עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by tulicooli,

ילד אחד רוצה שאני יחתוך לו את המארז!!! ואני לא יודע כמה כסף לקחת ממנו אני רוצה שלו יהיה שווה ולי יהיה שווה... כל דיסקית עולה 2.25 ש"ח ולמארז זה בערך 2-3 דיסקיות ועוד השירות כמה??

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  2. Started by Orsolomon,

למחוק טעות בפורום

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  3. Started by Demp,

שלום, יש ברשותי מתאם SPDIF ללוח של GIGABYTE, יש לי HTPC עם לוח EPOX ישן נושן (מ2003-4) הפינים אצלו לא מתאימים לחיבור על הלוח של EPOX ואין להשיג את המתאם שמתאים ללוח שלי. הדבר היחידי ששונה בין המתאם הזה לEPOX הוא מערך הפינים בחיבור להלן תמונות: אני צריך לשנות את זה למערך הבא: שורה ראשונה: חור חור חור שורה שניה: חור מלא חור יענו ככה: || | | זה אפשרי לעשות דבר כזה (והאם דבר כזה יתאים ללוח)? בחנות מחשבים ליד הבית שאלתי כבר ואמרו לי שזה לא משנה של איזה חברה המתאם, זה אמור להתאים לכל לוח כל עוד זה אותו חיבור. אם זה אפשרי, איך אפשר לעשות את זה ואיזה פין להתאים לאן? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  4. קודם כל תודה רבה על כל עזרה שתינתן אני חדש פה ואני רוצה לנסות משהו נעזרתי במדיך לLCD שיש באתר וחיברתי תצוגה למחשב והיא פועלת והכל טוב ויפה עכשיו יש לי לוח אם תומך SLI עם שני כרטיסי GEFORCE 6600GT ובדרייבר של הכרטיסים אני יכול לראות את הטמפ של כל אחת מהליבות שלי בטח כבר הבנתם שהשאלה שלי היא האם ישנה תוכנה או דרך כלשהיא להציג את המידע הזה את הטמפ של הליבות מהדרייבר על הLCD תודה שוב לכל מי שיכול לעזור

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  5. אוקיי אני מתכוון להתחיל בקרוב פרויקט מודינג ראשון. עכשיו קניתי חבילה של לדים וקתודה Thermaltake Neon Light RGB http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23412 עכשיו אני רוצה לדעת איך אני בדיוק מחבר אותם אין לי בדיוק ניסיון באלקטרוניקה חוץ מפעם שהיית בקרן קרב אבל עבר הרבה מאז חח..

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  6. במקרה נתקלתי בזה והתאהבתי,אחלה מאוורר לקדימה של מארז עם טקסט,אנימאציות,תמונות הניתנות להצגה עליו (בכחול כמובן). מישהו שמע על זה ובמקרה יודע היכן אפשר להשיג?

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  7. לחתוך ת'צהוב באמצע ולהתנהג כרגיל?או שזה יפגע במכשיר אם הוא מקבל רק חלק מהזרם??? עריכה: צריך בבקשה תשובה בזמן הקרבו: א.אני חייב לגמור עם זה עוד היום!(נראה לי אני אשאר ער עד הבוקר עם כל ההתקנות) ב.לא מצאתי בחיפוש כאן שום דבר

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  8. Started by or0126,

היום אבא שלי היה בהום סנטר ולפני כמה ימים אמרתי לו שנגמרו לי הדיסקיות ועם הוא יהיה בהום סנטר שיתקשר אלי ואני יגיד לו מה לקנות בקיצור הוא לא התקשר והמוכר בדביל נתן לו ראשי שיוף 541 (דרך העתיפה זה נראה כמו המון דיסקיות אז אבא שלי לא שם לב) הם נראים לי מאד גדולים מגושמים ושקשה לשלוט בהם מה אני יכול לעשות איתם?

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  9. Started by sagi_10,

שלום לכולם. אני מתכנן עכשיו משהו דיי פרוע למחשב שלי...אני לא אגלה לכם יותר מדי...רק שיהיה מעורב בו ליזר ירוק 50MW 8) . אני קראתי בפורומים בחול שבטריות איכותיות וחזקות יכולות לתת הבדל של שמים וארץ בליזרים... ולכן אני מחפש המלצה לבטריות נטענות איכתויות בתקציב של עד 100 שח ללא מטען ! אני זקוק רק לזוג בטריות אבל גם 4 יכול להיות נחמד ! נ.ב אני קראתי בפורומים בחול שה- Energizer e2 Lithium הם בטריות מעולות ! מה אתם אמורים עליהם ?

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  10. Started by HypertreXx,

איך תפסתם את הפלסטיק הזה שהוא לא יזוז בזמן שקדחתם ? ועוד משהו.. הכבלים שמחברים איתם.. כמה הם עולים ? וכמה עולים הסוויצ'ים גם ? ( בערך כמובן )

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  11. השגתי מאוור גדול וקטלני עכשיו איך אני מחבר אותו לספק שלי (זהו מאוורר שמקרר ארונות חשמל ממוחשבים) *במידה ואני צריך לשנות חיבור תדריכו אותי איך עושים זאת.... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  12. שלום, אולי אתם זוכרים את המוד הזה: בעקבות החום שהכרטיס פולט המאורר התחתון לא מחזיק שם, היה מחובר עם דבק חם.. אני לא רוצה לכער את הסינק עם סופר מרגים, יש רעיון איך לחבר? אגב רעננתי משחה טרמית היום לכל מי שיש כרטיס כמו שלי אל תעשו את זה !! סיוט!!! לא משנה זה הוריד לי 4 מעלות בלי המאורר חח תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by SAgent007,

משהו יודע אם רגליות המארז של Sunbeam יתאימו למארז Z-Alien PC Gaming Server Silver ?

14. Started by IG,

אני רוצה לחבר ניאון במחשב שלי, ורציתי לדעת איך אני עושה את זה: יש לי אפשרות לחבר אותו ישר לספק או שאני צריך לארגן איזה חיבור מיוחד?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  15. יש לי פרספקס ואני צריך להאיר אותו עם לדים אבל אני צריך לחרוט בו בשביל זה.. עם מה לחרוט?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  16. Started by yuval1101,

היי, נכון יש קיטים של קתודות שמגיעות עם שנאים שאפשר לחבר אליהם 2 קתודות, ואז לשלוט על כיבוי/הפעלה, אז אני יכול לחבר קתודה של 30cm לשנאי שהגיע אליי עם קתודה של 10cm, נכון? שניהם מקבלים 12V, נכון?!?!? תודה

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  17. שלום , קראתי ת'מדריך על חיתוך חלון אבל הוא לא ממש מובן כל הגומי H הזה וכל השיט הזה חח לא מדבר אלי S: דברו איתי צעד צעד ממה כדי להתחיל בכלל.. איזה כלי אני צריך ? ואם ונגיד לקחתי דיסקיט .. זה לא יעקם לי את הפח ?

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  18. Started by asaf_a,

תקשיבו אחים אני רוצה לקנות מארז ואני לא יודע כל כך איך מעבירים את הדברים נגיד מהמארז הישן לחדש את הכרטי מסך ואל אני יודע אב את הלוח אם זה קשה אזאולי יש למישהו מדריך? וגם אני רוצה לקנות פאנל ששולט על המאוורים ואין לי מושג איך לחבר אז בבקשה תביאו לי מדריך או משהו תודה מראש

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  19. ערב טוב , קניתי מחשב חדש לאחי ...עכשיו הוא רוצה תאורה למארז אז קניתי לו את הגוף הזה : http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=569 לפי מה שהבנתי מהמוכר כל מה שצריך זה לחבר אותו ליציאה של הספק כח (כמו חיבור של דיסק קשיח וכו'..) הבעייה היא כשפתחתי את הקופסא ראיתי להפתעתי שיש כמה חיבורים וגם קופסאת מפצל ל-2 גופים ... אני נואשת ... ניסיתי לחבר ככה רק את החיבור שאמור להגיע לספק אבל זה לא עובד . למישהו כאן אולי יש ניסיון עם גוף התאורה הזה ?? הבעייה שקניתי את המחשב את המחשב ליד הבית ואת הגוף בראשון כשהייתי שם במקרה וזה בעייה בשבילי לחזור לשם עכשיו בגלל המרחק . ויש לי אח קטן שחופר ...

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  20. קניתי מארז שחור אבל הסידי שלי והצורב לבנים (מהמארז הישן) איך אני צובע אותם?

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  21. Started by Big_Guy7,

אני רוצה לקנות בקרוב לוח בקרה כזה למאווררים.. לא משהו יקר מדי אבל משהו טוב. אז מצאתי ת'אחד הזה: http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=X-controler&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=140 ורציתי לדעת כמה דברים: 1) איפה הוא מתחבר? 2) הוא יכול לשלוט גם על המאווררים הכי פשוטים (אלה שיש להם רק חיבור לספק ואין להם חיבור לבקרת מאוורר)? תודה על העזרה, גיא!

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  22. יש לי בחוברת הסבר כזה ציור: עכשיו אני רוצה לדעת מה פירוש כל צירוף אותיות אני מניח ש-VCC זה החיובי (או אם למישהו יש ידע ויכול להגיד לי אפילו איזה צבע זה זה יעזור לי מאוד כי יש לי מקלט IR עם 5 כניסות בדיוק עם הצבעים לבן, אדום,ירוק ,צהוב ושחור (הארקה אני מניח)). אני מעוניין לבנות בלאסטר לשלט רחוק תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  23. Started by nir_ofer,

אני רוצה לחבר למחשב מסך כמו שמתואר במדריך: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=lcdguide5 יש לי יציאה נוספת בכרטיס מסך ואני רוצה לדעת האם אתם חושבים שהמסך הזה יצאים: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=32826&item=5775574030&rd=1&ssPageName=WDVW או על זה: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=7975306495&category=38650#ShippingPayment או זה? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=7975306872&category=38650 בקיצור על איזה ללכת??? איזה יהיה לי יותר קל להתאים למחשב?? 5.6 אינטש זה לא גדול, או שזה בסדר???

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  24. תעזאו לי למצוא LCD מ5אינץ עד 8 אינץ למארז שלי עד 400 שקל ואם יש לכם מסך ואתם רוצים למכור אותו אז גם בסדר לא אכפת לי לקנות מחול רק מאתר מאובטח תודה

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  25. Started by bad boy,

היתי רוצה שתתנו לי מעגל של 555 שמתחבר ל12 וולט עם קצב היבהוב משתנה על ידי נגד משתנה ו4 לדים

• 0 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.