אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי את המסך הזה: הוא של המצלמה הדיגיטלית הישנה שלי שנשברה. אפשר איכשהו לחבר אותו למחשב? או כדי שיציג את מה שהמסך הרגיל של המחשב מציג או טמפרטורה? הנה ה DATA: ftp://ftp.prosoft.ru/pub/Hardware/SHARP/Displays/lcd_line_up.pdf המסך הזה נקרא sharp ls018a8gs04
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
היום אבא שלי היה בהום סנטר ולפני כמה ימים אמרתי לו שנגמרו לי הדיסקיות ועם הוא יהיה בהום סנטר שיתקשר אלי ואני יגיד לו מה לקנות בקיצור הוא לא התקשר והמוכר בדביל נתן לו ראשי שיוף 541 (דרך העתיפה זה נראה כמו המון דיסקיות אז אבא שלי לא שם לב) הם נראים לי מאד גדולים מגושמים ושקשה לשלוט בהם מה אני יכול לעשות איתם?
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר ניאון במחשב שלי, ורציתי לדעת איך אני עושה את זה: יש לי אפשרות לחבר אותו ישר לספק או שאני צריך לארגן איזה חיבור מיוחד?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70957.0 מה חושבים? יש שאלות משהו?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
הייתי רוצה לבנות ספק סולרי בכדי לחסוך בחשמל מה אני צריך לקנות ומה היחס בן גודל הלוח להספק המחשירי החשמל???
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
איך תפסתם את הפלסטיק הזה שהוא לא יזוז בזמן שקדחתם ? ועוד משהו.. הכבלים שמחברים איתם.. כמה הם עולים ? וכמה עולים הסוויצ'ים גם ? ( בערך כמובן )
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
ערב טוב , קניתי מחשב חדש לאחי ...עכשיו הוא רוצה תאורה למארז אז קניתי לו את הגוף הזה : http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=569 לפי מה שהבנתי מהמוכר כל מה שצריך זה לחבר אותו ליציאה של הספק כח (כמו חיבור של דיסק קשיח וכו'..) הבעייה היא כשפתחתי את הקופסא ראיתי להפתעתי שיש כמה חיבורים וגם קופסאת מפצל ל-2 גופים ... אני נואשת ... ניסיתי לחבר ככה רק את החיבור שאמור להגיע לספק אבל זה לא עובד . למישהו כאן אולי יש ניסיון עם גוף התאורה הזה ?? הבעייה שקניתי את המחשב את המחשב ליד הבית ואת הגוף בראשון כשהייתי שם במקרה וזה בעייה בשבילי לחזור לשם עכשיו בגלל המרחק . ויש לי אח קטן שחופר ...
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
קניתי מארז שחור אבל הסידי שלי והצורב לבנים (מהמארז הישן) איך אני צובע אותם?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
השגתי מאוור גדול וקטלני עכשיו איך אני מחבר אותו לספק שלי (זהו מאוורר שמקרר ארונות חשמל ממוחשבים) *במידה ואני צריך לשנות חיבור תדריכו אותי איך עושים זאת.... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
יש לי בחוברת הסבר כזה ציור: עכשיו אני רוצה לדעת מה פירוש כל צירוף אותיות אני מניח ש-VCC זה החיובי (או אם למישהו יש ידע ויכול להגיד לי אפילו איזה צבע זה זה יעזור לי מאוד כי יש לי מקלט IR עם 5 כניסות בדיוק עם הצבעים לבן, אדום,ירוק ,צהוב ושחור (הארקה אני מניח)). אני מעוניין לבנות בלאסטר לשלט רחוק תודה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
קודם כל תודה רבה על כל עזרה שתינתן אני חדש פה ואני רוצה לנסות משהו נעזרתי במדיך לLCD שיש באתר וחיברתי תצוגה למחשב והיא פועלת והכל טוב ויפה עכשיו יש לי לוח אם תומך SLI עם שני כרטיסי GEFORCE 6600GT ובדרייבר של הכרטיסים אני יכול לראות את הטמפ של כל אחת מהליבות שלי בטח כבר הבנתם שהשאלה שלי היא האם ישנה תוכנה או דרך כלשהיא להציג את המידע הזה את הטמפ של הליבות מהדרייבר על הLCD תודה שוב לכל מי שיכול לעזור
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני כרגע ניצב בצומת דרכים קטנה אני צריך להכין מאריכים קטנים בשביל כל הכבלים שלי בספק ויש לי 2 אופציות 1. לקנות מאריכים ולקצר אותם (מחייב הלחמה מחדש) 2. לקנות חלקים ולהכין מאריכים לבד אופציה 1 יותר יותר משתלמת השאלה היא האם ההלחמה מחדש של החוטים תפגע בהולכה של החשמל
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, יש לי 3 רמקולים כאלה של מערכת ורציתי לעשות מאחד מהם סאב וופר(אני לא בטוח בשם של זה)כדי שתוכלו להסביר לי אני רוצה לעשות מהרמקול את הדבר הזה שמשמיע רק בום בום בום בלי קול,אתם בטח חושבים שאני :screwy: אבל זה מאוד נחמד כי אני אוהב טראנסים וזה נשמע יותר טוב שיש אחד שכל הזמן עושה לך בום ברקע!! תודה ומקווה שתבינו ולא תהרגו אותי! חחח NiGhT-FiRe
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
תעזאו לי למצוא LCD מ5אינץ עד 8 אינץ למארז שלי עד 400 שקל ואם יש לכם מסך ואתם רוצים למכור אותו אז גם בסדר לא אכפת לי לקנות מחול רק מאתר מאובטח תודה
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
טוב אז ככה במהלך חיפושיבגולל אחר משהו נתקלתי בדבר הזה: http://raysbeambots.solarbotics.net/walker.htm ונדלקתי עליו, אז אני רוצה לבנות אחד דומה אבל אני צריך למצוא מנוע קטן (שניים לייתר דיוק- אחד קדמי והשני אחורי). מאיפה אני יכול להשיג אחד כזה? ד"א בלינק שהבאתי יש גם סירטונים מגניסים על איך שהוא הולך... ועוד משהו, אל תגידו לי להסתכל בפורייקט פיניקס כי הוא לא עזר לי (הוא ענק מדי..)
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מאוורר קטן לכרטיס מסך, עלה לי 10 שק בא.אבן .. בקיצור יש לי כמה שאלות לפני שאני מחבר אותו. 1. הקונקטור - הוא בא עם קונקטור של 4 פינים.. משו מוזר כזה ויש לו 3 חוטים, יש לי קונקטור נורמלי מהמאוורר הקודם אבל איך אני מחבר אותו? 2. חשמל - המאוורר הקודם התחבר לכ. מסך, על המאוורר הזה רשום 12V 0.15A , אני צריך להתעסק עם נגדים או משו או שפשוט לחבר וזהו? 3. לאן לחבר? לספק\ללוח\לכ.מסך? ניסיתי לצלם את הקונקטור הזה אבל המצלמה לא הצליחה לעשות עליו פוקוס.. (A80! לעזאזל) אז הה מה שיצא.. תמונה 1 תמונה 2 מקווה שתבינו משו..אם לא ברור תגידו אני יצייר או משו תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי, נכון יש קיטים של קתודות שמגיעות עם שנאים שאפשר לחבר אליהם 2 קתודות, ואז לשלוט על כיבוי/הפעלה, אז אני יכול לחבר קתודה של 30cm לשנאי שהגיע אליי עם קתודה של 10cm, נכון? שניהם מקבלים 12V, נכון?!?!? תודה
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בקרוב לוח בקרה כזה למאווררים.. לא משהו יקר מדי אבל משהו טוב. אז מצאתי ת'אחד הזה: http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=X-controler&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=140 ורציתי לדעת כמה דברים: 1) איפה הוא מתחבר? 2) הוא יכול לשלוט גם על המאווררים הכי פשוטים (אלה שיש להם רק חיבור לספק ואין להם חיבור לבקרת מאוורר)? תודה על העזרה, גיא!
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מחפש חנות ללדים ושאר האביזרים הנחוצים להרכבת תאורה באיזור ראשל"צ מה שקרוב יותר טוב יותר.. אך אין בעיה עם איזור ת"א.. תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום . יש לי מארז נקי הוצאתי ממנו את כל הרכיבים כדי שלא יהיו תטעויות על מוד אחר שעשיתי והלוח אם נהרס . עכשיו יש לי משו כמו 4 מאווררים גדולים ( לא יודע גדלים אבל הסטנדרד ) . יש לי קטודה בצבע כחול . אני הולך עם מקדח כוס לעשות מיספר חורים כניראה בגדול 120 ממ הרבה כאלה וליסגור עם לוח אחד גדול עם 4 ניטים השאלה שלי היא איך אני יכול לעשות לוח בקרה ל 4 המאוורירם ולקטודה . המאווררים הם בלי החוט חיבור לספק כוח רק אדום שחור ( -+ ) אני רוצה משו פשוט תודה מראש .@
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי 3 לדים של מאוורר, חיברתי אחד אדום דרך הUSB (הוצאתי את ה+ וה- מהכבל והשארתי בצד אחד את הכניסת USB למחשב ) ונדמה לי ששרפתי אותה כמה V צריך ללד? בUSB יוצא 5..זה יותר מידיי?
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
משהו יודע אם רגליות המארז של Sunbeam יתאימו למארז Z-Alien PC Gaming Server Silver ?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
זה לא בדיוק מסך. אני לא יודע איך קרואים לזה. מצאתי את זה על פאנל של מחשב ישן. זה מתחבר לכפתור שנקרא turbo. אפשר לעשות עם זה משהו? (חוץ מלזרוק לפח..). אולי זה יכול להראות טמפ'?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-