עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שלום, אולי אתם זוכרים את המוד הזה: בעקבות החום שהכרטיס פולט המאורר התחתון לא מחזיק שם, היה מחובר עם דבק חם.. אני לא רוצה לכער את הסינק עם סופר מרגים, יש רעיון איך לחבר? אגב רעננתי משחה טרמית היום לכל מי שיש כרטיס כמו שלי אל תעשו את זה !! סיוט!!! לא משנה זה הוריד לי 4 מעלות בלי המאורר חח תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  2. Started by K0sTa,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3998 אני רוצה משהו שלא נראה כל כך פשוט, קצת יותר יפה, לא יקר מידי ו-120 מ"מ אם מישהו יודע על דבר כזה שקיים שידבר ואני לא רוצה אחד שנדלק מאיר או משו רגיל **לא רלוונטי כבר, הזמנתי משו אחר. תנעלו

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  3. Started by guy124,

יש לי מנורה למחשב (ניאון בצבע כחול) אני מתכוון לאור הקר שכחתי איך קוראים לזה לא משנה בקיצור יש לי שם חיבור למפסק , חיבור לחשמל וגם חיבור שאני לא כל כך יודע מה הוא ואני צריך עזרה ! יש ציור של תו של מוזיקה ועליו כאילו אור ובצד של של המנורה יש גלגל שאפשר כאילו לכוון את העוצמה ! לדעתי זה אומר שהמנורה פועלת לפי מוזיקה אבל אני לא בטוח ואם כן אני לא יודע איך מחברים את זה אז תעזרו לי בבקשה ! תודה

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  4. יש לי בחוברת הסבר כזה ציור: עכשיו אני רוצה לדעת מה פירוש כל צירוף אותיות אני מניח ש-VCC זה החיובי (או אם למישהו יש ידע ויכול להגיד לי אפילו איזה צבע זה זה יעזור לי מאוד כי יש לי מקלט IR עם 5 כניסות בדיוק עם הצבעים לבן, אדום,ירוק ,צהוב ושחור (הארקה אני מניח)). אני מעוניין לבנות בלאסטר לשלט רחוק תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  5. במקרה נתקלתי בזה והתאהבתי,אחלה מאוורר לקדימה של מארז עם טקסט,אנימאציות,תמונות הניתנות להצגה עליו (בכחול כמובן). מישהו שמע על זה ובמקרה יודע היכן אפשר להשיג?

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  6. שלום קוראים לי מיכאל אני חדש כאן בפורום... החלטתי על לבנות מאחורי המסך של המחשב שלי תאורה חזקקה של לאדים כחולים ושהם יהבהבו לפי המוזיקה... ליפני זה קרראתי מללא בפורוום מה צצריך איך עושים את זה וועוד אבל עדין לא הבנתי כולכך... אז אני אני רוצה משהו כמו 25 לאדים חזקים שיהבהבו לפי המוזיקה (כרגע יש לי רק אחד בצבע כחול) בקיצור יש לי מיקלדת מפורקת שאני לא צריך אז חשבתי שיש שמה חלקים שמהם אני יכל ליבנות... את וכול זה אני רוצה שיתחבר דרך USB עכשיו זה אפשרי? או שיותר מידי לדים? בקשר לכלים ולהלחמה וכול זה זה לא בעיה בישבילי אני פשוט צריך עזרה איך ליבנות מה לחבר ולאן לחבר כי מאיפה יגיעו כול הפקודות למנורות? והנה התמונה של החתיכה הזאת מהמיקלדת...

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  7. Started by ofeky1,

שלום! יש לי את המארז Sunbeam Samurai SILVER! והחלטתי שאני רוצה לקשט אותו ולצבוע חלקים ממנו בצבע שחור ונראה לי שהכי כראי זה לרסס צבע עם ספריי או פיסטולט אז אני רוצה לדעת באיזה סוג של צבע הכי כדאי להשתמש מבחינת איכות לאורך זמן?(אני לא רוצה שהצבע ידהה או יתקלף) כמה שכבות של צבע מומלץ לרסס? ובגלל שאני לא יכול שניה בלי מחשב אני רוצה לחבר אותו מחוץ למארז ולעניין הזה אני צריך כמה עצות כדי לא להרוס את החלקים! אם כדאי לשים את הלוח אם על חומר מסוים? ואם אין סכנה לשבירה של הכרטיס מסך בגלל שלא תהיה לו התמיכה של המארז והוא גדול וכבד (8800GTS) תודה מראש ofeky1

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  8. Started by itaysk,

שלום לכולם, קניתי מאוורר קטן לכרטיס מסך, עלה לי 10 שק בא.אבן .. בקיצור יש לי כמה שאלות לפני שאני מחבר אותו. 1. הקונקטור - הוא בא עם קונקטור של 4 פינים.. משו מוזר כזה ויש לו 3 חוטים, יש לי קונקטור נורמלי מהמאוורר הקודם אבל איך אני מחבר אותו? 2. חשמל - המאוורר הקודם התחבר לכ. מסך, על המאוורר הזה רשום 12V 0.15A , אני צריך להתעסק עם נגדים או משו או שפשוט לחבר וזהו? 3. לאן לחבר? לספק\ללוח\לכ.מסך? ניסיתי לצלם את הקונקטור הזה אבל המצלמה לא הצליחה לעשות עליו פוקוס.. (A80! לעזאזל) אז הה מה שיצא.. תמונה 1 תמונה 2 מקווה שתבינו משו..אם לא ברור תגידו אני יצייר או משו תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  9. Started by No-Limits,

עוד אף פעם לא בניתי חלון אבל אני מתכוון לבנות עכשיו עכשיו יש לי שאלה אני רוצה לעשות חלון בצורת ריבוע ואני רוצה לחבר אותו עם ברגים (פרספקס) עכשיו כאשר אני אחבר את הפרספקס עם הפח (דלת המארז, צדדי) יש הפרש גבהים ולא הבנתי איך עושים שלא יהיה http://www.pc-spot.co.il/gallery/displayimage.php?album=26&pos=0 ראיתי את זה ואני לא מבין...

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  10. אז ככה : יש לי בערך 200$ אם לא יותר לקנות מ eBay.com דברים למחשב חשבתי בהתחלה מארז אבל הרבה תלוי שמה ב Shipping אם רשום Worldwide או Asia\Europe אם אפשר בבקשה תמליצו לי משהו שיש שמה בתודה איתי

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  11. קודם כל תודה רבה על כל עזרה שתינתן אני חדש פה ואני רוצה לנסות משהו נעזרתי במדיך לLCD שיש באתר וחיברתי תצוגה למחשב והיא פועלת והכל טוב ויפה עכשיו יש לי לוח אם תומך SLI עם שני כרטיסי GEFORCE 6600GT ובדרייבר של הכרטיסים אני יכול לראות את הטמפ של כל אחת מהליבות שלי בטח כבר הבנתם שהשאלה שלי היא האם ישנה תוכנה או דרך כלשהיא להציג את המידע הזה את הטמפ של הליבות מהדרייבר על הLCD תודה שוב לכל מי שיכול לעזור

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by Orsolomon,

למחוק טעות בפורום

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  13. איפה אפשר למצוא צבעים שזוהרים בחושך או רגישים לUV?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  14. Started by KiDi,

איך הלוח אם הזה מתפקד בOC? אני רוצה לעשות OC קל למערכת: E6300 / E4300 לא החלטתי עדיין איזה אחד מהם ABIT IB9 GSKILL 2GB 667MHZ CL5 RAEDON X1950P מה הייתם ממליצים? לכמה אני יכול להגיע בלי שום סיכון לרכיבים? הייתם מחליפים משהו?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  15. Started by tulicooli,

יש הרבה בפורום שקשה להם באנגלית אז אולי נקח כל כמה זמן ניקח עבודות bit-tech ונתרגם אותם ונרשום בסוף שזה העבודות שלהם והכל אבל לא נעשה את זה בפורום אלה באתר שזה ישאר לאורך זמן ושלא יהיה צריך לחפש את זה!!! אני יכול לעזור לתרגם אם תרצו

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  16. Started by Saari,

כותרת. פשוט לא מצאתי בזאפ קט' לזה, אשמח אם מישהו יגיד לי לאיזה קט' זה שייך. (כאילו אחרי כלי עבודה...).

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  17. Started by HeDesXs,

אני רוצה לעשות את המארז שלי תותח כמו זה אז עם מה אני יכול לעשות כזה ואיך אפשר לשים כמה מאווררים ואיך עושים את הזכוכית?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  18. היי, עלה במוחי רעיון,אולי נעשה תרד כזה ישיהיו בו מדריכים של מודינג מקוריים שלכם,לא משהו מוכר או שראו,משהו שאתם הכנתם!!! לדעתי דבר כזה יכול לתרום הרבה למודינג בישראל!!! מקסימום זה לא יצא לפועל,לא סוף העולם...

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  19. Started by ras81,

שלום שמעתי מחשמלאי שעובד אצלנו שזה לא טוב לקבץ את חוטי החשמל במארז בעזרת איזוליר בנד כי זה יכול ליצור השלכות בלה בלה בלה (די שיגע לי תשכל אם כל מיני ביטויים) השאלה שלי בעצם מה אתם אומרים כי יש פה כמה מומחים בינכם שעושים את זה לא מעט זמן. האם כדאי עם איזוליר בנד או שיש משהו אחר (אני לא הולך לקנות סליבינג כי אין לי כוח לפרק מולקסים ימים ולילות) תודה

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  20. Started by MoAv,

לעבודת מודינג למגבר אוזניות אני זקוק לאיש מקצועי שיש לו את הכלים ואת היכולת להלחים שני דברים: Opamp מתצורת SOIC למחבר DIP וקבל קטן ללוח מיניאטורי. העבודה להלחמת הקבל כוללת גם הוצאת קבל קיים ובעלת סיכון להריסה של המגבר וזאת הסיבה למה אני דורש איש מקצועי שעשה הלחמות מיניאטוריות בעבר ומספיק מיומן. העבודה בתשלום כמובן, ועדיפות לאיזור חיפה או באר שבע. יום טוב לכולם

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  21. Started by aviran_n,

יש לי את ה http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=ALD-V02&other_title=+ALD-V02+Aerogate%20II ורציתי לדעת אם הוא מסוגל להחזיק בכל ערוץ 2 כאלה: http://www.thermaltake.com/2005/dcfans/led/thunderblade120.htm או שזה יסכן אותו..? תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 720 צפיות
  22. Started by roilevi,

אני מחפש לקנות ערכת פיתוח למיקרו מעבד , אני צריך שלבקר יהיה שעון פנימי שלא מתאפס בניתוק מהחשמל ..... למשהו יש מושג איפה אפשר לקנות משהו כזה?? או אם יש דבר כזה?? תודה

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  23. Started by ye_3333,

אז ככה חברה בעיקרון השקעתי המון כסף בשביל המערכת מחשב שייש לי.. אבל פשוט נהייה לי חשק לאיזה שיפור במארז שלי xaser 3 super tower v2000d חוץ ממאווררים מוארים מה כבר אני יכול לעשות שיגרום לזרימת אווירר אולי יותר טובה ובכלל לגורם למחשב שלי להיראות יותר טוב חחח והחוטים אצלי כבר מסודרים ממזמןם...

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  24. לחתוך ת'צהוב באמצע ולהתנהג כרגיל?או שזה יפגע במכשיר אם הוא מקבל רק חלק מהזרם??? עריכה: צריך בבקשה תשובה בזמן הקרבו: א.אני חייב לגמור עם זה עוד היום!(נראה לי אני אשאר ער עד הבוקר עם כל ההתקנות) ב.לא מצאתי בחיפוש כאן שום דבר

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  25. Started by ballerum,

מישהו מכיר איזשהי חנות אלקטרוניקה באינטרנט בארץ שמוכרת טרנזיסטורים קבלים וכל מיני דברים דומים

• 2 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.