו יכול להסביר לי אני ישמח..תודהה

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  20. Started by ofeky1,

אני יודע שהם פועלות על 3V אבל מה קורה אם אני מחבר לה 9V? פירקתי אחת מצורב DVD שהפעלתי אותה על 9V היא נתנה אור חזר ואחרי כמה זמן נחלש ועכשיו היא עובדת על אור חלש באופן קבוע

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  21. Started by Anonymics,

שלום..רציתי לדעת עם אתם מכירם מקום שאני יכול לקנות בו פלסטיק שקוף לפי המידות שליי..ועם כן מה המחירים של זה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by kodinover,

כמה אמפר נותנים סוללות AA ו AAA ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Kriz,

קצת תעוזה.. קצת פלייר.. התוצאות לפניכם :

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. רציתי לדעת לאיזה כיוון הדיודות שבירשותי מוליכות זרם אין שום סימון מצב א: או מצב ב?:

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  25. שמעו בנתי אחת לכחתי מיכל של מנורת לבה אמיתית שפכתי משמה את השמן ושמתי שמן חדש בבקבוק וודקה. השמן דרך אגב הוא שמן קנולה... אחרי זה המסתי את השעווה בכלי אחר על ידי כך ששברתי את המיכל לקחתי את השעווה שמתי בתוך קופסה כזו מברזל פשוט( קופסה של מקס ברנר מי שמכיר...) המסתי אותה כך שיש לי כמו מנורה על עף כזה משהוא פשוטף שמתי בול עץ ליד כזה(כמו ששמים בדקים או בפרגולות) כדי שהייה קונטרה לקופסה ואז כל הקופסה הייתה פשוט על המנורה והיא עמדה בעזרת הבול עץ. המסתי את הסליל ולקחתי אותו ושמתי בבקבוק וודקה... אחרי שהכל נמס שפכתי את השעווה לבקבוק וודקה ושמתי את הבקבוק כמו שהייה מונחת הקופסה עם השעווה... עכשיו כל השעווה נמסה בבקבוק הכל טוב ויפה אבל פעםםם בה יוצאת בועה קטנטנה ועולה ואז נישארת ל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים