אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
קניתי דרמל של וולף עם 128 חלקים. הדיסקיות חיתוך שלו ממש חלשות שברתי אחת בטעות עם האצבע =\ צריך טיפים איך לעבוד איתו בעיקר עם הציר הגמיש וגם הסברים על החלקים שלו מה הם הראשים הוורודים האלה? והדיסקיות ניר זכוכית? יש לי גם ראשים כאלה : http://www.dremeleurope.com/dremelocs-uk/Category.jsp;jsessionid=B4B2559E7DCB1EA64E3E7AA0FC1246A8?&ccat_id=484 מה הם עושים? עם מה אני משייף את המארז? מה היא הדרך הנכונה לחתוך ? וכו' תודה
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום . יש לי מארז נקי הוצאתי ממנו את כל הרכיבים כדי שלא יהיו תטעויות על מוד אחר שעשיתי והלוח אם נהרס . עכשיו יש לי משו כמו 4 מאווררים גדולים ( לא יודע גדלים אבל הסטנדרד ) . יש לי קטודה בצבע כחול . אני הולך עם מקדח כוס לעשות מיספר חורים כניראה בגדול 120 ממ הרבה כאלה וליסגור עם לוח אחד גדול עם 4 ניטים השאלה שלי היא איך אני יכול לעשות לוח בקרה ל 4 המאוורירם ולקטודה . המאווררים הם בלי החוט חיבור לספק כוח רק אדום שחור ( -+ ) אני רוצה משו פשוט תודה מראש .@
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
http://www.halilit.com/shop/index.php?action=recshow&subcat_id=33&item_id=297 אני רוצה לבנות אחד כזה בתקווה שזה יעלה לי פחות מ324 ש"ח בתודה מראש ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
זה לא בדיוק מסך. אני לא יודע איך קרואים לזה. מצאתי את זה על פאנל של מחשב ישן. זה מתחבר לכפתור שנקרא turbo. אפשר לעשות עם זה משהו? (חוץ מלזרוק לפח..). אולי זה יכול להראות טמפ'?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היום אבא שלי היה בהום סנטר ולפני כמה ימים אמרתי לו שנגמרו לי הדיסקיות ועם הוא יהיה בהום סנטר שיתקשר אלי ואני יגיד לו מה לקנות בקיצור הוא לא התקשר והמוכר בדביל נתן לו ראשי שיוף 541 (דרך העתיפה זה נראה כמו המון דיסקיות אז אבא שלי לא שם לב) הם נראים לי מאד גדולים מגושמים ושקשה לשלוט בהם מה אני יכול לעשות איתם?
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70957.0 מה חושבים? יש שאלות משהו?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
הייתי רוצה לבנות ספק סולרי בכדי לחסוך בחשמל מה אני צריך לקנות ומה היחס בן גודל הלוח להספק המחשירי החשמל???
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי בסלון לדים לתאורה נסתרת מסביב לשיראנים, הבעיה נוצרה שמפאת גודל הסלון המליצו לי על שלושה שנאים, ויצא ששני סרטי לד אני מוציא משני צידי הסלון, והשלישי אני צריך למשוך חשמל מנקודת ההדלקה עד לשנאי שעומד באמצע הסלון השאלה היא האם אפשר לחבר את השנאי לחשמל על ידי חוט דו גידי, שהוא מוסתר מאחורי השיראנים, או שצריך דווקא חוט חום כחול של חשמל
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי בחוברת הסבר כזה ציור: עכשיו אני רוצה לדעת מה פירוש כל צירוף אותיות אני מניח ש-VCC זה החיובי (או אם למישהו יש ידע ויכול להגיד לי אפילו איזה צבע זה זה יעזור לי מאוד כי יש לי מקלט IR עם 5 כניסות בדיוק עם הצבעים לבן, אדום,ירוק ,צהוב ושחור (הארקה אני מניח)). אני מעוניין לבנות בלאסטר לשלט רחוק תודה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי 3 לדים של מאוורר, חיברתי אחד אדום דרך הUSB (הוצאתי את ה+ וה- מהכבל והשארתי בצד אחד את הכניסת USB למחשב ) ונדמה לי ששרפתי אותה כמה V צריך ללד? בUSB יוצא 5..זה יותר מידיי?
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
אני כרגע ניצב בצומת דרכים קטנה אני צריך להכין מאריכים קטנים בשביל כל הכבלים שלי בספק ויש לי 2 אופציות 1. לקנות מאריכים ולקצר אותם (מחייב הלחמה מחדש) 2. לקנות חלקים ולהכין מאריכים לבד אופציה 1 יותר יותר משתלמת השאלה היא האם ההלחמה מחדש של החוטים תפגע בהולכה של החשמל
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי את המסך הזה: הוא של המצלמה הדיגיטלית הישנה שלי שנשברה. אפשר איכשהו לחבר אותו למחשב? או כדי שיציג את מה שהמסך הרגיל של המחשב מציג או טמפרטורה? הנה ה DATA: ftp://ftp.prosoft.ru/pub/Hardware/SHARP/Displays/lcd_line_up.pdf המסך הזה נקרא sharp ls018a8gs04
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר ניאון במחשב שלי, ורציתי לדעת איך אני עושה את זה: יש לי אפשרות לחבר אותו ישר לספק או שאני צריך לארגן איזה חיבור מיוחד?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
טוב אז ככה במהלך חיפושיבגולל אחר משהו נתקלתי בדבר הזה: http://raysbeambots.solarbotics.net/walker.htm ונדלקתי עליו, אז אני רוצה לבנות אחד דומה אבל אני צריך למצוא מנוע קטן (שניים לייתר דיוק- אחד קדמי והשני אחורי). מאיפה אני יכול להשיג אחד כזה? ד"א בלינק שהבאתי יש גם סירטונים מגניסים על איך שהוא הולך... ועוד משהו, אל תגידו לי להסתכל בפורייקט פיניקס כי הוא לא עזר לי (הוא ענק מדי..)
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
איך תפסתם את הפלסטיק הזה שהוא לא יזוז בזמן שקדחתם ? ועוד משהו.. הכבלים שמחברים איתם.. כמה הם עולים ? וכמה עולים הסוויצ'ים גם ? ( בערך כמובן )
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
תקשיבו אחים אני רוצה לקנות מארז ואני לא יודע כל כך איך מעבירים את הדברים נגיד מהמארז הישן לחדש את הכרטי מסך ואל אני יודע אב את הלוח אם זה קשה אזאולי יש למישהו מדריך? וגם אני רוצה לקנות פאנל ששולט על המאוורים ואין לי מושג איך לחבר אז בבקשה תביאו לי מדריך או משהו תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בקרוב לוח בקרה כזה למאווררים.. לא משהו יקר מדי אבל משהו טוב. אז מצאתי ת'אחד הזה: http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=X-controler&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=140 ורציתי לדעת כמה דברים: 1) איפה הוא מתחבר? 2) הוא יכול לשלוט גם על המאווררים הכי פשוטים (אלה שיש להם רק חיבור לספק ואין להם חיבור לבקרת מאוורר)? תודה על העזרה, גיא!
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כותרת. פשוט לא מצאתי בזאפ קט' לזה, אשמח אם מישהו יגיד לי לאיזה קט' זה שייך. (כאילו אחרי כלי עבודה...).
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי בלוח אם יציאה שרשום עליה ir connector אני הבנתי שאמורים לחבר אליהה איזה כבל שבקצה השני שלו יש עינית אינפרה..... השאלה שלי היא עם משהו יודע איפה קונים איזה פאנל או אפילו קיט לבנייה של העינית הזאת (בבקשה לא לשלוח לי את המדריך להכנת מקלט אינפרה שמתחבר ליציאה שמאחורי המחשב..) תודה לכול מי שמגיב!!!
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי מנורה למחשב (ניאון בצבע כחול) אני מתכוון לאור הקר שכחתי איך קוראים לזה לא משנה בקיצור יש לי שם חיבור למפסק , חיבור לחשמל וגם חיבור שאני לא כל כך יודע מה הוא ואני צריך עזרה ! יש ציור של תו של מוזיקה ועליו כאילו אור ובצד של של המנורה יש גלגל שאפשר כאילו לכוון את העוצמה ! לדעתי זה אומר שהמנורה פועלת לפי מוזיקה אבל אני לא בטוח ואם כן אני לא יודע איך מחברים את זה אז תעזרו לי בבקשה ! תודה
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי חבר'ה! שמעו כבר עשיתי שבלונה של להבות אבל נשאר לי רק לקנות ספריי. אני חשבתי ללכת על אדום ולצבוע הכל רגיל באדום כי זו פעם ראשונה שאני עושה מודינג כלשהו למחשב. ראיתי שמישהו פה כתב שעושים פס מכל צבע ואז זה יוצא טוב, אבל לא ממש הבנתי מה אני צריך לעשות בעת הצביעה... אני אודה לכם אם תדריכו אותי איך לצבוע ב-2 או 3 צבעים (אדום וכתום או אדום,כתום וצהוב). תודה מראש לכל העוזרים/ות
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
קודם כל תודה רבה על כל עזרה שתינתן אני חדש פה ואני רוצה לנסות משהו נעזרתי במדיך לLCD שיש באתר וחיברתי תצוגה למחשב והיא פועלת והכל טוב ויפה עכשיו יש לי לוח אם תומך SLI עם שני כרטיסי GEFORCE 6600GT ובדרייבר של הכרטיסים אני יכול לראות את הטמפ של כל אחת מהליבות שלי בטח כבר הבנתם שהשאלה שלי היא האם ישנה תוכנה או דרך כלשהיא להציג את המידע הזה את הטמפ של הליבות מהדרייבר על הLCD תודה שוב לכל מי שיכול לעזור
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-