אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3998 אני רוצה משהו שלא נראה כל כך פשוט, קצת יותר יפה, לא יקר מידי ו-120 מ"מ אם מישהו יודע על דבר כזה שקיים שידבר ואני לא רוצה אחד שנדלק מאיר או משו רגיל **לא רלוונטי כבר, הזמנתי משו אחר. תנעלו
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש הרבה בפורום שקשה להם באנגלית אז אולי נקח כל כמה זמן ניקח עבודות bit-tech ונתרגם אותם ונרשום בסוף שזה העבודות שלהם והכל אבל לא נעשה את זה בפורום אלה באתר שזה ישאר לאורך זמן ושלא יהיה צריך לחפש את זה!!! אני יכול לעזור לתרגם אם תרצו
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מחפש חנות ללדים ושאר האביזרים הנחוצים להרכבת תאורה באיזור ראשל"צ מה שקרוב יותר טוב יותר.. אך אין בעיה עם איזור ת"א.. תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
היי חבר'ה! שמעו כבר עשיתי שבלונה של להבות אבל נשאר לי רק לקנות ספריי. אני חשבתי ללכת על אדום ולצבוע הכל רגיל באדום כי זו פעם ראשונה שאני עושה מודינג כלשהו למחשב. ראיתי שמישהו פה כתב שעושים פס מכל צבע ואז זה יוצא טוב, אבל לא ממש הבנתי מה אני צריך לעשות בעת הצביעה... אני אודה לכם אם תדריכו אותי איך לצבוע ב-2 או 3 צבעים (אדום וכתום או אדום,כתום וצהוב). תודה מראש לכל העוזרים/ות
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי פאלם M500 אני לא יודע אם זה אפשרי גם בדגם הזה, אני רוצה להשתמש בו בשביל להציג במסך שלו טמפרטורה וכד', איך אני עושה את זה הורדתי את כל מה שרשום באתר של PALM ORB אבל אני לא יודע איך להשתמש בזה מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אני כרגע ניצב בצומת דרכים קטנה אני צריך להכין מאריכים קטנים בשביל כל הכבלים שלי בספק ויש לי 2 אופציות 1. לקנות מאריכים ולקצר אותם (מחייב הלחמה מחדש) 2. לקנות חלקים ולהכין מאריכים לבד אופציה 1 יותר יותר משתלמת השאלה היא האם ההלחמה מחדש של החוטים תפגע בהולכה של החשמל
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, יש לי 3 רמקולים כאלה של מערכת ורציתי לעשות מאחד מהם סאב וופר(אני לא בטוח בשם של זה)כדי שתוכלו להסביר לי אני רוצה לעשות מהרמקול את הדבר הזה שמשמיע רק בום בום בום בלי קול,אתם בטח חושבים שאני :screwy: אבל זה מאוד נחמד כי אני אוהב טראנסים וזה נשמע יותר טוב שיש אחד שכל הזמן עושה לך בום ברקע!! תודה ומקווה שתבינו ולא תהרגו אותי! חחח NiGhT-FiRe
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
זה לא בדיוק מסך. אני לא יודע איך קרואים לזה. מצאתי את זה על פאנל של מחשב ישן. זה מתחבר לכפתור שנקרא turbo. אפשר לעשות עם זה משהו? (חוץ מלזרוק לפח..). אולי זה יכול להראות טמפ'?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
עוד אף פעם לא בניתי חלון אבל אני מתכוון לבנות עכשיו עכשיו יש לי שאלה אני רוצה לעשות חלון בצורת ריבוע ואני רוצה לחבר אותו עם ברגים (פרספקס) עכשיו כאשר אני אחבר את הפרספקס עם הפח (דלת המארז, צדדי) יש הפרש גבהים ולא הבנתי איך עושים שלא יהיה http://www.pc-spot.co.il/gallery/displayimage.php?album=26&pos=0 ראיתי את זה ואני לא מבין...
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
טוב אז ככה במהלך חיפושיבגולל אחר משהו נתקלתי בדבר הזה: http://raysbeambots.solarbotics.net/walker.htm ונדלקתי עליו, אז אני רוצה לבנות אחד דומה אבל אני צריך למצוא מנוע קטן (שניים לייתר דיוק- אחד קדמי והשני אחורי). מאיפה אני יכול להשיג אחד כזה? ד"א בלינק שהבאתי יש גם סירטונים מגניסים על איך שהוא הולך... ועוד משהו, אל תגידו לי להסתכל בפורייקט פיניקס כי הוא לא עזר לי (הוא ענק מדי..)
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אבא שלי יכול להשיג לי מהעבודה מאוורר בגודל 20CM (בערך כמו מאוורר חדר). אני מתכנן לחתוך תצד של המארז ולשים אותו מבחוץ למארז ולשים רשת (ככה שהמנוע שלו יהיה בחוץ למרות שהוא ממש קטן). והוא יהיה מחובר לחשמל.. יש למישהו דרך שאפשר לחבר למארז או לספק?
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
כמה שאלות 1.יש לי פרספקס ואני רוצה לעשות בו עיגול למאוורר אבל אני רוצה גימור טוב עם איזה מכשיר אני עושה את זה ומשהו שאני יכול להשיג לא משהו תעשייתי 2.אני רוצה לעשות ספק כוח שקוף ואני רוצה לדעת עם אני מחבר את החתיכות פרספקס בשביל שיהיו ככה http://images.bit-tech.net/content_images/2007/09/building_a_modular_psu/19_large.jpg 3. איך אני עושה שהלדים שאני מרכיב ידלקו ויכבו לפי באסים של מוזיקה הנה וידאו: http://www.youtube.com/watch?v=1edhd...eature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=oW5LrdhKDds&feature=related
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום! יש לי את המארז Sunbeam Samurai SILVER! והחלטתי שאני רוצה לקשט אותו ולצבוע חלקים ממנו בצבע שחור ונראה לי שהכי כראי זה לרסס צבע עם ספריי או פיסטולט אז אני רוצה לדעת באיזה סוג של צבע הכי כדאי להשתמש מבחינת איכות לאורך זמן?(אני לא רוצה שהצבע ידהה או יתקלף) כמה שכבות של צבע מומלץ לרסס? ובגלל שאני לא יכול שניה בלי מחשב אני רוצה לחבר אותו מחוץ למארז ולעניין הזה אני צריך כמה עצות כדי לא להרוס את החלקים! אם כדאי לשים את הלוח אם על חומר מסוים? ואם אין סכנה לשבירה של הכרטיס מסך בגלל שלא תהיה לו התמיכה של המארז והוא גדול וכבד (8800GTS) תודה מראש ofeky1
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
האם מישהו יודע\מכיר מדריך איך להמיר אקדח של מגאסון שיעבוד עם המחשב? אני יודע שיש לגויסטיקים של PS אז אולי גם לזה יש פתרון. אם למישהו יש מדריך אפילו לגויסטיק של מגאסון זה גם טוב. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום . יש לי מארז נקי הוצאתי ממנו את כל הרכיבים כדי שלא יהיו תטעויות על מוד אחר שעשיתי והלוח אם נהרס . עכשיו יש לי משו כמו 4 מאווררים גדולים ( לא יודע גדלים אבל הסטנדרד ) . יש לי קטודה בצבע כחול . אני הולך עם מקדח כוס לעשות מיספר חורים כניראה בגדול 120 ממ הרבה כאלה וליסגור עם לוח אחד גדול עם 4 ניטים השאלה שלי היא איך אני יכול לעשות לוח בקרה ל 4 המאוורירם ולקטודה . המאווררים הם בלי החוט חיבור לספק כוח רק אדום שחור ( -+ ) אני רוצה משו פשוט תודה מראש .@
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי 3 לדים של מאוורר, חיברתי אחד אדום דרך הUSB (הוצאתי את ה+ וה- מהכבל והשארתי בצד אחד את הכניסת USB למחשב ) ונדמה לי ששרפתי אותה כמה V צריך ללד? בUSB יוצא 5..זה יותר מידיי?
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום שמעתי מחשמלאי שעובד אצלנו שזה לא טוב לקבץ את חוטי החשמל במארז בעזרת איזוליר בנד כי זה יכול ליצור השלכות בלה בלה בלה (די שיגע לי תשכל אם כל מיני ביטויים) השאלה שלי בעצם מה אתם אומרים כי יש פה כמה מומחים בינכם שעושים את זה לא מעט זמן. האם כדאי עם איזוליר בנד או שיש משהו אחר (אני לא הולך לקנות סליבינג כי אין לי כוח לפרק מולקסים ימים ולילות) תודה
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני בונה עכשיו את המעגל הזה http://www.aaroncake.net/circuits/chaser.htm זה פרויקט ליום שני ויש לי שאלה הרכיב U1 בשרטוט מופיע כמו 2 חלקים (A ו B) אבל זה בעצם רכיב אחד אז איך אני שם אותו בתוכנת ה CIRCUIT MAKER?? בתוכנה הרכיב הזה (4011 בחיפוש) מופיע כשער בודד! אז אני תריך לשים 2??
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מאוורר קטן לכרטיס מסך, עלה לי 10 שק בא.אבן .. בקיצור יש לי כמה שאלות לפני שאני מחבר אותו. 1. הקונקטור - הוא בא עם קונקטור של 4 פינים.. משו מוזר כזה ויש לו 3 חוטים, יש לי קונקטור נורמלי מהמאוורר הקודם אבל איך אני מחבר אותו? 2. חשמל - המאוורר הקודם התחבר לכ. מסך, על המאוורר הזה רשום 12V 0.15A , אני צריך להתעסק עם נגדים או משו או שפשוט לחבר וזהו? 3. לאן לחבר? לספק\ללוח\לכ.מסך? ניסיתי לצלם את הקונקטור הזה אבל המצלמה לא הצליחה לעשות עליו פוקוס.. (A80! לעזאזל) אז הה מה שיצא.. תמונה 1 תמונה 2 מקווה שתבינו משו..אם לא ברור תגידו אני יצייר או משו תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום חברס עקב בעיה מעצמבנת שיש לי עם ה RIO NITRUS שלי החלטתי שאני צריך עוד מקור כוח חוץ מהסוללה הפנימית ועכשיו לשאלה איך אני לוקח 4 סוללות מחבר אותן בטור ודואג שהם יוציאו 5.4V ב 2 אמפר(זרם ישר) תודה
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הקטודה הגיעה בתוך שרוול פלסטיק שמקיף אותה, לצערי מחוסר מקום נאלצתי להוריד לה את ה"ראש" שבקצה אחד, הקטודה עדיין בתוך השרוול עצמו ולא יוצאת ממנו החוצה, אבל הוא פתוח בצד אחד. מה הסיכון בהשארת הקטודה במצב הזה, ויותר טוב, למה בכלל משמש השרוול, בשביל מה הוא שם... :\ תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מישהו מכיר איזשהי חנות אלקטרוניקה באינטרנט בארץ שמוכרת טרנזיסטורים קבלים וכל מיני דברים דומים
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי בלוח אם יציאה שרשום עליה ir connector אני הבנתי שאמורים לחבר אליהה איזה כבל שבקצה השני שלו יש עינית אינפרה..... השאלה שלי היא עם משהו יודע איפה קונים איזה פאנל או אפילו קיט לבנייה של העינית הזאת (בבקשה לא לשלוח לי את המדריך להכנת מקלט אינפרה שמתחבר ליציאה שמאחורי המחשב..) תודה לכול מי שמגיב!!!
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי מנורה למחשב (ניאון בצבע כחול) אני מתכוון לאור הקר שכחתי איך קוראים לזה לא משנה בקיצור יש לי שם חיבור למפסק , חיבור לחשמל וגם חיבור שאני לא כל כך יודע מה הוא ואני צריך עזרה ! יש ציור של תו של מוזיקה ועליו כאילו אור ובצד של של המנורה יש גלגל שאפשר כאילו לכוון את העוצמה ! לדעתי זה אומר שהמנורה פועלת לפי מוזיקה אבל אני לא בטוח ואם כן אני לא יודע איך מחברים את זה אז תעזרו לי בבקשה ! תודה
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
החלטתי לנסות לבנות מארז קטן..מחשב למשחקים לילדה קטנה.. לבצוע עם ספרי יהיה טוב? אני מתכוון לצבוע את כולו בוורוד ולהדביק עליו כל מיני מדבקות של דמויות מצוירות עכשיו הספק עושה לי בעיה בגלל שהוא גדול מדי, החלטתי לפרק אותו והכניס אותו למארז ללא הקופסא שלו, הוא משתלב די טוב בלי הקופסא, השאלה שלי האם זה בסדר? (מחשב שלא יעבור שידרוגים, או פתיחה שלו, אולי פעם ב100 שנה) והאם המאוורר שהיה בתוך הקופסא נחוץ גם עכשיו כשהספק בתוך המארז ללא קופסא? האוויר יספיק לו כדי לקרר עצמו? וד"א גם עשיתי חלון למארז ובתוך המארז מתכוון לדחוף איזה 4-5 לדים, זה יספיק? ורמקול נחמד קטן, ומספק שיכבה וידליק את הלדים.
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-