אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם!! אני רוצה לבנות מן מערכת ניידת כזו שתפעל על בטריות שאני יוכל לחבר לזה את הנגן MP3 שלי ואוכל לקחת את זה איתי לכל מקום. למשל יש לי שני רמקולים אני רוצה לבנות להם מן מגבר כזה שמשתמש בבטריות (1.5V * 4) כדי שיוכלו לשמוע נורמלי, הרי בנגן MP3 שומעים נמוך שמחברים את הרמקולים לבד. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
היי יש לי חיישן IR ושלט לארדואינו. איך אני שולט על נניח לד\סרבו בעזרת השלט?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אממ אני צריך לדים אינפרא אדום מאיפה ניתן להשיג? לדים כאלה: http://www.radioshack.com/product/index.jsp?productId=2062565&cp תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום, ברשותי היה מחשב נייד מסוג Compac Presario 714EA שישרת אותי נאמנות במשך מספר שנים (רבות) שלפני שבועיים במהלך העבודה התחיל לעלות ריח של שרוף ומאז לא נדלק. מאחר שהיו לו בעיות רבות ומשונות (החל מסוללה שלא מחזיקה 2 דקות, כונן DVD שלא תמיד קורא דיסקים, הכפתור השמאלי של הפד לא תמיד נלחץ וכו') לא חשבתי בכלל לתקן אותו ופירקתי אותו לגורמים. כעת יש בשרשותי את הפנל של המסך וחשבתי שיהיה מגניב לגרום לו עבוד באמצעות כרטיס מסך רגיל ואם זה יקרה אני יחתוך את הצד של המארז וישתיל שם את הפנל הזה שיעבוד מספר חודשים (או אולי יותר) עד שישרף. מדובר בפנל הזה: http://www.displaze.com/PDF/LCD/AUO/B141XG03V2.pdf שהכן יש לו 2 חיבורים: 1. עם מספר רב של כבלים (צריך להיות 20) שנקרא במדריך בשם CN1 ו…
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
זה משהו שאני מת להכין כבר מלא זמן אבל אין לי שום מושג שבעולם על אלקטרוניקה... למי יש אולי מדריך להכנת צג שמראה טמפרטורה... ע"י מסך LCD קטן, חיישן טמפרטורה וכל המסביב... תודה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
לא מצאתי בדיוק איפה לכתוב אז כתבתי פה (אם יש צורך להעביר למקום אחר ) ברצוני להקליט שיחות שמנוהלות על קו הטלפון שלי האם יש דרך פשוטה על ידי בנית מעגל כמה שיותר פשוט שיתחבר לקו הטלפון ולשקע כניסה MIC OR LINE IN במחשב אפשר לMIC כי 1. הטלפון הוא מונו אם יש למישהו מעגל חשמלי כלשהו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
אני רוצה להדביק כד פלסטיק לקבר של סבתי המנוחה, ניסינו כבר להדביקו בעזרת סיליקון, אך ללא הצלחה. האם יש למישהו הצעה בעזרת מה אפשר להדביקו? תודה מראש, דני.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מחר קונה מההום סנטר את הדרמל של וולף עכשיו יש לי כמה שאלות: 1.) איך אני יודע איזה מהירות לקבוע למכשיר לחתוך דברים? לכל ראש יש את המהירות שלו? אם כן איפה אני יכול למצוא רשימה של כל ראש והמהירות המתאימה? 2.) האם לכל חומר יש מהירות משלו? (כגון: פרספקט, פח וכדומה..) 3.) אם אפשר טיפים מאנשים שעובדים עם הדרמל ביום יום ולמדו טיפים שישפרו את העבודה עם הדרמל (קראתי מדריכים כבר אבל תמיד טוב עוד ידע ) 4.) מישהו יודע במדויק את המספרים של הראשים שאני מקבל באריזה? 5.) האם מישהו יודע מה זה חבילה של פירזול? כאילו מה אני יכול לעשות עם זה? 6.) האם יש דבר כזה שאומר נגיד ככל שהמהירות גדולה יותר זה טוב יותר? או רע יותר? וככל שהמהירות קטנה יותר זה טוב יותר או רע יותר? תודה ר…
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
אהלן אני ידוע שואלים הרבה אבל חיפשתי ולא מצאתי תשובה מדויקת איזה נגדים אני צריך? אני הבנתי שצריך אחד בטור 75 אוהם אבל כמה לכל לד בנפרד וזה?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
אני מחפש בד אקוסטי שיוכל להשתיק כמה שאפשר את הסאונד של המאווררים במארז. בגדול אני מחפש בערך אורך של 1M, ראיתי בד אקוסטי שמוכרים בTMS, אבל אחרי בירור אין במלאי. אחרי חיפוש בגוגל ראיתי חברה שנקראת AcoustiPack שמוכרים בד אקוסטי, אבל אין משלוח לארץ. אשמח להמלצות ועזרה,
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כבר כמה חודשים מחפש אתרים שיתנו לי מידע על איך ליבנות מעגלים חשמליים רציניים (לא מנורה וסוללה ) , יותר רציני כמו לוחות של מגברים, אז מי שמכיר אתרים כאלה אז בבקשה חבר'ה זה ממש דחוך לי. תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
אני רוצה להכין מקלט אינפרא אדום אבל לא מצאתי מאריך ליציאה של ה-9 פינים. אולי אפשר במקום זה לחבר את המעגל ליציאה פראללית? אם כן איך? הנה אתר שאולי יכול לעזור לכם לתת לי תשובה: http://b.domaindlx.com/obaid/pport/parallel_port.asp
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איך להדפיס מדבקות למחשב הורדתי קובץ עם מדבקות אבל איך אני מדביק אותם מישוה יכול להסביר (אפשר לקנות?? איפה??)
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
איפה יש חנות שאני יכול לתת לה סכמה והיא תחזיר לי מעגל מודפס? תודה לעונים עדיפות לאיזור דרום
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
בניתי את מקלט האינפרא אדום שמתואר בדיון הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=73896.0 תודה על המדריך עזר לי מאוד, הסתבר שהלחמתי את ה vcc וה tx הפוך. עכשיו זה עובד יופי. אז כמו שאומרים, עם האוכל בא התאבון, חשבתי למה לא לעשות מוד לעכבר רגיל (PS2 לא אופטי) ולהפוך אותו לאלחוטי באמצעות אינפרא אדום. לפני שמישהו יקפוץ וישאל, למה? אז התשובה היא כי בא לי, אני לא משתגע על אלחוטי בגלי רדיו וגם יש לי איזה שלושה עכברים ספייר בבית אז זה יהיה מעניין. מישהו יכול לעזור? כמו כן, מצאתי דרך google את זה: http://jap.hu/electronic/infrared.html ואני מאוד מקווה שזה רלבנטי... יותר מדי טכני בשבילי. גם הרעיון של להוסיף לד למקלט נשמע מעניין: http://www.hwzone.co.il/community/index.…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני יודע נושא טחון מכל הכוונים אבל אני באמת צריך עזרה אני לא מוצא, לוח מטר על מטר עובי 1MM תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש אתרים טובים של מודינג + מדריכים לקבלת רעיון לפני התחלת המודינג.. מעוניין להתחיל מודינג ורוצה לקבל רעיונות. גם אלקטרוניקה וגם עיצוב. חיפשתי הרבה ולא מצאתי אתרים ממש טובים.. אם הנסיון שלכם אי בטו ח שאתם מכירים קצת יות טוב ממני! מחכה להמו אתרים ומדריכים..... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
שלום. הסתכלתי בגלריית המודינג וראיתי פאנל שאני לא ראיתי בחיים שלי זה היה אצל הגלרייה של גיורא והשאלה שלי אתם יכולים להגיד לי איך קוראים לפאנל.ומה המחיר של הפאנל. תודה נתנאל קורן הנה הקישור http://hwzone.co.il/gallery/displayimage-40-9.html זה הפנל הזוהר הוורוד
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
יש לי IR מובנה בלוח אם,מה ניתן לעשות עם זה?
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
טוב אז אני רוצה ליבנות את בקרת המאוררים הזות ובכול חנות דאני הולך אין שם את המוצרים איפה אני יכול להזמין הוא משהו כזה את המוצרים תירואה מה אני צריך מאורר 95 מל' לא משנה איזה אבל שיהי חזק שיוריד לפחות 3 4 מעלות+גריל בצבע כסף ועים יש רק שחור אז בלי גריל חמישה מפסקים תלת מצביים (on/off/on) עם שלוש רגליים. מפסק אחד דו מצבי (on/off) עם 3 רגליים. חמש דיודות (leds) דו-צבעיות. דיודה בצבע ירוק או כחול למפסק ראשי, בעלת רגלים של 2.1V כל אחת. תופסנים לדיודות או דיודות עם תופסן מובנה. נגדים. 11 X 1000 ohms בכל מתח וחמישה נגדים 33 ohms (3 watt). 10 דיודות חד כיווניות. חמישה מחברי מולקס זכר. מחבר מולקס נקבה. בערך 2 מטרים של חוטים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לשלב סוללת Lithium Ion בפרוייקט, יש לי צורך לדעת מה מצב הטעינה שלה (State of charge) וכמובן אפשרות להטעין אותה. אני כניראה אשתמש במודול הטענה מאייביי, והסוללה כוללת מעגל הגנה ככה שאין לי חשש, השאלה שלי היא האם אני יכול להשתמש בסוללה במקביל לטעינתה בלי לגרום נזק ? או שאני צריך לתכנן מעגל שידע לנתק את הסוללה ולחבר את מקור המתח בזמן חיבור טעינה ? בנוסף, למישהו יש ניסיון בזיהוי מצב הטעינה של סוללה ? כמה מדוייקת תהיה מדידת מתח פשוטה עם טבלת Look up להמרה (ברור שהמתח לא ליניארי למצב הטעינה) ?
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
משהו שיראה כמו שכונה אתם יודעים.. כול רעיון יתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
-